Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Νέα μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας....


Εξαρθρώθηκε νέα σπείρα 32 ατόμων δουλεμπόρων-σωματεμπόρων
η οποία διακινούσε γυναίκες αλλοδαπές σε οίκους ανοχής, μασατζίδικα,
αλλά και κατ΄οίκον στους "έχοντες".
Στη σπείρα είναι 4 εν ενεργεία αστυνομικοί (επίορκα καθίκια)
και 2 εν αποστρατεία (κτήνη).
Ο αριθμός των γυναικών είναι μεγάλος.
Το "βαλιτσάκι" της ΕΥΠ που καταγράφει τα κινητά έκανε
και πάλι το θαύμα του.
Μέσα σε ένα μήνα θα γίνει πάταγος με μια νέα επιτυχία της Αστυνομίας
που θα επισκιάσει τις προηγούμενες.
Ο Δικόπουλος της Γενικής Ασφάλειας αποδεικνύεται πολύ ικανός
όπως και ο αφανής Ραχωβίτσας.
Ο Δικόπουλος είναι μεταγραφή από την ΕΥΠ και πολύ πετυχημένη.
Αθηναίος

Θηλυκές ''Ντάλτονς'' χτυπάνε τράπεζες

Το καθημερινό φαινόμενο των ληστειών τραπεζικών καταστημάτων σήμερα είχε μια ιδιαιτερότητα: δράστες δεν ήταν ομάδες ανδρών αλλά... δύο γυναίκες!Η αρχή έγινε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι, όταν μία γυναίκα μπήκε στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, που βρίσκεται στα Μελίσσια επί της λεωφόρου δημοκρατίας 34, και αφού απείλησε τους υπαλλήλους ότι έχει όπλο κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο χρηματικό ποσό.Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μία άλλη γυναίκα κατάφερε να αδειάσει τα ταμεία του υποκαταστήματος της Eurobank στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Άτλαντος, στο Παλιό Φάληρο.Σημειώνουμε ότι πρόκειται για την πέμπτη ληστεία σε τράπεζα, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, που την διαπράττει γυναίκα.
http://eglimatikotita.blogspot.com

8 Ιούλιος 2009 Η καθοδήγηση και η υπόθαλψη τρομοκρατών από το Indymedia


«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέρα από τις δημόσιες και κινηματικές κινήσεις…»

Η δράση του Indymedia είναι γνωστή και επίκειται σύμφωνα με το τελευταίο εξώδικο του ΟΤΕ, το κλείσιμό του. Στα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν οι «καμένοι εγκέφαλοι» που μαζεύτηκαν για να επιτεθούν στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, επειδή οι τελευταίοι δεν επιθυμούν την μετατροπή της γειτονιάς τους σε γκέτο, κατάφεραν τελικά να απολαύσουν την φιλοξενία των νέων παιδιών της περιοχής.
«Το ξύλο έπεφτε σύννεφο…» και η ήττα που έφαγαν οι «καμένοι εγκέφαλοι» (που υβρίζουν και τις αρχές της αναρχίας) ήταν τέτοια που τους ανάγκασε να ομολογούν «το κακό που τους βρήκε» και να σκέφτονται να μεταφερθούν σε «άλλους τρόπους αντίδρασης, πέρα από τις δημόσιες και κινηματικές κινήσεις…», υπονοώντας σαφώς την τροποποίηση των «αγώνων» κατά των Ελλήνων πολιτών, σε δράσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τις πρακτικές της τρομοκρατίας.
Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα που ακολουθεί, αλλά και το «συμπέρασμα» του καθοδηγητή, που έσπευσε να καλέσει σε περίσκεψη προκειμένου να βρεθούν νέοι τρόποι τοποθέτησης στον «πόλεμο» που έχουν ανοίξει κατά του κράτους και της κοινωνίας των πολιτών. Η οργάνωση σε συγκρούσεις και η εξεύρεση πρακτικών και τακτικών μαχών πόλεων, είναι απολύτως βέβαιο πως συνιστά κακουργηματική πράξη, η οποία στεγάζεται και οργανώνεται μέσω του Indymedia.
Σε βίντεο, που βρήκαμε στο διαδίκτυο, η αλήθεια γίνεται πολύ σκληρή, τόσο για τους «καμένους εγκεφάλους», όσο και για τους ινστρούχτορές τους ή ακόμη και τους διαφημιστές – δημοσιογράφους, που έχουν αναλάβει τον ρόλο της «κάλυψης» ή και της συγκάλυψης των δράσεων εκείνων που αναπτύσσονται και που σαν σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και να συντείνουν τα μέγιστα στην αποδόμηση του κράτους. Τόσο οι «αντεξουσιαστές», όσο και οι καθοδηγητές τους, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι η συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας αποτελεί παρελθόν και δεν μπορούν πλέον να ποδηγετούν και να καθοδηγούν την κοινή γνώμη. Υπάρχει μία βαθιά αγανάκτηση, που εξελίσσεται σε οργή… τα αποτελέσματα της οποίας σίγουρα δεν θα θελήσουν σε καμία περίπτωση να γευτούν…

Το κάλεσμα για οργάνωση, μελέτη και σχεδιασμό των επόμενων χτυπημάτων με το κράτος, αποτελεί κάλεσμα για σύσταση συμμορίας ή τρομοκρατικής ομάδας και ο εισαγγελέας ήδη θα έπρεπε να έχει στο γραφείο του τους ινστρούχτορες αλλά και τους «αξιωματικούς» αυτών των δράσεων που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως… «τρομοκρατικές».

ΜΑΚΕΔΟΗΝΙΚΕS Α3ΡΟΓΡΑΜΜΟΦΣΚΙ


Ελευθεροτυπία.




Εθνική ξεφτίλα!


Η "Μacedonian Αirlines", και οι... αερο-Συνοδοί της...

ΣΤΟ Ohio ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Roller Coaster ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-Στο τέλος η εικόνα το λέει όλα...





ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ)

Να χαιρόμαστε τους «οικονομικούς μετανάστες» που «φιλοξενούμε», τα φίδια που θρέφουμε στον κόρφο μας! Τα γνωστά ανθελληνικά άπλυτα πρεζόνια, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Αλβανούς «φίλους» μας και προσπάθησαν να επιτεθούν με δολοφονικές διαθέσεις εναντίων μας!

Η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο φασισμού, μάλλον κατά ηλίθια ιδεολογία τους, κάθε σημαία είναι σύμβολο φασισμού! Σε καμία όμως περίπτωση η αλβανική σημαία και ο αλβανικός εθνικισμός και η βαρβαρότητα δεν φασισμός!

Ενώ καίγανε την ελληνική σημαία σήμερα, με πολύ μεγάλη χαρά ανέμιζαν την Αλβανική!

Αυτά είναι τα ντόπια και εισαγόμενα σκουλήκια, ολοένα τους παίρνει χαμπάρι ο κόσμος και περισσότερο, όπως και τα παραμύθια που πουλάνε και σε λίγο καιρό ούτε η Αστυνομία δεν θα μπορεί να τους σώσει!

ΠΗΓΗ:"PATRIA MEDIA"
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη

Πάλι καλά που δεν δημοσίευε στο ... PLAYBOY


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :
Εγινε Καθηγητής δημοσιεύοντας σεα : Xρονικά, Mακεδονική, Eπιστημονική. Eπετηρίδα του Π.T.Δ.E του Παν/μίου Iωαννίνων, Πρακτικά Συνεδρίων Tυρναβίτικων Σπ., Λαρισαϊκών
(και σε άλλα τέτοια ... διεθνή περιοδικά με υψηλό Impact Factor)

Διαβάστε την ιστορία από την αρχή

(Το παρακάτω κυκλοφόρησε στη λίστα ΣΕΠ του ΕΑΠ. Σχετίζεται και με το προηγούμενο ποστ, για τη συγκρότηση εκλεκτορικών.)

Παραθέτω κατωτέρω στοιχεία και υλικό μιας πρόσφατης διαδικασίας ακαδημαϊκής κρίσης που υποθέτω ότι θα ενδιαφέρουν την ελληνική φιλοσοφική και ευρύτερα την ακαδημαϊκή κοινότητα (αποφεύγοντας να διατυπώσω οποιαδήποτε δική μου κρίση και χαρακτηρισμό). Πρόκειται για την πλήρωση θέσης εξέλιξης σε Αναπληρωτή Καθηγητή «Φιλοσοφίας» στον Τομέα Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, που ολοκληρώθηκε την 19.12.2008 με την εκλογή της «εξωτερικής» υποψήφιας κ. Ελένης Καλοκαιρινού.Τα εξωτερικά μέλη που «κληρώθηκαν» και μετείχαν στη διαδικασία πλήρωσης θέσης (επαναλαμβάνω: σε Τομέα Φιλοσοφίας) ήταν οι:


1. Γεωργοπούλου-Νικολακάκου (Λιαντίνη) Νικολίτσα, Καθηγήτρια της Θεολογικής Αθηνών(Κατά το Philosopher’s Index, καμία δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές. Βλ. ωστόσο το τελευταίο δημοσίευμά της: http://www.soctheol.uoa.gr/dep/georgopoulou/page0/paravatikotita.pdf , καθώς και το http://video.google.com/videoplay?docid=-836464927770051458 .

Η κ. Γεωργοπούλου-Νικολακάκου (Λιαντίνη) είναι συνάδελφος στον ίδιο Τομέα με την κόρη της Διοτίμα Λιαντίνη, που σε ηλικία 35 ετών εξελέγη προσφάτως σε θέση τακτικής Καθηγήτριας, ενώ προηγουμένως ήταν Επίκουρη Καθηγήτρια.)

2. Δελλής Ιωάννης, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Πατρών(Κατά το Philosopher’s Index, καμία δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές).

3. Καραφύλλης Γρηγόριος, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Ιωαννίνων(Κατά το αναρτημένο βιογραφικό του, ο κ. Καραφύλλης δεν έχει κανένα δημοσίευμα σε ξένο περιοδικό ή έστω σε ξένη γλώσσα.

Έχει ωστόσο, μεταξύ άλλων, δημοσιεύσεις σε: Xρονικά, Mακεδονική ζωή, Eπιστημ. Eπετηρ. του Π.T.Δ.E του Παν/μίου Iωαννίνων (10 δημοσιεύματα), Πρακτικά Συνεδρίων Tυρναβίτικων Σπουδών, Λαρισαϊκών Σπουδών, Πρακτικά του Α’ Πανελληνίου Συνεδρίου με τον τίτλο «Οι τρεις Μηλιώτες Διδάσκαλοι του Γένους» (Βόλος 2002) κ.λπ.)4. Μάνος Ανδρέας, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου(Κατά το Philosopher’s Index, καμία δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές).

Την εισηγητική έκθεση υπέγραψαν η κυρία Γεωργοπούλου-Νικολακάκου (Λιαντίνη) και οι κύριοι Θεοδόσιος Πελεγρίνης και Σωκράτης Δεληβογιατζής.

Το Υπόμνημα του υποψηφίου Π. Θανασά επί της Εισηγητικής Έκθεσης:http://www.thanassas.gr/eisig-apant.pdf

Την κ. Καλοκαιρινού, εκτός των τεσσάρων εξωτερικών μελών και του κ. Δεληβογιατζή, υπερψήφισαν και οι «φιλόσοφοι»:Αλεξάνδρα Δεληγιώργη, Καθηγήτρια(Κατά το Philosopher’s Index, μία και μοναδική δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές).Ιωάννης Πλάγγεσης, Αν. Καθηγητής(Κατά το Philosopher’s Index, μία και μοναδική δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές).Θεόπη Παρισάκη, Αν. Καθηγήτρια(Κατά το Philosopher’s Index, καμία δημοσίευση σε διεθνές φιλοσοφικό περιοδικό με κριτές).καθώς και η «παιδαγωγός»:Σιδηρούλα Ζιώγου-Καραστεργίου, Καθηγήτρια(Νέα – βλ. το τρίτο μέρος του κειμένου)

Δείγμα το έργου της εκλεγείσας μπορείτε να δείτε στο:http://www.thanassas.gr/kalokairinou-macintyre.pdf

Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, Διευθυντής του Τομέα Φιλοσοφίας, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Φιλοσοφίας και εκπρόσωπος του Τμήματος στην Επιτροπή Ερευνών είναι ο Καθ. Σ. Δεληβογιατζής.Για διάφορα προβλήματα του Τμήματος, διεξάγονται ή εκκρεμούν αυτή τη στιγμή:α. Προκαταρκτική Εξέταση, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης·β. Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή του Πρύτανη του ΑΠΘ·γ. διαχειριστικός-οικονομικός ελέγχου στον Τομέα Φιλοσοφίας, βάσει της από 8.4.08 εντολής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης του Υπουργείου Οικονομικών·δ. έρευνα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Φιλικά,

Π. Θανασάς
ΥΓ: Τυχόν αντίδραση της ακαδημαϊκής κοινότητας δεν θα αφορούσε το δικό μου (διασφαλισμένο και πιθανώς ευοίωνο) επαγγελματικό μέλλον ή την ακαδημαϊκή και επιστημονική μου υπόσταση (την οποία μια τέτοια διαδικασία διόλου δεν αγγίζει), αλλά το μέλλον της Φιλοσοφίας στη Θεσσαλονίκη…

ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ


Τo Strayshelp σας ανακοινώνει με χαρά την συνεργασία του με το ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ πραγματοποιώντας το πρόγραμμα ''Εκπαιδεύστε ένα αδέσποτο''. Όσοι απο σας επιλέγετε να υιοθετήσετε ένα ημίαιμο ζωάκι, δεν απολαμβάνετε μόνο τα καλά του απίστευτου χαρακτήρα τους και της μοναδικής ομορφιάς τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σώζετε κυριολεκτικά χαρίζοντας του ένα σπίτι, αλλά πλέον έχετε και δωρεάν μάθημα από θετικό επαιδευτή! Με σκοπό να παρακινήσουμε όλο και περισσότερα άτομα όχι να μόνο να υιοθετούν πρώην αδέσποτο αλλά να ασχολούνται και μαζί του για τη σωστότερη κοινωνικοποίηση του και να το εκπαιδεύουν με σωστές μεθόδους, χωρίς βία προς τα ζώα, οι δάσκαλοι του ΘΕΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ μας βοηθούν προσφέροντας σε 3 άτομα την εβδομάδα, ένα μάθημα για τα σκυλάκια τους, δωρεάν. Σε περιπτώσεις που κάποιο κουτάβι ή ενήλικο έχει ανάγκη για λίγη περισσότερη δουλειά θα υπάρχει bonus μάθημα! Περισσότερες πληροφορίες www.strayshelp.gr
Αναρτήθηκε από ADESPOTOULA στις 08:43

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


"Με τα χρήματα των άλλων"


"Εδώ και καιρό φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινα καλά με τα οικονομικά του Ολυμπιακού και πως η ομάδα είχε πρόβλημα ρευστού. Οι παίκτες πολλές φορές πληρώνονταν με καθυστέρηση αλλά η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη δεν επέτρεπε αμφισβητήσεις για την τελική εξέλιξη των πραγμάτων. Όμως το ότι η ομάδα έχει δεδομένο άνοιγμα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι 63 εκατ. ευρώ που είναι πολύ...

πιθανό να έχει φτάσει φέτος τα 70 εκατ. και βάλε είναι κάτι που δεν περίμενε κανένας.



Η ομάδα έχει χρέη και μάλιστα τόσα που ακόμα και ο Ζαγοράκης με τον Θανόπουλο θα πρέπει να αισθάνονται πολύ πιο άνετα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν γίνει κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο και από ότι φαίνεται θα αργήσουν πολύ ακόμα. Εάν δεν μπει κάποιος στην αύξηση – πώληση της ΠΑΕ μην περιμένει κανένας αγορές παικτών. Δεν υπάρχει μία που λένε στο ταμείο και δεν υπήρχε ούτε πέρυσι.



Αναρωτιέμαι ο κ. Κόκκαλης δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να χρηματοδοτήσει την ομάδα; Όποιος πει δεν μπορούσε είναι απλώς αφελής. Προφανώς δεν ήθελε και προτίμησε να την έχει με δάνεια παρά να βάζει τα δικά του χρήματα. Εάν η επιχείρησή ήταν η Ιντρακόμ για παράδειγμα όλα αυτά θα ήταν και λογικά και αναμενόμενα και τελείως φυσιολογικά. Όταν όμως μιλάμε για τον Ολυμπιακό που είχε χρεοκοπήσει τότε όλοι αναρωτιούνται μα καλά πάλι με χρέη και μάλιστα με περισσότερα είναι η ομάδα; Έλα μου ντε;



Η ομάδα χρωστάει πολλά, πλέον δεν δύναται προφανώς να ανταποκριθεί σε νέα έξοδα και μας μένει μόνο η κάλυψη της τρύπας από τους ιδιοκτήτες δηλαδή τον κ. Κόκκαλη. Ο πρόεδρος της ομάδας δεν θέλει να βάλει χρήματα, θέλει να έχει το μάνατζμεντ και προτιμάει να στείλει το λογαριασμό στους επόμενους. Εκεί λοιπόν την πάτησε κατά το κοινώς λεγόμενο γιατί από τα 80 και βάλε εκατομμύρια που έγραφαν οι εφημερίδες του μάλλον πάει για 40 και πάλι πολλά είναι.



Το ποσό είναι μικρό και όσοι είναι διατεθειμένοι να το βάλουν το κάνουν μόνο με την προϋπόθεση στο ντιλ να είναι και το γήπεδο. Βλέπεται το γήπεδο δεν ανήκει στην ΠΑΕ αλλά σε άλλη εταιρεία. Αυτό από την άλλη μόνο καλό δεν είναι γιατί η ομάδα δεν έχει έσοδα από εκεί αλλά έξοδα... Καταπληκτικό ομολογουμένως δεν μπορώ να πω. Βέβαια και η εταιρεία του γηπέδου έχει δάνεια περίπου άλλα 60 εκατομμύρια αλλά εκεί είσαι βέβαιος ότι με τα χρόνια από τα έσοδα θα βγουν.



Πάντως το πακέτο ΠΑΕ και γήπεδο έχει δάνεια από 120-140 εκατ. ευρώ. Το άνοιγμα είναι απίστευτο και όποιος και να πάρει το 40% δεν παίρνει μόνο μετοχές. Παίρνει και τα δάνεια πακέτο. Βάζει δηλαδή ο κ. Μαρινάκης 40 εκατομμύρια και η τρύπα δεν κλείνει στα δάνεια της ΠΑΕ αλλά μένει εκεί ανοικτή και μεγάλη. Αυτό δεν είναι και πολύ λογική και για αυτό ο εφοπλιστής από ότι μαθαίνουμε πρότεινε να αγοράσει σταδιακά όλη την ομάδα, πακέτο με το γήπεδο και όχι απλά να βάλει κάποια χρήματα και μετά από λίγο να ψάχνουν για τα επόμενα.



Ο Ολυμπιακός δεν έχει βέβαια φτάσει σε σημείο καταστροφής αλλά εάν δεν μπουν όλοι μέσα να βάλουν χρήματα ο κ. Κόκκαλης θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ίσως τόσο όσο δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα από όσο δείχνουν και τα δάνεια της ομάδας. Γιατί εάν είχε κλείσει μόνος του κάθε χρόνο την τρύπα κάτι μου λέει ότι δεν θα είχε φτάσει η όλη ιστορία εκεί που έφτασε..."
Τoυ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=108&document_id=134042

Σαν Σήμερα: 08/07/2009

1497: Ο πορτογάλος Βάσκο Ντα Γκάμα ξεκινά να ανακαλύψει την Ινδία. Θα γίνει ο πρώτος εξερευνητής που θα τα καταφέρει δια θαλάσσης.

1838: Γεννιέται ο γερμανός κόμης Φερδινάνδος φον Ζέπελιν, κατασκευαστής του ομώνυμου αερόπλοιου.

1839: Γεννιέται ο Τζον Ροκφέλερ, μέγας αμερικανός καπιταλιστής, φιλάνθρωπος και γενάρχης της ομώνυμης δυναστείας.

1921: Μεγάλη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στο Εσκή Σεχήρ της Μικράς Ασίας. Προέλαση προς την Άγκυρα.

1958: Ο πρώτος χρυσός δίσκος για άλμπουμ στις ΗΠΑ απονέμεται στο σάουντρακ του μιούζικαλ «Οκλαχόμα», επειδή ξεπέρασε σε πωλήσεις το 1 εκατομμύριο δολάρια.

1965: Ξεκινά η ρήξη του πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου με τα ανάκτορα και αποτελεί την αρχή της ανώμαλης κοινοβουλευτικής περιόδου, που ονομάστηκε αποστασία και οδήγησε στο πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967.

1990: Η Γερμανία κατακτά το τρίτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, νικώντας στη Ρώμη την Αργεντινή με 1-0.

1996: Ο Νετζμετίν Ερμπακάν αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο πρώτος που προέρχεται σπω τις τάξεις των ισλαμιστών.

1997: Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, υπογράφουν στη Μαδρίτη συμφωνία 6 σημείων, με σκοπό τη μείωση της έντασης στο Αιγαίο και την απομάκρυνση του κινδύνου σύρραξης ανάμεσα στις δύο χώρες.

"Νοβίτσκι: "Κλείνω τη καριέρα μου στον Παναθηναϊκό"!"




"Στη Μύκονο εθεάθη ο σούπερσταρ του ΝΒΑ και των Ντάλας Μάβερικς Ντιρκ Νοβίτσκι ο οποίος μάλιστα είχε συνομιλίες με ανθρώπους του Παναθηναϊκού! Οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του πάουερ φόργουορντ στους «πράσινους» αλλά μια..μελλοντική συνεργασία. Σύμφωνα με...

αποκλειστικές πληροφορίες του postgame.gr, ο Γερμανός παικταράς είπε: «Θέλω να κλείσω τη καριέρα μου στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και είναι η ομάδα που εκτιμώ περισσότερο από όλες στην Ευρώπη»! Στη συνέχεια όμως διευκρίνισε πως κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του. Αυτό σημαίνει πως οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» πρέπει να κάνουν υπομονή δύο με τρία χρόνια για να δουν με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας τον Ντιρκ!"
http://www.postgame.gr

Πρωϊνή Ματιά στον Κόσμον Όλον!!



URUMQI, Κίνα (Reuters) - Ο ΚινέζοςΠρόεδρος Hu Jintao εγκατέλειψε τα σχέδια του για να παρευρεθεί στη σύνοδο κορυφής των G8 στην Ιταλία την Τετάρτη, επιστρέφοντας στην χώρα του νωρίτερα για να ασχοληθεί με την εθνικιστική βία που άφησε τουλάχιστον 156 νεκρούς στην περιοχή της Κίνας βορειοδυτικά της Σινγιάνγκ!...
WASHINGTON (Reuters) Ο εκτελών χρέη προέδρου της Ονδούρας Ρομπέρτο Μιτσελέτι, επιβεβαίωσε απόψε ότι η μεταβατική κυβέρνηση της χώρας του θα μετάσχει στις συνομιλίες της Πέμπτης στην Κόστα Ρίκα με τον έκπτωτο πρόεδρο Μανουέλ Σελάγια που ανετράπη με πραξικόπημα στις 28 Ιουνίου." Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε, θα συζητήσουμε" δήλωσε ο Μιστελέτι αναφερόμενος στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν με τη μεσολάβηση του προέδρου της Κόστα Ρίκα Οσκαρ Αρίας!...
MOSCOW (Reuters) - Ο Barack Obama απευθυνόμενος στο ρωσικό λαό την Τρίτη τον κάλεσε για συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να ξεπεραστούν οι διαφορές του παρελθόντος και να αρχίσει η οικοδόμηση μιας ευημερούσας και με δημοκρατικό μέλλον χώρας χωρίς διαφθορά και την απειλή του πυρηνικού πολέμου!...Τεχεράνη (Reuters) - Ο Πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε την Τρίτη ότι οι επίμαχες προεδρικές εκλογές ήταν οι πιο "ελεύθερες" στον κόσμο, ενώ οι ηγέτες της αντιπολίτευσης που επέκριναν την "κρατική ασφάλεια" ότι και καλά επιβλήθηκε μετά αυτές δεν είχαν δίκιο!...BEIRUT (Reuters) -Ένας καταζητούμενος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον τέταρτο όροφο του δικαστικού μεγάρου της Βηρυτού, μετέδωσε το Λιβανέζικο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANI χθες Τρίτη.Ο αυτόχειρας πήδησε από το παράθυρο του γραφείου του δικαστή Μαϊσάρ Σουκρ, ο οποίος τον ανέκρινε, και έπεσε σε χώρο στάθμευσης. Το μόνο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητά του που δόθηκε στην δημοσιότητα ήταν το επώνυμό του--Μαλλάχ!...PUNCAK Jaya, Ινδονησία (Reuters) - Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στην Παπούα, το ανατολικότερο τμήμα της Ινδονησίας, την Τετάρτη, για την έναρξη της ψηφοφορίας στις προεδρικές εκλογές που θα καθορίσουν το ρυθμό των μεταρρυθμίσεων κατά την προσεχή πενταετία!...