Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

΄΄Dragan Stojkovic΄΄ ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εναντίον της Αστυνομίας...



Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον κατήφορο.
Χαρακτήρισε ο Τσίπρας τα Εξάρχεια Λωρίδα της Γάζας.
Ο Χρυσοχοϊδης βγήκε από τα ρούχα του αλλά ξέχασε
λίγους μήνες πρίν
που είχε χαρακτηρίσει το Κέντρο της Αθήνας Καμπούλ.
Με το να κάνει τον νταή μέσα στην ΓΑΔΑ ο Υπουργός
εισβάλοντας ως ταύρος σε υαλοπωλείο απειλώντας
τους Αστυνομικούς δεν θα καταφέρει τίποτα.
Οι Αστυνομικοί πήραν μήνυμα απλής παρουσίας στα
σημεία Αστυνόμευσης.
Το γραφείο καταγγελιών για Αστυνομικούς τους αφόπλισε.
Τίθεται το ερώτημα σε πολλούς κατώτερους των 700 ευρώ
σε περίπτωση ψευδούς καταγγελίας πώς θα υπερασπίσουν
τους εαυτούς των αδυνατώντας να πληρώσουν δικηγόρους.
Εκτός αν δημιουργηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο
κάποια εθελοντική ομάδα με ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες
αλλά εδώ δεν μιλάμε για αναρχικούς.

Αθηναίος

NOΡΒΗΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/ Πηγή: http://www.tanea.gr/

«Μας έβαλαν σε μια βάρκα και μας έστειλαν στην Τουρκία»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης


«Η Ελληνική Αστυνομία μεταφέρει μετανάστες, ακόμη και αν αυτοί έχουν αιτηθεί πολιτικού ασύλου και τους περνάει παράνομα στην Τουρκία» καταγγέλλουν εκπρόσωποι του Νορβηγικού Οργανισμού για τους Αιτούντες Άσυλο, της Νορβηγικής Επιτροπής Ελσίνκι και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αίτημα. Οι εκπρόσωποι των τριών οργανώσεων πραγματοποίησαν πολύμηνη έρευνα σε Ιράκ, Τουρκία και Ελλάδα και εντόπισαν αρκετές περιπτώσεις μεταναστών που βρέθηκαν από περιπολικά και λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. σε ξύλινες βάρκες στον Έβρο και από εκεί στα χέρια των τουρκικών αρχών.

«Μας μετέφεραν με ένα φορτηγό. Ήμασταν τρεις Ιρανοί και οι υπόλοιποι ήσαν Ιρακινοί. Συνολικά 30 άτομα. Υπήρχε ένας διοικητής που μας χτυπούσε με ένα κλομπ καθώς επιβιβαζόμαστε στο φορτηγό. Επτά με δέκα άτομα μάς συνόδευαν προς τα σύνορα με τρία-τέσσερα αυτοκίνητα. Δύο από αυτούς ήσαν καταδρομείς και οι υπόλοιποι φορούσαν πολιτικά αλλά κρατούσαν αυτόματα όπλα. Κοίταζαν με κιάλια προς την τουρκική πλευρά των συνόρων. Όταν είδαν ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί, μας ανάγκασαν να μπούμε σε μια βάρκα. Μόλις φτάσαμε στην άλλη όχθη μάς είπαν να πιαστούμε από κάτι κλαδιά και να βγούμε έξω. Λίγο αργότερα μάς συνέλαβαν οι Τούρκοι», κατήγγειλε ο Ταλέμπ που είχε φθάσει στην Ελλάδα την 15η Απριλίου 2006. Την ίδια εμπειρία έζησε και ο Αχμέτ.

«Ένα βράδυ μετά το φαγητό οι αστυνομικοί πήραν 150 άτομα και μας έβαλαν σε λεωφορεία. Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί με κλομπ και στρατιώτες με αυτόματα όπλα. Μας έλεγαν να κοιτάζουμε κάτω και να μη μιλάμε μεταξύ μας. Το λεωφορείο κινήθηκε σε έναν χωματόδρομο για περίπου μία ώρα. Κάποια στιγμή σταμάτησε σε ένα σημείο με δέντρα δίπλα στο ποτάμι. Οι αστυνομικοί και οι στρατιώτες ήλεγξαν την περιοχή για αρκετή ώρα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με νοήματα. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν ήταν κανείς στην άλλη πλευρά του ποταμού άρχισαν να βάζουν τους κρατουμένους σε μία μεγάλη ξύλινη βάρκα» διηγείται ο Αχμέτ. «Όταν οι κρατούμενοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο να απελαθούν στην Τουρκία άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν ότι δεν θέλουν να πάνε εκεί γιατί η Τουρκία θα τους στείλει πίσω στην πατρίδα τους όπου κινδύνευε η ζωή τους. Τους είπα κι εγώ το ίδιο. Οι πρόσφυγες που επιχείρησαν να αντισταθούν χτυπήθηκαν άσχημα. Στη βάρκα επέβαιναν δύο αστυνομικοί. Ο ένας κρατούσε το πηδάλιο και ο άλλος μάς σημάδευε με ένα πιστόλι. Έτσι βρεθήκαμε στην τουρκική πλευρά. Ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλοί Τούρκοι στρατιώτες και μας συνέλαβαν».

«Πρωτοφανές»

«Οι ιστορίες παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα αποτελούν συχνό φαινόμενο, αλλά η συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. στην επαναπροώθηση των μεταναστών στην Τουρκία είναι πρωτοφανές περιστατικό», καταγγέλλει ο Σπύρος Ριζάκος, εκπρόσωπος της ΜΚΟ Αίτημα.

Σχόλιο..
Γιατί στην έρευνά τους δεν είδαν ότι η Τουρκία τους στέλνει εδώ με τον ίδιο τρόπο και χρηματίζεται κιόλας??
Και που είναι το περιέργο??
Δεν ξέρουν οι Νορβηγοί ότι "μαλακίες" επιστρέφονται....
Μεταφορικά το λέω..δεν ενοοώ μαλακίες τους ανθρώπους,αλλά μαλακία τις ενέργείες των Τούρκων,που για να ξεφορτωθούν αυτοί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης τους στέλνουν εδώ με συνοδεία των σωμάτων ασφαλείας τους.Και τα παίρνουν και χοντρά,κάτω απο το τραπέζι για να είναι οι δουλεμπόροι πιο άνετοι..
Αυτά να κοιτάξουν οι Νορβηγοί.Και αφου είναι τόσο ευαίσθητοι με τους μετανάστες,γιατί δεν ζητάνε απο την κυβέρνησή τους να στέλνει η Τουρκία κατευθείαν εκεί του λαθρομετανάστες?
Χωρίς να περνάνε καν απο εδώ.
Αϊντε λαμόγια όλοι σας...

Ο πρόεδρος Ομπάμα κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, μετά το θάνατο χιλίων ανθρώπων



Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης μετά το θάνατο περισσότερων από χιλίων ανθρώπων στη χώρα από τη νέα γρίπη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος...

Με την απόφαση αυτή ενισχύονται οι δυνατότητες των κέντρων αντιμετώπισης της νόσου και τους επιτρέπεται να αναλαμβάνουν επείγουσες επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται στους ομοσπονδιακούς νόμους.

Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Η1Ν1 και τουλάχιστον 20.000 χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις ΗΠΑ από την άνοιξη όταν εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί εκατομμύρια κρούσματα σε 46 από τις 50 πολιτείες της χώρας και ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται.

Κατάπτυστο Ανθελληνικό άρθρο στην Guardian για τα κλεμένα γλυπτά του Παρθενώνα



Simon Jenkins

Ακόμα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα απο Βρετανό δημοσιογράφο, ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα με τα Ανθελληνικά Βρετανικά παραληρήματα, στις απεγνωσμένες προσπάθειες των Βρετανών να αλλάξουν το παγκόσμιο πλέον αίτημα για την επιστροφή των γλυπτών στην Ελλάδα.

Το άρθρο είναι γραμμένο στην Βρετανική Guardian από τον Simon Jenkins με τον εμπρηστικό τίτλο ”A banana republic police HQ maybe, but not a home for the Elginmarbles
(”
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/oct/22/parthenon-marbles-elgin-athens-acropolis?commentpage=1“).

O αρθρογράφος φανερώνει εκτός την φανερή εμπάθεια του, την πλήρη άγνοια σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα και στους αρχαιολογικούς χώρους. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε να προκαλεί ειρωνικότατα σχόλια εναντίον του ακόμα και απο τους Βρετανούς αναγνώστες. Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο απο αναγνώστη που κυριολεκτικά ξεσκεπάζει την ημιμάθεια και σκοπιμότητα του αρθρογράφου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

65.000EURO ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΝΩ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000/ΕΚΠΟΜΠΗ....



Και ναι...εν μεσω οικονομικης κρισης ο Ελληνικος λαος,εξακολουθει να πληρωνει κερατιατικα για τις εκπομπες της ΕΡΤ.
Ο λογος αυτη τη φορα η εκπομπη στην "Υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο,σε παραγωγη Cut Productions της οποιας το καθε επεισοδιο κοστιζει συνολικα,μαζι με βτις αμοιβες ολων 65000euro,ενω η αμοιβη του Σπυρου Παπαδοπουλου ανερχεται στα 20.000euro για το καθε επεισοδιο.Με αλλα λογια ο Σπυρος Παπαδοπουλος αμοιβεται το μηνα με το ποσο των 80.000euro για την εκπομπη Στην Υγεια μας. Τα επεισοδια που θα προβληθουν φετος ανερχονται στα 35,ενω τα θα προβληθουν επιπλεον 3 εορταστικα επεισοδια τα οποια θα κοστισουν 6000euro παραπανω.
Καλα κανει ο ανθρωπος και τα παιρβνει τα λεφτα. Μαγκια του.Εμεις δεν τα βαζουμε με τον Σπυρο Παπαδοπουλο,αλλα με την ΕΡΤ η οποια δινει τοσα ποσα λεφτα σε μια εταιρεια παραγωγης,
για μια μονο εκπομπη...
Ακομη και εαν η εκπομπη βγαζει τα λεφτα της
απο την τηλεθεαση και τα διαφημιστικα πακετα...
ειναι λιγο προκλητικο που να παρει ο διαολος...ΠΗΓΗ

9 αλλοδαποί συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών


Οι 9 κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής ομάδας η οποία εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία στην Ελλάδα και αφού την επεξεργαζόντουσαν και την συσκεύαζαν την διακινούσαν σε εμπόρους ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η Ευρώπη ψάχνει λύση στη λαθρομετανάστευση


Η Ευρώπη των «27» έχει ενιαίο νόμισμα, κοινή αγορά, εδάφη χωρίς σύνορα, από την Μαρμπέγια στη Δύση ως το Ταλίν στη Βαλτική, και ετοιμάζεται να αποκτήσει πρόεδρο όλων των Ευρωπαίων, μόλις εγκριθεί και από την Τσεχία η Συνθήκη της Λισαβόνας.
Η ειδυλλιακή εικόνα της ενότητας γίνεται πιο σκοτεινή όταν δει κανείς την έλλειψη κοινής νομοθετικής ρύθμισης για το ζήτημα των προσφύγων. Κοινή πεποίθηση είναι ότι οι χώρες της Μεσογείου δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση καθώς είναι υποχρεωμένες να χειριστούν το ένα τρίτο των προσφύγων που φτάνουν από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε η Ελλάδα ούτε η Ιταλία ούτε η Ισπανία ούτε και η Μάλτα δεν έχουν εξασφαλισμένη την αλληλεγγύη των βορείων γειτόνων, ακριβώς διότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια διακοινοτική συμφωνία. Επιπλέον, τα στατιστικά της ΕΕ δείχνουν ότι γενικώς οι Ευρωπαίοι δεν είμαστε φιλόξενοι.
Από τις 121.000 αιτήσεις επανεγκατάστασης που υποβλήθηκαν το 2008 στην Υπάτη Αρμοστία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, περισσότερες από 60.000 έγιναν δεκτές στις ΗΠΑ, ενώ οι Ευρωπαίοι αποδέχθηκαν μόλις 4.378. Προς βελτίωση της κατάστασης, ο αρμόδιος επίτροπος Ζακ Μπαρό προτείνει δύο ντιρεκτίβες. Πρώτον, τη θέσπιση ενιαίων προδιαγραφών για την «πρώτη διαλογή» των προσφύγων, δηλαδή για το ποιοι δικαιούνται άσυλο και ποιοι όχι. Και δεύτερον, την καθιέρωση ενιαίων διαδικασιών στη διερεύνηση των αιτήσεων, με όριο για την τελική απάντηση τους έξι μήνες.
Δέκα χρόνια μετά τις πρώτες απόπειρες για ενοποίηση των κανόνων παροχής πολιτικού ασύλου, οι δικαστές σε κάθε χώρα της ΕΕ θεωρούν τη διαδικασία «λαχείο» για κάθε πρόσφυγα, η μοίρα του οποίου εξαρτάται από τη χώρα στην οποία θα βρεθεί. Η Υπάτη Αρμοστία του ΟΗΕ έχει κάνει νύξεις για τις κραυγαλέες ευρωπαϊκές διαφορές και ανισότητες.
Για τον σομαλό πρόσφυγα είναι ευτύχημα να βρεθεί στη Μάλτα, ενώ τις ελληνικές ακτές πρέπει να τις αποφεύγει. Διότι οι Μαλτέζοι που είναι 400.000, προσέφεραν πέρυσι προστασία σε 1.405 πρόσφυγες, ενώ οι Ελληνες που είναι 11 εκατομμύρια, άνοιξαν τις πόρτες μόνο σε 355.
Στη Χάρτα των Ατομικών Δικαιωμάτων, οι Ευρωπαίοι διατηρούν υπερηφάνως σε περίοπτη θέση το δικαίωμα του πολιτικού ασύλου. Οι στατιστικές όμως άλλα δείχνουν: Ενας Τσετσένος που καταφέρνει να φτάσει στην καρδιά της Ευρώπης, έχει 63% πιθανότητες να αποκτήσει επισήμως την ιδιότητα του πρόσφυγα αν τον οδηγήσει η τύχη στην Αυστρία, αλλά σχεδόν καμία πιθανότητα αν βρεθεί στη γειτονική Σλοβακία.
Πηγή

Προπαγάνδα στα σχολεία...


Παραμονές Εθνικής εορτής, ενώ κοντοζυγώνει η επέτειος του Πολυτεχνείου, και πλησιάζει η ημερομηνία που κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι Αντίφα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια...και όλο αυτό με τις ευλογίες - αδιαφορία καθηγητών, γονιών και αρχών... βγήκαν να μοιράσουν φυλλάδια στα σχολεία...
Ίσως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή τους από τότε που τελείωσαν (αν τελείωσαν) το σχολείο που ήταν ξύπνιοι στις 8 το πρωί...
Πήγαν λοιπόν έξω από λύκεια (ίσως και γυμνάσια) να μοιράσουν αυτό το φυλλάδιο:
Κάντε κλικ στα link για να δείτε το φυλλάδιο σελίδα σελίδα..01 02 03 04 05 06 07 08
Οι ερωτήσεις που γεννώνται από αυτή την ενέργεια είναι αρκετές...
Πρώτα απ' όλα, με τι λεφτά τυπώνουν οι "αυτοδιαχειριζόμενοι" τέτοια έντυπα, όπως και όλες τις αφίσες που αναρτούν παντού;
Γιατί κανείς δεν αντιδρά από τη μεριά των εκπαιδευτικών και δεν καλεί την αστυνομία εφόσον όλοι ξέρουν ότι είναι παράνομη η προπαγάνδα στα σχολεία;
Τι θα γινόταν αν αντί για αυτούς, στην πόρτα του σχολείου στεκόταν μία εθνικιστική οργάνωση (που δεν έχει καταστρέψει περιουσίες και δεν έχει τρομοκρατήσει κόσμο) και μοίραζε φυλλάδια;...
Ακόμα απλούστερα, τι θα γινόταν αν ένας άσχετος στεκόταν στην πόρτα και μοίραζε Ελληνικές σημαίες;
Θέλετε και τα συμπεράσματά μου; Ε, voilà!
Τον ανθέλληνα δεν τον βρίσκεις στο δρόμο να κάνετε παρέα. Τον δημιουργείς βουτώντας του το μυαλό στα σκατά, από τα σπάργανα.
Τι πιο εύκολο να μοιράσεις φυλλάδια σε ανήλικους που θα ταχθούν με το μέρος σου όταν πέρα από όλα αυτά που θα τον καλέσεις να κάνει, του εξασφαλίσεις την αποχή από το μάθημα;
Πόσο πιο βολικό είναι αυτό για τους "εκπαιδευτικούς" από το να κάνουν απεργεία;
Τίποτα δεν τους εξασφαλίζει το μισθό καλύτερα από ένα τσούρμο ανεγκέφαλα που κάνουν κατάληψη... και αυτό ετοιμάζεται, να είστε σίγουροι.
Υπάρχουν ΗΔΗ σχολεία υπό κατάληψη.
Προφανώς είναι απείρως πιο εύκολο να πείσεις κάποιον ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι και καμιά συμφορά όταν αυτός ο κάποιος δεν έχει βγει στην αγορά εργασίας, και δεν ξέρει πόσες θέσεις εργασίας καταλαμβάνονται από λαθρομετανάστες που τη στερούν από Έλληνες και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και φόρους.
Αυτές οι παρενέργειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης δεν αγγίζουν τα παιδιά των Volcom και των Starbucks...
Δεν τις έχουν καν ακουστά. Την αντίθετη άποψη όμως που αντιμετωπίζει τους λαθρομετανάστες ως θύματα του συστήματος, φροντίζουν να τους τη μεταδώσουν οι antifa. Και σε όλο αυτό συμπράττουν τα μέσα ενημέρωσης που τα πιτσιρίκια αγνοούν από που ελέγχονται, αλλά πιστεύουν ότι βλέπουν ειδήσεις και ενημερώνονται.
Τώρα από που αντλούν τα κεφάλαια οι antifa και τυπώνουν όλο αυτό το υλικό, τα παιδιά που θα το διαβάσουν, δεν τα απασχολεί καθόλου.Όταν ρωτάς μαθήτρια τρίτης λυκείου, τι έγινε το 1453 και δεν ξέρει, δεν μπορείς να περιμένεις να ξέρει τον George Soros..
Μην τρελαθούμε κιόλας...!
Όσο για το περιεχόμενο του φυλλαδίου, κι από το εξώφυλλο να το πιάσεις, βρωμάει...
Παρουσιάζεται μια εικόνα Γάλλων που διαμαρτύρονται για τον κουκουλονόμο. Στη Γαλλία όμως ο νόμος δεν αποσύρθηκε, επειδή κάποιοι έχουν συμφέρον από τις κουκούλες...
Εδώ;
Στο πρώτο φύλλο, παρουσιάζεται η Ελλάδα σαν ο μπάτσος της Ευρώπης. Σαν ο κακός που φυλακίζει λαθρομετανάστες. Αναφορά σε αυτούς που στέλνουν εδώ σαπιόβαρκες έχοντας δασκαλέψει τους επιβάτες αν δουν λιμενικό να τρυπήσουν τη βάρκα για να προβούν οι λιμενικοί σε αναγκαστική διάσωση, ουδεμία...
Μετά θίγεται ο φόβος για τη γρίπη... Λες και όλοι κλειστήκαμε στα σπίτια μας μην κολήσουμε. Λες και όλοι τρέξαμε να εξασφαλίσουμε εμβόλιο. Λες και είμαστε σαν κι αυτούς που βγαίνουν μόνο για καφέ, μπύρα και τσιγάρα... Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε... Λες και δεν έχει βουήξει ο τόπος από την επικινδυνότητα του εμβολίου, και τα έσοδα που αποφέρει στις φαρμακοβιομηχανίες η μαζική παραγωγή του.
Και τελικά αφού ανυσηχούν τόσο για τους μετανάστες, γιατί δεν εξασφαλίζουν την υγειή διαμονή κανενός από αυτούς, παίρνοντάς τους στο σπίτι τους;
Αλλά είπαμε... αν ενημερώνεσαι από τα μέσα, αυτά καταπίνεις αμάσητα, και νιώθεις και χορτάτος!
Πάμε πάλι στους λαθρομετανάστες, που λες και δεν πρόκειται να δεχτούν εργασία με χαμηλό μισθό, δεν έχουν καμία ευθύνη για την ανεργεία. Λες κι αν απαιτήσει ένσημα ο λαθραίος, θα τα πάρει.
ΠΩΣ;
Eφόσον δεν έχει κανένα έγγραφο να πιστοποιεί την ταυτότητά του, καμία άδεια να είναι σ'αυτή τη χώρα, παραβιάζοντας διεθνείς κανονισμούς, είναι σε θέση να ζητήσει οτιδήποτε; Είναι σα να μπαίνουν στο σπίτι σου να σε κλέψουν, και να σου ζητάνε και τα ρέστα που δεν είχες και τα κλειδιά πάνω στην πόρτα...
Αυτό σαν άποψη - να ξεκαθαρίσω - δε σημαίνει ότι φέρουν μικρότερη ευθύνη όσοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις και δίνουν δουλειά και "σπίτι" σε όλους αυτούς. Αλλά από τη στιγμή που καταφέρνουν να τρυπώσουν από τα ξέφραγα σύνορά μας, είναι λίγο αργά να αναζητήσουμε τις ευθύνες σε αυτούς που το κάνουν. Όλοι έχουν σκοπό το κέρδος, κι εφόσον η παρανομία και η έλλειψη ελεγχου τους το εξασφαλίζει...
Ποιος έχει το δάχτυλο στο μέλι και δεν το γλύφει;
Και πάλι όμως, τόσα χρόνια στη χώρα έμπαιναν (με χαρτιά ή χωρίς) οικονομικοί μετανάστες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, που κι αυτοί δούλευαν χωρίς ένσημα, κολλούσαν ίσα ίσα 100 ένσημα το χρόνο για να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους, αλλά κανείς δεν τους υπαρασπίστηκε ενάντια στο "δουλεμπόριο"...
Η διαφορά τους; Ήταν χριστιανοί...
Αυτό για τον κατακριτέο "αντιμουσουλμανισμό" που προσάπτουν οι Αντίφες στην Ελλάδα και τη Δανία. Τους προσάπτω λοιπόν - και χωρίς να είμαι χριστιανή - τον αντιχριστιανισμό...
Αφού αυτοί είναι οι δίκαιοι, κι εγώ είμαι η άδικη, ας μου εξηγήσουν γιατί τώρα ξαφνικά υπερασπίζονται τόσο φανατικά τους μουσουλμάνους, ενώ τόσα χρόνια δεν κουνιόταν φύλλο για τους χριστιανούς μετανάστες...
Και τέλος, ας βγούν και μια βόλτα πέρα από τα Εξάρχεια, να περάσουν και κανένα σύνορο (αν αντέχουν να βγάλουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) για να δουν την "απαίσια" Δανία, και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της...
Καλά τα comic και τα κατεβατά που γράψατε, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος, και ακόμα χειρότερα για σας, υπάρχει και μέσα στα σχολεία.
Από το να τυπώνετε παραμύθια της Χαλιμάς στολισμένα με οργισμένες γροθιές και απειλές, και να τα μοιράζετε εκεί που τα μυαλά είναι εύφορα και ανοιχτά στις μαλακίες σας, μπορείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό;
Μα τι λέω...
Θα μιλήσω εγώ με τα έπιπλά μου, τη δουλειά μου, και το μπάνιο μου;
Ε, ΠΟΤΕ! Το λόγο έχουν οι τυρομασχάλες και οι κουκούλες..!
©Υ.Γ. Δυστυχώς για σας, έχω όμως τον αντίλογο. Και μυρίζω και σαπούνι.
Είναι πιο εύκολο για κάποιον να στέκεται δίπλα μου και να με ακούει. ;-)
ventetta

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ Η ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!!!



Οι Αφγανοί...ειδικοί της ηρωϊνης....




Ο Ganamgul είναι εξαρτημένος από την ηρωίνη 17 χρόνια. Βρίσκεται μόλις
δύο ημέρες στο κέντρο απεξάρτησης της Καμπούλ στο Αφγανιστάν
και νοιώθει αφόρητους πόνους. Το κέντρο άνοιξε το Μάιο του 2009
και το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που ακολουθεί διαρκεί για 45 ημέρες.
Έκθεση στελέχους του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για το 2009,
αναφέρει ότι υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια χρήστες ναρκωτικών
στο Αφγανιστάν, ενώ τουλάχιστον 50-60.000 τοξικομανείς βρίσκονται
μόνο στην Καμπούλ.






Ο εθισμός του οπίου έχει εδραιωθεί σε εκατοντάδες ορεινά, απομακρυσμένα χωριά του Αφγανιστάν.
Σε πολλές περιπτώσεις όλο το χωριό -από τα μωρά μέχρι τους πιο ηλικιωμένους-είναι εξαρτημένο
από το όπιο. Στη φωτογραφία, στο χωριό Sarab στην επαρχία Badakhshan, ο παππούς Beg
προσφέρει στον εγγονό του όπιο.






Οι γυναίκες της οικογένειας του παππού Beg καπνίζουν όπιο.
πηγή

Στην Χώρα μας οι έμποροι ναρκωτικών στις πιάτσες είναι κυρίως
Αφγανοί με προμηθευτές συνήθως Αλβανούς που μπαινοβγαίνουν
με άνεση από τα σύνορα.
Τους εμπιστεύονται τους Αφγανούς οι χρήστες όπως έμαθα
γιατί γνωρίζουν την ποιότητα που πουλάνε και επίσης γνωρίζουν
οι Αλβανοί ότι δεν μπορούν να τους κοροϊδέψουν.
Αθηναίος

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 25/10/09 ΣΕ VIDEO



http://www.enimerwsi.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..(Οκτωβριανή Επανάσταση)

1917: Οι Μπολσεβίκοι επαναστάτες καταλαμβάνουν τα Χειμερινά Ανάκτορα της Πετρούπολης. (Οκτωβριανή Επανάσταση)



  • Γεννησεις


1881: Πάμπλο Πικάσο, ισπανός ζωγράφος. [θαν. 8/4/1973

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΡΤΟΥΝ