Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Αυτή την στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει κτίριο στην διασταύρωση Σωκράτους και Μενάνδρου.Γκέτο ο χώρος από ναρκομανείς και λαθρομετανάστες!

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!




Υπήρξε σοβαρή εμπλοκή πριν λίγο σε εξέλιξη στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Τα γνωστά "παλικάρια" με τις κουκούλες έκαναν(άκουσον-άκουσον) "υποκλοπή" ρεύματος από κολώνα της ΔΕΗ για να βάλουν μικροφωνικές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές!! Βλέπετε οι "ηλίθιοι" φορολογούμενοι πληρώνουν και αυτοί...γλεντάνε!! Πριν μισή ώρα βρίσκονταν περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ. Πρόκειται για "διοργανωτές" της σημερινής εκδήλωσης με σκοπό την προετοιμασία της Πρωτομαγιάτικης παρουσίας-τραμπουκισμών. Όλα αυτά συμβαίνουν στην πλατεία Κουμουνδούρου , αν μπορούσαν να τα έκαναν σ'άλλη ευρωπαική πρωτεύουσα.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΡΕΣΤΟΡΑΝ DA LUIGI-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ?


What makes you happy? - shot on 5DMKII from Jon Rawlinson on Vimeo.
Ρωτήθηκαν πολύ άνθρωποι όλοι απάντησαν σχεδόν τα ίδια πράγματα η οικογένεια,οι φίλοι,το σεξ,τα παγωτά,τα παιδιά,οι βόλτες,κ.λ.π. Παντού σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο,τα ίδια απλά πράγματα.Με τόσα που συνβαίνουν γύρο μας είναι σαν να θέλουν να μας τα αφαιρέσουν και αυτό είναι πολύ λυπηρό και εξωφρενικά απαράδεκτο.

Σύλληψη κορυφαίου στελέχους της ΚΑΜΟΡΑ!

Σύλληψη κορυφαίου στελέχους της ΚΑΜΟΡΑ!

Νάπολη, Απρίλιος 29 - Συνελήφθει σήμερα Τετάρτη από την αστυνομία κορυφαίο αφεντικό του συνδικάτου εγκλήματος της Nαπολιτάνικης Camorra της οικογένειας Casalesi . Ο Michele Bidognetti λοιπόν συνελήφθει στην Caserta προάστιο της Casal di Principe που είναι και η βάση της οικογένειας Casalesi, επίσης κατασχέθηκαν περιουσιακά του στοιχεία που αποτιμώνται σε πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Roberto Maroni συνεχάρη για τη επιτυχία αυτή την αστυνομία και χαιρέτισε τη σύλληψη ως ένα ακόμα πλήγμα κατά του οργανωμένου εγκλήματος!. Η σύλληψη του ήταν ένα σημαντικό γεγονός που καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η καταπολέμηση του εγκλήματος παραμένει ύψιστης προτεραιότητας αυτής της κυβέρνησης, είπε ο Maroni. Η σύλληψη ήταν''εξαιρετικής σημασίας '' παραδέχθηκέ και ο σκιώδης υπουργός Εσωτερικών Marco Minniti, ο οποίος δήλωσε ότι''υπογραμμίζει την ανάγκη το κράτος να συνεχίσει να κινήται εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος με θάρρος και αποφασιστικότητα''. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι Bidognetti ενεργούσε επικεφαλής της Biognetti-Setola οικογένειας για λογαριασμό του αδελφού του που φυλακίστηκε,ο Francesco Bidognetti, επίσης γνωστός ως «Cicciott" "e Mezzanotte» πάει για ποινή ισόβιας κάθειρξης. Στα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνονται εκμεταλλεύσεις, ανοικτές εκτάσεις, βίλες, διαμερίσματα και άλλες εμπορικές δραστηριότητες που αποκτήθηκαν από τα μέτωπα επιχειρήσεων που ελέγχει η οικογένεια. Ο Bidognetti συνελήφθει ενώ διαβίββαζε εντολές προς τον αδελφό του και σε άλλα μέλη της κλίκας. Αυτός θεωρείται ότι είχε αναλάβει τα ηνία της οικογένειας μετά τη συλλήψη του αδελφού του το περασμένο έτος του αδελφού τουκαι των τριών γιών του, Aniello, Raffaele και Gianluca. Η οικογένεια Casalesi ήταν εξιστορημένη σε πολλά βιβλία που έχουν γραφτεί για την Gomorra, του Roberto Saviano, που αργότερα έγιναν και βραβευμένη ταινία με το ίδιο όνομα!!!!.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ-ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ

Απάντηση στο ερώτημα που διατυπώσαμε το μεσημέρι μας ήρθε από το Μπαχρέιν. Ο πρώτος αθλητής που κερδίζει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία της χώρας Ρασίντ Ραμζί (φωτό getty images) έχει κάνει χρήση της ερυθροποιητίνης CERA.
Ο σεϊχης Αχμέντ μπιν Χαμάντ αλ-Χαλιφά, πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι: «Η εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε αλληλογραφία από τη ΔΟΕ, με την οποία την ενημέρωνε ότι στις 19 Φεβρουαρίου το δείγμα ενός ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκε ο αθλητής της, Ρασίντ Ραμζί, βρέθηκε θετικό στην απαγορευμένη ουσία EPO CERA».
Ο Ραμζί, νικητής στα 1.500μ. στο Πεκίνο θα πάει στο Παρίσι για το άνοιγμα και του δευτέρου δείγματος και την επιβεβαίωση. Αν και αυτό είναι θετικό – όπως αναμένεται – τότε το χρυσό μετάλλια θα πάρει ο Κενυάτης Ασμπέλ Κιπρούτο Κίπροπ, το αργυρό θα πάει στο Νεοζηλανδό Νίκολας Γουίλις, ενώ στο βάθρο ανεβαίνει μετά από περίπου 10 μήνες ο Γάλλος Μεχντί Μπααλά που ήταν τέταρτος.
Ο Ρασίντ Ραμζί είχε κερδίσει το 2005 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 800μ. και 1.500μ. και μαζί τον Ιταλό Νταβίντε Ρεμπελίν που δεν παραδέχεται ότι είχε κάνει χρήση είναι οι δύο αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στο Πεκίνο. Ακόμα τέσσερις "πιάστηκαν" με τον επανέλεγχο της ΔΟΕ που όμως δεν κέρδισαν μετάλλια.
Η Αθανασία Τσουμελέκα (9η στο βάδην) είναι στους υπόλοιπους τέσσερις μαζί με τον Γερμανό ποδηλάτη Στέφαν Σουμάχερ, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία.
Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες ή μέρες ποιοί είναι οι άλλοι δύο για να συμπληρωθεί η 6άδα.
Συμπληρώνουμε λοιπόν στις 19.40 ότι η Βάνια Πέρισιτς από την Κροατία (800μ.) είναι η πέμπτη της παρέας και μας μένει μόνο ένας ή μία!!!
ΑΠΟ http://greek-olympics.blogspot.com/

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Έμεινε σε αυτήν την κατάσταση για πάνω από 4 μέρες!


Ένα βασανιστικό μαρτύριο έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Σκοτίνα Πιερίας που ζούσε μόνη της στο πατρικό της σπίτι, αφού μία συμμορία κακοποιών, αποτελούμενη από δύο άνδρες και μία γυναίκα, "μπουκάρισαν" στο σπίτι της γιαγιάς και αφού λήστεψαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν χειροπόδαρα και της φίμωσαν το στόμα. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όπου οι τρεις κακοποιοί είχαν διαρρήξει αρκετά σπίτια του χωριού και κατέληξαν στην οικία της ηλικιωμένης. Της γιαγιάς της άρεσε να ζει μόνη της στο πατρικό της, παρά τις εκκλήσεις των παιδιών της να πάει να μείνει μαζί τους.
Η άτυχη γυναίκα έμεινε σε αυτή την βασανιστική κατάσταση δεμένη και φιμωμένη τέσσερα ολόκληρα μερόνυχτα, ώσπου να ανακαλύψουν το συμβάν συγγενείς της και να την μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύεται και από ότι μάθαμε, ευτυχώς άρχισε να αναρρώνει.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ!!!

Παπαθεμελής, Ζουράρις κ.α. σε κοινό μέτωπο για την ευρωβουλή

Συγκροτήθηκε κίνημα για την Ευρωβουλή. Στόχος το κλείδωμα του ονόματος της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/4/09, στο ιστορικό γραφείο του αείμνηστου Προέδρου της Ενώσεως Κέντρου Γεωργίου Μαύρου, οι: Στέλιος Παπαθεμελής εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Πέτρος Σήρης εκ μέρους των Μακεδονικών Οργανώσεων, Κώστας Ζουράρης, Γιάννης Μαύρος και Γαβριήλ Αβραμίδης, αποφάσισαν να καλέσουν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για τη συγκρότηση ενός πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος που θα αντισταθεί στην κλιμακούμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού και τη συνεχή υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Ως πρώτη πολιτική ημερομηνία έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και θα παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής, δήθεν φιλελεύθερης πολιτικής των ευρωπαϊκών ολιγαρχιών και ταυτοχρόνως θα επιδιώξουμε να κλειδώσουμε οριστικά το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Σταύρος Βιτάλης 6979112273

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ!!






ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ


Είναι κρατούμενοι για διάφορα αδικήματα σε πολλούς τα τατουάζ στο πρόσωπο ίσως αντιπροσωπεύουν και την ιστορία της ζωής τους.Ποιός μπορεί να ξέρει τι έχουν μέσα στο μυαλό τους γιατί απ' έξω τα βλέπουμε και τα διαβάζουμε.Ισως είναι τα πιο κραυγαλέα τατουάζ στο κόσμο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE


* Πως αφαιρούμε τσιμπούρια; (έλα μου ντε)
* Όταν γαμούσα την ***** στην Λήμνο (κοσμοϊστορικό γεγονός, δεν το συζητάμε…)
* Ο Λάκης είναι με την κόρη του (ευτυχώς, γιατί ανησυχούσαμε)
* Ξανθά μουνιά (τρελά γ……α)
* Μπαμπινιώτης στόκος (όλα θέλουν την επιστημονική τους ερμηνεία)
* Θανάσης Βέγγος 1.70 ύψος (θα του πάρεις κουστούμι;)
* Καγκουρό φωτογραφίες γέννας (και μετά κοροϊδεύουμε την ΕΡΤ για τα ντοκιμαντέρ της)
* Σκακιέρες ΕΜΟ (μήπως υπάρχει κάτι και σε τάβλι;)
* Ποιος αλλάζει τα δαχτυλίδια στον αρραβώνα; (όλα του γάμου δύσκολα…)
* Πάρε με μέσα σου (τι ρομαντικός…)
* Η ζωή ενός κάγκουρα (άσε, δε σου λέω τίποτα… γιαπί, πυλοφόρι και μυστρί)
* Ηθοποιοί με μεγάλο νούμερο παπούτσι (υποννοείς κάτι;)
* Κουρέματα για μουνί (άνοιξε και κανένα πορνοπεριοδικό. Μην τα περιμένεις όλα απ’ το Google)
* Μουνί πινέλο (ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις το επάγγελμα του ελαιοχρωματιστή)
* Ελληνική κουράδα (τι έγινε, την κατοχυρώσαμε, όπως την φέτα;)
* Οίκος ανοχής για γυναίκες (έτοιμη για μπουρδελότσαρκα η κυρία)
* Ηλιθιότητα του Έλληνα (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…)
* Γυναικεία αρχίδια (ορίστε;;;)
* Τι σημαίνει να καταγγείλει με γυρισμένη την πλάτη (τι…σημαίνει;;; πες μας κι εμάς!)
* Το μουνί της γυναίκας μου (το ‘χασες και το ψάχνεις στο Google;)
* Τι παράγουν τα αρχίδια; (βυσσινάδα μήπως;)
* Τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα της Ελλάδος (What?)
* Θεία Μετάληψη σκαντζόχοιρου (τι άλλο θ’ ακούσουμε Θεέ μου;)
* Λοχίες μουνάρες (αυτά είναι βίτσια… ημιανάσ’, προσχή)
* Η ιστορία της ισπανικής μαλακίας (ετοιμαζόμαστε για μεταπτυχιακό στην ιστορία;)
* Πήρε φωτιά ο γυμνός μου κώλος (άρπαξε πολύ;;;)
* Γαμιόλα πεθερά (οι συμπάθειες δεν κρύβονται)
* Στήθος σχισμή (αν σκοπεύεις να ρίξεις κατοστάρικο για να κατεβάσει γάλα, από τώρα σου λέμε, δεν…)
* Γιατί να πάω στην Ινδία; (εμάς ρωτάς;)
* Σεξ με την πεθερά μου (αυτό θα πει «σχέση μίσους»…)

ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Δυο ομάδες που κοντράρονται στην Premier League, η Manchester United και η Arsenal, συναντώνται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση το βράδυ της Τετάρτης, με απώτερο στόχο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Εχοντας οδηγήσει ήδη δύο φορές τους "Κόκκινους Διάβολους" στην κορυφή της Ευρώπης, ο προπονητής της United, Sir Alex Ferguson, είναι αποφασισμένος να κάνει το χατ-τρικ στους τίτλους και να κάνει την ομάδα του την πρώτη που διατηρεί τα σκήπτρα στο Champions League από τη στιγμή που αυτό πήρε την τωρινή του μορφή, το 1992. Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκλεισαν την FC Porto στα προημιτελικά χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Cristiano Ronaldo στο δεύτερο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Arsene Wenger είναι πλέον το μοναδικό εμπόδιο ανάμεσα στον Ferguson και στον δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό.

Παρά το γεγονός πως δεν φαίνονται και στα καλύτερά τους τις τελευταίες εβδομάδες, οι κάτοχοι του τίτλου σίγουρα έκαναν ένα καλό ζέσταμα κερδίζοντας την συμπολίτισσα της Arsenal, την Tottenham Hotspur. Αν και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο ημίχρονο, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" κατάφεραν να κερδίσουν 5-2, αποτέλεσμα που τους επανέφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, θα δώσουν μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Sir Alex, όπως και οι πρόσφατες επιδόσεις τους στη διοργάνωση.

Η United είναι αήττητη στο Champions League τη φετινή περίοδο και, συνολικά έχει να ηττηθεί σε 23 αγώνες στην Ευρώπη, ένα ρεκόρ που αρχίζει από τον Μάιο του 2007. Αν και έχασε από την Arsenal τη φετινή σεζόν, 2-1 στο Emirates τον Νοέμβριο, εντός έδρας παραμένει ανίκητη και ευελπιστεί πως θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Λονδίνο.

Οι Gary Neville και John O'Shea είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών, επομένως ο Rafael Da Silva αναμένεται να αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού μπακ. Ο Ryan Giggs λογικά θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή και, εάν συμβεί αυτό, θα πραγματοποιήσει την 800η εμφάνισή του με το σύλλογο.

Με την προοπτική ενός δεύτερου τελικού μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο Arsene Wenger παραδέχθηκε πως η κατάκτηση ενός Champions League είναι το μοναδικό που λείπει από το πλούσιο βιογραφικό του. Μετά από μια ασταθέστατη σεζόν, που συνοδεύτηκε από τραυματισμούς, οι "Κανονιέρηδες" φαίνεται να φτάνουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους την κατάλληλη στιγμή και ευελπιστούν να κλείσουν τη σεζόν με το κορυφαίο ευρωπαϊκό έπαθλο. Η επιστροφή αρκετών βασικών παικτών βοήθησε την Arsenal να παραμείνει αήττητη για 19 αγώνες και να βρίθει από αυτοπεποίθηση.

Ο Wenger αποκάλυψε πως αυτός και οι παίκτες του έχουν την πίστη πως θα πάνε στο Old Trafford και θα κερδίσουν ενώ ξεκαθάρισε πως οι "Κανονιέρηδες" δεν θα αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού τους, αλλά σχεδιάζουν να επιτεθούν στους πρωταθλητές Αγγλίας. Σίγουρα το γκολ δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα για την ομάδα του βορείου Λονδίνου τις τελευταίες εβδομάδες και, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα στο Anfield την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ματς-θρίλερ κόντρα στη Liverpool που συνολικά μπήκαν οκτώ γκολ, οι "Κανονιέρηδες" σίγουρα θα προβληματίσουν την άμυνα της United.

Κι ενώ η φόρμα δείχνει πως η Arsenal παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ανταπεξέλθει στις απουσίες των κορυφαίων σκόρερ της, Robin van Persie και Andrey Arshavin, γεγονός το οποίο μάλλον ανακουφίζει τον Ferguson. Τραυματίας είναι και ο Gael Clichy, κάτι που σημαίνει πως οι Nicklas Bendtner και Kieran Gibbs θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στην ενδεκάδα. Αμφίβολος είναι και ο Mikael Silvestre με πρόβλημα στη μέση και, εάν απουσιάσει, τότε θα αγωνιστεί ο Johan Djourou.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Old Trafford θα είναι ο Δανός Claus Bo Larsen.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
MANCHESTER UNITED: Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Ronaldo, Carrick, Anderson, Giggs - Berbatov, Rooney.
ARSENAL: Almunia - Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Song, Fabregas, Nasri - Bendtner, Adebayor.

http://bet-gr.blogspot.com/

Τι είναι η γρίπη των χοίρων; Μέτρα ατομικής προφύλαξης

Γρίπη των χοίρων Γρίπη των χοίρων GreekBlock Τι είναι η γρίπη των χοίρων;
Μέτρα Ατομικής Προφύλαξης
Ποιά είναι τα συμπτώματα στον άνθρωπο;
Τι να κάνω εάν παρατηρήσω τα συμπτώματα;
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν. ΙΝΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ


apo http://greekblock.blogspot.com/

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΠΕΤΑΞΕ!!!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ!!


Το Σάββατο, ένας άνδρας στο Maryland πέτυχε να πετάξειμε επιτυχία ένα μοντέλο πυραύλου κλίμακας 1:10 της Saturn V. Ο Κρόνος V είναι ο πύραυλος που έστειλε η ΝΑΣΑ στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια των αποστολών Απόλλων.Η εκτόξευση του πυραύλου 36 πόδια ψηλό αποτελεί το μεγαλύτερο μοντέλο πυραύλου που πέταξε ποτέ.

Γρίπη των χοίρων:Κρούσμα θανάτου στις Η.Π.Α

Τον πρώτο θάνατο από τη γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ένα νήπιο 23 μηνών που πέθανε στο Τέξας.

Είναι ο πρώτος θάνατος από τη γρίπη των χοίρων που αναφέρεται εκτός του Μεξικού, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τη νόσο. Ο αξιωματούχος δεν έκανε γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Στις ΗΠΕ έχουν επιβεβαιωθεί 65 κρούσματα γρίπης των χοίρων, τα περισσότερα από τα οποία είναι ήπιας μορφής.

Την ίδια ώρα η Γαλλία γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει από την Ε.Ε. να ανασταλούν όλες οι πτήσεις προς το Μεξικό. Όπως είπε η υπουργός Υγείας Ροζλίν Μπασλό, το αίτημα θα υποβληθεί κατά την αυριανή έκτακτη Σύνοδο των υπουργών Υγείας των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν άλλα τρία κρούσματα γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους, εκ των οποίων το ένα στο Λονδίνο.

Πρώτο κρούσμα και στην Αυστρία, σε μία 28χρονη γυναίκα η οποία είχε επιστρέψει από ταξίδι στο Μεξικό. Η ασθενής είχε τεθεί σε καραντίνα και όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, βρέθηκε θετική στον ιό Η1Ν1. «Η νεαρή γυναίκα είναι ήδη στο στάδιο της ανάρρωσης», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, ενώ γνωστοποιείται ότι υπάρχουν άλλα δύο ύποπτα κρούσματα στην Αυστρία.

Έκτακτα μέτρα λαμβάνονται στα αεροδρόμια όλου του κόσμου μετά την εντεινόμενη ανησυχία για την ταχύτητα εξάπλωσης της γρίπης των χοίρων.

Ενα από τα μέτρα αυτά είναι η εγκατάσταση σαρωτών θερμοκρασίας για τον εντοπισμό των εμπύρετων ταξιδιωτών.

Φόβοι εκφράζονται, ωστόσο, ότι το νέο στέλεχος του ιού θα διαφύγει από τους ελέγχους, καθώς δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του κατά την περίοδο επώασης, η οποία διαρκεί από μία έως τρεις ημέρες.

«Οι σαρωτές δεν μπορούν να ανιχνεύσουν όλους όσους έχουν προσβληθεί (από τη γρίπη), ιδίως εκείνους που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο…Όσοι έχουν προσβληθεί πάρα πολύ πρόσφατα δεν εντοπίζονται από το σαρωτή», δήλωσε ο Μαρκ βον Ίτζσταϊν, διευθυντής του Institute for Glycomics στο Griffith University του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι σύγχρονοι σαρωτές δεν μπορούν να εντοπίσουν τους προσβεβλημένους που δεν έχουν ακόμη πυρετό, έστω και εάν είναι φορείς του ιού και μπορούν να τον μεταδώσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου επώασης που συνήθως διαρκεί μία ημέρα.

«Ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τη γρίπη μπορεί να μεταδώσει τον ιό εντός 12 έως 24 ώρες μετά την προσβολή του. Εάν ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Αυστραλία, για παράδειγμα, το άτομο αναπτύσσει δυνατότητα μετάδοσης της γρίπης μέσα στο αεροπλάνο», υποστηρίζει ο Ίτζσταϊν. «Όσοι δεν έχουν προσβληθεί από το ιό θα προσβληθούν στο αεροπλάνο», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη πρόληψη είναι η «αυτοκαραντίνα», η παραμονή δηλαδή στο σπίτι και η χρήση μάσκας τουλάχιστον για επτά ημέρες.
Hellenic BUSINESS

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ!!


Ο Gregg Valentino είναι ένας από τα πιο αμφιλεγόμενούς αθλητές του Bodybuilding.
Ξεκίνησε bodybuilding σε ηλικία 13 ετών.Μετά από 23 χρόνια εκπαίδευσης αποφάσισε να πειραματιστεί με στεροειδή.Κατά την περίοδο αυτή αυξήθηκάν τα χέρια του ένα εντυπωσιακό ποσοστό 100% των φυσικών 21 "σε ένα νούμερο καθόλου ανθρώπινο στης 28".
Αλλά μετά από χρόνια ενέσεις στεροειδών, το σώμα του έκανε την 'έκρηξη' όπως εξηγεί στη συνέχεια το βίντεο.

Κοιτάξτε προσεκτικά το βίντεο είναι η ωμή αλήθεια όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση!!!

Josef Mengele: Ο Άγγελος του θανάτου!!


Τον χρησιμοποήσαν οι Ναζί για τη διεξαγωγή πειραμάτων στο Άουσβιτς λέγεται και είναι αλήθεια φυσικά ότι χειρουργούσε χωρίς αναισθητικό κάτα την διάρκεία των πειραμάτων.Ενα από τα πολλά τέρατα έκεινης της εποχής. Ο κρατούμενος Alex Dekel είπε: "Ποτέ δεν αποδέχθηκε το γεγονός ότι όλα αυτά που έκανε τα πίστευε και τα έκανε.

Έκρηξη βόμβας στη νοτιοανατολική Τουρκία με δέκα νεκρούς

Δέκα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε στρατιωτική πηγή.

Η βόμβα που φέρεται να είχε τοποθετηθεί από Κούρδους αντάρτες, μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) εξερράγη γύρω στις 06.30' τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), την ώρα που ένα στρατιωτικό όχημα διέσχιζε δρόμο κοντά στο χωριό Αμπαλί της επαρχίας Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με τον ίδιο στρατιωτικό αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Οι στρατιώτες εκτελούσαν περιπολία ρουτίνας στο δρόμο αυτό που συνδέει τις επαρχίες Ντιγιάρμπακιρ και Μπινιόλ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk.

Πρόκειται για την πλέον αιματηρή επίθεση εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε εννέα.

Το ΡΚΚ τοποθετεί συχνά βόμβες και νάρκες σε οδικές αρτηρίες στις επιθέσεις του εναντίον των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας.

Ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε χερσαίες και αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον των κούρδων ανταρτών μετά την έκρηξη στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ που σημειώθηκε λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα του διοικητή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγ.
Hellenic Business

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?






ΕΡΧΕΤΑΙ-ΕΡΧΕΤΑΙ

Αντε να δούμε πάλι τι κεραμίδη μας έρχεται!!!!

Muppet's 11!!EΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ 'ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ'


Η ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 'ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ' ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΑΝΟΙΞΑΜΕ-ΕΧΟΥΜΕ 15 ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ!!

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ, ΑΛΛΑ ΗΘΟΙ,ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!



Στην εκστρατεία του για την προεδρία στην Αμερικη ο Πρόεδρος τωρα πιά Ομπαμα έδειχνε ανα πάσα στιγμή πόσο κοντά ήταν στον Αμερικάνικο λαό,διακόπτοντας την ομιλία του για να μιλήσει μαζί τους ή και να αστειευτεί ακόμα.Κάτι που οι δικοί μας αρχηγοί των κομμάτων εξουσίας ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να το κάνουν.Εδώ ο ξύλινος λόγος,
οι υποσχέσεις, που ασφαλώς όλα είναι ψέματα, οι ψευτοτσαμπούκαδες, είναι τα μόνα που λανσάρουν, αλήθεια σε πιάνει κατάθλιψη όταν βλέπεις πως είναι τα πράγματα έξω από την πατρίδα μας, άλλο επίπεδο,άλλα κόλπα, δυστυχώς για μας ζούμε και θα ζούμε με αυτούς......

ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ!!!ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!









Τον βρήκε μωρό τον μεγάλωσε σαν πατέρας και τώρα απολαμβάνει μια φιλία που όμοια της μόνο στα παραμύθια μπορείς να βρείς.Είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι αυτοί οι δύο είναι τρομερά δεμένοι,παράξενο ναι! Αληθινό όμως πέρα γιά πέρα!!

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945 ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΝΤΑΧΑΟΥ





Το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου (γερμ. Konzentrationslager Dachau) ήταν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας που δημιούργησε η Γκεστάπο, μετά την άνοδο στην εξουσία του Αδόλφου Χίτλερ, το 1933. Το στρατόπεδο κατασκευάστηκε στην πόλη Νταχάου που βρίσκεται κοντά στο Μόναχο. Στο στρατόπεδο αυτό οι Ναζιστές συγκέντρωναν και βασάνιζαν, αρχικά τους αντιστασιακούς Γερμανούς και αργότερα αιχμαλώτους κάθε ηλικίας, κυρίως Εβραίους και διάφορες άλλες πληθυσμιακές ομάδες ή μειονότητες από τις χώρες που κατελάμβαναν. Ανάμεσα σ' εκείνους που πέρασαν από το φριχτό αυτό στρατόπεδο ή βρήκαν το θάνατο εκεί, συγκαταλέγονται και πολλοί Έλληνες αγωνιστές. Ανάμεσα στους κρατούμενους υπήρξε και ο τότε πρόεδρος του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Το Νταχάου λειτούργησε μέχρι τη συντριβή της Ναζιστικής Γερμανίας το 1945

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

MEXICO CITY - Το Μεξικό προχώρησε και στο κλείσιμο αρχαιολογικών χώρων όπως οι πυραμίδες του για να περιορίσει τους λόγους επίσκεψης τουριστών σε αυτο.Επίσης εκλεισε αρκετά ξενοδοχεία και εστιατώρια σε μια προσπάθεια περιορισμού της επέκτασης της νόσου της γρίπης που τα θύματα έφτασαν τα 159!...ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Τουλάχιστον 66 άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν προσβληθεί από την ασθένεια της γρίπης ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή οργάνωση . Το μεγαλύτερο μέρος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι στη Νέα Υόρκη, ...Η πόλη ανακοίνωσε 45 επιβεβαιωμένα κρούσματα, όλα συνδεδεμένα με έναν καθολικό γυμνάσιο!....ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Καλιφόρνια συνελήφθει απο το FBI ο οικονομικός-χρηματιστής Danny Pang, που κατηγορείται από ομοσπονδιακό γραφείο για εξαπάτηση των επενδυτών με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια!...Σεούλ, Νότιος Κορέα - Νότια Κορεάτες επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι πέτυχαν την κλωνοποίηση 4 σκύλων και δηλώνουν ότι χρησιμοποιώντας τις τεχνικές αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν να αναπτύξουν θεραπείες για ασθένειες του ανθρώπου!...Το Πακιστάν εξαπέλυσε αεροπορικές επιθέσεις κατά των Ταλιμπάν σε μια περιοχή, λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ. Η από αέρος επίθεση έρχεται καθως δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στις γύρω περιοχές δεχόμενοι πίεση από τους ταλιμπάν!...NewYork : Το FBI ανέφερε ότι ο καθηγητής που φέρεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και δύο άνδρες είχε αεροπορικό εισιτήριο για την Ολλανδία!...MAYFIELD, Ohio Μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβει χθες το απόγευμα λίγο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο προαστικές Cleveland, σκοτώνοντας δύο άτομα, ανέφερε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση!....MOSCOW (Reuters) - Ρωσικό πολεμικό συνέλαβε 29 άτομα ϋποπτα πειτατίας στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας, ανέφεραν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα πηγές του υπουργείου άμυνας!....
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Έκλεψαν επικίνδυνο ιό από εργαστήριο του αμερικανικού στρατού!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις του αμερικανικού στρατού υπόθεση εξαφάνισης φιαλιδίων με πιθανώς θανατηφόρους ιούς από εργαστήριο στο Μέριλαντ.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την ανώτατη διοίκηση του στρατού, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει φέρει στο φως δείγματα εγκληματικής ενέργειας.

Τα φιαλίδια περιείχαν δείγματα του ιού Venezuelan Equine Encephalitis. Πρόκειται για μια μορφή εγκεφαλίτιδας η οποία προσβάλλει τα άλογα και μπορεί να μεταδοθεί στους ανθρώπους μέσω του δαγκώματος κουνουπιού. Στο 97% των περιπτώσεων, η ανθρώπινη «έκδοση» του ιού δεν είναι κάτι χειρότερο από συμπτώματα γρίππης- ωστόσο, υπάρχει ένα ποσοστό 1% το οποίο είναι θανατηφόρο.

Τα φιαλίδια βρίσκονταν στο Φορτ Ντέτρικ, κέντρο του προγράμματος βιολογικών ερευνών του αμερικανικού στρατού.
http://ixnos.blogspot.com/

ΗΤΑΝ ΤΟ 1918 Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ!!!








Τότε ήταν το 1918 σήμερα είναι το 2009 και όμως αν δείτε τις φωτογραφίες σε προηγούμενο θέμα με φωτογραφίες στο Μεξικό θα καταλάβετε πώς όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν.Μετα από 100 περίπου χρόνια η μάσκα στο πρόσωπο είναι το μόνο σοβαρό μέσον να μην κολλήσεις την γρίππη άντε και μερικά αντιβιοτικά.Αν δεν το έχετε καταλάβει εσείς εκεί πάνω ψιλό έχουμε σαλτάρει με αυτή την ιστορία.Εχουμε παιδιά και ο ποιό άσχετος καταλαβαίνει ότι πρέπει να έχουμε σωστή και διαρκει ενημέρωσει.Αντε να δούμε τι άλλο θα πάθουμε.Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι ζούμε τελείως τυχαία!!!

Άρειος Πάγος: Ευθύνες στις εταιρείες σεκιούριτι

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την υπ' αριθμ. 18/2009 απόφασή της, απέρριψε αίτηση εταιρείας χρηματαποστολών, η οποία ζητούσε να αναιρεθεί απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, που την υποχρέωσε να καταβάλει αποζημίωση σε εταιρεία εκμετάλλευσης Κινηματογράφων στη Θεσσαλονίκη, για παραβίαση των όρων ασφαλιστικού συμβολαίου.

Ειδικότερα, εταιρεία που εκμεταλλεύεται αίθουσες κινηματογράφου στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπέγραψε συμβόλαιο κατά του κινδύνου μεταφοράς χρημάτων με εταιρεία που αναλαμβάνει χρηματαποστολές.

Το πρωί (11.15 π.μ.) της 8ης Απριλίου 2002, υπάλληλος της εταιρείας «σεκιούριτι» παρέλαβε από την εταιρεία Κινηματογράφων 58.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 260 ευρώ σε κέρματα. Τα χαρτονομίσματα τοποθετήθηκαν σε μεταλλική τσάντα και τα κέρματα σε πλαστικό δοχείο.

Ο υπάλληλος της εταιρείας έφτασε στο ειδικό αυτοκίνητο των χρηματαποστολών, όπου κουκουλοφόρος που οπλοφορούσε, τον υποχρέωσε να αφήσει στο έδαφος την τσάντα. Ο ληστής πήρε την τσάντα, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε συνεργάτης του και εξαφανίστηκαν.

Η Ολομέλεια ΑΠ έκρινε ότι η εταιρεία χρηματαποστολών δεν τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις ως προς τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί με το συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει με την επιχείρηση εκμετάλλευσης κινηματογράφων.

Συγκεκριμένα, δεν τήρησε τους εξής τρεις όρους: στη χρηματαποστολή χρησιμοποιήθηκε ένας υπάλληλός της, ενώ είχαν συμφωνηθεί δύο εάν το ποσό ήταν μεγάλο, το κράνος που φορούσε ο υπάλληλος δεν είχε ενδοεπικοινωνία με τα γραφεία της, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο και η τσάντα μεταφοράς των χρημάτων δεν είχε τις συμφωνηθείσες προδιαγραφές ασφαλείας.
Hellenic Business

TA ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!





Carbon Motors Corporation θα πρέπει να παράγουν αυτό το πανέμορφο αυτοκίνητο από το 2012 για τις αρχές επιβολής του νόμου. Ένας από τους ιδρυτές των αυτοκινήτων είναι ένας πρώην αστυνομικός από το Τέξας που ξέρει κάθε μειονέκτημα του σημερινού περιπολικού οχήματος και πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι για τους αστυνομικούς. Αυτό το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για καλύτερες επιδόσεις και την ασφάλεια των αστυνομικών

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ CAMEL,ΕΣΕΙΣ?ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ!!


Οταν κάποιος αποφασίσει να επισκεφτεί την Ρωσία και δέν εννοώ τις μεγάλες πόλεις όπως
την Μόσχα,αλλά τις πόλεις της ενδοχώρας τότε χρειάζεται ένα αυτοκίνητο σαν αυτό της φωτογραφίας απαραιτήτος για πολλούς λόγους, οι περισσότεροι λόγοι είναι ασφαλέίας.
Σοβαρός λόγος είναι οι δρόμοι που είναι σε πολύ κακή κατάσταση.Για χειμώνα δεν το συζητάμε το καλύτερο μέσον είναι το τανκ.Εχω προσωπική πείρα και ξέρω τι λέω.