Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Διαφήμιση' που προβαλεται απο την εφορία στην πολιτεία της Πενσυλβάνια!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=705

Τουρκικά επιχειρήματα για γέλια και για κλάματα

Να σου πω τώρα γιατί η Τουρκία ξανακάνει τσαμπουκάδες στο Αιγαίο, εκτός από τις αιτίες που ξέρεις. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει αυτές τις μέρες σε εφαρμογή κάτι προγράμματα χτενίσματος των εξωτερικών της συνόρων στα οποία περιλαμβάνεται φυσικά η Ελλάδα και η Κύπρος κι΄ ένα....


πρόγραμμα για έναν "Ενιαίο Ευρωπαϊκό Ουρανό". Για να γίνουν αυτά, που πρέπει να έχουν τελειώσει σε 6 μήνες, πρέπει να κοπεί σε κουτάκια ο εναέριος χώρος και να κανονιστεί ποια χώρα ελέγχει τι. Μάλιστα επειδή θα αποφασιστεί και ποιο σύστημα μη επανδρωμένων αεροσκαφών θα χρησιμοποιηθεί για ειρηνικούς και στρατιωτικούς σκοπούς, δηλαδή αναγνώριση, διάσωση κλπ, οι Τούρκοι πιέζονται χρονικά γιατί τα σχέδιά τους στο Αιγαίο αποτυγχάνουν. Και ένα ρώσικο αεροπλανοφόρο τους σπάει τώρα τα νεύρα.


http://www.styx.gr/

"Παράκληση προς τον κο Χρυσοχοίδη"

"Είμαι γέννημα- θρέμα Πατησιώτης και εξακολουθώ να μένω με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου στα ’νω Πατήσια. Με λίγα λόγια και να να μην μακρυγορώ αγαπητέ Υπουργέ προστασίας του πολίτη, στη γειτονιά αυτή, την κάποτε...


όμορφη και ρομαντική, το μόνο απροστάτευτο πλάσμα είναι ο κάθε Έλληνας πολίτης που είχε την ατυχία να διαμένει εδώ....

Με ποιό από τα δεινά να ξεκινήσω? Με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής που διαμένουν ανενόχλητοι όπου υπάρχει ακατοίκητο σπίτι, πάρκο, πλατεία ή χάλασμα και έχουν γίνει επιθετικοί και χυδαίοι προς τις κοπέλες και τα μικρά κοριτσάκια που πηγαίνουν ακόμα και στο δημοτικό σχολείο??? Με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που διαμένουν ένα χρόνο τώρα στα χαλάσματα του εργοστασίου της Κολούμπια και δεν μπορείς να πλησιάσεις απο την βρώμα των ακαθαρσιών γιατί δεν υπάρχουν φυσικά τουαλέτες εκεί? Με τις συνεχείς και καθημερινές αρπαγές τσαντών που γίνονται ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους και μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών?? Με τις νεοεμφανιζόμενες μαύρες πεταλούδες της νύχτας που κάνουν πιάτσα τις νύχτες ακόμα και μπροστά στο σταθμό του ηλεκτρικού των ’νω Πατησίων?? Με τους τσακωμούς των αλλοδαπών σχεδόν κάθε νύχτα που μας κάνουν να πεταγόμαστε έντρομοι απο τα κρεβάτια μας 3 και 4 τα χαράματα???

Η ζωή μας έχει γίνει μια κόλαση. Όταν τελειώσετε με τον οικονομικό μας θάνατο που ψηφίζετε αυτές τις ώρες στη βουλή, τουλάχιστον δείτε μήπως μπορέσετε να μας σώσετε απο τον κοινωνικό θάνατο στον οποίο μας έχετε καταδικάσει!"


Ένας εξοργισμένος πολίτης

Η προβολή της ΠΟΜΑΚΙΚΗΣ γλώσσας ενοχλεί τους "τούρκους" της Θράκης...



Γιατί τόσο μένος κατά της πομακικής γλώσσας και ταυτότητας από τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως "τούρκους" έλληνες πολίτες της Θράκης;;; Κανείς άλλος από τη μειονότητα δεν μπορεί να "αυτοπροσδιοριστεί" όπως θέλει.... Πολύ δημοκρατικοί οι "τούρκοι" μειονοτικοί.... και μετά μιλάνε για καταπάτηση του δικαιώματος του "αυτοπροσδιορισμού"!!!!;;;;
Για την ιστορία και μόνο να αναφερθεί ότι η τοπική ΕΡΑ Κομοτηνής μεταδίδει ειδήσεις στην τουρκική γλώσσα και ποτέ κανείς δε διαμαρτυρήθηκε.... και βέβαια ότι ο Δήμος Μύκης είναι ένας σχεδόν αμιγώς ΠΟΜΑΚΙΚΟΣ Δήμος.....


Είναι γνωστό ότι ο δήμος Μύκης μας εκπλήσσει πολλές φορές με τις αποφάσεις του.
-Αυτή την φορά όμως μάλλον πρωτοτύπησε.
-Τα έβαλε με τον δημοσιογράφο Σεμπαϊδήν Καραχότζα και το κανάλι 6 της Ξάνθης που είχαν την φαεινή ιδέα να μεταδώσουν το δελτίο ειδήσεων στην…..Πομακική γλώσσα.
-Μάλιστα εξέδωσαν σχετικό ψήφισμα και το απέστειλαν για διαμαρτυρία μέχρι και στην γενική γραμματέα της Περιφέρειας Θεοδώρα Κόκλα.
-Ισχυρίζονται ότι πρέπει να μεταδίδονται οι ειδήσεις και στην Τουρκική γλώσσα γιατί είναι η κρατούσα γλώσσα της μειονότητας.
-Βέβαια δεν έβαλαν το μυαλό τους να σκεφτεί ότι είναι δικαίωμα ενός ιδιωτικού καναλιού να προβάλλει και την διαφορετική άποψη, αλλά και να δίνει βήμα στους πομάκους που βάλλονται από τα τσιράκια του προξενείου.
-Ενώ δεν έδειξαν αντίστοιχη ευαισθησία οι σύμβουλοι του δήμου όταν πολλά χρόνια τώρα η πομακική γλώσσα αγνοείται και υπάρχει πλήθος εκπομπών στην τουρκική γλώσσα στα κρατικά ραδιόφωνα, σε εφημερίδες της Θράκης και μειονοτικά ραδιόφωνα.
-Μήπως τελικά άρχισαν να ανησυχούν από μια μόνο εκπομπή στα πομακικά, γι’ αυτό αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο;
-Ή θέλουν να τρομοκρατήσουν πάλι και να φιμώσουν φωνές που ενοχλούν;
-Έχουν συνηθίσει με τέτοιες τακτικές στα πομακοχώρια της Ξάνθης που τακτικά τα επισκέπτεται ο πρόξενος της Τουρκίας.
-Πάντως στην απαράδεκτη αυτή τακτική του δήμου Μύκης, διαμαρτυρήθηκε και ο υπερνομάρχης Κωσταντίνος Τάτσης.

Πηγή : http://www.xronos.gr/detail.php?ID=5...phrase_id=8119

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ





"SOS για το ΕΚΑΒ Αθηνών"

"Δυστυχως το τελευταιο διαστημα παρατηρουνται τραγικες ελλειψεις σε αναλωσιμα υλικα οπως γαντια και αυχενικα κολαρα με αποτελεσμα να δημιουργειται κινδυνος για την ασφαλεια και υγειινη των εργαζομενων διασωστων αλλα και των ασθενων που διακομιζονται απο το εκαβ.το ασχημο ειναι οτι οι ελλειψεις εντος ολιγου θα περιλαμβανουν και αλλα παραιατρικα υλικα....ταυτογχρονα η διοικηση μαζι με το προεδρειο του σωματειου και τον εκπροσωπο των εργαζομενων στο δ.σ προχωρησαν σε μπαραζ μεταθεσεων απο το εκαβ αθηνας προς τα περιφερειακα παραρτηματα με αποτελεσμα την αποδυναμωση του στολου των ασθενοφορων που εργαζονται.οι μεταθεσεις σε συνδυασμο με πολλες εσωτερικες μετακινησεις που γινονται καθε εβδομαδα δημιουργουν προβλημα στην επειγουσα προνοσοκομειακη φροντιδα και διακομιδη ασθενων και τραυματιων στα νοσοκομεια.δυστυχως η αναλογια ασθενοφορου ανα κατοικο στην αττικη ειναι 1/80.000 και πλεον κατοικους και αυτο σημαινει αμεσο κινδυνο της ζωης του ανθρωπου που χρειαζεται ασθενοφορο....οι διασωστες που απεμειναν να εργαζονται εξω στον δρομο εχουν φτασει στα ορια τους και ζητουν την παρεμβαση του υπουργειου για να σταματησει αυτο το αισχος κομματικων μετακινησεων για βολεμα των ημετερων....οι πολιτες κινδυνευουν και κανεις δεν συγκινειται,δυστυχως.may day,may day ekab is down."

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τρόπος απόκτησης νόμιμης διαμονής..................


Αυξήθηκαν οι γεννήσεις στην Χώρα μας.
Όχι για Ελληνίδες αλλά για αλλοδαπές που ζούν στην Χώρα μας.
Άνοιξαν τον χάρτη βρήκαν την Ελλάδα ρωτήσανε και μάθανε
ότι δεν χρειάζονται ταξιδιωτικά έγγραφα πήραν τα καϊκια της γραμμής
και έφθασαν στα παράλια των νησιών μας.
Από εκεί πανεύκολα στην Αθήνα......
Τρόπος για να αποκτήσουν νόμιμη διαμονή είναι η γέννηση παιδιού.
Δωρεάν η παρακολούθηση και ο τοκετός από τα Δημόσια Μαιευτήρια.
Έχει η Ελλάδα χρήμα....δεν έχει ανάγκη.
Πώς και σε ποιές συνθήκες θα ζήσουν αυτά τα μωρά;
Έχει ο Θεός....ο Αλλάχ....ο Βούδας.....
Το Ληξιαρχείο του Δήμου στην Μητροπόλεως σε μεγάλη κίνηση
αν και έχει ζέστη.
Αλλοδαπές με τα πόρτ μπεμπέ στην σειρά για να δηλώσουν
τα νεογέννητα που γέννησαν στην γή της επαγγελίας.
Μου έκανε εντύπωση γιατί παίρνουν μαζί τους τα μωρά
για να τα δηλώσουν.
Θυμάμαι ότι τα δικά μου δεν τα είχα πάει να τα δεί ο Ληξίαρχος.
Η Κυβέρνηση λαμβάνει τα μέτρα της για να μη
δηλώνονται ψεύτικες γεννήσεις;
Κάτι είναι και αυτό............

κορυφαιο!!!!



Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια...................από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου
- Τι κάνεις ρε?????? θα την κάψεις την τηλεόραση...
- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα...δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω....
- Την τσόντα δες....................μπάσκετ ξέρεις..........

Άρειος Πάγος: Νόμιμες οι κατασχέσεις ακινήτων παρά την αναστολή





www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=182074

Νόμιμες είναι οι αναγκαστικές εκτελέσεις, όπως η κατάσχεση ακινήτων, ακόμη και για οφειλές κάτω των 200.000, παρά την αναστολή των πλειστηριασμών αναφέρει γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Mε τη γνωμοδότηση του ο Γεώργιος Παντελής, έπειτα από ερώτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, αναφέρει πως αν και υπάρχει αναστολή των πλειστηριασμών για οφειλές κάτω των 200.000 ευρώ, παρόλα αυτά οι Τράπεζες μπορούν να προβαίνουν σε αναγκαστική κατάσχεση των ακινήτων των οφειλέτων.

Αναλυτικότερα αναφέρει πως «η αναστολή αυτή δεν καταλαμβάνει και τις διασφαλίστικές των απαιτήσεων των Τραπεζών πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως είναι η αναγκαστική κατάσχεση ακινήτων, οι οποίες νομίμως διενεργούνται».

Ελληνική πατέντα στα νέα Blackberry

Τα νέα κινητά τηλέφωνα «Μπλάκμπερι» (Blackberry), που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, είναι εξοπλισμένα και με μια ελληνική εφεύρεση. Τα κινητά αυτά διαθέτουν τη συσκευή Miroamer, που δημιούργησε ο ομογενής Γιώργος Πάρθημος από τη Μελβούρνη. Πρόκειται, ουσιαστικά, για το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου, που τώρα επεκτείνεται και στα κινητά Blackberry.

Όπως δήλωσε ο κ. Πάρθημος στο "Νέο Κόσμο", η μόνιμη εφαρμογή του Miroamer στα κινητά Blackberry θα παρέχει στους κατόχους του κινητού αυτού, τη δυνατότητα να ακούν μουσική από το δίκτυο διαδικτυακών ραδιοφώνων. Επίσης, μέσω αυτής της εφαρμογής, θα δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα πρόσβασης και σε άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει ο "Νέος Κόσμος", η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει αρχίσει, πλέον, να αποδίδει μεγάλα έσοδα στην ομογενειακή επιχείρηση. Οι μεγάλες τράπεζες της Αυστραλίας έχουν ήδη υπογράψει συμφωνίες με την ομογενειακή επιχείρηση και τα λογογράμματά (logo) τους, αλλά και οι διαφημίσεις τους, καλωσορίζουν τους χρήστες της Miroamer, μέσω Blackberry, στο παγκόσμιο διαδικτυακό ραδιοφωνικό στερέωμα.

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις, από τη συμφωνία Blackberry-Miroamer η ομογενειακή επιχείρηση θα επωφεληθεί δέκα εκατομμύρια δολάρια (Αυστραλίας).

Η συμφωνία μεταξύ της ομογενειακής επιχείρησης Miroamer και της Blackberry έρχεται έπειτα από μία σειρά άλλων επιχειρηματικών συμφωνιών της ομογενειακής επιχείρησης και άλλων κολοσσών, τόσο παραγωγής ραδιοφώνων αυτοκινήτου, αλλά και παραγωγής αυτοκινήτων. Ήδη, η «Άουντι» (Audi) εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με διαδικτυακά ραδιόφωνα, των οποίων η λειτουργία στηρίζεται, αποκλειστικά, στην πατέντα που δημιούργησε ο Γιώργος Πάρθημος.


Πηγή:
http://www.roufianos.com/showthread.php?t=71246

Οι συνέπιες της εξάπλωσης του τζόγου στην Σερβία



Η δραματική εξάπλωση του τζόγου στην γειτονική μας Σερβία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα της κατάστασης που αναμένεται να επικρατήσει στην Ελλάδα εάν ψηφιστεί το επίμαχο Ν/Σ για τα τυχερά παιχνίδια.

Το Σερβικό κράτος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον τζόγο για την ανόρθωση της κατεστραμμένης οικονομίας της χώρας μετά τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς και την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας. Επετράπη η εγκατάσταση ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών και καθημερινά προβάλλονταν δεκάδες διαφημίσεις για τα τυχερά παιχνίδια ελκύοντας όλο και περισσότερους Σέρβους στον τζόγο.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι σχεδόν το 50% του συνολικού πληθυσμού (3.500.000 σε σύνολο 7.500.000 Σέρβων) παίζουν σταθερά κάποιο τυχερό παιχνίδι. 250.000 Σέρβοι θεωρούνται ήδη εξαρτημένοι ενώ 700.000 είναι στην ζώνη υψηλού κινδύνου για να αναπτύξουν παθολογική εξάρτηση από τον τζόγο.

Επειδή στην Σερβία δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τους ανηλίκους, και οι διαφημίσεις που προβάλλονταν στην τηλεόραση δεν είχαν καμία προειδοποίηση για τους κινδύνους του τζόγου, είχε παρατηρηθεί ότι μέχρι και παιδιά του δημοτικού σύχναζαν σε καταστήματα με ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια με την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.

Το κέρδους του Σέρβικου κράτους για το κοινωνικό πρόβλημα που δημιούργησε φτάνει μόλις στα 50.000.000 Ευρώ το χρόνο. Τα υπόλοιπα είναι κέρδη των εταιριών που λειτουργούν τα τυχερά παιχνίδια και των καταστημάτων στα οποία εγκαταστάθηκαν.

Τα πρώτα βήματα προστασίας των πολιτών στην Σερβία έγιναν πριν ένα μήνα όταν υπό την πίεση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η κυβέρνηση της χώρας απαγόρεψε την λειτουργία ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών σε χώρους που απέχουν λιγότερο από 150 μέτρα από σχολεία καθώς και την είσοδο ανηλίκων στους χώρους αυτούς.

Η κατάσταση στη Σερβία παρουσιάζει εμφανείς ομοιότητες με την πιθανότερη εξέλιξη του κυβερνητικού σχεδίου στην Ελλάδα. Η Σερβία έχει πληθυσμό 7.500.000 κάτοικων και εγκαταστάθηκαν 20.000 VLT. Στην Ελλάδα των 11.500.000 κάτοικων θα προτείνεται να εγκατασταθούν 50.000 VLT με το ίδιο πρόσχημα, αυτό της βελτίωσης της οικονομίας. Οι ψυχολογία των Ελλήνων μετά το μνημόνιο με το ΔΝΤ και τα συνεχή αρνητικά δημοσιεύματα για την κατεστραμμένη οικονομία της χώρας δεν διαφέρει από την ψυχολογία των Σέρβων μετά την λήξη των βομβαρδισμών και ούτε διαφέρει η αγωνία του πολίτη να βρει τρόπο να συντηρήσει την οικογένεια του σε ένα αβέβαιο οικονομικό τοπίο. Εάν οι βουλευτές που θα κληθούν να ψηφίσουν το Ν/Σ θέλουν να μάθουν ποια θα είναι τα αποτελέσματα της ψήφου τους δεν έχουν παρά να μελετήσουν τις συνέπειες των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών στη Σερβία.

Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιχνιδιών

Ο γιος σηκώνει το παγκόσμιο κύπελλο που κέρδισε για την Ισπανία ο πατέρας...


Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Ακριβώς απέναντι από το κτήριο που στεγάζει την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη, είναι η εκκλησία της θαυματουργής Santa Gema (όνομα αγίας ιταλικής καταγωγής). Στις 13 και 14 κάθε μήνα σχηματίζονται ουρές πιστών για να προσευχηθούν, κυρίως γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας. Μεταξύ αυτών είναι πάντα παρούσα εκεί και η Trini, σύζυγος του προπονητή της Ισπανίας, Βιζέντε ντε Μπόσκε, και μητέρα του ΄Αλβαρο (στη φωτογραφία λίγο πριν αγκαλιαστούν και οι δύο, παρουσία του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Ζαπατέρο, ο οποίος υποδέχτηκε την αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και σήκωσαν μαζί το χρυσό κύπελλο).
Την περασμένη Παρασκευή, δύο 24ωρα πριν αναχωρήσουν για τον τελικό στη Νότια Αφρική, μάνα και παιδί πέρασαν να προσευχηθούν στη αγία Gema. Είναι κάτι που...
η γυναίκα του προπονητή της εθνικής Ισπανίας δεν μπορεί να ξεχάσει κάθε μήνα τα τελευταία 21 χρόνια. Όσα είναι τα χρόνια του δεύτερου παιδιού της, του ΄Αλβαρο, που είχε την ατυχία να γεννηθεί το 1989 με το σύνδρομο Ντάουν και άλλες σοβαρές επιπλοκές. Οι γιατροί χρειάστηκαν να προειδοποιήσουν τους γονείς ότι οι πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις έθεταν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του ΄Αλβαρο (έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και μια μικρότερη αδελφή). Η μάνα έτρεξε να προσευχηθεί στην αγία, και όλα πήγαν καλά από τότε.
Τόσο καλά, που χτες ο ΄Αλβαρο έκλεψε την παράσταση και τις καρδιές πολλών εκατομμυρίων. Στη θριαμβευτική υποδοχή των πρωταθλητών του κόσμου για την επόμενη 4ετία, που έγινε στην Μαδρίτη, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Δίπλα σε ένα σεμνότατο, ολιγόλογο και πανάξιο προπονητή. Τον πατέρα του, Βιθέντε ντε Μπόσκε, που έστεψε βασίλισσα του κόσμου την Ισπανία (το ίδιο έκανε και με την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικά χρόνια, αλλά το τίμημα ήταν η αντικατάστασή του, κάτι που οι οπαδοί της Ρεάλ δεν συχώρεσαν ποτέ). Η υπόσχεση του Μπόσκε στο παιδί του “΄Ετσι και κερδίσουμε το κύπελλο θα είσαι πάντα δίπλα μου” έγινε πραγματικότητα.
Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ποιος πατέρας δεν θα έκανε το ίδιο για τον λεβέντη του!
Χτες ο 'Αλβαρο σήκωσε το κύπελλο (βάρους 6.175 γραμμαρίων ατόφιου χρυσού) αμέτρητες φορές. Μπροστά στην πρωθυπουργική κατοικία του Ζαπατέρο, στον δήμαρχο, από κοντά στα βασιλικά ανάκτορα και για πολλές ώρες πάνω στο ανοικτό διώροφο λεωφορείο με όλους τους παίκτες και παράγοντες. 'Ασε στο αεροπλάνο της επιστροφής με τους κάπου 300 δημοσιογράφους! Ελάχιστοι από τα εκατομμύρια που τον αποθέωναν τον αναγνώριζαν και σίγουρα κανένας στο εξωτερικό από τις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Μια ανθρώπινη πλευρά που αγγίζει και συγκινεί όσους γνώριζαν. Την αθλητική πλευρά την απολαύσαμε. Στην επόμενη ανάρτηση θα σας πω και για την πολιτική προέκταση αυτού του θριάμβου.

Τελικά κ. Πρόεδρε της κυβέρνησης είναι όλα Τυχαία?



Άκουσα εχθές τον πρωθυπουργό της Χώρας, στις απαντήσεις που έδωσε
στους πολιτικούς αρχηγούς, και σκέφτηκα ότι η εμείς ζούμε σε άλλη Χώρα
η αυτός μας δουλεύει.
α) Βγήκε και στήριξε την Κα. Δραγώνα , που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να
προκαλεί τον κόσμο , την στιγμή που έστειλε άλλους στο σπίτι τους για πολύ
μικρότερες αιτίες.
Και τι δεν έκανε και δεν είπε αυτή η Κυρία, με κορυφαίο το θέμα της έκθεσης
των πανελλαδικών , το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, 19/5 ημερομηνία της μνήμης
της γενοκτονίας των Ποντίων.
(Να χαιρόμαστε τους Ποντίους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ).
β) Αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη Θράκη, το βρόμικο παιχνίδι της
Τουρκίας εννοώ, είναι ψέματα? Να βγεις κ. Πρωθυπουργέ και να μας δώσεις
εξηγήσεις.
γ) Τελευταία βγήκε και κερασάκι στη Τούρτα , Πρόεδρος της έκθεσης Θεσσαλονίκης
ένας Ελληνόφωνος , γιατί όχι Έλληνας?, μπερδεμένος με τα θέματα της δήθεν μειονότητας
Σκοπιανών στην Ελλάδα . Τελικά όλα αυτά είναι τυχαία? Συμπτώσεις ?