Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γ. Βαρεμένος υποψήφιος με τον ΣΥΝ στη Β΄ Αθήνας...

...τώρα η είσοδος στη βουλή είναι σίγουρη...

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts
/

Ει!!ΟΜΠΑΜΑ.ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!

Η μπύρα που ξε…σηκώνει τους άντρες



Οι άντρες σε όλη την Ευρώπη καλά θα κάνουν να βελτιώσουν τις ...; αντοχές τους, αφού η νέα μπύρα που δημιούργησε κατά λάθος ο ζυθοποιός Juergen Hopf από την πόλη Schoenbrunn στη Βαυαρία της Γερμανίας, υπόσχεται να τους κάνει «μαραθωνοδρόμους» στην κρεβατοκάμαρα!

Το ιδιαίτερα ...; τονωτικό ποτό είναι καλύτερο και από Viagra, σύμφωνα με όσους το έχουν δοκιμάσει.

Ο Hopf υποστηρίζει ότι έκανε τη «σπουδαία» αυτή ανακάλυψη εντελώς κατά λάθος, όταν οι μηχανές στην αυτοματοποιημένη ζυθοποιία του χάλασαν.

Ο ίδιος είπε: «Με φώναξαν στη μέση της νύχτας και ενώ κοιμόμουν, για να φτιάξω τις μηχανές. Δεν μπορούσα να τις επανεκκινήσω, οπότε πήρα ένα μεγάλο κλαδί και άρχισα να ανακατεύω χειροκίνητα τον ζύθο. Ξαφνικά ένιωσα πολύ ...; περίεργα και αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η μπύρα θα ήταν διαφορετική από τις άλλες».

Και πρόσθεσε σχετικά με τις ...; παρενέργειες: «Όταν η μπύρα βγήκε στην αγορά, όλοι μου έλεγαν ότι η λίμπιντό τους ανέβηκε κατακόρυφα. Μου έλεγαν ότι δεν είδαν τηλεόραση για μία ολόκληρη εβδομάδα, αφού μόλις γυρνούσαν στο σπίτι πήγαιναν απευθείας στην κρεβατοκάμαρα»!

Η νέα μπύρα λέγεται «Hopf» και ο ...; τυχερός ζυθοποιός έβαλε μια ημίγυμνη γυναίκα στην ετικέτα, ενώ τώρα ονειρεύεται να την προωθήσει σε όλη την Ευρώπη.

zougla

Κόκκαλης: Διόρθωσε το σφάλμα του-πρόσληψη Κετσπάγια- με ένα χειρότερο, αφού τον απέλυσε παραμονή αγώνα Τσάμπιονς Ληγκ...


Παρελθόν από το «τιμόνι» του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πληροφορήθηκε επίσημα την λύση της συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».
Στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας στην αυριανή αναμέτρηση με την Αλκμάαρ για το Τσάμπιονς Λιγκ (16/9, 21:45) θα καθίσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιήσε την απομάκρυνση του Γεωργιανού προπονητή με την εξής λιτή ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβιτς θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποφάσισε αρχικά την απομάκρυνση του Κετσπάγια αμέσως μετά την λευκή ισοπαλία με την Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου.

Το στοιχείο που έπαιξε μεγάλη σημασία για την οριστική απόφαση του Κόκκαλη είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού «έβραζε» με τον Γεωργιανό τεχνικό και δεν επιθυμούσε την παραμονή του Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, οι τελευταίοι ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Κετσπάγια.

Οσον αφορά την επόμενη μέρα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αναζητά ξένο προπονητή καθώς ο Μπάντοβιτς ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη κατασκόπου στην ομάδα του Πειραιά, αποτελεί προσωρινή λύση. Τα δύο πρώτα ονόματα που ακούστηκαν μιας και είναι ελεύθεροι αυτό το διάστημα είναι αυτά των Λουτσιάνο Σπαλέτι ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Ρόμα και του πρώην τεχνικού της Μπενφίκα, Κίκε Φλόρες.ΠΗΓΗ

Βρέθηκαν 39 συγγενείς του Χίτλερ



ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders και ο Marc Vermeerren έκαναν μια πολύ μεγάλη έρευνα για να βρουν όλους τους συγγενείς και τους απόγονους του Χίτλερ. Οπως είπαν,κατάφεραν να βρουν 39 συνολικά άτομα. Οι 3 ήτανήδη γνωστοί και έμεναν στη Αμερική. Οι υπόλοιποι ζούν στην πλειοψηφία τους στην Αυστρία, στην περιοχή που γεννήθηκε ο Χίτλερ. Ο τρόπος που ...

χρησιμοποίησαν οι δυο ερευνητές για να ανακαλύψουν τους απογόνους ειναι πραγματικά βγαλμένος απο ταινία. Είχαν ήδη δείγματα DNA του Χίτλερ απο διάφορα αντικείμενα που βρήκαν ενώ για τους συγγενείς έκαναν δουλειά ντετέκτιβ. Τους ακολουθούσαν και μάζευαν ότι άφηναν πίσω τους, π.χ. χαρτιά απο σάντουιτς που έτρωγαν κλπ. Πολλοί έχουν ψεύτικο όνομα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν δηλώσει πως δε θα κάνουν παιδιά για να μην συνεχιστεί η οικογένεια αυτή

Πακιστανοί στη βουλή των Ελλήνων ...

Αρχικά οι επικυρίαρχοι αφαίμαξαν την Ελλάδα με εμφύλιο πόλεμο, μετανάστευση και εκτρώσεις. Ως κερασάκι στην τούρτα τους έφεραν λαθρομετανάστες, τους Ελληνοποίησαν αντισυνταγματικά και τώρα τους χτενίζουν για τη Βουλή. Στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσουν πάλιν κάποια στρατηγική αφαίμαξης σε συνδιασμό με μικτογένεια για να τελειώσουν με τους Έλληνες οριστικά και αμετάκλητα;

Από την Αυστραλία,
Πολύδωρος
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Η Τουρκία διεκδικεί Αιγαίο και Κύπρο, τα Σκόπια την Μακεδονία, η Αλβανία την Ήπειρο και το Ισραήλ το Ελληνικό πατριαρχείο Ιεροσολύμων!!!


Εθνικό έγκλημα διαπράττεται στην Άγια Γη των Ιεροσολύμων εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων...Τι κάνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών;;;
Φωτιά στις σχέσεις του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με τους Παλαιστίνιους και τους Αραβες γενικότερα βάζει ο πατριάρχης Θεόφιλος, πουλώντας και πάλι γη του Πατριαρχείου σε εβραϊκή κατασκευαστική εταιρεία, η οποία προτίθεται να κατασκευάσει εκεί εκατοντάδες (!) διαμερίσματα. Σε μια εποχή όπου η διεθνής κοινότητα πιέζει ασφυκτικά την ακροδεξιά ισραηλινή κυβέρνηση Νετανιάχου να σταματήσει τους παράνομους εποικισμούς αραβικών εδαφών, ο Θεόφιλος προσφέρει κάκιστη υπηρεσία όχι απλά στην Ελλάδα ή στο αραβικό ποίμνιό του, αλλά και στην ίδια την υπόθεση της ειρήνης, πουλώντας πατριαρχική γη ώστε να επεκτείνεται νομότυπα η εβραϊκή κατοχή γης στην Ιερουσαλήμ. Η αναφορά του θέματος από το παναραβικής εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα υποδηλώνει τη δικαιολογημένη σημασία που έχει αυτή η πώληση για όλον τον αραβικό κόσμο.
Πρόκειται για μια έκταση 71 συνολικά στρεμμάτων, που συμπεριλαμβάνει αγροτεμάχιο 43 στρεμμάτων στην περιοχή Γκιβάτ Χαματός της Ιερουσαλήμ και δύο γειτονικές εκτάσεις 17 και 11 στρεμμάτων αντιστοίχως, τις οποίες ο Πατριάρχης Θεόφιλος πουλάει -τυπικά νοικιάζει για 99 χρόνια, βάσει της ισραηλινής νομοθεσίας- στην εβραϊκή ισραηλινή εταιρεία.
Κατά το συμβόλαιο αυτής της αγοραπωλησίας, αντίγραφο του οποίου έχει περιέλθει στην κατοχή του «Εθνους», θα χτιστούν πολλές εκατοντάδες κατοικίες και διαμερίσματα. Ο ακριβής αριθμός τους δεν προσδιορίζεται, καθώς η γη αυτή δεν ανήκει στο σχέδιο πόλης της Ιερουσαλήμ, αλλά η εταιρεία θα κινηθεί για να αλλάξει η χρήση της γης και να επιτραπεί η οικοδόμησή της - και φυσικά είναι αυτονόητο ότι θα το πετύχει.
Το Πατριαρχείο θα πάρει ως αντιπαροχή 100 διαμερίσματα ή κατοικίες συνολικού εμβαδού τουλάχιστον 12.000 τετραγωνικών μέτρων (άρθρο 6.1 του συμβολαίου), ενώ θα εισπράττει και το 20% των καθαρών κερδών, αν η εταιρεία κατορθώσει να πάρει άδεια οικοδόμησης και ξενοδοχείου (άρθρο 6.3).
Η έκταση του έργου και η οικοδόμηση εκατοντάδων διαμερισμάτων συνάγεται από τον όρο ότι θα δώσει τα πρώτα 50 διαμερίσματα στο Πατριαρχείο ταυτόχρονα με την πώληση 200 διαμερισμάτων σε αγοραστές (άρθρο 15.2).
Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει του άρθρου 4.8 «το Πατριαρχείο ή οι βεβαιωμένοι εκπρόσωποί του είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν κάθε έγγραφο, αίτηση και σχέδιο που έχει προετοιμαστεί από τον ενοικιαστή, ώστε να αλλάξει ο κανονισμός σχεδίου πόλης της ιδιοκτησίας», συνεισφέροντας έτσι στην παραπέρα «τσιμεντοποίηση» της Ιερουσαλήμ.
Οπως είναι προφανές, το ζήτημα δεν είναι αν οι όροι του συμβολαίου είναι συμφέροντες ή όχι για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, αν κάποιοι θα κερδίσουν χρήματα σε προσωπικό επίπεδο για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της αγοραπωλησίας ή αν τα 100 διαμερίσματα του Πατριαρχείου θα διατεθούν σε «ημετέρους» της πατριαρχικής πτέρυγας του Θεόφιλου. Αγνοούμε, αλλά και αδιαφορούμε παντελώς αν κάποιοι όροι του συμβολαίου μπορούν να θεωρηθούν οικονομικά επιλήψιμοι ή και σκανδαλώδεις. Δεν μας ενδιαφέρουν οι οικονομικές πτυχές αυτής της συμφωνίας αγοραπωλησίας πατριαρχικών γαιών, οι οποίες δεν αποκλείεται να κρίνονται άριστες από τους κτηματομεσίτες.
Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η σοβαρότατη πολιτική διάσταση του ζητήματος αυτού. Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στην πόλη αυτή. Αναλόγως του αν πουλάει ή νοικιάζει γη σε Εβραίους ή Αραβες πολίτες του Ισραήλ, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση της ιδιοκτησίας στην Ιερουσαλήμ -μια πόλη όπου σε περίπτωση διευθέτησης του Παλαιστινιακού θα κριθεί σπίτι σπίτι και τετράγωνο τετράγωνο η διαίρεσή της σε εβραϊκό και αραβικό τομέα, αναλόγως με το αν κατοικούν Εβραίοι ή Αραβες Ισραηλινοί πολίτες.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Εθνικό έγκλημα
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η επικύρωση της επιλογής του Θεόφιλου ως Πατριάρχη Ιεροσολύμων από το Ισραήλ, η οποία καθυστέρησε περίπου δύο χρόνια, θα συνοδευόταν, κατά το σύνηθες, από εκχωρήσεις πατριαρχικής γης σε Εβραίους Ισραηλινούς πολίτες. Ο Θεόφιλος δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έκαναν οι προκάτοχοί του στον πατριαρχικό θρόνο, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε μειώνει τη βαρύτητα του πολιτικού εγκλήματος που διαπράττει ο νυν Πατριάρχης Ιεροσολύμων, πουλώντας γη και έτσι δρώντας εναντίον των Παλαιστινίων και των Αράβων. Δυστυχώς δεν είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος υπουργός Εξωτερικών, μετά τις εκλογές, θα θελήσει να πιέσει τον Θεόφιλο να αλλάξει αυτή την επαίσχυντη πολιτική.
ΕΘΝΟΣ, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τα υποτιθέμενα μέτρα του Υπ.Παιδείας στα σχολεία για τη νόσο των χοίρων. Πενθήμερες εκδρομές στην αρχή της χρονιάς στην … Ισπανία και στη Γαλλία!


newsblog

Ποιά μέτρα και ποιές άλλες τέτοιες μεγαλόστομες κουβέντες. Εδώ είναι… Ελλάδα! Τόσες ημέρες συζητάμε όλοι για τη νόσο των χοίρων, ακόμα πιο έντονα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και ξαφνικά στη δεύτερη ημέρα επίσημης λειτουργίας των σχολείων, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για 5νθήμερες εκδρομές στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ισπανία και στη Γαλλία. Η νέα μόδα μάλιστα επιτάσσει οι μαθητές της Γ’Λυκείου να πηγαίνουν τις εκδρομές τους στην αρχή της χρονιάς, για να μην … αποπροσανατολίζονται από το διάβασμά τους στο τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου! Τί σημασία έχει αν οι προτεινόμενοι προορισμοί είναι από αυτούς που έχουν σημειωθεί τα περισσότερα κρούσματα της νέας γρίπης Α ή νόσου των χοίρων στην Ευρώπη; Ποιός δίνει μία πραγματική δεκάρα; Και άντε το υπουργείο στην προεκλογική περίοδο να θεωρήσουμε ότι υπολειτουργεί. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και όλος αυτός ο κόσμος γύρω από τους μαθητές δεν ενδιαφέρονται καθόλου; Δεν διαβάζουν, δεν ακούν, δεν βλέπουν τί γίνεται; Πώς επιτρέπουν τέτοια «εγκλήματα»; Εν πάσει περιπτώσει, επειδή το θέμα είναι εξαιρετικής σοβαρότητας καθώς η νέα αυτή γρίπη δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους νέους ανθρώπους, μήπως θα πρέπει συνολικά ο υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος να πάρει μία απόφαση τώρα και να απαγορεύσει αυτές τις ανεύθυνες αποφάσεις για εκδρομές;

ITALY VS EUROPE-ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ταψάκια για είδη ζαχαροπλαστικής από λάσπη βιολογικού καθαρισμού χαρτοβιομηχανίας έφτιαχνε «επιχείρηση» κοντά στο Τάχι Θήβας.


από ΤΑ ΝΕΑ

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την υπόθεση, η χαρτοβιομηχανία από την οποία προέρχονταν τα βιομηχανικά απόβλητα δραστηριοποιείται στον τομέα του ανακυκλωμένου χαρτιού, κατά την επεξεργασία του οποίου χρησιμοποιείται πλήθος επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία χημικών. Τα απόβλητα αυτά περιέχουν λευκαντικές ουσίες και απομελανωτές που ενοχοποιούνται για την τοξικότητά τους καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων, όπως για παράδειγμα βαρέα μέταλλα και τοξικά που χρησιμοποιούνται στα μελάνια.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, στις 8 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία εντόπισε φορτηγό που μετέφερε από την περιοχή του Ασπροπύργου βιομηχανικά απόβλητα σε μη αδειοδοτημένη για τον σκοπό αυτό δραστηριότητα στην περιοχή της Θήβας. Κατόπιν ελέγχων διαπιστώθηκε ότι τα απόβλητα της χαρτοβιομηχανίας χρησιμοποιούνταν παράνομα από την επιχείρηση στην περιοχή της Θήβας «με σκοπό την παραγωγή συσκευασιών τροφίμων (ταψάκια για είδη ζαχαροπλαστικής), με κίνδυνο τη δημόσια υγεία και φυσικά εις βάρος του περιβάλλοντος».

Γνώστες της συγκεκριμένης υπόθεσης αναφέρουν ότι έξω από την παράνομη δραστηριότητα στη Θήβα εντοπίστηκε «λίμνη λυμάτων, προφανώς παρόμοιας σύστασης με αυτά που χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή των ταψιών. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν οι αποδέκτες λόγω του ότι η “επιχείρηση” ήταν παράνομη και δεν υπάρχουν αναλυτικά παραστατικά». Επιπλέον επισημαίνουν πως «απόβλητα από τη συγκεκριμένη χαρτοβιομηχανία βρέθηκαν προ διμήνου να διοχετεύονται ανεξέλεγκτα από διαφορετικό μεταφορέα- σ.σ.: όχι αυτόν που μετέφερε στις 8 Σεπτεμβρίου τη λάσπη από τον βιολογικό καθαρισμό- στον Ασπρόπυργο».

Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννη Ζαμπετάκη, «όταν ένα τρόφιμο έρχεται σε επαφή με υλικά συσκευασίας που περιέχουν τοξικές ουσίες, όπως πιθανότατα ισχύει για τα εν λόγω ταψάκια, πραγματοποιείται “μετανάστευση” των ουσιών αυτών προς το τρόφιμο. Το οποίο σημαίνει ότι τα είδη ζαχαροπλαστικής που φιλοξενήθηκαν σε αυτά μπορεί να είναι από βλαβερά έως άκρως τοξικά». Όπως επισημαίνει ο επίκουρος καθηγητής, η διάρκεια του χρόνου που παραμένουν τα τρόφιμα στη συσκευασία παίζει μεγάλο ρόλο στη μετανάστευση των τοξικών και επικίνδυνων στοιχείων. «Επειδή τα γλυκά σε γενικές γραμμές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής- έως και μήνες- επόμενο είναι να έχουμε μεγάλη μετανάστευση στοιχείων από τα ταψάκια σε αυτά. Μία ακόμα καθοριστικής σημασίας παράμετρος για την πιθανή τοξικότητα των ειδών ζαχαροπλαστικής που βρίσκονται ή βρέθηκαν σε αυτές τις συσκευασίες είναι η θερμοκρασία: εάν διατηρούνται στο ψυγείο η μετανάστευση τοξικών από τα ταψάκια στα γλυκά αναμένεται να είναι έως και τέσσερις φορές μικρότερη απ΄ ό,τι αν βρίσκονται σε θερμοκρασίες δωματίου», εξηγεί ο κ. Ζαμπετάκης και αναφέρει ότι όσο μεγαλύτερη η περιεκτικότητα των συσκευασιών σε επικίνδυνες ουσίες τόσο μεγαλύτερη συγκέντρωση αναμένεται να βρεθεί και στα τρόφιμα που έρχονται σε επαφή με αυτές.

Υπολειτουργεί ο ΕΦΕΤ

«Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για τους ελέγχους των συσκευασιών τροφίμων υπεύθυνος είναι ο ΕΦΕΤ. Αντί όμως να ενοποιήσουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε έναν φορέα, να επανδρωθούν κατάλληλα και να εκπαιδευτούν οι ελεγκτές- επιθεωρητές, το μόνο που έγινε ήταν να μεταφερθεί ο ΕΦΕΤ από το υπ. Ανάπτυξης στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και να συνεχίσει να υπολειτουργεί. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι 16 μήνες μετά το σκάνδαλο του ηλιελαίου δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιες εταιρείες παρανόμησαν και τι πρόστιμα τους επιβλήθηκαν», λέει ο κ. Ζαμπετάκης.

Αγωνιώδης προσπάθεια Καραμανλή να επιτύχει το "ιστορικό χαμηλό"





Συνεχίζεται η αγωνιώδης προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή, να επιτύχει την πολυπόθητη μεγαλύτερη ήττα, στα χρονικά της Ν.Δ. Και είναι πολύ κοντά στο στόχο !
Στην προσπάθειά του αυτή, να πετύχει ποσοστά, κάτω του 30% ο κ.Καραμανλής, επιστρατεύει το βαρύ πυροβολικό: τη Μαριέτα Γιαννάκου, στο Επικρατείας.
Ο συνωστισμός των ψηφοφόρων στη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ θα είναι πράγματι μοναδικός !
Αμφιβάλλει κανείς για την αυτοδυναμία;
......................
AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ:
-Eίναι γνωστή η επιθυμία σας να πολιτευτείτε ξανά στην A' Aθήνας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Tο επιθυμείτε ακόμη, σε βαθμό που, όταν αυτές γίνουν, να παραιτηθείτε ως επικεφαλής της ευρωομάδας;
-Eχω ήδη πει ότι εφόσον αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού να ηγηθώ του ευρωψηφοδελτίου, πρόθεσή μου είναι να πάω εκεί για να δουλέψω για την Eλλάδα και την Eυρώπη. Kαι μέχρι στιγμής δεν έχω λόγο να αλλάξω αυτή τη θέση μου.

Η Φωκίωνος Νέγρη...αγνώριστη....



Η Φωκίωνος Νέγρη σήμερα είναι αγνώριστη.
Το στέκι των διανοούμενων των καλλιτεχνών που άφησαν εποχή
δεν υπάρχει πια.
Είχα καιρό να περάσω και μετάνοιωσα που το έκανα.
Καφετέριες, μπάρ, εστιατόρια αμφιβόλου προέλευσης καθαρότητας
και θαμώνων.
Λειτουργούν με άδειες;
Φάτσες περίεργες τραπεζάκια και καρέκλες σε στύλ εμποδίων
για τους περαστικούς.
Όχι αποκλείεται να ήταν αυτή η Φωκίωνος Νέγρη.
Ένας παλιός Κυψελιώτης μου είπε ότι θα ήταν προτιμότερο
να αλλάξουν ονομασία στον δρόμο.
Η βρώμα και το σκουπίδι διάχυτα.
Ο Κυψελιώτης συνέχισε να μου λέει ότι το βράδυ είναι απαγορευμένη
περιοχή.
Μαχαιρώματα, ναρκωτικά κ.λ.π.
Στα παρτέρια με το γρασίδι φυτρώνουν μόνο σύριγγες
και δίπλα οι απαραίτητες λεμονόκουπες και τα άδεια
κουτιά από αναψυκτικά καπνισμένα.
Κίνδυνος θάνατος για τα παιδιά της περιοχής.
Έμαθαν να κάνουν τις δουλειές τους οι κάτοικοι μέχρι να σκοτεινιάσει.
Η φασαρία στα μπάρ και τις καφετέριες συνηθισμένα.
Τι έμεινε από την Φωκίωνος Νέγρη;
Οι αναμνήσεις σε όσους την έζησαν κάποιες εποχές!

Αθηναίος

Σαν Σήμερα: 15/09/2009



1890: Γεννιέται η αγγλίδα συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Αγκάθα Κρίστι.

1917: Ο Κερένσκι ανακηρύσσει τη Ρωσία σε Δημοκρατία, που δεν θα επιζήσει πάνω από ενάμιση μήνα, καθότι στις αρχές Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου θα επικρατήσουν οι Μπολσεβίκοι του Λένιν.

1928: Ο Αλεξάντερ Φλέμινγκ ανακαλύπτει την πενικιλίνη.

1934: Αρχίζουν να αφαιρούνται οι γραμμές του τραμ από τους δρόμους της Αθήνα. Στη θέση του θα δρομολογηθούν λεωφορεία.

1935: Ο Αδόλφος Χίτλερ υιοθετεί τη σβάστικα ως επίσημο σύμβολο της Ναζιστικής Γερμανίας.

1946: Γεννιέται ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν.

1946: Γεννιέται ο αμερικανός ηθοποιός Τόμι Λι Τζόουνς.

1946: Γεννιέται η ελληνίδα ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νόρα Κατσέλη.

1975: Τα πρώτα τρόλεϊ χωρίς εισπράκτορα αρχίζουν να κυκλοφορούν δοκιμαστικά στους δρόμους της Αθήνας.

Δηλαδής, αν κατάλαβα ορθώς, με το ελάχιστο μυαλό που διαθέτω…

…οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΝ, θέλουν ΟΛΟΙ εμείς οι ανένταχτοι της Αριστεράς, καθώς και οι φίλοι και οπαδοί των υπολοίπων 10 Συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ να τους ψηφίσουμε, να δώκουμε χείρα βοηθείας ώστε να μπορέσει αυτό το “μόρφωμα” να εισέλθει στην Βουλή με τους μίνιμουμ έξι (6) βολευτές: ΟΛΟΙ τους στελεχάρες της Κουμουντούρου (4 “Ρευματικοί” + 2 “Ανανεωτικοί” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει). Ουδείς φυσικά θα παραιτηθεί γιά να δώσει την θέση του σε κάποιον/α εκτός ΣΥΝασπσιμού (Δες Άννα Φιλίνη στα 2004)… και την επομένη των εκλογών να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να τους μείνει πλήρης η Κρατική επιχορήγηση από την Νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα (δίχως τον Αλαβάνα)…

Πολύ ωραία λογική! Μπράβο!

Είναι οι “Συνιστώσες”: παρ’ τ’ αυγό και κούρευτο, αλλά και οι “Πασόκοι με πολιτικά” ΔΕΝ πάνε και πίσω!

Και γιά ποιό λόγο να σας ψηφίσουν οι “Κοροβέσηδες”, οι “Ρούντηδες” και οι λοιποί περίεργοι περικαλώ;

Υπάρχει κανένας λόγος σοβαρός;

Να σας στηρίξουν να μπείτε στην Βουλή, μπας και χάσει η Βενετιά-βελόνι;

Όπως ακριβώς οι “Ανανεωτικοί” πρότειναν στο πόπολο, κατά την διάρκεια των Ευρωεκλογών, να ψηφίσουν/στηρίξουν “Οικολόγους-Πράσινους”;

Το καλύτερο σενάριο είναι να (ξανα)πάρετε 2,9% και μετά, με την ησυχία σας φτιάχνετε το νέο Ανανεωτικό Σχήμα που ονει_ρεύεστε (με “Κάππα” ή δίχως “Κάππα”) … Χα!
από http://manolisvardis.wordpress.com/