Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Πριν από λίγη ώρα στο Μενίδι,(8.30) σε έκθεση αυτοκινητων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, εκτέλεσαν εν ψυχρώ 46χρονο έλληνα, πιθανόν εργαζόμενο στην μάντρα πολυτελών αυτοκινήτων. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών βαρέθηκαν να μαζεύουν πτώματα. Πιθανό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών κατά την προσφιλή έκφραση της ΕΛΑΣ. Είναι μακριά απόψε η νύχτα...

ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ




Κανείς από τους χειρουργους δε μπορούσε να το πιστέψει όταν είδαν ένα πόδι κατά τη διάρκεια εγχείρησης στον εγκέφαλο του μόλις 3 μηνών Sam Esquibel. Αυτό που μέσα από τις ακτινογραφίες είχαν περάσει για όγκο ήταν τελικά ένα πόδι και κάποια άλλα ανθρώπινα μέλη σφηνωμένα στον εγκέφαλο του μικρού. Ο μικρός όχι μόνο...επέζησε από την πολύ δύσκολη εγχείρηση αλλά από κει που οι γιατροί του έδιναν 50-50 πιθανότητες σήμερα είναι μια χαρά και το μόνο που υπάρχει για να θυμίζει πως κάποτε είχε ένα πόδι στον εγκέφαλο του είναι μια ουλή αλλά και μια τάση να γυρνάει το βλέμα του προς το σημείο που ήταν το τεράτωμα αυτό.ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραμανλή-Πούτιν


Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Η επικοινωνία που είχε διάρκεια 15 λεπτών περίπου, έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Πούτιν. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το θέμα το οποίο έχει ανακύψει σχετικά με τη ροή του ρωσικού φυσικού αερίου προς τις χώρες της Ευρώπης και φυσικά προς τη χώρα μας. Ο κ. Πούτιν εξέθεσε στον κ. Καραμανλή τις απόψεις του απο τη δική του πλευρά. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην τροφοδοσία της ευρωπαϊκής αλλά κυρίως της ελληνικής πλευράς με ρωσικό φυσικό αέριο. Ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κ. Πούτιν θα κάνει ό,τι είναι εφικτό προκειμένου να δοθεί- και στη βάση όσων συμφωνήθηκαν χθες στο έκτακτο συμβούλιο υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης- οριστική λύση στο θέμα και να εξασφαλιστεί η προμήθεια των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης, βεβαίως και της χώρας μας, με φυσικό αέριο. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας έγινε επίσης ανασκόπηση της διμερούς συνεργασίας που εξελίσσεται ομαλά στα ενεργειακά, οικονομικά, τουριστικά, αμυντικά θέματα και γενικότερα σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ

Νεκρός βρέθηκε ο 63χρονος Ελληνο-αιγύπτιος ισοβίτης Αντόνιο Μιχαήλ που απήγαγαν χθες. Χθες το βράδυ στις 9.50 άγνωστοι τον απήγαγαν ενώ βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στο Ελληνικό. Ο Αντόνιο ήταν έξω απο την φυλακή με 10ήμερη άδεια απο τις φυλακές Αλικαρνασού, ενώ είχε μπει στην φυλακή για την εμπλοκή του με ναρκωτικά. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για δολοφονία με κίνητρο προσωπικές διαφορές, οι οποίες πιθανότατα σχετίζονται με παράνομες συναλλαγές. Εδώ που τα λέμε όλο και κάπου θα ήταν μπλεγμένο το παιδί...

ΥΠΕΡΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Η έκδοση των ομολόγων υπερκαλύφθηκε εως και 7 φορές από τους ενδιαφερομένους.
Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και την παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η δημοπρασία των έντοκων Ελληνικών γραμματίων έκλεισε επιτυχώς και το μέσο κόστος δανεισμού για τη χώρα, διαμορφώθηκε στο 2,46%. Αρκετά καλή επίδοση για την δυσμενή διεθνή χρηματοοικονομική συγκυρία που διανύουμε.
Μεγάλο ενδιαφέρον και επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα έδειξαν funds της άπω ανατολής, σύμφωνα βεβαίως και με κάποιες άτυπες δεσμεύσεις που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα. Αντίθετα, οφείλουν σοβαρές εξηγήσεις όσοι έκαναν εισηγήσεις για προσφυγή στο ΔΝΤ μιλώντας βέβαια για "σίγουρα" επιτόκια της τάξης του +4%. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως στην πλάτη της Ελληνικής Οικονομίας (της ευμάρειας του λαού δλδ) πρέπει να σταματήσουν να κάνουν τα βαποράκια χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Αλλιώς, ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να αποκωδικοποιήσουν τον γνώμονα με τον οποίο κάποιοι λειτουργούν ως Κασσάνδρες και να κινηθούν ανάλογα.
η είδηση στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

Ποδοσφαιριστης της χρονιας οΚριστιανο Ροναλντο
Ελεος ρε παιδια υπαρχουν πολυ καλυτεροι.
φαινεται το συστημα αυτον επιβαλλει.
εμεις σε πεισμα ολων αυτον ,ψηφιζουμαι
τον Μεσι της μπαρτσελονα αλλη κλαση.







S.L

Kουνιόμαστε πάλι αλλά δεν λυγίζουμε!

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 13:57,και ήταν 105 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης.Το μέγεθος σύμφωνα με το Ευρωπαικό Σεισμολογικό Κέντρο είναι 4,5 ενω με το Πανεπιστήμιο Αθηνών 3,9!Πολύ κουνημά ρε παιδία σήμερα αλλά μην μασάτε!!

Απεβίωσε ο Θανάσης Σαραβάκος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Θανάσης Σαραβάκος. Ο πατέρας του Δημήτρη Σαραβάκου, που αγωνίστηκε επίσης στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ήταν από τα καλύτερα δεξιά- εξτρέμ της δεκαετίας του 50’ και έπαιξε ποδόσφαιρο περίπου μέχρι τα μέσα του 60’. Ο εκλιπών αγωνίστηκε τρεις φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και ήταν μέλος του Πανιωνίου, όταν έφθασε στον τελικό Κυπέλλου του 1961, αλλά οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Χειρουργήθηκε ο Ντάρκο είχε βουλωμένη αρτηρία στην καρδιά 90%


Με επιτυχία έγινε η απόφραξη της αρτηρίας της Καρδιάς του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.Η αρτηρία ήταν φραγμένη κατά 90% που συμβαίνει ότι ήταν πολύ σοβαρά ο άνθρωπος.Ναι είναι γερός και ευτυχώς που η επέμβαση πήγε καλά και θα μπορεί να ζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Απλά θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς γεμάτος.

Άνοιξε τις στρόφιγγες η Gazprom

Άνοιξαν οι στρόφιγγες από την Gazprom και το φυσικό αέριο διοχετεύεται στην Ουκρανία μετά από την εξαήμερη διακοπή που έπληξε τουλάχιστον 20 ευρωπαϊκές χώρες.Η εντολή για την διοχέτευση 76 εκατ. κυβικών μέτρων καυσίμων προς τα Βαλκάνια, την Τουρκία και τη Μολδαβία, μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας σήμερα.Η Gazprom ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου την παράδοση του φυσικού αερίου, καθώς οι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκίνησαν την εποπτεία της μεταφοράς στους σταθμούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας, στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφθηκε χθες στις Βρυξέλλες.Αναλυτές σχολιάζουν ότι οι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδείχθηκαν πολλή έξυπνη κίνηση, καθώς και οι δύο πλευρές βρήκαν έτσι διέξοδο και αφορμή για να εγκαταλείψουν τις αδιέξοδες θέσεις τους.http://www.axiaplus.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τούρκος διπλωμάτης παντρεύεται τον άλλο μήνα στην Άγκυρα την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι Ελληνίδα διπλωμάτης.Το ειδύλλιο ξεκίνησε στο Παρίσι. Για να ολοκληρωθεί όμως απαιτήθηκε παραίτηση της νύφης από το ελληνικό ΥΠΕΞ και έγκριση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της γνωστής ΜΙΤ. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στην τουρκική λίστα χωρών «εθνικής απειλής».Γιαυτό τον λόγο αποτελεί εθνική απειλή η Ελληνίδα σύμφωνα με την λογική των Τούρκων. Τότε και για...την Ελλάδα θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Να είναι απειλή για την χώρα μας ο Τούρκος διπλωμάτης. Αλλά εμείς έχουμε άλλο πολιτισμό. Και αυτό εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι!(ΝΕΑ-όπου εισαγωγικά)