Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!




Αντιγράφωντας την επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού Transformers.
ο αρχιτέκτονας Adam Kalkin μεταμόρφωσε ένα .Ο πλήρως επιπλωμένος χώρος ανοίγεισαν λουλούδι μηχανικά με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.
Νομίζω είναι μιά φοβερή ιδέα που άμα την πάρουν χαμπάρι οι καλοκαιρινοί <επιχειρηματίες>των νησιών,δεν θα αφήσουν παραλία.....

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ!!!Η ΑΡΓΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Φόρμουλα 1

Αλλάζουν φέτος τα δεδομένα στην Φόρμουλα 1 όσο αφορά την κατάκτηση του τίτλου! Φέτος πρώτο και μοναδικό ρόλο για την κατάκτηση θα είναι οι περισσότερες νίκες!! Η FIA δηλαδή η παγκόσμια ομοσπονδία ορίζει ότι οι περισσότερες πρώτες νίκες προέχουν! Σε περίπτωση που δύο ή περισσότεροι οδηγοί τελειώσουν τη σεζόν με τον ίδιο αριθμό νικών, τότε ο τίτλος θα απονεμηθεί στον οδηγό με τα περισσότερα δεύτερα τρίτα κ.λ.π σημεία! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ο ανταγωνισμός θα κτυπήσει κόκκινο ακόμα και μεταξύ οδηγών στην ίδια ομάδα!! Προσδεθείτε λοιπόν 28 Μαρτίου ξεκινάμε στον ΑΝΤ 1 TV !!! Εδώ θα τα λέμε..by diaporon-bl/

GOOGLE BOMBING?


Αν πατήσετε στη Google τη λέξη ψεύτης στη καρτέλα φωτογραφίες,θα δείτε πώς από τη πρώτη σελίδα στη πρώτη σειρά θα σας βγάλει αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Πρωθυπουργού.Πριν περίπου ένα μήνα που είχαμε κάνει το ίδιο η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν εμφανιζόταν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως πριν από 2-3 χρόνια το ίδιο είχε γίνει στην Ελλάδα η λέξεις "κλέφτες" και το "ψεύτες" που σε παράπεμπαν στον ΟΤΕ και την ΝΔ αντίστοιχα,το επονομαζόμενο, "google bombing",στο οποίο είχε βάλει τέλος η ίδια η Google.

Λέτε να κάνει την εμφάνισή της μια καινούρια περίπτωση "google bombing";Εμείς απλά το αναφέρουμε για το ερευνήσουν οι αρμόδιοι.

ΣΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡ Η ΑΘΛΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Η σωματική άσκηση είναι ο καλύτερος φίλος της εξυπνάδας


Στην αρχαιότητα, όταν οι γονείς προετοίμαζαν τους νεαρούς γιους για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρέλειπαν να τους υπενθυμίζουν ότι... «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιή».
Σήμερα, δύο χιλιετίες αργότερα, και ύστερα από αναρίθμητες θεαματικές ανακαλύψεις στο χώρο της Ιατρικής Επιστήμης, οι επιστήμονες είναι απόλυτα πεπεισμένοι πλέον ότι «Η σωματική άσκηση βοηθά 100% στη διατήρηση των πνευματικών ικανοτήτων μας».



Σύμφωνα με μια μελέτη που είχε παρουσιαστεί το 1991 στην Αμερικανική Ακαδημία Νευρολογίας Αμερική, και περιλάμβανε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήχθη ανάμεσα σε 6.000 γυναίκες, οι ερευνητές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η διατήρηση της πνευματικής διαύγειας είναι αποτέλεσμα της καθημερινής σωματικής άσκησης. Και επιπλέον μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι οι διανοητικές ικανότητες διατηρούνται αμείωτες στους ανθρώπους, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, όταν ο ανθρώπινος οργανισμός γερνά. Η έρευνα είχε διάρκεια περίπου οκτώ χρόνια και περιλάμβανε δύο βασικά στάδια. Οι γυναίκες που έλαβαν μέρος, αρχικά υποβλήθηκαν σε ένα απλό τεστ εγκεφαλικών λειτουργιών, κατά τη διάρκεια του οποίου καταγράφτηκαν οι επιδόσεις τους. Στη συνέχεια εντάχθηκαν σε ένα σταθερό πρόγραμμα ήπιας σωματικής άσκησης, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα οι επιστήμονες επαναλάμβαναν το τεστ των διανοητικών ικανοτήτων. Μέσα στο διάστημα των 8 χρόνων γινόταν λεπτομερής αξιολόγηση των φυσικών και σωματικών δραστηριοτήτων της κάθε γυναίκας, όπως για παράδειγμα, πόσα σκαλιά ανέβαιναν καθημερινά, πόση απόσταση περπατούσαν κλπ.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι γυναίκες με μεγάλη ενεργητικότητα εκδήλωναν λιγότερη εξασθένηση, καθώς ο οργανισμός τους είχε αναπτύξει μια προστατευτική δράση ενάντια στις συνήθεις παθήσεις, της τάξης του 40%.

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε ότι η φυσική άσκηση βοηθά στην καταπολέμηση των καρδιακών νοσημάτων, του κυκλοφοριακού και της παχυσαρκίας.

Το σημαντικότερο μάλιστα είναι ότι ακόμη και λίγη άσκηση αποδείχθηκε σωτήρια.

Να λοιπόν, που οι νεότερες έρευνες έρχονται να δικαιώσουν τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι έδιναν τόση βαρύτητα στη διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΥΡΑ!!!

Τι είναι η Ώρα της Γης

Η Ώρα της Γης (EARTH HOUR) ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους ένα βράδυ, για μια ώρα. Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως. Φέτος, στις 20.30 το Σάββατο 28 Μαρτίου, καλούμε τους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, σε περισσότερες από 1000 πόλεις, και όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate και το Κολοσσαίο, σκοτείνιασαν για μία ώρα και μετατράπηκαν σε σύμβολα ελπίδας για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο.

Η Ώρα της Γης 2009 απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.

Περισσότερες από 64 χώρες συμμετέχουν στην Ώρα της Γης 2009. Αυτός ο αριθμός μεγαλώνει καθημερινά, καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως μία τόσο απλή ενέργεια, όπως το να σβήσουν τα φώτα τους, μπορεί να έχει τόσο μεγάλη συμβολή στην έλευση της αλλαγής.

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης.

Nomophobia-Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Αγχώνεστε όταν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε δεν σας δίνει καλό σήμα και σας πιάνει πανικός όταν δεν έχετε καθόλου σήμα? Τότε πάσχετε από Nomophobia.
Η τελευταία μόδα στην επιστήμη της ψυχολογίας είναι να εντοπίζει φοβίες και να δίνει ονόματα σε διάφορες διαταραχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και φυσικά από αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η έντονη εξάρτηση ορισμένων ατόμων από το κινητό τους τηλέφωνο.
Μια πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 200 φοιτητές της ιατρικής από 17 εώς 28 ετών, στο κρατικό κολέγιο Mahatma Gandi, έδειξε ότι το 20% εξ αυτών ένιωθε εκνευρισμό όταν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είχε υπερφόρτωση ενώ το 69% είχε έντονο άγχος όταν το δίκτυο ήταν εκτός λειτουργίας. Επιπλέον το 15% των φοιτητών είχαν δει στο παρελθόν όνειρα στα οποία είχαν χάσει το κινητό τους ενώ το 12% δήλωσε ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς κινητό!.
"Μερικοί από τους φοιτητές που μιλάνε για αρκετές ώρες στο κινητό τους τηλέφωνο, υποφέρουν από πονοκεφάλους, άγχος, έλλειψη ύπνου, ένταση και αψιθυμία" δήλωσε ο Dr Sanjay Dixit, επικεφαλής της έρευνας.
Περίπου το 38.5% των φοιτητών καταφεύγει στις οθόνες των κινητών ψάχνοντας για κλήσεις και μηνύματα όταν δεν έχει λάβει κάποιου είδους κλήση για μικρό χρονικό διάστημα.
Τέλος η έρευνα έδειξε ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων είναι μεγαλύτερη στις γυναίκες της έρευνας απ' ότι στους άντρες.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ Spitzer,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ Hubble ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.ΤΑ ΚΟΥΝΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!