Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!

48χρονη ελληνίδα blogger ψάχνει από 6 άτομα και πάνω για ομαδικά όργια !




Ελληνίδα νοικοκυρά σε απόγνωση και εθισμένη στα «gangbangs» και στο δημόσιο ομαδικό σεξ δημιούργησε ένα από τα πιο «καυτά» blog στο Διαδίκτυο και ζητεί άτομα για συμμετοχή σε όργια!

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται μία 48χρονη (Ε.Μ.), θέλοντας να ζήσει την απόλυτη ηδονή χωρίς φόβο και πάθος, έφτιαξε το συγκεκριμένο blog, το οποίο φρόντισε να διακοσμήσει μάλιστα με δεκάδες φωτογραφίες της και βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστεί παίρνοντας μέρος σε όργια όπου συμμετέχουν περισσότερα από έξι άτομα.

Οι φωτογραφίες και το οπτικοακουστικό υλικό είναι ιδιαίτερα «σκληρά» και...

έχουν τραβηχτεί σε πάρκα, δημόσιες τουαλέτες, κτίρια, ακόμη και σε πλατείες, ενώ οι παρτενέρ της λίγο πριν ξεκινήσουν την «ερωτική περιπέτεια» φροντίζουν να γράφουν με κόκκινη μπογιά διάφορα «συνθήματα» στο σημείο του σώματός της που θέλουν να εκσπερματώσουν ή τους «φτιάχνει» περισσότερο.

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η γυναίκα προτιμά το συγκεκριμένο τρόπο για να εκδηλώσει τα άγρια σεξουαλικά της ένστικτα, η ίδια μέσα από το blog της απαντά: «Δεν είμαι πιτσιρίκα και ξέρω πολύ καλά τι θέλω, τι μου αρέσει, τι κάνω και γιατί το κάνω. Είναι περιττό λοιπόν κάποιοι να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν είναι σωστά όλα όσα ζητάω, θέλω και μου αρέσουν. Ισως αν ήμουν στην ηλικία των 20 να τους άκουγα, άλλα στα 48 μου χρόνια… δύσκολα τα πράγματα. Η ουσία είναι πολύ απλή. Σε όσους αρέσω και συγχρόνως τους αρέσουν και αυτά που κάνω εγώ, είναι καλοδεχούμενοι. Οι υπόλοιποι με διαφορετικά γούστα μπορούν να απευθυνθούν κάπου αλλού, ίσως σε μια άλλη αγγελία. Εγώ αυτή είμαι και έχω και τις φωτογραφίες μου δημοσιευμένες, σε αντίθεση με όλους και όλες τις άλλες, που είναι ψηλοί, ξανθοί και γαλανομάτηδες, μέχρι να συναντηθείτε και να δείτε ότι είναι κοντοί, χοντροί και άσχημοι. Οσοι έχουν δικιά τους φωτογραφία, έχουν και το δικαίωμα της κριτικής».espressonews

Αν εισαι άνω των 18 και ενδιαφέρεσαι τότε μπορείς να βρείς το blog εδω

ΠΗΓΗ

ΕΣΡ: σύσταση σε ρ/σταθμό Ξάνθης να γίνει 25% ελληνόφωνος



Με την απόφαση 473-2009, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επιβάλλει τη διοικητική κύρωση της σύστασης σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης, ώστε να εκπέμπει το πρόγραμμά του κατά 25% στην Ελληνική γλώσσα. Πρόκειται για τον σταθμό TELE RADIO 104,2 fm, ο οποίος επέμπει αποκλειστικά στη Τούρκικη γλώσσα. Το ΕΣΡ αναφέρει ότι εάν ο σταθμός δεν συμμορφωθεί θα επιβάλλει αυστηρότερες κυρώσεις.

Η απόφαση αυτή θέτει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που αφορά την ελευθερία της έκφρασης: έχει δικαίωμα ένας ραδιοσταθμός να εκπέμπει στην Ελλάδα το πρόγραμμά του αποκλειστικά σε γλώσσα πλην της Ελληνικής ή όχι;

Το ΕΣΡ απάντησε ήδη αρνητικά, θεμελιώνοντας την απόφασή του στις διατάξεις δύο νόμων:

(α) άρθρο 3 παρ. 18 εδαφ. β΄του Ν.2328/1995:

"Η ΕΡΤ Α.Ε. και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί υποχρεούνται να εκπέμπουν το πρόγραμμά τους με πρωτότυπη γλώσσα την ελληνική σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% του χρόνου εκπομπής τους, εκτός του χρόνου των αθλητικών ειήσεων, των τηλεοπτικών παιχνιδιών, των διαφημίσεων ή των υπηρεσιών τηλεειδησεογραφίας."

Όπως διαβάζουμε, η υποχρέωση αφορά μόνο "τηλεοπτικούς" κι όχι ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στην απόφασή του όμως το ΕΣΡ αναφέρει ότι η υποχρέωση αυτή αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς!

(β) άρθρο 8 παρ. 13 περ. (α) του Ν.3592/2007 (διαδικασία αδειοδότησης τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών):

"Η διάρκεια του προγράμματος πρέπει να καλύπτει το σύνολο του εικοσιτετραώρου, ανεξαρτήτως του περιεχομένου του σταθμού, με κύρια γλώσσα μετάδοσης των εκπομπών λόγου την ελληνική."

Η διάταξη αυτή όμως φαινεται περισσότερο ως προϋπόθεση για τη λήψη άδειας κι όχι άμεση υποχρέωση για κάθε ραδιοφωνικό σταθμό. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΄΄ΘΕΡΜΑ΄΄ ΜΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...

"Αιχμηρή απάντηση στους ανιστόρητους γείτονες"



"Διόδια έξω από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προς Κάιρο. Η αναγραφή της πόλεως και στα ελληνικά ήταν απαίτηση των δημάρχων της περιοχής της Αλεξάνδρειας προς τιμήν του Μεγάλου...
Αλεξάνδρου...
Μία αιχμηρή απάντηση όχι μόνο απέναντι στους ανιστόρητους γείτονες αλλά και στους γηγενείς..

Αλλά εδώ οι ευρωλιγούρηδες ντρέπονται γι΄αυτό που είναι....πάλι καλά που υπάρχουν οι ΑΙγύπτιοι που είναι περήφανοι τουλάχιστον για τους δικούς μας προγόνους."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Την αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ουσιαστικά ο υπουργός Αμυνας κ.Βενιζέλος.Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Το Βήμα", αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα της τουρκικής απειλής, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι οι πιθανότητες σύγκρουσης είναι μεν μικρές, αλλά η καθημερινή παραβατική συμπεριφορά της Άγκυρας στο Αιγαίο αξιοποιείται από την Τουρκία για να τίθενται θέματα στο τραπέζι".
Δεν θα διαφωνήσουμε με αυτό με μια μικρή διαφορά όμως.Η Τουρκία προκαλεί και θα προκαλεί πάντα και είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι προκλήσεις-διεκδικήσεις της εντείνονται όταν νοιώθει απέναντι της μια αδύναμη Ελλάδα όπως σήμερα.
Η χώρα μας βρίσκεται στο χειρότερο ίσως οικονομικό της σημείο στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Εχει "ανοικτά" αρκετά εθνικά θέματα. Καμία απολύτως στήριξη τόσο απο τους "συμμάχους" του ΝΑΤΟ αλλά και τους εταίρους της Ε.Ε.Και μια "αναίμακτη" εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (πολλοί εξ αυτών κατευθυνόμενοι) που συμβάλουν στην γενικότερη κοινωνική διάλυση και οικονομική αιμορραγία
Απέναντι σε όλα αυτά ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ως λύση την αποδυνάμωση του στρατεύματος που πέρα απο την πτώση του όποιου ηθικού έχει απομείνει μετά την προδοσία των Ιμίων,σίγουρα θα εκπέμψει και λάθος μήνυμα στην απέναντι πλευρά.Αυτό της περαιτέρω αδυναμίας.
Η ανόητη δικαιολογία του υπουργού ότι "αν περιμένουμε πόλεμο στην ουσία αμφισβητούμε το σύνολο των διεθνών σχέσεων και συμμαχιών της χώρας, καθώς και τους διεθνείς οργανισμούς".Δεν είναι δυνατόν να ευσταθεί γιατί εκ του αποτελέσματος φυσικά και ο λαός αμφισβητεί όλους αυτούς αφού σε τίποτα δεν μας έχουν υποστηρίξει. Πέρα από σποραδικές δηλώσεις που κι αυτές ορισμένες φορές αποθρασύνουν την Τουρκία.Οι "Διεθνείς Οργανισμοί" δεν έχουν πράξει το παραμικρό για τα Ελληνικά συμφέροντα ούτε στο πρόβλημα των Σκοπίων,ούτε στο πρόβλημα των Ελληνικών μειονοτήτων,ούτε στην ομηρία του Οικουμενικού Πατριαρχείου,ούτε στις συνεχόμενες τουρκικές αμφισβητήσεις των Ευρωπαϊκών συνόρων,ούτε στο θέμα των λαθρομεταναστών,ουτε καν στο Κυπριακό που παραμένει άλυτο 35 χρόνια.Οπότε για ποιές συμμαχίες και ποιούς Διεθνής Οργανισμούς μιλάμε,όταν και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι προφανώς με όλους αυτούς την συγκεκριμένη στιγμή τα Ελληνικά συμφέροντα έρχονται σε σύγκρουση.
Αντί λοιπόν η απάντηση να είναι η ενδυνάμωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά στις "ορέξεις" του οποιουδήποτε ο κ. Βενιζέλος τουλάχιστον για τον τομέα ευθύνης του δείχνει να προτιμά την αποδυνάμωση.
Si vis pacem,parra bello (Αν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο) έλεγαν οι Ρωμαίοι.
http://protesilaos.blogspot.com

Επιστήμονας και πόρνη




Η αγγλίδα επιστήμονας που κρυβόταν για χρόνια πίσω από τη διάσημη πόρνη-μπλόγκερ με το ψευδώνυμο «Βelle De Jour» («Ωραία της Ημέρας») παραδέχτηκε ότι σήμερα της λείπει η ευχαρίστηση που ένιωθε ως ακριβοπληρωμένο και μυστηριώδες κολ γκερλ.

Η ιατρική ερευνήτρια Μπρουκ Μανιάντι αποκάλυψε την ταυτότητά της πριν από δύο εβδομάδες. Χθες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μιλώντας στην εκπομπή «Βook Show» στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Αrts 1. «Μου λείπει η στιγμή που μπαίνω σε ένα ξενοδοχείο και λέω από μέσα μου “ετοιμάζομαι να κάνω μια δουλειά στην οποία είμαι πολύ καλή”» δήλωσε η δρ Μανιάντι, τονίζοντας ότι «υπάρχουν ακόμη μέσα μου αρκετά ψήγματα της “Βelle De Jour”».

Στην εκπομπή η δρ Μανιάντι συζήτησε με τη συγγραφέα και κάτοχο βραβείου Βooker Χίλαρι Μάντελ, λέγοντας ότι εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα της από τον Ιουλιανό Σορέλ, τον ήρωα του γνωστού μυθιστορήματος του Σταντάλ «Το κόκκινο και το μαύρο» (1830). Ο Σορέλ, άνθρωπος ευαίσθητος και φιλόδοξος, απεχθάνεται τη γαλλική επαρχία και αναζητεί την τύχη του στην υψηλή κοινωνία του Παρισιού, για να καταλήξει στη λαιμητόμο.

«Ο Σορέλ, ενώ γνωρίζει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, σαμποτάρει συνεχώς τον εαυτό του, και τελικά συνειδητοποιεί πως είναι πλασμένος μόνο για να αγαπάει» ισχυρίζεται η δρ Μανιάντι, η οποία σήμερα εργάζεται στο Τμήμα Ερευνας Παιδικής Υγείας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ. Αναγκάστηκε να καταφύγει στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου την περίοδο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τα δίδακτρά της. «Η “Βelle” είναι το κομμάτι του εαυτού μου που διαθέτει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι το μέρος εκείνο της προσωπικότητάς μου που, όταν δει τον πελάτη, δεν θα σκεφτεί “είμαι ωραία σήμερα;”. Η “Βelle” οφείλει να μπει στο δωμάτιο και να δείχνει άψογη» λέει η ίδια, περιγράφοντας το πρώτο της ραντεβού. Παραδέχθηκε εξάλλου ότι διασκέδαζε με τη φήμη πως το μπλογκ της το έγραφε ένας άνδρας.

Η δρ Μανιάντι, η οποία αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον πατέρα της, επειδή, όπως είπε, «ήταν εθισμένος στις πόρνες», δεν δείχνει μετανιωμένη για τον τρόπο ζωής που μέχρι πρότινος ακολουθούσε: «Οι εμπειρίες μου αυτές μου έμαθαν πολλά. Ευτυχώς, κατάφερα να βγω από τον χώρο αυτό προτού καταδυναστεύσει τη ζωή μου».

Ο εμίρης έγινε κακομοίρης.....

Εφημερίδα «Καθημερινή»- Ο παράδεισος του αφορολόγητου, της οικονομικής ευμάρειας και της κατασκευαστικής δραστηριότητας, το πιο «φιλελεύθερο» από τα Αραβικά Εμιράτα, το πολυπολιτισμικό Ντουμπάι, έχει γίνει πόλος έλξης και για τους συμπατριώτες μας. Σχεδόν 2.000 Έλληνες ζουν και δουλεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μερικοί εξ αυτών μοιράστηκαν με την «Κ» τις εντυπώσεις τους από την καθημερινότητά τους στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, το Ντουμπάι. Δέλεαρ, όπως όλοι ομολογούν, είναι οι παχυλοί μισθοί και οι δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης. Παράλληλα, ο ήλιος και η θάλασσα κάνουν τους Έλληνες εμιγκρέδες να νιώθουν «στα νερά» τους. «Το να είσαι Έλληνας είναι ένα πολύ καλό διαβατήριο στην Ανατολή και προπάντων στα Εμιράτα», τονίζει ο 37χρονος οικονομολόγος Βασίλης Δημαράκης, που έχει ζήσει ήδη σε 37 πόλεις του εξωτερικού. «Οι σχέσεις με τους Άραβες γίνονται ακόμα καλύτερες δε, αν έστω προσπαθήσεις να μάθεις τη γλώσσα τους!»

Όμως, το Ντουμπάι αποτελεί συνήθως μια ενδιάμεση στάση. «Οι αλλοδαποί έρχονται, εργάζονται, αποταμιεύουν και φεύγουν. Είμαστε υποχρεωμένοι, επομένως, να κάνουμε συνεχώς νέους φίλους», υπογραμμίζει ο Περικλής Σακκόπουλος, που ζει εκεί από το 1992 με την οικογένειά του. «Οι ξένοι, άλλωστε, δεν δένονταν με το Ντουμπάι, επειδή δεν είχαν το δικαίωμα ιδιοκτησίας», εξηγεί ο κ. Σακκόπουλος. «Το καθεστώς αυτό άλλαξε πρόσφατα υπό το βάρος της διεθνούς πίεσης: τώρα μπορεί ένας αλλοδαπός να αγοράσει ακίνητη περιουσία, που θα του ανήκει -κατά το αγγλικό πρότυπο- για εκατό χρόνια». Οι αλλοδαποί στο Ντουμπάι είναι είτε Άραβες από τις υπόλοιπες χώρες της Μέσης Ανατολής, είτε Ασιάτες, είτε Δυτικοί. Το ελληνικό στοιχείο φαίνεται ότι επικοινωνεί εξίσου καλά με Άραβες -κυρίως με τους «δυτικότροπους» Λιβανέζους- και με Δυτικούς. Η ταξική, ωστόσο, διαστρωμάτωση βάσει εθνικότητας είναι σαφής. «Τα κριτήρια ακόμα και για την επιλογή εργατικού δυναμικού είναι συχνά φυλετικά, άλλωστε δεν υπάρχει εργατικό δίκαιο που να προάγει τα δικαιώματα των εργαζομένων», τονίζει ο κ. Δημαράκης.

«Οι Ασιάτες ως επί το πλείστον εργάζονται στην παροχή υπηρεσιών των ξενοδοχείων ή στα εργοτάξια», προσθέτει. Οι ντόπιοι, οι «Εμιρετιανοί», όπως είναι αναμενόμενο, έχουν κάποια επιπλέον προνόμια. «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω ότι, ενώ οδηγώ το κλιματιζόμενο αυτοκίνητό μου, οι Ινδοί εργάτες δουλεύουν στην οικοδομή στους 51 βαθμούς», καταλήγει ο κ. Δημαράκης.

Και άλλα «αγκάθια»
Στην καθημερινή ζωή υπάρχουν και άλλα «αγκάθια». Μολονότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξευρωπαϊσμού, οι ρυθμοί παραμένουν συχνά «ανατολίτικοι». Εδώ, οι διαδικασίες κινούνται αργά και πλαγίως... Οι γνωριμίες, «wasta», είναι η μαγική λέξη που «επιταχύνει» συχνά τη δυσκίνητη γραφειοκρατία. «Πρόκειται για ένα προσωποπαγές κράτος και μια εξίσου προσωποπαγή κοινωνία», προσθέτει ο κ. Δημαράκης, «ακόμα και για τη σύνδεση τηλεφώνου, Ιντερνετ κ.λπ. πρέπει να είσαι παρών!». Το κυκλοφοριακό είναι ένα ακόμα μελανό σημείο. «Όλοι κυκλοφορούμε με τα αυτοκίνητα μας, επειδή το συγκοινωνιακό δίκτυο δεν είναι εκτεταμένο», εξηγεί ο Αλέξης Σάκαρης, αρχιζαχαροπλάστης σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία. «Όμως λόγω της έντονης κατασκευαστικής δραστηριότητας πολλοί δρόμοι κλείνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση...». Αναμένεται το πρόβλημα να μειωθεί σημαντικά, γιατί τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το μετρό.

Αλλάζει συνεχώς!
«Είναι πρόκληση για ένα μηχανικό να δουλεύει στο Ντουμπάι», ομολογεί ο 57χρονος μηχανικός Ματθαίος Λύγκιαρης. Τα κατασκευαστικά έργα προχωρούν με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς «δουλεύουμε σε βάρδιες 48 ή 60 ώρες την ημέρα, τα εργοτάξια δεν κλείνουν ποτέ, αργία είναι μόνο η Παρασκευή, ιερή μέρα των Μουσουλμάνων». Το Μετρό, στο οποίο εργάζεται ο κ. Λύγκιαρης, ολοκληρώνεται σε πενήντα μήνες - χρόνο ρεκόρ! Ταυτόχρονα είναι υπό κατασκευή το Burj Dubai, που θα αποτελέσει τον υψηλότερο πύργο στον κόσμο. Από πέρυσι το καλοκαίρι λειτουργεί το Palm Jumeira, τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα και αναμένονται να κατασκευαστούν και άλλα δύο νησιά-φοίνικες, το Palm Jebel και Palm Deira! «Εν εξελίξει βρίσκεται και το Word Project, ένα νησί στο σχήμα της υδρογείου», εξηγεί ο κ. Λύγκιαρης. «Απουσιάζεις ένα μήνα και μετά δεν αναγνωρίζεις το Ντουμπάι!», περιγράφει ο κ. Σάκαρης «το τοπίο αλλάζει συνεχώς!».

-------------------------------------------------------------------------------

Τα νεώτερα από το Ντουμπάι λένε...."δυστυχώς επτωχεύσαμεν..."

Οι εμίρηδες έγιναν κακομοίρηδες οι Ελληνικές Κατασκευαστικές

φτωχότερες και εκατοντάδες Έλληνες εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι.

Τα βαρέλια με το πετρέλαιο που έβγαζαν δεν έφτασαν.


Έπαιρναν δάνεια για τα δάνεια τα οποία έδιναν οι ξένοι

τραπεζίτες ποντάροντας στις κελεμπίες και στους πολυγαμικούς

σεϊχηδες.

Τώρα ζητήσανε παρατάσεις δηλώνοντας στα Αραβικά....

"Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος..."

Δηλαδή...."φιλαράκια δεν υπάρχει μία..."


Aθηναίος

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΣΠΙΤΙΑ

"Γυαλιά καρφιά η πόλη της Γενεύης...Μολότοφ, εμπρησμοί, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες."



"Τράπεζες , κοσμηματοπωλεία , πανάκριβα αυτοκίνητα και ένα ξενοδοχείο της Πόλης της Γενεύης έγιναν χθές στόχος 200 κουκουλοφόρων που διείσδυσαν σε μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρία μπροστά στο Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου που αρχίζει την Δευτέρα υπουργική σύνοδο.


Σύμφωνα το AFP περίπου 200 διαδηλωτές έκαναν βίαιη διείσδυση στη πορεία και "άρχισαν να προκαλούν ζημιές δεξιά από την έναρξη της της πορείας των διαδηλωτών " δηλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.

Οι διαδηλωτές έσπασε παράθυρα σε κοσμηματοπωλεία, τράπεζες και ένα ξενοδοχείο. Οχήματα που ηταν σταθμεμένα κατά μήκος της διαδρομής πορεία, κυρίως πολυτελή αυτοκίνητα, υπέστησαν ζημιές, καί τέσσερα απο αυτά πήραν φωτιά."

http://papatzides.blogspot.com

Θεραπεία με υπέρηχους κατά του καρκίνου


Βρετανοί γιατροί αναφέρουν ότι χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά υπέρηχους υψηλής έντασης για την καταστροφή τμήματος του όγκου ενός ασθενή με καρκίνο του ορθού.

Η ομάδα των ακτινολόγων, χειρουργών και ογκολόγων στο Νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου χρησιμοποίησε την εν λόγω τεχνική για να θερμάνει και να καταστρέψει τα κύτταρα του όγκου.

Καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες η τεχνική αυτή μπορεί να επιτρέψει την ταχύτερη και ακριβέστερη στόχευση των όγκων σε σύγκριση με τις κλασικές θεραπείες, το νοσοκομείο σκοπεύει να προσφέρει τη νέα αυτή θεραπευτική επιλογή σε ασθενείς με καρκίνο προχωρημένου σταδίου.

Η χορήγηση υψηλής έντασης στοχευόμενων υπέρηχων (HIFU) γίνεται υπό γενική αναισθησία. Η συσκευή χορήγησης των υπερήχων ενδείκνυται για όγκους έως 40cc και μπορεί να θερμάνει τον ιστό έως τους 90 βαθμούς. Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι γιατροί, στον ασθενή που εφαρμόσθηκε η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε χαμηλή δόση θερμότητας, που δεν ξεπέρασε τους 70 βαθμούς.

Οι επιστήμονες σχεδιάζουν τώρα να χρησιμοποιήσουν την τεχνική σε 50 ακόμα ασθενείς, τους οποίους θα παρακολουθήσουν στενά προκειμένου να εντοπίσουν την πιο αποτελεσματική θερμοκρασία για την εφαρμογή της μεθόδου.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνικής HIFU είναι ότι, σε αντίθεση με την ακτινοθεραπεία, μπορεί να εφαρμοσθεί στους ασθενείς αρκετές φορές με ελάχιστο κίνδυνο τοξικότητας.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο κύριος ερευνητής της μελέτης Καθηγητής Paul Abel, καθώς η τεχνική δεν περιλαμβάνει τομές και δεν είναι καθόλου επεμβατική, έχει ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ο καθηγητής, καθώς είναι η πρώτη φορά που η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καρκίνου του ορθού, απαιτείται η μελέτη περισσότερων ασθενών προκειμένου να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας και η δυνατότητα που έχει να οδηγήσει σε ίαση ή σε επιμήκυνση της ζωής του ασθενή.

Πηγή: BBC NEWS

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ.. ΑΛΛΟΥΣ 9000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ..


Σύμφωνα με την εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ με την νέα στρατηγική για το Αφγανιστάν που προβλέπεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Τρίτη,περίπου 9.000 αμερικανοί πεζοναύτες θα αναπτυχθούν στην επαρχία Χελμάντ της ασιατικής χώρας τις επόμενες ημέρες...

Επικαλούμενη δηλώσεις ανώτερων αμερικανών αξιωματούχων η εφημερίδα αναφέρει ότι αυτές οι ενισχύσεις-με τις οποίες θα διπλασιαστεί η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην επαρχία αυτή-δεν θα αναχωρήσουν πριν από την ομιλία του Ομπάμα που αναμένεται να κάνει την Τρίτη από την αμερικανική στρατιωτική Ακαδημία του Ουέστ Πόιντ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει ότι χίλιοι στρατιωτικοί εκπαιδευτές θα αποσταλούν επίσης μετά από την ανάπτυξη των πεζοναυτών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2010.

"Τα πρώτα στρατεύματα που θα αποσταλούν θα είναι πεζοναύτες",δήλωσε χθες προς τους αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν ο στρατηγός Τζέιμς Κόνγουεη,διοικητής του σώματος των πεζοναυτών,σύμφωνα με την Ουάσινγκτον Ποστ.

Ο Ομπάμα εξετάζει εδώ και περίπου τρεις μήνες το αίτημα του αρχηγού των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν στρατηγού Στάνλει ΜαΚρίσταλ που έχει ζητήσει την αποστολή ενισχύσεων από περίπου 40.000 άνδρες.Ηδη στην χώρα αυτή βρίσκονται περίπου 68.000 αμερικανοί στρατιώτες και 42.000 στρατιώτες από άλλες χώρες.

Ο αμερικανικός Τύπος εκτιμάει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα ανακοινώσει τελικά την αποστολή περίπου 34.000 επί πλέον αμερικανών στρατιωτών.


Αυτό που έγινε χθές το βράδυ (Παρασκευή 27-11-09) στο Δελτίο τού «Alter», δεν θα μπορούσε να γίνει σε καμμιά άλλη χώρα τού πολιτισμένου κόσμου...Ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος, έβγαλε επί 22 (εικοσιδύο) ολόκληρα λεπτά - ζωντανά - στον αέρα, τον Αλβανό μεγαλοκακοποιό Αλκέτ Ριζάϊ για να κατηγορήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον έχουν ενοχοποιήσει μόνο και μόνο επειδή είναι Αλβανός! Απ' όλη την συνέντευξη τού Ριζάϊ, κρατήσαμε τα 6,5 καλύτερα λεπτά και σάς διαβεβαιώνουμε πως θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε. Πριν κάνουμε μία σταχυολόγηση των καλύτερων ατακών που ακούγονται, θέλουμε να ρωτήσουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη:

1) Με ποιό δικαίωμα έδωσε άδεια στον Ριζάϊ να βγεί και να απευθύνει Διάγγελμα στους εν Ελλάδι Αλβανούς ότι βρίσκονται υπό διωγμόν από τους Έλληνες για ρατσιστικούς και μόνο λόγους;
2) Σε ποιά άλλη χώρα τού κόσμου επιτρέπεται στους μεγαλοκακοποιούς να μιλάνε στα Κανάλια μέσα από την φυλακή και να μήν επεμβαίνει ο εισαγγελέας;
3) Εμείς μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο κάποιον επώνυμο φυλακισμένο και να κάνουμε «τηλεθέαση» από τα δικά μας... «Κανάλια»; Γιατί, λοιπόν, μόνο ο Άκης Παυλόπουλος μπορεί;
Ας δούμε τώρα μερικές από τις "καλύτερες ατάκες" τού Αλκέτ Ριζάϊ που ακούγονται σε αυτό το βίντεο:


Στο 1:17 μάς κάνει χριστιανικό κήρυγμα: «Είναι αμαρτία από τον Θεό»!
Στο 2:28 μάς ενημερώνει ότι ο εισαγγελέας τον αθώωσε, αλλά τον κατεδίκασε ένας ένορκος που είχε ρατσιστικό πρόβλημα με τους Αλβανούς!
Στο 3:08 μάς λέει καθαρά ότι «πληρώνει» επειδή είναι Αλβανός!
Στο 3:57 κατηγορεί την Ελλάδα ΜΑΣ, διότι είναι η μοναδική χώρα τού κόσμου όπου η Αγάπη είναι έγκλημα!
Στο 4:10 είναι το καλύτερο σημείο τού βίντεο, όπου βλέπουμε καθαρά πόσο μάς μισούν και μάς περιφρονούν οι εν Ελλάδι Αλβανοί!
Ο εγκληματίας Ριζάϊ μάς λέει (για να το ακούσουν οι πατριώτες του) ότι οι Αλβανοί είναι άνδρες και όταν γεννιούνται, οι μανάδες τους τούς βάζουν κάτω από το μαξιλάρι ένα όπλο κι όχι όπως εδώ που οι Ελληνίδες μάς βάζουν ένα φυλακτό!..
Στο 4:39 δηλώνει ότι δεν είναι ο μοναδικός Αλβανός που αδικείται στην Ελλάδα, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους «αδικημένους» ομοεθνείς του.
Στο 4:58 δεν κρατιέται και ξεστομίζει την ατάκα που συνοψίζει την φιλοσοφία των εν Ελλάδι Αλβανών: «Καλύτερα να κλαίει η μάνα τού άλλου, παρά η μάνα η δικιά μου»!
Τέλος, στο 5:15 διασύρει άλλη μία φορά τους Έλληνες, λέγοντας πως οι Αλβανοί δεν είναι σαν τους Έλληνες που δαγκώνουν το χέρι που τούς ταΐζει!
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ: Θα βρούμε μεγάλο μπελά με αυτόν τον Ριζάϊ. Ο πράκτορας αυτός, των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, εξελίσσεται σε έναν... « Οδυσσέα Αντρούτσο » και... « Καραϊσκάκη » τής Αλβανιτιάς, με τον μαζοχισμό που μάς δέρνει...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

hellenicrevenge

Ποιός ο ρόλος των κρυπτομουσουλμάνων στην Ελλάδα;


Για τους κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας γνωρίζουμε πως όχι μόνο υπάρχουν, αλλά βρίσκονται και σε τεράστιους αριθμούς στην γείτονα χώρα. Ουσιαστικά πρόκειται για χριστιανούς που εξισλαμίστηκαν βίαια κι ενώ έδειξαν να αλλάζουν την πίστη της και να προσέρχονται στους χώρους λατρείας του Ισλάμ, στην πραγματικότητα παρέμειναν πιστοί στην Ορθόδοξη (και όχι μόνο) Χριστιανική πίστη και Εκκλησία.

Αυτά βέβαια, συμβαίνουν στην γειτονικά Τουρκία όπου επικρατεί το Ισλάμ και επιβάλλεται –μέσω κυβερνητικών «χορηγιών»- σκληρά σε οποιονδήποτε τολμήσει να πιστεύει σε οποιονδήποτε άλλο Θεό, πέρα από τον Μωάμεθ…
Εσχάτως –περίπου την τελευταία 15ετία, το ίδιο όμως συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου άρχισαν να αυξάνονται ραγδαία οι… κρυπτομουσουλμάνοι!!!

Η συνέχεια εδώ

Greekalert

"Διαφορές Συμπτωμάτων Κοινής Γρίπης και Γρίπης Η1Ν1"




"Είναι λογικό πως με τα πρώτα συμπτώματα που τυχόν παρουσιάσουμε, θα θέλουμε να ξέρουμε τί, ή ποιάν ακριβώς γρίπη έχουμε, όχι φυσικά για στατιστικούς λόγους, αλλά για να ενεργήσουμε με ταχύτητα και ασφάλεια. Χθες στην τηλεόραση, στην εκπομπή " Ζήτημα Υγείας" ειπώθηκε ότι το 60% των ιώσεων...
που εμφανίζονται, αφορούν πλέον στην γρίπη Η1Ν1. Άρα λοιπόν ας δούμε ποιά είναι η διαφορά των συμπτωμάτων της Κοινής Γρίπης και της Γρίπης Η1Ν1.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν παραλείπουμε φυσικά να ενημερώσουμε έστω και με ένα τηλφώνημα τον γιατρό μας ή να πάρουμε παραπάνω πληροφορίες στο 1135"

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ