Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ-ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ 4 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ


Απαγορεύονται σύμβολα και πανό κομμάτων, οργανώσεων, φορέων - μόνο Ελληνικές Σημαίες


Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης καλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 20.00 στην οδό Σταδίου 23, στο σημείο όπου χάθηκαν εντελώς άδικα τέσσερις αθώες ψυχές. Χωρίς φωνές και συνθήματα. Χωρίς κομματικά σύμβολα. Μόνο με αναμμένα κεριά και ελληνικές σημαίες. Όπως αρμόζει στην περίσταση.Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ας στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Να τιμωρηθούν οι ένοχοι του φρικτού εγκλήματος. Δικαιοσύνη Τώρα!

Επιτροπή Εθνικής Μνήμης

Συνελήφθη Αλβανός λιποτάκτης, μοναχός(;) της Ι.Μ. Εσφιγμένου


Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της "Romfea.gr", χθες Τετάρτη 4 Μαϊου 2010, από άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Δάφνης Αγίου Όρους, ο Αλβανός υπήκοος Νικόλαος Μουλάη από το Ελμπασάν, και απελάθηκε από την εδαφική περιοχή του Αγίου Όρους, σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης Αγίου Όρους, του Συμβουλίου της Επικρατείας και της Ιεράς Κοινότητος.

Αγιορείτες μας ενημέρωσαν, ότι ο εν λόγω Αλβανός υπήκοος είχε καταφύγει στην Μονή Εσφιγμένου, παρουσιαζόμενος επί έτη από τους ζηλωτές μοναχούς ως «ιερομόναχος Νικόδημος».

000.JPG

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο εν λόγω μοναχός Αλβανός υπήκοος, είχε συλληφθεί ξανά πριν 16 χρόνια στη Σάμο αλλά διέφυγε.

Παραδόθηκε ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγ. Παναγίας προκειμένου να ασκηθεί κατ΄ αυτού Διοικητική Απέλαση από τη χώρα, λόγω παράνομης παραμονής.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω μοναχός πρόκειται για λιποτάκτη του Αλβανικού στρατού.

http://www.romfea.gr/component/content/article/13/4905-Το-Λιμενικό-του-Αγίου-Όρους-συνέλαβε-Αλβανό-μοναχό-από-τη-Μονή-Εσφιγμένου

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;



Επειδή ξεχνάμε εύκολα, ας θυμηθούμε...αγαπητέ κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ

'Χρυσοχοϊδης: Κατάργηση του νόμου που ποινικοποιεί την κουκούλα

Κατάργηση του νόμου που ποινικοποιεί την κουκούλα, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Βασίλη

Τσιατούρα, μετά τις προσαγωγές από την αστυνομία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια.

Όπως τόνισε δεν θα ανεχθεί ούτε βανδαλισμούς, ούτε και λογικές «ράμπο» από την Αστυνομία.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ για την επιλογή νέων αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Κλίμα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατήγγειλαν ο Αλέξης Τσίπρας και το ΚΚΕ, ενώ ο ΛΑΟΣ σχολίασε πως ο κύριος Χρυσοχοϊδης «προσκύνησε» την ευρύτερη ομάδα των Εξαρχείων.

«Πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να αλλάξει δόγμα» δήλωσε στη ΝΕΤ ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ζήτησε τον «εκδημοκρατισμό της Αστυνομίας».

Να μην μετατρέψουμε τα Εξάρχεια σε «Λωρίδα της Γάζας», που όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει από την περιοχή πρέπει να δείχνει ταυτότητα στους αστυνομικούς, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

«Ο πολίτης δεν πρέπει να φοβάται όταν βλέπει στον δρόμο στον αστυνομικό. Είναι υπερβολική η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια» είπε ο κ. Τσίπρας που χαρακτήρισε «αντιφατική» τη συμπεριφορά του κ. Χρυσοχοϊδη.

23 Οκτωβρίου 2009'

http://www.apn.gr/news/nea/nomos-koukoulas/
ΠΗΓΗ: ΝΕΤ, 105,8


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_9577.html#ixzz0n9DFVSnX

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΔΗΜΑΡΑ

Σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους βρίσκετε το δίκιο που δεν έχετε, αληταράδες;

Μια φορά κι έναν καιρό ο Πρωθυπουργός μιας χώρας εξήγγειλε σκληρά μέτρα για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση που είχαν εκείνη την εποχή. Ο απλός λαός, φυσικά, αντέδρασε, γιατί θα έπρεπε να κόψει τους τέσσερις από τους επτά φρεντουτσίνο που έπινε στην καφετέρια με θέα τη στάση του λεωφορείου για το Μπουρνάζι, δε θα μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς των τριών από τα πέντε κινητά του και δεν ήθελε άλλο γιαούρτι στο τζατζίκι κι έτσι έκανε διαδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Να σημειώσω εδώ ότι η διαδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας εκείνης της χώρας σήμαινε ξύλο πιο σίγουρο και από αυτό που πέφτει αν ρίξεις εκατό γαύρους στη Θύρα 4 και κλειδώσεις τις πόρτες.

Μετά από τις ειρηνικές πορείες λοιπόν στο κέντρο άρχισαν να βγαίνουν και μερικοί κάφροι που δε διεκδικούσαν τίποτε αλλά ήθελαν απλώς κάτι να κάψουν γιατί τους έτρωγαν τα χέρια τους, για να θυμηθούν τα παλιά με τα παιδιά που ξανασμίξανε, γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, γιατί η γκόμενα τους παράτησε ή γιατί απλά ήταν βλαμμένα.

Έτσι, οι κάφροι άρχισαν να πετάνε μολότοφ και έπιασε φωτιά σε μία τράπεζα σε έναν εκ των κεντρικότερων δρόμων της πρωτεύουσας και τρεις από τους υπαλλήλους της, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, πέθαναν από ασφυξία. Οι δημοσιογράφοι παράτησαν την απεργία και έτρεξαν αμέσως να καλύψουν τα γεγονότα, ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου, ενώ την επόμενη μέρα ακόμη και οι αθλητικές εφημερίδες έγραφαν για το χάος και την τραγωδία.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι καθόλου συμπτωματική αλλά εντελώς ηθελημένη και μιλάω φυσικά για το χάος και το μπάχαλο που είδαμε χθες γιατί άμα έχεις χάσει τη μπάλα, κάποια στιγμή θα έρθει η μπάλα και θα μας πάρει όλους.

Χθες λοιπόν τρεις αθώοι άνθρωποι που είχαν την ατυχία να δουλεύουν σε μία τράπεζα, αυτό το ναό του καπιταλισμού που είναι κάτι σαν τη Μέκκα για τους μουσουλμάνους, το μαυσωλείο του Λένιν για τους κομμουνιστές και η Τούμπα για τους ΠΑΟΚτζήδες, δολοφονήθηκαν-γιατί περί δολοφονίας πρόκειται-στυγνά από κάφρους που δε διεκδικούσαν απολύτως τίποτα και απλώς κατέβηκαν στην πορεία για τον τζερτζελέ. Και όχι ότι ήταν τίποτα στελέχη και υψηλόμισθοι. Κι αυτοί δικοί μας ήταν. Και αυτοί υπέστησαν τις περικοπές, όπως και όλοι θα τις υποστούμε και καλά θα κάνουμε να τις υποστούμε χωρίς πολλά πολλά στο εξής γιατί είδαμε που οδήγησαν οι φασαρίες.

Και ερωτώ εγώ τον μπάσταρδο κοπρίτη ταραξία που πήγε και έκανε τον φόνο, όποιος κι αν είναι: Αν σε παρόμοια φάση ένας συνμπάσταρδος σκότωνε την αδερφή σου, τον κολλητό σου φίλο και τη γυναίκα σου που περίμενε το πρώτο σας παιδί, εσύ τι θα έκανες; Θα τον συγχωρούσες γιατί θα ήταν καλό για την πατρίδα ή θα τον έψαχνες για να τον εκδικηθείς; Τότε τι περιμένεις να κάνουν οι συγγενείς και οι φίλοι των ανθρώπων που έστειλες στον άλλο κόσμο επειδή είσαι βλαμμένο;

Τζούλιας γιοι, που δε σέβεστε τίποτα και θεωρείτε δύο μισθούς ότι είναι πιο σημαντικοί από τρεις ζωές, βγείτε στην τηλεόραση και παραδεχτείτε δημοσίως ότι "ΝΑΙ, εγώ έβαλα τη φωτιά στην τράπεζα που σκότωσε τρεις ανθρώπου", γιατί σε αυτή τη χώρα ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια έχουν καταντήσει μουσειακά είδη...ΠΗΓΗ

Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ...


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ: "ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΝΔΕΚΑ (11) ΧΡΟΝΙΑ" (!) - Η ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ» ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ 4-ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΡΦΗ

Γαλλίδα μητέρα (!?) απήγαγε από τις 31/08/1998 το 4χρονο παιδί της από τον Έλληνα πατέρα του και διέφυγε στην Γαλλία. Από τότε χρησιμοποιώντας πάν δόλιο και αθέμιτο μέσο απαγόρευσε πάσα επαφή και επικοινωνία του πατέρα με το παιδί του επί ένδεκα (11) ολόκληρα χρόνια. Ο πατέρας έκτοτε προσπαθεί μέσω των αρχών την Ελλάδος και της Γαλλίας να επιτύχει δικαστική συνδρομή αλλά ματαίως. Σκάνδαλο αποτελεί το ότι τα Ελληνικά δικαστήρια έχουν δώσει την επιμέλεια του ανηλίκου σε αυτήν την μητέρα (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ). Σκάνδαλο είναι επίσης και η στάση του Γαλλικού κράτους κατά του οποίου το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει προβεί σε 9 διαβήματα.

" href="http://promhtheus.pa-sy-a.gr/2009/12/08/00-00/pa-sy-a_promhtheus_2009-12-08_00-00.htm" target="_blank"> http://promhtheus.pa-sy-a.gr/2009/12/08/00-00/pa-sy-a_promhtheus_2009-12-08_00-00.htm

"ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ"

L' ENLEVEMENT DES MINEURS GRECS A L' ETRANGER PAR LEURS MERES ETRANGERES SOUS L' INDIFFERENCE CRIMINELLE ET L' ASSISTANCE DES AUTORITES JURIDIQUES GRECQUES ET ETRANGERES EST DICTE PAR LE FEMINISME DEGRADANT ET ORGANISE INTERNATIONAL ET LE MATRIARCAT

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2009.12.10 00.00 ]

ANDREAS MORFIS: "ILS ONT ENLEVE MON ENFANT EN FRANCE ET JE NE L' AI PLUS VU DEPUIS ONZE (11) ANNEES (!)" - L' APPLICATION EN PREPARATION DE LA TYRANNIE DU MATRIARCAT ET DU DROIT TYRANNIQUE MATRIARCALE «LEGALISENT» ABUSIVEMENT DEPUIS 1998 L' ENLEVEMENT CRIMINEL DE GRECE EN FRANCE DE DENIS, QUI AVAIT A L' EPOQUE 4 ANS, ET QUI EST FILS UNIQUE DE ANDREAS MORFIS

Mere (!?) francaise a enleve depuis le 31/08/1998 son enfant des 4 ans du pere grec, et elle s'est enfuie en France. Desormais, en se servant de tout moyen frauduleux et deloyal, elle a interdit tout contact et communication du pere avec son enfant pendant onze (11) annees consecutives. Depuis, le pere essaye par l'intermediaire des autorites grecques et francaises d'obtenir de l'assistance juridictionnelle, mais en vaine. Il s'agit d'un scandale que les tribunaux grecs (SAUF UNE EXCEPTION BRILLANTE) ont accorde la garde exclusive du mineur a cette mere. La position de l'etat francais dans l'affaire est aussi un scandale, fait qui a mene le Ministere grec des Affaires etrangeres de former 9 notes verbales contre la France.

Φταίω και για το φόνο;


thumb

Πέθαναν από ασφυξία μέσα σ’ ένα κατάστημα τράπεζας που πούλαγε, μεταξύ άλλων, στους πελάτες του τη νεοκλασική του κομψότητα. Μόνο που η αισθητική αντίληψη και το υψηλό ενοίκιο ξεχνούν μερικές φορές να συμπεριλάβουν στα δεδομένα τους την πρόβλεψη του κινδύνου. Πέθαναν από ασφυξία ενώ ήδη ασφυκτιούσαν μέσα σε κοστούμια με βάτες, δεμένοι με γραβάτες και ορκισμένοι στην ευαίσθητη σύμβαση εργασίας τους να μοιράζουν χαμόγελα σε ξινούς, καχύποπτους, μονόχνωτους, προκατειλημμένους και λοιπούς πελάτες… Πώλησαν ευσυνείδητα τα τραπεζικά προϊόντα για να ’χουν να δώσουν το καλή αναφορά όταν το μεσημέρι θα περνούσε η λίστα με τη σοδειά του καθενός… «κάρτες τρεις, ασφάλειες τέσσερις, ταμιευτήρια δύο…» . Γύριζαν στο σπίτι με άγχος γιατί οι «στόχοι» του καταστήματος συνέχεια ανέβαιναν κι ο διευθυντής κι ο διευθυντής του διευθυντή κι όλοι οι διευθυντές των διευθυντών έκοβαν τελευταίως κώλους … Δύσκολη εποχή η εποχή της οικονομικής κρίσης…

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.topontiki.gr/Articles/view/5483

ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ

Ντοκουμέντο: Το σήμα της ντροπής του ΓΕΝ



Αυτό είναι το σήμα της ντροπής του ΓΕΝ, βάσει του οποίου οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού απαγορεύεται να φέρουν στις θερινές στολές τους τις ταινίες (διεμβολές) ηθικών αμοιβών, δηλαδή τα Παράσημα, και τα διακριτικά σήματα όσοι υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία, Υποβρύχια, Βατραχανθρώπους, Ελικόπτερα και Αεροσκάφη.

Είναι σαφές ότι στα πλαίσια του εθνομηδενισμού η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την ένδοξη στολή του Ναυτικού σε στολή… σεκιουριτά ή γαλατά!

Και το ακόμη χειρότερο. Ανάλογο σήμα έχει δοθεί και στον Στρατό Ξηράς…

gen film

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύθηκε από Μιλήσιος

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ...



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ...

Αστυνομικοί έβγαιναν περιπολίες με φίλους τους-ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ





Ένας αρχιφύλακας και ένας αστυφύλακας διώκονται πειθαρχικά γιατί σε περιπολίες έπαιρναν μαζί δυο… φίλους τους. Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.Ο αρχιφύλακας, που υπηρετεί στην Άμεση Δράση Αττικής, είχε δώσει προχθές το βράδυ έναν υπηρεσιακό φορητό ασύρματο σε έναν από τους δύο συλληφθέντες φίλους του. Οι δυο πολίτες, που επέβαιναν σε λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsara, ακολουθούσαν το περιπολικό που οδηγούσε ο αρχιφύλακας με συνοδό τον αστυφύλακα.

Κατά διαστήματα, μάλιστα, χρησιμοποιούσαν φάρο και σειρήνα που διέθετε το ΙΧ, ενώ έπαιρναν μέρος στους ελέγχους για τους οποίους δίνονταν εντολές από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Έλαβαν μέρος σε τέσσερις ελέγχους, ενώ σε δυο από αυτούς, ο ένας εκ των δυο ιδιωτών παρουσιάστηκε στους ελεγχόμενους ως αστυνομικός.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν χθες τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ το ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, στο οποίο επέβαινε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες πολίτες και σε έλεγχο, που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετηθεί σειρήνα και φάρος όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

Το θέμα ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, που διαπίστωσε ότι όλο αυτό ήταν σε συνεργασία με τον αρχιφύλακα. Οι συλληφθέντες παραπέμπονται στον εισαγγελέα, ο μεν αστυνομικός με την κατηγορία της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων, ενώ οι δύο ιδιώτες για αντιποίηση κατά συναυτουργία.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έθεσε σε διαθεσιμότητα και τον αρχιφύλακα και τον αστυφύλακα συνοδό του περιπολικού, ο οποίος βαρύνεται για σοβαρή παραμέληση του υπηρεσιακού καθήκοντος. Ταυτόχρονα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση
.


www.newsit.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΝΤΟΡΑ


Σε συναγερμό έχει τεθεί απο το πρωί η Ρηγίλλης, για το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τα οικονομικά μέτρα η Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, η πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει στείλει επιστολή στη Ρηγίλλης, η οποία αναφέρει οτι η ΝΔ έχει καταντήσει ουρά του ΠΑΜΕ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι η Ντόρα Μπακογιάννη στην επιστολή της θέτει θέμα ανεξαρτητοποίησης της απο τη ΝΔ.Αναλυτικά ...

Απαισιόδοξος o Φινλανδός πρωθυπουργός για την Ελλάδα

"ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"

Ο Φινλανδός πρωθυπουργός, Μάτι Βανχάνενμ ανέφερε ότι η μεγαλύτερη του ανησυχία είναι το πως τα πρώτα 180 εκατομμύρια Ευρώ που θα δανείσει η Φινλανδία στην Ελλάδα, θα επιστραφούν και με τι επιτόκιο. Μια πολύ μεγαλύτερη ανησυχία είναι εάν αυτό θα επιτύχει, δήλωσε ο Φινλανδός πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε πως κίνδυνος να μην το επιτύχει αυτό η Ελλάδα είναι υπαρκτός.

Ποιά είναι η iπραγματική έννοια της παγκοσμιοποίησης στην κωμική της διάσταση..

EΡΩΤΗΣΗ:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ DIANNA

ΕΡΩΤΗΣΗ :

ΓΙΑΤΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ,

ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ,

ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ,

ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ,

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΒΕΛΓΟΣ

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟ ΟΥΙΣΚΙ...

ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ,

ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!

ΤΟ E-MAIL ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ BILL GATES,

ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΗΣ IBM,

ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΠΟ TAIWAN, ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ MONITOR

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗΣ,

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΙΝΔΟΙ

ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!...........

ΠΑΙΔΕΙΑ ?????ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ????



Από τους 180.000 εκπαιδευτικούς (που είναι αριθμός εξωφρενικός για τον πληθυσμό της Ελλάδας) οι 18-20.000 είναι επισήμως αργόσχολοι: αποσπασμένοι για «γραμματειακή υποστήριξη» σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Νομαρχιών ή Περιφερειών, σε πανεπιστημιακά Τμήματα, σε «πολιτιστικές υπηρεσίες» Δήμων ή Νομαρχιών, σε Μητροπόλεις. Ανεξέλεγκτος ο αριθμός όσων (για πολυποίκιλους λόγους) εργάζονται με εξαιρετικά μειωμένο ωράριο ή των συνδικαλιστών που είναι διά βίου απαλλαγμένοι από κάθε εργασιακή υποχρέωση. Υπάρχουν εκπαιδευτικοί ανελλιπώς μισθοδοτούμενοι αλλά σε μόνιμη «λευκή απεργία» επειδή «διαφωνούν με το σύστημα»! Δάσκαλοι και καθηγητές «λειτουργικώς αναλφάβητοι»: ανίκανοι να συντάξουν έστω και δύο φράσεις πιστοποιητικού ή υπηρεσιακής αλληλογραφίας (υπολογίζονται σε 9.000 οι δάσκαλοι με αγορασμένα πτυχία, χωρίς φοίτηση, από Παιδαγωγικές Ακαδημίες βαλκανικών χωρών). Θλιβερό αλλά συνεχώς αυξανόμενο και το ποσοσστό εξαρτημένων από ναρκωτικά εκπαιδευτικών, όπως και άλλων με σοβαρά ψυχικά νοσήματα ή με βάναυση και χυδαία συμπεριφορά (γυμνασιάρχης - γυμναστής που κάθε πρωί στην «προσευχή» βρίζει τα παιδιά με σεξουαλικές αισχρολογίες). Χώρια οι εκπαιδευτικοί που εκβιάζουν τους μαθητές τους για «ιδιαίτερα» μαθήματα.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...04/2010_398891

Για νέο κόμμα πάει ο Α.Σαμαράς - "Παρήλθε η ημερομηνία λήξης της Ν.Δ."

Ο κίνδυνος (σ.σ. ή η μεγάλη ευκαιρία...) βίαιης ανατροπής του πολιτικού σκηνικού τους επόμενους μήνες διατρέχει την «ραχοκοκκαλιά» του κατεστημένου πολιτικού συστήματος με εξαίρεση τα δύο κόμματα της Αριστεράς τα οποία φαίνεται ότι θα αποκομίσουν σημαντικά κέρδη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Στη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς είναι σαφές και διακριβωμένο ότι ανησυχεί και αυτός για το πολιτικό μέλλον τόσο του ιδίου όσο και του κομματικού σχηματισμού που ηγείται. Δεν θα πρέπει να αποκλείεται (το αντίθετο) να επιχειρηθεί από πλευράς Σαμαρά κυριολεκτικά η διάλυση του νυν πολιτικού σχηματισμού και η δημιουργά ενός νέου κόμματος με νέο τίτλο και νέα δομή λειτουργίας.

Η μεταπολίτευση τελείωσε οριστικά και η Νέα Δημοκρατία είναι ένα φθαρμένο προϊόν της μεταπολίτευσης. Όχι η παράταξη, αλλά ο κομματικός φορέας που την εκφράζει από το 1974 μέχρι σήμερα. Μα απλά λόγια έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του οργανωτικού σχήματος "Νέα Δημοκρατία".

Το απόσπασμα της σημερινής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά «Ο λαός μας και ιδιαίτερα οι δικοί μας οπαδοί, δεν θέλουν απλώς, απαιτούν ρήξεις και ανατροπές. Ρήξεις με το χθες. Και ανατροπές όλων όσων μας παγιδεύουν στο χθες», δείχνει το δρόμο. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι πάντες ότι το παρελθόν του καθενός κρίνεται. Και «ισορροπίες» με το χθες δεν θα κάνω".

Η αναδόμηση του κομματικού φορέα με μία μεγάλη διεύρυνση προς τα αριστερά, αλλά και προς τα δεξιά, είναι ίσως η μοναδική λύση για να μπορέσει να καταστεί και πάλι ελκυστικός ο κεντροδεξιός πολιτικός χώρος, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς μεταξύ 2004-2009 ενστερνιζόμενος ιδέες, θεωρίες και τακτικές διοίκησης από την διακυβέρνηση της εποχής Σημίτη, με ισχυρές «ιδεολογικές ενέσεις» Αριστεράς.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο «αντ’αυτού», του "κουρασμένου", ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, προερχόταν ιδεολογικά από τον σκληρό πυρήνα του Συνασπισμού.

Στο εγχείρημα αυτό, φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Αντώνης Σαμαράς και για έναν άλλο λόγο: Θέλει να προλάβει την Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει αυτή πρώτη, στην ίδρυση ενός νέου κεντρώου-κεντροδεξιού πολιτικού σχηματισμού, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν θα συνεχίσει την πολιτική της σταδιοδρομία, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά.

Αλλά φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει καταλήξει ότι αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαγεί από τα λεγόμενα «βαρίδια» που εξακολουθούν να απαιτούν πολιτικό ρόλο στη νέα εποχή. Οι αστειότητες του στιλ «Πιέζουν τον Παυλίδη να μην πάει στην ομιλία του Σαμαρά στη Ρόδο, αλλά αυτός επιμένει να πάει» δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο. Είμαστε σε κατοχική περίοδο και δεν μπορεί η - εν δυνάμει - αντίσταση να συνεχίσει να παίζει «τις κουμπάρες», αν δεν θέλει να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα της Ιστορίας...

Ο Α.Σαμαράς έχει καταλάβει ότι ή θα πάει μπροστά «εδώ και τώρα» ή θα μείνει πίσω οριστικά, ξεπερασμένος από τα ιστορικά γεγονότα...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μπλάνκο: Ήταν αναμενόμενα όσα έγιναν στην Αθήνα!

Ο Αργεντινός Ίσμαελ Μπλάνκο με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του τόνισε ότι τα όσα τραγικά έγιναν στην Αθήνα ήταν αναμενόμενα μετά τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για τα όσα έγιναν το μεσημέρι στην Αθήνα τονίζοντας ότι βρισκόταν μόλςι 10 λεπτά μακριά από τα θλιβερά επεισόδια.

"Ήταν κάτι αναμενόμενο. Ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος μετά τη μεγάλη άνοδο της φορολογίας. Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με τα χρέη του κράτους υπήρχε κινητικότητα, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο σήμερα."

Θυμίζουμε ότι ο Μπλάνκο έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με την κατάρρευση της οικονομίας στην χώρα του,την Αργεντινή

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



Η μυστική απόφαση για 10 αποκρατικοποιήσεις-εξπρές


Ο Γ. Παπανδρέου θέλει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων να ξεκινήσει εντός του Μαΐου, καθώς στο πρόγραμμα σταθερότητας έχουν υπολογιστεί 2,5 δισ. ευρώ για το 2010 από ιδιωτικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις. Στόχος είναι πλειοψηφικός δημόσιος έλεγχος (τουλάχιστον 51%) για περιορισμένο αριθμό εταιρειών που σχετίζονται με δημόσια αγαθά, υποδομές και ασφάλεια.

Το «top 10» των μετοχοποιήσεων- αποκρατικοποιήσεων αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη που κρατήθηκε μυστική στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Οι οργανισμοί χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: πρώτη, τα βαριά χαρτιά, στα οποία περιλαμβάνεται ο ΟΣΕ, το ΤΤ, ο ΟΠΑΠ και η ΔΕΗ και, δεύτερη, τα ελαφριά χαρτιά, που περιλαμβάνουν τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.

Επίσης, η κυβέρνηση αποφάσισε την πώληση των καζίνων της Κέρκυρας και της Πάρνηθας ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να χορηγήσει τέσσερις νέες άδειες στη Βόρεια Ελλάδα και ορισμένες τουριστικές περιοχές. Επιπλέον, θα παρατείνει τις υπάρχουσες συμβάσεις με ιδιώτες για συγχρηματοδοτούμενα έργα και θα ζητήσει προτάσεις για νέα ΣΔΙΤ και επεκτάσεις. Ο Γ. Παπανδρέου θέλει το πρόγραμμα να ξεκινήσει εντός του Μαΐου, καθώς στο πρόγραμμα σταθερότητας έχουν υπολογιστεί 2,5 δισ. ευρώ για το 2010 από ιδιωτικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις.

Αποχώρηση

Η πολιτική της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση και τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας έχει ως στόχο τη μείωση ή την εξάλειψη του κρατικού ελέγχου στις περισσότερες οικονομικές δραστηριότητες εκτός των δημόσιων αγαθών, καθώς και τη συνεχιζόμενη κατοχή μετοχών σε τομείς στρατηγικής σημασίας για το δημόσιο συμφέρον και την εθνική ασφάλεια.
Αποκρατικοποιήσεις-εξπρές: Η μυστική απόφαση

Το σχέδιο καλύπτει όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και συνυπολογίζει τέσσερις βαθμούς κρατικής ιδιοκτησίας. Πλήρης ιδιωτικοποίηση προβλέπεται για τα περιουσιακά στοιχεία που δεν σχετίζονται με τα δημόσια αγαθά και αποκλείονται από τα κρατικά στρατηγικά συμφέροντα. Μια μειωμένη δεσμευμένη κρατική ιδιοκτησία (34%) ή κρατική ιδιοκτησία μικρότερη από 34% με συμφωνίες μετόχων προβλέπεται για αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στα οποία πρέπει να διατηρηθεί μια αποτελεσματική διακριτική παρέμβαση. Τέλος, ο πλειοψηφικός δημόσιος έλεγχος (τουλάχιστον 51%) προβλέπεται για έναν περιορισμένο αριθμό εταιρειών που σχετίζονται με δημόσια αγαθά, υποδομές και ασφάλεια.

Μια ειδική κατηγορία περιουσίας αφορά στην κρατική ιδιοκτησία ακινήτων, η οποία δεν έχει περιληφθεί σε προηγούμενα σχέδια αναδιάρθρωσης. Η κατηγορία αυτή παρουσιάζει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης λόγω της εκτεταμένης λίστας και μεγάλης ποικιλίας από ακίνητα εμπορικού ενδιαφέροντος. Ο σχηματισμός ομοιογενών χαρτοφυλακίων ακίνητης περιουσίας, π.χ. εμπορικές αστικές ή τουριστικές περιοχές, σε συνδυασμό με ιδιωτικά κεφάλαια θα οδηγήσει σε νέα ανάπτυξη και ευκαιρίες για μετέπειτα εισαγωγή στο χρηματιστήριο. Οι επενδύσεις σε ακίνητα αποτελούν ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο το οποίο θα να εξισορροπηθεί και θα διαχειριστεί επαγγελματικά μέσω συνεργασίας με ιδιωτικά ιδρύματα για ανάπτυξη και εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

Τέσσερις κατηγορίες

Πλήρης ιδιωτικοποίηση προβλέπεται για τα περιουσιακά στοιχεία που δεν σχετίζονται με τα δημόσια αγαθά και αποκλείονται από τα κρατικά στρατηγικά συμφέροντα.

Μια μειωμένη δεσμευμένη κρατική ιδιοκτησία (34%) ή κρατική ιδιοκτησία μικρότερη από 34% με συμφωνίες μετόχων προβλέπεται για αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στα οποία πρέπει να διατηρηθεί μια αποτελεσματική διακριτική παρέμβαση.

Πλειοψηφικός δημόσιος έλεγχος (τουλάχιστον 51%) προβλέπεται για έναν περιορισμένο αριθμό εταιρειών που σχετίζονται με δημόσια αγαθά, υποδομές και ασφάλεια.

Μια ειδική κατηγορία περιουσίας αφορά στην κρατική ιδιοκτησία ακινήτων, η οποία δεν έχει περιληφθεί σε προηγούμενα σχέδια αναδιάρθρωσης.

Το ΤΟP 10 των αποκρατικοποιήσεων

ΟΣΕ
Κυβερνητική απόφαση είναι να σπάσει ο οργανισμός στα δύο. Το δημόσιο θα κρατήσει τις υποδομές και ο ιδιώτης επενδυτής θα αναλάβει τη λειτουργία.

ΤΤ
Το μεγάλο δίλημμα. Σήμερα το δημόσιο κατέχει το 34% και έχει τον έλεγχο της διοίκησης. Αν πωληθεί το δημόσιο μπορεί να αντλήσει περισσότερο από 0,5 δισ. ευρώ. Υπάρχουν, όμως, κυβερνητικά στελέχη που προτείνουν αυτό να γίνει σε δεύτερο χρόνο, όταν το χρηματιστήριο θα περνά καλύτερες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η» το θέμα τέθηκε στις συναντήσεις των ελλήνων υπουργών με τους εκπροσώπους της τρόικας.

ΟΠΑΠ
Σήμερα έχει το μονοπώλιο του νόμιμου τζόγου. Δεδομένων, όμως, των εξελίξεων στον κλάδο το κράτος μπορεί να επιλέξει τη μερική απελευθέρωση με τη χορήγηση νέων αδειών. Άμεσα αυτό μπορεί να προσφέρει στα ταμεία του 0,5 δισ. ευρώ.

ΔΕΗ
Το Δημόσιο έχει τον απόλυτο έλεγχο με 51%. Αν ρίξει το ποσοστό του στο 34% μπορεί να μαζέψει ακόμη 0,5 δισ. ευρώ.

ΟΛΠ
Το Δημόσιο από το 74% θα πέσει άμεσα στο 51% και βλέπουμε.

ΟΛΘ
Το Δημόσιο από το 74% θα πέσει άμεσα στο 51%, αν και υπάρχει πρόταση να κρατηθεί μονάχα το 34%.

ΕΥΔΑΠ
Το ποσοστό του Δημοσίου θα μειωθεί από το 61% στο 51%. Σε επόμενη φάση μπορεί να πέσει στο 34%.

ΕΥΑΘ
Το ποσοστό του Δημοσίου θα μειωθεί από το 74% στο 51%. Σε επόμενη φάση μπορεί να πέσει στο 34%. Και για τις δύο εταιρείες «νερού» συζητείται η μεταβίβαση του μάνατζμεντ σε στρατηγικό επενδυτή, χωρίς βέβαια να παραχωρηθεί και το δίκτυο.

Καζίνο Κέρκυρας
Το Δημόσιο θα πουλήσει το 100%.

Καζίνο Πάρνηθας
Το Δημόσιο ελέγχει το 51% που τιμάται περίπου 200 εκ. ευρώ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

"Αίσχος στους δολοφόνους"

"Επιτέλους! Ας αποδωθούν οι ευθύνες καμιά φορά στους αναρχικούς που ανέκαθεν με τις προβοκάτσιες αμαύρωναν κάθε πορεία, κάθε επέτειο και κάθε λαϊκό αγώνα. Ολόκληρη η κοινωνια νιώθει αηδηασμένη μαζί τους αλλά τα κανάλια και το σύστημα...

τους χαϊδεύουν τα αυτιά ό,τι κι αν κάνουν έχοντας φτάσει στο σημείο να διαφημίζουν στο βιβλίο της 5ης δημοτικού την ιστοσελίδα που συντονίζει την εγκληματική τους δράση!
Όταν το 2008 σκοτώθηκε ο Αλέξης κάνανε άνω κάτω όλη την χώρα, σήμερα που οι αναρχικοί σκότωσαν 3 άτομα - 4 στην ουσία αφού η μία γυναίκα ήταν έγκυος - ποιός θα βγει να τους επιρίψει τις ευθύνες?"