Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

Τιμ Ματιάκης: Ο έλληνας σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου της Δανίας


Δημοσιεύτηκε από τον Απόστολος Παπαποστόλου

MatiakisΛέγεται Τιμ Ματιάκης. Εμείς όμως ίσως να μην είχαμε ανακαλύψει τον, κατά το ήμισυ, συμπατριώτη μας, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου της Δανίας, αν το Μέγαρο Μουσικής, συνδιοργανώνοντας με τη Λυρική Σκηνή το Γκαλά Χορού (ξεκίνησε στις 10 και επαναλαμβάνεται σήμερα και στις 15Ιανουαρίου), δεν τον καλούσε να χορέψει για πρώτη φορά σε ελληνική σκηνή.
«Φυσικά ένας χορευτής και κλάμπινγκ θα κάνει και θα ξενυχτήσει. Κι εγώ έχει συμβεί να γυρίσω σπίτι μου στις 5 το πρωί και στις 7 να ξαναφύγω για μάθημα. Νέοι άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι επειδή εργαζόμαστε με το σώμα μας, ξέρουμε ότι μεγαλύτερη κούραση σημαίνει και μεγαλύτερο ρίσκο να πάθουμε κάτι», εξηγεί ο 31χρονος χορευτής Τιμ Ματιάκης «Φυσικά ένας χορευτής και κλάμπινγκ θα κάνει και θα ξενυχτήσει. Κι εγώ έχει συμβεί να γυρίσω σπίτι μου στις 5 το πρωί και στις 7 να ξαναφύγω για μάθημα. Νέοι άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι επειδή εργαζόμαστε με το σώμα μας, ξέρουμε ότι μεγαλύτερη κούραση σημαίνει και μεγαλύτερο ρίσκο να πάθουμε κάτι», εξηγεί ο 31χρονος χορευτής Τιμ Ματιάκης Γεννημένος το 1979 στη Στοκχόλμη από Σουηδέζα μητέρα και Ελληνα πατέρα, έζησε από τα 6 μέχρι και τα 14 του χρόνια στη Λάρισα. Εκεί, αντιγράφοντας τις αδελφές του, άρχισε να κάνει μαθήματα μπαλέτου στη Δημοτική Σχολή της πόλης, ως χόμπι. Στη Σουηδία συνέχισε συνειδητά στη Σχολή του Βασιλικού Μπαλέτου. Σχεδόν αμέσως κορυφαίος στη Βασιλική Οπερα της Στοκχόλμης, έμεινε εκεί μια 5ετία, άλλη μια 2ετία θήτευσε στο Royal Ballet του Λονδίνου και τελικά προτίμησε το Βασιλικό Μπαλέτο της Δανίας.
Με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό του κι ένα ρεπερτόριο κυρίως κλασικό, ο Ματιάκης παραμένει μάλλον άγνωστος για τον κόσμο του ελληνικού χορού. «Θα ευχόμουν όμως να συνεργαστώ με Ελληνες χορογράφους», εξομολογείται.
Εχετε χορέψει, κυρίως, κλασικούς ρόλους. Με τον σύγχρονο χορό τι σχέση έχετε;
«Εψαχνα πάντα μια ισορροπία μεταξύ κλασικού και σύγχρονου χορού. Με επηρέασαν πολύ όσα είδα από την αρχή της καριέρας μου, όπως, π.χ., οι παραστάσεις του σουηδικού Cullberg Ballet. Και στο Λονδίνο πήγα κυρίως επειδή διευθυντής του Royal Ballet ήταν ακόμα ο Ρος Στρέτον, που ήθελε να εντάξει στο ρεπερτόριο της ομάδας τα καλύτερα κλασικά και σύγχρονα κομμάτια. Τον έδιωξαν, δυστυχώς, σχεδόν αμέσως».
Εχοντας κλασική τεχνική πώς συμπεριφέρεστε σε μια σύγχρονη χορογραφία;
«Η τεχνική δεν είναι εμπόδιο. Εμπόδιο είναι το κεφάλι σου. Ως κλασικός χορευτής, είσαι μάλιστα μερικές φορές ένα εργαλείο ακόμα πιο ευέλικτο για έναν σύγχρονο χορογράφο. Κι όμως, οι περισσότεροι κλασικοί χορευτές φοβούνται ό,τι δεν ξέρουν. Εγώ, αντίθετα, τώρα πια νιώθω ότι, αν δεν έχω επικοινωνία με τον σύγχρονο χορό, θα ρθει η στιγμή που δεν θα μπορώ να κάνω τίποτε ούτε στον κλασικό».
Ο Τιμ Ματιάκης σε στιγμιότυπο από παράσταση του Βασιλικού Μπαλέτου της Δανίας Ο Τιμ Ματιάκης σε στιγμιότυπο από παράσταση του Βασιλικού Μπαλέτου της Δανίας Θα επιζήσει ο κλασικός χορός;
«Κι εγώ αναρωτιέμαι συχνά. Αν οι διευθυντές των κλασικών φορέων δεν είναι ανοιχτοί σ’ όσα συμβαίνουν στον χορό, νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα σε μερικά χρόνια. Πιστεύω ότι ο κλασικός χορός πρέπει να ανοίξει λίγο τα μάτια του για ό,τι συμβαίνει έξω απ’ αυτόν, να χρησιμοποιήσει τα μίντια περισσότερο και να ανανεωθεί, χωρίς να εξαφανιστούν τα παλιά του κομμάτια. Κι εγώ το κατάλαβα όταν άρχισα να ασχολούμαι λίγο με τη χορογραφία. Στην αρχή σκεφτόμουν πως πρέπει να βλέπουμε μόνο μπροστά. Μετά διάβασα τον Καρλ Γιουνγκ, που έλεγε ότι αν δεν ξαναπούμε τις παλιές ιστορίες, θα χάσουμε τον ανθρωπισμό μας».
Ενας νέος κλασικός χορευτής αισθάνεται σαν έναν νέο μαέστρο, που ξέρει ότι διευθύνει ένα έργο που είχε διευθύνει κι ο Κάραγιαν;
«Σίγουρα! Οταν λίγα χρόνια πριν έκανα τον “Δον Κιχώτη”, σκεφτόμουν ότι, αν έχεις δει τον Μπαρίσνικοφ, τότε ίσως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, γιατί ποτέ δεν θα μπορέσεις να τον φτάσεις. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αυτή είναι η δικιά μου παράσταση. Αρα πρέπει να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Φυσικά Μπαρίσνικοφ δεν είμαι. Αλλά προσπαθώ να επιζήσω και να κάνω την παράστασή μου ζωντανή. Θεωρώ σημαντικότατη την “παρουσία”: αν είσαι παρών, τότε, ακόμα και χάλια να πάει η παράσταση, κάτι θα ‘χεις δώσει».
Υπάρχουν χορευτές που «περνούν κάτω» στο κοινό πριν καν κάνουν οτιδήποτε;
«Σίγουρα υπάρχουν. Κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα όταν είσαι κλασικός χορευτής. Ασχολείσαι πάρα πολύ με την τεχνική, ξεχνώντας συχνά ότι υπάρχει και κάτι άλλο, ότι ο χορός είναι κίνηση, συνεπώς αν δεν έρθει από μέσα σου η επιθυμία να κινηθείς, κι όχι μόνο να εξασκείς ό,τι έχεις μάθει, τότε έχεις πρόβλημα. Υπάρχει και το αντίθετο. Χορευτές που έχουν μόνον αυτό το “κάτι άλλο”. Και υπάρχουν και λίγοι που συνδυάζουν και τα δύο. Αυτοί είναι οι άπιαστοι. Από τη γενιά μας τέτοια περίπτωση θεωρώ τη Σιλβί Γκιγέμ. Ο,τι και να κάνει, λέω “μπράβο στο κορίτσι”».
Εσείς;
«Δεν προσπαθώ να πω ότι είμαι σπουδαίος χορευτής. Αντίθετα, σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά μέτριος. Και ξέρω καλά ότι δεν είμαι από τους “άπιαστους”. Αλλά πριν από μερικά χρόνια, αυτό ακριβώς κυνηγούσα. Κι όμως, όταν ξεφεύγεις από το κυνήγι της φήμης, βλέπεις λίγο πιο καθαρά και τότε προσπαθείς ακόμα περισσότερο να συγκεντρώσεις όλα τα “επίπεδα” που έχει ο χορός».
Στην Ελλάδα δεν έχουμε ιδιαίτερη παιδεία κλασικού μπαλέτου ή κλασικής μουσικής.
«Αν υπήρχε στον κόσμο ένα κράτος προορισμένο να βοηθήσει τις τέχνες, αυτό θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα. Αλλά μου φαίνεται σαν να έχει ξεφύγει λίγο, σαν το μόνο σημαντικό να είναι πια τα λεφτά και να υπάρχει αδιαφορία για τις τέχνες – στις οποίες λεφτά δεν υπάρχουν… Υστερα ο κλασικός χορός είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν είναι για όλους, αντίθετα με τα μπουζούκια, που εδώ αρέσουν στους περισσότερους».
Εσάς σας αρέσουν;
«Μ’ αρέσουν και πηγαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί κάποιος να τα συνδυάζει όλα. Ισως γιατί όλη η ανθρωπότητα ψάχνει πια μόνο εύκολες λύσεις και προσπαθεί να μη σκέφτεται – ενώ οι τέχνες προσπαθούν ακριβώς το αντίθετο».
Παρ’ όλα αυτά επιστρέφετε στην Ελλάδα;
«Φυσικά. Εχω συγγενείς εδώ. Ερχομαι όσο συχνότερα γίνεται για να τους δω και να πάω στα νησιά, που για μένα είναι σαν θρησκεία. Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά όταν βλέπω τη θάλασσα να χάνεται στα πόδια του βουνού, τότε σκέφτομαι: “Σίγουρα υπάρχει Θεός”». *
Στη Λάρισα με κορόιδευαν για τις πουέντ μου
Αντιμετωπίσατε καχυποψία όταν πρωτοασχοληθήκατε με το μπαλέτο;
«Εδώ, ναι. Πήγαινα σχολείο κι επειδή είχα τις πουέντ στην τσάντα, οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν. Δεν πολυέσκαγα όμως».
Τι θυσίες απαιτεί μια τέτοια επιλογή;
«Μερικές δύσκολες αποφάσεις. “Θα μείνω. Θα φύγω;” αναρωτιόμουν όσο ζούσα στο Λονδίνο, διατηρώντας τη σχέση με την κοπελιά μου (με την οποία παντρευτήκαμε πέρυσι), που είναι μέλος του μπαλέτου της Δανίας. Αλλά, επειδή στο Λονδίνο δεν υπήρχε τίποτα που να βεβαιώνει ότι θα κάνω τεράστια καριέρα, τελικά σκέφτηκα: “Για το όνειρο της καριέρας, θα χάσω την προσωπική αγάπη;”. Και πήγα στη Δανία».
(Πηγή: Ελευθεροτυπία)

Αίσχος κύριοι στο δελτίο του MEGA-ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ




NΤΡΟΠΗ

Θα έπρεπε να ντρέπονται στο MEGA όλοι μαζί! Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε απο ληστές σε χρηματαποστολή και την είδηση την έπαιξαν πριν τον καιρό στο τέλος του δελτίου για λιγότερο απο 1 λεπτό. Ενώ ακριβώς πριν είχαν ξένες ειδήσεις άσχετες... Ντροπή σας κύριοι ανθρώπινη ζωή χάθηκε! Για όλες τις μπούρδες είχατε χρόνο για αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε δεν είχατε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



"Μηνύματα απο την πορεία αντιεξουσιαστών στο Κουκάκι"





Τώρα καμμιά 50αρια αντεξουσιαστές με πανώ και σημαιάκια-καδρονια ανεβαίνουν την Δημητρακκοπούλου στο Κουκάκι και μοιράζουν χαρτια αναφορικά με το γνωστό περιστατικό χθες στο...


Κουκάκι

----------------------------------
Αυτή τη στιγμή στο κουκάκι κάνουν πορεία κάποια νέα παιδιά δεν γνωρίζω ποιού χώρου οι οποίοι κρατάνε ένα πανώ που γράφει "ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"
Ως εδώ καλά
Σταματάνε κάτω από ένα μπαλκόνι που είχε ένας άνθρωπος μια Ελληνική σημαία και κοιτούσαν προς το μέρος του
Ο άνθρωπος αυτός τους είπε "Κι εγώ δικός σας είμαι παιδιά"
Σαν να λέει ότι συμφωνεί μαζί τους στο να δείχνουμε αλλυλεγγύη στους μετανάστες.
Και γυρίζει ένας μάγκας και του λέει "ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ"
Και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι
Γιατί εξοργίζονται όταν βλέπουν Ελληνική σημαία
Είναι δυνατόν ;
Γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά ή να μην σέβεσαι τη χώρα σου για να σεβαστείς τους μετανάστες ή να μην σέβεσαι τους μετανάστες για να σεβαστείς τη χώρα σου;
Δεν μπορεί να σέβεσαι ΚΑΙ τη χώρα σου με την Σημεία της και τους κατατρεγμένους μετανάστες ;

Η στιγμή που οι λαθρομετανάστες θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας δεν είναι μακριά! Ζούμε σε νέα κατοχή!



Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην νότιο Ιταλία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, οπότε και σημειώθηκε εξέγερση Αφρικανών λαθρομεταναστών στην πόλη Ροζάρνο της Καλαβρίας. Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής περίπου 2.000 μετανάστες υποκινούμενοι από ΜΚΟ και ακροαριστερές οργανώσεις καθώς και από στελέχη αριστερών κομμάτων πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του Ροζάρνο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ρατσισμού. Την ίδια ώρα, περίπου εκατό κάτοικοι της περιοχής, οπλισμένοι με ρόπαλα και σιδηρολοστούς έχουν αναγείρει ένα οδόφραγμα κοντά σε τοποθεσία όπου ζουν πολλοί λαθρομετανάστες. Άλλοι αγανακτισμένοι Ιταλοί απόκλεισαν δρόμους ενώ κατέλαβαν και το δημαρχείο της πόλης ζητώντας την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών. Οι αφρικανοί απάντησαν κατά τον προσφιλή τους τρόπο με καταστροφές και λεηλασίες καταστημάτων, πυρπόληση αυτοκίνητων και επιθέσεις σε πολίτες με δεκάδες τραυματισμούς, με την αστυνομία να επεμβαίνει δυναμικά απωθώντας τους αφρικανούς.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν οι κάτοικοι του Ροζάρνο μην αντέχοντας να τελούν ουσιαστικά «υπό πολιορκία» αντέδρασαν δυναμικά στην βία των λαθρομεταναστών. Εξαιτίας του τεταμένου κλίματος τα σχολεία έκλεισαν και ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι διέταξε την αποστολή ειδικών αστυνομικών ενισχύσεων στην περιοχή. Ο Ιταλός υπουργός στέλεχος της Lega Nord που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μίλησε ευθέως λέγοντας ότι η βασική αιτία της βίας στο Ροζάρνο είναι ότι η παράνομη μετανάστευση «έχει γίνει ανεκτή όλα αυτά τα χρόνια».
Η δυναμική και αποτελεσματική αντίδραση της ιταλικής κυβέρνησης φάνηκε ξεκάθαρα την επόμενη μέρα όπου οι αστυνομικές αρχές γκρέμισαν καταυλισμούς λαθρομεταναστών οι οποίοι αποτελούσαν εστίες υποβάθμισης, μόλυνσης και παρανομίας για την περιοχή ενώ μέχρι στιγμής περισσότεροι 2000 αφρικανοί έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία σε διαφορετικά κέντρα της νότιας Ιταλίας, όπου τους περιμένει η απέλαση. Οι Ιταλοί πολίτες της Καλαβρίας ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης χειροκροτώντας και πανηγύριζαν βλέποντας τα λεωφορεία να απομακρύνονται. Στην Ιταλία όμως υπάρχει κυβέρνηση και κράτος, δεν υπάρχει ο Τζέφρυ.

Ελεύθερος κόσμος

Υπέκυψε ο οδηγός της χρηματαποστολής




ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ

Ο οδηγός της χρηματαποστολής ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι στην ληστεία που έγινε πριν λίγες ώρες στη Βάρης Κορωπίου έχασε τελικά τη ζωή του. Οι ...

γιατροί δε μπορούσαν να κάνουν κάτι, έφερε βαρύ διαμπερές τραύμα στο κεφάλι



Να που πάνε τα λεφτα μας!



ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ 'ΞΕΝΙΑ' ΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Ο Παππους του έφτιαξε την Ελλάδα, οι παππούδες μας όμως πλήρωναν, ο Πατέρας του έφτιαξε την Ελλάδα, οι πατεράδες μας όμως πλήρωναν, ο Γιος θα φτιάξει την Ελλάδα, εμείς όμως θα πληρώσουμε. Ερώτημα: Εσείς πότε θα πληρώσετε; Δεν έφταναν τα εκατομμύρια...



...ευρώ που δίνουν στα ιδρύματα των Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σιμήτη κλπ χαρίζουν και την κρατική περιουσία.

Το κρατικό "Ξενία" χαρίστηκε στην Μαργαρίτα Παπανδρέου για να το έχει στο Καλέντζι Αχαίας.

Την ίδια ώρα η περιουσία του ελληνικού λαού, τα άλλα Ξενία σαπίζουν και γκρεμίζονται γιατί δεν βρέθηκε ένας πλούσιος ευεργέτης του Έθνους τα το πάρει τσάμπα.

Με ποια λογική έδωσαν το 2005 κρατική περιουσία για ένα ίδρυμα...

ΑΚΟΥΣΤΕ τι είπε στο ΘΕΜΑ 98,9 στην εκπομπή του Μ.Κακλαμάνου στις 12.30-13.00 ο βουλευτής της Ν.Δ., Ν.Νικολόπουλος




Ο καλύτερος φίλος του Πακιστανού


Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει. Κάτι πάνκηδες αρβανίτες, τα μαλλιά ξυρισμένα γύρω –γύρω και στην κορυφή μακριά για ν’ ανεμίζουν στη γιούργια με το γιαταγάνι, μαζί με μανιάτες κι άλλους τρελούς ρωμιούς απ’ όλα τα μέρη του Έθνους ξεκινήσανε την διάλυση του οθωμανικού «πολυπολιτισμικού» παραδείσου. Επί έναν αιώνα τους πηγαίναμε με το σπαθί και το ντουφέκι, τους σπρώχναμε πίσω στην Ασία. Ήμασταν τολμηροί, απρόβλεπτοι, είχαμε την πρωτοβουλία. Ακόμη κι όταν ήμασταν δυο πιθαμές κράτος, ένοπλα σώματα μπαινοβγαίνανε και ξεφτιλίζανε τον Πατισάχ και τα ταγκαλάκια του, εκστρατεύανε στην Κρήτη με σκυλοπνίχτες ή αλωνίζανε στα βάθη της Μακεδονίας. Οσμιζόμασταν την αδυναμία τους. Έτσι μια μέρα βρεθήκανε με τρόμο να πολεμάνε για να σώσουν την Άγκυρα. Ο παππούς μου στο Κάλε Γκρότο έβλεπε την πρωτεύουσα της Ανατολίας ν’ αχνοφέγγει στον ορίζοντα. Ακόμη κι όταν ο Στρατός μας κατέρρευσε αήττητος, στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Τούρκοι διατήρησαν τον αταβιστικό φόβο για τον δαιμόνιο Έλληνα. Για δεκαετίες κλείστηκαν στον εαυτό τους χτίζοντας το πρωτοφασιστικό κράτος τους κι ο φόβος τους βάθυνε όταν αυτοί, ως επιτήδειοι ουδέτεροι, έβλεπαν έκπληκτοι την Ελλάδα δεκαοκτώ μόλις χρόνια από την τρομερή καταστροφή να ξεφτιλίζει την Ιταλία. Έτσι το δέος τους για τον σεϊτάν Γιουνάν μεγάλωσε. Το σύμπλεγμα τους βάθυνε κι άλλο, όταν στην Κορέα οι Έλληνες διακρίνονταν, ενώ οι Τούρκοι χαρακτηρίζονταν σε αναφορές “a disgrace for the alliance” (όνειδος για τη Συμμαχία), αφού ο μεγαλύτερος άθλος τους ήταν να επιτεθούν κατά λάθος σε μια υποχωρούσα διαλυμένη νοτιοκορεατική μεραρχία και να την αποτελειώσουν. Ακόμη καμιά φορά οι καπεταναίοι τους χάνονται στα νατοϊκά γυμνάσια.

Στην Κύπρο, αφού στην αρχή μας παρακολούθησαν αμήχανοι να αγωνιζόμαστε για την Ένωση, μετά γίνανε οι ρουφιάνοι των Άγγλων. Στον ανταγωνισμό τους μαζί μας βρέθηκαν πάλι περιδεείς, όταν ο Γέρος είχε τα κότσια να στείλει την Μεραρχία κι ο συλληφθείς Ντενκτάς, που κάποιος ανόητος του χάρισε τη ζωή αντί να τον στείλει να τρώει πιλάφια στον Παράδεισο, καταπτοημένος θεωρούσε την Ένωση ζήτημα ημερών. Αν δεν υπήρχε η αχαλίνωτη φιλοδοξία του Μακαρίου κι ο τυχοδιωκτισμός του Ανδρέα, όλα θα ‘χαν τελειώσει τότε. Μετά χρειάστηκε να γίνει Χούντα για ν’ απογυμνώσουν οι επίορκοι την Κύπρο και ν’ ανοίξουν δρόμο στον «Αττίλα» με το οπερετικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Ακόμη και τότε οι Τούρκοι βγήκαν στο γυαλό τρέμοντας, διστακτικά, παρά τις αγγλοαμερικανικές πλάτες. Δεν πίστευαν ότι δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ απέναντι τους. Μια φήμη μόνο για νηοπομπή με εκστρατευτικό σώμα από την Ελλάδα άρκεσε για να αλληλοσφαγούν ανοιχτά της Κύπρου και το αντιτορπιλικό Κοτζάτεπε να πάει στο πάτο από τους τούρκους πιλότους, που στις κραυγές του ασυρματιστή ότι είναι τουρκικό πλοίο, σχολιάζανε: «κοίτα τι ωραία που μιλάει τα τούρκικα ο γκιαούρης»!
Παρά την πουλημένη ηγεσία και τις προδοτικές εντολές, όπου στάθηκαν οι ηγήτορες, οι Τούρκοι καθηλώθηκαν κι εξευτελίστηκαν. Η θρυλική ΕΛΔΥΚ δυο φορές τους ανέτρεψε στο Κιόνελι. Στον Κοτζάκαγια ο Κατσάνης με τους Καταδρομείς του πέρναγε στην Αθανασία. Ο Παπαμελετίου με την Α’ Μοίρα πετώντας με τα Νοράτλας από το Μάλεμε, νύχτα, στον αφρό του κύματος, κατέβηκε κατευθείαν στη φωτιά κι οι άντρες του από τα βαλλόμενα μεταγωγικά έτρεχαν στην περίμετρο του αεροδρομίου Λευκωσίας και στη μάχη. Ο Μπικάκης στη Σχολή Γρηγορίου εξοντώνει ΜΟΝΟΣ του με το ΠΑΟ έξι τουρκικά άρματα και ανατρέπει την προέλαση των Τούρκων. Τα βρεγμένα μεχμετζίκ βρέθηκαν παγιδευμένα σ’ ένα ασφυκτικό προγεφύρωμα κι ο Μπιράντ γράφει για τον πανικό της ηγεσίας τους. Μια γερή σπρωξιά αρκούσε, όμως σώθηκαν από την κατάπαυση του πυρός κι έτσι αναθάρρησαν κι ενισχύθηκαν για να κάνουν τον 2ο Αττίλα, ενώ η Αθήνα ξεδιάντροπα πανηγύριζε κι η παλλινοστήσασα εξ Εσπερίας ηγεσία δήλωνε πως «η Κύπρος είναι μακριά». Ακόμη και τότε δυο μέρες έκαναν να μπουν στο λιμάνι της Αμμοχώστου, γιατί ένας τρελός μ’ ένα πολυβόλο πίσω από κάτι σακιά με άμμο έριχνε ανά μια ώρα μια ριπή στο γάμο του Καραγκιόζη.
Επικράτησαν ανέλπιστα, νόμιζαν ότι ονειρεύονταν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Ελλάδα δεν πολέμησε. Ύστερα μπήκαμε στην μεγάλη κατηφόρα μαζεύοντας κωλόχαρτα του ΟΗΕ.
Οι Τούρκοι τώρα μυρίζουν την αδυναμία μας, όπως ο λύκος το αίμα. Μας παρακολουθούν να αποδομούμε την ταυτότητα μας, να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα πίσω. Βλέπουν τον πάλαι ποτέ δαιμόνιο Έλληνα αδύναμο, διστακτικό. Δεν νοιώθουν πια φόβο. Βλέπουν διάφορα ανθρωπάκια να τους λένε αστεία πράγματα, οσποδάρους της Υψηλής Πύλης, που μιλάνε μαζί τους διστακτικά, περιδεείς. Αλλάξαμε ρόλους.
Όμως ο φόβος τους κοιμάται. Πρέπει να τον ξυπνήσουμε με μια κλωτσιά. Διακηρύσσοντας στην Ευρώπη ότι η Τουρκία δεν έχει συμμορφωθεί με καμμιά από τις υποχρεώσεις της, ότι εξάγει ανασφάλεια στον ευρωπαϊκό χώρο, ότι είναι κράτος δουλέμπορος, ότι δεν έχει θέση στην Ένωση. Να επιδιώξουμε κυρώσεις. Να τους κόψουμε τα φράγκα. Να δημιουργήσουμε Ισχύ. Κυρίως όμως να εκπέμψουμε το μήνυμα ότι αυτή την Ισχύ θα την χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα πεδία. Αυτό, βέβαια, θέλει Ηγεσία και ευτυχώς φαίνεται ότι σε λίγο θα έχουμε, αφού απέλθει ο καλύτερος φίλος του Πακιστανού…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δίκτυο 21

Τύφλα να΄χει ο Φιντέλ Κάστρο κι οι πεντάωροι λόγοι του! χαχαχαχα


Posted by J.McManus


ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ,ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ..-ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Φωτογραφίες απο την ληστεία στην Βάρη



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Γύρω στις 3 και μίση πίσω από το κατάστημα jambo στη βάρη, άγνωστοι έκλεισαν την χρηματαποστολή και με βαριοπούλες αλλά και ουζι και καλασνικοφ επιτέθηκαν στην χρηματαποστολη. Εβαλαν φωτιά στο όχημα με το οποίο τους έκλεισαν και πυροβόλησαν...



τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ο οδηγός φαίνετε ακόμα στις φωτογραφίες αφού δεν μπορούσαν εύκολα να τον κινήσουν γιατί έχει σφαίρα στο κεφάλι.. "

betyourmoney.blogspot.com

ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ E-MAILS ΚΑΙ SMS...


Η χρήση μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων (SMS) και μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) για τη διοργάνωση ή τον συντονισμό διαμαρτυριών κατά της κυβέρνησης θα τιμωρείται εφεξής στο Ιράν, προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός της ιρανικής αστυνομίας.
Αυτοί που διοργανώνουν διαδηλώσεις μέσω SMS ή e-mail θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα εντοπίζονται και είναι υπό έλεγχο, σημείωσε εξάλλου ο Ισμαέλ Αχμαντί-Μοκαντάμ, υπογραμμίζοντας ότι οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν διώξεις και θα τιμωρούνται.

Ο αρχηγός της ιρανικής αστυνομίας τόνισε επίσης ότι αυτοί που καλούν τον κόσμο να μετάσχει σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας θα αντιμετωπίζουν σοβαρότερες ποινές από αυτούς που μετέχουν.
Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων στο Ιράν ενημερώνουν συνήθως ανωνύμως τον κόσμο για την ώρα και την τοποθεσία πραγματοποίησής τους μέσω SMS και e-mail.
Στη διάρκεια των τελευταίων διαδηλώσεων στο Ιράν τον περασμένο μήνα, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 8 άνθρωποι και συνελήφθησαν 300. Ωστόσο σύμφωνα με την αντιπολίτευση, ο αριθμός των συλληφθέντων είναι κατά πολύ υψηλότερος και ανέρχεται σε περισσότερους από 900.
ΠΗΓΗ

Πρόγραμμα για τις αποδείξεις της Εφορίας


Μία δωρεάν εφαρμογή που κυκλοφόρησε, στην οποία μπορείτε να βάζετε τα ποσά από τις αποδείξεις που συγκεντρώνετε για την εφορία.





http://rapidshare.com/files/335850663/Setup.rar


το site του δημιουργού :
http://www.sv1hag.co.nr/

Ο αριβισμός και οι … ακροδεξιές αντιλήψεις

Ο αριβισμός και οι … ακροδεξιές αντιλήψεις

Στην χθεσινή του συνέντευξη ο κ. Γ. Παπανδρέου απέδειξε ότι στερείται υπευθυνότητας και δημοκρατικών αρχών.
Με αφορμή το θέμα των μεταναστών χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις της ΝΔ , αλλά και την σημερινή της ηγεσία ως έχουσες….«ακροδεξιά αντίληψη»!!!!

Για το θέμα θα μπορούσαν να γραφτούν χιλιάδες αράδες με επιχειρήματα των θετικών ή των αρνητικών σημείων μιας μεταναστευτικής πολιτικής.

Αλλά από αυτό το δημοκρατικό σημείο μέχρι το να χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός της χώρας το 61,1% του λαού που απαντά στις δημοσκοπήσεις (στην δημόσια διαβούλευση του opegov τo 72% και με ….επιστρατευμένο τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ και την λογοκρισία) «NAI , αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις »(θέση που απηχεί και την άποψη της ΝΔ) ως …ακροδεξιούς (sic!), απέχει παρασάγγας των αρχών της δημοκρατίας.

Όταν λόγω γεωγραφικής θέσης είμαστε η ευρωπαϊκή χώρα με τα μεγαλύτερα προβλήματα μεταναστών (περίπου το 20% του πληθυσμού μας), με το πρόβλημα να καθίσταται εκρηκτικό και ο κ. Γ. Παπανδρέου καθιερώνει τα χαλαρότερα μέτρα που υπάρχουν στην Ευρώπη για την ελληνοποίηση των μεταναστών, τότε κάθε φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας που αντιδρά είναι …ακροδεξιών αντιλήψεων (sic!);

Πόθεν αρύεται του δικαιώματος ο κ. Γ. Παπανδρέου να μοιράζει αφειδώλευτα την ελληνική ιθαγένεια και χωρίς να λαμβάνει υπόψη την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και να τους χαρακτηρίζει …ακροδεξιούς (sic!);

Γιατί φοβάται -έστω και να προφέρει- ο κ. Γ. Παπανδρέου την λέξη «ελληνικότητα», τη στιγμή που οι Γάλλοι, οι Βρετανοί και οι Ισπανοί ανακαλύπτουν τη σημασία της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους).Είναι όλες αυτές οι κοινωνίες….. ακροδεξιών αντιλήψεων;

Η ανάγκη να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά ξένης καταγωγής που γεννιούνται εδώ πρέπει να αντιμετωπιστεί με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και όχι με πολιτικό και ατομικό ΑΡΙΒΙΣΜΟ, γιατί χωρίς δικλείδες κινδυνεύει η χώρα μας να μετατραπεί αίφνης στον ιδανικό τόπο τοκετού των απανταχού της γης μεταναστών.
Είναι …ακροδεξιές αντιλήψεις το ότι με τα όσα επιδιώκει ο κ. Παπανδρέου θα μετατραπούμε σε…« Διεθνές Μαιευτήριο Η ΕΛΛΑΣ»!

Ο κ. Γ. Παπανδρέου καθώς φαίνεται από την απάντησή του στην χθεσινή συνέντευξη ,έχει αποφασίσει με χαρακτηριστικό αριβισμό να προχωρήσει τον τέταρτο δρόμο-επιλογή για τον οποίο έγραφα πριν λίγες μόλις ημέρες (εδώ).
Σ` αυτή την περίπτωση όμως η αντίδραση των πολιτών θα έχει χαρακτήρα κοινωνικής αναταραχής και επώδυνης ( για το ΠΑΣΟΚ) … «κλωτσιάς» από την εξουσία.
Η πολιτική Ζωή και ο πολιτικός Θάνατος, αγαπητέ κ.Γ. Παπανδρέου, είναι συνεπακόλουθα των πολιτικών επιλογών μας!ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations
45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations
45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations

45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations






45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations






45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations

45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations











45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations








45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations
45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations

45+ surreal Long Exposure Photography Inspirations



Ρομπέρτο Μαρόνι: «όσοι μετανάστες δεν διαθέτουν άδεια παραμονής, πρόκειται να απελαθούν»



Οι λαθρομετανάστες στην Ιταλία διοργανώνουν για την 1η Μαρτίου απεργία, η οποία λαμβάνει μεγαλύτερη σημασία, μετά τα πρόσφατα επεισόδια στην Καλαβρία, τον θάνατο ενός λαθρομετανάστη και τις συγκρούσεις μεταναστών με αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής. Σύμβολο της απεργίας θα είναι το γνωστό πρόσωπο των κόμικς «Μαφάλντα», του Αργεντίνου σκιτσογράφου Κίνο, ο οποίος μάχεται με χιούμορ κατά των διακρίσεων και των αδικιών. Το χρώμα που επελέγη είναι το κίτρινο. Στις διαδηλώσεις που διοργανώνονται για τις μεγαλύτερες ιταλικές πόλεις, οι συμμετέχοντες θα φορούν κίτρινο βραχιόλι και θα κρατούν κίτρινα μαντήλια. Μετά τον πυροβολισμό ενός μετανάστη στην κωμόπολη Ροζάρνο και τις συγκρούσεις των αλλοδαπών με την αστυνομία και τους ντόπιους κατοίκους, περισσότεροι από 1.000 ξένοι εργάτες απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις των αρχών, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, δήλωσε ότι «όσοι μετανάστες δεν διαθέτουν άδεια παραμονής, πρόκειται να απελαθούν».
Σχετικά με την πρωτοβουλία της 1ης Μαρτίου, ο υπουργός, αρμόδιος για την Νομοθετική Απλοποίηση, Ρομπέρτο Καλντερόλι, στέλεχος της Λέγκα του Βορρά, ανέβασε τους τόνους, δηλώνοντας στον Τύπο ότι «είναι πολύ δύσκολο να στηριχθεί από τους μετανάστες, που διαθέτουν άδεια παραμονής. Όσο για τους παράνομους, με τον τρόπο αυτό, θα μπορούσαμε να τους απελάσουμε».

Θερμοπύλες

"Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι « κιμάς σόγια » ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον




Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι « κιμάς σόγια » ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου.

Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα, τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ.

Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα» . Δηλαδή δεν έχουν αυτά τα οποία δεν μπορούν να μετατραπούν σε τροφή, τα άχρηστα για τις εταιρείες fast food.

Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση. Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ.

Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.

Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Oι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo , γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη .

Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS,Εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's , όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.

Σημείωση από asxetos.gr : Το άρθρο δεν είναι άκρως επιστημονικό , βασίζεται όμως σε έγκυρη πληροφόρηση , ενδέχεται σε ορισμένα σημεία του να εμπεριέχει ανακρίβειες , δεχόμαστε τον αντίθετο διάλογο και την επιχειρηματολογία .

Μάρση Κοκκινάκη
Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Μετροπόλιταν Λονδίνου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : To άρθρo αυτό είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΜαρσηΚοκκινακη. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η δημοσίευση, η αναπαραγωγή ή η μετάδοση του, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια του . Κατά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται έλεγχος για παράνομη αντιγραφή προκειμένου να ασκήσει όλα τα δικαιώματα που της παρέχει ο Νόμος .


"Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια καταγραφής εγκυκλοπαιδικών γνώσεων . Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν βασικό άξονα λήψης αποφάσεων (ιδιαίτερα για θέματα υγείας) "


Άντερς Φογκ Ρασμούσεν: «Ελπίζουμε να δούμε μία εποικοδομητική στάση από τα Σκόπια, προκειμένου να γίνει εφικτός ένας συμβιβασμός»



ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντερς Φόγκ Ρασμούσεν, μετά από τη συνάντησή που είχε με το Νίκολα Γκρούεφσκι στην έδρα του ΝΑΤΟ, κατάλαβε ότι το πρόβλημα για τη λύση του Σκοπιανού είναι η αδιαλλαξία των Σκοπιανών, και αυτό είπε ο άνθρωπος. Με λίγα λόγια τους είπε, πάρτε το αλλιώς...



...H εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, αποτελεί προϋπόθεση για την περαιτέρω πρόοδο στις σχέσεις ΠΓΔΜ-ΝΑΤΟ, ωχ!

Ο Αντ. Ρασμούσεν είπε ότι το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την ένταξη της ΠΓΔΜ στη Συμμαχία και θα απευθυνθεί πρόσκληση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, όταν όμως εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας, ωχ, ωχ, ωχ!

Ο Αντ. Ρασμούσεν ενθάρρυνε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν πραγματισμό και να προσέλθουν με νέες ιδέες για το πώς μπορεί να επιλυθεί αυτό το ζήτημα. Ωχ... αυτό το τελευταίο ωχ πάει για μας...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ..ΣΟΜΑΛΟ..ΚΙΝΕΖΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ?


...πολύ σωστό το καινούργιο μέτρο του Υπουργού Οικονομικών αφού τώρα θα μπορούμε να καταγγείλουμε τον Πακιστανό,Σομαλό,Κινέζο...που πουλάει ομπρέλες,τσάντες,γιαλιά,φουλάρια,παιχνίδια,χαλιά,μπουφάν κ.τ.λ. έξω από τα μαγαζιά μας,και να έχουμε φορολογική απαλλαγή!!!
Ας ελπίσουμε ότι το Ελληνικό κράτος θα σταματήσει το ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίων των Ελλήνων και τα νέα μέτρα να ισχύσουν και γιά τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους ,πιστεύω κάποιος από την κυβέρνηση να έχει περάσει από Ερμού,Μοναστηράκι,Πλ. Βικτωρίας,Πατησίων,στο πεζόδρομο του Θησείου,στους σταθμούς του μετρό,του ΗΣΑΠ,και αφού δεν βλέπει κανένα λαθρομετανάστη να δει τους χιλιάδες φοροφυγάδες αλλοδαπούς.(ναι και οι Ελληνες πήγανε μετανάστες αλλάδεν νομίζω να πουλάγανε στη Γερμανία έξω απο τα μαγαζιά των Γερμανών λαθραία τσιγάρα,μπουφάνκτλ,η στην Αμερική να πουλούσαν στη Τime Square τσάντες?)

Γ.Παπανδρέου: “Νόμος που δεν ψηφίζεται, πέφτει η Κυβέρνηση”



Στην αποκάλυψη της θέσης που εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με εκδότες και δημοσιογράφους στην Αθήνα, προχωρά σήμερα η εφημερίδα “Αγγελιοφόρος”. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο Γ.Παπανδρέου αναφερόμενος στα δύο νομοσχέδια...


που προωθεί η Κυβέρνηση, και αφορούν στον εκλογικό νόμο και στο σχέδιο “Καλλικράτης”, φέρεται να δήλωσε ότι τυχόν καταψήφισή τους θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, με την χαρακτηριστική φράση “Νόμος που δεν ψηφίζεται, πέφτει η Κυβέρνηση”.
newsblog

Αντί-εξουσιαστές:Τα «τάγματα εφόδου» των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των μασόνων!!!



Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του κράτους και του παρακράτους. Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους. Η διείσδυση, βεβαίως, δεν έχει περιοριοριστεί μόνο σε αυτούς τους χώρους, αλλά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πολιτικό στερέωμα από «άκρα δεξιά», μέχρι «άκρα αριστερά». Τέτοιοι παρακρατικοί θύλακες υπάρχουν και στα κόμματα. Τα κομματικά υποκείμενα της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποτελούν τους πολιτικά προνομιούχους, σήμερα, χώρους «παραγωγής» νεοταξικών ιδεών, αλλά οργανωμένων γενιτσάρων. Όλο αυτό το «κύκλωμα» των διεθνών οικονομικών κέντρων, των σπονσόρων και των μυστικών τους υπηρεσιών είναι καλοδουλεμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και απλώνεται πάνω από την ελληνική κοινωνία σαν ένας εφιαλτικός ιστός της αράχνης. Έχει οικοδομηθεί ένα πολυπλόκαμο δίκτυο:
α). Δίκτυο επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων ιδεολογικών και πολιτικών εστιών μόλυνσης και καθοδήγησης της απελπισμένης νεολαίας. Αυτό απλώνεται στα ΜΜΕ, στα κόμματα και στις «εξτρεμιστικές» οργανώσεις. Εδώ μέσα βρίσκονται οι «Ιοί», το indymedia, πολιτικοί, δημοσιογράφοι σταρ και τηλεστάρ, δικηγόροι, ιστολόγια κ.λπ: Όλοι με κόκκινα και αντι-εξουσιαστικά γιλέκα…

β). Δίκτυο μηχανισμών παραγωγής καθοδηγητών και οργάνωσης «ταγμάτων εφόδου»: Τα δίκτυα των Εξαρχείων π.χ. τα «ορμητήρια» αυτά, τα τόσο γνωστά και «επώνυμα», αλλά και τα τόσο άθιχτα από το καθεστώς. Απολαμβάνουν δεκαετίας τώρα μιας σκανδαλώδους ασυλίας, βρίσκονται στο απυρόβλητο…
γ). Δίκτυο μηχανισμών που συνδυάζουν την παραγωγή «αντιρατσιστικών» ιδεολογημάτων με την πρακτική της «αντιρατσιστικής» τρομοκρατίας.
Εδώ βρίσκονται οι ποικίλες επιδοτούμενες ομάδες του «αριστερίστικου» φάσματος, καθώς και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ…
δ). Τέλος, υπάρχει το «δίκτυο» παραγωγής και καθοδήγησης τρομοκρατικών ομάδων κρούσης: «17Ν» και Ε.Λ.Α. παλιότερα οι νέες σήμερα…


Όλα αυτά έχουν αναλυθεί διεξοδικά, εδώ και πολλά χρόνια από το ΡΕΣΑΛΤΟ και από άλλους. Γι’ αυτό επιμέναμε κουραστικά ότι όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αριστερές ιδέες και πρακτικές και ότι λάθος να τους χαρακτηρίζουμε ως αριστερούς, αναρχικούς κ.λπ…
Κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αντιληφθεί όλον αυτόν τον ιστό της αράχνης. Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται τον πρακτορικό ρόλο όλων αυτών…
Αρχίζουν, τώρα να σπάνε κάποιοι «κρίκοι της αλυσίδας» και να καταγγέλλονται τα «έργα» των μυστικών υπηρεσιών και από τα «θύματά» τους.
Ήδη ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει πολλές φορές καταγγείλει το δίκτυο χαφιέδων των «Εξαρχείων», το κύκλωμα των δικηγόρων της υπόθεσης «17Ν», τα βρόμικων «αριστερίστικα» έντυπα» κ.λ.π…
Τώρα έρχεται ο «αντιεξουσιαστής», Νίκος Κουνταρδάς να φωνάξει ανοικτά:
«Οι αντιεξουσιαστές είναι εντολοδόχοι ξένων μυστικών υπηρεσιών και ΜΑΣΟΝΩΝ».
Ο Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε προβληθεί από τους αντιεξουσιαστές ως «μαχητής και ήρωας» έρχεται σήμερα να δηλώσει:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»

ΡΕΣΑΛΤΟ