Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ανήκουμε εις την Άγρια Δύση

Η ζωή μας δεν είναι σίγουρα βαρετή. Ειδικά για τους λάτρεις των western, έχουμε πλέον την δυνατότητα να ζήσουμε σκηνές φαρ ουέστ, εδώ στην χώρα μας! Χθές, έγινε ληστεία σε ταβέρνα στη Βαρυμπόμπη. Μια ομάδα ντεσπεράντος, κρατώντας Καλάσνικοφ, λήστεψε τόσο το κατάστημα, όσο και τους θαμώνες. Βέβαια, ο σερίφης δεν φάνηκε ποτέ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να το διαφημίζουμε παραέξω, να παρέχουμε μια νέα μορφή τουρισμού. Στη χώρα μας, ακόμα και το να ψωνίσεις σε ζαχαροπλαστείο ή ψιλικατζίδικο είναι extreme sport, καθώς υπάρχει η πιθανότητα εκείνη τη στιγμή, να μπουκάρουν οι outlaws με τα κουμπούρια τους για ληστεία! Ποιος άλλωστε, βλέποντας τα αγαπημένα spaghetti westerns του 60, δεν ονειρεύτηκε ανάλογες περιπέτειες; Live your myth in Greece!

Δεν πιστεύω κανείς να ανησυχεί! Να έχει τρομάξει από τα ακροδεξιάς νοοτροπίας, κατά τον κο Λαζόπουλο, ΜΜΕ; Αφού ευημερούμε, και θα τα αρπάξουμε και από το ΔΝΤ, πρέπει να κατανοήσουμε τους κολασμένους, και να μοιραστούμε μαζί τους, έστω και κάπως βάρβαρα, τον αμύθητο πλούτο μας.

Κατανοώ, ότι όλα τα προβλήματα της χώρας θα λυθούν, μόλις επιβληθεί η πολιτική ορθότητα, αλλά μήπως, λέω μήπως πρέπει κάτι να γίνει και για την εγκληματικότητα; Σύμφωνα με το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. κυκλοφορούν στη χώρα μας 3.000 Καλάσνικοφ, οπότε η πιθανότητα να βρεθεί κάποιο από αυτά να μας σημαδεύει ή ακόμα και να μας πυροβολήσει είναι μάλλον σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου