Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ 69-67


ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.

Χρωστάω παντού και η Μαρία με εγκαταλείπει..."

Πατέρα, δεν αντέχω άλλο! Χρωστάω παντού και η Μαρία με χωρίζει... Αν με αφήσει, θα τη σκοτώσω και θα φουντάρω μαζί με τα παιδιά»! Τα τελευταία λόγια που άκουσε από τον γιο του Νίκο Κυριαζή...

λίγες ημέρες πριν βάψει τα χέρια του με το αίμα της γυναίκας του και των δύο ανήλικων παιδιών του, έχουν στοιχειώσει το μυαλό του ηλικιωμένου Γιώργου Κυριαζή, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε γιο, εγγονό και νύφη.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://eksoapotadontia.blogspot.com/

Τα σπάνε στην Ομόνοια....οι Αφρικανοί.....Αφγανοί..




Οι αλλοδαποί ξεσηκώθηκαν προ ολίγου στο Κέντρο της Αθήνας
και τα έσπασαν.
Προξένησαν ζημιές σε μαγαζιά και αυτοκίνητα.
Η αιτία όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι είναι ότι Αστυνομικός στον
Άγιο Παντελεήμονα σε επιχείρηση "σκούπα" χτύπησε έναν αλλοδαπό
και έσκισε το Κοράνι.
Η πραγματική αιτία είναι ότι άρχισαν να στριμώχνονται με τις
"σκούπες" και έχουν "διαφυγόντα κέρδη" από τα ναρκωτικά.
Αιτίες θα βρίσκουν πολλές στη συνέχεια όπως και υποστηρικτές
από την ομάδα Αλαβάνου που θα βγεί στα τηλεπαράθυρα πάλι
και θα μιλάει για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών
εμπόρων ναρκωτικών και εκμεταλλευτών γυναικών.
Αθηναίος

Το Wikipedia αλλάζει την καταγωγή των κατοίκων του Περιστερίου!


Ο Τσίπρας τα κατάφερε τελικά!

Χωρίς τσίπα η σημερινή κυβέρνηση...

Μία βόλτα στο Wikipedia και στον χάρτη που διατίθεται (και που βρίσκεται εδώ) μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες της εικόνας που ακολουθεί. Δεν είναι ντροπή, αλλά αίσχος, το οποίο φρόντισαν επιμελώς να "χτίσουν" οι νεοταξίτες που τρέχουν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.
Από τούδε και στο εξής, οι κάτοικοι του Περιστερίου ΔΕΝ είναι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με το Wikipedia, αλλά Ασύριοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί και Τούρκοι, οι οποίοι μετοίκησαν στην περιοχή πριν από 30 χρόνια!!!
Στην υγεία μας... από εδώ και στο εξής θα αρχίσουμε να αλλάζουμε και καταγωγή, χάριν του πολυπολιτισμού!!! Έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες, για να μας δώσουν την δική του καταγωγή, τα ήθη και τα έθιμα, την ιστορία, αλλά και τελικά, την δική τους ταυτότητα!!!
Στην επόμενη κίνηση, αναμένω τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, να αποκαλούνται "Γεωργιανοί"!!!
Τα σχόλια για το κατάντημα και τον γενικότερο ευτελισμό μας ως έθνος, τα αφήνω σε εσάς, επειδή μπορείτε να περιγράψετε καλύτερα από εμένα το "χάλι" που ζούμε...

ΠΗΓΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΜ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.17.30

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ!!


Πες καμμιά καλή κουβέντα στους Σομαλούς για το Κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ που έχουν κάνει κατάληψει και πουλάνε τον θάνατο σε νέους ανθρώπους.Το αίτημα μας είναι να φύγουν και να πάνε στον αγύριστο!!

Θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα αυτή την ώρα στην παραλιακή στο ύψος της καφετέριας Οστρια!! !!

Γυναίκα μάλλον. Γιατί είναι σκεπασμένη με ένα σεντόνι φυσικά η κυκλοφορία έχει σταματήσει.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1942!!

Αρκετά παλιό δεν νομίζετε?Αξίζει να το θαυμάσουμε, άλλωστε με αυτά μεγαλώσαμε στην αρχή, με τα εικονογραφημένα περιοδικά και στην συνέχεια με τα κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση,

O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ !!


Και όμως είναι δυνατόν οι άνθρωποι έφθασαν μέχρι έκει, να δίνουν στεροειδή σε σκύλους και να διοργανώνουν και αγώνες.Τώρα θα μου πείτε αφού τα βάζουν στον εαυτό τους στο κακόμοιρο το ζωάκι θα τους πιάσουν οι αναστολές και οι τύψεις. Και έχετε δίκαιο αλλά κάτι δεν πρέπει να γίνει? Με ενημερώσης του στυλ μην βάζετε αναβολικά κάνουν κακό οι πολλοί δεν παίρνουν χαμπάρι. Εδώ χρειάζεται όπως και στο κάπνισμα να τους το λές κάθε μέρα και ένας να γλυτώσει κέρδος θα είναι. Γιατί τα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ όχι βραχυπρόθεσμα άλλα σκοτώνουν....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 428π.χ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ

Ο Πλάτων γεννήθηκε περίπου στα 428 π.Χ. σε μια αθηναϊκή οικογένεια με πολιτική παράδοση, και πέθανε στα 347 π.Χ. Ο Αριστοτέλης μας πληροφορεί ότι κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της νεότητάς του, ο Πλάτων ήλθε σε επαφή με τα δόγματα του Κρατύλου, ενός μαθητή του Ηράκλειτου, ο οποίος μαζί με άλλους προσωκρατικούς στοχαστές όπως ο Πυθαγόρας και ο Παρμενίδης έδωσαν στον Πλάτωνα τις βάσεις των μεταφυσικών και επιστημολογικών αναζητήσεων. Καθώς όμως συνάντησε το Σωκράτη προσανατόλισε τις αναζητήσεις του στο φιλοσοφικό ζήτημα της αρετής.

Για πρώτη φορά επισκέφτηκε την Ιταλία σε ηλικία σαράντα ετών. Έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα και ίδρυσε την Ακαδημία η οποία βρισκόταν περίπου ένα μίλι έξω από τα τείχη και δανείστηκε το όνομά της από τον αττικό ήρωα Ακάδημο. Η περίφημη αυτή σχολή λειτούργησε σχεδόν για μια χιλιετία, μέχρι να την κλείσει ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός στα 529 μ.Χ.

Κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του αποτελεί η θεώρηση της γνώσης ως ανάμνησης. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, η ανθρώπινη ψυχή πριν πέσει στον κόσμο των πραγμάτων έζησε σε έναν ιδανικό κόσμο, τον κόσμο των ιδεών. Εκεί ήταν που γνώρισε την πραγματική ουσία των πραγμάτων. Τα πράγματα που γίνονται αισθητά στον άνθρωπο στη διάσταση του υλικού κόσμου, δεν αποτελούν παρά απομιμήσεις, «σκιές», είδωλα του αληθινού κόσμου των ιδεών. Επομένως ο άνθρωπος δεν ανακαλύπτει, αλλά θυμάται αλήθειες που κάποτε γνώρισε στον κόσμο των ιδεών. Όλοι έχουν μέσα τους τη γνώση και την αλήθεια και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να την ανακαλέσουν στη μνήμη τους. Εξάλλου η ετυμολογία της α-λήθειας σημαίνει την άρση της λήθης.

Ο φιλοσοφικός στοχασμός του Πλάτωνος αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί διαχρονική βάση έρευνας και πολύπλευρης ανάλυσης των εκάστοτε φιλοσόφων και όχι μόνο.


  • Τα μάτια του μυαλού αρχίζουν να γίνονται οξυδερκέστερα όταν η δύναμη του σώματος αρχίζει να παρακμάζει.
  • Το παιδί πρέπει να διδάσκεται παίζοντας.
  • Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής.
  • Κάθε επιστήμη,¨όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή, γίνεται πανουργία και όχι σοφία.
  • Στην περιοχή του γνωστού, η ιδέα του αγαθού είναι τελευταία και μετά βίας διακρίνεται, όταν όμως τη διακρίνει κανείς δεν μπορεί να μην συλλογιστεί πως αυτή είναι η αιτία για όλα γενικά τα σωστά και καλά πράγματα, γεννώντας μέσα στον ορατό κόσμο το φως και τον κύριο του φωτός. Και γιατί μέσα στον νοητό κόσμο αυτή είναι που διευθύνει και παρέχει την αλήθεια και τον νου και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να την ατενίσει αυτός που εννοεί να ενεργήσει φρόνιμα και στην ιδιωτική και στη δημόσια ζωή. - (Πολιτεία)
  • Μην κάνεις λοιπόν χρήση βίας, στη διδασκαλία των παιδιών αλλά να τ' ανατρέφεις με παιχνίδια, για να μπορέσεις κι εσύ να διακρίνεις ακόμα περισσότερο αυτό για το οποίο το καθένα τους είναι γεννημένο. - (Πολιτεία)
  • Όλο το χρυσάφι που βρίσκεται πάνω και κάτω από τη γη, δεν αξίζει τόσο, όσο η αρετή
  • Αν ήταν ανάγκη να αδικώ ή να αδικούμαι, θα προτιμούσα να αδικηθώ μάλλον παρά να αδικήσω
  • Η αρετή είναι μια υγιής διάθεση της ψυχής και ομορφιά και δύναμη, ενώ κακία είναι η αρρώστια, η ασχήμια και η αδυναμία της - (Πολιτεία)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1904 Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ FIFA!!!



Στις 21 Μαίου του 1904 ιδρύδηκε ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός του κόσμου.Η γνωστή σε όλους μας FIFA.Η Ελλάδα έγινε μέλος πολύ αργότερα το 1927.Η FIFA διοργανώνει εκτός το Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου και Παγκόσμια κύπελα γυναικών Νέων και Νεανίδων.Η FIFA εδρεύει στην Ζυρίχη και αποτελείτε από 6 Ομοσπονδίες,Πρόεδρος της FIFA είναι ο Ζεπ Μπλατερ και είναι Ο όγδοος από το 1904.

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Βρείτε αυτό τον βιαστή στα Μελίσσια και παραδώστε τον στην αστυνομία. Να τον κλείσουν μέσα να περάσει όμορφα στο κελί. Ο 20χρονος που βίασε την μαθήτρια μέσα στο ασανσέρ. Μια κοπελίτσα 13 ετών που είναι της Α γυμνασίου.
Τι ποινή μπορεί να...

υπάρξει σε αυτούς τους ανώμαλους. Αν πούμε ευνουχισμός θα μας πείτε ότι είμαστε ρατιστές. Ναι αλλά και αυτός καταστρέφει μια οικογένεια. Γιατί ρε παιδιά να μην του δώσουν φάρμακα έτσι ώστε να βάλει λουκέτο στο...τσουτσούνι του; Όχι, δεν το δεχόμαστε. Όπως οι ψυχικά ασθενείς θέλουν φάρμακα έτσι και οι ανώμαλοι θέλουν τα δικά τους. Άρρωστοι είναι και αυτοί. Πέρα από βρωμόξυλο που θα ήθελε.



Αναρτήθηκε από troktiko

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Την 20-05-09 και κατά τις ώρες 20.30΄ - 21.15΄, πραγματοποιήθηκε έκτακτη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Συμμετείχαν: 200 Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες (Ασφάλεια, Δ/νση Αθηνών, Άμεση Δράση, Αλλοδαπών, Ομάδες ΔΕΛΤΑ, Δ/νση Αστυν. Επιχειρήσεων).

Ελέγχθησαν: 612 άτομα, 123 οχήματα και 37 καταστήματα.

Προσήχθησαν: 86 άτομα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συνελήφθησαν: 44 άτομα, ήτοι:

· Είκοσι έξι (26) άτομα για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

· Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών».

· Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί Παιγνίων».

· Ένα (1) άτομο για παράβαση του νόμου «περί Όπλων».

· Ένα (1) άτομο για κατοχή πλαστών εγγράφων.

· Δώδεκα (12) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Αλλοδαπών»

21 ΜΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ - ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ

Ο Κωνσταντίνος κι η Ελένη , είναι απ' τους πιό αγαπητούς Αγίους στον Ελληνικό λαό . Τα ονόματα Κώστας και Ελένη , με όλες τις ..παραλλαγές τους παίρνουν και ..δίνουν . Γιά τον ίδιο λόγο υπάρχουν πολλές εκκλησιές στ' όνομά τους και γίνονται πολλά πανηγύρια και χοροί στη γιορτή τους , που πέφτει στην καλύτερη ώρα της άνοιξης . Στα πανηγύρια θυσιάζουν ταύρους η κριάρια γιά την υγεία και την ευτυχία όλου του χωριού . Το κρέας μοιράζεται στους πανηγυριστές . Σε πολλά μέρη μετά το φαγοπότι , εκτός από χορούς , συνηθίζουν να κάνουν και αγώνες .

Υπάρχει κι ένα περίεργο έθιμο , πασίγνωστο στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή , που αποτελεί αντικείμενο έρευνας και μελέτης Ελλήνων και ξένων ερευνητών . Είναι τα Α ν α σ τ ε ν ά ρ ι α . Παλιότερα τελούνταν στο Κ ω σ τ ί και άλλα μέρη της Ανατολικής Θράκης . Με την προσφυγιά του 1923 μεταφέρθηκαν στο Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης και στην Αγία Ελένη Σερρών . Η γιορτή μπορεί να έχει τις ρίζες της σε αρχαίο οργιαστικό έθιμο , ωστόσο έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη .

Γιά να τελεστούν τα Α ν α σ τ ε ν ά ρ ι α υπάρχει ένας λατρευτικός θίασος ένας όμιλος πιστών . Ονομάζονται Α ν α σ τ ε ν ά ρ η δ ε ς η Α ν α σ τ ε ν ά ρ ι α και έχουν αρχηγό τους ένα απ' τους πιό ηλικιωμένους η πιό ικανούς Α ν α σ τ ε ν ά ρ η δ ε ς , τον Α ρ χ ι α ν α σ τ ε ν ά ρ η . Το κ ο ν ά κ ι είναι κάποιο σπίτι η ένα δωμάτιο στο σπίτι του Αρχιαναστενάρη , εκεί φυλάνε την περίοδο της γιορτής τις Χ ά ρ ε ς η τους Π α π π ο ύ δ ε ς , όπως λένε τις φορητές εικόνες με τα κουδούνια , που εικονίζουν , τους δυό Αγίους να χορεύουν . Εκεί φυλάνε ολοχρονίς και τα μουσικά όργανα των Αναστενάρηδων , και τα όργανα γιά τη θυσία του ιερού ταύρου .

Η γιορτή κρατάει 3-4 μέρες . Παλιότερα επισκέπτονταν πρώτα ομαδικά τα γύρω ξωκλήσια και τις πηγές με τ' αγιάσματα . Οι Αναστενάρηδες πρόσφεραν στον κόσμο νερό να πλυθεί και να πιεί . Ύστερα σκορπίζονταν στα λιβάδια και κάθε οικογένεια έσφαζε το αρνί τους . Έτρωγαν και χόρευαν . Στο μεταξύ τα Α ν α σ τ ε ν ά ρ ι α , έχοντας κοντά τους τις εικόνες , χορεύουν ένα αντικριστό χορό και στρέφονται δεξιά αριστερά φωνάζοντας : εχ-εχ , ιχ-ιχ , ουχ-ουχ , επιταχύνοντας ολοένα και πιό γρήγορα το ρυθμό τους . Τέλος , σαν να τους έπιασε ξαφνική μανία , αρπάζουν τις εικόνες των δύο Αγίων και τις σηκώνουν πάνω κάτω , δεξιά αριστερά . Ύστερα , κρατώντας τις , ορμούν στα δάση και στα βουνά , γιά να ξαναγυρίσει έπειτα καθένας στο χωριό του .

image

Ανήμερα στη γιορτή των Αγίων , σχηματίζεται μίά πομπή που γυρίζει όλο το χωριό . Καταλήγει στην πλατεία κι εκεί , ένας χωριανός , που το έχει κληρονομικό δικαίωμα , ανάβει μιά μεγάλη φωτιά.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΣΑΧΤΑΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ



απο τροκτικο

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

21 ΜΑίου 09 :..Τεχεράνη (Reuters) - Πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ανακόινωσε την Τετάρτη, ότι το Ιράν θα κάνει νέα δοκιμή εκτέξευσης πυραύλου για την άμυνα του, οι αναλυτές λένε ότι θα μπορούσε να χτυπήσει τώρα το Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, μια κίνηση που ενδέχεται να τροφοδοτήσουν Δυτική ανησυχία για τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Τεχεράνης!...BAGHDAD (Reuters) - βόμβα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στην περιοχή Σηιτών Shula στη βορειοδυτική Βαγδάτη αργά το βράδυ της Τετάρτης, σκότωσε 35 άτομα και τραυμάτισε άλλους 72 κοντά σε δημοφιλές εστιατόριο!..Γιανγκόν (Reuters) - ο Στρατός-αποφάνθηκε να κάνει ανοικτή δίκη της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Aung San Suu Kyi την Τετάρτη, σε μία προφανή προσπάθεια να καθησυχάσει την διεθνή αγανάκτηση κατά του καθεστώτος για την σκληρότητα που επιδεικνύει στην δαφνοστεφή με το Νόμπελ Ειρήνης πολιτικό!...Η αμερικανική Γερουσία τα σχέδια που προέβλεπαν ότι οι κρατούμενοι του Γκουαντάναμο να μετακινηθούν και να κλείσει η βάση!...Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν (CNN) - στο Πακιστάν ο υπουργός πληροφοριών αρνήθηκε σήμερα Πεμπτη τις κατηγορίες ότι η χώρα του έχει επεκτείνει τη δυνατότητα για την παραγωγή πυρηνικών όπλων!...Νέα Υόρκη BBC : Τέσσερις άνδρες συνελήφθεισαν χθες βράδυ με την υποψία επίθεσης σε συναφωγή και σε μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ !...Λονδίνο BBC: ο βετεράνος Βρεττανός Sir Ranulph Fiennes κατόρθωσε για τρίτη φορά να φτάσει στην κορυφή του βουνού Everest!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΘΕΑΜΑ!!

Οταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όρια πίνοντας αλκοόλ παύει να είναι ανθρωπος, το τι είναι δείτε το σε αυτό το βίντεο!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.


Οι διαταραχές χρήσης του αλκοόλ είναι κοινές θανατηφόρες καταστάσεις που μεταμφιέζονται συχνά ως άλλα ψυχιατρικά σύνδρομα. Ο μέσος όρος μείωσης της διάρκειας ζωής του ατόμου που είναι εξαρτημένο από το αλκοόλ είναι από 10 έως 15 έτη.



Η δηλητηρίαση με αλκοόλ (μέθη) μπορεί να προκαλέσει οξυθυμία, βίαια συμπεριφορά, συναισθήματα κατάθλιψης, και σε σπάνιες περιπτώσεις, παραισθήσεις και αυταπάτες.