Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Κόκκαλης: Διόρθωσε το σφάλμα του-πρόσληψη Κετσπάγια- με ένα χειρότερο, αφού τον απέλυσε παραμονή αγώνα Τσάμπιονς Ληγκ...


Παρελθόν από το «τιμόνι» του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πληροφορήθηκε επίσημα την λύση της συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».
Στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας στην αυριανή αναμέτρηση με την Αλκμάαρ για το Τσάμπιονς Λιγκ (16/9, 21:45) θα καθίσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιήσε την απομάκρυνση του Γεωργιανού προπονητή με την εξής λιτή ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβιτς θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποφάσισε αρχικά την απομάκρυνση του Κετσπάγια αμέσως μετά την λευκή ισοπαλία με την Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου.

Το στοιχείο που έπαιξε μεγάλη σημασία για την οριστική απόφαση του Κόκκαλη είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού «έβραζε» με τον Γεωργιανό τεχνικό και δεν επιθυμούσε την παραμονή του Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, οι τελευταίοι ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Κετσπάγια.

Οσον αφορά την επόμενη μέρα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αναζητά ξένο προπονητή καθώς ο Μπάντοβιτς ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη κατασκόπου στην ομάδα του Πειραιά, αποτελεί προσωρινή λύση. Τα δύο πρώτα ονόματα που ακούστηκαν μιας και είναι ελεύθεροι αυτό το διάστημα είναι αυτά των Λουτσιάνο Σπαλέτι ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Ρόμα και του πρώην τεχνικού της Μπενφίκα, Κίκε Φλόρες.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου