Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ YOUTUBE!!!

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!!!!

ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ


Ένοπλη ληστεία με περιπετειώδη εξέλιξη και συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις έγινε στις 8:45 απόψε, στο σούπερ μάρκετ "Carrefour" στη λεωφόρο Αθηνών στον Κολωνό.

Τέσσερις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους... καταδιώχθηκαν από περιπολικά της αστυνομίας που έφθασαν έγκαιρα στο σημείο, αλλά πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.

Στο μεταξύ, άλλες δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" έγιναν στις 8:25 και στις 9 το βράδυ, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και στη διασταύρωση Αλαμάνας και Κασταμονής στη Νέα Ιωνία.

Άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστα χρηματικά ποσά και διέφυγαν.
Αναρτήθηκε από troktiko

ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ?Ή ΦΘΑΣΑΜΕ?


Γιατί ο ΚΑΝΑΔΑΣ είναι επικινδυνος? Γιατί ο καθένας έχει μαχαίρια και σπαθιά και όπλα.
Η μόνη λύσει ο αφοπλισμος Σίγουρα μόνο καλό θα κάνει...
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?

Το μέλλον των παιχνιδιών

Onlive.com είναι το μέλλον των video games online? Πιθανά ...Ο τρόπος λειτουργίας της "Cloud Gaming" (με βάση το Cloud Computing) είναι εντελώς διαφορετικoς από αυτά
που ξέρουμε.Χρειάζεται μόνο ένα ασύρματο ελεγκτή (+ ένα μικρό κουτί το μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου) για να παίξει συνεχώς σε έναν υπολογιστή ή την τηλεόραση συνδεδεμένοι στο Internet.Η εταιρεία χρειάστηκε επτά χρόνια σε αυτό το σχέδιο.Το παιχνίδι τρέχει σε ένα απομακρυσμένο server και το μεγάλο πλεονέκτημα της συνεχούς ροής είναι ότι ο παίκτης έχει πρόσβαση σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που υπάρχουν, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν την κονσόλα, dvd ή παιχνίδι υπολογιστή gamer.Το μόνο πρόβλημα προς το παρόν ότι θα μπορούσαν να εμποδίσουν μια τέτοια επανάσταση σε βιντεοπαιχνίδια είναι ότι χρειάζεται μία ισχυρή σύνδεση στο Internet για το χρήστη και ο διακομιστής πρέπει να αντέχουν Onlive τόνους και σε ταυτόχρονες συνδέσεις.

ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

Λεπτομέρειες (που ίσως είναι καθοριστικές) απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας Ολυμπιακού-Βαλβέρδε. Η συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε, όμως η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν κάνει λόγο για οριστική συμφωνία αλλά για …καλό κλίμα στη συζήτηση, κάτι που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα το θέμα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Η συζήτηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφορούσε στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών»

«Δεν υπάρχει συμφωνία»

Σε δήλωση του για το θέμα ο υπευθυνός επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης τόνισε. «Δεν υπάρχει συμφωνία. Κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Αυτό προέκυψε στη σημερινή συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ωστόσο είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα συζητηθούν σε συνάντησ που θα έχει ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο»

Τις υπηρεσίες του Λουκά Βύντρα θα στερηθεί για τις επόμενες δέκα μέρες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε, καθώς ο 28χρονος αμυντικός που υποβλήθηκε την Παρασκευή σε μαγνητική τομογραφία, έχει υποστεί ήπιο οίδημα στον έσω πλάγιο.Ο 28άχρονος μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του ιατρικού επιτελείου. Ούτως ή άλλως όμως, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή είναι τιμωρημένος, εκτίοντας τη 2η αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση ξεκίνησαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Μάντζιος, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Καραγκούνης και Βύντρα. Ο Μάτος δεν ολοκλήρωσε προληπτικά την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ ο Γκάμπριελ δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
ΑΠΟhttp://bet-gr.blogspot.com/

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ My Space ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ?

"Δεν έχω πλέον λόγο να συνεχίσω να ζώ. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην «αξιοπρέπεια» και την «τιμή» σας και σε ότι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήπωτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος - δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος... Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρέων. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελλεεινή και τρισάθλια ζωή σας - σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του... Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα"


hakis-hakis.blogspot.com

ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ 1.7 ΕΚ. ΔΟΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ο Σομαλός διαπραγματευτής δήλωσε πριν λίγο ότι οι πειρατές που κρατούν όμηρο τον Αμερικανό Πλοίαρχο Ρίτσαρντ Φίλιπς είναι έτοιμοι να τον σκοτώσουν αν δεχτούν επίθεση από αμερικανικό πολεμικό!. Η ανακοίνωση του Σομαλού διαπραγματευτή αγνώστων λοιπών στοιχείων, που είναι ο ίδιος που έπαιξε τον ίδιο ρόλο πριν μερικούς σε μια άλλη πειρατία όπου κατεβλήθησαν τα λύτρα και ελευθερώθει το πλοίο, είπε ότι έχει μιλήσει με έναν πειρατή ηγέτη στο έδαφος της Σομαλίας, που έχει το συντονισμό της δράσης ενώ η σωσίβια λέμβος κλυδωνίζεται στον Ινδικό Ωκεανό!! με τον καπετάνιο μέσα....το σχέδιο είπε ο διαπραγματευής είναι να βγεί ο όμηρος στην ξηρά για να διαπραγματευτούν αυτοί από καλύτερη θέση!!...by diaporon-bl/

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ?



Σήμερα ακούσαμε όλοι από το πρωί για έναν νέο δράστη ένοπλης επίθεσης σε σχολή του ΟΑΕΔ όπου και φοιτούσε. Τραυμάτισε συμφοιτητές του και άσχετους ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ κι εδώ

Και ενώ ακούγαμε συνεχώς διάφορες λεπτομέρειες για άσχετα πράγματα άνευ ουσίας μιας και το κακό είχε γίνει δεν μας είπαν από που ήταν ο δράστης και πως βρέθηκαν στην κατοχή του τα όπλα.

Μετά από ώρες μάθαμε ότι ο 19χρονος σπουδαστής είναι ομογενής (αν θέλουμε το πιστεύουμε ότι είναι ομογενής κι όχι ελληνοποιημένος ρώσος) από την Αμπχαζία. Μας είπαν τα ΜΜΕ ότι είχε ζήσει έναν εμφύλιο εκεί και πως ήλθε στην Ελλάδα με ένα σωρό προβλήματα (και όπλα να προσθέσουμε εμείς). Τα οποία όπλα φυσικά δεν βρίσκονται όπου νάναι, και κανέναν σχεδόν δεν ακούσαμε να διερωτάται πως έφτασαν στα χέρια του δύο όπλα και πάνω από 80 σφαίρες που είχε στην τσάντα του σήμερα το πρωί αποφασισμένος να θερίσει κόσμο.

Είχε και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο όπως θα διαπιστώσατε και από τα λινκς που σας δώσαμε παραπάνω και μάλιστα είχε φωτογραφίες του με τα όπλα αναρτημένες στην σελίδα που διατηρούσε. Και άλλο ερώτημα ΒΟΜΒΑ τίθεται εδώ. Τι έκανε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και δεν είχε πέσει στην αντίληψή της το φωτογραφικό αυτό υλικό ώστε να σταματήσει τον παράφρονα μακελάρη;


Εισαγόμενο το έγκλημα αναρωτιούνται κάποια ΜΜΕ. Σαφώς και είναι εισαγόμενο το έγκλημα. Αν το παιδί αυτό δεν προερχόταν από την χώρα που η ρώσικη μαφία λύνει και δένει πόσο εύκολη θα ήταν η πρόσβασή του σε όπλα;

Και για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλλουμε το λέμε αλλιώς. Υποθέστε ότι ένα ελληνόπουλο είχε τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα με τον συγκεκριμένο δράστη και αποφάσιζε να κάνει το ίδιο. Πόσο προσιτή θα του ήταν η πρόσβαση στα όπλα αν δεν είχε κυκλώματα ή φίλους με κυκλώματα που να του εξασφαλίσουν τα όργανα του εγκλήματος που θα ονειρευόταν;

Όλα έχουν την σημασία τους, και για όσους δεν το βλέπουν απλά εθελοτυφλούν. Η Ελλάδα μαστίζεται από αλλοδαπή μαφία και ανεξέλεγκτη εισαγωγή παράνομων όπλων από τότε που ο κάθε ένας μπορεί να μπουκάρει στην χώρα να μπάζει μέσα σε αυτή ό,τι θέλει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Το πρόβλημα γίνεται καθημερινά και πιο ανεξέλεγκτο γιατί δεν υπάρχει έλεγχος σε τίποτα εισαγόμενο. Όλοι έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε παράνομο με μηδενικά κωλύματα. Δείτε πόσοι φόνοι διαπράττονται καθημερινά με όπλα και εκτελέσεις εν ψυχρώ και κατόπιν κάντε μια έρευνα στατιστική στο τι συνέβαινε παλαιότερα. Ρωτήστε κάποιον μεγαλύτερό σας και θα σας τα πει χαρτί και καλαμάρι.

Και κάτι τελευταίο.

Άρχισαν πάλι στα κανάλια τα "εμείς είμαστε υπεύθυνοι", "η κοινωνία που δεν αγαπάει τα παιδιά της" και όλα αυτά τα συγκλονιστικά. Άρωμα από τις "προκηρύξεις στους γονείς" του "ηρωϊκού" Δεκέμβρη. Υλοποιημένη αυτή τη φορά.

Παλαιότερα υπήρχε μια ευρύτερη κοινωνική απόρριψη για παρόμοιες ακραίες πράξεις, πράγμα που είναι σημαντικό. Γιατί ένα βασικό στοιχείο για τον κάθε αυτόχειρα έφηβο ή νέο είναι ΚΑΙ η υστεροφημία του. Και σήμερα με την εμπορευματοποίηση αυτών των γεγονότων και με την υπερβολή που έχει προκύψει από τον πολιτικαλικορεκτισμό στην προσπάθεια ανάλυση τους, έχει δημιουργηθεί η τάση να αποδίδεται ΠΑΝΤΑ η ευθύνη στην αοριστία της "κακούργας κοινωνίας" και ΠΟΤΕ στο δράστη. Ναι, υπάρχει ευθύνη της κοινωνίας. Αλλά με το να αναλαμβάνει πάντα η κοινωνία την ευθύνη για τόσο σύνθετες καταστάσεις, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι να γεννά περισσότερους μοιραίους και άβουλους περιθωριακούς "ήρωες"... Κάποιοι ήδη έχουν φτιάξει σελίδα στο facebook προς τιμή του ψυχοπαθή δολοφόνου. Και πάλι δεν κουνιέται φύλλο.

Θα δούμε και πολύ χειρότερα στην Ελλάδα μας που την κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι από κάθε άποψη.http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ!!!!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ (ΤΖΙΧΑΝΤ) ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ.ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΜΟΛΙΣ ΣΠΑΣΑΝΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ


ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Η ΗΜΙΔΑΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ


ΕΡΙΞΕ 4-5 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

18χρονος Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ


Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΩ ΔΥΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 18ΧΡΟΝΟΥ 2 ΟΠΛΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΒΓΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ


Με δύο όπλα πυροβόλησε ο μαθητής. Καυγάς κατά τη διάρκεια του διαλλείματος πιθανότατα η αιτία του περιστατικού που έγινε πριν λίγο στη σχολή του ΟΑΕΔ. Βαριά τραυματισμένος ο δράστης. Μέχρι τώρα βρέθηκε ένα όπλο

Θυμίζοντας έντονα ανάλογα σκηνικά που έχουν λάβει πρόσφατα χώρα στις ΗΠΑ και στη Γερμανία, ο νεαρός της σχολής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη είχε πάει έχοντας μαζί του 2 όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έντονη λογομαχία με άλλον συμμαθητή του πιθανώς και τότε τράβηξε το όπλο. Κρίσιμη είναι η κατάσταση των τραυματιών, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομική διέυθυνση Πειραιά και αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν είναι αν όλο αυτό ήταν προμελετημένο ή έγινε εν θερμώ.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΒΓΑ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ -ΣΚΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έγινε ούτε καβγάς και ο μαθητής έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στα καλά καθούμενα στο σχολείο ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Όπως γίνεται στο εξωτερικό.
Ενώ μιλούσαν έβγαλε το όπλο. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι, ο άλλος στο πόδι και ο τρίτος στα πλευρά. Τώρα μεταφέρονται στο γενικό Νίκαιας. Ο δράστης...
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

LAS VEGAS STRIP BEFORE AND DURING EARTH HOUR

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ


Από το http://pressonice.blogspot.com/
.
Σήμερα, δηλαδή Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη για τους παιδεραστές του Ιλίου οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό τριών ανήλικων παιδιών. Στο σκαμνί κάθονται η μητέρα-μαστροπός Ειρήνη Τσοβοπούλου, ο σύντροφός της Σπύρος Σουχλέρης, ένας 84χρονος σάτυρος ο Κανάκής και ο ιερέας Παπαδόπουλος. Τα όσα τους καταλογίζονται ξεπερνάνε και την πιο αρρωστημένη φαντασία...Στο μεταξύ ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ακροαματική διαδικασία πάει για διακοπή...Αυτό είναι επικίνδυνο καθώς σε λίγο καιρό λήγει το 18μηνο και οι 4 κρατούμενοι είναι πιθανόν να αφεθούν ελεύθεροι!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Φίτζι : Ο πρόεδρος των εξωτικών νησιών του Ειρηνικού απέλυσε όλους τιυς δικαστες μία ημέρα μετά αφότου το ανώτερο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η στρατιωτική κυβέρνηση του!...Η Ιαπωνία ανανέωσε τις κυρώσεις για την Β Κορέα και παρέτεινε τη μονομερή επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Βορείου Κορέας για ένα ακόμη έτος!...Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδιάζει να χορηγήσει υπηκοότητα σε εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, αλλά γιαυτό θα συναντήσει μεγάλη αντίθεση!...Τα βρεττανικά μουσεία και γκαλερί απολαμβάνουν αύξηση Επισκεπτών που οφείλονται στην αδύναμη λίρα τελευταία!... Η Τσέλση του Αμπράμοβιτς έκανε χθες πρόταση ύψους 60 εκ. ευρώ για την απόκτηση του David Villa της Valencia τον striker !...ISFAHAN, το Ιράν (Reuters) - Το Ιράν ανακοίνωσε περαιτέρω πρόοδο στο επίμαχο πυρηνικό του πρόγραμμα την Πέμπτη, μία ημέρα μετά που η παγκόσμια κοινότητα είπε ότι θα καλέσει την Τεχεράνη σε απευθείας συνομιλίες, αλλά η δήλωση άλλα η τελευταία δήλωση του Ιράν προκάλεσε σκεπτικισμό σε αρκετές δυτικές χώρες!...Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν χθες το Ιράκ, ότι η προθεσμία αποχώρησης του Ιουνίου μπορεί να παραταθεί λόγω της έξαρσης των επιχειρήσεων σε πολλές πόλεις του απο την Αl kainta!...by diaporon-bl/

20χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ

Ένας 20χρνος Αλβανός συνελήφθη χτες στο Περιστέρι ο οποίος λήστευε μαθητές.
Ο Ληστής με την απειλή μαχαιριού έπαιρνε τα...

χρήματα από τους μαθητές και στη συνέχεια τους έβγαζε τα παπούτσια και τα πετούσε μακριά, ώστε να μη μπορέσουν να τον ακολουθήσουν.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως ο 20χρονος έχει κάνει συνολικά πέντε κλοπές...

Αναρτήθηκε από troktiko

ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Shibuya ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!!


Αυτοί ολοι είναι επαγγελματίες χορευτές κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτό
που τους οθεί να χορεύουν στο συγκεκριμένο σημείο.