Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

The New Ferrari -The Black Beauty.....και οι συνεπειες...

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΡΣΕΣ

Καταστροφή της Αρχαίας Βαβυλώνας στο Ιράκ από τους "ελευθερωτές"

http://36dimotiko.blogspot.com/Photobucket

Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver

Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver

Οι ερπύστριες των τεθωρακισμένων και τα κοντέινερ των αμερικανικών κατασκευαστικών εταιρειών μετέτρεψαν την Αρχαία Βαβυλώνα σε στρατόπεδο και «γκαράζ»

Η «τελική» έκθεση της ΟΥΝΕΣΚΟ για την καταστροφή της αρχαίας Βαβυλώνας στο Ιράκ, λόγω της μετατροπής της σε στρατόπεδο του ιμπεριαλιστικού στρατού κατοχής, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Παρίσι θα πρέπει να προκάλεσε έκπληξη σε ελάχιστους. Ηδη από το 2003, οπότε ξεκίνησε η επίθεση και η κατοχή του Ιράκ, η Βαβυλώνα άρχισε να λαμβάνει «εμβληματικές» διαστάσεις για το πώς αντιλαμβάνεται στην πραγματικότητα ο ιμπεριαλισμός την πολιτιστική κληρονομιά των λαών. Ακόμη και αυτήν που υποτίθεται ότι «προστατεύεται» από τους διεθνείς οργανισμούς, όπως συμβαίνει με πολλά από τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Μεσοποταμίας.

Από όλες τις εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, κυρίως από το 2005 μέχρι και την πρόσφατη «τελική» προκύπτουν τα εξής:

john cena

Ο Ομπάμα στέλνει την «πρώτη κυρία» στη Κοπεγχάγη


Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα πάει στην Κοπεγχάγη για τη ψηφοφορία της πόλης που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και διεκδικεί το Σικάγο όμως θα στείλει τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα.
Μετά τη… πάσα που του έκανε ο Ζακ Ρογκ και έγραψε σχετικά το greek-olympics.blogspot.com, ο Αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε στο πρόεδρο της ΔΟΕ και του είπε ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προτεραιότητα έχει η μάχη που δίνει στην οικονομία καθώς και για το νέο σύστημα υγείας στις ΗΠΑ, και ότι δεν θα έρθει στην σύνοδο της ΔΟΕ.
Όμως η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα θα είναι εκεί σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Τώρα η επιτροπή διεκδίκησης με τον πρόεδρό της Πάτρικ Ράιαν «Σικάγο 2016» ετοιμάζει τα σχέδιά της ώστε να καταφέρει να κερδίσει περισσότερους ψήφους απ’ ότι πιστεύουν ότι έχουν μέχρι τώρα.
Μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα όπως έχουμε γράψει πολλές φορές θα είναι η σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Βάλερι Τζάρετ. Και επειδή όλοι γνωρίζουν ότι τις μέρες πριν από την απόφαση πληθαίνουν οι παροχές η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι αν οι Ολυμπιακοί πάνε στο Σικάγο θα διανεμηθούν 500.000 εισιτήρια σε παιδιά.
Η τελευταία ημέρα πριν από την εκλογή της πόλης που θα γίνει στις 3 Οκτώβρη και οι συναντήσεις που θα γίνουν θα κρίνουν πολλά.
Αυτό βέβαια το γνωρίζουν και οι αντίπαλοι του Σικάγο, το Ρίο ντε Τζανέιρο που πάει ως φαβορί, το Τόκιο και η Μαδρίτη που είναι του αουτσάιντερ.

Πολεμική Αεροπορία: 416,3 εκατομμύρια για αναχαιτίσεις σε μια 8ετία



Οι "φιλικές" σχέσεις ...κοστίζουν!
Το κόστος της Πολεμικής Αεροπορίας για την αντιμετώπιση των τουρκικών παραβάσεων και παραβιάσεων, σύμφωνα με τους πιλότους, είναι δυνατόν να το προσεγγίσουμε γνωρίζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών που απογειώθηκαν για την αναγνώριση και την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών και έναν μέσο όρο κόστους της ώρας πτήσης των μαχητικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατασκευαστικών εταιρειών των αεροσκαφών που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία, το κόστος κυμαίνεται από 10.000 έως και 20.000 ευρώ ανά ώρα, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους. Κατά τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσος όρος είναι τα 15.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης.
Το ποσόν αυτό αναλογεί σε μία ώρα πτήσης και συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα του αεροσκάφους, η συντήρηση που θα πρέπει να έχει το κόστος λειτουργίας των ραντάρ και του προσωπικού υποστήριξης, ακόμα και το κόστος των σχολείων και εκπαιδευτικών πτήσεων που κάνουν οι χειριστές πριν ονομαστούν διαθέσιμοι στον τύπο του αεροσκάφους.
Επίσημο μοντέλο υπολογισμού δεν υπάρχει, αλλά σε γενικές γραμμές αυτός είναι ο κανόνας που χρησιμοποιούν οι αεροπορίες για να βγάζουν έναν μέσο όρο κόστους των πτήσεών τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, την τελευταία οκταετία, από το 2000 μέχρι και το τέλος του 2008, η τουρκική αεροπορία έβγαλε για πτήσεις στο Αιγαίο, εντός του χώρου ευθύνης της Ελλάδας και σε πολλές περιπτώσεις και εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, 46.150 αεροσκάφη. Για την αντιμετώπισή τους από την Ελλάδα απογειώθηκαν 18.505 μαχητικά. Ο μέσος χρόνος πτήσεων είναι μιάμιση ώρα, δηλαδή τα ελληνικά αεροσκάφη πέταξαν για αναχαιτίσεις 27.757,5 ώρες. Πολλαπλασιαζόμενο με τον μέσο όρο κόστους της ώρας πτήσης, που είναι 15.000 ευρώ την ώρα, το συνολικό κόστος των πτήσεων είναι 416,3 εκατ. ευρώ.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το ποσόν αυτό είναι πέραν του κόστους των πτήσεων κατά τις προγραμματισμένες ασκήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίες θα γίνονταν ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι τουρκικές παραβάσεις και παραβιάσεις. Επίσης στο κόστος αυτό δεν περιλαμβάνεται και το κόστος αεροσκαφών που έχουν πέσει κατά τη διάρκεια αναχαιτίσεων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν χαθεί τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη και έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερις Ελληνες χειριστές κατά τις αναχαιτίσεις. Τα δύο μαχητικά ήταν τύπου F-4 Φάντομ, το πλήρωμα του ενός εκ των δύο σκοτώθηκε, ένα Μιράζ (F-1), ο χειριστής του σκοτώθηκε, και ένα F-16, του οποίου επίσης ο χειριστής σκοτώθηκε. Δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον επίσημα, ποιο είναι το κόστος των αεροσκαφών που χάθηκαν, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε μπορεί να υπολογιστεί, γιατί δεν γνωρίζουμε τι οπλικά συστήματα είχε κάθε αεροσκάφος επάνω όταν έπεσε. Φυσικά στο κόστος δεν μπορεί να υπολογιστεί η ανθρώπινη ζωή, ιδιαίτερα όταν αυτή χάνεται σε καιρό ειρήνης.
Οι περισσότερες παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών έγιναν μεταξύ 6 και 10 ναυτικών μιλίων από τα ελληνικά νησιά, δηλαδή στην περιοχή που η Τουρκία αμφισβητεί ότι ανήκει στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον σε επίπεδο Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα του καθορισμού του εναέριου χώρου της Ελλάδας, καθώς είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο της οποίας τα χωρικά ύδατα δεν συμπίπτουν με τον εναέριο χώρο, όπως ορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όλο και περισσότεροι αξιωματικοί εκφράζουν ανοιχτά πλέον την άποψη ότι πρέπει να βρεθεί μια ρύθμιση στο θέμα του Αιγαίου, καθώς δεν είναι δυνατόν να θρηνούμε θύματα σε καιρό ειρήνης, ούτε να ξοδεύουμε τεράστια ποσά τόσο σε καύσιμα όσο και σε εξοπλισμούς, όταν μπορεί να βρεθεί μια πολιτική λύση στο θέμα. «Οι συνεχιζόμενες αναχαιτίσεις στο Αιγαίο έχουν οδηγήσει πολλές φορές στα όρια χειριστές αλλά και αεροσκάφη. Εχουν γίνει λάθη, έχουμε χάσει ανθρώπους μας και από τις δύο πλευρές και όλα αυτά σε περίοδο ειρήνης. Κάποιες φορές έχουν δημιουργηθεί και "αιτίες πολέμου", αλλά ευτυχώς ποτέ δεν φτάσαμε σε αυτόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε ενεργοποίηση της κόκκινης γραμμής Αθήνας - Αγκυρας και δόθηκε εντολή αποκλιμάκωσης και από τις δύο πλευρές. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν θέλουν οι δύο πλευρές, μπορούν να βρουν λύσεις, και αυτό πρέπει να κάνουν».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

"...πόσο άλλαξες...πόσο άλλαξες..."



Πρίν από μερικά χρόνια όταν η λέξη λαθρομετανάστης ήταν
άγνωστη στους περισσότερους Αθηναίους όπως
και οι λαθρομετανάστες επίσης, υπήρχε μια "τάξη"
στην εγκληματικότητα.
Μια συμφωνία Κυρίων και Κυριών.
Οι τραβεστί είχαν πιάτσα στη Συγγρού λίγα αγοράκια
στην Πλατεία Κουμουνδούρου και τα δικά τους μαγαζιά
τόπους συνάντησης και διασκέδασης στου Ψυρρή και μετά
στο Γκάζι.
Οι φτηνοί οίκοι ανοχής με Ελληνίδες πάντα στη Φυλής, στην Ιάσωνος,
στην Κεραμεικού,
οι μεσαίοι στα στενά της Πατησίων και οι πολυτελείας στο Κολωνάκι.
Σωστή χωροθέτηση που εξυπηρετούσε τους πάντες.
Εκδιδόμενες-ους, πελάτες και Αστυνομία.
Τα πάντα με πρόγραμμα όμορφα και ήρεμα.
Προσαγωγές για παραβάσεις ρουτίνας.
Ασφαλώς υπήρχαν και οι ληστές και οι διαρρήκτες στην πλειοψηφία
τους όμως τσακωμένοι με τη βία και με τα όπλα.
Όμορφες δουλειές.
Ο γριλάκιας που έμπαινε στα σπίτια σπάζοντας δύο γρίλιες
στο παράθυρο και ανοίγοντας το τσεμπερέκι (μάνταλο) με το
κατσαβίδι.
Άνοιγε έμπαινε στα νύχια άοπλος ούτε καν με σπρέϋ ύπνου
έπαιρνε κάτι τι και την κοπάναγε.
Την άλλη ημέρα στην Ασφάλεια οι σεσημασμένοι γριλάκηδες
παρόντες για καφέ.
Μετά από κανά δυό ώρες "εντάξει εγώ ήμουνα κυρ αστυνόμε"
και τελείωνε.
Μετά την επέλαση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα στην Ασφάλεια
έσκισαν τα πτυχία τους και πέταξαν στα σκουπίδια τους φακέλους
με τους σεσημασμένους ως άχρηστο υλικό.
Οι σημερινοί κακοποιοί στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί πρώτα
πυροβολούν και μετά φωνάζουν "ντίνεις λεφτά γκιατί σου ρίχνω
και στο άλλο πόντι..."
Στα δελτία ειδήσεων λόγω χρόνου ενημερώνουν μόνο για ληστείες
μετά φόνου.
Ακόμα και οι ηλικιωμένοι όταν δίνουν κατάθεση ως μάρτυρες
για την ληστεία στου γείτονα απέναντι προσδιορίζουν και τον τύπο
του όπλου από τον πυροβολισμό που άκουσαν.
Έχουν εκπαιδευτεί.
Απαγωγές ο Αθηναίος έβλεπε σε κινηματογραφικές ταινίες.
Ληστείες σε τράπεζες απολάμβανε από τον καναπέ του
σε αμερικάνικες παραγωγές στην τηλεόραση.
Σήμερα είναι εθελοντής κομπάρσος σε αυθεντικά γυρίσματα
ληστειών μέσα η έξω από την τράπεζα.
Οι πιο τυχεροί παίζουν και μικρούς αληθινούς όμως ρόλους
του θύματος της απαγωγής για να ξεφύγει ο αληθινός
δράστης.
Αργότερα εκπαιδευμένος σκιτσάρει μόνος του τον δράστη
στην Ασφάλεια και περιγράφει τον τύπο του όπλου π.χ.
περίστροφο Ruger GP100.
Ναρκωτικά υπήρχαν αλλά όχι στα περίπτερα.
Οι χρήστες δεν προτιμούσαν τα πεζοδρόμια τις πλατείες και
τα σκαλάκια...δεν ήταν προχωρημένοι ούτε τους άρεσε
να γίνονται θέαμα.
Η εικόνα με τους Αφρικανούς εμπόρους ναρκωτικών
στο Τρίγωνο του Θανάτου δεν θα μπορούσε πρίν
από μερικά χρόνια να έχει γραφτεί ούτε σαν σενάριο
για ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Στους οίκους ανοχής οι Ελληνίδες είναι σπάνιο είδος λες και
ασπάστηκαν το δόγμα του συγχωρεμένου του Αυλωνίτη...
"τάξις και ηθική..."
Ούτε τάξις ούτε ηθική....οι αλλοδαποί σωματέμποροι "αγόρασαν"
με το έτσι θέλω τις άδειες των "σπιτιών" τους και στην καλύτερη
των περιπτώσεων τις προσέλαβαν βοηθούς στις εισαγόμενες.
Αθήνα.... "πόσο άλλαξες...πόσο άλλαξες..."

Αθηναίος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΤΙΣ 6



Image Hosted by ImageShack.us
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

1913: Γεννιέται ο Τζέσε Όουενς.

Οι συνταγές κατά του καρκίνου του προστάτη



Σε μεγάλο επιστημονικό συνέδριο επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η ευεργετική δράση που έχουν κατά του καρκίνου του προστάτη διάφορες τροφές. Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Surrey μελέτησε τροφές, διαιτολόγια και τρόπους μαγειρέματος που βοηθούν στην καθυστέρηση ή και στην παρεμπόδιση της εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη. Μια σαλάτα που θα αποτελείται από ωμό...



μπρόκολο, χυμό ντομάτας και καρύδια Βραζιλίας αποτελεί, σύμφωνα με τους ερευνητές, γεύμα- ασπίδα κατά του καρκίνου του προστάτη, αφού αυτές οι τροφές περιέχουν αντικαρκινικές ουσίες, οι οποίες εμποδίζουν την εμφάνιση της ασθένειας.

Αλλες τροφές που έχουν ανάλογη δράση εναντίον του καρκίνου του προστάτη είναι σύμφωνα με τους ερευνητές το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το ρόδι, τα φασόλια σόγιας, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι για να έχει θετικά αποτελέσματα η κατανάλωση αυτών των τροφών θα πρέπει να μαγειρεύονται με τρόπο τέτοιον ώστε να μην καταστρέφονται οι αντικαρκινικές ουσίες που περιέχουν. Για παράδειγμα, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα θα πρέπει αφού κοπούν να παραμένουν για διάστημα δέκα λεπτών στον μαγειρικό πάγκο πριν μπουν στην κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον φούρνο. Υποστηρίζουν επίσης ότι στο μαγείρεμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται κραμβέλαιο, το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι είναι πλούσιο στα ευεργετικά για τον οργανισμό ω-3 λιπαρά οξέα. «Εχουμε πλέον στη διάθεσή μας αποδείξεις ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, σε συγκεκριμένες ποσότητες και με συγκεκριμένους τρόπους μαγειρέματος, μπορεί να καθυστερήσει ή και να εμποδίσει την εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη. Αυτά τα διαιτολόγια είναι ιδανικά για όσους έχουν οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του προστάτη ή έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο παρελθόν και τώρα είναι καλά» δηλώνει η Μάργκαρετ Ρέιμαν , καθηγήτρια Διατροφικής Ιατρικής και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, η οποία μάλιστα εξέδωσε και ένα βιβλίο με συνταγές κατά του καρκίνου του προστάτη.

Οι δέκα πιο ισχυρές γυναίκες του οικονομικού κόσμου





Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Pepsi κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού «Fortune» με τις πενήντα ισχυρότερες γυναίκες του οικονομικού κόσμου.

Οι πρώτες δέκα είναι οι εξής:


1 Ίντρα Νούγι: Πρόκειται για τη διευθύνουσα σύμβουλο της PepsiCo και βρίσκεται για τέταρτη φορά στη λίστα, καθώς με αυτήν στο τιμόνο η εταιρεία της έχει σημειώσει κέρδη ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, η κίνησή της να αγοράσει δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιάλωσης των οποίων τις υπηρεσίες αξιοποιούσε η Pepsi εκτιμάται ότι θα εξοικονομήσει 300 εκατομμύρια δολάρια. Ένα «μελανό σημείο» : η «αναβάπτιση» των Gatorade και Tropicana, που δεν έγιναν θετικά αποδεκτές από τους καταναλωτές.

2 Άιριν Ρόζενφελντ: Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Kraft Foods (επίσης πιανίστρια και δεινή rolleblader) προχώρησε σε μία τεράστια διαφημιστική εκστρατεία κατά τη διάρκεια της ύφεσης ώστε να κρατήσει ψηλά τις πωλήσεις μακαρονιών, τυριού και του αναψυκτικού Kool-Aid. Αποτέλεσμα: άνοδος των κερδών κατά 15%.

3 Πατ Βόερτς: Η πρόεδρος της Archer Daniels Midland (εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της σόγιας) «πόνταρε» στην αιθανόλη. Το αποτέλεσμα; Άνοδος 15% των μετοχών της εταιρείας μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. Επίσης, κατέχει έδρα στο διοικητικό συμβούλιο της Procter & Gamble.

4 Άντζελα Μπράλι: Η Τεξανή που ξεκίνησε σαν σερβιτόρα και έφτασε να διοικεί μία εταιρεία υγειονομικών ασφαλίσεων (Wellpoint) αξίας 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

5 Άντρεα Γιουνγκ: Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της AvoProducts (AVP), είναι επίσης μέλος των συμβουλίων της Apple και της GE.

6 Όπρα Γουίνφρι: Διάσημη για την τηλεοπτική εκπομπή της, αποδεικνύει ότι έχει ακόμα τη «μαγεία» που την έκανε γνωστή. Πρόεδρος της Harpo, ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της καλωδιακό δίκτυο, ονόματι OWN, χωρίς να πτοείται από πτώση της ακροαματικότητας της εκπομπής της κατά 31% σε σχέση με το 2004.

7 Έλεν Κούλμαν: Σχεδόν 21 χρόνια μετά από την ημέρα που έπιασε δουλειά στην εταιρεία DuPont, έφτασε στην κορυφή τον Ιανουάριο, αναλαμβάνοντας το πόστο της διευθύνουσας συμβούλου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας αναδιαμόρφωσης του «ψηφιδωτού» των διοικητικών στελεχών, που ελπίζει πως θα οδηγήσει σε περικοπή των εξόδων της εταιρείας της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

8 Κάρολ Μπαρτς: Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος της Autodesk και νυν της Yahoo! έχει ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία διαφήμισης με σκοπό την κυριαρχία της εταιρείας στον κόσμο του Ίντερνετ.

9 Ούρσουλα Μπερνς: Η πρώτη Αφροαμερικανίδα διευθύνουσα σύμβουλος που εισήλθε στη λίστα του Fortune, κρατά γερά τα ηνία της Xerox, σκοπεύοντας να αναδείξει την εταιρεία (η οποία προσπαθεί ακόμα να ανακάμψει από το 2001, όταν είχε φτάσει κοντά στη χρεοκοπία) δυνατότερη από ποτέ.

10 Μπρέντα Μπαρνς: Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Sara Lee, είχε αποτελέσει και την πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο της PepsiCo το 1996.
ΠΗΓΗ

ΑΤΜ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

'Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα.
Για παράδειγμα αν ο αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να εισάγετε 4321.
Το ΑΤΜ αναγνωρίζει ότι ο αριθμός PIN είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά εν αγνοία του ληστή, ειδοποιείτε η αστυνομία.

Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας..

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ !!!!!!!

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Mείωση των εμβασμάτων των μεταναστών σημειώθηκε το 2009 σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2009 τα εμβάσματα άγγιξαν τα 394 εκατ. ευρώ, που είναι ο χαμηλότερος αριθμός από το 2006...



...Η μείωση των εμβασμάτων οφείλεται στην παγκόσμια οικονομική κρίση σύμφωνα με τους οικονομολόγους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ Coyote ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ Road Runner

Καληνύχτα κύριε Καραμανλή…


Σημίτης τέλος αλλά η Ντόρα παραμένει…

Τα αδύνατα δυνατά κάνει ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να παραδώσει την διακυβέρνηση της χώρας στον Γιώργο Παπανδρέου. Αυτό όμως είναι το «τυράκι» που όλοι αναγνωρίζουν, αλλά ταυτόχρονα αναρωτιούνται: «Ποια είναι η φάκα;»
Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει περάσει σε μία σειρά επιτυχών «εκκαθαρίσεων» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, εκδιώκοντας στην κυριολεξία όλους εκείνους που μπορούν λόγω του πολιτικού τους παρελθόντος να του δημιουργήσουν προβλήματα στις εκλογές. Ταυτόχρονα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παίρνει και τα κεφάλια όλων εκείνων που αντιστρατεύτηκαν στην εκλογή του ως προέδρου ή έχουν κάποιες «πολιτικές βλέψεις»… Γενικά, ο κύριος Παπανδρέου ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ από οποιοδήποτε εσωκομματικό πρόβλημα μπορεί να του δημιουργηθεί στο μέλλον.
Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να ανακοινώσει όλα τα οικονομικά μέτρα για τη διάσωση της χώρας, αυτοκτονώντας ουσιαστικά και στέλνοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από την κυβέρνηση στην αντιπολίτευση!!! Χρησιμοποιεί την ειλικρίνεια για να προσεγγίσει ή απλά προσπαθεί να ωθήσει τους «αναποφάσιστους» ψηφοφόρους στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ;
Όπως και αν δει κανείς τις κινήσεις του σημερινού πρωθυπουργού, συγκρίνοντάς τες με τις εκ διαμέτρου αντίθετες κινήσεις του Παπανδρέου, καταλήγει στο συμπέρασμα πως είτε ο Κώστας Καραμανλής είναι ανίκανος πολιτικά και δεν μπορεί να διαπιστώσει τα πραγματικά εσωκομματικά του προβλήματα, είτε οδηγεί μεθοδικά τον Γιώργο Παπανδρέου και σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ σε μία ολέθρια για τον σοσιαλιστικό χώρο παγίδα… ίσως ο κύριος Παπανδρέου θα έπρεπε να «πονηρευτεί» στο γιατί ο Κώστας Καραμανλής του παραδίδει την εξουσία…
Η Ντόρα Μπακογιάννη, μόνιμη στους καταλόγους διαδοχής και πρώτη στον κατάλογο των «δελφίνων», έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, έχοντας αφήσει τον Κώστα Καραμανλή «να βγάλει το φίδι από την τρύπα», για την δημιουργίας της οποίας η ίδια εργάστηκε επιμελέστατα. Η αφάνεια της κυρίας Μπακογιάννη, όταν εμφανίζονται τα δύσκολα, είναι χαρακτηριστικό της γνώρισμα και κανείς δεν ξαφνιάζεται από τις «έξυπνες αποστάσεις» που κρατάει η Ελληνίδα ΥΠΕΞ. Απορίες όμως εκφράζονται ιδιαίτερα γι αυτό το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο χρειάζεται να αγωνιστεί σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένων όλων της των στελεχών, μικρών και μεγάλων.
Παρατηρώντας τις… εξελίξεις, διαπιστώνουμε μία τραγική μοναξιά του Καραμανλή, ο οποίος εμφανίζεται μόνος του προσπαθώντας, τουλάχιστον, να μειώσει την διαφορά με το ΠΑΣΟΚ, πράγμα μάλλον ακατόρθωτο… Επί σειρά ετών, ο Κώστας Καραμανλής στήριζε τις απαράδεκτες πολιτικές τόσο στην οικονομία, στον δημόσιο τομέα, στην άμυνα, την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, αλλά κυρίως την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική η οποία κατάφερε να μειώσει την χώρα και να την εκθέσει ανεπανόρθωτα σε φίλους και εχθρούς…
Το πώς και το γιατί, η χώρα έφθασε σε αυτό το σημείο, είναι τα σημεία στα οποία ο (ακόμη) πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να τοποθετηθεί απέναντι στους Έλληνες πολίτες, να τους ενημερώσει για την πραγματική κατάσταση της χώρας και «να ρίξει στην πυρά» τους κύριους υπεύθυνους για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Οφείλει, τουλάχιστον ως ίστατο μέτρο αυτοκάθαρσης, να εξηγήσει έντιμα στους πολίτες τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στις εκλογές…
Εάν δεν το κάνει, τότε θα χρεωθεί όλα εκείνα που επιμελέστατα του έχουν φορτώσει οι εσωκομματικοί του «φίλοι»…
Πάντως, κοινή παρατήρηση όλων μας είναι πως η αποφυγή οποιασδήποτε νύξης, για τα εθνικά θέματα, τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον κύριο Παπανδρέου, δημιουργεί μεγάλα και σκληρά ερωτήματα, στα οποία πιθανότατα δεν επιθυμούν να απαντήσουν οι δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί.
Η πλήρης «συσκότιση» στα εθνικά θέματα, που έχουν από κοινού επιβάλλει στην πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσουν σε θέματα που άπτονται τις εθνικής μας κυριαρχίας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, στην γελοία αδιαλλαξία των Σκοπίων, καθώς και στην μεθοδευμένη αθώωση της Τουρκίας για τα εγκλήματά της στην Κύπρο και για την συνέχιση της διαίρεσης της μεγαλονήσου, δημιουργούν την μέγιστη δυνατή ανασφάλεια στους πολίτες, από τους οποίους –κατά τα άλλα- Καραμανλής και Παπανδρέου επιζητούν την ψήφο προκειμένου να εργαστούν για τα συμφέροντα της χώρας!!! Σχήμα οξύμωρο; Ίσως…
Το σίγουρο είναι πως θα εργαστούν για τα συμφέροντα, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τίνος θα είναι αυτά…
Ένας αναγνώστης
πηγή

S300: Δεν τους χρειάζεστε, θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια…

…ως προς τη Δύση, γεγονός που δεν αντανακλά τις πραγματικές προθέσεις σας πρόεδρε Μιλόσεβιτς και τις συμβάσεις συνεργασίας που έχουμε υπογράψει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μιλόσεβιτς καθυστέρησε την παραλαβή των Ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων. Λίγους μήνες μετά, η Σερβία ισοπεδωνόταν από τα συμμαχικά αεροσκάφη, χωρίς δυνατότητα αντίδρασης. Βρετανός στρατιωτικός αναλυτής εξηγεί:

Τα αντιαεροπορικά συστήματα που διέθεταν οι Σέρβοι όπως τα S-75 Dvina (SA-2), Perchora-M (SA-3a),2K12 Kvadrat (SA-6) SAM κλπ. δεν ήταν εξοπλισμένα με συστήματα θερμικού εντοπισμού στόχου. Η καταστροφή των Σερβικών ραντάρ τα κατέστησε άχρηστα.

Εάν όμως η Σερβία είχε προχωρήσει την παραγγελία των S300 τα Νατοϊκά αεροπλάνα θα αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα αφού οι απώλειες θα έφταναν τα 70 αεροσκάφη την ημέρα.

Γιατί αναφερόμαστε σε αυτά χρονιάρες (προεκλογικές) ημέρες;

Για να υπενθυμίσουμε τις νουθεσίες, τις απειλές και τους εκβιασμούς εις βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους (Κύπρος) ακριβώς για το ίδιο θέμα. Πρωταγωνιστές, οι απόγονοι του Αττίλα, οι “σύμμαχοι” μας στο ΝΑΤΟ, η σοσιαλιστική διεθνής, ο Πρωθυπουργός κύριος Σημίτης και ο (αναπληρωτής και μετέπειτα) Υπουργός Εξωτερικών κύριος Γιώργος Παπανδρέου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τότε έμπαιναν οι βάσεις για το σχέδιο Ανάν το οποίο παρουσιάζετο ως “Αμερικάνικη πρωτοβουλία”. Ο πρόεδρος Κληρίδης δεν είχε κατά νου να κυρήξει πόλεμο στην Τουρκία αλλά να είναι σε θέση ισχύος έναντι αυτών των διαπραγματεύσεων όπως απορρέει από τις τότε δηλώσεις του: “Η υπόθεση των πυραύλων φαίνεται οτι ετεροχρονίζει την αμερικανική πρωτοβουλία η οποία – όπως δήλωσε ο πρόεδρος Κληρίδης-, αναμένεται να εκδηλωθεί τώρα, αρχές Απριλίου αντί το Μάρτιο” (Ελευθεροτυπία 20/1/97).

http://www.oraelladas.gr/wp-content/uploads/2007/11/papandreou2.jpg

Ο Κυπριακός λαός ήταν απόλυτα εναρμονισμένος με την απόκτηση των πυραύλων ως φαίνεται στα ευρήματα δημοσκόπησης της ΚΑΠΑ Research σύμφωνα με τα οποία το 96% των ερωτηθέντων στην Κύπρο και το 75% στην Ελλάδα τονίζουν οτι Λευκωσία και Αθήνα πρέπει να επιμείνουν στην ενίσχυση των κυπριακών ενόπλων δυνάμεων με την εγκατάσταση των S-300.

Οι σύμμαχοι μας όμως είχαν άλλες απόψεις. Ο Αμερικανός πρέσβυς στην Κύπρο κύριος Μπριλ “άφησε να εννοηθεί ότι η Ουάσιγκτον δεν αντιτίθεται στην εγκατάσταση των S-300 στην Κρήτη. Σε ερώτηση περί του σεναρίου Κρήτης και κατά πόσο αυτό είναι αμερικανικής προέλευσης είπε ότι “από τη στιγμή που δεν εγκατασταθούν στην Κύπρο, οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να μελετήσουν σχεδόν οτιδήποτε άλλο”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος “δεν απέκλεισε” την εκδοχή της εγκατάστασης των S-300 στην Κρήτη.

Ο Κώστας Σημίτης συναντήθηκε με τον Γλαύκο Κληρίδη και του άσκησε την τελική πίεση, που έθεσε τους S300 στο “ντουλάπι” της Κρήτης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε ΥΠΕΞ και έτρεξε να ενημερώσει τους ομολόγους του στις Βρυξέλλες για τις “θετικές εξελίξεις”.

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές δια στόματος της προέδρου τους συνέστησε να σταματήσουν οι δηλώσεις για το θέμα των πυραύλων (σκάστε δηλαδή).

Ο Γιάννος Κρανιδιώτης, ο μόνος που αγωνίστηκε μέχρι τέλους μεθοδικά και αποτελεσματικά βρήκε το θάνατο σε ένα “Τραγικό Ατύχημα”.

Ενώ το σχέδιο Ανάν βρήκε την πανηγυρική υποδοχή από τους κυρίους Σημίτη, Παπανδρέου ακόμα και τον πρόεδρο Κληρίδη, μέσα σε έναν πακτωλό εκατομμυρίων που αποδεδειγμένα δόθηκαν αλλά κανένας “δεν τα πήρε”.

Είπατε τίποτα για αγωγούς;

πηγή

TO 1944 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ BARRY WHITE



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

....ΜΕΡΑ....ΝΥΧΤΑ...