Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ?

22 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 8 ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ!!!!!


Από τις 30 προσαγωγές που έγιναν τα ξημερώματα στη Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου μόνο οι 8 δήλωσαν φοιτητές.Τα υπόλοιπα άτομα ήταν...
αλλοδαποί

Δεν συμφωνώ μαζί σου; Είσαι Φασίστας!


Δεν συμφωνώ μαζί σου; Είσαι Φασίστας!

Με αφορμή το άρθρο του κ. Πάσχου Μανδραβέλη : Και παιδιά θα σας κάνουμε; (Καθημερινή 27.1.2010)’

Είναι γνωστό ότι, η ξύλινη γλώσσα της αριστεράς βαπτίζει «δημοκρατική» και «προοδευτική» κάθε άποψη, διαδικασία ή ενέργεια, αποκλειστικά και μόνον λόγω της προέλευσής της από τον δικό της χώρο. Ακόμη και όταν, κατά το περιεχόμενό της, μια ιδέα ή μια συμπεριφορά είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική, ολοκληρωτική ή αντιδραστική, η υιοθέτησή της από την αριστερά την «καθαγιάζει» και την αναδεικνύει.

Κατά την αριστερά, οι ιδέες της, οι προγραμματικές διακηρύξεις της, οι συμπεριφορές της και οι δραστηριότητές της, είναι δημοκρατικές και προοδευτικές, ανεξάρτητα από την ουσία τους, απλά και μόνον επειδή είναι δικές της. Άλλωστε, η ίδια επιθυμεί να κρίνεται πάντοτε από τις προθέσεις της και όχι από τις πράξεις της, ενώ καταδικάζει συλλήβδην τις πράξεις των αντιπάλων της και αρνείται να αποδεχθεί την ειλικρίνεια των δικών τους προθέσεων.

Με αυτή την λογική και προκειμένου η «ιερότητα» του αριστερού λόγου να προσλάβει στη συνείδηση των πολιτών την επιθυμητή ηθική διάσταση, καλλιεργείται συστηματικά και επίμονα η ιδεολογική απαξίωση του αντιπάλου: Ο αντίπαλός της αριστεράς είναι εξ αντικειμένου αντιδημοκράτης, όχι γιατί διαπνέεται από αντιλήψεις που δεν είναι δημοκρατικές, αλλά απλά και μόνον, επειδή τολμά να αντιταχθεί σ’ αυτήν ή να διαφωνήσει μαζί της.

Αυτός που επιχειρεί να προβάλλει την αντίθεσή του έναντι της αριστεράς, εκ προοιμίου και ανάλογα με την περίσταση, λοιδορείται ως «φασίστας», «ακροδεξιός», «ρατσιστής» ή «αντιδραστικός», έτσι ώστε η «δαιμονοποίησή» του να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του.
Ο αριστερός δεν συνδιαλέγεται με τον δεξιό, ακριβώς επειδή ο τελευταίος φέρει το προκατασκευασμένο, σε βάρος του, «στίγμα» του ιδεολογικού αντιπάλου της αριστεράς, γεγονός που οδηγεί στην de de facto απόρριψη των απόψεών του, χωρίς αυτές να υποβάλλονται στην βάσανο της λογικής ή στην δοκιμασία της συζήτησης.

Στην πραγματικότητα, αυτή η σκόπιμη ιδεολογική διαπόμπευση του αντιπάλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά στυγνός ολοκληρωτισμός. Το ότι αποτελεί ακόμη και σήμερα χαρακτηριστικό γνώρισμα της αριστερής «διαλεκτικής» δεν αποτελεί έκπληξη, για εκείνους που γνωρίζουν τι σημαίνει αριστερά.
Αποτελεί όμως έκπληξη, το γεγονός ότι την αριστερή τακτική της ιδεολογικής διαπόμπευσης του αντιπάλου υιοθετούν, εσχάτως, και μάλιστα με ιδιαίτερη άνεση, ορισμένοι αυτοαποκαλούμενοι φιλελεύθεροι.

Ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, είναι ένας εξ αυτών. Προφανώς ενοχλημένος από την έμφαση την οποία έδωσε, σε πρόσφατη ομιλία του, ο Αντώνης Σαμαράς στην προστασία του θεσμού της οικογένειας, έσπευσε, εν μέσω αμφιβόλου ευρηματικότητας εξυπναδισμών (όπως η αναφορά του στην «γενική γραμματεία τεκνοποίησης, η οποία θα είναι συμβεβλημένη με κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης»…), να υποστηρίξει ότι ο κ. Σαμαράς, ίσως άθελά του (!), έσβησε την πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ συντηρητισμού και φασισμού… Συμπέρασμα (προφανές) για τον καλόπιστο αναγνώστη; Φασίστας ο Αντώνης Σαμαράς!

Δικαίωμα του κ. Μανδραβέλη να υποστηρίζει με πάθος τις απόψεις του. Δικαίωμά του, επίσης, να θεωρεί ότι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι ένα μόνιμο άγχος των συντηρητικών στη χώρα μας, αφού, κατά την (πιθανή) γνώμη των εγχώριων αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών», το πρόβλημα λύνεται με την άκριτη και άμετρη απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, σε οποιοδήποτε αλλοδαπό περιπατητή της ελληνικής επικράτειας.

Δεν είναι όμως δικαίωμα του κ. Μανδραβέλη να παραγνωρίζει βασικές καταστατικές επιταγές της Ελληνικής Πολιτείας, όπως αυτή που υπαγορεύει το άρθρο 21 παρ.1 του Συντάγματος της χώρας, σύμφωνα με το οποίο, η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και της προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.

Το καταληκτικό επιχείρημα του κ. Μανδραβέλη ότι, η οικογένεια και οι προσωπικές σχέσεις παραείναι ιερά για να υπάρχει έστω σαν σκέψη η κρατική παρέμβαση, δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ένα σκόπιμο δημαγωγικό σόφισμα, το οποίο, με βάση την προαναφερόμενη τακτική, χρησιμοποιείται για να «υπαγορευθεί» στην κοινή γνώμη το επιδιωκόμενο, σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά, συμπέρασμα ότι, ο νέος ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας (που, μην ξεχνάτε, έσβησε την πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ συντηρητισμού και φασισμού…) επιθυμεί, δήθεν, τον έλεγχο της οικογενειακής και προσωπικής ζωής των πολιτών…

Πρόκειται για σαθρό επιχείρημα, που απλώς αναδεικνύει το μέγεθος του προβληματισμού και της νευρικότητας που έχει προκαλέσει στις τάξεις της ψευδοπροοδευτικής, αλλά όπως αποδεικνύεται και της «νεοπροοδευτικής» ιντελλιγκέντσιας, η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να αναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ιδεολογικής απραξίας της κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ιερότητα της οικογένειας, την οποία, επί τέλους, αναγνωρίζει ο κ. Μανδραβέλης, επιβάλλει την υπέρ αυτής κρατική μέριμνα και, βεβαίως, ανταποκρίνεται στην σημασία του θεσμού, που αποτελεί, εδώ και αιώνες, τον πυρήνα της κοινωνικής οργάνωσης.
Το απαραβίαστο των προσωπικών σχέσεων δεν αναιρεί τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού και, φυσικά, δεν δικαιολογεί το άγχος του κ. Μανδραβέλη για δήθεν έλεγχο της προσωπικής ζωής των πολιτών!

Σε κάθε περίπτωση, ο φασισμός που ανησυχεί τον κ. Μανδραβέλη κρύβεται περισσότερο πίσω από τον δογματισμό που αποπνέει η αδικαιολόγητη και αβάσιμη πολεμική του και, φυσικά, ουδεμία σχέση έχει με το αναφαίρετο δικαίωμα μιας μεγάλης μερίδας των ελλήνων πολιτών να έχουν και να υποστηρίζουν διαφορετικές απόψεις από τον εκ πεποιθήσεως επικριτή τους…-

Διονύσης Κ. Καραχάλιος
Δικηγόρος
Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατία

Πόσοι από αυτούς θα πάρουν Ελληνική ιθαγένεια ξέρεις να μας πεις;;;;;;


Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια»

«Η Χωρά αυτή τη στιγμή απειλείται από μαφίες - εγκληματικές ομάδες, κυρίως Αλβανών», είπε πριν από λίγο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια».

περισσότερα εδώ

Όλα ωραία και καλά υπουργέ του ΠΡΟΠΟ
σε πόσους από αυτούς θα δώσει το κόμμα σου, ιθαγένεια γνωρίζεις να μας πεις;;;;;;
και άντε να πούμε πως αυτοί που έχουν ποινικό μητρώο δεν θα μπορέσουν να πάρουν....Είσαι σίγουρος όμως πως δεν υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη λερώσει το ποινικό τους μητρώο και όμως είναι μέλη και ανήκουν σε αυτές τις εγκληματικές ομάδες;...τους οποιούς με τις ευλογίες της κυβέρνησης σου και των ΜΚΟ θα τους δώσετε Ελληνική ιθαγένεια!!

Ξέρεις να μας πείς πόσοι είναι αυτοί;;;;;;



Greekalert

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ???????........

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.....

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕ Ο,ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ?

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!![ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΕΧΩΝ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....]

ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ?

ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΙΩΠΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ?

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ[ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ]ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ[ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ]ΣΑΠΙΛΑ.............

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΗΤΑΝ[ΕΙΝΑΙ?]ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ............................ΠΗΓΗ

Συνέλαβαν 30 νεαρούς στην Πολυτεχνειούπολη αλλά τους άφησαν

ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ

Πάνω από 30 νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ σε πάρτι που έκαναν στην Πολυτεχνειούπολη και σύμφωνα με τον πρύτανη τα έκαναν λαμπόγυαλο. Οι Αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο άσυλο και πήραν 30 αλλά όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Οπότε ...


τζάμπα έγινε η επιχείρηση. Αν δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος τους τότε γιατί κάθονται και κάνουν τέτοια ιστορία;

Μια εικόνα από το Μοναστηράκι....



Μια πρωϊνή βόλτα στο Μοναστηράκι ......
Στη μέση στην Πλατεία ένας καλλιτέχνης του δρόμου με την άσπρη
κελεμπία στουπέτσι στο πρόσωπο κλαδί ελιάς στο κεφάλι
ακίνητος φωτογραφίζεται με εσωτερικούς τουρίστες.
Του ρίχνουν λίγα χάλκινα κέρματα στο κουτάκι που έχει στα πόδια του.
Πιο πέρα στο γνωστό τραπεζάκι του ο Κοεμτζής εξακολουθεί
να πουλάει τα ....κατορθώματά του σε βιβλίο με δωρεάν αφιέρωση.
Στον σταθμό απέναντι ένας νεαρός χρήστης συνομιλεί με δύο νέα
παιδιά με στολή ...ένα αγόρι ένα κορίτσι.
Στηρίζεται και στον τοίχο για να μη καταρρεύσει.
Προσπαθεί να τους πείσει ότι έχουμε Δημοκρατία και μπορεί
να κάθεται όπου θέλει.
Προηγουμένως ήταν καθιστός και επαιτούσε....για να φάει
δηλαδή για την δόση του.
Στην Πλατεία Αβησσυνίας κάποιος προσπαθεί να πουλήσει
τον προπάππου του σε ένα παλαιοπώλη.
Είναι ένα κάδρο αρκετά μεγάλο με ασπρόμαυρη φωτογραφία
που απεικονίζει ένα παλιό με καβουράκι εποχής προπέλα (παπιγιόν)
μουστάκι στριφτό και μούσι τριγωνικό μυτερό.
"Είναι ο πατέρας της γιαγιάς μου παλιός Αθηναίος...."
"Πόσο κάνει ο παππούς...."
"Να πούμε 150 ευρώ..."
"Να πούμε γειά σου...."
Απούλητος ο προπάππους.....
Προχώρησε στον επόμενο....
Πόσο να πουλήθηκε ο πρόγονος;

Η κρίση δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια της Νέας Τάξης

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT

Η κρίση δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια της Νέας Τάξης.



Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στη λεωφόρο Κηφισίας.


Το κίνημα , για Εθνική Αναγέννηση και Δημοκρατική Αντίσταση, που καθημερινά γιγαντώνεται, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, λέει:

- ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο, και τον εξισλαμισμό της Χώρας μας
- ΟΧΙ στην ομοσπονδοποίηση και το διαμελισμό της Ελλάδας
- ΟΧΙ στον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο για χειραγωγούμενη Δημοκρατία
- ΟΧΙ στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού.
- ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας
- ΟΧΙ στον Νέο-Οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό
- ΟΧΙ στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τον αφελληνισμό των παιδιών μας

Η κρίση δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους.

Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια της Νέας Τάξης.


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , και η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων , οργανώνουν, μαζί με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών συγκέντρωση...


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT


Για να απαντήσουμε στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ντόπιων συνεργατών της, κατά του Ελληνικού Λαού, και του Έθνους.

Για να απαντήσουμε στα σχέδια για κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και της Λαικής Κυριαρχίας, και να απαιτήσουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , και η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων ,καλούν κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα, να δώσει το Παρόν, την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 στις 7:00 μμ., στη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President, για να διατρανώσουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι.

- Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτες
- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ δεν θα περάσει.

Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.



- ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Όλοι Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στη λεωφόρο Κηφισίας.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!!

Το μουσείο της Ακρόπολης είναι , όχι το ...Καράτσι!



"Αυτό που είδα σήμερα με έκανε να εκνευριστώ και να αγανακτήσω όσο δε πάει! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του βολεμένου και σαλεμένου νεοέλληνα! Σχολώντας το μεσημέρι από την δουλειά μου, πέρασα μπροστά από το μουσείο της Ακροπόλεως για να πάω στο μετρό και τι να δώ;;; Ε, ακριβώς μπροστά από την κεντρική είσοδο του μουσείου καμιά δεκαπενταριά

Πακιστανοι, αραχτοί στο πεζοδρόμιο και φυσικά ανενόχλητοι να πουλάνε την λαθραία πραμάτεια τους!

Ακριβώς μπροστά από την είσοδο του μουσείου μας που το θέλουμε αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη του τουρισμού μας και πάνω από όλα για την ανάδειξη του τεράστιου πολιτισμού μας και της ανυπέρβλητης ιστορίας μας!
Που να φανταζόταν ο Περικλής πως 2.500 χιλιάδες χρόνια μετά, κάτω απο τον βράχο της Ακροπόλεως και μπροστά από το μουσείο της, λαθροΠα.σο.κ.ιστανοί θα πουλάνε αναπτήρες και ρολόγια".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!



ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!

Απʼτη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!

Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

Τους 350 εξʼαυτών, των φιλελλήνων, όλοι κορυφαίοι επιστήμονες απʼόλες τις άκρες της Γης, που αγωνιούν και νοιάζονται για τα δίκαια της Ελλάδας (βλέπε συνημμένο) τους περιφρονούμε χωρίς φιλότιμο...!

Τους γυρίζουμε την πλάτη λες και είναι η ...ίδια η ...λέπρα!

Και μάλλιστα αυτήν τη στιγμή που οι ματωμένοι χαυλιόδοντες των ανθελλήνων κατασπαράζουν το κορμί της πατρίδας!

Την παράδοχη αυτή συμπεριφορά (περιφρόνηση των 350 φιλελλήνων) μόνον σε μισέλληνες θα μπορούσαμε να την χρεώσουμε...!

Καμία αντίδραση / ανταπόκριση λοιπόν, στην προ 2 εβδομάδων έκκλησή μου προς το Μίκη Θεοδωράκη (βλέπε 2ο συνημμένο), λες και απευθύνθηκα πράγματι
σε κάποιον ...ʼʼπεθαμένο Έλληνα πατριώτηʼʼ - έτσι μου τον χαρακτήρισαν κάποιοι
που ...ʼʼείναι μέσα στα πράγματαʼʼ που εγώ δεν ...κατέχω - αφού λείπω 35 χρόνια
απʼτην πατρίδα...!
<<...ο άνθρωπος είναι 85 ετών, τι περιμένεις τώρα απʼαυτόν;;;...>>

Κιʼ εγώ απαντώ ότι, ένας Μίκης Θεοδωράκης ακόμη και μέσα απʼτον ...τάφο του
θα φρόντιζε γιά μιά τέτοια πατριωτική αποστολή...!

Άρα η έκκλησή μου δεν έφτασε ποτέ μέχρι τον ίδιο προσωπικά...!

Τώρα επαναλαμβάνω την έκκλησή μου και προς τον απόδημο συνέλληνα πατριώτη,
ημίθεο της μουσικής Βαγγέλη Παπαθανασίου, που τιμά και δοξάζει την Ελλάδα στο εξωτερικό όσο κανείς άλλος άπόδημος Έλληνας...!

Κάνω έκκληση να συνεργαστεί με το Μίκη Θεοδωράκη και μαζί να διοργανώσουν,
με την συμπαράσταση του Ελληνισμού μιά ανεπανάλειπτη γιορτή προς τιμήν των
350 Φιλελλήνων. Μιά γιορτή μέσα απʼτην οποία να φανεί και να λάμψει το ελληνικό
μεγαλείο, για να καταλάβουν οι ύαινες του ανθελληνισμού ότι καμιά δύναμη στον κόσμο δεν πρόκειται ποτέ να μειώσει αυτό το μεγαλείο –
που φωλιάζει ριζωμένο βαθειά στις ψυχές των Ελλήνων εδώ και 4.000 χρόνια...!

Όσες οικονομικές κρίσεις κιʼ άν (αυτοί οι ίδιοι) δημιουργήσουν, όπως και την τωρινή,
η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ακόμη και τη Γη ολόκληρη να ...τινάξουν στον αέρα, κάπου στο σύμπαν θα αιωρείτε, εδώ κιʼ εκεί ένα ...ʼʼφʼʼ, ʼʼψʼʼ, ʼʼδʼʼ και ʼʼωʼʼ για να τους θυμίζει πόσο ασήμαντοι ...ήταν - μπροστά στην Ελλάδα...!


Μίκη Θεοδωράκη, Βαγγέλη Παπαθανασίου
κιʼ όλοι οι άλλοι, όπου Γης, Έλληνες ημίθεοι,
ο Ελληνισμός αγωνιά και περιμένει το σύνθημά σας...!

Με απέραντη εκτίμηση
και πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία

Πρώτα ζευγάρι και μετά γονείς


Τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της οικογένειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αγγελική Καραγεώργου akarageorgou@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

«Μεγαλώνω τα παιδιά μου με τη φιλοσοφία ότι θα φύγουν κάποτε, κι εκείνος που θα μείνει θα είναι ο άντρας μου. Είμαι υπέρ της οικογένειας, αλλά πιστεύω στο μοντέλο των ανεξάρτητων παιδιών τα οποία δεν τρέχουν πίσω από τη φούστα της μαμάς, και των ισχυρών δεσμών όπου ο ένας είναι δίπλα στον άλλον όταν τον έχει ανάγκη».

Η κ. Στέλλα Μαντέκα είναι 41 ετών, δημόσιος υπάλληλος και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 15 και 18 ετών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια έδειξε πως η τήρηση των ισορροπιών στην οικογένεια οδηγεί στην ευτυχία. «Όλα πρέπει να είναι ισοσταθμισμένα. Δεν πρέπει να είναι τα παιδιά πάνω από όλα, να περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από αυτά. Έτσι καταπιέζονται παιδιά και σύζυγος. Αυτή ήταν και είναι η φιλοσοφία μου, χωρίς να σημαίνει ότι παραμέρισα ποτέ τα παιδιά μου. Ήμουν πάντα δίπλα τους χωρίς, ωστόσο, να γίνομαι υπερπροστατευτική και φορτική» επισημαίνει. «Ο καθένας πρέπει να έχει τον ρόλο του. Αν δεν υπάρχουν γερά θεμέλια στη σχέση του ζευγαριού, ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να τους διαλύσει αντί να τους ενώσει. Οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες», προσθέτει.

Τελικά, οι γονείς είναι... παντρεμένοι με τα παιδιά ή με τους συζύγους τους; Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Κοντ, για να μεγαλώσει κάποιος ευτυχισμένα παιδιά θα πρέπει να βάλει τον γάμο του σε πρώτη μοίρα. Στο βιβλίο του, που έγινε μπεστ σέλερ στην Αμερική, υπερασπίζεται την άποψη ότι οι αφοσιωμένοι γονείς δεν κάνουν ευτυχισμένα παιδιά. Συγκεκριμένα, οι ενήλικοι που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους θα έπρεπε να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στο να γίνουν οι τέλειοι γονείς και περισσότερο στο να γίνουν οι ιδανικοί σύντροφοι. «Οι οικογένειες που επικεντρώνονται στα παιδιά δημιουργούν τόσο αγχωμένους και κουρασμένους γονείς όσο απαιτητικά και ανικανοποίητα παιδιά» επισημαίνει.

Όλα με μέτρο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΓΥΜΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ

"Ο χαμός και το γέλιο της ...αρκούδας σήμερα στο ΙΚΑ Ζωγράφου"

"Ηταν περίπου 11.30 π.μ. όταν 40χρονος Αλβανός επισκέφθηκε το χειρουργικό ιατρείο του ΙΚΑ Ζωγράφου του οποίου ο ιατρός ήταν γυναίκα!

Ξέρετε πως αντέδρασε στην άρνηση της να τον δεχτεί εκτός ραντεβού;...

Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, και κάθισε σταυροπόδι σε περίοπτη θέση μέσα στο ιατρείο, επιδεικνύοντας τα .. προικιά του!!!

Επιστρατεύτηκε ο διευθυντής, και ο "διαμαρτυρόμενος επιδειξίας" έφυγε άρον άρον πριν τον μαζέψει η αστυνομία!"

Οι ''συμπατριώτες'' μας...Θέλουν ιθαγένεια αλλά δεν μιλάνε ούτε λέξη Ελληνικά

Απο το σημερινό ''αντιρατσιστικό''...αραιά αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά.
Χαρά στο κουράγιο του συνέλληνα που μπήκε μέσα τον συρφετό ,και τράβηξε τα πλάνα.
Για όσους έχουν αμφιβολία για το τι μας περιμένει στο μέλλον, πάρτε μία γεύση ....