Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ




Κάθε βράδυ επισκέπτεται την αστυνομικίνα


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάθε βράδυ φεύγοντας από το υπουργείο, πριν πάει σπίτι του, περνάει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης, η νεαρή αστυνομικίνα.
Ο υπουργός...

ενημερώνεται για την πορεία της υγείας της και συνομιλεί με τους οικείους της.
Την κίνηση αυτή την κάνει ο Χρυσοχοΐδης χωρίς να κουβαλάει κάμερες μαζί του ή να ειδοποιεί δημοσιογράφους. Όπως εξομολογήθηκε σ' ένα πρόσωπο του στενού φιλικού περιβάλλοντος του, το αισθάνεται ως ανάγκη να το κάνει αυτό κάθε βράδυ.

"Οι "αυξήσεις" που έγιναν "πάγωμα": Το Πα.Σο.Κ. τηρεί κατά γράμμα τις προεκλογικές εξαγγελίες τής Ν.Δ.!!!"



"Προεκλογικά, ο κ.Παπανδρέου ισχυριζόταν ότι: "λεφτά υπάρχουν", "έχει σχέδιο", "ξέρει τι παραλαμβάνει" και "θα δοθούν αυξήσεις σε ΟΛΟΥΣ". Την ίδια στιγμή, κατηγορούσε τη Ν.Δ. που πάγωσε τους μισθούς. Τώρα, ο κ.Παπανδρέου παγώνει (!!!) τους μισθούς...
ΚΑΙ τις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ μικτά (δηλ. 1.560 ευρώ καθαρά), με φτηνές δικαιολογίες. Τεράστιο ποσόν τα 1.560 ευρώ, πλούσιος όποιος τα παίρνει, να τιμωρηθεί: να μην πάρει (και φέτος) αύξηση! Καλά να πάθουμε. Τελικώς, η μόνη ΠαΣοΚική εξαγγελία που θα τηρηθεί(;) είναι η κατάργηση της βάσης του 10 (δηλ του 9,5) για την εισαγωγή στις σχολές. Έτσι, τα πρόβλήματά μας όλα θα λυθούν: θα γεμίσουν οι σχολές αγράμματους αιώνιους φοιτητές. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών και η «πανούκλα» στην Ουκρανία


Η λύση για την Τραπεζιτική κρίση, αφού δεν έγινε πόλεμος, είναι η παγκόσμια γενοκτονία - Αυτός είναι ο στόχος της Γρίπης (των Τραπεζιτών)

Του Σπύρου Χατζάρα
Η RAND Corporation , υπέβαλε τον Οκτώβριο του 2008 στο αμερικανικό Πεντάγωνο, μια συγκλονιστική πρόταση. «Να προκαλέσει έναν πόλεμο, με μια «σημαντική ξένη δύναμη», σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η ύφεση και να αναθερμανθεί η αμερικανική οικονομία».
Η «πληροφορία» διέρρευσε σχεδόν αμέσως στους Κινέζους και τους Ρώσους από αγανακτισμένους ανώτατους Αμερικανούς αξιωματικούς, και στη συνέχεια έφθασε σε όλους τους «ενδιαφερόμενους», ιδίως στον αραβικό κόσμο.(Ιράν-Συρία).
Τα σχέδια, απετράπησαν άλλωστε, την τελευταία στιγμή την άνοιξη,του 2009 από τους κορυφαίους στρατηγούς των ΗΠΑ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα παραιτηθούν ομαδικά, ώστε να ενημερωθεί για την αλήθεια ο αμερικανικός λαός, εάν και εφόσον, ο Μπους διέτασσε επίθεση κατά του Ιράν.
Ο ναύαρχος Γουίλιαμ Φάλλον (William Fallon), με χώρο ευθύνης το Ιράκ και το Αφγανιστάν, παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του αμερικανικού στρατού για τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, (11/3), επειδή ήταν αντίθετος στην πολιτική Μπους για το Ιράν.
Αφού δεν έγινε ο πόλεμος ήρθε η Γρίπη
Το δολοφονικό «υπερόπλο» το δοκίμαζαν για χρόνια. Τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου δεν έκλεισαν ποτέ. Απλά δούλευαν για το «καλό του κόσμου».
Βασικός στόχος να δημιουργήσουν ξανά το στέλεχος της θανατηφόρας Ισπανικής Γρίπης.
Και φαίνεται, από τα κρούσματα στην Ουκρανία, ότι τα κατάφεραν.
Η επικοινωνιακή τρομοκρατία, που εξαπολύθηκε με την Γρίπη-μαϊμού του Η1Ν1, απέβλεπε, στο να σπρώξει τον πανικόβλητο άνθρωπο να κάνει εμβόλιο. Από την πρώτη είδηση «περί επιδημίας στο Μεξικό» , η Γρίπη ήταν αναπόσπαστο μέρος των ημερήσιων δελτίων ενημέρωσης παγκοσμίως. Μας βομβάρδισαν με «εξελίξεις», με αριθμούς «κρουσμάτων» ή «θυμάτων» και «προληπτικά μέτρα».
Στόχος δεν ήταν η ενημέρωση και η προστασία του πληθυσμού. Η στημένη ροή «πληροφοριών», έσπερνε για μήνες, σταγόνα- σταγόνα το φόβο, και έστρωνε το δρόμο αποδοχής, των «προληπτικών» μαζικών εμβολιασμών των πληθυσμών.
Ο θάνατος, η γενοκτονία, η ευθανασία, έρχεται με το εμβόλιο, και μαζί τα ευκαιριακά κέρδη των εταιριών. Γενοκτονία με το «αζημίωτο». Οι «Αρχές» φυσικά καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται», την BAXTER ,την GLAXO, και την NOVATRIS και το εμβόλιο τους, κατά της «νέας γρίπης».
Η Γρίπη-μαϊμού, δεν απέβλεπε πρωτίστως στο οικονομικό όφελος τον τραπεζιτών μεγαλομετόχων των φαρμακευτικών εταιριών. Αυτή ήταν παράπλευρη ωφέλεια.
Στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού ορισμένων χωρών, που τις έχουν προγράψει, με την Γρίπη- Θάνατο, που έσπειραν στην Ουκρανία.
Η Κινεζική «μυστική υπηρεσία» που γνωρίζει τα σχέδια αυτά, αναζητά εναγωνίως στοιχεία για τις περίεργες πτήσεις, των μισθωμένων από αμερικανικές υπηρεσίες Αντόνωφ (AN-124), «εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να διασπείρουν, «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιου της γρίπης των χοίρων».
Στην Ευρώπη και τη Β.Αμερική τα εμβόλια, θα «βοηθήσουν» τα ασφαλιστικά συστήματα,και τις αφαλιστικές εταιρείες, να απαλλαγούν, από το οικονομικό βάρος, των συντάξεων και της φαρμακευτικής αγωγής, των συνταξιούχων, που πάσχουν από καρδιακά και αναπνευστικά νοσήματα.
Ας δούμε τι έγινε στη Γερμανία μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί:
Πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο Pandermix, μια γυναίκα 65 ετών, που έπασχε από άλλες νόσους , ένας 55χονος, μία 92-χρονη ,μία 65χρονη διαβητική, και ένας 66χρονος, που έπασχε από αναπνευστικό νόσημα.
Κανονική γενοκτονία των συνταξιούχων
Οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ο σίγουρος δρόμος για την διάδοση και εξάπλωση της εργαστηριακής λοίμωξης H1N1. Η εξάπλωση της γρίπης γίνεται με τα εμβόλια.
«Τα εμβόλια που χορηγούν περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι «ζωντανά ενεργοί» μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο... Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να «αποκτήσετε» την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1». Δρ Leonard G. Horowitz
Πεδίο δοκιμής του νέου ΙΟΥ η Ουκρανία.
Μετά από περίεργους αεροψεκασμούς εμφανίστηκαν στην Ουκρανία 1,4 εκ. κρούσματα γρίπης.Οι περισσότεροι από τους 315 νεκρούς από την «Ουκρανική Γρίπη» δεν έχουν προσβληθεί από τον H1N1.
«Δεν πιστεύουμε ότι η αιτία θανάτου είναι ο H1N1 της γρίπης των χοίρων. Ούτε ξέρουμε τι είδους τα πνευμονία είναι, δήλωσε στην Daily Mail, ο Ουκρανός επιδημιολόγος Myron Borysevych». Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες εμπειρογνώμονας, Δρ Donald Lau, δήλωσε ότι διαφωνεί, με τον WΗO λέγοντας: «Η στατιστική πιθανότητα να πρόκειται για τον ίδιο ιό H1N1 είναι απειροελάχιστα μικρή.» Και πρόσθεσε ότι για στην περίπτωση της Ουκρανίας. υπεύθυνο είναι ένα εξαιρετικά παθογόνο στέλεχος.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization) «προέβλεψαν» και δεύτερο κύμα της γρίπης και «επιβεβαιώθηκαν», αφού μόνο στις 15 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 16 καινούργιοι θάνατοι.
Η «ουκρανική γρίπη» έχει ομοιότητες με την ισπανική γρίπη, που προκαλούσε εσωτερική αιμορραγία και οίδημα στους πνεύμονες. Ορισμένοι γιατροί στην Ουκρανία μίλησαν για «αιμορραγική πνευμονία».
Για να « καθησυχάσουν» τον κόσμο οι πολιτικοί μοιράζουν άχρηστα Tamiflu και άχρηστα εμβόλια των BAXTER/GLAXO/NOVARTIS. Μικρόβιολογικά δείγματα της Ουκρανικής Γρίπης έχουν σταλεί σε εργαστήρια της Βρετανίας.Το ζήτημα της για τους επιστήμονες, είναι αν ο ιός είναι μετάλλαξη του Η1Ν1 ή είναι ένας νέος Ιός.
Αποδεικνύεται επομένως, ότι οι αρχικές καθησυχαστικές δηλώσεις του WHO,ότι η Ουκρανική Γρίπη συνδεόταν με τον Η1Ν1, δεν ήταν, τουλάχιστον, ακριβείς.
ΥΓ. Το μίσος των Χαζαροεβραίων για τους Ουκρανούς αποδεικνύεται και από την γενοκτονία που πραγματοποιήθηκε από τους Χαζαροεβραίους μπολσεβίκους με την «Αγροτική Μεταρρύθμιση»,το 1932 – 1933, που οδήγησε στον τον Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας (Γολοντομόρ - Голодомор), με 10 εκατ. νεκρούς
Πηγή

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥ.....ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?




ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ http://troktiko.blogspot.com/ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 441000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ...


...ΚΑΛΑ ΤΟΣΕΣ ΄΄ΤΙΜΙΕΣ΄΄ ΧΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!!
Συνελήφθη στην Φινλανδία ένας υπάλληλος του ΟΣΕ και ταμίας του ταμείου αλληλοβοηθείας του ΟΣΕ επειδή είχε καταχραστεί 441.000 ευρώ! Με ένταλμα τον συνέλαβαν στο εξωτερικό και τον φέρνουν τώρα στην Ελλάδα. Ο υπάλληλος που...


κατηγορείται για την απάτη την είχε κοπανήσει στο εξωτερικό και τον άρπαξαν εκεί στην Φινλανδία.
Τώρα τον φέρνουν ...χειροπόδαρα στην Ελλάδα

Μην ακούτε τον Τριανταφυλλόπουλο

ΣΟΒΑΡΗ ενημέρωση για την πανδημία γρίπης

Δε χρειάζεστε βέβαια εμένα για να σας τω πω… Το ποιόν του ανδρός το ξέρετε.

Η εκπομπή παίζει τώρα, και ήδη κερδίζει βραβείο ανευθυνότητας… Βέβαια δε φταίει ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά η πολιτεία που δεν έχει εξηγήσει πέντε απλά πράγματα στον κόσμο.

Έτσι πέφτει σε μένα το βάρος αυτό.

Η γρίπη δεν είναι χολέρα. Δε βάζουμε τους ανθρώπους σε καραντίνα. Ούτε νοσηλεύουμε οποιονδήποτε στο νοσοκομείο, γιατί όπως έχουμε ξαναπει η γρίπη στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ήπια.

Επίσης ο γιατρούλης του πρώτου βίντεο είχε απόλυτο δίκιο σ’αυτά που έκανε. Όπως έχω ξαναπεί, η γρίπη διαγιγνώσκεται κλινικά. Ούτε παίρνουμε φαρυγγικό επίχρισμα παρά μόνο από ασθενείς που νοσούν βαριά και χρειάζονται νοσηλεία (σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ). Όπως σωστά παρατήρησε ο νεαρός συνάδελφος, “αν παίρναμε 5 εκατομμύρια επιχρίσματα θα χάναμε τη μπάλα”.

Ακόμη, είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που δεν υπάρχει προσέλευση για τον εμβολιασμό, να εμβολιάζουν χωρίς προτεραιότητες. Οι ομάδες προτεραιότητας είναι αυτό που λέει η λέξη: “ομάδες προτεραιότητας”. Αν υπάρξει συνωστισμός, φυσικά θα τηρηθεί προτεραιότητα. Αλλιώς ποιός ο λόγος? Επιπλέον δε σημαίνει οτι μόνο οι ομάδες υψηλού κινδύνου εμβολιάζονται. Όλοι μπορούν να εμβολιαστούν εάν το επιθυμούν, τη στιγμή που έχουμε περίσσευμα εμβολίων (ατυχώς λόγω μη προσέλευσης) ώστε να μη κολλήσουν τη γρίπη και διακινδυνεύσουν την υγεία τους (όσο μικρός κι αν είναι ο κίνδυνος βαριάς νόσησης ή θανάτου από τη νέα αυτή γρίπη). Άλλωστε όπως έχω τονίσει, όλοι θα κολλήσουμε τη νέα αυτή γρίπη. Όσοι δε κολλήσουν φέτος, θα κολλήσουν του χρόνου ή τα επόμενα χρόνια κάποια στιγμή…

Εν πάση περιπτώσει, στην εκπομπή αυτή έχουμε τη συνηθισμένη συνταγή του εντυπωσιασμού εκ του μη όντος. Αλλάξτε κανάλι, ή δείτε την αλλά χωρίς να τη μετράτε και πολύ…ΠΗΓΗ

Κατάπιε ψαλίδι ενώ γελούσε
















|



Ένας άντρας, από την Κίνα, κατά λάθος κατάπιε ένα...ψαλίδι που χρησιμοποιούσε σαν οδοντογλυφίδα!!! όταν ξέσπασε σε γέλια κατά την διάρκεια γεύματος.
Ο κύριος Lin, από την περιοχή Putian, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του αφαιρέσουν το αντικείμενο που απειλούσε την ζωή του.
Η σύζυγός του ανέφερε ότι ο άτυχος άντρας συνομιλούσε με φίλους του κατά την διάρκεια του γεύματος και χρησιμοποιούσε το ψαλίδι για να ....καθαρίζει τα δόντια του.
"Όταν ένας φίλος του είπε, ένα αστείο ξέσπασε σε γέλια και το ψαλίδι γλίστρησε μέσα στο λαιμό του", είπε η σύζυγος του.
Ο άτυχος άντρας προσπάθησε να βγάλει το ψαλίδι έξω βήχοντας αλλά απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα.
"Όταν έφτασε ήταν χλωμός και ιδρωμένος. Είχε δυσκολία να αναπνεύσει ενώ το λαρύγγι του ήταν γεμάτο σάλιο και αίμα¨είπε ο Dr Chen Wei.
Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το ψαλίδι μήκους εννέα εκατοστών και πάχους τεσσάρων εκατοστών είχε μπει ολόκληρο στον οισοφάγο του ασθενή!
Οι γιατροί χρησιμοποίησαν τοπική αναισθησία και κατάφεραν με επιτυχία να αφαιρέσουν το ψαλίδι από τον άτυχο άντρα.


--
http://i-diadromi.blogspot.com

Ζητούσε από γυναίκες να κάνουν σεξ με τον «άρρωστο» πατέρα του!



Ένας άνδρας από την Ταϊβάν συνελήφθη για απάτη και παραπλάνηση καθώς ξεγέλασε 20 γυναίκες και έκανε σεξ μαζί τους με τη δικαιολογία ότι έτσι βοηθούσαν τον πατέρα του να παρατείνει τη ζωή του.Ο Χσου Χσιέν Μινγκ, 50 χρόνων, διαζευγμένος και αναλυτής της χρηματαγοράς, συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Ταϊπέι την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το κτίριο μετά από τη συνάντηση που είχε με το τελευταίο του "θύμα", μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Ταϊπέι ΤΤV.

Ο Χσου κατηγορείται ότι έστελνε φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου ενός νεαρού μοντέλου και χρησιμοποιούσε αυτή τη φωτογραφία για να αποκτά επαφή με γυναίκες.Χρησιμοποιώντας το όνομα Ανγκορ, συστηνόταν ως 30χρονος γιος ενός Ταϊβανέζου πατέρα και Γαλλίδας μητέρας, που είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και έψαχνε γυναίκα από την Ταϊβάν για να παντρευτεί.Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Ανγκόρ δεν σκόπευε να παντρευτεί με την οποιαδήποτε γυναίκα εκτός και αν εκείνη δεν έκανε προηγουμένως έρωτα με τον πατέρα του Χσου. Το αίτημα αυτό είχε την εξήγηση ότι ο "πατέρας" του Ανγκόρ είχε προχωρημένο καρκίνο του προστάτη και μόλις έξι μήνες ζωής. Μόνο η συνεχής σεξουαλική επαφή θα τον κρατούσε ζωντανό, έλεγε ο Ανγκόρ στις γυναίκες.

Περίπου 100 γυναίκες, ηλικίας από 28 έως 50 χρόνων, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Από αυτές οι 20 ήλθαν σε ερωτική επαφή με τον Χσου. Άλλες έστειλαν χρήματα είτε για να βοηθήσουν τον Χσου είτε για να συμβάλλουν στη θεραπεία της μητέρας του Ανγκορ που θα υποβάλετο και σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το μαστό.Μια παντρεμένη γυναίκα, που αποκαλείται Κυρία Γιου, έδωσε στον Χσου 5,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για να αγοράσει μετοχές, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και ένα διαμαντένιο ρολόι καθώς και 3.000 δολάρια μηνιαίως για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς με την ελπίδα να πείσει τον Ανγκόρ να την παντρευτεί.Μόλις όμως η κυρία Γιου ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απάτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον Χσου."Είχα όλη την καλή διάθεση να τον σκοτώσω με τα τακούνια μου", δήλωσε στους δημοσιογράφους η αγανακτισμένη γυναίκα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η παγίδα του Χσου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βλακώδης. "Οι γυναίκες έπεφταν στην παγίδα γιατί αισθάνονταν μοναξιά" δήλωσε ο εκπρόσωπος του διοικητή της αστυνομίας στο TTV.

Το Αλβανικό μίσος και η Ελληνική αφέλεια


Ανατρίχιασα όταν διάβασα ότι οι ιστοσελίδες Αλβανικών εφημερίδων και τα ηλεκτρονικά σημειωματάρια των Αλβανών είναι γεμάτα από Αλβανικό μίσος. Αυτό έγινε με αφορμή τη δολοφονία ενός Χειμαριώτη ομογενή από έναν Αλβανό 24 χρονών. Οι διαφορές θύματος και θύτη ήταν οικονομικές. Ο δολοφονημένος ήταν εργοδότης του Αλβανού δολοφόνου του. Το έγκλημα ήταν ειδεχθές και αποτρόπαιο, αλλά οι Αλβανοί το θεώρησαν...... ηρωική πράξη και άρχισαν να συμπαρίστανται στον συμπατριώτη τους. Μάλιστα, μερικοί θεώρησαν ότι πρέπει ν’ αναρτηθεί η φωτογραφία του δολοφόνου πλάι σ’ αυτήν του Εθνικού τους ήρωα Καστριώτη. Τα συνθήματα που κατακλύζουν τις ηλεκτρονικές σελίδες και μιλάνε για τον καλύτερο Έλληνα που είναι ο ψόφιος και άλλα ανατριχιαστικά. Είναι γεγονός ότι στην Αλβανία θεωρούν τους Έλληνες ως τους χειρότερους εργοδότες και μιλάνε με τα χειρότερα λόγια. Είναι οι άνθρωποι που τους δεχθήκαμε στη χώρα μας, που χωρίς να μας ρωτήσουν εισέβαλαν στη χώρα μας. Τους δώσαμε δουλειές, πράσινες κάρτες, σχολεία για τα παιδιά τους και τους συμπεριφερθήκαμε με καλoσύνη.
Αλλά ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχαρίστου.
Θέλουν να δουν τους Έλληνες νεκρούς. Κατόρθωσαν με τις διώξεις, τις φοβέρες και τους εκβιασμούς ν’ αποψιλώσουν από τη Βόρειο Ήπειρο τους γηγενείς και αυτόχθονες κατοίκους της, που δεν ήταν άλλοι από τους Έλληνες. Ν’ αφήσουν μερικοί ψευτοκουλτουριάρηδες τις αιτιάσεις ότι τους έφερε ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς, ως Υπουργός Εξωτερικών, είπε στους Βορειοηπειρώτες: Τώρα, μπορείτε να έρχεστε ελεύθερα στην πατρίδα. Δεν είπε: Αλβανοί, μπείτε στην Ελλάδα κι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε. Να σταματήσει αυτό το παραμύθι, όπως και το παραμύθι των Τσάμηδων.
Θυάμιδες είναι αρχαίον Ελληνικόν φύλον που κατοικούσε περί τον Θύαμι (Κάλαμα) ποταμό. Αυτοί το έκαναν Αλβανιστί Τσάμηδες. Δεν κατοικούσαν πριν την Τουρκοκρατία στην περιοχή. Η Ήπειρος από αρχαιοτάτων χρόνων – άπειρος χώρα – εκτεινόταν από του Ακτίου έως του Γενούσου Ποταμού και των Ακροκεραυνίων όρεων. Ήταν μία και ενιαία και όχι διαιρεμένη όπως σήμερα, γιατί έτσι το ήθελαν οι μεγάλοι «φίλοι» μας.
Γιατί έφυγαν οι Τσάμηδες στην Αλβανία, δεν τους συμφέρει να το συζητούν δημόσια. Συνεργάσθηκαν με την Ιταλική Milicia και τη Γερμανική Γκεστάπο και πρόδιδαν τους Έλληνες. Αυτοί είναι υπαίτιοι για την εκτέλεση των 38 προκρίτων της Παραμυθιάς. Το έσκασαν στην Αλβανία που ήταν προτεκτοράτο των Ιταλών για να γλυτώσουν.
Αλλά, αυτοί είναι οι Αλβανοί. Είναι σαν τα φίδια που τα κρατάς στον κόρφο σου τον χειμώνα για να σε φάνε το καλοκαίρι. Απορώ γιατί δεν βρίσκεται κανένας με άντερα να τους τα θυμίσει αυτά, γιατί θεώρησαν τη σιωπή μας αδυναμία.

ventetta

"Ο Αλέξης Τσίπρας στο roof garden του Electra Palace στη Θεσσαλονίκη"-ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ, ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Η ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ?




"Σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας εθεάθει στο Ξενοδοχείο Electra Palace στο ρoof γarden στη Θεσσαλονίκη. Με το σακάκι και το iphone του(ήξερε να το χειρίζεται καλά) πήγε για απογευματινό καφέ και φαγητό σε ένα ξενοδοχείο που το πιάτο...

έχει 12-14 έως και 25 ευρώ.

Αν ονειρεύεται μία αριστερή κοινωνία με το κάθε πολίτη να κυκλοφορεί με σακάκι, να έχει iphone και να τρώει στο Electra Palace, τότε είμαι και εγώ μαζί του."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το κλουβί με τους άθεους...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ


Τουρκικό ριάλιτι σχεδιάζει να κλείσει έναν ιμάμη, έναν χριστιανό ιερέα, έναν βουδιστή μοναχό και έναν ραβίνο σε σπίτι με δέκα άθεους. Νικητής όποιος τους προσηλυτίσει


Το κανάλι Τ στην Τουρκία ελπίζει ότι οι ιερείς των τεσσάρων θρησκειών και η προσπάθειά τους να μεταπείσουν τους άθεους θα εκτοξεύσει τα ποσοστά τηλεθέασεις.


Το βραβείο για όποιον τα καταφέρει θα είναι ένα προσκύνημα με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε τόπους που βάσει της θρησκείας του είναι ιεροί. Στη Μέκκα για τους μουσουλμάμους, το Βατικανό για τους καθολικούς, η Ιερουσαλήμ για τους εβραίους και το Θιβέτ για τους βουδιστές.


Η ιδέα πάντως συναντά εμπόδια στην Τουρκία, καθώς οι θρησκευτικές αρχές δεν ενθουσιάζονται με τον πρωτότυπο "διαγωνισμό" και δύσκολα θα δώσουν άδεια σε ιμάμη ώστε να λάβει μέρος στο παιχνίδι.


"Κάνοντας κάτι τέτοιο για χάρη της τηλεθέασης, είναι ασέβεια για όλες τις θρησκείες. Η θρησκεία δεν μπορεί να είναι αντικείμενο για τηλεοπτικά προγράμματα" δήλωσε ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Θρησκειών Hamza Aktan όταν έμαθε για το ριάλιτι.


Από την άλλη οι παραγωγοί του παιχνιδιού, αρνούνται τις κατηγορίες και τονίζουν ότι "προσφέρουν το μεγαλύτερο βραβείο στον κόσμο: την πίστη στον θεό"




Η νέα αυτή υπόθεση ρίχνει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας στα θέματα θρησκευτικών ελευθεριών στην Τουρκία, όπου δεξιά κόμματα καταγγέλουν την κυβέρνηση Ερντογάν ότι έχει κρυφή ισλαμική ατζέντα και ότι στη χώρα οι μη-ισλαμικές θρησκευτικές μειονότητες καταπιέζονται.


Περίπου 200 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής κάνει αίτηση για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι, ενώ η επιλογή των δέκα άθεων θα γίνει τον επόμενο μήνα.


Μια ομάδα θεολόγων θα διαβεβαιώσει μετά από έλεγχο ότι όσοι δηλώσουν άθεοι, πραγματικά δεν πιστεύουν και δεν ψάχνουν απλώς μια ευκαιρία για φήμη και χρήματα.

(Πηγή: Reuters)

Και οι χήρες....θα πάρουν αλληλεγγύη Ελληνική.....


Στη φωτο χήρα δικαιούχος επιδόματος.....

Έβγαλε απόφαση ο Υπουργός Οικονομίας για το επίδομα
αλληλεγγύης.
Θα το πάρουν και οι αλλοδαποί που συνταξιοδοτούνται
και οι Πολιτικοί Πρόσφυγες στο Λαύριο.
Δώσε και εμένα θείο!!!!
Ποιοί ή καλύτερα ποιές αλλοδαπές συνταξιοδοτούνται
και πού κατοικοεδρεύουν;
Στη Ρωσία στη Βουλγαρία στην Αλβανία στην Ουκρανία
στην Γεωργία όπου πηγαίνουν μόλις θάβουν
τους Έλληνες παππούδες τους δηλαδή συζύγους τους.
Επίσης και αυτοί οι μετανάστες που πήραν σύνταξη με 150
ένσημα.
Με 500 ευρώ Ελληνική σύνταξη στην Βουλγαρία
είσαι Πασάς στη...Σόφια!

Αθηναίος

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Σταύρος Λάλας: “Με πρόδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί”


Quantcast

Οι Αμερικανοί σχεδίαζαν μία προβοκάτσια που θα οδηγούσε σε εμπλοκή της χώρας με τα Σκόπια. Ο Λάλας το γνώριζε. Όμως το έμαθαν και λάθος άνθρωποι.

Του Κώστα Βαξεβάνη

Για τη CIA, ο Στηβ Λάλας, πρώην υπάλληλός της σε εμπιστευτικές θέσεις, είναι ένας προδότης. Για τους Έλληνες, ένας πατριώτης που κατάφερε να κατασκοπεύει την πιο ισχυρή μυστική υπηρεσία του κόσμου.

Η ιστορία του Λάλα δεν είναι μια ιστορία κατασκοπίας μόνο. Είναι αυταπάρνησης, πατριωτισμού και μαζί ντροπής και προδοσίας. Τα δύο πρώτα ανήκουν αποκλειστικά στον ΣΤΑΥΡΟ. Τα υπόλοιπα ανήκουν σε μια χούφτα Κυπατζήδων, πολιτικών και επαγγελματιών της υποτέλειας. Το τραγικό για τον Σταύρο Λάλα είναι πως πλήρωσε για όλα.

Το 1993, είδα για πρώτη φορά το πρόσωπο του Σταύρου Λάλα. Η εκδικητική αμερικανική κρατική μηχανή, για παραδειγματισμό, άφησε να κάνουν το γύρο του κόσμου τα πλάνα με ένα μικρόσωμο άντρα, δεμένο με αλυσίδες, ανάμεσα σε πράκτορες του FBI. Ο Λάλας είχε συλληφθεί για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας. Οι αμερικανικές Αρχές, στο κατηγορητήριό τους, του χρέωναν πάνω από 700 απόρρητα σήματα που είχε διοχετεύσει στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Αν η τραγική φυσιογνωμία του αλυσοδεμένου Σταύρου δεν ήταν τόσο πραγματικά συγκλονιστική, η είδηση της σύλληψής του θα έμοιαζε απλώς με ανέκδοτο: «Ένας Έλληνας πράκτορας στην καρδιά της CIA».

Ο Σταύρος έμεινε 12 χρόνια και 4 μήνες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Αρκετά για να γίνω από νεαρός δημοσιογράφος, που έβλεπε απλώς με απορία εκείνες τις σκληρές εικόνες, ένας δημοσιογράφος που προσπαθούσε να απαντήσει στις απορίες για τη σύλληψή του. Πριν από χρόνια κατάφερα να έχω μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όταν ήταν υπό κράτηση. Δεν έλυσα πολλές από τις απορίες μου τότε, αλλά έμαθα πως υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σταύρο, που μέσα από τη φυλακή, σε ομηρία, τολμούν να λένε: «Πες στους Έλληνες πως θα το ξανάκανα. Όπως όλοι σας». Όταν το Νοέμβριο του 2007 η αμερικανική κυβέρνηση επέτρεψε στον Λάλα να πετάξει προς την ελευθερία και την Ελλάδα, συναντηθήκαμε στη Χρυσούπολη. Ο Σταύρος για πρώτη φορά έβλεπε το γιο του, μετά τη γέννησή του, έφηβο. Και τον άλλο του γιο, με ειδικές ανάγκες, και τη γυναίκα του Μαρία μετά από 15 χρόνια. Ο Σταύρος προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την αγάπη του κόσμου. Ψάχνει όλα όσα του έχουν διαφύγει, και κυρίως τη ζωή. Πατέρας, σύζυγος, ελεύθερος άνθρωπος, με καθυστέρηση. Έζησε 30 χρόνια περισσότερο με τις αποφάσεις του παρά με τους συνανθρώπους του. Ανησυχεί για πολλά, αλλά είναι σίγουρος για ένα: «Με πρόδωσαν αυτοί που εξυπηρετήθηκαν από μένα και μετά με εγκατέλειψαν. Αλλά αν χρειαζόταν θα έκανα και πάλι τα ίδια».

Η στρατολόγηση από Έλληνα πράκτορα.

Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Αμερική. Γιος μετανάστη, μετά τον ελληνικό Εμφύλιο. Μεγάλωσε με την ένταση της πατρικής νοσταλγίας για την πατρίδα και τις διηγήσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η πατρίδα ήταν γι’ αυτόν Κολοκοτρώνηδες, κατορθώματα, νικηφόρες μάχες με τους Γερμανούς και μια γλυκιά προσμονή. Αργότερα θα ανακάλυπτε πως ήταν και προδότες.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιός είναι ο σύγχρονος «από μηχανής Θεός» τής Ελλάδος ; Η 384 Μοίρα Έρευνας - Διάσωσης !!


ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ - ΕΞΟΧΟ - ΜΟΙΡΟΣΗΜΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;



Για τα πληρώματα των ελικοπτέρων Super Puma όλες οι αποστολές είναι “πολεμικές αποστολές”, είτε τώρα που είμαστε σε ειρήνη είτε –ο μη γένοιτο– σε πραγματικό πόλεμο. Γιατί σε όλες επιχειρούμε με στόχο τη διάσωση ανθρώπινων ζωών, κάτω από ακραίες και εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, μέρα και νύχτα, 365 μέρες το χρόνο», μας λέει ο αντισμήναρχος (Ι) Λεωνίδας Τσαϊρής, διοικητής της 384 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης (384 ΜΕΔ) της Π.Α.

Της Μοίρας που μαζί με τη «μητρική» Μοίρα, την 358 ΜΕΔ, που σήμερα επιχειρεί με τα παλαιότερα ελικόπτερα ΑΒ-205, είναι υπεύθυνες για την έρευνα και διάσωση σε όλο το FIR Αθηνών. Και την τελευταία περίοδο (και όχι μόνον) όλοι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε πώς ακριβώς «μεταφράζεται» αυτό στον ακήρυχτο πόλεμο για την έρευνα και διάσωση (SAR) στο Αιγαίο με τους Τούρκους, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες ένα ελικόπτερο Super Puma, ενώ εκτελούσε αποστολή SAR στα Δωδεκάνησα, από δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Για όλους αυτούς τους πολύ σημαντικούς λόγους, η «Α.τ.Κ.» επισκέφτηκε την περασμένη βδομάδα την 384 ΜΕΔ στη βάση της στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά με το διοικητή της Μοίρας αντισμήναρχο (Ι) Λεωνίδα Τσαϊρή και να πετάξει για μία ώρα σε μία εκπαιδευτική αποστολή SAR ενός ελικοπτέρου Super Puma.

Απαντώντας στο πρώτο ερώτημα αναφορικά με το είδος της αποστολής της Μοίρας, ο διοικητής της αντισμήναρχος Λ. Τσαϊρής, ένας εξαιρετικά έμπειρος πιλότος με 6.500 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, από τις οποίες οι 2.000 στα Super Puma, μας είπε:
«Κύρια αποστολή της Μοίρας είναι η...

διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης σε ειρήνη και σε πόλεμο, τόσο στην ξηρά όσο και πάνω από τη θάλασσα, ενώ δευτερεύουσα αποστολή της είναι οι αεροδιακομιδές ασθενών και τραυματιών, η μεταφορά υψηλών προσώπων, οι μεταφορές προσωπικού και εφοδίων κ.λπ.

Για επιχειρήσεις SAR στη θάλασσα επεμβαίνουμε, μετά από κλήση από το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε περιπτώσεις ναυτικών ατυχημάτων, διάσωσης ψαράδων, δυτών, κολυμβητών.

Στην ξηρά επεμβαίνουμε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, σε περιπτώσεις αεροπορικών ατυχημάτων, όταν έχουν χαθεί ορειβάτες, εκδρομείς, κυνηγοί ή σε κυνηγητικά ατυχήματα κ.λπ., μόνο στην περίπτωση που ο κίνδυνος για τη ζωή των τελευταίων είναι άμεσος».

Αναφορικά με τα μέσα που έχει στη διάθεσή της η 384 ΜΕΔ, ο μοίραρχός της τόνισε ότι αυτή πραγματοποιείται με δέκα συνολικά ελικόπτερα, από τα οποία σήμερα τα εννέα είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, καθώς το δέκατο επισκευάζεται μετά από βαριά προσγείωση που πραγματοποίησε στη Λήμνο.

«Η 384 ΜΕΔ με το προσωπικό της και τους τεχνικούς της ΜΣΕ/Π έχει αναλάβει την υποχρέωση διατήρησης ελικοπτέρων ετοιμότητας σε διάφορα ευαίσθητα σημεία εντός του FIR Αθηνών, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ως εξής: Ένα ελικόπτερο Super Puma σε κατάσταση ετοιμότητας στην Ελευσίνα, με δυνατότητα προσθήκης και ενός ακόμα ελικοπτέρου ανάγκης (Α/Ν), αν αυτό ζητηθεί, εντός μίας ώρας το μέγιστο, και από ένα σε Ρόδο, Χίο και Λήμνο, συνολικά πέντε» μας επισημαίνει ο διοικητής, προσθέτοντας:

«Η προαναφερθείσα επιχειρησιακή ανάπτυξη των Super Puma εξασφαλίζει αλληλοκάλυψη και ταχεία αντίδραση για κάθε παρουσιαζόμενο περιστατικό. Η ετοιμότητα των πληρωμάτων των ελικοπτέρων σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου είναι των 30 λεπτών, που μπορεί να μειωθεί στο μισό, στα 15 λεπτά, με την πρώτη ένδειξη ύπαρξης κάποιου περιστατικού».
Μολονότι η 384 ΜΕΔ δεν είναι η μόνη που έχει ελικόπτερα ετοιμότητας (Α/Ν) σε διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας, τα προβλήματα του μικρού αριθμού των σύγχρονων Super Puma για την κάλυψη όλου του FIR είναι γνωστά στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στην κυβέρνηση.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο ίδιος ο υπουργός Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε στους στρατιωτικούς συντάκτες πριν από μερικές μέρες ότι το πρόγραμμα της απόκτησης των 15 νέων ελικοπτέρων Super Puma (και των δύο επιπλέον που θα αποκτηθούν με χρήματα του υπουργείου Υγείας) «είναι ύψιστης προτεραιότητας και εθνικής σημασίας».
Όμως, η 384 ΜΕΔ έχει μία χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα, καθώς τα πληρώματα των ελικοπτέρων της αποτελούνται τόσο από προσωπικό της Π.Α. (κυβερνήτης, συγκυβερνήτης, χειριστής βαρούλκου ή «Hoist Operator» στην αεροπορική διάλεκτο) όσο και από συναδέλφους τους του Λ.Σ. (συντονιστής/σύνδεσμος και δύο δύτες/διασώστες). Κι αυτό λόγω του διπλού «ιδιοκτησιακού» καθεστώτος των πτητικών μέσων της Μοίρας. Στην πράξη όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει καταδειχθεί ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο είναι άριστη.

«Πετώντας σε αποστολές έρευνας και διάσωσης, όπου πρώτιστο καθήκον είναι να σώσεις συνανθρώπους μας, υπάρχει ένα επιπρόσθετο συναίσθημα. Το ανθρώπινο στοιχείο που δεν μπορείς να παραγνωρίσεις» επισημαίνει ο διοικητής της Μοίρας. Και συνεχίζει: «Όταν αιωρείσαι στα 10-12 μέτρα πάνω από τη βάρκα με τους ναυαγούς ή τους λαθρομετανάστες, τότε βλέπεις το πρόσωπό τους, τα μάτια τους, την ελπίδα για ζωή που εσύ αντιπροσωπεύεις. Αυτά ούτε ξεχνιούνται, ούτε παραγνωρίζονται».

Απαντώντας στο ερώτημα ποια από όλες τις αποστολές διάσωσης στις οποίες ο ίδιος έχει συμμετάσχει του έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα στο μυαλό του, ο αντισμήναρχος (Ι) Λ. Τσαϊλής μας απάντησε αμέσως:

«Η αποστολή της 2 Ιανουαρίου του 2002. Τότε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ένταση αέρα στα 10 Μποφόρ, πραγματοποιήσαμε αποστολή διάσωσης περίπου 40 μίλια νότια της Κρήτης. Ένα πλοιάριο μετέφερε 200 λαθρομετανάστες και το ελικόπτερό μου έφτασε πρώτο στην περιοχή. Κατεβαίνει κάτω ο ένας διασώστης και διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν πλήθος γυναικόπαιδα.

Δίνω εντολή και ανεβάζουμε πρώτα γυναίκες και παιδιά σε αναλογία τρία παιδιά, μία γυναίκα, ώστε όταν θα τα πάμε στην ξηρά να μπορέσουν να τα βοηθήσουν, μέχρι να φτάσουν και οι υπόλοιποι με τα πλοία.

Τελικά έτσι ανέβασα πάνω στο ελικόπτερο 23 άτομα, ενώ το ελικόπτερο χωρά 15 επιβάτες. Βέβαια η μέτρηση αφορά ενήλικες και όχι παιδιά, οπότε από πλευράς βάρους είμαστε εντάξει.

Σε αυτή τη διάσωση συμμετείχε και ένα ελικόπτερο Sikorsky του Π.Ν., που και αυτό διέσωσε άλλα 20 γυναικόπαιδα σε αρκετές πτήσεις, καθώς αυτό προσνηωνόταν σε παρακείμενα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ, που όμως δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τους ναυαγούς λόγω ακριβώς της θαλασσοταραχής. Ήταν μια φανταστική μέρα. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τα βλέμματα των μικρών παιδιών. Εκείνη την ώρα έβλεπα μπροστά στα μάτια μου τα δικά μου παιδιά».

Αυτό που δεν λέει ο μοίραρχος είναι πως γι’ αυτήν του τη διάσωση ο ίδιος και το πλήρωμά του, όπως και το πλήρωμα του ελικοπτέρου του Π.Ν. βραβεύτηκαν στο Μπράιτον της Αγγλίας ως «η καλύτερη και πιο ριψοκίνδυνη διάσωση της χρονιάς», μεταξύ δέκα άλλων περιπτώσεων διάσωσης, παγκοσμίως.

Πηγή: http://www.apogevmatini.gr/?p=6818

Υπάρχει και μετά θάνατον... γάμος

26χρονη παντρεύτηκε τον μνηστήρα της που σκοτώθηκε πριν από τη γαμήλια τελετή

ΠΑΡΙΣΙ Μπήκε στο δημαρχείο νύφη, ντυμένη στα λευκά. Οταν βγήκε, η Μαγκαλί Γιασκεβίτς ήταν ήδη χήρα... Η 26χρονη Γαλλίδα, μια άγαμη μητέρα από τη Λωραίνη, παντρεύτηκε τον νεκρό μνηστήρα της έπειτα από ειδική άδεια του προέδρου Νικολά Σαρκοζί. O αποθανών, πατέρας των δύο παιδιών της, σκοτώθηκε σε τροχαίο πέρυσι, μόλις δύο ημέρες αφότου το ζευγάρι είχε ενημερώσει το δημαρχείο ότι σχεδίαζαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το άρθρο 171 του γαλλικού αστικού κώδικα επιτρέπει τον γάμο με έναν νεκρό σύντροφο, αρκεί να υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι ο γάμος είχε αποφασιστεί πριν από το μοιραίο. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΞΙΚΑ!!515 ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Σε δείγμα 2.016 γυναικών, αποκαλύφθηκε ότι βάζουν στο σώμα τους 515 χημικά με το να ψεκάζονται με διάφορα αποσμητικά και να βάζουν κραγιόν στα χείλη τους καθημερινά.
Οι υδατικές κρέμες, τα αποσμητικά, τα αρώματα, τα μέικ απ και τα δεκάδες άλλα...
...προϊόντα που αφήνουν πάνω τους οι γυναίκες, περιέχουν άγνωστους ρυπαντές, αναφέρεται στην έκθεση.

Μόνο τα αποσμητικά περιέχουν τουλάχιστον 30 διαφορετικά χημικά ενώ τα αρώματα πάνω από 400.

Το 70% των γυναικών δεν ανησυχούν καθόλου για τον αριθμό των χημικών του μέικ απ το οποίο θεωρούν μαγικό προϊόν αφού βοηθάει να δείχνουν ότι έχουν λαμπερό και καθαρό δέρμα.

"Οι γυναίκες πάντοτε είχαν την αγωνία του ωραίου προσώπου αλλά περνώντας τα χρόνια οι κανόνες της ομορφιάς έχουν αλλάξει δραματικά και έχει πλέον ξεπεραστεί το "ένα μπανάκι και είμαστε έτοιμες".

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος...