Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

1-1 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ !!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΤΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ!!!





Τελικά τα κανάλια μας παρακουλουθούν αρκετά αφού μόλις τώρα το ΣΤΑΡ έπαιξε το θέμα που είχαμε έχτες με το φοβερό ψάρι που έχει διαφανο κεφάλι.

ANEKΔOTO

Στο ιατρείο

Γιατρός: "Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής...."
Ανδρας: "Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;;", σοκαρισμένος, "Πες μου
τι
μπορώ να κάνω για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ...."
Γ: "Τηγανητά τρως;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Λιπαρά τρως;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Ξενυχτάς;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Σεξ κάνεις συχνά;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Καπνίζεις;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Αλκοόλ πίνεις;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες, πόσο
παραπάνω
θα ζήσω;"
Γ: "Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις... αλλά θα σου φανεί αιώνας... "

ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ <ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ>ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ TAURUS XL


Απέτυχε να μπει σε τροχιά ο δορυφόρος της NASA που θα χρησίμευε σαν παρατηρητήριο του άνθρακα.Η NASA είχε εξοπλίσει ένα δορυφόρο γιά μιά διετή αποστολή,ώστε να καταμετρά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως.Οι μετρήσεις που θα συλλεχθουν από την αποστολή κόστους $280 εκατομμυρίων θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα πρότυπα κλίματος και να βοηθήσουν τους ερευνητές να καθορίζουν από που προέρχεται το αέριο του θερμοκηπίου και πόσο απορροφάται από τα δάση και τους ωκεανούς.

ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ?


Οικογένεια. Όλοι από μία τέτοια προερχόμαστε. Υπάρχει όμως η τέλεια οικογένεια; Και αν ναι, πού ακριβώς μπορούμε να τη συναντήσουμε;

Η κλασσική και στερεότυπη οικογένεια για όλους εμάς είναι ο πατέρας, η μητέρα και ένα ή περισσότερα παιδιά. Οι δύο ενήλικες αποφασίζουν να συμβιώσουν κάτω από ένα σπίτι και αργότερα έρχονται και τα παιδιά.

Αρχικά υπάρχει η αγάπη μεταξύ του ζευγαριού. Με σύμμαχο την αγάπη καταφέρνουν να ξεπερνάνε κάθε δυσκολία που σίγουρα θα εμφανιστεί. Οπλίζουν και τα παιδιά τους με αγάπη για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες των καιρών. Τα μαθαίνουν να στηρίζονται μεταξύ τους και τους εξηγείται ότι αυτά τα ενώνει κάτι παραπάνω. Υπάρχει το ίδιο αίμα…

Τα παιδιά θα καυγαδίσουν. Αναμενόμενο. Εσείς θα είστε δίπλα τους να τους εξηγείτε πόσο πολύτιμο χρόνο χάνουν με τους χαζούς τσακωμούς.

Οι συζυγικοί καυγάδες κάνουν και αυτοί την εμφάνιση τους. «Να τα στείλουμε σε ιδιωτικό.» «Όχι σε δημόσιο. Δεν υπάρχουν χρήματα.»

«Ο μεγάλος είχε δίκιο. Ο μικρός τον έσπρωξε πρώτα.», «Όχι, ο μεγάλος τον προκάλεσε. Του πήρε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια και ο μικρός το ήθελε.»

«Δεν μιλάμε πια. Απομακρυνόμαστε κι εσύ όλο δουλεύεις.»

Κι έτσι, με αργά αλλά σταθερά βήματα, η αγάπη γίνεται συνήθεια συνύπαρξης. Οι γονείς γίνονται συνέταιροι για χάρη των παιδιών τους.

Τα παιδιά πάλι αποκτούν την δική τους προσωπικότητα και αυτοδυναμία. Ο καθένας διαφέρει σε πολλά σημεία από τον άλλο. Έχουν διαφορετική ηλικία και άρα διαφορετικές παρέες και ενδιαφέροντα.

Οι «συνέταιροι» τώρα περνάνε την πιο κρίσιμη φάση στη σχέση τους.

Πρέπει να γίνουν μεταξύ τους φίλοι και να στηρίξουν τα παιδιά τους δίνοντας στο καθένα ξεχωριστά αγάπη, κοινωνική μόρφωση και βοήθεια προκειμένου αυτά να ενταχθούν στη κοινωνία όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: δεν υπάρχει η τέλεια οικογένεια. Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός της προσαρμογής σε πρωτότυπες γι' αυτή καταστάσεις. Αν τα βγάλουμε πέρα είμαστε καλοί. Αν κάνουμε πίσω είμαστε χαμένοι κι εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά μας.

Μην κάνετε το κόπο να ανοίξετε λεξικό για να δείτε πώς ακριβώς ορίζεται η έννοια τέλεια οικογένεια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ!

Το αρχαιότερο διατηρητέο προφυλακτικό στον κόσμο


Το αρχαιότερο προφυλακτικό στον κόσμο που διατηρείται ως τις μέρες μας, βρίσκεται σε έκθεση στο κοινό σε ένα Αυστριακό μουσείο.

Το πολλαπλής χρήσης προφυλακτικό αυτό χρονολογείται στο 1640 και είναι εντελώς ανέπαφο (!!!), όπως είναι και οι αυθεντικές οδηγίες χρήσης του, που είναι γραμμένες στα Λατινικά.

Οι οδηγίες χρήσης συνιστούν στους χρήστες του να το βουτάνε σε χλιαρό γάλα πριν από την χρήση του για να αποφύγουν τις αρρώστιες.

Η περίεργη αυτή αντίκα βρέθηκε στο Lund της Σουηδίας και είναι φτιαγμένο από εντόσθιο χοίρου. Είναι δε ένα από 250 αρχαία αντικείμενα που σχετίζονται με το σεξ και βρίσκονταν σε έκθεση για το κοινό στο Μουσείο της Τιρολέζικης Κομητείας στην Austria, το καλοκαίρι του 2006. APO athoanea.blogspot.com

Με το βλέμμα στην πρόκριση


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα φιλοξενηθεί από την Βιγιαρεάλ, με στόχο να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα ελπίζει σε πρόκριση, ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει στις 10 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (μοναδική απουσία ο Μάτος) και με «οδηγό» τις εμφανίσεις σε Βρέμη και Μιλάνο, θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (μοναδική απουσία ο Μάτος) και με «οδηγό» τις εμφανίσεις σε Βρέμη και Μιλάνο, θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί που χαρακτηρίζονται για το ομοιογενές σύνολο που διαθέτουν και το ανοικτό ποδόσφαιρο που παίζουν, θέλουν να βάλουν τις βάσεις, έτσι ώστε να διευκολύνουν την αποστολή τους στην Αθήνα. Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί που χαρακτηρίζονται για το ομοιογενές σύνολο που διαθέτουν και το ανοικτό ποδόσφαιρο που παίζουν, θέλουν να βάλουν τις βάσεις, έτσι ώστε να διευκολύνουν την αποστολή τους στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ


Τα τελευταία νέα από τις αρχές της Ολλανδίας αυξάνουν τα θύματα της αεροπόρικής τραγωδίας σε εννέα, οι έρευνες συνεχίζονται.......

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε μασέλα


Ένας οδηγός φορτηγού, στην Γερμανία, προξένησε
τροχαίο ατύχημα σε εθνική οδό όταν προσπάθησε
να δαγκώσει ένα...μήλο και κατάπιε την μασέλα του !
Ο κύριος Peter Seiler, οδηγούσε το φορτηγό του στην
εθνική οδό A3 όταν
πείνασε και αποφάσισε να φάει ένα μήλο.
Ο 57-χρονος πήρε μια δαγκωνιά όμως το μήλο του
έκατσε στο λαιμό με αποτέλεσμα να βήξει και να καταπιεί
την μασέλα του!
Στην προσπάθεια του να αναπνεύσει έχασε τον
έλεγχο του φορτηγού και χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς κανείς οδηγός δεν τραυματίστηκε από το
τροχαίο ατύχημα

ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ

Κριός: Ο Κριός θα ξεσκιστεί, θα βάλει όλη του την ορμή, για να βγει ΠΡΩΤΟΣ!! "ΑΚΡΗΗΗΗ, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ!!!"

Ταύρος: Ο Ταύρος θα τερματίσει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Απλά δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε.

Δίδυμος: Ο Δίδυμος θα τρέξει, θα τρέξει, θα αλλάξει πορεία, θα πηδήσει στο σκάμμα, θα πετάξει όποια σφύρα βρει, όπου βρει, θα κάνει άλμα επί κοντώ, θα... θα... και στο τέλος θα κάτσει στις κερκίδες και θα παρακολουθεί τους άλλους τρώγοντας ποπ-κορν.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα ακολουθεί προσεχτικά τους άλλους, για να σιγουρευτεί ότι προχωράει καλά και μέσα στα ασφαλή όρια. Συνεπώς, δε θα τερματίσει πρώτος. Aκόμα όμως κι αν η τύχη τον βοηθούσε να τερματίσει πρώτος, πιθανόν να μην άντεχε το τραύμα του να κόψει το κακόμοιρο το νήμα.

Λέων: Το Λιοντάρι, καταρχάς, δε θα ξεκινήσει από βατήρα εκκίνησης. Θα έχει θρόνο και θα ξεκινήσει να τρέχει από εκεί. Θα χρησιμοποιήσει ολόχρυση κλωστή και θα γυαλίζει κάτω από το φως του Ήλιου η πανοπλία, εχμ... η φανέλα του. Ακόμα κι αν δεν τερματίσει πρώτος, θα έχει καταφέρει να στρέψει αρκετά φλας επάνω του. Σε περίπτωση δε που είναι να τερματίσει πρώτος, αλλά το νήμα δεν είναι χρυσό, μάλλον δε θα καταδεχτεί να το κόψει.

Παρθένος: Η Παρθένος πριν ξεκινήσουν, θα αρχίσει να μετράει και τους 12 διαδρόμους, να σιγουρευτεί ότι όντως όλοι θα τρέξουν 100 μ.. Τιιιιι!!!! Ο Αιγόκερως θα τρέξει πέντε εκατοστά περισσότερο και ο Τοξότης τέσσερα εκατοστά λιγότερο;; Θα γίνει της τρελής. Θα αρχίσει να φωνάζει, να κρίνει τους αγώνες, τους κριτές!

Ευτυχώς που μετά ακολουθεί ο...
Ζυγός: Γιατί ο Ζυγός θα καταφέρει όχι μόνο να ηρεμήσει τους κριτές και τους διοργανωτές, αλλά θα ξεκινήσει συνεννοήσεις και με τα άλλα ζώδια για το ποια θέση συμφωνούν τελικά να τερματίσει το καθένα, ώστε να αποφασίσει κι αυτός για τη δική του σειρά κατάταξης.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός με το "μπαμ" θα σκάψει μια τρύπα και θα αρχίσει να προχωράει υπόγεια προς το τέρμα. Είναι πιθανόν να έχει πληρώσει ελεύθερους σκοπευτές, να σκοτώσουν όλους τους συναγωνιστές του.

Τοξότης: Ο Τοξότης είναι ο πιθανότερος να κερδίσει τον αγώνα. Θα τρέξει τέσσερα εκατοστά λιγότερο, αποκλείεται να τον πετύχουν οι ενδεχόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του Σκορπιού, αλλά έχει και τα πιο γρήγορα πόδια. Αρκεί να μην αρχίσει να χαζολογάει από 'δω κι από 'κει.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως μπορεί να χρειαστεί να τρέξει πέντε εκατοστά περισσότερο, μπορεί "όλως τυχαίως" όλοι οι ελεύθεροι σκοπευτές αυτόν να σημαδέψουν πρώτα, αλλά θα ετοιμαστεί, θα περιμένει, θα ακούσει το "μπαμ" και θα κάνει ό,τι μπορεί. "Όταν τρέχουμε, ΤΡΕΧΟΥΜΕ, δεν παίζουμε".

Υδροχόος: Ο Υδροχόος θα πει "Βρε παιδιά! Γιατί να τρέξουμε έτσι προς το τέρμα και να μην πάμε ανάποδα; Μμμμμ; Όλο το γήπεδο μείον 100μ.; ...ή να τρέξουμε με την όπισθεν; Εεεεε, παιδιά, πού πάτεεε;

Ιχθύς: "Αμέ, να τρέξουμε! Να τρέξουμε; Εεεε, γιατί να τρέξουμε; Έιιι! Γιατί πάνε
έτσι όλοι αυτοί;;;"

ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ



ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BBC,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ.
ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΧΕ 135 ΕΠΙΒΑΤΕΣ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΩΟΙ.ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ 1951 ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΥΠΟΥ 737-800.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 25 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.

Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ





ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Η μελλοντική βασίλισσα της Σουηδίας θα παντρεφτεί το φίλο της το προσεχές έτος.
¶Το δικαστήριο ανήγγειλε τη δέσμευση της πριγκήπισσας Βικτώρια στον Ντάνιελ Westling μετά από την ενημέρωση την Τρίτη απο κυβερνητικούς υπουργούς στο βασιλικό παλάτι της Στοκχόλμης.
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί "στην αρχή του καλοκαίριού του 2010,"
Τα σουηδικά μέσα απάντησαν στην ανακοίνωση με τους τολμηρούς τίτλους στους ιστοχώρους τους, και οι σημαντικοί εκφωνητές του Σκανδιναβικού έθνους μετέδωσαν τις ειδήσεις ζωντανές από έξω από το παλάτι.
Η Βικτώρια, 31ετών, είναι πρώτη στο να διαδεχθεί τον πατέρα της, βασιλιάς Carl XVI Gustaf, στο σουηδικό θρόνο. Αυτή και ο Westling, ένας 35-έτων-παλαιός ιδιοκτήτης γυμναστικής, έγιναν ζεύγος το 2002.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ


Στον 13ο τακτικό ανακριτή απολογείται σήμερα ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα στις 23 Δεκεμβρίου.

Γαλλία: Λάθος χειρουργείο σε καρκινοπαθή γυναίκα

Μια 64χρονη Γαλλίδα που έπασχε από καρκίνο στο στήθος εισήχθη σε ειδικευμένο νοσοκομείο της Λιόν (κέντρο-ανατολική Γαλλία), αλλά ο γιατροί από λάθος της αφαίρεσαν το υγιές στήθος με αποτέλεσμα τελικά να της αφαιρέσουν και το άλλο, ανακοινώθηκε σήμερα από το νοσοκομειακό αυτό κέντρο. Η γυναίκα εισήχθη την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο Λεόν-Μπεράρντ, που ειδικεύεται στις θεραπείες καρκίνου για να της αφαιρεθεί το αριστερό στήθος που είχε έναν κακοήθη καρκινικό όγκο. Η γυναίκα εισήχθη την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο Λεόν-Μπεράρντ, που ειδικεύεται στις θεραπείες καρκίνου για να της αφαιρεθεί το αριστερό στήθος που είχε έναν κακοήθη καρκινικό όγκο. Όταν ξύπνησε μετά την πολύωρη επέμβαση διαπίστωσε έκπληκτη ότι της είχαν αφαιρεθεί και τα δύο στήθη. Όταν ξύπνησε μετά την πολύωρη επέμβαση διαπίστωσε έκπληκτη ότι της είχαν αφαιρεθεί και τα δύο στήθη.

Στην ανακοίνωση του ειδικευμένου αυτού κέντρου αναφέρεται ότι ένα από τα μέλη της ιατρικής ομάδας που θα μετείχε στην επέμβαση απουσίασε για λίγο για να δει ένα άλλο επείγον περιστατικό. Στην ανακοίνωση του ειδικευμένου αυτού κέντρου αναφέρεται ότι ένα από τα μέλη της ιατρικής ομάδας που θα μετείχε στην επέμβαση απουσίασε για λίγο για να δει ένα άλλο επείγον περιστατικό. Τότε, και αφού η ασθενής είχε ήδη πάρει νάρκωση και είχε αποκοιμηθεί, ο γιατρός επέστρεψε και άρχισε την επέμβαση, όμως το κρεβάτι μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου είχε τοποθετηθεί από την αντίθετη πλευρά και έτσι ο χειρουργός αφαίρεσε το υγιές στήθος της άτυχης γυναίκας. Τότε, και αφού η ασθενής είχε ήδη πάρει νάρκωση και είχε αποκοιμηθεί, ο γιατρός επέστρεψε και άρχισε την επέμβαση, όμως το κρεβάτι μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου είχε τοποθετηθεί από την αντίθετη πλευρά και έτσι ο χειρουργός αφαίρεσε το υγιές στήθος της άτυχης γυναίκας. Το νοσοκομείο αντιλαμβανόμενο το δικαιολογημένο θυμό της ασθενούς και της οικογένειάς της υποσχέθηκε την πλήρη αποκατάσταση και των δύο μαστών χωρίς την καταβολή χρημάτων. Το νοσοκομείο αντιλαμβανόμενο το δικαιολογημένο θυμό της ασθενούς και της οικογένειάς της υποσχέθηκε την πλήρη αποκατάσταση και των δύο μαστών χωρίς την καταβολή χρημάτων. Το εν λόγω κέντρο είναι πολύ γνωστό και ένα από τα καλύτερα 20 κέντρα της Γαλλίας για την καταπολέμηση του καρκίνου. Το εν λόγω κέντρο είναι πολύ γνωστό και ένα από τα καλύτερα 20 κέντρα της Γαλλίας για την καταπολέμηση του καρκίνου. Μόνο πέρΰσι υποβλήθηκαν εκεί σε εγχειρήσεις χίλιοι καρκινοπαθείς. Μόνο πέρΰσι υποβλήθηκαν εκεί σε εγχειρήσεις χίλιοι καρκινοπαθείς.
απο ERA

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ,ΨΙ ΨΙ ΨΙ ΨΙ