Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ο ΠΑΟ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑΚ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ





Ύποπτη τουρκική δημοσιογραφική αποστολή

ΠΗΓΗ


Προκαλούν προβοκάτσια;

Στο ότι η δημοσιογραφία στην Τουρκία παίζει σημαντικό προπαγανδιστικό ρόλο, είναι γνωστό, όπως εξάλλου συμβαίνει και στα περισσότερα κράτη του κόσμου.
Το ότι όμως, η δημοσιογραφία εμπλέκεται άμεσα σε ζητήματα ειδικών υπηρεσιών και δεν διστάζει να συμμετάσχει (έστω και κατ' όνομα) σε καταστάσεις όξυνσης μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, είναι μία επαναλαμβανόμενη παράμετρος κατά τα τελευταία χρόνια, που δυστυχώς τείνει να γίνει και κανόνας, η οποία αποδεικνύει πως η δημοσιογραφία στην Τουρκία συμμετέχει σε προβοκάτσιες (παντός είδους;) οι οποίες "παραγγέλλονται" εκ των άνω... (ΜΙΤ, Εργκένεκον, Στρατός, Κυβέρνηση).
Έτσι, σκηνικό «έντασης» στήνουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Τούρκοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη Ρω, προκάλεσαν την παρέμβαση του ελληνικού λιμενικού, ενώ την ίδια ώρα η τουρκική ακτοφυλακή έσπευσε να δώσει το παρόν.
Όπως μετέδωσε το CNN Turk, πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας συνέλαβε ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων στο νησάκι της Ρω. Σύμφωνα, με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι Τούρκοι οδηγήθηκαν στο Καστελόριζο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι παρουσίας τους στη Ρω και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.
Διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα προβάλλουν από το λιμενικό σώμα και το ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πηγές των υπουργείων Άμυνας και Ναυτιλίας διαψεύδουν ότι έγινε οποιαδήποτε σύλληψη, αλλά και ότι ενεπλάκησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Πολεμικό Ναυτικό.
Όπως εξηγούν, στις 18:02 πλωτό του λιμενικού που εκτελεί περιπολίες στην περιοχή προσέγγισε τουρκικό τουριστικό σκάφος, το οποίο έπλεε κοντά στη Ρω. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι λιμενικοί έβλεπαν επιβάτες του τουρκικού καραβιού με κάμερες να βιντεοσκοπούν το νησί και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, χωρίς όμως ανταπόκριση.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και ενώ οι λιμενικοί καλούσαν το τουρκικό πλοίο να αποχωρήσει εμφανίστηκε στην περιοχή και άλλο τουρκικό σκάφος, αυτή τη φορά της τουρκικής ακτοφυλακής, που παρακολουθούσε διακριτικά σε απόσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύναμη της τουρκικής ακτοφυλακής που εδρεύει στο Κας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Καστελόριζο.
Τελικά, όλοι αποχώρησαν από την περιοχή γύρω στις 18:30.
Χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός «Kanal D» προέβαλε ρεπορτάζ συνοδευόμενο από εικόνες της νήσου Ρω, στο οποίο υπογραμμίζει ότι «η Ελλάδα, με ένα νέο τετελεσμένο, οικειοποιήθηκε μια νησίδα που δεν ανήκει σε κανέναν». Το ρεπορτάζ ενέτασσε τη Ρω μεταξύ των «απροσδιορίστου κυριότητας» νησίδων, σύμφωνα με τον όρο με τον οποίο η Άγκυρα έχει οικοδομήσει την έννοια των γκρίζων ζωνών μετά την κρίση στα Ίμια. Το κανάλι υποστήριξε ότι «η νησίδα δεν είναι έδαφος ούτε της Τουρκίας ούτε της Ελλάδας και ήδη απαγορεύεται ο εποικισμός της. Ωστόσο, οι Έλληνες στρατιώτες έχουν εγκατασταθεί εκεί».

Το www.show-bitch.blogspot.com μεταφερθήκαμε στο www.show-bitchvip.blogspot.com

Αφού μας κλείσανε στα ξαφνικά το www.show-bitch.blogspot.com μεταφερθήκαμε στο www.show-bitchvip.blogspot.com
. Εδώ θα βρείτε και όλες τις παλιές αναρτήσεις και τις νέες. Συγχρόνως κάναμε αίτηση να επανεξετάσουν στη Google το γιατί μας φέρθηκαν τόσο... άπονα. Ξέρετε τι είναι να χτίζεις πετραδάκι πετραδάκι ένα blogaki και να πας να το ανοίξεις και να βλέπεις... λουκέτο; Θα περιμένουμε την επανεξέταση και θα σας περιμένουμε στο show-bitchvip.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράστασή τους όλα τα blogs που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις απορίες του πρώτου πανικού μετά την αποκάλυψη του λουκέτου.
Φιλιά,
Showbitch

Τούρκοι ρεπόρτερ συνελήφθησαν στην Ρω


Οι προκλήσεις των Τούρκων δεν λένε να σταματήσουν. Τρεις Τούρκοι ρεπόρτερ συνελήφθησαν στο νησί της ΡΩ όπου τους κάναμε πακέτο τους παραδώσαμε στην τουρκική ακτοφυλακή. Φαίνεται πως συνεχίζουν ακάθεκτοι τις προκλήσεις. Είναι δεύτερα Ίμια;




Police travel με Αφγανούς... τουρίστες.!


Βόλτες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος πάνε τους λαθρομετανάστες.
Στην Αθήνα τους αφήνουν ελεύθερους, ζητώντας τους να αποχωρήσουν μόνοι τους από τη χώρα.
Βόλτες, πιθανότατα για να ...γνωρίσουν τις ελληνικές πόλεις κάνει τους Αφγανούς, οι οποίοι έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, η Ελληνική Αστυνομία, μεταφέροντάς τους ανά 3-4 ημέρες σε όλα τα κρατητήρια που είναι διαθέσιμα.
Με τον τρόπο αυτό "λύνει" το πρόβλημα της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών σε πόλεις με λιμάνια, όπως η Πάτρα και η Ηγουμενίτσα, μεταφέροντάς το σε άλλες περιοχές.
Με την περιγραφή μιας μεταγωγής Αφγανών που έγινε την περασμένη εβδομάδα από την Ήπειρο, μπορεί ο καθένας από μας να βγάλει συμπεράσματα για το τι γίνεται.
Κλούβα μεταγωγών ξεκίνησε από τα Γιάννινα, στη συνέχεια πήγε στην Κόνιτσα όπου επιβίβασε Αφγανούς, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ηγουμενίτσα. Κι εκεί, όπως και στην Πρέβεζα αλλά και στην Άρτα, επιβίβασε λαθρομετανάστες και μετά από πολλές ώρες, ξεκίνησε για την Αθήνα. Εκεί, οι αστυνομικοί που συνόδευαν την κλούβα παρέδωσαν στους συναδέλφους τους, του Αλλοδαπών τους κρατούμενους.
Λίγο πριν αναχωρήσουν για τα Γιάννινα, οι Αστυνομικοί είδαν τους Αφγανούς να ελευθερώνονται, με τους Αθηναίους συναδέλφους τους να τους λένε πως έχουν προθεσμία ενός μήνα για να γυρίσουν στην πατρίδα τους.
Έτσι απλά, οι Αφγανοί φέρνουν βόλτα στην Αθήνα - καθώς κανείς τους δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω - μέχρι την επόμενη "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ.
Άρα, η ..."εξαφάνιση" των Αφγανών από τα λιμάνια έγινε μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τηλεοπτικές εικόνες που να δείχνουν αυτό το χάος με ανθρώπους να ...τρυπώνουν σε νταλίκες. Στην ουσία όμως, το πρόβλημα παραμένει και σίγουρα θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Π.Ν.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ??

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ



Φωτιά ξέσπασε στο Πήλιο στο χωριό Κουκουράβα, κάτω ακριβώς από την Μακρυνίτσα. Ελικόπτερα κάνουν ρίψεις νερού. Πληροφορίες μιλάνε και για καμμένα σπίτια και αυτοκίνητα. Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στη γύρω περιοχή.
Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε ανάμεσα στη Μακρυνίτσα και την Κουκουράβα, σε ένα σημείο απαράμιλλης ομορφιάς και πυκνής βλάστησης.
Αυτή τη στιγμή μόλις τέθηκε υπό έλεγχο.

GreekBlock

Για δύο λέξεις στο Google, χάνει εκατομμύρια...


Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
.
Γιά δύο λέξεις στο Google "αγελάδες μεθάνιο", χάνει εκατ. € από πράσινα τέλη το Δημόσιο!‏
"Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες μια αγελάδα παράγει ετησίως 114 κιλά μεθάνιο. Στον ίδιο χρόνο ένα κανονικό αμάξι παράγει περίπου 250 κιλά μεθάνιο...."
-Αν είχε ψάξει λίγο το αρμόδιο υπουργείο, θα μπορούσε να επεκτείνει την αντιρρυπαντική-πράσινη φορολογία και σε: αγελάδες, πρόβατα, κρέας, γάλα και τα παράγωγά τους, στα όσπρια- κυρίως φασόλια- και στους παχύσαρκους πολίτες, αφού κατά τεκμήριο καταναλώνουν πιό μεγάλες ποσότητες, από τα παραπάνω προϊόντα.

ΕΓΩΙΣΤΕΣ ..........


Είναι 3 φίλοι αραχτοί σε ένα μπαράκι και τα πίνουν
κουβέντα στη κουβέντα , φτάνει η συζήτηση στο πόσο εγωιστές είναι οι άντρες.
Μιλάει ο πρώτος ....
- Εγώ ρε παιδιά είμα πολύ εγωιστής, επειδή ένα πρωί η γυναίκα δεν μου έφτιαξε καφέ , έκανα να της μιλήσω μια ολόκληρη εβδομάδα.
-Σιγά ρε, λέει ο δεύτερος , εγωισμός είναι αυτός?
-Εγώ επειδή μου έφτιαξε μακαρονάδα με σάλτσα και όχι με κιμά ένα μήνα κοιμόμουν στον καναπέ του σαλονιού.
Ο τρίτος χαμογελούσε ...με το ύφος του ''μεγάλου άντρα''.

-Αντε ρε , λέει κάποια στιγμή ο τρίτος της παρέας...
....που είστε εσείς εγωιστές...
-Εγωιστής είμαι εγώ , που επειδή τη μέρα του γάμου η γυναίκα μου, μου πάτησε το πόδι στην εκλησία , τόσα χρόνια γάμου και δεν την έχω αγγίξει ... ποτέ!!!!!!!
Καλά ρε μας δουλεύεις ? ρωτούν οι άλλοι.
Και τα παιδιά πως τα έχεις κάνει?
-ΤΟ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Τ Ε Ο Τ Ι Α Π Ο Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Δ Ε Ν Ε Χ Ω Ρ Ω Τ Η Σ ΕΙ

Το ιστορικό των κρίσεων με την Τουρκία

4 Αύγουστος 2009


Πόσο κοντά στη σύγκρουση είμαστε άραγε;

Η ιστορία δεν είναι ούτε παλιά αλλά ούτε και καινούργια. Ελλάδα και Τουρκία έχουν βρεθεί στο παρά πέντε πριν από πόλεμο τουλάχιστον τρεις φορές, με αίτιο την διαφωνία τους γύρω από την έρευνα και εκμετάλλευση του Αιγαίου.
Η Τουρκία επιμένει σταθερά στην άποψή της να εκμεταλλευθεί κοιτάσματα (ένα βρει) που υπάρχουν μέσα σε Ελληνικά χωρικά ύδατα (δηλαδή ανήκουν στην Ελλάδα) και η πρόσφατη απόφαση (τον Ιούλιο του 2008) του τουρκικού κοινοβουλίου να παραχωρήσει άδεια ερευνών στην τουρκική κρατική εταιρεία ερευνών πετρελαίου, αποτελεί τουλάχιστον κόλαφο για την Ελληνική εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, η οποία απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να έχει καν παρέμβει και να αναφερθεί στο αυτονόητο, δηλαδή πως είναι αδύνατον το τουρκικό κοινοβούλιο να αδειοδοτεί για έρευνες σε Ελληνικές περιοχές!
1973: Πρώτες προστριβές
Το Νοέμβριο του 1973 και αφού η Ελλάδα είχε ήδη ανακαλύψει την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή της Θάσου, η τουρκική κυβέρνηση παραχώρησε στην κρατική εταιρεία πετρελαίου δικαίωμα εκμετάλλευσης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην υφαλοκρηπίδα περιοχών του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.
Στις 18 Ιουλίου 1974 παραχώρησε ανάλογο δικαίωμα και για το βόρειο, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό την αποκλειστικότητα στη μισή περίπου υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου! Η Τουρκία αρνήθηκε να υπογράψει τη Σύμβαση της Γενεύης του 1958, για το Δίκαιο της θάλασσας, η οποία μεταξύ άλλων ρύθμιζε το καθεστώς της υφαλοκρηπίδας 5 των νησιών.
Από την πλευρά της, η Ελλάδα αναζήτησε τρόπους για την ειρηνική διευθέτηση της διαφοράς, στη βάση των ορισμών του διεθνούς δικαίου. Ετσι, στις 27 Ιανουαρίου 1975, η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε τη σύνταξη συνυποσχετικού για την παραπομπή της διαφοράς στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η Αγκυρα στις 6 Φεβρουαρίου αποδέχτηκε κατ' αρχήν την ελληνική πρόταση. Το φθινόπωρο του 1975, από την ανταλλαγή ρηματικών διακοινώσεων φάνηκε ότι η Τουρκία επεδίωκε διμερείς διαπραγματεύσεις, όπου θα επιχειρούνταν πολιτική διευθέτηση, πέραν των ορισμών του διεθνούς δικαίου.
1976: «Βυθίσατε το Χόρα»
Την άνοιξη του 1976, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ κατέληξαν σε «Κείμενο Αρχών», που μεριμνούσε για τη διατήρηση της ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο, καθώς όριζε ότι η αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ελλάδα και την Τουρκία θα διατηρούνταν στα επίπεδα του 7 προς 10 αντίστοιχα. Η Τουρκία αντέδρασε με δηλώσεις του Ντεμιρέλ για «επεκτατικές βλέψεις» της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στη Βουλή, ο Καραμανλής διατύπωσε προς την Τουρκία πρόταση για σύναψη «Συμφώνου μη Επιθέσεως». Από την πλευρά της η Άγκυρα αντέδρασε αρνητικά.
Η στάση της Τουρκίας δεν ήταν άσχετη και με την πρόθεσή της να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1976, το τουρκικό ωκεανογραφικό «ΜΤΑ SISMIK Ι», γνωστό ως «Χόρα», επιχειρούσε έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου στις επίμαχες περιοχές της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου.
Η κρίση του 1987.
Η κρίση του Μαρτίου 1987 άρχισε με την τουρκική πρόθεση έρευνας (με το σκάφος «Πίρι Ρέις») για υδρογονάνθρακες σε υποθαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, η οποία θεωρείται ελληνική υφαλοκρηπίδα. Οι δύο χώρες προχώρησαν σε στρατιωτικές προετοιμασίες για ένοπλη σύγκρουση. Ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Κάρολος Παπούλιας μετέβη στη Σόφια για διαβουλεύσεις σε μία ελληνική προσπάθεια να καταδειχθούν οι ενδεχόμενες ευρύτερες επιπτώσεις ενός ελληνοτουρκικού πολέμου. Το ενδεχόμενο αυτό, με επιπτώσεις στις τουρκικές προοπτικές για είσοδο στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ανάγκασε τον Τούρκο πρωθυπουργό να αναστείλει τις σεισμογραφικές έρευνες του "Πίρι Ρέις» στις επίμαχες περιοχές. Η Ελλάδα κατάφερε να ματαίωσε ι την τουρκική έρευνα.
Έναν μήνα μετά την κρίση δεν πέταξε ούτε ένα τουρκικό αεροσκάφος στο Αιγαίο.

ΠΗΓΗ

Σαν Σήμερα το1865: Ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του Διονύσιου Σολωμού καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας











Κλείστε μέσα τον Αλβανό που είχε πιει και δεν είχε δίπλωμα



Πιωμένος βρέθηκε ο Αλβανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε 16 παιδιά στην Ιεράπετρα. Δεν είναι και δίπλωμα οδήγησης και ούτε ποτέ έδωσε εξετάσεις. Τι τον κάνεις αυτόν που μάλιστα εξαφανίστηκε μετά το ατύχημα;
Τον...

βάζεις μέσα στην φυλακή χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι μόνο δεν είχε δίπλα αλλά είχε πιει κιόλας. Επικίνδυνος για να κυκλοφορεί ελεύθερος.


Μια γιαγιά κρατούσε όρθιο ένα νησί και τώρα μια ολόκληρη χώρα, κινδυνεύει να το χάσει από τους Τούρκους



ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Η γιαγιά που βλέπετε κρατούσε μόνη της όρθια της Ελληνική σημαία στο νησί Ρω και γιαυτό την έλεγαν Κυρά της Ρω. Και η κυρα-Ντορα με 10 εκ. Έλληνες δεν μπορούμε να προστατεύσουμε την ελληνικότητα των νησιών μας και των υδάτων μας. Τόσο ξεφτίλα μας έκαναν οι Τούρκοι και δεν μιλάει κανένας. Τους...

ακούμε να αμφισβητούν και να παραβιάζουν χωρίς να αντιδρούμε. Η Μπακογιάννη στις διακοπές της για ένα τριήμερο και οι Τούρκοι κάνουν σχέδια στο Αιγαίο. Όχι άλλη ταπείνωση ρε παιδιά. Δεν αντέχεται...


ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ TRENDY?



Ο Mozilla Firefox μόλις πέρασε το 1 δισεκατομμύριο "κατεβάσματα"

http://36dimotiko.blogspot.com
Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver

Ο αριθμός, σύμφωνα με το BBC, περιλαμβάνει downloads όλων των εκδόσεων του προγράμματος πλοήγησης από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το 2004. Περιλαμβάνει επίσης τις χειροκίνητες ανανεώσεις (upadates) του προγράμματος από τους χρήστες, αλλά όχι τις αυτόματες.

Το μερίδιο του Firefox διεθνώς είναι συνεχώς ανοδικό και σήμερα πλέον εκτιμάται γύρω στο 31%, έναντι περίπου 60% του Internet Explorer (λιγότερο από 5% έχουν οι Google Chrome, Apple Safari και Opera).

Πέρυσι ο Firefox, που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Mozilla, κατέκτησε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως το λογισμικό που «κατέβασαν» οι περισσότεροι χρήστες μέσα σε 24 ώρες (πάνω από 8 εκατ. downloads), όταν εμφανίστηκε η τρίτη έκδοση του προγράμματος.

Το Ίδρυμα Mozilla σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο site (OneBillionPlusYou.com) για να γιορτάσει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου. Οι προγραμματιστές του Firefox ήδη εργάζονται για την τέταρτη έκδοση του browser, του Firefox 4.0.

Βιασμός Ελληνίδας απο Σύριο λαθρομετανάστη στην Πάρο


Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/


Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων

Δελτίο ΤύπουΕρμούπολη 3 Αυγούστου 2009
Από Aστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου συνελήφθη την 2-8-2009 και περί ώρα 14:30 αλλοδαπός υπήκοος Συρίας 29 ετών ο οποίος διέμενε παράνομα στη Χώρα, διότι την 03:30 ώρα της ιδίας ημέρας φέρεται να παρέσυρε σε ερημική παραλία που βρίσκεται στην περιοχή της Νάουσας – Πάρου και να προχώρησε σε συνουσία παρά τη θέλησή της, με ημεδαπή ηλικίας 26 ετών, μόνιμη κάτοικου Θεσσαλονίκης, που παραθέριζε στην περιοχή, η οποία την 14:00 της 2-8-2009 κατήγγειλε το περιστατικό.
Ο δράστης εντοπίστηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, οι οποίοι συλλέγοντας και αξιοποιώντας πληροφορίες προέβησαν σε προσαγωγές υπόπτων μεταξύ των οποίων και του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.
Δράστης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον Κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Σύρου. Συνεχίζεται η Προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Τα... μεροκάματα των celebs στα (prive) πάρτι!

Μπορεί το κασέ της στον κινηματογράφο να απέχει πολύ από τα 700.000 ευρώ, όμως η Πάρις Χίλτον καθόλου δεν στενοχωριέται, αφού μπορεί να κερδίσει το εν λόγω αστρονομικό ποσό πολύ πιο εύκολα, διασκεδαστικά και ξεκούραστα: δίνοντας το παρόν σε ένα prive party.

Την στιγμή που η Αμερική μαστίζεται από την οικονομική κρίση, celebrities όπως η Πάρις, η Ασλεϊ Σίμπσον, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Κέβιν Φέντερλαϊν κερδίζουν χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο οργανώνοντας ή δίνοντας το παρόν στα πάρτι που διοργανώνουν ιδιώτες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Με λίγα λόγια, πληρώνονται για να περνούν καλά, αφού τα γεύματα, οι μεταφορές και η διαμονή τους είναι πληρωμένα, όπως και οι κομμωτές, οι μακιγέρ και οι στιλίστες που τους ακολουθούν.

Τα μεγάλα ονόματα, όπως η Σπίαρς και η Σίμπσον, παίρνουν εξαψήφια ποσά γα τις εμφανίσεις τους, ενώ οι δευτεροκλασάτοι σταρ εισπράττουν από 1.500 έως 3.500 ευρώ. Ολοι τους όμως έχουν και τα τυχερά τους κάθε φορά. Η Κάθριν Χέιγκλ, για παράδειγμα, μπορεί να εισέπραξε μόλις 7.000 ευρώ για να εμφανιστεί στο fashion show της GM, αλλά έφυγε με ένα αυτοκίνητο δώρο, ενώ η Πάμελα Αντερσον εισέπραξε 77.000 ευρώ για μία εμφάνισή της στο «Tao» του Λας Βέγκας, αλλά όλες οι μετακινήσεις της έγιναν με ιδιωτικό τζετ.

Κάποιες φορές, ωστόσο, οι σταρ καλούνται να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ανταλλάξουν χειραψίες, να ποζάρουν στους φωτογράφους και να πιουν σαμπάνια. Η Ασλεϊ Σίμπσον είχε ζητήσει προ μερικών μηνών 42.000 ευρώ για να πει κι ένα τραγούδι, ενώ η Μαράια Κάρεϊ χρεώνει το σόου της μίας ώρας 1,4 εκατ. ευρώ - τόσα τουλάχιστον είχε εισπράξει για να διασκεδάσει βασιλική οικογένεια εκτός αμερικανικών συνόρων στο πάρτι που διοργάνωνε. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τη σειρά της, το 2006 είχε χρεώσει τους υπευθύνους του «Pure» στο Λας Βέγκας 250.000 ευρώ για λιγότερο από μία ώρα σόου, προκαλώντας φυσικά την οργή τους. Αγαπημένη celebrity των events του Λας Βέγκας ήταν και παραμένει η Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία απαιτεί μόλις 20.000 ευρώ για δύο ώρες σόου, ενώ είναι πάντα τυπική, συνεργάσιμη και δημοφιλής, σε αντίθεση με τη Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία προσφάτως εισέπραξε 27.000 ευρώ για μια δεκάλεπτη εμφάνισή της σε μεγάλο event της περιοχής.

Αναλογικά μεγάλες είναι, όμως, και οι αμοιβές των σωσιών των σταρ, όπως για παράδειγμα της Νάταλι Ρέιντ, που θυμίζει κατά πολύ Πάρις Χίλτον και παίρνει 2.000 ευρώ ανά εμφάνιση.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Σαν Σήμερα: 04/08/2009



1693: Ο καλόγερος Ντομ Περινιόν παρασκευάζει την πρώτη σαμπάνια σε μοναστήρι Βενεδικτίνων στο Οτβιγιέ της Καμπανίας.

1865: Ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του Διονύσιου Σολωμού καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

1875: Πεθαίνει ο δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

1926: Γεννιέται ο συνδημιουργός του Αστερίξ, Ρενέ Γκοσινί.

1929: Γεννιέται ο παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ.

1936: Ο Ιωάννης Μεταξάς επιβάλλει δικτατορία στην Ελλάδα.

1936 : Γεννιέται ο τραγουδιστής του «Νέου Κύματος» και ηθοποιός Γιώργος Ζωγράφος.

1975: Πεθαίνει ο ποιητής Αντρέας Εμπειρίκος.

1991: Πεθαίνει ο ποιητής Νικηφόρος Βρεττάκος.

1991: Πεθαίνει ο ρεμπέτης Γιώργος Μουφλουζέλης.

9 δισ. ευρώ για αγορά Eurofighter


Υπέγραψαν την Παρασκευή Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία το συμβόλαιο με την κοινοπραξία που παράγει τα στρατιωτικά αεροσκάφη Eurofighter για την προμήθεια 112 αεροσκαφών, ύψους 9,1 δισ. ευρώ.

Πρόκειται για 112 μαχητικά αεροσκάφη Typhoon, ενώ στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται σύμφωνα με το Reuters, και προμήθεια κινητήρων αξίας 1,4 δισ. ευρώ.Η κοινοπραξία που παράγει τα Eurofighter αποτελείται από τη βρετανική BAE Systems, την ιταλική Finmeccanica και την ισπανο-γερμανική EADS, η οποία έχει εγγυηθεί την παράδοση της παραγγελίας μέχρι το 2016.

Από τις χώρες που σύναψαν τελικά το συμβόλαιο, οι περισσότερες αντιρρήσεις έρχονταν από τη Βρετανία, που δαπανά αρκετά μεγάλα ποσά του προϋπολογισμού της για τη συντήρηση των πολεμικών της επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή. Η βρετανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι έχει εκπληρώσει όποιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει για αγορά Eurofighter, αφήνοντας ανοικτά όλα τα μελλοντικά ενδεχόμενα.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη

Tα κινητά με την περισσότερη ακτινοβολία



Οι πέντε συσκευές με την μεγαλύτερη ακτινοβολία αλλά μέσα στα επιτρεπόμενα όρια είναι οι παρακάτω:


sony ericsson k770i 1,69

sony ericsson t700 1,55

sony ericsson w902 1,48

NOKIA E 51 1,47

sony ericsson w350i 1,46