Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Η οικογενεια του ΠΑΟΚ θρηνει απο χθες το χαμο του Γιωργου Παντελακη σε ηλικια 79 ετων εφυγε απο την ζωη.
Ο Γιωργος Παντελακης παρασυρθηκε απο μοτοσυκλετα με αποτελεσμα να υποκυψει μολις τον πηγαν στο νοσοκομειο.
Ο Γιωργος Παντελακης ηταν κορυφαιος παραγοντας του ΠΑΟΚ και δημιουργος της μεγαλης ομαδας του Δικεφαλου του Βορρα, με τιτλους ενα πρωταθλημα το1976 και δυο κυπελλα το 1972 και το 1974.
Τα ειλικρινη μας συλλυπητηρια.

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ (ΣΚΟΠΙΑ MAC)!!!



ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ TA MCDONALDS ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ BIG MAC!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Στην αγκαλιά των γονιών της βρίσκεται ήδη η 14χρονη Ελευθερία Λαγούδα. Η μικρή μαθήτρια συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους στην Ασπροβάλτα, μετά από τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, ζητώντας του να μην πάει η αστυνομία για να την παραλάβει... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ελευθερία διανυκτέρευσε στην Ασπροβάλτα, όπου η οικογένειά της διατηρεί εξοχική κατοικία και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, περιπλανήθηκε στους δρόμους της κωμόπολης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ


ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι βλέπετε αυτή τη γυναίκα; Πόσο μπορεί να ξεγελάει μια φωτογραφία. Ενώ τη βλέπεις και λες «θα ανοίγει σίγουρα πολύ ωραίο φύλλο» και θα ήθελες να φας παραδοσιακή τυρόπιτα από τα χεράκια, τελικά άλλα πράγματα «φτιάχνει». Η Samira Jassim είναι 51 ετών και...

ομολόγησε ότι προετοίμασε ψυχολογικά 80 γυναίκες τις οποίες μετά παρέδωσε σε τρομοκράτες , τις γέμισαν εκρηκτικά και τις πήγαν σε στόχους. Το καλλιτεχνικό της είναι «Η μητέρα των πιστών»

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ


SOS-αξιολογήστε την καταγγελία -ΠΆΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ

Η 14χρονη κοπελα ειναι στην Θεσσαλονικη ! Την ειδανε στην πιατσα ταξι στην Τουμπα !!Στην πιατσα κληματαρια την ειδανε συγκεκριμενα!
ημουν στο ταξι και το ακουγα ! μου το επιβεβαιωσε ο οδηγος!
παλι ομως χαθηκαν τα ιχνη και τωρα την ψαχνουν!"

ΑΝΤΕΧΟΥΝ

Η αστυνομια συνεχιζει να χτυπαει τους αγροτες στον Πειραια εγινε και ριψει δακρυγονων
Οι αγροτες τους πετανε οτι εχουν μπροστα τους. Ακομα και ΑΓΓΟΥΡΙΑ?

Η Ελευθερία αγνοείται-Βοήθηστε όλοι


Τελικά αυτή η ιστορία με το σήριαλ του mega δεν θα βγει σε καλό. Μπορεί κάποια παιδιά να κάνουν τρέλες. Και μακάρι να είναι κάτι τέτοιο. Το πιο απλό δηλαδή...Αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας 14χρονη μαθήτρια από τη Νιγρίτα Σερρών.Η μαθήτρια ξεκίνησε για το σχολείο μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, από την οποία και απομακρύνθηκε κάποια στιγμή, χωρίς καμία δικαιολογία.Υπάλληλος του ΚΤΕΛ ανέφερε στην αστυνομία ότι το...κορίτσι έβγαλε εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.Η μικρή κοινωνία της Νιγρίτας είναι ανάστατη από το γεγονός, καθώς, μέχρι τώρα, όλες οι προσπάθειες ανεύρεσης της 14χρονης απέβησαν άκαρπες.Όπως έγινε γνωστό, το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε οικογενειακά ή ψυχολογικά προβλήματα.Οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της ανήλικης κοπέλας συνεχίζονται, ενώ έχει ενημερωθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.Η Ελευθερία Λαγούδα, έχει ύψος περίπου 1.70, καστανόξανθα μαλλιά και είναι περίπου 45 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρο μπουφάν.ΠΡΕΖΑTV
ΑΠΟ troktiko

ΑΝΤΙΠΑΡΟΙΜΙΕΣ







ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΥΜΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΚάποιοι στην Κίνα αντιδρούν για τους πίνακες του Li Zhuangping και ίσως έχουν δίκιο. Δεν είναι και ότι πιο φυσιολογικό να έχεις ζωγραφίσει δεκάδες πίνακες με μοντέλο τη γυμνή σου κόρη. Από την άλλη είναι τέχνη και αφού οι γονείς της και η ίδια το βρίσκουν εντάξει ίσως και να ειναι. Αυτή πάντως, η Li Qin, το ευχαριστιέται, της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στους πίνακες του πατέρα της. Η μητέρας της δε την παροτρύνει γιατι είναι ωραίο λέει να αποτυπωθεί η νιότη της μέσα από τους πίνακες, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία αυτή να κάνει όταν ήταν νέα.

apo troktiko

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΕΖΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.