Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΝΔΙΑΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...



...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Ανήκουμε εις την Άγρια Δύση

Η ζωή μας δεν είναι σίγουρα βαρετή. Ειδικά για τους λάτρεις των western, έχουμε πλέον την δυνατότητα να ζήσουμε σκηνές φαρ ουέστ, εδώ στην χώρα μας! Χθές, έγινε ληστεία σε ταβέρνα στη Βαρυμπόμπη. Μια ομάδα ντεσπεράντος, κρατώντας Καλάσνικοφ, λήστεψε τόσο το κατάστημα, όσο και τους θαμώνες. Βέβαια, ο σερίφης δεν φάνηκε ποτέ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να το διαφημίζουμε παραέξω, να παρέχουμε μια νέα μορφή τουρισμού. Στη χώρα μας, ακόμα και το να ψωνίσεις σε ζαχαροπλαστείο ή ψιλικατζίδικο είναι extreme sport, καθώς υπάρχει η πιθανότητα εκείνη τη στιγμή, να μπουκάρουν οι outlaws με τα κουμπούρια τους για ληστεία! Ποιος άλλωστε, βλέποντας τα αγαπημένα spaghetti westerns του 60, δεν ονειρεύτηκε ανάλογες περιπέτειες; Live your myth in Greece!

Δεν πιστεύω κανείς να ανησυχεί! Να έχει τρομάξει από τα ακροδεξιάς νοοτροπίας, κατά τον κο Λαζόπουλο, ΜΜΕ; Αφού ευημερούμε, και θα τα αρπάξουμε και από το ΔΝΤ, πρέπει να κατανοήσουμε τους κολασμένους, και να μοιραστούμε μαζί τους, έστω και κάπως βάρβαρα, τον αμύθητο πλούτο μας.

Κατανοώ, ότι όλα τα προβλήματα της χώρας θα λυθούν, μόλις επιβληθεί η πολιτική ορθότητα, αλλά μήπως, λέω μήπως πρέπει κάτι να γίνει και για την εγκληματικότητα; Σύμφωνα με το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. κυκλοφορούν στη χώρα μας 3.000 Καλάσνικοφ, οπότε η πιθανότητα να βρεθεί κάποιο από αυτά να μας σημαδεύει ή ακόμα και να μας πυροβολήσει είναι μάλλον σημαντική.

Η Νέα Καμπούλ!!!!!!


Στη φωτογραφία μια καθημερινή εικόνα της Καμπούλ....


Λήστεψε πυροβόλησε και τραυμάτισε Αφγανό υπάλληλο
ανταλλακτηρίου και στη συνέχεια λήστεψε πυροβόλησε και σκότωσε
ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ.
Ένα ακόμα σημερινό περιστατικό της καθημερινότητας
στην Νέα Καμπούλ πρώην Αθήνα.
Με το όνομα Καμπούλ, φέρεται η κυριότερη από τις 34
διοικητικές περιφέρειες (νομούς) του Αφγανιστάν
όπου και η ομώνυμη πρωτεύουσα της Χώρας.
Βρίσκεται στο κεντρικό ανατολικό τμήμα της Χώρας και είναι
από τις ιστορικότερες περιοχές.
Η έκτασή της είναι περίπου 4.460 τ.χλμ, και ο πληθυσμός της,
(κατ΄ εκτίμηση), το 1980 ήταν 1,5 εκατομμύρια, ενώ σήμερα (2006)
αριθμεί περίπου τα 3.314.000 κατοίκους.
Περιλαμβάνει 15 επαρχίες. .(16 με την Αθήνα).
Επικρατούσα γλώσσα στη περιοχή είναι η νταρί (περσική) η παστού
(και η Ελληνική πρόσφατα).
Ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας ως αντιπολίτευση είχε δώσει
αυτό το νέο όνομα στην Πόλη του Περικλή.
Ο ψαράς της γειτονιάς μου διηγότανε ένα χθεσινό περιστατικό
στην γειτονιά του αδελφού του στην Ν. Χαλκηδόνα.
Τις πρωϊνές ώρες πήγε να παρκάρει έξω από την πολυκατοικία
που διέμενε όταν ένας Αλβανός του κόλλησε το πιστόλι
στον κρόταφο από το ανοιχτό τζάμι και με την χαρακτηριστική
προφορά του είπε να μείνει ήσυχος.
Οι φίλοι του λήστευαν ένα διαμέρισμα σε κάποιον όροφο
και σε λίγο κατέβηκαν.
Επειδή ερχότανε κι άλλος να παρκάρει πυροβόλησαν
στον αέρα και έφυγαν.
Η συνέχεια στην Ασφάλεια....

Ξεφτίλα! Δεν έδωσαν κράνη στη νεοσύστατη ομάδα ΔΙΑΣ

Τα αγόρασαν μόνοι τους για να μην κυκλοφορούν χωρίς κράνη!
Αν είναι δυνατόν! Ο Χρυσοχοϊδης, υποσχόταν μια νεοσύστατη μάχιμη ομάδα που θα επανέφερε την ασφάλεια στους πολίτες. Οι 2000 άνδρες λοιπόν, για να μην κυκλοφορούν χωρίς κράνη, πήγαν και αγόρασαν μόνοι τους, με δικά τους έξοδα, καθώς η αστυνομία δεν τους κάλυπτε αυτό το έξοδο. Μάλιστα....
χρεώθηκαν και με φόρο πολυτελείας, ενώ το χειρότερο, είναι ότι εκπαιδεύτηκαν σε μηχανές 250 κυβικών, ενώ οδηγούν 600 κυβικών. Καμία σχέση, όποις ξέρει από μηχανές. Άλλωστε, υπάρει και κατηγορία για τα διπλώματα. Απίστευτο. Για αυτό πέφτουν σαν τα κοτόπουλα. Ήδη κάποιοι τραυματίστηκαν στην Αττική οδό. Η επίσημη αστυνομία λέει πως δεν βρήκαν κράνη στην αγορά. Τους πιστεύετε έτσι; Την καταγγελία, έκανε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών ο Λιακόπουλος. Μπράβο βρε Χρυσοχοίδη.

Δούλευε να τρώς και κλέβε να έχεις… the party must go on!!!

Οι κουτόφραγκοι έστειλαν το μήνυμα (the party is over), με την ελπίδα στην ψωροκώσταινα να καταλάβουν την κρισιμότητα των περιστάσεων και να προσπαθήσουν οι κυβερνώντες την Favela Ελλάδα να εξορθολογήσουν την λειτουργία της. Γιατί όμως εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει πάλι τίποτα. Γιατί μου φαίνεται ότι απλώς οι κυβερνώντες αγόρασαν χρόνο με ένα πρόγραμμα σταθεροποίησης ευχολόγιο;
Έλα ντε!!!
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι κουτόφραγκοι λοιπόν που πήραν χαμπάρι την Ελληνική απάτη δεν εμπιστεύονται πλέον κανένα και ζητούν την εκ βάθρων αλλαγή του μηχανισμού της στατιστικής υπηρεσίας. Στην πιάτσα αυτό λέγεται face loss και ουσιαστικά ακυρώνει οποιαδήποτε διαπραγματευτική ισχύ (της Favelas), κάτι που το έχουμε καταλάβει στο πετσί μας με όλες αυτές τις προβλέψεις και τις περιγραφές για την ελληνική οικονομία. Δεν θα μου φανεί μάλιστα καθόλου παράξενο να ζητήσουν οι δανειστές μας ο Υπουργός Οικονομίας της Favelas μας να ορίζεται από τις Βρυξέλλες (κάτι που ήδη το συζητάμε σφυγμομετρώντας την κοινή γνώμη με την απειλή του ΔΝΤ).
Και θα έχουν δίκιο μια που η απάτη είναι κατά συρροή αφού στην ίδια στατιστική υπηρεσία, που έκανε την απάτη για την ΝΔ, βασίστηκαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι για να στήσουν το πρόγραμμα σταθερότητας. Και δεν χρειάζεται ελεγκτές για να συμπεράνει κανείς ότι τα νούμερα στα οποία βασίζεται το νέο πρόγραμμα είναι και αυτά στον αέρα. Είτε είναι φουσκωμένα και θα ξεφουσκώσουν, ή είναι απλή απάτη στα πλαίσια της λειτουργίας της υπηρεσίας αυτής, αποτελούν μόνο επικοινωνιακό σόου στην τηλεοπτική μας δημοκρατία. Και βέβαια θα πείσουν τους swingers των καναλιών που βγάζουν κυβερνήσεις, αλλά δεν πρόκειται να λύσουν κανένα πρόβλημα. Άσε δε που οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν βλέπουν ελληνική TV (τυχερούληδες) και δεν θα μασήσουν ξανά.
Τώρα θα μου πείτε γιατί συμβαίνουν αυτά και δεν έχει βγει ο κόσμος να τους πάρει με τις πέτρες.
Έλα ντε!!!
Τα πράγματα όμως είναι πιο σύνθετα. Τα χρωστούμενα τη χώρας, ελλείμματα και δημόσιο χρέος, είναι μηδαμινά μπροστά στα ενοχικά σύνδρομα της κοινωνίας που συνθέτει τη Favela μας. Και για να το κάνουμε λιανά. Στην ψωροκώσταινα μας υπάρχει ένα οξύμωρο μίγμα πολιτικών ενοχών και θρησκευτικού ταλιμπανισμού που καθορίζει εν ολίγης την νοοτροπία του λαού. Είμαστε το έθνος (;) των Ορθόδοξων Χριστιανών, του πίστευε και μη ερεύνα, και της αριστερής ιδεολογίας του δημόσιου τομέα, που συνταξιοδοτείσαι την ημέρα της πρόσληψης σου.
Το μίγμα αυτό έχει δημιουργήσει προοδευτικά ένα σύστημα που ξεκινά από την Παιδεία (παίρνεις πτυχίο εάν είσαι υπάλληλος των κομμάτων), συνεχίζει στην εργασία (όπου η αναξιοκρατία θωρακίζεται από το συνδικαλισμό), προχωρά στην επιχειρηματικότητα (δούλεψε να τρως και κλέβε να έχεις), αναπτύσσεται με την πολιτική (του πελατειακού μηχανισμού), και ολοκληρώνεται στην θρησκεία η οποία ελέγχει και εξουσιάζει το μικρόκοσμο των κοινοτήτων της ελληνικής κοινωνίας.
Τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση, αφού πρώτα νομοθετηθούν, εφαρμοστούν και καταργηθούν στην πράξη (σε έξι μήνες minimum) θα τροφοδοτήσουν νέα κρίση και θα ενδυναμώσουν τον φαύλο κύκλο στον οποίο έχει περιπέσει το σύστημα διακυβέρνησης, χωρίς δυστυχώς να φαίνεται και εναλλακτική λύση.
Αν και η καθημερινότητα της Favelas δείχνει ότι υπάρχει λύση μια που ο λαός αυτός μέσα στο σύστημα αυτό έχει αναπτύξει το υποσύστημα του «κρυφού σχολειού» που σήμερα βρίσκει το συμβολισμό του στην «κρυφή (μαύρη) οικονομία». Έχει δηλαδή μεταλλάξει την αριστερή επαναστατικότητα με κανόνες χριστιανικής επιβίωσης και ευημερεί με το κλέβε να έχεις, γιατί το δούλευε να τρως έχει χρεοκοπήσει.ΠΗΓΗ

Οι κάφροι με τις βόμβες νομίζουν πως δουλεύουν τον κόσμο

ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Οι κάφροι που βάζουν τις βόμβες και νομίζουν πως χτυπάνε το σύστημα ενώ στην ουσία είναι χειρότεροι από αυτό νομίζουν ότι με παραπλανητικά τηλεφωνήματα και προκηρύξεις όταν γίνονται δολοφόνοι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Αρχικά αρνούνται τις δολοφονικές ενέργειες για να έχουν με το μέρος τους...
το λαϊκό αίσθημα, που έτσι κι αλλιώς δεν το έχουν, και στη συνέχεια έρχεται μια νέα οργάνωση όπως η ΟΠΛΑ στην Αγία Παρασκευή να αναλάβει την ευθύνη για τα σοβαρά χτυπήματα. «Παλληκάρια», ο κόσμος δεν είναι χαϊβάνια, εσείς είστε αν νομίζετε πως με τέτοια τερτίπια μπορείτε να καθαρίσετε τα χέρια σας από το αίμα. Μια ζωή θα κουβαλάτε στο τομάρι σας το θάνατο ενός δεκαπεντάχρονου παιδιού.

Γκαζάκια στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Θεσσαλονίκη. Που είναι το Παρατηρητήριο του Κώλου;

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στις 2:15 τα ξημερώματα, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην περιοχή της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη. Από τις εκρήξεις που ακολούθησαν, μικρές ζημιές υπέστη η εξωτερική πόρτα του ναού. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όχι, ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Κώλου δεν βγήκε, να καταδικάσει την επίθεση θρησκευτικού μίσους. Όχι, ο Ανδιανόπουλος, ο Δήμου, ο Πάσχων Πάσχος επίσης, δεν φάνηκαν πουθενά. Αυτό μας έλειπε τώρα.

Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του Μάρκος

"Tι γίνεται καθημερινά στα Καλύβια Αττικής;"

"Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.
Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαιρι...ά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν ...
στο δυναμικό του σχολείου.
Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια. Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.
Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.
Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).
Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!
Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξανα επιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.
Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν – έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!
Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, συσπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..
Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας, όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Papandreou: Επώνυμο Υπηρέτης…


Posted by J.McManus

*** Απίστευτη απάντηση του κ. Νίκου Παπανδρέου για το περιώνυμο ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι. Οταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χασαπόπουλο («Βήμα»), γιατί πήγε, αφού δεν έχει θεσμικό ρόλο, είπε: «Θέτω το επώνυμό μου στην υπηρεσία της χώρας. Εγώ δεν κλείνω συμφωνίες. Λέω απλώς στους Αραβες να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν»!!! Μ’ άλλα λόγια, τι νόημα έχουν οι θεσμοί όταν υπάρχει το επώνυμο-θεσμός. Λες και μιλάμε για οικογενειακή επιχείρηση ****

"Σκούπα τώρα αλλιώς ...χανόμαστε!"



"Σχετικά με την εγκληματικότητα. Αυτή δεν αντιμετωπίζεται με εντατική αστυνόμευση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε 24ωρη βάση αστυνομικός έστω από κάθε σπίτι. Η εγκληματικότητα προκαλείται από το μεγάλο αριθμό μεταναστών που βρίσκεται στη χώρα και την πλήρη έλλειψη ελέγχου στο πιοι μπαίνουν και πιοι παραμένουν. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης για να παραμείνει ...
ένας αλλοδαπός πρέπει να έχει κάλυψη κοινωνικής ασφάλισης και να υποβάλει φορολογική δήλωση. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Έρχονται και παραμένουν αλλοδαποί που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και ζουν με εγκληματικές ενέργειες. Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση η οποία δεν θα είναι αποτελεσματική αλλά μία τεράστια επιχείρηση σκούπα όσοι δεν έχουν εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση να εκδιωχθούν από τη χώρα όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές δημοκρατίες του κόσμου.
Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Γιατί και οι έλληνες αλλά και οι αλλοδαποί που ζουν και δουλεύουν νόμιμα και τα βγάζουν πέρα και δυσκολία όταν βλέπουν αλβανούς και γεωργιανούς να ζουν πολυτελώς ενώ δε δουλεύουν θα οδηγηθούν και αυτοί σε εγκληματικές ενέργειες και η χώρα θα μεταβληθεί σε μία απέραντη ζούγκλα.
Σκούπα τώρα αλλιώς τα χειρότερα έρχονται."

ΝΑ ΠΟΙΟΝ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!!


Είναι ο Λιμενικός που επέλεξε η Κυβέρνηση Σημίτη να υπερασπίσει τα ΙΜΙΑ με φουσκωτό σε αποστολή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ με το ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Το 2000 σε άλλη επιχείρηση αυτοκτονίας σκότωσε Τσέχους τρομοκράτες που κρατούσαν όμηρους Ελβετούς πολίτες και πρασημοφορήθηκε απο την Κυβέρνηση της Ελβετίας.
Είναι αυτός που σκότωσε τους Αλβανούς κακοποιούς, μπαίνοντας μέσα στην Αλβανία, οι οιποίοι είχαν σκοστώσει τον 22χρονο Έλληνα Λιμενικό ΖΑΦΤΑΝΤΗ.Είχε αυτός που βλέπετε στη φωτό, με τον πατέρα Μπούς και τον Κόλιν Πάουνερ ενω δέχετε συγχαρητήρια για την αυτοθυσία και την δράση του.
"Φωτό απο το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ"

ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ 17 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μετά από έρευνα της αστυνομίας που διενεργήθηκε σχετικά με περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ενοίκων ξενοδοχείων, στο κέντρο της Αθήνας, διαπιστώθηκε ότι δράστης αυτών είναι 30χρονος ημεδαπός.
Από την μέχρι στιγμής προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κλοπές σε δεκάδες δωμάτια, δέκα έξι (16) ξενοδοχείων του κέντρου των Αθηνών.

Ο δράστης...
χρησιμοποιώντας λοστό, τσεκούρι, κατσαβίδι ή αντικλείδι παραβίαζε τις πόρτες των δωματίων, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα, ενδύματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του προαναφερόμενου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Η παραποίηση της αλήθειας από τους ΙΟΥΣ της απόκρυψης



Ο ΙΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, που ειδικεύεται στην ξεπεσμένη και αστεία πλέον "καλλιτεχνική προπαγάνδα", αναφέρεται στην απατηλή υπόθεση των 450 γάμων με ανήλικες και την υποτιθέμενη παιδοφιλία της Χαμάς.
Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή του το γελοίο e-mail, εξηγήσαμε...
περί τίνος πρόκειται και πρώτοι στην Ελλάδα, αποκαλύψαμε με στοιχεία το γελοίον του πράγματος, όπως πάντα με αντικειμενική ματιά, χωρίς προκαταλήψεις.
Ολόκληρη η ιστορία εδώ http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_4929.html με τα σχετικά links, στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας.

Η αλήθεια είναι ότι το παραμύθι εμπνέυστηκε η Εβραία Debbie Schlussel.
Το "Εβραία", δεν υποδηλώνει τίποτε το ιδιαίτερο, είναι μια πραγματικότητα. Και φυσικά οι ασήμαντοι ανόητοι γκεμπελίσκοι, θα σπεύσουν να μας πουν "αντισημίτες" (κλάιν μάιν), επειδή αναφέρουμε το θρήσκευμα της κυρίας.
Θα το κάνουν οι συνήθεις γραφικοί ΙΟΙ, οι οποίοι θα ξεχάσουν ότι οι ίδιοι γράφουν ψευδώς:

"Η πλαστή είδηση για ομαδικούς γάμους "παιδοφίλων" στη Γάζα κατασκευάστηκε από έναν ακροδεξιό χριστιανό φονταμενταλιστή στις ΗΠΑ"

Όπως βλέπετε υπάρχει η αγαπημένη λέξη κάθε μπαχαλάκια: ακροδεξιός! και μάλιστα συνεπικουρούμενη από κάτι ακόμη εντυπωσιακότερο! χριστιανός!

Τα γνωστά απύθμενα συμπλέγματα των γραφικών ΙΩΝ.

Παρακάτω διαβάζουμε:

"Πώς συντάχτηκε ο μύθος
Γνωρίζοντας το όνομα του ανθρώπου που εμπνεύστηκε το μύθο μπορούμε εύκολα να βρούμε και την πρώτη δημοσίευση από όπου ξεκίνησε η διεθνής καριέρα του πλαστογραφήματος. Ηταν 7 Αυγούστου 2009, όταν ο κ. Williams ανήρτησε στο ιστολόγιό του The Last Crusade "
Μάλιστα: ο ακροδεξιός χριστιανός, Williams ήταν ο πρώτος που έκανε δημοσίευση στις 7 Αυγούστου 2009 κατά τον ΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Δεν είδαν οι ΙΟΙ του μίσους, ότι η είδηση ξεκίνησε από τη Schussel, στις 31 Ιουλίου 2009 !

http://www.debbieschlussel.com/5787/the-hamas-marries-450-child-brides-video-of-the-dayb/

Αλλά η Schussel είναι Εβραία και αριστερή ! Δεν βόλευε λοιπόν!

Άτιμο taxalia, που δεν αφήνεις τους ΙΟΥΣ να εκτονωθούν ανακαλύπτοντας "ακροδεξιούς χριστιανούς" και στον ...Πλούτωνα....
Για τους Χριστιανοταλιμπάν ...."παντού υπάρχει ένας ...ακροδεξιός χριστιανός" ! Τι μίσος!!!!

Περισσότερα/More...


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0jfVYkoG3

Για να θολώσουν τα νερά ..."κατασκευάζουν" οργανώσεις.!


Μετά απ' αυτή εδώ την ..."οργάνωση" του κώλου και προκειμένου να θολώσουν τα νερά για τον άδικο διαμελισμό του 15 χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό της 10χρονης αδελφής του, τα ανθελληνικά τέρατα ..."κατασκεύασαν" κι' άλλη μία ...αντάρτικη ομάδα, προφανώς πιο ..."επαναστατική" απ΄την προηγούμενη.!
Την ονόμασαν ..."Αντάρτικη Ομάδα Λάμπρος Φούντας" και δεν ξέρουμε αν μέχρι αύριο ..."κατασκευάσουν" κι' άλλες 5-6 έτσι για ...ξεκάρφωμα, λες και η κατσίκα βαρυστομαχιάζει με τον ...ταραμά.!
Με επιφύλαξη λοιπόν και άνευ ιδιαίτερης σημασίας εξετάζουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το τηλεφώνημα του αγνώστου που έγινε σήμερα σε πρωινή εφημερίδα και που ...ανέλαβε (κι' αυτή) την ευθύνη για την φονική επίθεση βόμβας στα Πατήσια, εν ονόματι του ..."επαναστάτη"Λάμπρου Φούντα.
Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην εφημερίδα Καθημερινή (!), στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος αφού ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό της οργάνωσης πρόσθεσε ότι ..."δεν θέλαμε να σκοτώσουμε, από εδώ και στο εξής θα χτυπάμε αμερικανικές και ρωσικές πρεσβείες...".
Καλοσύνη σας ρεμάλια.!!!

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Είναι παλιά η ιστορία . προφήτης ο ΜΠΟΣΤ !


Είναι παλιά η ιστορία . προφήτης ο ΜΠΟΣΤ !

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι!

Ιδού ένα σκίτσο του αείμνηστου «ανορθόγραφου» γελοιογράφου Μπόστ στη δεκαετία του '60!

?ui=2&view=att&th=12714414191c4c6a&attid=0.1&disp=attd&realattid=ii_12714414191c4c6a&zw


Για να μη στραβολιγκιάζετε διαβάζοντας τα στιχάκια που είναι γύρω-γύρω από το γραμματόσημο σας τους παραθέτω αυτούσιους:

«ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ
ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ
ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΒΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..

ΣΚΙΣΟΝ ΠΛΟΙΟΝ ΤΑΣ ΘΑΛΑΣΑΣ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΕ ΦΤΑΣΑΣ
ΣΚΙΣΟΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΟΠΕΛΑΙ
ΑΡΑΧΝΙΑΣΑΝ ΑΙ ΜΑΣΕΛΛΕ»!

ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ; Σε ποια χώρα ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του ΓΕΣ "αντιρατσιστές" αριστεροί του κ...και Αλβανοί;




ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

Σε συμβολικό αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας προχώρησαν η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και εκπρόσωποι του «Σωματείου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος», διαμαρτυρόμενοι για τα συνθήματα που ακούσθηκαν από τμήμα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων τουΛιμενικού Σώματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΠΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ DVDΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ

Όποιος το σκέφθηκε πρέπει να ήταν πολύ ...ξυράφι. Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν επειδή είχαν 210 dvd της Τζούλιας με το "Απαγορευμένο" αλλά ...

μέσα το κουτί του dvd ήταν γεμάτο χασίς! Το σκέφτηκαν πολύ για να το κάνουν και να σκεφτούν ότι δεν θα τους πιάσουν; Πακιστανοί με dvd και μάλιστα της Τζούλιας η αλήθεια είναι ότι δεν κινούν....υποψίες.