Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ

Κάπως έτσι σκοτώνουν τον κοσμάκη σε διάφορους πολέμους που γίνονται τελευταία για το καλό της ανθρωπότητας σαν να βλέπεις βιντεο game.Ελπίζω να σας προβλημάτισα και όχι να σας διασκέδασα!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!

ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Αυτοκτονική συμπεριφορά!!!


Οι άνθρωποι που σκέφτονται την αυτοκτονία την θεωρούν ως τη μόνη τους λύση και διέξοδο στον αφόρητο ψυχικό πόνο που βιώνουν. Κι όμως άλλες λύσεις σχεδόν πάντα υπάρχουν.

Όλοι μας αισθανόμαστε μοναξιά, θλίψη, ανημποριά και απελπισία από καιρό σε καιρό. Ο θάνατος κάποιου δικού μας, η διάλυση μίας σχέσης, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, αισθήματα αναξιότητας ή οικονομικές δυσκολίες αποτελούν προβλήματα που όλοι μας ίσως αντιμετωπίσουμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Ωστόσο, η προσωπική ερμηνεία του καθενός για κάθε μία από τις παραπάνω καταστάσεις θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ένταση και την βαρύτητα των συναισθημάτων που θα νιώσει, αλλά και τις αντιδράσεις του σε αυτές. Ένα γεγονός που για κάποιον είναι ασήμαντο μπορεί σε κάποιον άλλο να προκαλεί μεγάλη δυσφορία. Όσοι νιώθουν αβοήθητοι και απελπισμένοι φτάνουν συχνά να θεωρούν την αυτοκτονία μία ελκυστική λύση.



Σημάδια κινδύνου

70% όλων των ανθρώπων που κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας δίνουν κάποια ένδειξη των σκοπών τους πριν αποπειραθούν. Πολλοί μεταδίδουν άμεσα τις προθέσεις τους λέγοντας: «θέλω να πεθάνω» ή «δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα μπορώ να αντέξω αυτή τη κατάσταση». Άλλοι σε μία τέτοια κρίση μπορεί να υπαινιχθούν κάποιο λεπτομερές σχέδιο αυτοκτονίας, π.χ. «κρύβω τα χάπια μου σε περίπτωση που τα πράγματα χειροτερέψουν» ή «τελευταία οδηγώ σα να μη με νοιάζει τι θα συμβεί». Γενικά προτάσεις που φανερώνουν συναισθήματα κατάθλιψης, μεγάλης μοναξιάς, απελπισίας μαρτυρούν αυτοκτονικές σκέψεις. Είναι σημαντικό να ακούτε αυτές τις «φωνές βοήθειας», γιατί συχνά αποτελούν απέλπιδες προσπάθειες να μεταφέρουν στους άλλους την ανάγκη για κατανόηση ή για βοήθεια.

Επίσης, συχνά οι άνθρωποι που σκέφτονται την αυτοκτονία παρουσιάζουν εξωτερικές αλλαγές στην συμπεριφορά τους. Μπορεί να προετοιμάζονται για το θάνατό τους χαρίζοντας αγαπημένα αντικείμενα, φτιάχνοντας τη διαθήκη της ή τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Πιθανόν να απομακρύνονται από τους δικούς τους, να αλλάζουν συνήθειες διατροφής ή ύπνου ή να χάνουν το ενδιαφέρον τους για προσφιλείς δραστηριότητες ή σχέσεις τους. Μία ξαφνική έντονη ευφορία μπορεί επίσης να είναι σημάδι κινδύνου, καθώς ίσως σηματοδοτεί ότι το άτομο βιώνει ήδη ένα συναίσθημα ανακούφισης ότι τα προβλήματά του θα τελειώσουν σύντομα.




Μύθοι για την αυτοκτονία

Μύθος: Για να σκέφτεται την αυτοκτονία είναι τρελός.

Γεγονός: Oι περισσότεροι άνθρωποι σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής τους έχουν σκεφτεί την αυτοκτονία και αυτό δεν μαρτυρεί απαραίτητα ψυχική διαταραχή. Οι περισσότερες αυτοκτονίες και απόπειρες γίνονται από έξυπνους, προσωρινά μπερδεμένους ανθρώπους που περιμένουν πάρα πολλά από τους εαυτούς τους, ιδιαίτερα στο μέσο μίας κρίσης.

Μύθος: Αν κάποιος έχει κάνει μία σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας, είναι απίθανο να ξανακάνει άλλη.

Γεγονός: Συχνά το αντίθετο είναι αληθινό. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει προηγούμενες απόπειρες αυτοκτονίας βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να αυτοκτονήσουν πραγματικά. Για μερικούς οι απόπειρες αυτές μπορεί να φαίνονται ευκολότερες τη δεύτερη ή τρίτη φορά.

Μύθος: Δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει αυτόν που σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Γεγονός: Οι περισσότερες κρίσεις αυτοκτονίας είναι περιορισμένου χρόνου και βασίζονται σε μπερδεμένη σκέψη. Οι άνθρωποι που αποπειρούνται θέλουν να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους. Εκείνο, όμως, που πραγματικά τους χρειάζεται είναι να τα αντιμετωπίσουν άμεσα προκειμένου να βρουν άλλες λύσεις- λύσεις που μπορούν να βρεθούν με τη βοήθεια ανθρώπων που ενδιαφέρονται και τους υποστηρίζουν κατά τη περίοδο της κρίσης μέχρις ότου μπορέσουν να σκεφτούν πιο καθαρά.

Μύθος: Το να μιλάς για αυτοκτονία μπορεί να βάλει σε κάποιον την ιδέα.

Γεγονός: Η κρίση και η επακόλουθη συναισθηματική δυσφορία έχουν ήδη ενεργοποιήσει τέτοιες σκέψεις σε ένα τρωτό άτομο. Η ανοικτή σας στάση και το ενδιαφέρον θίγοντας το θέμα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της μοναξιάς και της αγωνίας για αυτόν που υποφέρει. Νιώθοντας λιγότερο μόνος και απομονωμένος θα νιώσει και περισσότερο ανακουφισμένος.



Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Αρκετές αυτοκτονίες μπορούν να προληφθούν αν οι αντιδράσεις μας προς το άτομο που αντιμετωπίζει μία κρίση διακρίνονται από ευαισθησία. Αν νομίζετε ότι κάποιος που γνωρίζετε έχει τη τάση να αυτοκτονήσει, θα πρέπει:

# Διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει βιάση. Καθίστε και ακούστε – πραγματικά ακούστε αυτά που έχει να σας πει. Δείξτε κατανόηση και υποστήριξη.

# Θίξτε άμεσα το θέμα της αυτοκτονίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν ανάμεικτα συναισθήματα για το θάνατο και επιζητούν να τα συζητήσουν και να βοηθηθούν. Μη φοβάστε να ρωτήσετε ή να μιλήσετε άμεσα για την αυτοκτονία.

# Ενθαρρύνετε την επίλυση προβλημάτων και τις θετικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Θυμηθείτε πως ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κρίση δεν σκέφτεται καθαρά. Αποθαρρύνετέ τον από το πάρει σοβαρές αποφάσεις που δεν θα μπορεί να τις αλλάξει αργότερα. Συζητείστε μαζί του για πιθανές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να δώσουν ελπίδα για το μέλλον.

# Παροτρύνετε το άτομο να δει το συντομότερο κάποιον ειδικό. Αναγνωρίστε ότι η βοήθεια που προσφέρετε είναι περιορισμένη και μη παίρνετε την αποκλειστική ευθύνη να το σώσετε.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ!!

Πλυντήριο σκύλων όπως τα αυτοκίνητα ένα δεν μας είπαν αυτοί που είχαν την τρομερή ΙΔΕΑ το πλύσιμο εξωτερικό και εσωτερικό μαζί πόσο στοιχίζει?Αν είναι δυνατό να θέλουν να λέγονται άνθρωποι αυτοί που θα το χρησιμοποιήσουν αν βγεί στο εμπόριο.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΟΣ? ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ!!!


Πρωινές ώρες σήμερα (19-05-2009), συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας, στην περιοχή της Ομόνοιας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Μαυριτανίας και Ιράκ, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας σε βάρος 67χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας – πράξη που είχε λάβει χώρα λίγο πριν.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες - οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα – αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα του, χτυπώντας τον στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.

Οι δράστες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

*ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ-ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.

Μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών



Αλλαγές στο μέτρο της προσωρινής κράτησης, που ως στόχο θα έχουν την αποσυμφόρηση των φυλακών, προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, με νομοθετική ρύθμιση, που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή. Τη δέσμευση ανέλαβε από τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας. Από το πρωί, ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, το νομάρχη και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

«Η Ελλάδα έχει ένα απαράδεκτο ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχεδόν το 1/3 των κρατουμένων στις φυλακές δεν είναι καταδικασμένοι, αλλά προσωρινά κρατούμενοι. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να έχουμε τετραπλάσια αναλογία από το μέσο ευρωπαϊκό όρο στους προσωρινά κρατούμενους. Αυτό θα λυθεί. Θα υπάρξει διάταξη -ελπίζω με ομοφωνία των κομμάτων της Βουλής- με την οποία η προσωρινή κράτηση θα ελαχιστοποιηθεί», τόνισε ο κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε, με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο υπουργός δεν έκρυψε ότι ο λόγος που δεν ανέλαβε το προηγούμενο διάστημα τη σχετική πρωτοβουλία ήταν επειδή δεν το επέτρεπε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λόγω των γνωστών υποθέσεων -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - της Siemens και του Βατοπαιδίου, που απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό την κοινή γνώμη. «Αν κατέβαζα τέτοια διάταξη θα μου έλεγαν ότι το κάνω για τις γνωστές υποθέσεις, που ταλανίζουν τη χώρα», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια των επαφών, που είχε στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη στον τομέα της Δικαιοσύνης. Η ανάγκη ανέγερσης νέου δικαστικού μεγάρου, συμπληρωματικού προς το ήδη υπάρχον, η υπερπληθώρα κρατουμένων στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, που έχει ως αποτέλεσμα να ασφυκτιούν τα αστυνομικά κρατητήρια και η υποδιεύθυνση Μεταγωγών και η ανάγκη για αύξηση των θέσεων δικαστών, ήταν τα κυριότερα θέματα, που του έθεσαν οι τρεις συνομιλητές του.

«Δεν είμαι μάγος"

Ο κ. Δένδιας διατύπωσε την άποψη ότι «για να φτάσει το σωφρονιστικό σύστημα στη χώρα μας στο επίπεδο του εκσυγχρονισμού και του εξανθρωπισμού, που χρειάζεται, πρέπει να παρέλθει μία 10ετία». Κατ' επέκταση, οι λύσεις στα χρόνια προβλήματα της Δικαιοσύνης δεν μπορούν να δοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Δεν είμαι μάγος κι ως εκ τούτου, δεν ξέρω να κάνω θαύματα», είπε.

Εμφανίστηκε, ωστόσο, αποφασισμένος να προωθήσει λύσεις για τη Θεσσαλονίκη, που «στο άμεσο μέλλον θα καρποφορήσουν».

«Είναι σίγουρο ότι δεν ήρθα για τουρισμό στη Θεσσαλονίκη, ούτε ήρθα να διατυπώσω σκέψεις, ως ελεύθερος παρατηρητής ή διανοούμενος. Ήρθα για να δώσω κάποιες λύσεις», είπε σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, ενώ πρόσθεσε: «Η Θεσσαλονίκη είναι το αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας, και κατά συνέπεια πρέπει να την προσέξουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά της με την προσοχή και τη σοβαρότητα, που της αρμόζουν».

«Ανάσα» για τα Διαβατά

Ο υπουργός Δικαιοσύνης γνωστοποίησε ότι οσονούπω ξεκινά η λειτουργία μιας νέας πτέρυγας στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών, όπου θα μεταφερθούν περίπου 150 κρατούμενοι από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών, δίνοντας έτσι «ανάσα» στο σωφρονιστικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, εκτίμησε ότι με τη λειτουργία των υπό κατασκευή φυλακών των Σερρών και της Δράμας, θα υπάρξει περαιτέρω αποσυμφόρηση των Διαβατών.

Ως πιο δύσκολη αξιολόγησε την κατάσταση σε ό,τι αφορά την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου. Όπως σημείωσε στη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, μέσα στον «φάκελο», λύση του προβλήματος».

Εντούτοις, δεσμεύτηκε να βρει, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, μία λύση γα το νέο δικαστικό μέγαρο. «Έχουμε 38.000 τ.μ. στο υπάρχον δικαστικό μέγαρο. Χρειαζόμαστε άλλα 10.000 τ.μ. και πρέπει να πάμε να τα βρούμε», σημείωσε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, ως πιθανή λύση, την αγορά του κτηρίου του ΙΚΑ, δίπλα στο υπάρχον κτήριο.

Συγκεκριμένη πρόταση για την ανέγερση νέου μεγάρου διατύπωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Όπως είπε, η πιο ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα φάση είναι το πάρκινγκ δίπλα στα δικαστήρια. Πρόσθεσε, όμως, πως εφόσον «ναυαγήσει» το έργο της υποθαλάσσιας αρτηρίας, πρέπει να αναζητηθεί λύση σε χώρους μέσα στο λιμάνι.

Διαφορετική «νότα» στη συνάντηση, που είχε ο κ. Δένδιας με τον νομάρχη, έδωσε η προτροπή του τελευταίου να «πάρει το μαστίγιο, να αφήσει το καρότο, και να μπει μπροστά, προωθώντας το έργο του.

«Είμαι δίπλα σας και όταν έχετε εμένα δίπλα, μην φοβάστε τίποτα», είπε, αστειευόμενος, ο κ. Ψωμιάδης.
Hellenic Business

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 18.30 ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ


ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!


Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο... Άγνωστοι διέρρηξαν ολόκληρο το χωριό Τιθρώνιον Αμφικλειας στο νομό Φθιώτιδας. Άνοιξαν όλα τα σπίτια του...

χωριού και πήραν ό,τι βρήκαν να έχει κάποια αξία.

Η μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Χτες έλαβα μια πρόσκληση από τη γλυκιά Δελφινούλα για να λάβω μέρος στο νέο μπλογκοπαιχνίδι, επιλέγοντας τα κυβερνητικά στελέχη του γούστου μου από τους φίλους bloggers. Eυχαριστώ πολύ Δελφινούλα μου. Είσαι σπαθί! Ξέρεις εσύ ;-)

Σας παρουσιάζω λοιπόν τα μέλη της ανερχόμενης και πολλά υποσχόμενες κυβέρνησης που επέλεξε η Μatriga:

1) Πρόεδρος της κυβέρνησης: Το Άτομο – Γιάννη μου, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα σου, εφόσον φυσικά με επιλέξεις ως image maker ;)

Άλλωστε δεν έχεις πραγματικό αντίπαλο, αφού ο προκάτοχος πρωθυπουργός, δεν έλεγε και κάτι σπουδαίο εν συγκρίσει με σένα…

2) Υπουργός Εσωτερικών: Ορσαλία – Ότι και να πω αγαπημένη μου φιλενάδα θα είναι λίγο. Πήρες τη διαχείριση του Ελληνικού κράτους και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, γιατί είσαι φοβερή!

Αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών με αρμοδιότητες Υπ. Δημοσίας Τάξεως: JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS - Σου το χρώσταγα καιρό τώρα να σου δώσω κάτι καλό. Λύνεις και δένεις και μαντρώνεις όποιον θέλεις όπως ο Μακρογιαννάκης ;)


3) Υπουργός Πολιτισμού: Λάκης Φουρουκλάς – Λάκη, το δικαιούσαι με το παραπάνω!

Υφυπουργοί Πολιτισμού: Γαλάτεια & Blogger GirlΔελφινούλα, ενημέρωσε τη blogger girl ότι της το έδωσα, αντί για σένα ;)

4) Υπουργός Υγείας: Μαργαρίτα

5) Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών: ANASA – Όλα τα λεφτά = Πόπη.

Κοινώς η Ελληνική οικονομία θα γίνει της Πόπης και στην κυριολεξία, μήπως επιτέλους δούμε και μια άσπρη μέρα… χα χα χα Πόπη μου θα κάνεις μεγάλη ταραχή στον κόουτς, γιατί θα φοβάται μήπως του πάρεις τα πρωτεία lol

Υφυπουργοί Οικονομίας & Οικονομικών: Din & Dan – Dsquared - Κορίτσια σας θέλω αυστηρές, ε;

6) Υπουργός Εξωτερικών: AATONΝικόλα, είσαι το καμάρι μας παγκοσμίως!

Υφυπουργός Εξωτερικών: Βusy Bee – Μάνο, μπορεί να είσαι σιωπηλός αλλά σε βρίσκω αποτελεσματικότατο!

7) Υπουργός Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων: Ζαμπία – Bonsoir Z! Περιμένω εκμάθηση γαλλικών ως αντάλλαγμα!

8) Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών: Mαρία Τζιρίτα

9) Υπουργός Παιδείας: Vassilis – Βασίλη ήθελες προμήθεια αλλά σου ήρθε το Υπουργείο πεσκέσι

Yφυπουργοί Παιδείας: Άσπα & Το χαμομηλάκι

10) Υπουργός Απασχόλησης: HomemadeΠαναγιώτη μου μακάρι να γίνουν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα τώρα που θα έχεις τέτοια μεγαλεία!

11) Υπουργός Οικολογίας & Περιβάλλοντος: Dreamer Angel – Δεν έβρισκα πιο κατάλληλο άτομο για τη θέση αυτή… Είσαι η πιο ταιριαστή επιλογή μου, γιατί αγαπάς πολύ τη φύση και τα ζώα και νοιάζεσαι για το καλό όλων έχοντας όραμα.

12) Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Έλενα και Μαρία Μπ.Αγαπημένες μου κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Υφυπουργός Τροφίμων: Αμαλία

13) Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Eυρύνοος

Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας: Christoforos & Θανάσης

14) Υπουργός Ανάπτυξης: Πες τα Όλα σε Μένα – Κανόνισε να ρίξεις κανένα βλέφαρο και σε άλλα blogs για να σε μάθουν! Τώρα που τελείωσε η Eurovision η Ζαμπία περιμένει πως και πώς να μας βάλεις ανάρτηση για τα αγαπημένα σου φυτά. Πάρε τη μπάλα και φτιάξε τη δική σου κυβέρνηση με τους νέους σου φίλους από εδώ γιατί δεν έχεις άλλα περιθώρια για αναβολές. Παιδιά, σας παρακαλώ, καλοδεχτείτε το νεοσύλλεκτο blogger που είναι μέσα σ΄όλα και επιπλέον ένας τρομερός φίλος ;-)

15) Υπουργός Δικαιοσύνης: Σοφία – Me to aseton sto xeri

Υφυπουργός Δικαιοσύνης: Aναστασία

16) Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: Όστρακο

17) Υπουργός Τουρισμού: Μολεμού

Υφυπουργός Τουρισμού: Vasiliki Rimpa

18) Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Korinoskilo - Αναμένουμε πολλά σκάνδαλα, αφού θα αφρίσει από το κακό του ο Πρόδρος…. lol

19) Υπουργός Επικρατείας: Con-tech, με αρμοδιότητες σε θέματα επικοινωνίας της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος και Πρόεδρος του νεοσύστατου Ελληνικού Οργανισμού Ελέγχου Διαδικτύου – Σου ’φεξε Κωνσταντίνε. Eκτελείς και χρέη Πρωθυπουργού ως Αντιπρόεδρος, άμα συμβεί μια βαρυστομαχιά από τα πολλά παστίτσια στον Πρόεδρο! Όσο για το διαδίκτυο…Ένας εσύ και άλλος ένας ο Λουμίδης στους καφέδες για το internet !

Πρόεδρος της Βουλής: Δελφινούλα

Και το σήμα της Κυβερνήσεως μας: image014

Όλοι μαζί ενωμένοι με χιούμορ και μεράκι όπως εδώ στη μπλογκόσφαιρα για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

Kαι σημειώστε παρακαλώ, ότι εμείς δεν ευλογούμε τα γένια μας…Κάνουμε έργα και δεν έχουμε σχέση με διαπλεκόμενα και σκάνδαλα. Ούτε μέρος στο μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα δεν έλαβα για να φανεί πως είμαστε εδώ για την απόλυτη κάθαρση!

Y.Γ. Εννοείται ότι η σκυτάλη για το παιχνίδι δίνεται σε όποιον το θελήσει και ιδιαίτερα στα κυβερνητικά μου στελέχη!

Διαδήλωση ομογενών για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων στη Μελβούρνη





Από το βήμα της πολιτειακής βουλής της Νότιας Αυστραλίας και λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, ο πρωταγωνιστής της πρότασης για την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης, Μάικλ Άτκινσον, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επανέλαβε ότι επιβάλλεται να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γενοκτονία η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης όπως υπογράμμισε.

Ο κ. Άτκισον αναχώρησε για την Ελλάδα και θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη.

Στο μεταξύ δεκάδες ομογενείς Ποντιακής καταγωγής και εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων πραγματοποίησαν διαδήλωση την Κυριακή έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Μελβούρνης, ζητώντας να αναγνωρίσει η Τουρκία τη γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου.

Είχε προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο καθεδρικό ναό του Αγίου Ευσταθίου, ενώ στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, που οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακών Σωματείων Μελβούρνης, έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ελληνο-Αυστραλιανό Μνημείο Πεσόντων.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ DIRE STRAITS (SULTANS OF SWING)

19 ΜΑΙΟΥ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Εκδικάστηκε η αγωγή του νομάρχη Πειραιά κατά blogger στο Πρωτοδικείο Πειραιά

13.5.2009 - Εκδικάστηκε σήμερα, μετά από δύο αναβολές, η αγωγή νομάρχη εναντίον blogger με αίτημα την καταδίκη του σε χρηματική ικανοποίηση ποσού 150.000 ευρώ για ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο blog του και απεστάλη με το ταχυδρομείο στους νομαρχιακούς συμβούλους.


Η υπόθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο νομολογιακό ενδιαφέρον, καθώς το ίδιο Δικαστήριο (Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά) πριν από μερικούς μήνες εξέδωσε την πρώτη απόφαση εφαρμογής του Νόμου περί Τύπου στο Διαδίκτυο. Επρόκειτο όμως για την διαδικτυακή έκδοση μιας εφημερίδας, ενώ τώρα θα κριθεί κατά πόσον αυτή η νομολογία μπορεί να επεκταθεί ή όχι και στα ιστολόγια.


Κατά την ακροαματική διαδικασία εξετάστηκε ως μάρτυρας ένας αντινομάρχης της παράταξης του ενάγοντος καθώς και ο ίδιος ο διάδικος blogger.


Υπέρ του blogger έχουν δώσει ένορκες καταθέσεις οι κ.κ. Νίκος Βασιλάκος, Παναγιώτης Δημητράς και Στέλιος Κούλογλου, υπερασπιζόμενοι την ελευθερία της έκφρασης και κριτικής δημόσιων προσώπων μέσω των ιστολογίων.




Οι νομικές υπηρεσίες κοινωνίας της πληροφορίας Data&Protection δραστηριοποιούνται στους τομείς της πνευματικής ιδιοκτησίας, της προστασίας προσωπικών δεδομένων, της πρόσβασης στα έγγραφα και της ελευθερίας της έκφρασης.
Αναρτήθηκε από e-Lawyer

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://edo-peiraias.blogspot.com/2008/09/blog-post.html
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ψηφίστηκε κορυφαίος Έλληνας

Πάλι καλά που δεν έβγαλαν καλύτερο Έλληνα κάποιον άλλον και τουλάχιστον στο εξωτερικό θα μάθουν για τον Μέγα Αλέξανδρο και θα κατανοήσουν ότι ήταν Ελληναράς και όχι ...Σκοπιανός.

Οι τρεις μεγάλοι Έλληνες στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ που ολοκληρώθηκε μετά από έναν χρόνο είναι οι:

Μέγας Αλέξανδρος 127.011, Παπανικολάου 103.661, Κολοκοτρώνης 87.017 ψήφοι

Δεν χρειάζεται να πούμε τι έχει κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος. Εκπολίτισε όλο τον κόσμο. Αυτό φθάνει...

Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ!!


Ενα πράσινο αυτοκίνητο της formoula1 στα πιτς οικολογικη συνήδειση από ανθρωπους σκεπτόμενους!!!ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!

ΗΠΑ: Ανησυχητικά αυξάνουν τα κρούσματα της νέας γρίπης Α


αριθμός των κρουσμάτων της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) στις ΗΠΑ ξεπέρασε τις 5000 αφού οι αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντοπίστηκαν περισσότερα από 400 νέα κρούσματα.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) ανέφεραν ότι ο αριθμός των ύποπτων και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται στα 5.123 σε 47 Πολιτείες και στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον. Την Παρασκευή τα κρούσματα ήταν 4.714.

Ένας δάσκαλος σε σχολείο της Νέας Υόρκης, ο Μίτσελ Γουίνερ, 55 ετών, που νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση, έχασε τη μάχη με το θάνατο την Κυριακή ανεβάζοντας στους έξι τους νεκρούς από τη νέα γρίπη στις ΗΠΑ.

Τα CDC "συνεχίζουν να ενεργούν δυναμικά για να ανταποκριθούν στην επιδημία", προστίθεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας αυτής.

Οι υγειονομικές αρχές της Νέας Υόρκης, από την πλευρά τους, παρακολουθούν στενά όσους έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης και ταυτόχρονα πάσχουν από άλλες ασθένειες. Ο δήμαρχος της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ανακοίνωσε ότι δώδεκα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα λόγω των πολλών κρουσμάτων της νέας γρίπης. "Δεν έχουμε τη δυνατότητα να σταματήσουμε την πρόοδο του ιού", τόνισε, επαναλαμβάνοντας τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να λαμβάνονται για να προληφθεί η μετάδοση της γρίπης.

Να σημειωθεί ότι ένα κρούσμα εντοπίστηκε και στη φυλακή του νησιού Ράικερ, όπου έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα.
Hellenic Business

ΑΝΕΡΓΙΑ?