Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ RAVE ΓΙΑΓΙΑ!!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ TAMIFLU

Θεσ/νίκη: Νέο σοβαρό περιστατικό της γρίπης Α/Η1Ν1




Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας άνδρας, 30 ετών, που προσβλήθηκε από τη νέα γρίπη Α/Η1Ν1. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), ο νεαρός άνδρας ανέπτυξε πνευμονία και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Εξάλλου, βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 33χρονου που νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ηρακλείου, ο οποίος αποσωληνώθηκε. Σταθερή, αλλά χωρίς επιπλοκές είναι η κατάσταση των άλλων δύο σοβαρών περιστατικών της νέας γρίπης, του 42χρονου άνδρα και της 16χρονης Βρετανίδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον κατάλογο των νοσοκομείων αναφοράς για τη νέα γρίπη εντάσσονται τέσσερα νέα νοσοκομεία: το Γ.Ν. Μελισσίων "Α. Φλέμιγκ" και το Γ.Ν. Νέας Ιωνίας "Κωνσταντοπούλειο" στην Αθήνα και τα Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου" και "Ιπποκράτειο" (για τα παιδιά) στη Θεσσαλονίκη.

"Όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα λειτουργούν στα πλαίσια της ετοιμότητας και αντιμετωπίζουν περιστατικά της νέας γρίπης", τονίζει το υπουργείο Υγείας.

Στην ίδια ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι εντάσσονται ως Εργαστήρια Αναφοράς, πέρα των τριών που ήδη λειτουργούν, τα μικροβιολογικά εργαστήρια των πανεπιστημιακών γενικών νοσοκομείων Ηρακλείου, Λάρισας, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων.
ΠΗΓΗ axia plus.gr

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Orly Taitz ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΝΕΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΜΠΑΣΑ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ!!!



Στο πιστοποιητικό δεν υπάρχει σφραγίδα γιατρού και δε'ιχνει σαν γονείς τους Barack Hussein Obama and Stanley Ann Obama και ημερομηνία γέννησης 4 Αυγούστου του 1961 στο νοσοκομείο Coast General Hospital in Mombasa, Kenya.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗ ΚΕΝΥΑ ΤΟ 1961 ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΜΠΑΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΕ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΚΙΜΩΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

Μιά ερώτηση στην κυρία Παπαρήγα



Δόγμα του κόμματος σου είναι οτι είναι υπέρ του φτωχού εργάτη και εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου σωστά?

Μέχρι εδώ συμφωνούμε και εγώ είμαι.

Όταν μετά έρχεσαι και μας λές να Ελληνοποιήσουμε όλους μετανάστες και λαθρομετανάστες αφού τους φέρουμε όλους στην χώρα μας να τους δώσουμε σε όλους ίσα δικαιώματα αυτό φαντάζομαι θα ξέρεις τί σημαίνει για τον εργάτη και το κεφάλαιο.

Θα πάει ο Πακιστανός, ο Αλβανός στον πετρελαιά, στον πάμπλουτο εργολάβο να του πεί οτι αυτό που σου κάνει ο Έλληνας εργάτης με 100 δραχμές θα σου το κάνω εγώ με 90, ή με 60 ή με 30.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως ο εργολάβος στέλνει σπίτι τους άνεργους όλους τους Έλληνες εργάτες και προσλαμβάνει στην θέση τους τους Πακιστανούς τότε ο εργάτης μένει αυτομάτως άνεργος και άπορος αντίθετα το μεγάλο κεφάλαιο πολύ πιό κερδισμένο αφού ξοδεύει πολύ λιγότερα έξοδα για τα κέρδη του στον Πακιστανό και στον Αλβανό σε σχέση με ότι έδινε πρίν στον Έλληνα.

Άρα ποιός οφελείται απο τους λαθρομετανάστες κυρία Παπαρήγα μου, περιμένεις μετά απο τον Έλληνα εργάτη να ψηφίσει ΚΚΕ?

Να σε ψηφίσει το κεφάλαιο ή να πάς να βάλεις υποψηφιότητα στο Πακιστάν να σε ψηφίσει ο Πακιστανός εργάτης.

Αννίβας

Τα κλάματά τους ακούγονται ως την είσοδο...



Αυτή την στιγμή που μιλάμε, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, κρατούνται μαζί με τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες, που περιμένουν απάντηση για πολιτικό άσυλο και 2 οικογένειες Ιρακινών με πέντε παιδάκια, ηλικίας από 8 μηνών έως 5 χρονών !!!
Οι συνθήκες είναι ανυπόφορες και η ίδια η γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Άρτας, η Χάιδω Γκοργκόλη λέει : "
Οι συνάδελφοι οι ίδιοι αγοράσανε λεκάνες για να μπορούμε να τα πλένουμε, τους αγοράσανε γάλατα. Τώρα ευαισθητοποιήθηκε ο Ερυθρός Σταυρός, μετά από παρέμβαση δική μας σαν Σωματείο και ήρθανε και πρόσφεραν σήμερα τη βοήθειά τους... Tα κρατητήρια της Α.Δ. είναι για ποινικούς κρατούμενους και για βραχυχρόνια παραμονή και όχι για λαθρομετανάστες, πόσο μάλλον για την παραμονή παιδιών, για τα οποία οι συνθήκες είναι εντελώς ακατάλληλες..."
Το Σάββατο που δεν υπήρχαν χρήματα στο Ταμείο της Υπηρεσίας, ένας Αστυνομικός που είχε μαζί του χρήματα για να πάει στο Super Market, για να ψωνίσει για την δική του οικογένεια, έβαλε τα λεφτά και πήρε γάλατα, παιδικές τροφές και Pampers για τους πέντε μικρούς "φυλακισμένους" και αργότερα οι συνάδελφοί του βάλανε ρεφενέ για να ξαναμαζέψει το ποσό για τα δικά του ψώνια...

Μια πολιτική υπάλληλος που δουλεύει στο ισόγειο κοντά στα κρατητήρια που φυλάνε τους λαθρομετανάστες, με δάκρυα στα μάτια έλεγε ότι δεν αντέχει να δουλεύει και να ακούει τα κλάματα των βρεφών...

Οι απλοί Αστυνομικοί κάνουνε αυτό που πρέπει, ο Ερυθρός Σταυρός κάνει κι αυτός το καθήκον του, απλοί πολίτες ευαισθητοποιούνται και δίνουν είδη ρουχισμού και παιχνίδια για τα μικρά, το Υπουργείο τι κάνει;

Το μόνο που σκέπτονται Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης είναι πώς θα αποσυμφορήσουν την Αθήνα από το πρόβλημα που ΑΥΤΟΙ άφησαν και διογκώθηκε και σαν τη γάτα κρύβουν στην άμμο τα "ανθρώπινα σκουπίδια", μοιράζοντάς τους σε κρατητήρια και Αστυνομικές Διευθύνσεις σε όλη την χώρα, χωρίς να τους νοιάζει τίποτε από κει και πέρα...
Αυτοί παιδιά δεν έχουνε;

ΞΥΛΟ,ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ..

Πανικός χτές βράδυ στην πλατεία Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια


Τι έγινε? Διαβάστε και μετρήστε...
1.Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών,όπου οι ληστές τραυμάτησαν τον ιδοκτήτη.
2.Συραξη σε καφετέρεια στην πλατεία.
3.Σταματάνε διερχόμενο...

αυτοκίνητο και το αρπάζουν!!!!
4.Μπήκαν σε ρετιρέ διαμέρισμα την ώρα που οι άνθρωποι κοιμόντουσαν.

Τι άλλο θα δούμε????????????

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?


Η ομάδα Bing της Microsoft λέει ότι οι ιστοσελίδες ανέρχονται "σε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο".
Και η Google έχει συντάξει ευρετήριο με διευθύνσεις περισσότερων από ενός τρισεκατομμύριο.
Υπάρχουν περισσότερες διευθύνσεις από όσους ανθρώπους υπάρχουν στη γη.Ο τρέχων παγκόσμιος πληθυσμός ανέρχεται σε περισσότερα από 6,7 δισεκατομμύρια.
Αυτός σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου 150 διευθύνσεις Ιστού ανά άτομο στον κόσμο.
¶Εάν περάσατε μόνο ένα λεπτό διαβάζοντας κάθε ιστοχώρο, χρειάζονται 31.000 έτη,χωρίς καθόλου ύπνο.

Tης αλητείας‏...


Aπό τον παπα-Ηλία Υφαντή
.
Της αλητείας αυτών ουκ έσται τέλος...
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ

Έλεος πια τώρα μας φορολογούν επειδή είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο Τι λένε δηλαδή. Σου δίνουμε 1500 ευρώ και να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο αλλιώς θα πληρώνεις πρόστιμο 150 ευρώ το χρόνο στα τέλη Κυκλοφορίας ωωωωω άλλη μια φαϊνή ιδέα είσπραξης εσόδων..και εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων αυτοκινήτων ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Πολύνεκρο δυστύχημα στη Ζιμπάμπουε

Τουλάχιστον 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η ανατροπή του λεωφορείου. Ο δρόμος από τη Harare για το Masvigo χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο επικίνδυνους, σε ένα ήδη "ταλαίπωρο" οδικό σύστημα.Τον περασμένο Μάρτιο, η σύζυγος του Πρωθυπουργού της χώρας, Morgan Tsvangirai, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στον ίδιο δρόμο.Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Andrew Phiri, δήλωσε ότι το ατύχημα σημειώθηκε περίπου 90 χιλιόμετρα νότια της πόλης Χαράρε, ενώ έσπευσε να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων.
Hellenic Business

Έλα να μάθεις στην πλατεία Ομονοίας τι ζωή περνώ….





Της Ελένης Σπανού,
Ιθαγενούς,
γέννημα-θρέμμα του κέντρου-γκέτου Αθήνας

Καλησπέρα!
Δείτε μερικές σκηνές από το κέντρο της Αθήνας, εκεί που διάλεξα να ζω, γιατί μου άρεσε πολύ και θέλω να βρίσκομαι συνεχώς κοντά στα αυθεντικά πράγματα και τόπους και όχι σε άλλα νεοπλουτίστικα και χωρίς καμία προσωπικότητα και αυθεντικότητα. Εδώ στην πατρίδα μας, κοιτίδα του πολιτισμού των πολιτισμών και της παράδοσης και της πίστης και της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, και της ενεργού αρχαίας Πολιτείας! Όμως ήλθαν τα μπουλούκια των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία να μας πάρουν την μπάλα παντελώς και να καταλάβουν κυριολεκτικά το χώρο μας!Τώρα δεν μπορώ να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, να πάω στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι για καφέ και βόλτα και μεζέδες και να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, δεν μπορώ να καλέσω φίλους στο σπίτι μου, Έλληνες και ξένους και να τους πάω στα πέριξ και στην Ακρόπολη και να γυρίσουμε ασφαλείς στο σπίτι, δεν μπορώ να πάω δίπλα μου στο Εθνικό Θέατρο και να γυρίσω ασφαλής να μπω στην πόρτα μου, κινδυνεύω άμεσα, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου κάθε στιγμή και να είμαι ασφαλής! Έγινε τριτοκοσμικό ΑΒΑΤΟ!Γιατί, τι άλλαξε; Ναι, εφόσον όλες τις ώρες της ημέρας πια, και φυσικά και της νύχτας στο κατακόρυφο, τα επεισόδια των οργανωμένων επιθέσεων με μαχαίρι και ληστειών σε πεζό άτομο μόνο του, σε εποχούμενα άτομα με αυτοκίνητα ή μηχανή άνδρες ή γυναίκες, σε αυτοκίνητα στο σπίτι μου μπροστά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ κατ’ επανάληψη σε κάποιο αριθμό κάθε μέρα! Και ακόμα τα ναρκωτικά στα κουτιά του ΟΤΕ και στα ρείθρα και στα δεντράκια των πεζοδρομίων κρυμμένα για τα βαποράκια και τους χρήστες – πελάτες και το Αστυνομικό Τμήμα στα 100 μέτρα, με βασικό μέλημα την προστασία τους αυτών των ιδίων κάθε βράδυ! Χιλίαδες αλλοδαποί μετανάστες ζούνε στους 3 δρόμους μας εδώ και είμαστε το πολύ 150 Έλληνες, τα πρωινά όταν είναι και οι επαγγελματίες των ισογείων.Μπορούμε να πιάσουμε το θέμα από την αρχή του, τους δρόμους και τα κυκλώματα της λαθρομετανάστευσης στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη που τους οδηγούν στην Ελλάδα και στην Ομόνοια της Αθήνας, τα εδώ κυκλώματα των ανθρώπων της παρανομίας και της νύχτας που εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάθε πτυχή της κατάστασης, τους σπιτώνουν τους λαθρομετανάστες σε επαγγελματικά κτίρια ή διαμερίσματα Πολυκατοικιών «της ντροπής» και εισπράττουν 5-7 € το κεφάλι για 12 ή 24 ώρες = 50-60.000 € το μήνα, τους χρησιμοποιούν στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων στην πορνεία. Στήνουν και πορνεία στην Πολυκατοικία για να τους εξυπηρετούν και να έχουν κι από εκεί μια ακόμα είσπραξη, τους υποκινούν σε λεηλασίες αυτοκινήτων και εκφοβισμούς και ληστείες στην περιοχή για να φεύγουμε εμείς οι άλλοι Έλληνες κάτοικοι κανονικοί, την μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας που δεν έχουμε γιατί φτάσαμε στο ΧΑΟΣ της ακυβερνησιάς και αδιαφορίας και διαφθοράς και ανικανότητας και σφυρίζουμε κλέφτικα κοιτώντας αλλού και νομίζοντας πως είμαστε εμείς καλά και κρυβόμαστε με φιλολογικές αρλούμπες για τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα και κανείς δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μας κοροϊδεύουν και βρίζουν εμάς και το Κράτος μας ακόμα και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες που μας ληστεύουν!Όμως δεν έχουν καμία σημασία ΠΙΑ και δεν μας νοιάζουν πλέον εμάς ΤΩΡΑ αυτά τα περί της μεταναστευτικής πολιτικής και της κοινωνικής ενσωμάτωσής τους του κ. Δημάρχου Αθηναίων κλπ, αρμοδιότητας των 300 εκπροσώπων μας (ως νομοθετικό έργο ή έλεγχο του κυβερνητικού έργου), γιατί τώρα εμείς δε ζούμε, είμαστε σε ΠΑΝΙΚΟ, γιατί ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ κάθε στιγμή της ημέρας και θέλουμε ΤΑΞΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ για να προστατευτούμε ΑΜΕΣΑ! Είμαστε υπό την κανονική ΚΑΤΟΧΗ των μεταναστών, δεν είμαστε ελεύθεροι! Και δεν καταλαβαίνει τίποτα κανείς, γιατί δεν τους έχει δίπλα στο σπίτι του!Ήλθαν τώρα –εδώ και 2 μέρες- και οι γιατροί του κόσμου να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στα πλήθη αυτά των μεταναστών και ορθώς, αλλά μας είπαν ότι είναι άστεγοι και τι κάνει το Κράτος κλπ. Ξέφυγαν δηλαδή από το ιατρικό ανθρωπιστικό καθήκον τους και έκαναν μεταναστευτική πολιτική. Ούτε λόγος όμως πόσοι είναι δίπλα στους πόσους Έλληνες, εκτός κι αν δεν ζούνε Έλληνες πια στην Ομόνοια της Αθήνας στην Ελλάδα. Δε σκέφτηκαν να τους πάρουν αυτοί οι ίδιοι δίπλα στο σπίτι τους να τους έχουν πιο κοντά τους και να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους...Και το Υπουργείο Υγείας του κ. Αβραμόπουλου μας παραπλάνησε και συγκάλεσε μια σύσκεψη όλων των συναρμόδιων φορέων στις μετά από εκθέσεις καταπέλτες των Εποπτών Δημόσιας Υγείας για τους κινδύνους από τα πλήθη των μεταναστών αυτών στο κέντρο της Αθήνας, ήσαν και οι Υπηρεσίες Επιδημιολογίας με έτοιμο μηχανισμό τότε για άμεσες ιατρικές εξετάσεις κλπ, αλλά δεν έγινε τίποτα παραπέρα! Ανακάτεψαν δηλαδή τα κόπρανα αυτών και τα έβαλαν κάτω από το χαλί μας για να μας δείξουν ότι κάτι κάνανε για μας και νομίζουν πως έτσι είναι όλα εντάξει! Τι να κάνουμε εμείς τώρα πλέον?? Ζητάμε και άδεια οπλοφορίας γιατί πλέον κινδυνεύει η ζωή μας!Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ακούγονται άγριες φωνές κάτω στο δρόμο μου, στην πόρτα μου και δίπλα μας ακριβώς στο μπαρ ενός ατόμου της νύχτας στη γειτονιά μας, φωνές και ουρλιαχτά και δυνατά σπασίματα από τζάμια ή γιαλιά, καλώ το 100 ζητώντας βοήθεια, τίποτα. Ξημερώνει αύριο μια άλλη μέρα Κυριακή και όλα τα σκιάζουν τα στίφη και οι επιθέσεις των μεταναστών με τους μπόγους των εμπορευμάτων τους και του αδιαχώρητου των πεζοδρομίων και δεν υπάρχουν Έλληνες πια εδώ την Κυριακή, πλην των μαστροπών και προαγωγών των μιασμάτων της νύχτας...., και οι ελάχιστοι που μείναμε Έλληνες, κλειδωμένοι στα σπίτια μας.Μια μέρα στήνει η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση-διαμαρτυρία -πορεία επιτροπών πολιτών της Ομόνοιας, Βοτανικού, Αμπελοκήπων, Πάτρας κλπ στις 7.00 μ.μ. στην Ομόνοια. Είχαμε όλοι μας από καιρό την ιδέα για μια ωραία διαμαρτυρία όλων των συλλόγων των περιοχών γύρω της Ομόνοιας που μαρτυρούμε και προς το παρόν καλούμαστε μεταξύ μας οι σύλλογοι για ανάλυση των θεμάτων μας και τι θα γίνει παραπέρα. Ήλθαν λοιπόν οι Χρυσαυγήτες και μας καπέλωσαν, μας πήραν και θάψανε το θέμα μας της εγκληματικότητας και επικινδυνότητας στο κέντρο της Αθήνας, για δικούς τους σκοπούς! Και χρησιμοποίησαν όσους πολίτες μπόρεσαν αποσπώντας τους και τις υπογραφές τους στο δρόμο ως φίλα προσκείμενοι και ονομάζοντάς τους (άγνωστες) «επιτροπές πολιτών» και παραπλανώντας τους ότι είναι «ακομμάτιστες» επιτροπές πολιτών από τους συλλόγους μας κλπ και υποκινώντας τους με τον πόνο μας..!Και μετά ήλθαν κι άλλοι, οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες και όρισαν μια συνάντηση-αντιπορεία στις 5.00 μ.μ. στην Πλ. Κάνιγγος, για να διαφυλάξουν την Δημοκρατία! Και υπήρχε και πορεία του Γρ. Λαμπράκη στις 5.00 μ.μ. από τον Μαραθώνα προς την Αθήνα! Είδαμε στην τηλεόραση τα γεγονότα με κλεφτοπόλεμο και βόμβες στα Εξάρχεια και την είδηση ότι ήσαν 2 συναντήσεις στην περιοχή, μία των «ακροδεξιών» και μία αντιφασιστική, περί τίνος, με τι στόχους και αιτήματα ήταν κάθε μία ούτε λόγος δεν έγινε από τα κανάλια, ΤΙΠΟΤΑ...Σας χαιρετώ και εύχομαι κα είστε καλά εσείς που με διαβάσατε και καλύτερα όσοι με νοιώσατε.Ε.Σ, η Ιθαγενής. ...inews
Πηγή: Press-gr

Τα είπε όλα...
Αθηναίος

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ-50,000 αποζημίωση επειδή δεν μπορει να την ικανοποιήσει ο άντρας της




ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ

Στη Πορτογαλία μια γυναίκα κατάφερε να κερδίσει αποζημίωση 50,000 ευρώ απο την ασφαλιστική της εταιρεία επειδή ο άντρας της δε μπορεί πλέον να την ικανοποιήσει σεξουαλικά. Το 2001 είχε ...

ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και μετά απο αυτό άρχισαν τα προβλήματα. Η γυναίκα ισχυρίζεται οτι λόγο αυτού του προβλήματος δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στην οικογένεια τους με τον άντρα της να ζηλεύει κλπ. Κατάφερε και πήρε αποζημίωση 50,000 ευρώ κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, της Πορτογαλίας τουλάχιστον



Βίαζε (και εξέδιδε) τη 13χρονη κόρη του

Ενα ανατριχιαστικό οικογενειακό δράμα με πρωταγωνίστρια μια ανυπεράσπιστη 13χρονη κοπέλα που εξαναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με ηλικιωμένους συγχωριανούς της, καθώς και με τον 62χρονο πατέρα της ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Κρήτη.

Ο επί δύο χρόνια φυγόδικος πατέρας της ανήλικης, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για το βιασμό της, συνελήφθη τυχαία από άνδρες του Τμήματος Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Ηρακλείου όταν κλήθηκε να σταματήσει για νομότυπο έλεγχο, ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Καστέλι Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου των στοιχείων του οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, καθώς συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας που είχαν απέναντί τους διωκόταν με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση της ίδιας του της κόρης, την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει με την κόρη της πρώην συζύγου του, την οποία είχε παντρευτεί αμέσως μετά το χωρισμό του από τη μητέρα της!

Ο 62χρονος κρητικός πριν από μερικά χρόνια εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να παντρευτεί την κόρη της, με την οποία στη συνέχεια απόκτησε τέσσερα παιδιά.

Πριν από δύο χρόνια η 13χρονη κόρη του (το προτελευταίο από τα τέσσερα παιδιά) κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της, αλλά και από δύο ακόμη ηλικιωμένους συγχωριανούς της, περιγράφοντας μάλιστα τους βιασμούς με χαρακτηριστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Τότε ο 62χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, που του είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον είχε παραπέμψει σε ανάκριση, ωστόσο μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, είχε μετακομίσει από την Ιεράπετρα σε χωριό του Ηρακλείου.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του από τους άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου, ο 62χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ το Σάββατο οδηγήθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως, όπου θα παραμείνει μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την κατηγορία του βιασμού, αλλά και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό αντιμετωπίζουν και δύο ακόμη συγχωριανοί της 13χρονης κοπέλας, οι οποίοι φέρεται να τη μετέφεραν με τη βία σε αγροικία, όπου ο ένας την ακινητοποίησε και ο άλλος τη βίασε παρά τη θέλησή της.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια η τοπική κοινωνία τηρούσε σιγή ιχθύος, ενώ γνώριζε τον προσωπικό Γολγοθά της ανήλικης αλλά και το ποιόν του 62χρονου, που απόκτησε τέσσερα παιδιά από το γάμο του με την κόρη της πρώην συζύγου του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Γιαούρτωσαν τους Τούρκους στη Μασσαλία


Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι ενός αντίγραφου αρχαίου ελληνικού πλοίου στη Μασσαλία, το οποίο παρουσιάζεται από την Άγκυρα ως δείγμα του «αρχαίου τουρκικού πολιτισμού» στα παράλια της Ιωνίας.

Εξαγριωμένα μέλη της αρμενικής κοινότητας της Μασσαλίας, εμπόδισαν το πλοίο να ελλιμενιστεί και αναγκαστικά αυτό αγκυροβόλησε μακριά από την πόλη.
Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο μουσείο της Μασσαλίας το κοινό αποδοκίμασε έντονα τον πρόξενο της Τουρκίας και το πλήρωμα του πλοίου, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «να φύγει το πλοίο της ντροπής».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επεισόδια συμμετείχαν Έλληνες και Κύπριοι κάτοικοι της πόλης.

Το πλοίο, που ονομάστηκε «Κυβέλη» και επανδρώθηκε από Τούρκους ναυτικούς, ιστορικούς, αρχαιολόγους και άλλους επιστήμονες, υποτίθεται ότι αναπαριστά το ταξίδι των Ελλήνων κατοίκων της αρχαίας Φώκαιας, που βρισκόταν στα παράλια της Μικράς Ασίας, οι οποίοι πριν από 2.600 χρόνια ίδρυσαν την αποικία της Μασσαλίας με αρχηγό τον Πυθέα.

Το «συμβολικό» ταξίδι, που διήρκεσε 56 ημέρες, διοργανώθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων αφού το 2009 έχει χαρακτηριστεί ως «Χρονιά της Τουρκίας» στην Γαλλία. Η δε άφιξη του πλοίου σχεδιάστηκε ώστε να συμπέσει με την έναρξη των εορτασμών για την 320η επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης.

Σαν Σήμερα: 03/08/2009



1492: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά από το λιμάνι Πάλος της Ισπανίας με τρία καράβια την περιπέτεια της ανακάλυψης των Ινδιών.

1939: Βρετανία και Γαλλία, με διαφορά 6 ωρών, κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας, που δύο ημέρες νωρίτερα είχε εισβάλει στην Πολωνία.

1953: Ο Νίκος Πλουμπίδης καταδικάζεται δυο φορές σε θάνατο για κατασκοπεία και οδηγείται στο εκτελεστικό.

1971: Ένα χρόνο μετά τη διάλυση των Beatles ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοινώνει το σχηματισμό του νέου του συγκροτήματος που ονομάζεται «The Wings».

1972: Πεθαίνει ο λαϊκο-ρεμπέτης Γιάννης Παπαϊωάννου.

1973: Πεθαίνει ο συγγραφέας και ακαδημαϊκός Ηλίας Βενέζης.

1977: Πεθαίνει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄.

1979: Πεθαίνει ο συγγραφέας Άγγελος Τερζάκης.

1994: Πεθαίνει ο ζωγράφος Νίκος Χατζηκυριάκος Γκύκας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1977 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ



ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ!!

Καυστικό υγρό σε... γατάκια!

Η Νέα Σμύρνη ζει τους τελευταίους μήνες υπό το φόβο ενός θρασύδειλου, ο οποίος επιτίθεται σε μωρά γατάκια ρίχνοντάς τους καυστικό υγρό.
Ένα γατάκι, δεν κατάφερε να σωθεί παρά τις προσπάθειες γατόφιλων της περιοχής και άλλα τρία ακρωτηριάστηκαν. Η βάρβαρη αυτή πράξη θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα συνανθρώπων μας, καθώς το καυστικό υγρό έχει την όψη νερού και όποιος πιθανότατα προσπαθήσει να σκουπίσει κάποιο άμοιρο γατάκι χωρίς να πάρει μέτρο προφύλαξης (γάντια), μπορεί να καεί. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν τα περιστατικά και περιμένουν την αντίδραση των τοπικών φορέων.

Enet.gr

Frank Sinatra - Only the Lonely