Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ...

«Ναρκωτικό» για τους άνδρες είναι οι καμπύλες

Η επίδρασή τους είναι τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των αλκοολούχων ποτών και των παράνομων ουσιών, συμπεραίνει έρευνα


Oι πληθωρικές γυναίκες με πολύ πλούσιες καμπύλες, όχι οι καχεκτικές σαν τα ανορεξικά μοντέλα που περπατάνε στην πασαρέλα στις επιδείξεις μόδας, δεν ενεργοποιούν απλώς την ερωτική διάθεση των ανδρών. Ενίοτε έχουν τόσο ισχυρή επίδραση όσο και εκείνη των αλκοολούχων ποτών, από την μπίρα ως το μπράντι, αλλά και των παράνομων ναρκωτικών ουσιών. Το συμπέρασμα είναι επιστημονικό και προέκυψε από έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ερευνητές απεφάνθησαν κατηγορηματικά: οι κοκαλιάρες γυναίκες δεν συγκινούν τον άνδρα όσο οι παχουλές. Οι εμπεριστατωμένες μετρήσεις έδειξαν ότι μια γυναίκα στο στυλ της ποπ τραγουδίστριας Μπιγιονσέ, της ηθοποιού Κριστίνα Χέντριξ ή και ακόμη λίγο πιο «γεμάτη» επιδρά στον ανδρικό εγκέφαλο σχεδόν καταλυτικά, προκαλώντας συμπτώματα ανάλογα με τη μέθη ή το «φτιάξιμο».

Καμπύλες-«ναρκωτικά».

Τις βλέπουν και... απογειώνονται. Η διαπίστωση δεν κομίζει βέβαια γλαύκα εις Αθήνας, αφού για τους γνώστες αποτελεί αυτονόητο. Αυτό το παραδέχτηκε και ο δρ Στίβεν Πλάτεκ ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα. Οπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Μail», «αυτό θα μπορούσε να μας το αποδείξει ευκολότατα και ο Χιου Χέφνερ », ο εκδότης του περιοδικού «Ρlayboy», « αν μας επέτρεπε να μετρήσουμε τα μηδενικά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς». Τώρα όμως αποδεικνύεται ότι όχι μόνο το «Ρlayboy» αλλά και τα πιο διακεκριμένα περιοδικά της κατηγορία αυτής σφάλλουν όταν προβάλλουν γυναικεία σώματα τόσο ισχνά που εγγίζουν τα όρια της λιμοκτονίας. Κατά τον δρα Πλάτεκ, «κακώς έχει γραφτεί στο μυαλό των ανδρών το στερεότυπο της γυναικείας ομορφιάς με τη μορφή οστεωδών γυναικών όπως η Κέιτ Μος. Οι παχουλές προκαλούν ισχυρότερες συγκινήσεις, όπως διαπιστώθηκε με μετρήσεις που επιβεβαιώνουν την άποψη ότι οι γυναίκες τελικά αξίζουν το βάρος τους σε... χρυσάφι!».

Η έρευνα «εξηγεί» και τα πειράγματα που ακούνε στον δρόμο οι παχουλές, οι οποίες- δυστυχώς- πέφτουν συχνότερα θύματα σεξουαλικής βίας. Προφανώς τα κοινωνικά αίτια, όπως η ανδροκρατούμενη κοινωνία αλλά και οι ψυχοπαθολογικοί παράγοντες που ενίοτε επικρατούν στους επιτιθέμενους, κυριαρχούν. Αλλά και ως διαπίστωση μόνο, αποτελεί ένα βήμα για την ερμηνεία της μεγάλης εξάπλωσης που γνωρίζει η πορνογραφία. «Ερευνες σαν τη δική μας βοηθούν να διαλευκάνουμε καταστάσεις. Ισως στο τέλος της διαδρομής να μπορούν να εντοπιστούν ως και αυτά ακόμη τα αίτια της ερωτικής απιστίας, εν προκειμένω της ανδρικής » αισιοδοξεί ο δρ Πλάτεκ.

Ε να χαρακτηριστικό πείραμα από αυτά που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια έχει ως εξής. Ομάδα νευρολόγων υπέβαλε σε εγκεφαλογράφημα 14 νέους άνδρες προκειμένου να μετρηθούν οι αντιδράσεις τους στη θέα γυμνών γυναικείων σωμάτων. Οι μετρήσεις έγιναν παρουσιάζοντας στον κάθε νέο φωτογραφίες των ίδιων γυναικών πριν και έπειτα από αισθητική επέμβαση που έδωσε όγκο στους γλουτούς και στο στήθος τους. Διαφορά βάρους δεν υπήρχε, απλώς τα «παχάκια» είχαν αναδιανεμηθεί στα επίμαχα σημεία.

Οι μετρήσεις της δεύτερης φάσης έδειξαν εντονότερη διέγερση μια συγκεκριμένης περιοχής των νευρώνων του εγκεφάλου όπου εντοπίζεται το επονομαζόμενο «κέντρο ανταμοιβής», το οποίο φυσιολογικά ενεργοποιείται με την κατανάλωση οινοπνεύματος και απαγορευμένων ουσιών. Τα μεγάλα στήθη αποδείχτηκαν ιδιαίτερα διεγερτικά, όπως και οι ευτραφείς γλουτοί.

Τελικά διαπιστώνεται ότι οι διαστάσεις στήθους, μέσης και περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο στη διέγερση των ανδρών, με αποτελέσματα τόσο θεαματικά όσο πιο μεγάλη είναι η αναλογία στήθους- περιφέρειας.


Πηγη: Το ΒΗΜΑ http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=26/02/2010

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για τους χαιρετισμούς.
Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα.
Αρκετοί από τους πιστούς που αποχώρησαν τον αποδοκίμασαν. Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο πατήρ Μάξιμος γιατι όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής κλειδώσε Έλληνες κατοίκους εκτός της Εκκλησίας ώστε να γίνει δυνατή η προσαγωγή τους από την αστυνομία και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους σε εκδήλωση που γινόταν από τους κατοίκους της γειτονικής πλατείας Αμερικής.

ΣΚΕΥΩΡΙΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ


Συνέχεια από εδώ:

Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ



κλικ για μεγέθυνση

Είχαμε αναγγείλει την αποκάλυψη της σκευωρίας, που θα στιγματίσει την υπουργία του κ. Χρυσοχοΐδηκαι θα αμαυρώσει την φήμη των αποκαλουμένων αδιάφθορων της Ελληνικής Αστυνομίας,υποβαθμίζοντας τους υπευθύνους, σε αδιάφ(θ)ορους υπαλλήλους ενός σώματος που αποτελεί μαζί με την Δικαιοσύνη το θεμέλιο της έννομης τάξης και της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.

Ο λόγος δυστυχώς και πάλι για την σκευωρία με στόχο αστυνομικούς και αιχμή του δόρατος τον χιλιανό εγκληματία-προστατευόμενο του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Εκ πρώτης όψεως ακούγεται παράλογο να φυλακίζονται αστυνομικοί, με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες για δήθεν βασανισμό, που εμποδίζουν έναν εγκληματία να αποδράσει και την ίδια στιγμή νααφήνεται ελεύθερος με «άνωθεν» εντολές ο κακοποιός παρά την Εισαγγελική παραγγελία για κράτησή του.

Όμως φαίνεται ότι αυτή είναι η σημερινή αντίληψη περί εννόμου τάξεως, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις και διακηρύξεις του αρμοδίου υπουργού.

Σήμερα παρουσιάζουμε την παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση του αστυνομικού, που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ο χιλιανός κακοποιός NAVARRO Pedro, στην προσπάθειά του να αποδράσει από το Α.Τ. Ακροπόλεως όπου ήταν κρατούμενος.

Η εντολή για ιατροδικαστική εξέταση δεν εφαρμόστηκε από τους αδιάφ(θ)ορους της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιθέτως μάλιστα περιέφεραν τον τραυματία αστυνομικό από νοσοκομείου εις νοσοκομείο για την περιποίηση των τραυμάτων, επί σχεδόν μία εβδομάδα, αρνούμενοι πεισματικά και για λόγους που θα αποκαλύψουμε εν καιρώ, την εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Στον αντίποδα της παράνομης, αντιδεοντολογικής και κυρίως απάνθρωπης συμπεριφοράς, βρίσκεται η μεταφορά του δήθεν βασανισθέντος χιλιανού κακοποιού στο νοσοκομείο, αλλά με καθυστέρηση σχεδόν μιας ημέρας, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου 2010 και η εξέτασή του από ιατροδικαστή που μάλιστα «έτυχε» να μιλάει ισπανικά, μιας και ο χιλιανός δεν μιλούσε ξένη γλώσσα. Τι να πω, πρωτοχρονιάτικα να βρείς ιατροδικαστή να μιλάει ισπανικά ούτε στην Ελβετία δεν μπορεί να συμβεί. Ας είναι…. όμως υπάρχουν ερωτήματα που ανακύπτουν:

*Γιατί ένας «βασανισμένος» δεν μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες;

*Γιατί οδηγείται την επομένη ημέρα στο νοσοκομείο;

*Γιατί ο τραυματισμένος και αιμορραγών αστυνομικός ενώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, δεν του επιτρέπουν οι «αδιάφ(θ)οροι» να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα επί μια εβδομάδα να πηγαινοέρχεται με συνοδεία, αφού ήταν κρατούμενος, σε διάφορα νοσοκομεία;

*Γιατί ενώ για το χιλιανό κακοποιό βρίσκεται ιατροδικαστής και μάλιστα ισπανόφωνος, στον αστυνομικό δεν επιτρέπουν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, έστω ….. και Ελληνόφωνο…..

*Γιατί ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον χιλιανό κακοποιό, ενώ αναφέρει στην έκθεσή του περί νεφρικής ανεπάρκειας την αποδίδει σε «ξυλοδαρμό» και όχι σε χρήση ουσιών; Έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις;

Τα ερωτηματικά πολλά και θα γίνονται με τιςδιαρκείς αποκαλύψεις μας περισσότερα. Ήδη όμως και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτουν σοβαρότατες παραβάσεις του ποινικού κώδικα,από αυτούς που υποτίθεται έχουν καθήκον την τήρηση του νόμου και της τάξης.

Α.Α.
πηγή:
Φιλοτιμία

Διαβάστε ακόμα:

Μια πολύ βρώμικη υπόθεση. Το Χιλιανό "θύμα" της ΕΛ.ΑΣ, πέθανε και ...αναστήθηκε.!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ , ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ!!!

Ο Ραγκούσης ανέλαβε την υπεράσπιση του Χιλιανού κρατούμενου



ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ...(ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΝΟΙ !

Πολιτικό άσυλο και σε Χιλιανούς;

Ο Χιλιανός και το πολιτικό άσυλο ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ&ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ-ΤΟ ΝΥΧΙ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!

ΣΤΗΝ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ



ΣΤΗΝ... ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ!




__________________

TaXalia της Ευρώπης μας… και συνεχίζουμε!


Αποκλειστικό!

Ο Herman van Rumpoy (μην μας πείτε ότι δεν ξέρετε τον πρόεδρο μας!) έχει μισθό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από αυτόν του αμερικανού προέδρου Obama!

ΝΑΙ, Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Herman van Rumpoy, έχει αποδοχές μεγαλύτερες από τον πρόεδρο Ομπάμα!

(θα μου πείτε σιγά την Αμερική τώρα... εδώ είναι Ενωμένη Ευρώπη!)

Και μας μιλάτε για κρίση… λαμόγια! Ε λαμόγια!

Και το ερώτημα είναι ποιος είστε κύριε Herman van Rumpoy, δεν είχαμε ακούσει για σας, κανένας δεν είχε ακούσει στην Ευρώπη για σας!
Δεν το λέμε εμείς το λέει ο Nigel Farage Πρόεδρος των Ανεξάρτητων του Ηνωμένου Βασιλείου… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!
Δείτε το video αν δεν μας πιστεύετε!



και βάζει και εμάς στην μέση...
για ακούστε... τον!


Και αυτά τα λέει κάποιος ο οποίος στην χώρα του αυτή την στιγμή έχει 13% Έλλειμα!
Αλλά επειδή ξέρει που λαμβάνονται οι αποφάσεις... κάνει κριτική εκεί που πρέπει, στην Ευρωπαική Ένωση και προσωπικά στον στον πρόεδρό της.
Εκεί παίζεται το παιχνίδι κύριοι της κυβέρνησης... ΕΚΕΙ!!!

Τα σχόλια δικά σας!



Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/02/taxalia_1081.html#ixzz0gaUyO7uy

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ


"ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."

Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις ατιμωτικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

Γρήγορη άνοδος, ραγδαία πτώση στου Ψυρρή....



ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 1980 αρκετοί καλλιτέχνες έστησαν στου Ψυρρή τα ατελιέ τους επειδή τα ενοίκια ήταν πολύ χαμηλά σε σχέση με άλλες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας.
Οι άνθρωποι αυτοί, μάλιστα, ήλπιζαν ότι η περιοχή θα έπαιρνε έναν άλλον χαρακτήρα, λόγω και της γραφικότητάς της, και ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «Σόχο της Αθήνας».
Περί τα τέλη της δεκαετίας του '90, μία σειρά από αποφάσεις του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ και του Δήμου της Αθήνας άνοιγαν το δρόμο για να φυτρώσουν σαν μανιτάρια τα μπαρ και τα κλαμπ. Λέγεται, μάλιστα, ότι το πιο σημαντικό έγγραφο της εποχής εκείνης ήταν ένα προεδρικό διάταγμα του 1998 «Περί καθορισμού χρήσεων γης και ειδικών όρων και περιορισμών δόμησης στην περιοχή Ψυρρή-Κέντρου (Ομόνοιας)», το οποίο δεν όριζε κάποια ζώνη αμιγούς κατοικίας, ενώ δεν περιείχε περιορισμούς για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια κ.ά.). Τότε οι κάτοικοι υποστήριζαν ότι έπρεπε να υπάρχει απόσταση 50 μέτρων μεταξύ δύο κέντρων διασκέδασης).
Ετσι, η περιοχή του Ψυρρή έφτασε να αποτελεί για περίπου δέκα χρόνια τη σημαντικότερη «βιομηχανία» διασκέδασης στην Αθήνα, με περίπου 150 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος («πολιτιστικά κέντρα») σε λιγότερο από δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Μακρύς κατάλογος
Τώρα, είναι ζήτημα αν στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν τα μισά. Στην οδό Αριστοφάνους, για παράδειγμα, έχουν βάλει λουκέτο δέκα μαγαζιά, δύο παραμένουν κλειστά τις καθημερινές και μόνο δύο μικρά μπαρ βρίσκονται σε κανονική λειτουργία. Στην οδό Καραϊσκάκη μόνο το Cubanita και ο φούρνος -πλέον- με τα κουλούρια είναι ανοικτά τις καθημερινές, ενώ ρολά έχουν κατεβάσει πέντε μαγαζιά συν δύο στο στενάκι της Μίκωνος.
Αλλα έξι μαγαζιά με λουκέτο βρίσκονται επί της οδού Μιαούλη, όπου οκτώ ωστόσο παραμένουν ανοικτά. Ανάμεσά τους βέβαια είναι τα τρία «ρακομελάδικα», τα οποία πάντως δεν έχουν την ίδια κίνηση που είχαν παλαιότερα.
Τέσσερα κλειστά και έξι ανοικτά ήταν τα μαγαζιά της Αγίων Αναργύρων. Παρ' όλο που ο συγκεκριμένος δρόμος παραμένει από τους πιο «ζωντανούς» στην περιοχή, εν τούτοις και εκεί η κίνηση είναι μειωμένη. Λουκέτα, όμως, έχουν μπει και σε μαγαζιά που βρίσκονται επί της πλατείας Ηρώων, καθώς και σε άλλους -πολυσύχναστους στο παρελθόν- δρόμους, όπως στη Σαρρή, στη Λεπενιώτου κ.ά.
Η επισκεψιμότητα στην περιοχή ξεκίνησε να φθίνει προ τριετίας περίπου για τέσσερις βασικούς λόγους:
*Στις οδούς -εισόδους της περιοχής- όπως η Μενάνδρου, η Ευριπίδου και η Σοφοκλέους υπήρξε μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας. Πριν φτάσει αυτή να αγριέψει και να πάρει τη μορφή ένοπλων ληστειών, είχε γίνει «κουραστική» για τους θαμώνες των μαγαζιών της περιοχής η αγωνία μήπως βρουν ανοικτό το αυτοκίνητό τους το πρωί. Ετσι, πολλοί το έδιναν στα πάρκινγκ επιβαρύνοντας με επιπλέον 10 ευρώ τη βραδινή τους έξοδο.
*Οταν, λοιπόν, όλο και περισσότερος κόσμος έλεγε «τι να πάμε να κάνουμε στου Ψυρρή, θα μας ανοίξουν το αμάξι», άνθιζε χάρις στο μετρό το Γκάζι αλλά και η νέα πιάτσα με καφέ και μπαρ στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους. Οι νέες πιάτσες με τα νέα στέκια τράβηξαν τον κόσμο. Αλλωστε, όπως αναφέρει η θεωρία του μάρκετινγκ, όλα τα προϊόντα έχουν έναν κύκλο ζωής και αν δεν ανανεωθούν θ' αντικατασταθούν από άλλα. Οχι, πάντως, ότι και στις νέες πιάτσες δεν έχει συμβεί ν' ανοίξουν αυτοκίνητα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει η ίδια ανησυχία για κλοπές και ληστείες.
*Μέσα στις αναδουλειές, λοιπόν, οι καταστηματάρχες του Ψυρρή άρχισαν να κάνουν την αυτοκριτική τους. «Πουλάγαμε πολύ ακριβά τα ποτά και πολλά ήταν και μπόμπες», «οι τιμές στα φαγητά ήταν υψηλές και η ποιότητα χαμηλή» κ.λπ. Πράγματα, δηλαδή, που συμβαίνουν και σήμερα στις άλλες πιάτσες οι καταστηματάρχες τα σκέφθηκαν στου Ψυρρή αφού ο κόσμος έφυγε και τα μισά μαγαζιά έκλεισαν.
*Η οικονομική κρίση που πλήττει τους τελευταίους μήνες την Ελλάδα έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στου Ψυρρή. Δηλαδή ενώ η κίνηση ήταν ούτως ή άλλως πεσμένη για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, ακόμη και εκείνοι που εξακολουθούσαν να βγαίνουν στην περιοχή περιόρισαν τις βόλτες τους λόγω έλλειψης χρημάτων. Οπως έγραφε η «Κ.Ε.» την περασμένη εβδομάδα, έρευνες έχουν δείξει ότι το πρώτο πράγμα από το οποίο «έκοψαν» οι Ελληνες για να αντεπεξέλθουν στην οικονομική στενότητα είναι η ψυχαγωγία. Επίσης, τα στοιχεία από τις εταιρείες αλκοολούχων ποτών δείχνουν ότι η πτώση της κατανάλωσης στα μαγαζιά έχει πέσει κατά 20%.
Από την κατρακύλα της «βιομηχανίας διασκέδασης» στου Ψυρρή δεν έχασαν μόνο οι επιχειρηματίες. Αλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις -το λένε και οι ίδιοι- ευθύνονται και αυτοί για ό,τι έγινε. Το κακό είναι, όπως θα ίσχυε και για ένα οποιοδήποτε εργοστάσιο που κλείνει κάποιες γραμμές παραγωγής, οι εκατοντάδες άνθρωποι που εργάζονταν ως σερβιτόροι, μπάρμεν, μουσικοί, μάγειρες και καθαριστές στις επιχειρήσεις αυτές. Ανθρωποι που είτε δούλευαν με πλήρη ή μερική απασχόληση ζούσαν από αυτή τη δουλειά και τώρα αρκετοί βρίσκονται στον μακρύ κατάλογο του ενός εκατομμυρίου ανέργων της Ελλάδας.
Ο μόνος, επί του παρόντος, που δείχνει να εμπιστεύεται την περιοχή επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του είναι ο ιδιοκτήτης του παρασκευαστηρίου κουλουριών στην οδό Καραϊσκάκη, που καταλαμβάνει πλέον μία γωνία ολόκληρη με το ολοκαίνουριο πρατήριο άρτου δίπλα στο παλιό του μαγαζάκι.
πηγή

Διαμαρτυρία του 15μελούς του ΕΠΑΛ Παροικιάς για τους αλλοδαπούς


Αγαπητοί συμπολίτες

Θέλουμε να εκφράσουμε ως μαθητές και ως νεολαία την δυσαρέσκεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχουμε προς τις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια που βιώνουμε στο νησί μας.

Σύμφωνα με πάρα πολλές μαρτυρίες, μαθητές αλλά κυρίως μαθήτριες, όχι μόνο του λυκείου αλλά και του γυμνασίου, έχουν δεχτεί παρενόχληση κατά κύριο λόγο από αλλοδαπούς αραβικής προέλευσης των οποίων, όπως μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ, η πλειονότητα βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας.

Τα παιδιά δεν έχουν που να απευθυνθούν, γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας αρμόδιος με το θέμα αυτό.

Όπως βλέπουμε οι αρμόδιες αρχές δεν είναι κοντά μας όταν τους χρειαζόμαστε και θα θέλαμε να βρεθεί κάποια λύση άμεσα στο ζήτημα αυτό για να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς κανένα φόβο στους δρόμους του νησιού μας.

Το 15μελές του Ε.ΠΑΛ Παροικιάς

Ιστορία της ελιάς και του ελαιολάδου



Το δένδρο της ελιάς εμφανίστηκε στην περιοχή της Μεσογείου πριν χιλιάδες χρόνια και από εκεί εξαπλώθηκε στις γύρω χώρες.

Πιστεύεται ότι από τη Νεολιθική Εποχή στον Αιγιακό κόσμο ανάμεσα στους βρώσιμους καρπούς περιλαμβάνονταν και η συλλογή καρπών αγριελιάς (Olea europaea oleaster). Στα τέλη της Νεολιθικής Εποχής χρονολογούνται άλλωστε και τα παλαιοτέρα ως τώρα δείγματα γύρης ελιάς που διαθέτουμε και τα οποία προέρχονται από την Κρήτη και τη Βοιωτία.

Στην Νίσυρο, την Κύμη και την Σαντορίνη, βρέθηκαν απολιθωμένα φύλα της Ευρωπαϊκής Ελέας που χρονολογούνται 50.000 χρόνια.
Η Ελληνική μυθολογία αναφέρει την ελιά ως δώρο της θεάς Αθηνάς όταν έγινε διαγωνισμός ανάμεσα σ' αυτήν και το θεό Ποσειδώνα για το ποιος από τους δυο θα έδινε το όνομα του στην πόλη. Κατά την μυθολογία ο Ποσειδώνας χτύπησε με την τρίαινα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και αμέσως ξεπήδησε ένα κύμα αλμυρού νερού που αργότερα ονομάστηκε "Ερεχθηίδα" θάλασσα. Όταν χτύπησε η Αθηνά τον ιερό βράχο με το ραβδί της ξεπετάχτηκε ένα δέντρο ελιάς γεμάτο καρπό, το οποίο θεωρήθηκε ως η υπόσχεση για δόξα και ευημερία της πόλης.

Τα αρχαιότερα δείγματα συστηματικής έλαιο - καλλιέργειας και παραγωγής λαδιού προέρχονται από την Ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα από την Παλαιστίνη.

Με παράγωγή λαδιού σχετίζονται τα λίθινα πιεστήρια που βρέθηκαν στην περιοχή της Χάιφα του Ισραήλ τα οποία χρονολογούνται στην 5 π.Χ. χιλιετία.


Πιθανόν, πρώτοι οι Φοίνικες διέδωσαν την καλλιέργεια της ελιάς στην λεκάνη της Μεσογείου και πρώτοι αυτοί παρήγαγαν ελαιόλαδο με την ίδια τεχνική που οι Αιγύπτιοι έβγαζαν λάδι από τους σπόρους.

Πληροφορίες για την έλαιο-καλλιέργεια την παραγωγή και τη διακίνηση του λαδιού στον μυκηναϊκό κόσμο αντλούμε από τις πήλινες πινακίδες των μυκηναϊκών ανακτόρων στην Κρήτη και στον ελλαδικό χώρο που είναι γραμμένες στην πρώτη ελληνική γραφή ,που είναι συλλαβογραφική και φέρει το συμβατικό όνομα Γραμμική Β.


Η ελιά από αρχαιοτάτων χρόνων εμφανίζεται στους μύθους, στις παραστάσεις και στην ιστορία των λαών στις χώρες που φύεται. Η ελιά αποτελούσε ανέκαθεν σύμβολο ευημερίας, ειρήνης, γονιμότητας και ευφορίας. Για να καταλάβουμε την κοινωνική σημασία της ελιάς πρέπει να θυμηθούμε ότι στην αρχαία Ελλάδα οι νικητές των Ολυμπιακών αγώνων στέφονταν με ένα στεφάνι ελιάς και έπαιρναν σαν δώρο ελαιόλαδο.

Ο λαός μας ταυτίστηκε από νωρίς πολύ με την ελιά και το ελαιόλαδο. Το συνέδεσε με πολλές εκδηλώσεις της ζωής του και αποτέλεσε στενό κομμάτι της κοινωνικής, οικονομικής και καλλιτεχνικής του έκφρασης, επινοώντας όλο και περισσότερες τεχνικές χρήσης του. Σύντομα ανακάλυψε την ιαματική του ιδιότητα και την χρήση του σαν καλλυντικό και ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί σε πολλά προϊόντα ομορφιάς.


Η ελιά θεωρείται ευλογημένο δένδρο και τίποτα από αυτήν δεν πάει χαμένο. Σήμερα μπορούν να αξιοποιηθούν βιομηχανικά, εκτός από τον καρπό, το ξύλο και τα φύλλα του ελαιόδεντρου, αλλά και τα απόβλητα επεξεργασίας του ελαιοκάρπου.

Σύλληψη Αλβανού στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Με δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 21 γραμμαρίων, στην κατοχή του συνελήφθη 32χρονος Αλβανός, στη Θεσσαλονίκη. Σε σωματική έρευνα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν στην...
κατοχή του και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση , ο συλληφθείς ήταν δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών από τις 6 Ιανουαρίου, οπότε όφειλε να επιστρέψει μετά από ειδική άδεια 9 ημερών που του είχε χορηγηθεί.

Κανένα απο τα παιδιά που προσπάθησαν να βγάλουν Αμερικανοι απο την Αϊτή δεν ειναι ορφανό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Μια μάλλον πολύ σοβαρή εξέλιξη έρχεται στο φως σε σχέση με τους 8 αμερικανούς, μέλη εκκλησίας βαπτιστών, που προσπάθησαν να βγάλουν απο την Αϊτή 33 παιδιά. Στην αρχή είχαν πει οτι τα παιδιά αυτά ειναι ορφανά, καταστράφηκαν απο τον τραγικό σεισμό και ήθελαν να τους προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα όμως γίνεται γνωστο οτι...
κανένα απο τα παιδιά αυτά δεν ειναι ορφανό. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Αμερικανούς που ανακρίνονται και κρατούνται στην Αϊτή για αυτό το περιστατικό

Όταν ένα κράτος δεν λειτουργεί όπως πρέπει, τότε γίνονται "παράξενα" πράγματα.


Από το εξειδικευμένο http://parthenon-sculptures.blogspot.com/

Σε συνέχεια άρθρου μας (εδώ)
Σύμφωνα με την οποία η συγγραφέας κ. Ντορέτα Πέππα σαν πολίτης και με την ιδιότητα της ως ιέρειας των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων ζήτησε μηνύοντας το Βρετανικό μουσείο την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Το
parthenon-sculptures παίρνει θέση.

Αντιγράφουμε λοιπόν από το Parthenon Sculptures:


.... .... ....
....Δεν έχουμε ταυτιστεί θρησκευτικά με οποιαδήποτε θρησκευτική ή άλλη οργάνωση.
Παρόλα αυτά αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των συγκεκριμένων θρησκευόμενων να ασκούν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα σε συγκεκριμένους αρχαιολογικούς χώρους. Φυσικά μετά από σχετική άδεια των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών και πάντα για συγκεκριμένους χώρους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λοιπόν μας χαροποιεί ιδιαιτέρως αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ορισμένες λεπτές παραμέτρους.

Καταρχήν η συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει ότι ποτέ δεν έχει γίνει μία σοβαρή –πραγματικά σοβαρή- προσπάθεια από την ΕΠΙΣΗΜΗ Ελληνική πολιτεία.

Δεύτερον και πολύ σημαντικό, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι σαν Parthenon-sculptures blog διαφωνούμε με την κάθετη λογική ότι κάθε αρχαιοελληνικό μνημείο ανήκει στους Αρχαιοελληνόθρησκους, κάθε ρωμαικό στους Αρχαιορωμαιόθρησκους και κάθε οθωμανικό στους μουσουλμάνους.

Οι αρχαιολογικοί χώροι ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και τους επισκέπτες της χώρας μας αλλά και σε ολόλκηρη την ανθρωπότητα.

Το τι είναι χώρος λατρείας ή όχι είναι θέμα της πολιτείας μας και των σχετικών νόμων της.

Τα αρχαία μνημεία πρέπει να προστατεύονται από κλοπές, φθορές και λοιπές υπερβολές.


Η δική μας άποψη είναι. Η Επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα είναι ΕΘΝΙΚΟ θέμα, είναι μία ανοικτή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και όχι καπηλεία θρησκευτικών αντικειμένων. Θα πρέπει η κάθε κίνηση να γίνεται συντεταγμένα από το Ελληνικό κράτος, την Ελληνική Δημοκρατία.

Δείτε τα σχετικά άρθρα μας, εδώ , εδώ , και εδώ και την σχετική ομάδα στο facebook εδώ.
Η συνέχεια εδώ...



Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/02/blog-post_6349.html#ixzz0gZ0JXabI

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ

" Που ειναι ο Σημιτης που χαρισε τις αποζημιωσεις στους Γερμανους?"

"Aς φυγει η ελληνικη "ειρηνευτικη" δυναμη απο το Αφγανισταν...Ειναι πολυτελεια..μονο για Αφγανισταν ειμαστε. Θα εξοικονομηθουν πολλα περιττα εξοδα. και δευτερον, ας μας αποζημιωσει η Γερμανια για τα κατοχικα δανεια, εχουν βγει ηδη οι καταδικαστικες αποφασεις απο...
τα δικαστηρια αλλα δεν υπαρχει πολιτικη βουληση. Που ειναι ο Σημιτης που χαρισε τις αποζημιωσεις στους Γερμανους? Δεν ευθυνεται καθολου για αυτην την αποφαση του? Δε ζημιωσε τη χωρα στην οποια ηταν πρωθυπουργος? Ειναι μειζον θεμα και πρεπει να δοθουν απαντησεις. Δεν τα ξεχναμε αυτα κυριε Σημιτη."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ἡ Ἐπιτροπή Ἐθνικῆς Σωτηρίας

καὶ ἡ Ἐπιτροπή Ἐνημερώσεως ἐπὶ τῶν Ἐθνικῶν Θεμάτων, καλούν κάθε πατριώτη , κάθε Έλληνα..

την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , στις 19.00΄μ.μ.
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT (Λεωφ. Κηφισίας, Ἀμπελόκηποι)


Θα συζητήσουμε για τους στόχους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κατά του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Ρωμανός
Γιάννης Χατζηαντωνίου
Ἀναστάσιος Στάμου
Σπύρος Χατζάρας

Θα κάνουν παρεμβάσεις, οι βουλευτές που θα παραβρίσκονται και οι εκπρόσωποι των φορέων που υποστηρίζουν την εκδήλωση.
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/02/blog-post_330.html


ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , στις 19.00΄μ.μ.
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT

Το κίνημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ λέει:

- ΟΧΙ στὸ λαθρονομοσχέδιο καὶ τὸν νέο κώδικα Ιθαγένειας
- ΟΧΙ στὴν ὁμοσπονδοποίηση , τον εξισλαμισμό καὶ το διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος ,
- ΟΧΙ στὸν ὀλιγαρχικό ἐκλογικὸ νόμο γιὰ χειραγωγούμενη Δημοκρατία ,
- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,
- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,
- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας

Συμμετέχουν :
Ἑλληνικὸ Ἀνανεωτικὸ Ρεῦμα , Πατριωτικὴ Αὐτόνομη Κίνηση Ἐκπαιδευτικῶν , Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, Σύμπραξη Πολιτών

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Διαδήλωση για τη δολοφονία

του 25χρονου Νικόλα Τόντι:

Σάββατο 27/2, 12μ. πλατεία Αγ. Λαζάρου

`

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ

***



***«Ημασταν έτοιμοι για πόλεμο. Εάν μπαίνατε στο διαμέρισμα θα σας τινάζαμε στον αέρα. Θα κάναμε τον Βύρωνα Βαγδάτη» είπε με απίστευτη κυνικότητα ο 30χρονος Σαντέρ Πεμάι -ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας με τα Καλάσνικοφ- όταν ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο στα κρατητήρια της Ασφάλειας με τους αστυνομικούς που έδωσαν μάχη στον Βύρωνα για να συλλάβουν τους δύο αδίστακτους κακοποιούς.

Νικήτας Κακλαμάνης για το παράνομο εμπόριο..

Υποστηρίζει το παρεμπόριο

ΜΗΝΥΜΑ ΗΜΕΡΑΣ -ΜΗΝΑ-ΧΡΟΝΟΥ

.

«Προτιμώ οι άνθρωποι αυτοί που κατά ανάγκη δεν είναι όλοι ούτε απατεώνες, ούτε κλέφτες, ούτε εγκληματίες να μπορούν να βγάζουν τα 30 έως 50 ευρώ γιατί τόσα αυτοί παίρνουν, τα πολλά λεφτά τα παίρνει ο παράνομος έμπορος που τους δίνει την πραμάτεια και όχι αυτοί οι άνθρωποι και μ’ αυτά να μπορούν να ζουν, άρα να μην πεινούν, άρα να μην κλέβουν».

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μετέφερε με το φορτηγό του 19 Αφγανούς λαθρομετανάστες!



Στις 02.30΄ σήμερα τα ξημερώματα στο δημοτικό διαμέρισμα Συβότων Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας συνέλαβαν δεκαπέντε (15) λαθρομετανάστες Αφγανικής καταγωγής (οκτώ άνδρες και επτά γυναίκες), οι οποίοι συνόδευαν και τέσσερα ανήλικα τέκνα που λίγο νωρίτερα είχαν αποβιβαστεί από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.Μετά από αναζητήσεις το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε την 04.30΄ τα ξημερώματα στα διόδια Ακτίου της Ε.Ο. Πρέβεζας – Λευκάδας και αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύνσης Πρέβεζας συνέλαβαν τον οδηγό του υπήκοο Συρίας καθώς και τον συνοδηγό υπήκοο Ιράκ.Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω από κοινού μετέφεραν από την Αθήνα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας τους λαθρομετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής δύο χιλιάδων (2.000) Ευρώ έκαστος, προκειμένου στην συνέχεια προωθηθούν με άγνωστο σκάφος στην Ιταλία.Επίσης αναζητείται άγνωστο άτομο το οποίο επέβαινε σε έτερο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως προπομπός.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.ΠΗΓΗ

Η Τράπεζα Eurobank πούλησε τα χρέη πελατών τις σε ξένη εταιρία




Σε απίστευτη ενέργεια εξευτελισμού τις αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών προχωρισε η τράπεζα Euro bank . Αφού λοιπόν το θέμα με της εισπρακτικές εταιρίες πήρε μεγάλες διαστάσεις …. και έστω λίγο ενημερώθηκαν οι πολίτες ότι μπορούν απλός να μην δίνουν καμιά σημασία σε αυτού του είδους της εταιρίες , η Euro bank πούλησε όλες τις οφειλές δανείων τις οποίες είχε σε ξένη εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο .
Η εταιρία είναι η ZEUS Recovery Fund S.A οι οποία ξεκίνησε το κυνήγι με τηλεφωνήματα, ενοχλήσεις και επιστολές τρομοκρατίας για να εισπράξει τα χρήματα, τα οποία βέβαια αγόρασε από την ....

....Euro bank έναντι αγνώστου ποσού μέχρι σήμερα .

Δεν φτάνει που έχουν χρέωση την πατρίδα μας λοιπόν……. τώρα χρεώνουν και των κάθε ένα ξεχωριστά σε ξένες εταιρίες .

Ο λόγος για των οποίο προχώρησε η Euro bank σε αυτή την εξευτελιστική ενέργεια είναι προφανείς σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης τα ληξιπρόθεσμα καταναλωτικά δάνεια θα εξοφλούνε με την καταβολή εφάπαξ του 10 % των οφειλών… Πρόλαβε λοιπόν η Euro bank να μας πουλήσει στους ξένους…που βέβαια δεν είμαστε και σίγουρη αν είναι πραγματικά ξένοι ή …. Κάποια θυγατρική εταιρία της ίδιας.



www.ksipnistere.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΗ