Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΕΣΚΙΣΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!
ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 60%!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ!!
ΓΙΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Οταν λένε αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων στο κοινοβούλιο αυτό εννοούν?

Συνελήφθησαν Φιλανδοί δημοσιογράφοι που βιντεοσκοπούσαν λαθρομετανάστες

Δύο Φιλανδοί δημοσιογράφοι, 49 και 25 χρόνων, που εργάζονται στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Φινλανδίας, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, καθώς μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από μη ελεγχόμενη διάβαση στο Αινήσιο, στο Δέλτα του Έβρου.
Η αστυνομία ενήργησε προανάκριση από την οποία προέκυψε ότι οι δημοσιογράφοι επιχειρούσαν να κινηματογραφήσουν το τρόπο εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο τηλεοπτικής έρευνας.
Επίσης, στο ίδιο σημείο, της εισόδου των Φιλανδών δημοσιογράφων, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και τρίτος λαθρομετανάστης.
Και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλα
Hellenic Business

Το κάπνισμα αιτία σύλληψης εκλογέα

Πήγε στο εκλογικό τμήμα να ψηφίσει, αλλά κατέληξε με χειροπέδες, στο Αστυνομικό Τμήμα στο Ίλιον. Ο λόγος για τον Γιώργο Κουμούτσο, ο οποίος μιλώντας στη από το ΑΤ όπου κρατείται, καταγγέλλει ότι τον συνέλαβαν χωρίς λόγο μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών τους.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί, στο 1222ο εκλογικό τμήμα, στο 16ο δημοτικό σχολείο στο Ίλιον. Ο κ. Κουμούτσος πήγε με τη σύζυγο και τα παιδιά του να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως καταγγέλλει, η δικαστική αντιπρόσωπος και ο αστυνομικός που ήταν μέσα στην αίθουσα, όπου επρόκειτο να ψηφίσει, κάπνιζαν και ο ίδιος έδωσε στη σύζυγό του το 22 μηνών παιδί τους, που κρατούσε μέχρι εκείνη την ώρα στην αγκαλιά του, για να το βγάλει έξω από την αίθουσα.
«Το παιδί μου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μάτια του και έχει κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Δεν τσακώθηκα. Δεν ζήτησα από κανέναν να σταματήσει να καπνίζει. Χωρίς λόγο η δικαστική αντιπρόσωπος άρχισε να με ειρωνεύεται και τη ρώτησα γιατί», υποστηρίζει. Τότε, όπως καταγγέλλει, ο αστυνομικός τον πήρε «σηκωτό» έξω από το εκλογικό τμήμα.
«Με συνέλαβαν μπροστά στον κόσμο, μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών μου, που έκλαιγαν και φώναζαν», δήλωσε στη ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr, καταγγέλλοντας ότι οδηγήθηκε στο Τμήμα και κρατείται χωρίς να γνωρίζει το λόγο της σύλληψής του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κ. Γιώργος Κουμούτσος αναστάτωσε το εκλογικό τμήμα, πετώντας ψηφοδέλτια στο πάτωμα και φωνάζοντας γιατί κάπνιζαν μέσα στην αίθουσα. Η δικαστική αντιπρόσωπος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος έδωσε την εντολή να συλληφθεί ο κ. Κουμούτσος.
Μέχρι στιγμής, ο συλληφθείς αντιμετωπίζει πλημμεληματικές κατηγορίες για διακοπή της ψηφοφορίας και απείθεια, ενώ παραμένει άγνωστο εάν θα προστεθεί και η κατηγορία της εξύβρισης. Κάτι που αν συμβεί, ο κ. Κουμούτσος θα περάσει από αυτόφωρο.
Hellenic Business

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Oi ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το είπαν και το έκαναν!!!


ΤΑ ΕΧΙΤ POL ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ 37%-40% Η ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ[ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ] ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...

- Μην χαμογελάς στον ύπνο σου εκτός αν θέλεις να θυμώσεις τον άντρα σου.

- Η τύχη σου χτυπάει την πόρτα μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

- Να δανείζεσαι πάντα από κάποιον απαισιόδοξο. Δεν περιμένει να τα πάρει πίσω!

- Την γυναίκα σου να την έχεις πάνω απ΄όλα. Όλες τις άλλες από κάτω.

- Η καλή σύζυγος πάντα συγχωρεί τον άντρα της όταν αυτή κάνει λάθος.

- Εάν έχεις διαφορές με κάποιον γείτονά σου,στείλε λουλούδια στη γυναίκα του... από τον γυμναστή της.

- Η μεγαλύτερη εκδίκηση προς αυτόν που σου κλέβει την γυναίκα, είναι να του την αφήσεις.

- Δεν πειράζει αν το κεφάλι σου δεν έχει τρίχες εκτός αν τις έχει από μέσα...

- Να είστε ευγενικοί με την πεθερά σας.Οι μπέιμπι-σίτερς είναι ακριβές στις μέρες μας.

- Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη πάρε μαζί σου και κανένα σάντουϊτς.

- Αν σπάσεις ένα πόδι στο σκι, να εύχεσαι να μην είναι δικό σου.

- Τάιζε το μωρό σου σκόρδο, για να το βρίσκεις στο σκοτάδι.

- Μην αφήσεις μια γυναίκα να σε συγκινήσει: ακόμα κι ένα κρεμμύδι μπορεί να σε κάνει να κλάψεις!

- Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου παραμένει ακόμα.... μυστικό !

- Μια γκόμενα στο αμάξι, αξίζει όσο δέκα στην ατζέντα.

- Δεν είναι όλοι οι άντρες ηλίθιοι. Μερικοί είναι ανύπαντροι !

ΤΟ ΣΠΟΡ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ....

Το γλύψιμο.Γι'αυτό σας παρουσιαζουμε τον κύριο αυτόν που θα σας δείξει τον τρόπο.Βέβαια τα προσόντα αυτού του κυριού είναι πραγματικά απίστευτα αλλά προσπαθήστε ξέρετε εσείς.Μπορεί και θα τα καταφέρετε...

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ κι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ ! Ο ρατσισμός των κρυπτο-Βουλγάρων από τον "γλυκομίλητο" γενίτσαρο!




Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ συνεργέτες των ΝΑΖΙ θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμα και την εθνικότητα του πληθυσμού της Μακεδονίας! Αν Τρεμόπουλος κι ο Τριαρίδης ΔΕΝ ήταν Έλληνες και οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ πρόγονοί τους ... παρίσταναν τους Έλληνες... ΔΕΝ είναι δικό μας πρόβλημα. Ποτέ και κανείς δεν τους επέβαλλε να ΜΕΙΝΟΥΝ στην Ελλάδα, ούτε ποτέ ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα σύνορα για όσους θέλησαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους με την αναταλλαγή πληθυσμών.
Τι εθνικότητας ήταν αυτοί που ζούσαν στην Θεσσαλονίκη μας το λένε πηγές που δεν ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ από την προπαγάνδα και το πρακτοριλίκι των σημερινών γενίτσαρων που προσπαθούν να μπουν στην Ευρωβουλή και να θησαυρίσουν με δικά μας έξοδα.
Ακόμα μία μαρτυρία από το 1517 από το εξαίρετο History of Macedonia
O Nicolas De Nicolay ήταν γεωγράφος και περιηγητής. Γεννήθηκε στο La Grave (Haute–Alpes) της Γαλλίας το 1517. Επί 16 χρόνια πραγματοποίησε πολλά ταξίδια στα περισσότερα κράτη της Δυτικής Ευρώπης και επισκέφθηκε τις χώρες της Οθωμανικής Ανατολής. Η Μαρτυρία του, το 1551 για τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης είναι πλήρως αποκαλυπτική.
Στα Ελληνικά:
[...] Η κυριότερη πόλη [της Μακεδονίας] είναι η Θεσσαλονίκη η οποία εκλαϊκευμένα αποκαλείται Σαλονίκη. Ο άγιος Παύλος, που υπήρξε απόστολος του Ιησού Χριστού, απηύθυνε στον λαό
της πολλές ωραίες και άγιες επιστολές. Αυτή η πόλη, που ακόμα και σήμερα είναι πολύ ξακουστή και πλούσια, κατοικείται από τρεις ισχυρές εθνότητες, διαφορετικού θρησκεύματος, τους χριστιανούς Έλληνες, τους Εβραίους και τους Τούρκους. Αλλά ο αριθμός των Εβραίων, που είναι όλοι τους πολύ πλούσιοι έμποροι, είναι και ο μεγαλύτερος. Οι Εβραίοι διατηρούν στην πόλη αυτή ογδόντα συναγωγές.
Το κάλυμμα της κεφαλής τους αποτελείται από ένα τουλμπάνι στο χρώμα του κρόκου. Αυτό των χριστιανών Ελλήνων είναι γαλάζιο και των Τούρκων πεντακάθαρο λευκό. Τελικά, χάρη στη διαφορά των χρωμάτων ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Όσον αφορά στις ρόμπες τους, είναι όλες μακριές, όπως όλων των άλλων κατοίκων της Ανατολής [...].

ΕΣΥ...ΠΟΙΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ,ΨΕΥΤΗ ,ΚΛΕΦΤΗ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;;;

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Ένας συνάδερφος του δολοφονημένου Αστυνομικού!



επειδη τυχαινει να ειμαι συναδερφος του σπυρου στην ομαδα δελτα,κι επειδη για εμας ειδικοτερα ηταν ενα γερο χαστουκι στην προσπαθεια που κανουμε να γινει πιο ασφαλης η πολη και μια μεγαλη απωλεια θα ηθελα στη μνημη του σπυρου να κανω μια παρακληση απο εδω. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ να κανουμε τη ΔΟΥΛΕΙΑ μας και το ΚΑΘΗΚΟΝ μας.οχι μονο με τις ασκοπες και αστηριχτες κριτικες αλλα και με την συμπεριφορα. αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι ο Νεοελληνας θελει να τα ξερει ολα και να χωνεται παντου αλλα πανω απο ολα θελει να την "λεει" στην Αστυνομια.ελπιζω να μην ξεχασατε οτι για το θανατο του Σπυρου περα απο το χερι του κακοποιου που πατησε την σκανδαλη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη εχει και εκεινη η αχαρακτηριστη γυναικα που φυτρωσε εκει που δεν την εσπειραν.τουλαχιστον ας το εχει υποψιν του οποιος επιχειρησει να ξαναπαρεμβει στο εργο μας.ουτε δικτατορες ειμαστε ουτε δολοφονοι.ΕΣΑΣ προσπαθουμε να προστατευσουμε.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ

Σχόλιο:
Υπάρχει το μεγαλύτερο κομμάτι της Κοινωνίας που αναγνωρίζει
την δουλειά σας και δεν είστε γι΄αυτήν.... οι μπάτσοι.
Να προσέχεις στους δρόμους αγόρι μου!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου παιδιού!
Αθηναίος
(ένας παλιός σου συνάδερφος)

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Διαπίστωσα ότι τα στοιχεία ταυτότητάς μου έχουν διαφορές από την εγγραφή μου στους εκλογικούς καταλόγους; Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα; Τι πρέπει να κάνω;

Εξαρτάται από τις διαφορές. Αν είναι ουσιώδεις, μπορεί να απαιτηθεί πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από το Δήμο. Καλό είναι να εφοδιαστείτε με αυτό έγκαιρα, για να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες της τελευταίας στιγμής.

Έχω χάσει την ταυτότητά μου, πώς θα ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαβατήριό σας ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Πόσους σταυρούς βάζω;

Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009, δεν τίθεται σταυρός προτίμησης και οι υποψήφιοι εκλέγονται με τη σειρά που έχουν ανακηρυχθεί από το αρμόδιο δικαστήριο (λίστα) η οποία έχει καθοριστεί από το κόμμα που τους προτείνει.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ψηφοδέλτιο που μου έδωσε ένας γνωστός μου υποψήφιος;

Με ψηφοδέλτια εφοδιάζονται οι εκλογείς μόνο από την εφορευτική επιτροπή του εκλογικού τμήματος που ψηφίζουν.

Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει η ψηφοφορία;

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το απόγευμα.

Διαπίστωσα ότι είμαι διπλοεγγεγραμμένος, τι συνεπάγεται αυτό;

Είστε εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια δύο ή περισσοτέρων Δήμων. Για τις εκλογές του 2009 οφείλετε να ψηφίσετε στο Δήμο της τελευταίας σας εγγραφής. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα σας καλέσει να υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζετε ότι είστε διπλοεγγεγραμμένος και δεν ψηφίσατε αλλού. Αυτές οι δηλώσεις θα συγκεντρωθούν στο ΥΠ.ΕΣ. και θα διασταυρωθούν. Με αυτήν τη διαδικασία διασφαλίζεται το κύρος των εκλογών. Ας μην ξεχνάμε ότι η διπλοψηφία απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά.

Βρήκα το όνομά μου σε άλλο Δήμο από αυτό όπου είμαι δημότης...
Βρήκα το όνομά μου σε άλλο εκλογικό διαμέρισμα από αυτό όπου κατοικώ...

Οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν καταρτιστεί με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στα δημοτολόγια και οι Δήμοι έχουν κατανείμει τους εκλογείς σε εκλογικά διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της διεύθυνσης που είναι καταχωρημένα στα δημοτολόγια. Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του 2009 έχουν οριστικοποιηθεί και δεν επιδέχονται αλλαγές. Για τις μελλοντικές εκλογές αποταθείτε στο Δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας ή να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη.

Δεν μπορώ να βρω το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους

Επισκεφτείτε τη σελίδα "Μάθε πού ψηφίζεις" και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ' όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας (7.6.2009).

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

RECIFE, Brazil/PARIS (Reuters) - Σκάφη του πολεμικού ναυτικού εντόπισαν τα πτώματα δύο ανδρών, μάσκες οξυγόνου καθώς επίσης και συντρίμμια του αεροσκάφους- ανάμεσά τους και ένα μπλε κάθισμα με τον σειριακό αριθμό 237011038331-0 της πτήσης 447 της Air France- ένα σακίδιο που περιείχε ένα δελτίο εμβολιασμού και έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα που περιείχε εισιτήριο της Air France, ανακοίνωσαν οι διασώστες!...MEXICO CITY (Reuters) - Ο φόρος αίματος από μια φωτιά σε κέντρο ημερήσιας φροντίδας στο βόρειο Μεξικό αυξήθηκε σε 35 παιδιά και με τουλάχιστον άλλα 40 στο νοσοκομείο, πολλά με εγκαύματα που να απειλούν την ζωή τους, αυτά δήλωσαν πριν από λίγο οι αρχές του Μεξικού !...Αβάνα (Reuters) - Ο Πρώην ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, ειρωνεύτηκε την πληροφορία ότι ένας υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και η σύζυγός του κάνανε κατασκοπία υπέρ της κουβανικής κυβέρνησης για σχεδόν 30 χρόνια !...Τεχεράνη (Reuters) - Οι υποστηρικτές και οι πολέμιοι του ιρανού Προέδρου, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ συγκρούστηκαν σε μια πλατεία της Τεχεράνης το Σάββατο το βράδυ ενώ πολλά αυτοκίνητα πυρπολυθηκαν μετέδωσαν αυτόπτες μάρτυρες , σε μια ένδειξη της αυξανόμενης έντασης πριν από τις ςκλογές της 12ης Ιουνίου!.. ΜΟΥΚΝΑΤΙΣΟ (Reuters) -Σε Μάχες μεταξύ αντίπαλων ομάδων ισλαμιστών στην κεντρική Σομαλία έχουν σκοτωθεί 123 άτομα, ενώ τα θετικά για την κυβέρνηση είναι ότι ηγέτης ανταρτών Sheikh Hassan Dahir Aweys είναι μεταξυ των νεκρών αυτό δήλωσαν πηγές της πρωτευουσάς!...YURIMAGUAS, Peru (Reuters) -Οι ιθαγενείς διαδηλωτές και ο στρατός κάθε άλλο παρά έμοιαζαν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν και το ενδεχόμενο να υπάρξει εκεχειρία έμοιαζε πολύ μακρινό χθες Σάββατο, μετά από δυο μάχες στη ζούγκλα του Αμαζονίου οι οποίες στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 50 ανθρώπων, αποκορυφώνοντας τη χειρότερη κρίση που έχει αντιμετωπίσει ο πρόεδρος ʼλαν Γκαρσία στην μέχρι σήμερα θητεία του!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!


Λοιπόν πήγα και ψήφισα θέλω να κάνω μια παρατήρηση οι ηλικιωμένοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα ψηφοδέλτια, είναι πάρα πολλά έκανα πολύ ώρα να βρώ αυτό που ήθελα
πόσο μάλλον ένας μεγάλος άνθρωπος.Να μην βιάζονται και να διαβάζουν κάλα μην κάνουν κανένα λάθος.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ''''Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ''''

Φάρσες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών

Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα αγνώστου, λίγη ώρα μετά τις 03:00 τα ξημερώματα για τοποθέτηση βόμβας στην Αλβανική πρεσβεία, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Φιλοθέης.
Η Αστυνομία απέκλεισε τον παράδρομο της Λ. Κηφισίας «χτενίζοντας» το κτίριο για αρκετή ώρα, αλλά όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για φάρσα αφού δεν βρέθηκε τίποτα.
Έργο άγνωστου φαρσέρ απεδείχθη ότι ήταν και η προειδοποίηση λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα για τοποθέτηση βόμβας σε τράπεζα, η οποία βρίσκεται στην οδό Ιασονίδου, στο Ελληνικό.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία κλείνοντας τους δρόμους γύρω από τη τράπεζα αλλά μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός
Hellenic Business

Υψηλές θερμοκρασίες


Θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα προβλέπει, για σήμερα ημέρα των ευρωεκλογών, η ΕΜΥ, καθώς το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Γενικά σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρηθούν κατά τόπους λίγες αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Αύριο Δευτέρα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια. Ωστόσο, στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας ακόμη και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, ενώ η ένταση των ανέμων δεν θα ξεπεράσει τα 5 μποφόρ

Έτοιμος ο Προαστιακός!!!Αθήνα Χαλκίδα σε 48 λεπτά

Ολοκληρώθηκε το έργο αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Οινόη έως την Χαλκίδα και ξεκινούν, πιθανότατα σήμερα, τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.


Σε λίγες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών δρομολογίων, η γραμμή θα είναι διαθέσιμη για εμπορική χρήση τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 5 έως τις 10 το πρωί και από τις 6 έως το 12 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες θα εκτελούνται και οι τελευταίες εργασίες εγκατάστασης της ηλεκτροκίνησης. Εκτιμάται ότι οι εργασίες αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί περί τα μέσα Ιουλίου οπότε η γραμμή θα είναι διαθέσιμη για κανονικά δρομολόγια όλο το 24ωρο.


Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της ηλεκτροκίνησης το ταξίδι από την Αθήνα έως την Χαλκίδα θα διαρκεί 48 λεπτά.

Τα τρένα θα διανύουν μία απόσταση 22 χιλιομέτρων από την Οινόη έως την Χαλκίδα με ενδιάμεσους σταθμούς , το Παντείχι, και την Αυλίδα, ενώ σύντομα θα δοθούν στην κυκλοφορία και τρεις ακόμη σταθμοί στο Καλοχώρι, τον Αη-Γιώργη και το Στενό.
Εκτιμάται ότι η λειτουργία του Προαστιακού θα εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας.

Πρόκειται για την τρίτη γραμμή του Προαστιακού μετά το Αεροδρόμιο και το Κιάτο ο οποίος συνολικά διακινεί ετησίως περισσότερους από 7 εκατομμύρια επιβάτες. Η επόμενη επέκταση του προαστιακού θα είναι η Θήβα .
αναθτηθηκε απο Αθήνα Αθήνα http://halkida.tv/article/1191

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΑΚΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ



http://ellinaspatriotis.blogspot.com