Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ!!

Στην Κέρκυρα τα ταξί προτιμούν τους τουρίστες και κατεβάζουν κάτω τους Έλληνες!

"Εάν είσαι Έλληνας και θέλεις να βρεις ταξί στην Κέρκυρα…ξέχασέτο!!! Απαράδεκτη και προκλητική η συμπεριφορά, δεκάδων, μη πω καλύτερα σχεδόν όλων των ταξιτζήδων της Κέρκυρας, που τη στήνουν στο λιμάνι όταν έρχεται πλοίο, περιμένοντας να μεταφέρουν κόσμο.
Δεν επιλέγουν τους Έλληνες, παρά τους Τουρίστες, γιατί, κάνουν...

μακρινότερα δρομολόγια, ώστε να βρεθούν στα ποιο απομακρυσμένα μέρη του νησιού, όπου και υπάρχουν τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενώ από την άλλη, ποιος ξέρει τι χρεώνουν στους φουκαράδες επισκέπτες – Τουρίστες για να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν. Μάλιστα δεν διστάζουν να σε κατεβάσουν και από τα ταξί, εάν έχεις ήδη επιβιβαστεί.

Ας δούμε όμως τα πράματα λίγο ποιο αναλυτικά, για να έρθουμε και στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφερόμαστε. Βρεθήκαμε εχθές λοιπόν, με το φακό του mourmoura.gr στην όμορφη κατά τα αλλά Κέρκυρα και χρειαστήκαμε Ταξί. Με το που βγαίνουμε από το πλοίο, μπροστά στο καράβι περί τα 10 ταξί περίμεναν τους υποψήφιους πελάτες – θύματα τους. Όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, μπήκαμε στο κατά σειρά 5 ταξί, μιας κατά προηγούμενα 4, ήδη είχαν γεμίσει με κόσμο.

Με το που ανοίγουμε την πόρτα να μπούμε, ακούστηκε μια φωνή… Όπα – Όπα…όχι, είσαι Έλληνας? Τούριστ? Έλληνας απαντάω και μπαίνουμε στο Ταξί. Περιμένοντας να έρθει ο οδηγός στη θέση του, τι λέτε έκανε ο αθεόφοβος? Αρπάζει μια βαλίτσα, από τουρίστα που μόλις κατέβηκε από το πλοίο, των ρώτησε που πηγαίνει, ανοίγει το ποτ μπάγκας και βάζει τη βαλίτσα μέσα.

Μας ζήτησε να κατεβούμε από το ταξί και καταλαβαίνεται τι επακολούθησε. Βρήκε με άνθρωπο να τα βάλει. Η συνέχεια επί των δικαστηρίων. Ιδού και ο αριθμός του αυτοκινήτου του κύριου μάγκα Κερκυραίου".

http://www.mourmoura.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου