Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

Λεπτομέρειες (που ίσως είναι καθοριστικές) απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας Ολυμπιακού-Βαλβέρδε. Η συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε, όμως η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν κάνει λόγο για οριστική συμφωνία αλλά για …καλό κλίμα στη συζήτηση, κάτι που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα το θέμα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Η συζήτηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφορούσε στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών»

«Δεν υπάρχει συμφωνία»

Σε δήλωση του για το θέμα ο υπευθυνός επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης τόνισε. «Δεν υπάρχει συμφωνία. Κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Αυτό προέκυψε στη σημερινή συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ωστόσο είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα συζητηθούν σε συνάντησ που θα έχει ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο»

Τις υπηρεσίες του Λουκά Βύντρα θα στερηθεί για τις επόμενες δέκα μέρες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε, καθώς ο 28χρονος αμυντικός που υποβλήθηκε την Παρασκευή σε μαγνητική τομογραφία, έχει υποστεί ήπιο οίδημα στον έσω πλάγιο.Ο 28άχρονος μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του ιατρικού επιτελείου. Ούτως ή άλλως όμως, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή είναι τιμωρημένος, εκτίοντας τη 2η αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση ξεκίνησαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Μάντζιος, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Καραγκούνης και Βύντρα. Ο Μάτος δεν ολοκλήρωσε προληπτικά την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ ο Γκάμπριελ δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
ΑΠΟhttp://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου