Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΑΘΗΝΑ.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Καταργούν υπηρεσίες της Αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα.Ποιά αστυνομικά τμήματα καταργούνται σε Ευρυτανία και Αιτ/νία




Σύμφωνα με την 70012/2/1435-ιά απόφαση, της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως την 12 Φεβρουαρίου 2010 ,περί κατάργησης Αστυνομικών υπηρεσιών, ο Αρχηγός Οικονόμου Ελευθέριος κλείνει πάνω απο 250 Υπηρεσίες σε όλη την χώρα παρά το πρόβλημα της αστυνόμευσης σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας.
Για την Ευρυτανία καταργούνται τα τμήματα στο Μεγάλο χωριό και των Αγράφων.
Απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας καταργούνται τα εξής τμήματα:
Eυηνοχωρίου,Αγγελοκάστρου,Κατοχής,Νεοχωρίου,Σταμνάς,Μαχαιρά,Παλαιομάνινας,Κάτω Μακρυνούς,Ματαράγκας,Άνω Χώρας,Ρίγανη.
Απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας καταργούνται τα αστυνομικά τμήματα:
Παναιτωλίου,Σκουτεράς,Λεπενούς,Γέφυρα Αχελώου,Λουτρού,Μοναστηρακίου,Δρυμώνα,Καλλιθέας,Αρχοντοχωρίου,Φυτειών,
Αμοργιανών,Πατόπουλου,Ποταμούλας ,Ορφανο ΠΗΓΗ

Απεργούν οι λαθρομετανάστες!




Kαλό μήνα!
Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα.
΄Ερχεται ο Κυβερνήτης της Ελλάδας ΄Ολι Ρέντ να αναλάβει τα καθήκοντά του.
Το Κέντρο της Αθήνας επί τέλους θα είναι ελεύθερο γιατί απεργούν
διαμαρτυρόμενοι οι λαθρομετανάστες που ζούν και εργάζονται κ.λ.π.
στην Χώρα μας.
Οι Αφρικανοί δεν θα είναι στο Τρίγωνο του θανάτου να πουλάνε πρέζα..
Οι Νιγηριανές ιερόδουλες θα είναι στα σπίτια τους.
Οι Ασιάτες εκδιδόμενοι δεν θα είναι στην Ξούθου και στην Πλατεία
Κουμουνδούρου αλλά στην Κηφισιά για καφέ.
Με την απεργία θα κάνουν και αποχή αγορών προκειμένου να
θορυβηθεί ο Παπακωνσταντίνου.
Οι ληστές με τα καλάσνικοφ θα πάνε στη Βάρη για παϊδάκια..
Ειλικρινά μακάρι να είχαμε συχνότερες απεργίες των
λαθρομεταναστών για να πέρνουμε καμμιά ανάσα..
Το γνωρίζω όμως ότι οι απεργοσπάστες...θα είναι περισσότεροι...
Και για να απαντήσω σε ένα από τα συνθήματά τους που με προσβάλλει
περισσότερο " αν μπορούμε 24 ώρες χωρίς τους μετανάστες..."
Η Ελλάδα υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια.....χωρίς λαθρομετανάστες!

Μη καταβολή του 13ου ή του 14ου μισθού σημαίνει αυτόφωρο για τον εργοδότη


σε αντίθεση με την καθυστέρηση καταβολής μισθού για την οποία δεν υπάρχει ποινή..

Η μη καταβολή των δώρων (Χριστουγέννων και Πάσχα) αποτελεί αδίκημα και ο εργοδότης κινδυνεύει με προσωποκράτηση.
Και αυτό γιατί οι αμοιβές αυτές έχουν καταληκτική ημέρα πληρωμής την 22α Δεκεμβρίου εκάστου έτους και τη Μεγάλη Τετάρτη αντιστοίχως. Εν αντιθέσει με τις μηνιαίες-τακτικές απολαβές, οι οποίες μπορεί να...
μην καταβάλλονται κανονικά και να οφείλονται δεδουλευμένα, αλλά για την καθυστέρηση καταβολής τους δεν υπάρχει ποινή..!
H εκτίμησή μας πάντως είναι πως δε θα χρειαστεί να φτάσουν τα πράγματα σ'αυτό το σημείο καθώς η Κυβέρνηση έχει ζυγίσει τις αντιδράσεις και γνωρίζει καλά την κοινωνική θύελλα που θα αποφέρει τυχόν κατάργηση του 14ου μισθού.
Αντιθέτως είναι πολύ πιθανότερο να χρησιμοποιείται ο 14ος μισθός ως ο ..λαγός που θα καταφέρει να χαλιναγωγήσει τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης καθώς με τη μη κατάργησή του η κυβέρνηση και θα προσπαθήσει να φανεί ως ο...υπερασπιστής των μισθωτών και συνταξιούχων που δεν υπέκυψε στις πιέσεις των Βρυξελλών
αλλά και θα περάσουν σχετικά "αναίμακτα" τα υπόλοιπα μέτρα (περικοπές 13ου,περικοπές επιδομάτων,αύξηση έμμεσων φόρων κλπ κλπ) τα οποία ούτως ή άλλως θα υπερκαλύψουν το οποιοδήποτε κέρδος θα υπήρχε στα δημόσια ταμεία με την κατάργησή του..
Την Τετάρτη κληρώνει...
Ίδωμεν.



Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/blog-post_1374.html#ixzz0gwY2501R

Άσεφτος θα φύγω σήμερις από το μαγαζί… Ούτε ένας μετανάστης δεν θα μου αφήσει τα χρήματά του…


Posted by J.McManus

Εικοσιπέντε (25) χρόνια δεν μπήκε ούτε ένας μετανάστης-πελάτης στο μαγαζί σου ρε μαλάκα Μανωλάκη, εξών από επαιτεία φυσικά. Σήμερα τον περίμενες γιά σεφτέ;

Ακαδημαϊκά ομιλώ.

Λυπάμαι μόνο τους μετανάστες που έχουν μαγαζιά στο Κέντρο και προμηθεύουν με προϊόντα και γεύσεις τις πατρίδας τους τους ομοεθνείς τους. Μύγες θα βαράνε σήμερις. Εκτός αν γι’ αυτούς ΔΕΝ ισχύει η “λευκή απεργία” του Νάγκου.

(*) Επίσης ΔΕΝ κυκλοφορούν και τα ταξί. Γιά δες, κάπως έτσι πρέπει να΄ναι οι παραδεισένιες Πόλεις του προηγμένου Βορρά

Copyright στις ληστείες.....






Δύο εκ των τεσσάρων δραστών ένοπλης ληστείας σε εταιρεία φορτοεκφορτώσεων συνέλαβαν την Τρίτη το απόγευμα στην περιοχή της Ελευσίνας αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και του Α.Τ. Ελευσίνας. Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 25 και 30 ετών αντίστοιχα, ενώ οι δύο συνεργοί τους κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες μετέβησαν με δύο μοτοσικλέτες στον προαύλιο χώρο της εταιρείας και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, εισήλθαν στα γραφεία της εταιρείας και αφού πυροβόλησαν τρείς φορές αφαίρεσαν φακέλους που περιείχαν χρήματα για τις πληρωμές των υπαλλήλων και αποχώρησαν πυροβολώντας στον αέρα.

Υπάλληλοι της εταιρείας ακολούθησαν τους δράστες, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, μετά από πρόσκρουση σε αυτοκίνητο, ανετράπη η μία μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο εκ των δραστών. Ένας εξ αυτών τραυματίστηκε στο χέρι από τους πυροβολισμούς των συνεργών του.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Δύο χειροβομβίδες ανατολικής προελεύσεως.

· Ένα πολεμικό τυφέκιο KALASHNIKOV με γεμιστήρα με 29 φυσίγγια.

· Ένα πιστόλι μάρκας CZ ZASTAVA με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια..
πηγή
Oι Αλβανοί στην Ελλάδα έχουν τo copyright στις κινηματογραφικές
ληστείες.
Τα καλάσνικοφ είναι αξεσουάρ τους και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιούν.
Τι θα γίνει;
Πότε επί τέλους θα τους δώσουν Ελληνική Ιθαγένεια;
Τουλάχιστον να μας ληστεύουν αλλά Ελληνικά ......

Αρχαιοθήρες και αρχαιοκάπηλοι Ευρωπαίοι


Η αρχή έγινε στην αρχαιότητα. Με την κατάληψη της ελληνικής χερσονήσου από τους Ρωμαίους. Καταστροφές αγαλμάτων και ναών έγιναν με την κατάργηση της ελληνικής θρησκείας και την καθιέρωση της χριστιανικής. Ένα τεράστιο 'ξήλωμα' έγινε χίλια χρόνια μετά, το1204, με την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Λατίνους 'σταυροφόρους'. Οι ορέξεις της Ευρώπης άρχισαν κυρίως με την άλωση αυτήν. Μετά άρχισε ο χαμός, μέσα σε μια κατάσταση αφασίας αιώνων, ενός άλλοτε ισχυρού και περήφανου λαού.

Δεν ήταν μόνον ο ξακουστός λόρδος Έλγιν που άρπαξε τα μάρμαρα του Παρθενώνα, είναι και ο Τσάρλς Τσαμπουασώ (Charles Champoiseau) που φόρτωσε από τη Σαμοθράκη, το τεράστιο λαμπερό άγαλμα της Νίκης και το πήγε στη Γαλλία.

Το ξέθαψε ο ίδιος ο 'ερασιτέχνης αρχαιολόγος', λένε οι σημειώσεις του μουσείου του Λούβρου, όπου βρίσκεται. 'Ερασιτέχνης αρχαιολόγος', όπως λέμε 'ερασιτέχνης κλέφτης'. Δε λένε καλύτερα πως ξεθάφτηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές. Όταν τον πληροφορήσανε το 1863 και του είπανε για το 'θήραμα', άφησε βράδυ την Αδριανούπολη, όπου εκεί ήταν πρόξενος και κατέφθασε εσπευσμένα στη Σαμοθράκη, για να το κατοχυρώσει. Και τα κατάφερε. Το νησί κατοικούνταν από Έλληνες και η οθωμανική κυριαρχία βρίσκονταν στο πρόσωπο ενός Αγά που βρίσκονταν στο νησί. Αυτός ο Αγάς ήταν υπέθυνος για όλα. Για την πληθυσμιακή κατάσταση μας πληροφορεί ένας ταξιδιώτης των αρχών του 19ου αιώνα (G Stanley Faber, 'A dissertation on the mysteries of the Cabiri", Oxford 1803.)

Η Σαμοθράκη στα 1803, όπως την είδε ο G Stanley Faber

Όταν είδε ο Τσαμπουασώ το τεράστιο άγαλμα ανάμεσα στους σπασμένους κορμούς και τις πέτρες κατάλαβε πως βρήκε την τύχη του.

Είναι άγνωστο πόσο 'μπαχτσίσι' έδωσε στον Οθωμανό κυρίαρχο του νησιού. Το φόρτωσε στο πλοίο με το οποίο ήρθε και έτσι ένα ακόμη θαυμάσιο έργο ξεριζώθηκε από τον ιστορικό του χώρο.

Το άγαλμα ήταν γιγάντιο, τρία μέτρα και τριάντα εκατοστά περίπου. Η τεχνοτροπία του απαράμιλλη.

Το άγαλμα βρισκόταν επάνω στην πλώρη ενός πολεμικού πλοίου της αρχαιότητας, μάλλον του ναυτικού της Ρόδου. Απεικονίζει τη μεγάλη νίκη των Ροδίων στη ναυμαχία τους με το στόλο του Αντίοχου του Γ΄ της Συρίας του 190 π.Χ.

Οι Ρόδιοι έκαναν το αφιέρωμα αυτό υπέρ των Μεγάλων Θεών της Σαμοθράκης. Ήταν τοποθετημένο επάνω σε έναν τεράστιο βράχο, όπου είχε λειανθεί κατάλληλα ώστε η βάση του, η πλώρη του πλοίου, δηλαδή, να καλύπτεται με νερό ώστε να φαίνεται ότι πλέει.

Η φτερωτή 'Νίκη' με τα χέρια ανοικτά και τα φτερά τεντωμένα, καταπρόσωπο στον δυνατό άνεμο του Αιγαίου, οδηγεί το σκάφος εναντίον του στόλου του εχθρού, φέρνοντας την πολυπόθητη νίκη και την ελευθερία στους Ρόδιους.



Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτονται το Λούβρο να θαυμάσουν το πανέμορφο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης. Εκατοντάδες χιλιάδες πληρώνουν για να την δούν. Τεράστια έσοδα τους έφερε ο Τσαμπουασώ,όπως και στο Λονδίνο ο Έλγιν, δεν ξέρω αν τους έχουν κάνει και τα ...;αγάλματά τους.







"ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ"ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ

"Για την ιθαγένεια"

"Εγω ,ξερω οτι οι συγγενεις μου που ειναι εδω και σαραντα χρονια στη Γερμανια οι ανθρωποι κυκλοφορουν με τις ταυτοτηττες τις Ελληνικες . Και οι Γερμανοι τους αποκαλουν Auslender (κοινως μεταναστες).
Και τα παιδια τους που εχουν γεννηθει εκει, δουλευουν εκει,ουτε να ψηφισουν μπορουν ουτε ο,τι δικαιοματα...

εχουν οι Γερμανοι να τα εχουν κι αυτοι.
Αλλα, το κολπο με μας τους Ελληνες ειναι να εξαφανισουν την Ελληνικη ιθαγενεια, τα Ελληνικα ηθη και εθιμα.
Ελπιζω καποια στιγμη να ξυπνησουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ και να αντιδρασουμε με ολα αυτα που θελουν να μας επιβαλουν οι ξενοι και δει οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
Υ.Γ. Περαστικα μας"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αντισυνταγματική η προσωποκράτηση ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δημοσίευσε την απόφασή του να κρίνει ως αντισυνταγματική την προσωποκράτηση για χρέη προς το Δημόσιο. Υπόθεση που παραπέμφθηκε στο ΑΕΔ λόγω των αντίθετων αποφάσεων που εξέδωσαν για το ζήτημα αυτό οι...
...Ολομέλειες του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε κρίνει αντισυνταγματική την προσωποκράτηση για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου είχε κρίνει ότι είναι συνταγματική.

Από το ΑΕΔ κρίθηκε ότι είναι «συνταγματικώς ανεπίτρεπτο» το μέτρο της προσωποκράτησης, καθώς είναι αντίθετο στο σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου όπως και ότι η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.

Το υπουργείο που δεν έχει ούτε ένα ευρώ κονδύλι για διαφημίσεις

Ξέρετε ποιο είναι το μοναδικό υπουργείο που από 3 εκ. ευρώ σε διαφημίσεις μηδένισε το κοντέρ;
Με λίγα λόγια είναι το υπουργείο που δεν θα έχει κονδύλι για διαφημίσεις.
Άρα πολύ ...
μάγκας είναι ο Δημήτρης Ρέππας που κατάφερε να τον μηδενίσει σε αντίθεση με άλλα υπουργεία...

Η μισάνθρωπη δήλωση του Μουαμάρ Καντάφι ότι θα κατακτήσουν με τον ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ υπερπληθυσμό τους την Ευρώπη!

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η ιστορία συνεπής με το ραντεβού της μας καθιστά και πάλι ως τον λαό που ωφείλει να αντιδράσει άμεσα, όχι μόνο για το δικό του καλό, αλλά και για την επιβίωση της Ευρώπης. Αν αυτό το νομοσχέδιο που χορηγεί ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε λαθρομετανάστες ψηφιστεί η Ελλάς θα είναι η χώρα που θα έχει σπρώξει στην καταστοφή όχι μόνον τον εαυτό της αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη! Δείτε το βίντεο και τον Καντάφι να μιλά ξεκάθαρα για σχεδιαμένο κύμα μετανάστευσης και ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ των μουσουλμάνων στην Ευρώπη! Μιλά σαν να βρισκόμαστε σε πόλεμο...! Διατάζει τους μουσουλμάνους να κατακτήσουν την Ευρώπη! Έλληνες βγείτε στους δρόμους και αντιδράστε! Αφυπνισθείτε επιτέλους! .
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/02/blog-post_5792.html

Ζίκο: «Βάνδαλοι στην Ελλάδα»-ΣΙΓΑ ΡΕ ΖΙΚΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΝΔΟΣ Η ΣΟΥΗΔΟΣ.ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Τις χειρότερες εντυπώσεις έχει αποκομίσει ο Ζίκο από την θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού για την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα. «Στην Ελλάδα είδα βάνδαλους», τόνισε ο βραζιλιάνος τεχνικός στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα (www. globoesporte.globo.com).

«Θέλω λίγο χρόνο να χαλαρώσω», τόνισε για...
το μέλλον της καριέρας του μετά από την απόλυσή του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Το πρόβλημα για μένα δεν ήταν η απόλυση, αυτό είναι κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό. Στην Τουρκιά υπήρχε πόλεμος μεταξύ οπαδών, στη Ρωσία συναντούσες ρατσιστικές συμπεριφορές απέναντι στους αθλητές και στην Ελλάδα ξαναείδα βάνδαλους στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.

«Υπήρχαν και άτομα που ακολουθούσαν το πούλμαν. Είχαμε ανάγκη την προστασία της αστυνομίας. Λες και ήμασταν κακοποιοί. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και αυτοί οι βάνδαλοι πρέπει να αποκλειστούν από το άθλημα», κατέληξε.

http://www.sport-fm.gr/

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ



Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν στην κατοχή τους οι δύο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη για τη ληστεία σε εταιρεία φορτοεκφορτώσεων στηνΕλευσίνα.

Οι δύο Αλβανοί κατείχαν δύο χειροβομβίδες ανατολικής προελεύσεως, ένακαλάσνικοφ με γεμιστήρα με 29 φυσίγγια, ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, 16 κάλυκες και 13 φυσίγγια.

Επίσης, είχαν στην κατοχή τους ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, δύο γεμιστήρες πιστολιών με 14 και 15 φυσίγγια αντίστοιχα, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο ζευγάρια μαύρα γάντια, μία μαύρη κουκούλα full – face, ενώ κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, ο 25χρονος, είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας, αφού έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και εις βάρος του έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για σύσταση συμμορίας, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και οπλοκατοχή.

Μαζί του συνελήφθη και ένας 30χρονος, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους που κατάφεραν να διαφύγουν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ CNN

ΚΑΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ,

ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ




24/02/2010....30 Έλληνες πατριώτες προσήχθησαν χωρίς κανένα λόγο και καμία αιτία από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα...στην συνέχεια βέβαια αποδείχτηκε πως το να μιλάει κανείς την Ελληνική η να κατάγετε από την ενδοχώρα για τον Χρυσοχοίδη είναι και λόγος και αιτία....Στο βίντεο βλέπετε απόσπασμα από την στιγμή που μεταφέρονται από το ισόγειο της ΓΑΔΑ και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο.

Μάλλον είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι πως οι Έλληνες πατριώτες δεν πτοούνται ούτε από τα παιχνίδια της εξουσίας ούτε από τους συνεργάτες του συστήματος, τους γνωστούς δήθεν αντιεξουσιαστές.

αλλά δεν πειράζει θα το καταλάβουν...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ…

ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ…

ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ…

ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…

ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΣΜΕΙ…


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…



ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ…


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ.


Τον θυμάστε αυτόν???
Ένας Έλληνας ήρωας που είχε το θάρρος να κατεβάσει την τουρκική σημαία από το «σύνορο» της ντροπής ήταν.

Μήπως θυμάστε τι του έκαναν οι τούρκοι δολοφόνοι???


Δείτε και ξεστραβωθείτε τι του έκαναν.


Τον σκότωσαν άθλιοι.

Τον σκότωσαν γιατί αυτός αγάπησε την Ελλάδα.

Τον σκότωσαν γιατί αυτός τίμησε την Ελλάδα, και δεν προτίμησε να σκοτώνει την ώρα του χαβαλεδιάζοντας και πουλώντας «δήθεν επανάσταση» και «μαγκιά του κώλου»

Εκεί να πάτε να κάψετε σημαίες λεβεντόπαιδα αν επιμένετε πως ξέρετε να κατουράτε όρθιοι.

Στα κατεχόμενα της Κύπρου να πάτε αν το λέει το καρδί σας.

Εκεί που ο Soros δεν τολμά να στείλει τη χρηματοδοτούμενη τσογλαναρία του.

Εκεί να πάτε για να αποδείξετε τη μαγκιά σας.

Αποφασίστε να περιφρονήσετε αυτούς που χαλιναγωγούν την ψυχή σας χειραγωγώντας την αφέλεια και την απερισκεψία σας.

Τολμείστε να σηκώσετε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας.

Γιατί αν το αύριο ξημερώσει όπως σας έμαθαν να το ονειρεύεστε…

Τότε αυτή η κοινωνία δε θα έχει θέση για σας…

Θα σας σφάξουν σαν κοτόπουλα όλοι αυτοί που σήμερα κανακεύετε…

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΕΣΕΙΣ???