Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Τα... μεροκάματα των celebs στα (prive) πάρτι!

Μπορεί το κασέ της στον κινηματογράφο να απέχει πολύ από τα 700.000 ευρώ, όμως η Πάρις Χίλτον καθόλου δεν στενοχωριέται, αφού μπορεί να κερδίσει το εν λόγω αστρονομικό ποσό πολύ πιο εύκολα, διασκεδαστικά και ξεκούραστα: δίνοντας το παρόν σε ένα prive party.

Την στιγμή που η Αμερική μαστίζεται από την οικονομική κρίση, celebrities όπως η Πάρις, η Ασλεϊ Σίμπσον, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Κέβιν Φέντερλαϊν κερδίζουν χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο οργανώνοντας ή δίνοντας το παρόν στα πάρτι που διοργανώνουν ιδιώτες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Με λίγα λόγια, πληρώνονται για να περνούν καλά, αφού τα γεύματα, οι μεταφορές και η διαμονή τους είναι πληρωμένα, όπως και οι κομμωτές, οι μακιγέρ και οι στιλίστες που τους ακολουθούν.

Τα μεγάλα ονόματα, όπως η Σπίαρς και η Σίμπσον, παίρνουν εξαψήφια ποσά γα τις εμφανίσεις τους, ενώ οι δευτεροκλασάτοι σταρ εισπράττουν από 1.500 έως 3.500 ευρώ. Ολοι τους όμως έχουν και τα τυχερά τους κάθε φορά. Η Κάθριν Χέιγκλ, για παράδειγμα, μπορεί να εισέπραξε μόλις 7.000 ευρώ για να εμφανιστεί στο fashion show της GM, αλλά έφυγε με ένα αυτοκίνητο δώρο, ενώ η Πάμελα Αντερσον εισέπραξε 77.000 ευρώ για μία εμφάνισή της στο «Tao» του Λας Βέγκας, αλλά όλες οι μετακινήσεις της έγιναν με ιδιωτικό τζετ.

Κάποιες φορές, ωστόσο, οι σταρ καλούνται να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ανταλλάξουν χειραψίες, να ποζάρουν στους φωτογράφους και να πιουν σαμπάνια. Η Ασλεϊ Σίμπσον είχε ζητήσει προ μερικών μηνών 42.000 ευρώ για να πει κι ένα τραγούδι, ενώ η Μαράια Κάρεϊ χρεώνει το σόου της μίας ώρας 1,4 εκατ. ευρώ - τόσα τουλάχιστον είχε εισπράξει για να διασκεδάσει βασιλική οικογένεια εκτός αμερικανικών συνόρων στο πάρτι που διοργάνωνε. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τη σειρά της, το 2006 είχε χρεώσει τους υπευθύνους του «Pure» στο Λας Βέγκας 250.000 ευρώ για λιγότερο από μία ώρα σόου, προκαλώντας φυσικά την οργή τους. Αγαπημένη celebrity των events του Λας Βέγκας ήταν και παραμένει η Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία απαιτεί μόλις 20.000 ευρώ για δύο ώρες σόου, ενώ είναι πάντα τυπική, συνεργάσιμη και δημοφιλής, σε αντίθεση με τη Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία προσφάτως εισέπραξε 27.000 ευρώ για μια δεκάλεπτη εμφάνισή της σε μεγάλο event της περιοχής.

Αναλογικά μεγάλες είναι, όμως, και οι αμοιβές των σωσιών των σταρ, όπως για παράδειγμα της Νάταλι Ρέιντ, που θυμίζει κατά πολύ Πάρις Χίλτον και παίρνει 2.000 ευρώ ανά εμφάνιση.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου