Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΜΠΟΜΠΕΡ ΣΤΟ ATIMOULIS.BLOGSPOT.COM ΕΙΝΑΙ Ο Π***ΟΣ Μ*********Σ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σήμερα αφού έχει κάνει κάκιστη χρήση της μπλογκόσφαιρας (adiakritos.blogspot), μετέτρεψε σε .gr αυτόν τον κουβά από σκατά, τον οποίο ονομάζει ειδησεογραφικό σάιτ (τρομάρα μας!) και βυσσοδομεί μέσα από αυτό.

Χ**Σ: ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ...
...ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ - ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

Καρφωτή έγινε στο μαγαζί "Ναmmos" στην Μύκονο αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποιοι από τους δυσαρεστημένους που είναι και πολύ γνωστοί επιχειρηματίες έκαναν την...καρφωτή όταν δεν κατάφεραν να βρούνε τραπέζι στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

«Στο κρεβάτι νομίζει ότι είναι θεός, όμως ύστερα από μία φορά σεξ αποκοιμιέται είπε η φιλενάδα του Ροναλντο


ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ κΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.

Κλέψανε από κοσμηματοπολειο στο Λονδίνο κοσμήματα αξίας 50εκ. ευρώ που ζύγιζαν σχεδόν 20τόννους,πως στο καλό τα μεταφέρανε.

Από αύριο στην αλυσίδα super market Tesco στην Αγγλία θα πουλιούνται τα νέα προφυλακτικά της durex που θα είναι 105mm μακρύτερα από τα κανονικά,αντέ να σε ρωτήσουν τι μέγεθος προτιμάς?

Μέχρι στιγμής ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων της νέας γρίπης φθάνει στην Ελλάδα τα 1.424.

Στην Κέρκυρα τα ταξί προτιμούν τους τουρίστες και κατεβάζουν κάτω τους Έλληνες!

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ=1-1 ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ!!

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ!!

Στην Κέρκυρα τα ταξί προτιμούν τους τουρίστες και κατεβάζουν κάτω τους Έλληνες!

"Εάν είσαι Έλληνας και θέλεις να βρεις ταξί στην Κέρκυρα…ξέχασέτο!!! Απαράδεκτη και προκλητική η συμπεριφορά, δεκάδων, μη πω καλύτερα σχεδόν όλων των ταξιτζήδων της Κέρκυρας, που τη στήνουν στο λιμάνι όταν έρχεται πλοίο, περιμένοντας να μεταφέρουν κόσμο.
Δεν επιλέγουν τους Έλληνες, παρά τους Τουρίστες, γιατί, κάνουν...

μακρινότερα δρομολόγια, ώστε να βρεθούν στα ποιο απομακρυσμένα μέρη του νησιού, όπου και υπάρχουν τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενώ από την άλλη, ποιος ξέρει τι χρεώνουν στους φουκαράδες επισκέπτες – Τουρίστες για να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν. Μάλιστα δεν διστάζουν να σε κατεβάσουν και από τα ταξί, εάν έχεις ήδη επιβιβαστεί.

Ας δούμε όμως τα πράματα λίγο ποιο αναλυτικά, για να έρθουμε και στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφερόμαστε. Βρεθήκαμε εχθές λοιπόν, με το φακό του mourmoura.gr στην όμορφη κατά τα αλλά Κέρκυρα και χρειαστήκαμε Ταξί. Με το που βγαίνουμε από το πλοίο, μπροστά στο καράβι περί τα 10 ταξί περίμεναν τους υποψήφιους πελάτες – θύματα τους. Όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, μπήκαμε στο κατά σειρά 5 ταξί, μιας κατά προηγούμενα 4, ήδη είχαν γεμίσει με κόσμο.

Με το που ανοίγουμε την πόρτα να μπούμε, ακούστηκε μια φωνή… Όπα – Όπα…όχι, είσαι Έλληνας? Τούριστ? Έλληνας απαντάω και μπαίνουμε στο Ταξί. Περιμένοντας να έρθει ο οδηγός στη θέση του, τι λέτε έκανε ο αθεόφοβος? Αρπάζει μια βαλίτσα, από τουρίστα που μόλις κατέβηκε από το πλοίο, των ρώτησε που πηγαίνει, ανοίγει το ποτ μπάγκας και βάζει τη βαλίτσα μέσα.

Μας ζήτησε να κατεβούμε από το ταξί και καταλαβαίνεται τι επακολούθησε. Βρήκε με άνθρωπο να τα βάλει. Η συνέχεια επί των δικαστηρίων. Ιδού και ο αριθμός του αυτοκινήτου του κύριου μάγκα Κερκυραίου".

http://www.mourmoura.gr

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ..ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ..ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ..

Σύλληψη για κλοπές σε Ηλεία - Αρκαδία - Μεσσηνία
Αστυνομικοί του τμήματος Πύλου συνέλαβαν στον δρόμο Πύλου - Κυνηγού, 19χρονο Αλβανό πολίτη να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο χωρίς την απαιτούμενη άδεια και τρεις ομοεθνείς του συνεπιβάτες (26, 18 και 17 ετών) όλοι παράνομα διαμένοντες στη χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες
την περασμένη Κυριακή 2 Αυγούστου το βράδυ είχαν κλέψει από το χωριό Βρύνα του Δήμου Σκυλούντος Ηλείας, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν και την Παρασκευή 7 Αυγούστου το βράδυ, από τα Παραδείσια Μεγαλόπολης, είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, τις οποίες και τοποθέτησαν στο κλεμμένο όχημα με το οποίο συνελήφθησαν.

Δυο μέρες πριν, διέρρηξαν καφενείο στο χωριό Πήγασος του Δήμου Πύλου και πήραν τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 400 ευρώ σε κέρματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ κατείχαν ακόμα, πιθανότατα από κλοπή οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι υπό κράτηση για να απελαθούν.

Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πύλου σε συνεργασία με την ασφάλεια Καλαμάτας.

Αναρτήθηκε από troktiko

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ-ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Η Αγγλική αλυσίδα super market Tesco με σχεδόν 400 καταστήματα ανακοίνωσε ότι από αύριο θα διαθέτει στην αγορά τα νεα προφυλακτικά durex extra large size,τα οποία θα είναι 10mm πιό μεγάλα από τα συνήθους μεγέθους 205mm,και θα κοστίζουν £9.53 το πακέτο των 12.
ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ?

READ BAG ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Πόσες φορές είσαι σε ένα site, βλέπεις κάτι και δεν έχεις χρόνο και όρεξη για να το διαβάσεις εκείνη την στιγμή. Τι κάνεις? Διάφορα πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το Read Bag. Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα! Με το Read Bag κάνεις έναν λογαριασμό (με τον Google account σου) και είσαι έτοιμος/η.. Μπορείς να βάλεις τη συντόμευση “to readbag” στο Bookmarks Toolbar και όποτε μπαίνεις σε ένα site που θέλεις να το σώσεις, απλά πατάς το “to readbag” και αυτό αποθηκεύεται αμέσως.. Υπάρχει ακόμα και η λειτουργία των RSS Feeds και έτσι μπορείς να τα έχεις συγκεντρωμένα και στο Feeds Reader σου.

Ο ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ

1 Τα μπλογκ είναι διάλογος -ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2 Τα μπλογκ είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία και επικοινωνία.

3 Τα μπλογκ δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4 Τα μπλογκ είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν «ενημερωτικά» και «μη ενημερωτικά» μπλογκ. Μέσα από τον διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5 Τα μπλογκ δεν τα γράφουν επαγγελματίες -τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6 Ο μπλόγκερ δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες) και συνεπώς, δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. Ο μπλόγκερ αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7 Η Πολιτεία, τα μίντια, οι επιχειρήσεις και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της ελληνικής κοινωνίας αξίζει να παρακολουθούν τους μπλόγκερ και τον διάλογό τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτό τον διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8 Το δικαίωμα του μπλόγκερ να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για τη δίωξή του.

9 Στον βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του μπλόγκερ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Είδαν το κατεχόμενο σπίτι τους από το ίντερνετ!

Οικογένεια Ελληνοκυπρίων είδε συγκλονισμένη προχθές στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το σπίτι της στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, οι οποίες λήφθηκαν τον Ιανουάριο του 2007. Πρόκειται...
για την οικογένεια Γιώργου Θεοδώρου, της οποίας το σπίτι βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους της περίκλειστης για 35 χρόνια περιοχής των Βαρωσίων. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι του δημοσιογράφου Μιχάλη Θεοδώρου, ο οποίος είναι γιος της οικογένειας.

Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.flickr.com, δείχνουν το σπίτι σε πλήρη εγκατάλειψη, φθορά και με καταστραμμένα τα υπάρχοντα του από το πέρασμα Τούρκων στρατιωτών. Σε ένα από τα δωμάτια, πεταμένη στο δάπεδο, βρέθηκε η φωτογραφία του ζεύγους Γιώργου και Μαρίνας Θεοδώρου από το γάμο τους στην Αμμόχωστο το 1973.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα flickr είναι του μέλους της με το ψευδώνυμο betakarotenova. Με το ίδιο ψευδώνυμο στην ιστοσελίδα youtube φιλοξενούνται φωτογραφίες της Beata Κolbasovska, εικαστικής καλλιτέχνιδας από τη Σλοβακία.

Προφανώς, σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η Beata kolbasovska, είχε προσκληθεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από συμπατριώτη της, που υπηρετούσε στην Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ. Έτσι, εικάζεται ότι κατάφερε να φθάσει στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων και να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο φωτογράφησε


Αναρτήθηκε από troktiko

Ο Πρόεδρος Ι.ΜΕ.ΠΟ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας

Ακούστε να γελάσετε!

Καθημερινά, χιλιάδες συμπολίτες μας χρησιμο-
ποιούν τις αστικές συγκοινωνίες για τις μετακινή-
σεις τους. Μεταξύ αυτών είναι και όλοι εκείνοι
που επέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν την
υπόλοιπή τους ζωή ή βρέθηκαν στη χώρα μας μην
έχοντας κάποια άλλη επιλογή.
Πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν τα δικαιώμα-
τα ούτε τις υποχρεώσεις που έχουν, όταν κάθε
πρωί ανεβαίνουν στο λεωφορείο, στο τρόλεϊ,
στο τραμ, στον ηλεκτρικό, στο μετρό ή στον προ-
αστιακό. Τούτο συμβαίνει, καθώς δεν μπορούν
να διαβάσουν όλες τις πινακίδες ή τα ενημερωτι-
κά φυλλάδια που κατά καιρούς κυκλοφορούν.
Για το λόγο αυτό έχει εκδοθεί ο συγκεκριμένος
οδηγός ο οποίος έχει μεταφραστεί σε έξι γλώσ-
σες, με σκοπό να καλύψουμε τις δικές τους ανάγ-
κες, να τους ενημερώσουμε στη γλώσσα τους και
να διευκολύνουμε όσο γίνεται περισσότερο την
καθημερινότητά τους. Με τον τρόπο αυτό επι-
τυγχάνεται η ομαλότερη κοινωνική τους ένταξη
στην ελληνική κοινωνία.
Γιατί, για εμάς τους Έλληνες, δεν υπάρχουν μετα-
νάστες, υπάρχουν μόνον άνθρωποι, που ζουν και
εργάζονται ανάμεσά μας.
Αλέξανδρος Ζαβός
Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.)

Σχόλιο:
"Eπέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν την υπόλοιπή τους ζωή..."
Την Ελλάδα την ερώτησαν αν μπορεί να τους δεχθεί Κε Πρόεδρε;
Έχετε περάσει από το Κέντρο της Αθήνας να θαυμάσετε
αυτούς που μας έκαναν την τιμή να...μας επιλέξουν;
Ποιούς θεωρείτε μετανάστες;
Αυτούς που έρχονται με τις βάρκες και καταλήγουν στην Ομόνοια;
Θέλετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς να βάλουμε πινακίδες
στα Αλβανικά και σε άλλες γλώσσες;
Αν βάλουμε θα πληρώνουν εισιτήριο και δεν θα κλέβουν;
Υπάρχει μεταναστευτική Πολιτική στην Ελλάδα ή μια ακόμα
Υπηρεσία που μας υποχρεώνει να έχουμε η ΕΕ;
Δεν είχαν άλλη επιλογή και ήρθαν στην Ελλάδα γράφετε....
Είχαμε δηλαδή την ατυχία να μας επιλέξουν και τώρα πρέπει
να βγούμε από τα σπίτια μας να εγκαταλείψουμε τις γειτονιές
που γεννηθήκαμε και να γίνουμε οι ίδιοι μετανάστες επιλέγοντας
μια άλλη Χώρα να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας.
Όχι δεν γελάμε Κε Πρόεδρε για τις Αλβανικές και Αφγανικές
πινακίδες που δεν έχουμε στο ΜΕΤΡΟ.
Κλαίμε με τα χάλια της Πολιτείας που δεν τους έχει ακόμα στείλει
από εκεί που ήρθαν.
Xαρακτηρίζονται ρατσιστές οι Έλληνες που συμφωνούν μαζί μου.
Ποιοί είναι οι ρατσιστές;
Αυτοί που θέλουν να μείνουν στα σπίτια τους που δεν βρίσκονται
στα Βόρεια Προάστεια;
Aυτοί που θέλουν να κυκλοφορούν χωρίς να φοβούνται
στο Κέντρο της Αθήνας;
Το Ινστιτούτο σας θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους Έλληνες
ανέργους;
Αν όχι Κε Πρόεδρε λυπάμαι που υπάρχει!
Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε!
Αθηναίος

Κλέβουν τα blogs σε επισκεψιμότητα. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καλά, φοβερή ανακάλυψη έκανε η zougla....
"Μία ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποιείται εδώ και λίγες ημέρες, από ομάδα προγραμματιστών για τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν στον κόσμο του διαδικτύου εταιρείες, αλλά και πρόσωπα μεμονωμένα.
Ένα από τα πιο γνωστά τρικ είναι η αύξηση των επισκεπτών μίας ιστοσελίδας μέσω ρομποτικών χτυπημάτων. Για τους αμύητους αυτό δεν έχει κανένα άλλο νόημα πέραν της διανομής της διαφημιστικής πίτας. "
Ή πολύ άσχετος το έγραψε ή πολύ πονηρός. Δηλαδή χρειάζεται "ομάδα προγραμματιστών" για πράγματα, που ξέρουν τα 6χρονα παιδάκια;


Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:


1. Είναι απολύτως χαζό το "για τους αμύητους αυτό δεν έχει άλλο νόημα, πλην της διανομής της διαφημιστικής πίτας". Ποιός σας είπε ότι ο μοναδικός τομέας, που επηρεάζει η επισκεψιμότητα ενός ιστότοπου (κυρίως μπλογκ) είναι τα διαφημιστικά έσοδα; Ε, λοιπόν αυτό αφορά μόνο το 0,5% των ιστότοπων. Έτσι κι αλλιώς, το 99,5% δεν έχει κανονικές διαφημίσεις! Οπότε δεν ενδιαφέρει τι ισχυρίζεται ο διαχειριστής του. Τα περισσότερα προγράμματα διαφημίσεων είναι pay per click. Το 99,5% των ιδιοκτητών ιστοτόπων καίγεται να ξέρει πόσες επισκέψεις έχει για το ονόρε, για το ψώνιο, όχι για να τσιμπήσει διαφημίσεις. Στη μακρά διαδρομή μου ως blogger δεν συνάντησαν κανένα (για την ακρίβεια μόνο έναν, τον Πάνο Θεοδωρίδη), που να μην καίγεται ο κώλος του να βλέπει τις επισκέψεις να αυξάνονται. Και είναι απολύτως φυσικό. Για αυτό και όλοι έχουμε μετρητές. Για τη ματαιοδοξία ρε αδέρφια, όχι για να ξεγελάμε τους διαφημιστές.
2. Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας τρόπος αξιόπιστης μέτρησης των επισκέψεων. Ένας μετρητής μπορεί να λέει 70.000.000 επισκέψεις αλλά στην πραγματικότητα, το site το έχουν επισκεφθεί ...5 άνθρωποι. Οι τρόποι είναι απλοί. Για να τελειώνουμε και να καταλάβουν και οι "αμύητοι":


α.Ένα πάναπλο κολπάκι, είναι να πειράζεις το μετρητή σου! Πηγαίνεις λοιπόν και γράφεις μόνο σου 500 εκατ.επισκέψεις...Για του λόγου το αληθές, φτάξαμε στο ..φτερό το blog apatiblog.blogspot.com , στο οποίο ...δείτε πόσες επισκέψεις έχουμε !!! (650 εκατομμύρια!)


β. Υπάρχει περίπτωση να μην πειράζεις το μετρητή σου, γιατί αυτό δεν έχει αποτέλεσμα σε διάφορα sites όπως η Alexa, αλλά να "κλέβεις" σε επισκέψεις, για να ανεβάσεις την κατάταξή σου. Πώς γίνεται αυτό; Πάρα πολύ απλά: υπάρχουν πάναπλα προγραμματάκια που κάνουν "reload" (φορτώνουν μηχανικά την ίδια σελίδα, όπως όταν πατάτε το κουμπί F5 που έχετε στον υπολογιστή σας). Αν έχετε mozilla firefox, γράφετε απλά reload every στα πρόσθετα και θα βρείτε το σχετικό add-on (πρόσθετο). Βάζετε τη σελίδα σας στον φυλλομετρητή, πατάτε το κουμπάκι και του λέτε, κάνε reload κάθε 5 δευτερόλεπτα. Αν τώρα έχετε δίκτυο υπολογιστών (όπως έχει κάποιο μεγάλο portal) π.χ. 50 υπολογιστές στη σειρά, που κάνουν reload κάθε 5 δεύτερα, έχετε αμέσως αμέσως 50 επισκέψεις κάθε 5 δευτερόλεπτα ή 50Χ12=600 κάθε λεπτό ή 600Χ60= 36.000 την ώρα ή 36.000Χ24= 750.000 την ημέρα!


Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι επισκέψεις φαίνονται στον μετρητή, αλλά ΔΕΝ επηρεάζουν την alexa ή τουλάχιστον την επηρεάζουν λίγο!


γ. Ένα άλλο κόλπο, είναι στους online επισκέπτες. Θα έχετε δει σε πολλά blogs ένα κουμπί όπως τα παρακάτω. Δείχνει πόσοι είναι αυτή τη στιγμή στο blog σας.


Μπορείτε να το αποκτήσετε στο http://whos.amung.us/ ή στο http://www.24log.com/ κλπ. Ο κώδικας που σας δίνει ο πάροχος, έχει έναν αριθμό "ταυτότητας" (id). Τον αλλάζετε, βάζετε τον "κωδικό" ενός άλλου "διάσημου" site και δείχνει τον αριθμό των online επισκεπτών ...του άλλου site. Αυτό το κόλπο "τσακώσαμε" να εφαρμόζουν πολλά ελληνικά sites και blogs! Κυριότερο όλων, ένα δημοσιογραφικό portal (σοβαρού δημοσιογράφου), του οποίου το online δείχνει συνεχώς 600 και 700 επισκέπτες online. Παραμύθια !

δ. Άλλο κόλπο, πιό προχωρημένο, το οποίο ξεγελά όντως και τους διαφημιστές, είναι η αγορά κλικς. Με μια μικρή έρευνα θα βρείτε δεκάδες εταιρείες οι οποίες πουλάνε επισκέψεις, με διαφορετικές ip. Το ζουμί εδώ είναι, ότι κάποιος διαφημιζόμενος μπορεί να ζητήσει να δει τον μετρητή σου! Οπότε ναι μεν θα λέει 100.000 επισκέψεις (κλικς), αλλά στις μοναδικές επισκέψεις, αυτές που έγιναν δηλαδή από διαφορετικούς χρήστες θα λέει 1.000. Έτσι, το δύσκολο είναι να έχεις τα λεγόμενα "μοναδικά κλικς", δηλαδή επισκέπτες με διαφορετική ip. Αυτό γίνεται με λεφτά. Εταιρεία στις Η.Π.Α. πουλάει 2.500 δολάρια τις 500.000 επισκέψεις, από 50.000 μοναδικές ip's. Τι κάνουν; Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, αποσυνδέονται από τον πάροχο, ξανασυνδέονται, παίρνουν άλλη ip, φορτώνουν τη σελίδα σας και πάει λέγοντας.

ε. Άλλο κόλπο: το εφαρμόζει η καταγγέλουσα zougla! Δεν θα πω λεπτομέρειες, γιατί κάποιες έννοιες όπως το redirect δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο, αλλά θα πω μόνο ένα πράγμα στους μυημένους: δείτε στην alexa, το
Where people go on Jungle.gr:
zougla.gr - 99.9%
jungle.gr - 0.0%
l2.mafia.gr - 0.0%
zougla.gr - 99.9% jungle.gr - 0.0% l2.mafia.gr - 0.0% Less...
Κάτι καταλαβαίνετε έτσι;

Άρα,
δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να βρει κάποιος αντικειμενικά την επισκεψιμότητα κάποιου μπλογκ. Ούτε διαχωρίζει σε κάτι, τουλάχιστον τα blogs η επισκεψιμότητα! Αν θέλετε να τσιμπάτε κλικς, είναι πανεύκολο! Απλά αντιγράψτε την τηλεόραση. Να αναφέρεσται πάντα σε tv celebrities, να βάζετε μπόλικο πορνό επώνυμων και τα λοιπά γνωστά (σύστημα Κωστόπουλου λέγεται αυτο, από το yupi.gr). Ένας τίτλος "Πω,πω, φοβερή η γυμνή φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά", θα σας φέρει χιλιάδες κλικς. Επίσης ο τίτλος "τι λέει το ωροσκόπιο σου για το φετινό Φεβρουάριο" θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.
Το 90% των χρηστών του διαδικτύου, ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δύο πράγματα: την τσόντα και τα ..άστρα.
Όσοι έχετε δημοφιλές μπλογκ, θα το διαπιστώσατε στο "keyword activity".
Και μετά από όλα αυτά, τι; Είναι όλα ψέμματα;
Όχι !!!!!
Τρόπος να επικυρωθούν οι επισκεψιμότητες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Γιατί όμως να υπάρχει;

Τι σε νοιάζει εσένα αναγνώστη μου, αν το taxalia (η οποιοδήποτε μπλογκ) έχει 5 επισκέψεις την ημέρα ή 5 εκατομμύρια;
Σε καλύπτει σαν αναγνώστη; Το εμπιστεύεσαι; Σε ενημερώνει; Βρίσκεις αυτό που θέλεις;

Ε, τότε συνέχισε να το διαβάζεις. Αν όχι υπάρχουν άλλα 150 εκατομμύρια sites!
Πάντως,
υπάρχουν ορισμένοι αξιόπιστοι δείκτες "μετρήσεων" ενός ιστότοπου. Υπάρχει δηλαδή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ τρόπος να δει κανείς αν ένα blog ή site είναι πολύ δημοφιλές ή λίγο !
......................................Αυτά όμως θα τα πούμε σε επόμενο άρθρο..........................

Μέχρι τότε, μην μπαίνεις στην λογική της τηλεοπτικής αρένας και κρίνε ένα site μόνο από αυτό που αξίζει: ΑΠΟ ΤΟ Π-Ε-Ρ-Ι-Ε-Χ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο.!
Κι άσε τους τηλεμπλόγκερς να σκοτώνονται για την ...κουτάλα.

Στο είπαμε χιλιάδες φορές: Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν και οι αναγνώστες τους bloggers που τους αξίζουν.
Αν σε καίει και διαβάζεις τι είπε από την εκπομπή του ο Α τηλεμπλόγκερ για τον Β αυτά θα γράφουν!
Με "κατίνες" αναγνώστες, "κατίνες" μπλόγκερς θα γεννιούνται!
Υ.Γ. Εκτιμώ, ότι η zougla.gr δεν εννοεί το troktiko, όπως όλοι πιστεύουν. Άλλωστε το troktiko έδωσε κατά τη γνώμη μου την πρέπουσα απάντηση.
.....
Βασίλης/taxalia

12 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΟΔΗΓΗΣΗ


1. Αλλάξτε σχέση μετάδοσης (ταχύτητα) στις 2000 με 2500 στροφές.


2. Οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα, χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη δυνατή σχέση μετάδοσης.
Απoφύγετε τα άσκοπα φρεναρίσματα ή αλλαγές ταχυτήτων.

3. Προβλέψτε τις συνθήκες κυκλοφορίας.
Όταν οδηγείτε, παρατηρείτε όσο πιο μακριά μπροστά μπορείτε ώστε να είστε σε θέση να προβλέπετε τις συνθήκες κυκλοφορίας γύρω σας και να ενεργείτε κατάλληλα και έγκαιρα

4. Επιβραδύνετε ομαλά.

5. Σβήστε τον κινητήρα σε σύντομες στάσεις (περισσότερο από 1 λεπτό).

6.Ελέγχετε την πίεση των ελαστικών τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.
Η σωστή πίεση ελαστικών βελτιώνει την οικονομία καυσίμου και την οδική ασφάλεια. Πίεση μικρότερη κατά 25% σημαίνει περίπου 2% περισσότερο καύσιμο.

7. Κάνετε σωστή και τακτική συντήρηση του οχήματος και ιδιαιτέρως των ελαστικών.

8. Aποφύγετε την μεταφορά περιττών φορτίων και χρήση σχαρών οροφής.
Κάθε πρόσθετο εξάρτημα που τοποθετείτε στο όχημα (αεροτομές, σχάρες, μπαγκαζιέρες οροφής, πρόσθετες μεγάλες κεραίες κλπ.) προκαλεί αύξηση της αεροδυναμικής αντίστασης και συνεπώς αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.

9. Αποφύγετε τα άσκοπα ανοίγματα των παραθύρων και την τοποθέτηση αεροτομών.

10. Κάνετε συνετή χρήση του κλιματισμού.
Ο κλιματισμός να χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο και να μην ρυθμίζεται κάτω από τους 23 βαθμούς Κελσίου.

11. Στις ανηφόρες να κινείστε με τη μέγιστη δυνατή σχέση μετάδοσης και χρησιμοποιήστε σχεδόν όλο το γκάζι, στις κατηφόρες εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα που αποκτά το όχημα χωρίς να χρησιμοποιείτε το γκάζι.

12. Οδήγηση σε στροφές: Επιβραδύνεται ομαλά πριν από τη στροφή, εάν είναι δυνατόν χωρίς τη χρήση φρένου.
Η επιτάχυνση και το βίαιο φρενάρισμα πριν από κάθε στροφή εκτός από την αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου είναι και επικίνδυνη.

Καμπούλ: Μαθήματα ανθρωπιάς από έλληνες αξιωματικούς

Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/
Ένα σχολείο κωφαλάλων έχουν "υιοθετήσει" τα μέλη του ελληνικού τάγματος της περιοχής. Το σχολείο αυτό είναι ίσως το μοναδικό για κωφάλαλους στο Αφγανιστάν και φιλοξενεί 260 παιδιά που δεν μιλούν και δεν ακούν και άλλα 20 με νοητική υστέρηση.



“Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε εγώ και όσοι άλλοι στρατιωτικοί βρεθήκαμε στην Καμπούλ, σε ένα από τα ποιο ‘καυτά’ σημεία του πλανήτη, ήταν ότι θα βρισκόμασταν αγκαλιά με καμιά δεκαριά πιτσιρίκια ο καθένας, να τους δίνουμε ρούχα, τετράδια και παιχνίδια και να καταλήξουμε να παίζουμε μαζί τους”
Μέλος της ελληνικής αποστολής στο Αφγανιστάν, ο αξιωματικός Αλέξανδρος Νάρης περιγράφει τις εμπειρίες του από την επαφή του με παιδιά ενός σχολείου, το οποίο έχουν “υιοθετήσει” οι έλληνες στρατιωτικοί.
Ο χώρος είναι γεμάτος πιτσιρίκια που παίζουν αλλά δεν ακούγονται χαρούμενες παιδικές φωνές. Δεν φταίει ο πόλεμος, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μαίνεται επί τριάντα χρόνια στη χώρα -όχι ότι αυτό δεν θα ήταν αρκετό για να σβήσει τα γέλια των παιδιών. Είναι που τα παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου της Καμπούλ είναι κωφάλαλα.

"ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Όπως όλα τα παιδιά, έχουν δεκάδες ερωτήσεις να κάνουν στους ξένους: “Πού είναι η Ελλάδα; Έχει δέντρα; Είσαι παντρεμένος; Έχεις παιδιά; Πόσα; Γιατί μόνο τόσα;” κι ένα σωρό άλλα τέτοια παιδικά κι όμορφα. Ρωτάνε με τα χέρια και περιμένουν από τους δασκάλους τους να μεταφράσουν στη νοηματική τις απαντήσεις των ελλήνων φαντάρων.
Κάθε Σάββατο μια ομάδα παιδιών μαζί με τους δασκάλους τους επισκέπτονται το τάγμα, εκεί γευματίζουν με τους έλληνες φαντάρους και βλέπουν μαζί dvd, παίζουν ποδόσφαιρο, πιγκ-πογκ και επιτραπέζια. Πρόσφατα ο έλληνας διοικητής του τάγματος και αξιωματικοί επισκέφτηκαν το σχολείο και πρόσφεραν 20 σχολικούς πίνακες και τρόφιμα για τις τρέχουσες ανάγκες, ενώ δώρισαν στα παιδιά μπάλες ποδοσφαίρου.

“Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ”
Το σχολείο αυτό είναι ίσως το μοναδικό σχολείο κωφάλαλων του Αφγανιστάν και φιλοξενεί 260 που δεν μιλούν και δεν ακούν και άλλα 20 παιδιά με νοητική υστέρηση. “Ο Θεός να το κάνει σχολείο”, περιγράφει ο κ. Νάρης. “Δεν υπάρχουν θρανία ή έστω καρέκλες, το μάθημα γίνεται στο πάτωμα, το κτίριο έχει ένα σωρό λειτουργικά προβλήματα, ουσιαστικά δεν μπορούμε να μιλάμε για κουζίνα ή για τουαλέτες, πολύ περισσότερο δε για γραφική ύλη ή άλλα στοιχειώδη, όπως ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα”.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στην προηγούμενη ελληνική αποστολή συγκέντρωσαν διάφορα πράγματα από την Ελλάδα και τα μοίρασαν. Κάποιοι, παρότι έχουν φύγει, στέλνουν λεφτά, ρούχα και παιχνίδια. Οι αξιωματικοί που τους αντικατέστησαν ξεκίνησαν μια εκστρατεία συλλογής βοήθειας για τα κωφάλαλα παιδιά του Αφγανιστάν. “Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη εποχή, μια και οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, αλλά εδώ τα πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν. Αν έχετε παλιά ρούχα, παιδικά ή άλλα που απλώς πιάνουν χώρο στην ντουλάπα και τα έχετε για πέταμα, αν υπάρχουν παιχνίδια που είναι σε μια γωνιά παρατημένα, εδώ θα πιάσουν τόπο και θα δώσουν χαρά”, λέει ο κ. Νάρης.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όσους θέλουν να βοηθήσουν την ελληνική αποστολή είναι το 210... (εσωτ.123). Μέσα στον Αύγουστο και αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες από τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας, αναμένεται να ξεκινήσει η συλλογή βοήθειας και από το δήμο Θεσσαλονίκης.

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ 90ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Ισόβια για 90χρονο πρώην διοικητή των Ναζί



Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μονάχου ο πρώην διοικητής στο γερμανικό στρατό των Ναζί, Γιόζεφ Σόϊνγκραμπερ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον ρόλο που διαδραμάτισε στους φόνους 10 πολιτών σε ιταλικό χωριό, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι φόνοι έλαβαν χώρα στην Τοσκάνη στις 26 Ιουνίου του 1944.

Ο Σόϊνγκραμπερ αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει πως είχε παραδώσει τα θύματα στην αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζει τι έγινε στη συνέχεια.

Το δικαστήριο κατέληξε πως ο 90χρονος, στα 25 του- οπότε και ήταν υποδιοικητής της Βέρμαχτ- είχε δώσει διαταγή να γίνουν οι δολοφονίες ως αντίποινα στους θανάτους δυο γερμανών στρατιωτών από ιταλούς αντιστασιακούς.

Ενώ στην αρχή κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 14 ανθρώπων, ο Σόϊνγκραμπερ καταδικάστηκε για τον θάνατο δέκα εξ αυτών, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Οι γερμανοί στρατιώτες είχαν πυροβολήσει μια 74χρονη γυναίκα και τρεις άντρες πριν τοποθετήσουν άλλους έντεκα στο σπίτι μιας φάρμας το οποίο και ανατίναξαν.

πηγή:Reuters. ΠΗΓΗ


Tι ισόβια?Αυτός μέχρι να μπεί φυλακή θα τα έχει τινάξει.....

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ

Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.
Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.
2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
'Μπράβο' λέει η κυρία 'αλλά θέλω περισσότερα' και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:
3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.
Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.
Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:
4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.
'Χριστέ μου' σκέφτεται 'πως να αντισταθώ' αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:
5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:
6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Στο αντίστοιχο κατάστημα για άνδρες στην απέναντι πλευρά του δρόμου οι πινακίδες γράφουν:
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex.
2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
Τον 3ο, 4ο, 5ο και 6ο όροφο δεν τους επισκέφτηκε ποτέ κανείς. __________________

Μπερίσα αρπάζει τη γη που ανήκει στους Βορειοηπειρώτες

Τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας του ΥΠΕΞ

Με μια πρωτοφανή πρόταση επανέρχεται η αλβανική κυβέρνηση στον πόλεμο κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της χώρας ετοιμάζει νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο εκτάσεις οι οποίες δεν καλλιεργούνται από τους ιδιοκτήτες τους, θα παραχωρούνται για εκμετάλλευση σε τρίτους που επιθυμούν να τις καλλιεργήσουν.
Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θα αμοιβονται με το 1/10 της παραγωγής σύμφωνα με τις αλβανικές πηγές.
Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως αν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. 5 ή 10 χρόνια) οι ιδιοκτήτες δεν εκφράσουν ενδιαφέρον για να καλλιεργήσουν την γη τους, τότε αυτή περνά στην ιδιοκτησία εκείνων που την δουλεύουν.
Είναι εμφανές ότι ο πανέξυπνος ηγέτης της Αλβανίας, σκοπεύει σε έναν σταδιακό αναδασμό ο οποίος θα αλλάξει εντελώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην χώρα του και θα πάρει πλουτοπαραγωγές εκτάσεις από τα χέρια των Ελλήνων.
Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να παραδώσει τις καλλιεργήσιμες γαίες σε Αλβανούς από τον βορρά ή το Κόσσοβο ή τα Σκόπια. Ο κίνδυνος φαντάζει τεράστιος για τα χωριά των αναγνωρισμένων μειονοτικών περιοχών όπως η Δρόπολη και ο Βούρκος που βρίσκονται γύρω από κάμπους.
Δεν κινδυνεύουν να αλλάξουν μόνο οι ιδιοκτήτες της γης αλλά ακόμη περισσότερο και η πληθυσμιακή σύσταση της Βορείου Ηπείρου.
Μετά τις αλλοιώσεις που επέβαλλε το κομμουνιστικό καθεστώς στον πληθυσμό της Βορείου Ηπείρου, ο Μπερίσσα φαίνεται να θέλει να διασφαλίσει την εθνική ενότητα του κράτους του, περιθωριοποιώντας αν όχι εξαλείφοντας το ελληνικό στοιχείο.
Απομένει στο ελλαδικό Υπουργείο Εξωτερικών να αντιληφθεί πως η Αλβανία δεν είναι μόνο το φιλελεύθερο κράτος που νομιμοποιεί τους γάμους των γκεη αλλά έχει και πραγματικό πρόσωπο και είναι εκείνο που αντιμετοπίζουν οι Έλληνες, πολίτες της.

ΠΗΓΗ

Σαν Σήμερα: 12/08/2009

30 π.Χ: Πεθαίνει, σε ηλικία 39 ετών, η βασίλισσα της Αιγύπτου, Κλεοπάτρα. Λέγεται ότι άφησε ένα φίδι να τη δαγκώσει στο στήθος για να μην δει το θρίαμβο του Οκταβιανού Αύγουστου.

1914: Η Μ. Βρετανία μπαίνει στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, κηρύσσοντας τον πόλεμο κατά της Αυστροουγγαρίας.

1932: Σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύπτονται στην αρχαία αγορά. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και τα ψηφοδέλτια εξοστρακισμού του Αριστείδη.

1949: Γεννιέται ο Μαρκ Νόπφλερ, κιθαρίστας και τραγουδιστής των «Dire Straits».

1981: Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).

1982: Πεθαίνει, σε ηλικία 77 ετών, ο αμερικανός ηθοποιός Χένρι Φόντα.

1988: Κάνει πρεμιέρα εν μέσω αντιδράσεων η ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Ο Τελευταίος Πειρασμός», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη.

2000: Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ