Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΒΙΖΑ

ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Διαδήλωση κατά του λαθρονομοσχεδίου στην Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. η Επιτροπή Ελληνικής Εθνικής Ενότητας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την ψήφο και την ιθαγένεια των μεταναστών που ψηφίζεται μέσα στην εβδομάδα από την Βουλή στο άγαλμα του Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη. Να είμαστε όλοι εκεί για να βροντοφωνάξουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΑ TOY

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.03.2010 ΩΡΑ : 7

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

AGIOSPANTELΕIMONAS@GMAIL.COM 69 30 304 442

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...



ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ!!!

Πακιστανοί βουλευτές διέκοψαν επίσκεψή τους στις ΗΠΑ, αρνούμενοι να υποβληθούν σε έλεγχο

Αντιπροσωπεία βουλευτών από το Πακιστάν, οι οποίοι πραγματοποιούσαν επίσκεψη στις ΗΠΑ, αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον, όπου έχουν εγκατασταθεί ολόσωμοι σαρωτές, μετέδωσαν σήμερα τα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως δήλωσε ο Αμπάς Αφρίντι, επικεφαλής της εξαμελούς αντιπροσωπείας, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ τούς κάλεσε στην Ουάσινγκτον προκειμένου να συζητήσουν θέματα ασφαλείας και ...
ανάπτυξης, με την υπόσχεση ότι δεν θα υποβληθούν σε έλεγχο στον ολόσωμο σαρωτή.

"Δεν υποβληθήκαμε σε έλεγχο όταν φτάσαμε στην Ουάσινγκτον από το Πακιστάν, αλλά το Σάββατο όταν θελήσαμε να ταξιδέψουμε από την Ουάσινγκτον σε άλλη πόλη, οι αρχές μάς ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να περάσουμε από τους ολόσωμους σαρωτές", δήλωσε ο Αφρίντι στον τηλεοπτικό σταθμό Express News.

"Αρνηθήκαμε να το κάνουμε και τώρα επιστρέφουμε στο Πακιστάν", δήλωσε.

Στις αρχές του μήνα, δύο Πακιστανές αρνήθηκαν επίσης να υποβληθούν σε ελέγχο στους ολόσωμους σαρωτές που έχουν εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία, προτιμώντας να μην επιβιβαστούν στην πτήση τους για το Πακιστάν.

Νιγηρία: Επιδρομείς έσφαξαν 500 άτομα ανάμεσα τους γυναικόπαιδα


Τα ξημερώματα της Κυριακής βρήκαν χριστιανικές περιοχές της Πολιτείας Πλατώ, να κολυμπούν μέσα στο αίμα.

Συγκεκριμένα, γύρω στους 500 υπολογίζουν οι εκπρόσωποι των χριστιανικών εκκλησιών ότι εσφάγησαν από τα μαχαίρια των επιδρομέων, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε γειτονικά νοσοκομεία.

Οι ταραχές ξεκίνησαν στις 01.30 τα χαράματα, όταν ομάδες εξαγριωμένων μουσουλμάνων που ανήκουν στις φυλές Χάουζα και Φουλάνι (νομαδική φυλή) εισέβαλαν στο χωριό Ντόκο - Ναχάουα (αμιγώς χριστιανική περιοχή) πυροβολώντας στον αέρα και φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Έντρομοι οι κάτοικοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, όπου τους ανέμενε φρικτός θάνατος από τα μαχαίρια των επιδρομέων.

Οι σφαγές κράτησαν μέχρι τις 6 τα χαράματα. Παρά πολλά από τα θύματα κυρίως γυναικόπαιδα - είχαν αποκεφαλισθεί.

Ο προεδρεύων της Δημοκρατίας κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και διέταξε τη μετακίνηση μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

Οι εκπρόσωποι των χριστιανών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης κατηγόρησαν τον στρατό για ύποπτη αδράνεια τόσο στα χθεσινά επεισόδια όσο και στα γεγονότα του περασμένου Ιανουαρίου στην ίδια Πολιτεία.

Η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς οι χριστιανικές κοινότητες που επλήγησαν, δεν φαίνονται πρόθυμες να ακούσουν τις εκκλήσεις της πολιτικής αλλά και της θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας για ειρήνη και υπάρχουν σοβαροί φόβοι για ανταποδοτικές πράξεις βίας.

Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια έχουν συμβεί πολλά παρόμοια περιστατικά στη Πολιτεία αυτή. Η κύρια αιτία των συγκρούσεων είναι η προσπάθεια των βορείων μουσουλμανικών φυλών να αποκτήσουν τον έλεγχο γονίμων εδαφών της περιοχής που κατέχουν και καλλιεργούν χριστιανοί και ανιμιστές.


Πηγη.http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4437:-500-&catid=25:2009-12-18-08-37-46&Itemid=123

....αθόρυβα.....


Είδηση!!!!!
Το Υπουργείο Προστασίας του Κακομοίρη Πολίτη έβαλε τέλος
στην εγκληματικότητα.....
Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για ληστείες βιασμούς διαρρήξεις
ναρκωτικά ιερόδουλες και άλλα ωραία ....
Μπράβο στον Χρυσοχοϊδη...
Το είπε και τό΄κανε.
Η Τρέμη και ο Χατζηνικολάου αρχίζουν με την Μέρκελ και τελειώνουν
με τον Τρισέ...
Τα υπόλοιπα της ενδοχώρας καλά κρατούν...
Έβαλε μια σειρά ο Υπουργός και μπράβο του.
Όλα γίνονται αθόρυβα και ο καθένας κάνει την δουλειά του.
Οι απολυμένοι κλείνουν τους δρόμους αθόρυβα....οι λαθρομετανάστες
καταφθάνουν καθημερινά από τα νησιά μας στην Σατωβριάνδου
στην Βερανζέρου και γενικά στα πέριξ του Κέντρου....αθόρυβα....
Οι πρεζέμποροι Αφρικανοί στο Ιστορικό Κέντρο άρχισαν να ρίχνουν
τις τιμές συμβάλλοντας στην κρίση....αθόρυβα....
Οι ηλικιωμένοι ληστεύονται...αθόρυβα....
Οι Νιγηριανές στην Γ΄Σεμπτεμβρίου έφτασαν την ταρίφα στα 10 ευρώ
βοηθώντας και αυτές το έργο του Παπακωνσταντίνου.....αθόρυβα....
Εντάξει μαθαίνω για κάποια καθημερινά μαχαιρώματα στην
Κουμουνδούρου μεταξύ αλλοδαπών που εκμεταλλεύονται
εκδιδόμενους.....πάντα όμως αθόρυβα.....
Στα στενάκια του Ψυρρή μου είπε κάτοικος της περιοχής
οι βιασμοί τα βράδια είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά ....αθόρυβα..
Οι Αστυνομικοί συντάκτες των ΜΜΕ άρχισαν να ειδικεύονται
σε άλλα ρεπορτάζ γιατί το έγκλημα κατατροπώθηκε.......
και κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.
Έμαθα ότι εξακολουθεί να υπάρχει Υφυπουργός στο Προστασίας
είναι ακόμα ο Βούγιας με αρμοδιότητα την Προστασία
του Λαθρομετανάστη (τον Έλληνα ποιός την χέζει)!
Όλα αθόρυβα σε αυτήν την Πόλη τελευταία.....
Επί τέλους να ηρεμήσουμε!

ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το λαθρονομοσχέδιο πήρε το δρόμο για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Το φυτίλι του δυναμίτη ανάβει. Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν χρέος να το προλάβουν πριν φτάσει στο πρώτο βαρέλι του δυναμίτη. Αν φτάσει εκεί. τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες στην κοινωνία. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Τη βουβή αγανάκτηση αυτού του λαού που περιμένει μια αφορμή για να μετασχηματιστεί σε ανεξέλεγκτη οργή, δε την έχετε υπολογίσει σωστά.

Δε σας την έχουν μεταφέρει αντικειμενικά οι επικοινωνιολόγοι που σας κανακεύουν.


γράφει ο Reporto

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_2121.html



Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλουν να κατανοήσουν πως αν δεν περιορίσουν τους προδότες - εφιάλτες σε 149 ώστε να αποτραπεί η υπερψήφιση αυτού του εκτρώματος, θα έχουν συνδέσει τα όνομά τους με ένα πισώπλατο κτύπημα σε βάρος του ελληνισμού και αυτής της αιματοβαμμένης από το αίμα ηρώων πατρίδας,



Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως μπαίνουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά.

Από εδώ και πέρα ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία, και οφείλει να έχει ξεκαθαρισμένο, πως αυτή την κορυφαία ευθύνη, εκείνοι που θα τολμήσουν να τη διαχειριστούν επιπόλαια και χωρίς περισυλλογή, η ιστορία αλλά και η ζωή δε θα τους αφήσει κανένα περιθώριο για συγνώμες και μετάνοιες.

Το λαθρονομοσχέδιο με μεθοδεύσεις βιαστικές και χειρισμούς απερίσκεπτους, πήρε το δρόμο του για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Είναι ο δρόμος που επέβαλαν ο Soros, οι ύποπτες και καθοδηγούμενες Μ.Κ.Ο, η παγκόσμια διακυβέρνηση, γραμμάτια στην οποία πληρώνει σήμερα ο κυβερνητικός θίασος και προσωπικά ο πρωθυπουργός της χώρας. Τον επέβαλε επίσης, και η ανοχή των ψευτοαριστερών ιδεολογημάτων που παρέχουν με τον τρόπο τους το αριστερό άλλοθι, σε μια άκρως επικίνδυνη πολιτική, που θα πάρει ακόμα και βραχυπρόθεσμα, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αυτή η ανίερη συμμαχία, με στόχο την «πολύφερνη νύφη» που ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστευση», είναι και δόλια. είναι και επικίνδυνη. είναι σαφώς ανιστόρητη. και χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι και εθνικά εγκληματική.

Τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών δε θα αντιμετωπιστούν πιο ανθρώπινα με το ψευδεπίγραφο εμπόριο ταυτότητας και πατρίδας.

Οι ίδιοι οι μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται εδώ, και οι οποίοι ενδιαφέρονται για το μεροκάματο και τη ζωή τους, δεν έχουν ανάγκη ούτε από ταυτότητες, ούτε από δανεικές πατρίδες. Έχουν ανάγκη αποκλειστικά και μόνο από δουλειά, από ασφάλεια, και από τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως όλοι εμείς.

Η εξασφάλιση αυτών που τους είναι πραγματικά απαραίτητα για το βιοπορισμό τους, δεν περνά ούτε μέσα από το εμπόριο ταυτότητας, ούτε μέσα από το λαθρεμπόριο πατρίδας.

Σταματήστε λοιπόν να υποκρίνεστε και να παίζετε βρώμικα παιχνίδια, λερώνοντας με τα βρώμικα χέρια σας και τα ύπουλα μυαλά σας, τον ανθρωπισμό των ελλήνων πολιτών.

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι γι αυτούς που δουλεύουν με μόχθο πραγματικό και δεν είναι βουτηγμένοι στην ανομία και στο έγκλημα, χτυπήστε την απανθρωπιά των εργοδοτών - αν και όπου αυτή εκδηλώνεται - και την καπηλεία της ελπίδας τους από τη μαφία του σωματεμπορίου.

Αυτό για να το πετύχετε δε χρειάζεται να βγάλετε στο σφυρί ταυτότητες και ιθαγένεια. Χρειάζεστε απλά νόμους ανθρώπινους που να λειτουργούν και ελεγκτικούς μηχανισμούς ικανούς και αποφασισμένους να το επιβάλουν.

Υπερήλικη ομογενής κοινωνιολόγος προσφέρει τις οικονομίες της για την Ελλάδα

Μια υπερήλικη ομογενής, διακεκριμένη κοινωνιολόγος από το Σίδνεϊ, είναι η πρώτη που έσπευσε να υιοθετήσει την πρόταση του προέδρου της ελληνικής Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, για τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας.

Η 88χρονη Ντόροθι Μπάκλαντ, με αγώνες πολλών δεκαετιών στις τάξεις της ομογένειας του Σίδνεϊ, ανακοίνωσε πως θα ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, όπου, «ως πρώτη κατάθεση» θα τοποθετήσει για την Ελλάδα ...
όλες τις αποταμιεύσεις της. Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, το ποσό.

Η κα Μπάκλαντ, που επί δεκαετίες εργάζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δήλωσε πως «όλοι οι ομογενείς, πλούσιοι και φτωχοί πρέπει να προσφέρουν το κατά δύναμη για να ξεπεράσει η Ελλάδα τις δύσκολες στιγμές, που διανύει».

Η χειρονομία της 88χρονης προκάλεσε συγκίνηση στις τάξεις της ομογένειας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ 1924 ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κ.Κ.Ε!!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος" (25-1-1925), η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του διευθυντή αστυνομίας Θεσσαλονίκης Γ Καλοχριστιανάκη, σύμφωνα με τις οποίες οι ταραχοποιοί κομμουνιστές που εμπλέκοντα στο Μακεδονικό ζήτημα(σ.σ: αυτονόμησης της Μακεδονίας)κατα το μεγαλύτερον μέρος τους είναι εβραίοι...


Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.


Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για να διαβάσετε τα κείμενα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΩΘΗΣΗ στο κίνημα των Ναζιστών έδωσε η ακατάπαυστη και προκλητική δράση ενός Εβραίου όπως o GEORGE SOROS, που ήταν ομοφυλόφιλος όπως ο Βαλλιανάτος και που είχε ιδρύσει Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως αυτό που ίδρυσε ο Soros και δίνει δουλειά στον Βαλλιανάτο.

Το όνομα αυτού MAGNUS HIRSCHFELD . Μην πάει το μυαλό σας πάλι στο κακό. Είναι ΟΛΑ συμπτώσεις και αντισημιτισμός.

Πατήστε για μεγ

Πηγή: Απόφαση 3ου Έκτακτου Συνεδρίου Κ.Κ.Ε (26/11/1924-03/12/1924), δημοσιευμένη στον Ριζοσπάστη, 14/12/1924

«Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία ...; καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη ...; η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. Δίχως την καταπίεση του μακεδονικού και θρακικού λαού, δίχως την καταπίεση των ξένων εθνών, της είναι αδύνατο να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό της ζυγό. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών. Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη, δεν μπορούμε να τσακίσουμε τον κοινωνικό ζυγό της ίδιας μπουρζουαζίας που βαρύνει επάνω σε μάς. Δεν μπορούμε αλλιώτικα να γλιτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν εις βάρος μας εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπιέσεως της Μακεδονίας και Θράκης από τη Βαλκανική και Τουρκική μπουρζουαζία.

Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη ...;

Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!

Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.

Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο»

ΠΗΓΗ

Eκατοντάδες οι νεκροί από θρησκευτικές συγκρούσεις στη Νιγηρία

ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Οι συγκρούσεις, άγριες συγκρούσεις που ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο, μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στο Τζος της Νιγηρίας έχουν στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον σε 500 ανθρώπους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές...
...Μουσουλμάνοι βοσκοί, πραγματοποίησαν επιδρομές κατά τριών χριστιανικών οικισμών κοντά στο Τζος. Πάντως ο επίσημος αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 55.

Εισαγγελέας για τις κινητοποιήσεις των Αιγύπτιων αλιεργατών

ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Να διαθέσει ικανή αστυνομική δύναμη ώστε να αποτραπούν παρόμοια επεισόδια με αυτά των τελευταίων ημερών μεταξύ Αιγύπτιων αλιεργατών της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης και πλοιοκτητών, στη...
διάρκεια κινητοποίησης των πρώτων, ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών από το διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Προηγήθηκε εξώδικη διαμαρτυρία των Αιγύπτιων αλιεργατών και μελών του ΠΑΜΕ με την οποία ζητούσαν τη λήψη αστυνομικών μέτρων, εκφράζοντας φόβους για νέα κρούσματα βίας σε βάρος των απεργούντων αλιεργατών.

Στην έγγραφη παραγγελία του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παπαγεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Παρακαλούμε να θέσετε σε αποτελεσματική ετοιμότητα ικανή αστυνομική δύναμη ώστε, προληπτικά, με την παρουσία των αστυνομικών να αποτραπούν βιαιοπραγίες εκ μέρους οποιουδήποτε εναντίον αλλοδαπών αλιεργατών και, κατασταλτικά, εφόσον λάβουν χώρα αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις να συλληφθούν οι δράστες με την αυτόφωρη διαδικασία».

Να σημειωθεί ότι οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες της Νέας Μηχανιώνας βρίσκονται από τις αρχές του χρόνου σε απεργία, ζητώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Πρόσφατα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ως νόμιμη την απεργία τους, ενώ η απόφαση του Εφετείου εκκρεμεί.

Παυλοπέτρι: Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο

Ξεκινά η μελέτη της αρχαιότερης βυθισμένης πόλης στο Παυλοπέτρι Λακωνίας.

Η αρχαιότερη ίσως στον κόσμο βυθισμένη πόλη βρίσκεται στο Παυλοπέτρι της νότιας Λακωνίας, σε βάθος μόλις τριών έως τεσσάρων μέτρων και πολύ κοντά σε μια αμμουδερή ακτή ιδιαίτερα δημοφιλή στους τουρίστες και τους κατασκηνωτές. Τώρα μια ομάδα επιστημόνων από το Ερευνητικό Κέντρο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας του βρετανικού Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, σε συνεργασία με Έλληνες συναδέλφους τους, φιλοδοξούν να αποκαλύψουν τα μυστικά της, με τη βοήθεια εξελιγμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού που μπορεί να φέρει επανάσταση στο χώρο της ενάλιας αρχαιολογίας.

Τα απομεινάρια της βυθισμένης προϊστορικής πόλης, που χρονολογείται από τουλάχιστον το 2800 πΧ., περιλαμβάνουν ανέπαφα κτίρια, αυλές, δρόμους, καθώς και μεταγενέστερους τάφους που πιστεύεται ότι ανήκουν στη Μυκηναϊκή περίοδο. Αν και οι Μυκηναίοι βασίζονταν ιδιαίτερα στη δύναμη τους στη θάλασσα, λίγα πράγματα είναι γνωστά για τα λιμάνια και τις ακμάζουσες παραθαλάσσιες πόλεις τους (μια από αυτές εικάζεται ότι ήταν το Παυλοπέτρι), καθώς το αρχαιολογικό ενδιαφέρον έχει στραφεί κυρίως στα παλάτια και τους τάφους της ελληνικής ενδοχώρας.

Τα υποθαλάσσια ερείπια εντοπίστηκαν και χαρτογραφήθηκαν το 1968 από ομάδα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ με επικεφαλής τον δρα Νίκολας Φλέμινγκ, αλλά από τότε δεν έχει γίνει καμία έρευνα στην περιοχή. Σαράντα χρόνια μετά, ο δρ Γιον Χέντερσον, από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, θα είναι ο πρώτος αρχαιολόγος που θα έχει επίσημη πρόσβαση στην περιοχή, έχοντας πάρει ειδική άδεια από το ελληνικό κράτος.

Στόχος των επιστημόνων είναι να αποκαλύψουν την ιστορία και την ανάπτυξη της πόλης, να ανακαλύψουν από πότε κατοικήθηκε και, μέσω συστηματικής μελέτης της γεωμορφολογίας της περιοχής, να κατανοήσουν πότε και για ποιους λόγους η πόλη εξαφανίστηκε κάτω από τη θάλασσα. Σύμφωνα με τον δρα Χέντερσον, το Παυλοπέτρι "αποτελεί τοποθεσία σπάνιας διεθνούς αρχαιολογικής σημασίας" και γι΄' αυτό, όπως είπε, η έρευνα πρέπει να γίνει έγκαιρα προτού τα εναπομείναντα στοιχεία χαθούν για πάντα (ήδη υφίστανται ζημιές από τον τουρισμό, τους δύτες και τις άγκυρες των σκαφών).

Ο Χέντερσον και η ομάδα του, σε συνεργασία με τον Ηλία Σπονδύλη της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού, θα διεξάγουν λεπτομερή ψηφιακή ακουστική υποθαλάσσια έρευνα του χώρου, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς και για υποθαλάσσιες έρευνες πετρελαίου. Ο εξοπλισμός μπορεί να παράγει φωτορεαλιστικές, τρισδιάστατες ψηφιακές αναπαραστάσεις του θαλάσσιου πυθμένα και των υποθαλάσσιων κατασκευών, με ακρίβεια μικρότερη του 1 χιλιοστού, μέσα σε λίγα λεπτά.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ινστιτούτο Αιγαιακής Προϊστορίας, το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ και τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών. Έχουν προγραμματιστεί τέσσερις περίοδοι έρευνας και ανασκαφών. Οι εργασίες πλήρους ψηφιακής χαρτογράφησης θα πραγματοποιηθούν φέτος το Μάιο και Ιούνιο, οι εργασίες θα συνεχιστούν από το 2010 έως το 2012, το 2013 θα μελετηθούν τα στοιχεία που θα έχουν προκύψει και τα 2014 αναμένεται να δημοσιευτούν τα αποτελέσματα.

Την Ναζιστική σημαία πάνω από τον ιερό βράχο, την κατέβασε ο Λάκης Σάντας…


Posted by J.McManus

Ο Μανώλης Γλέζος συμμετείχε επικουρικά, ως τσιλιαδόρος. Έμεινε στην Ιστορία όμως, μιάς κι αυτός ήταν μέλος του ΚΚΕ [Και το Κόμμα πάντα φροντίζει το τόσο να το κάνει τόόόόόόόόόόσο] κι έτσι ο μύθος από το κατόρθωμα πλέχθηκε γύρω από το δικό του όνομα, και πολλοί σήμερον αγνοούν τον βασικό πρωταγωνιστή αυτής της ηρωϊκής κι αντιστασιακής πράξεως…

Φυσικά άμα διαβάσεις εκθέσεις πιστιρικάδων, που κάνουν λόγο γιά τον σαχλαμάρα: τον “Απόστολο Γκλέτσο”, η πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας αγνοεί εξ ίσου και τους δύο.

Σας θυμίζει κάτι τ’ ανωρέρω περιστατικό;

Κάτι παραπλήσιο συνέβη και με το “Πολυτεχνείο’73″. Κι η κουτσή Μαρία, έμαθε γιά την Μαρία Δαμανάκη [ΚΚΕ γαρ] αλλά και τον …τραπεζικό Παπαχρήστο, που προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε: €2.700 η σύνταξις, €220.000 το εφάπαξ.

Και δεν είναι απλά ”φήμες” όπως αντέγραψαν διάφορα blogs. Η αλήθεια είναι.

Αλλά κανένας δεν γνωρίζει τον τρίτο εκφωνητή της παρέας. Τον Λάμπρο Παπαδημητράκη. Και πως να τον μάθει άλλωστε αφού εμφορείται από πατριωτικές απόψεις. “Πατριωτικές απόψεις” που κάνουν τζιζ στην σημερινή multi-culti κοινωνία. Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος ευρύτερα γνωστός, έχοντας την Ελληνική σημαία και εικονίσματα στο καθιστικό του;Από ποιά εθνομηδενιστικά και ξεπουλημένα ΜΜΕ; Σωστό κι αυτό!

Βγενόπουλος: «Καμία έκπτωση για το γήπεδο»

>


"ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

Να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις πάνω στο νέο πλάνο της Πολιτείας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ζητάει με επιστολή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος. «Η υπόθεση έχει τοποθετηθεί από την αρχή σε λάθος βάση. Με τη νέα γραμμή που...




...θα ακολουθήσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες να γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό», τονίζει ο μέτοχος των "πρασίνων", ενώ δεν αποκλείει τις λύσεις της Λεωφόρου και του ΟΑΚΑ.

Στη δήλωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλάει για προπαγάνδα από «Παναθηναϊκούς» που έχουν τρομοκρατηθεί με την προοπτική να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, ενώ ζητάει η σκληρή γραμμή για το γήπεδο να υιοθετηθεί από κοινού από τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΠΑΟ, οι πρόεδροι των οποίων πρέπει να σχηματίσουν μια επιτροπή υπό τον συντονισμό της ΓΗΠΕΛ, ώστε ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται.

Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου προς το ΔΣ της ΓΗΠΕΛ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη:


''8 Μαρτίου 2010

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΗΠΕΛ

Υπόψη κ. Γ. Βαρδινογιάννη

Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή, όπως γνωρίζετε, ζούμε σε μια περίοδο έντονης προπαγάνδας που εκπορεύεται κυρίως από «Παναθηναϊκούς» που έχουν τρομοκρατηθεί με την προοπτική να πάρουμε το πρωτάθλημα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιτύχουν τη διχόνοια και την οπισθοδρόμηση, επιθυμώ να σας γνωρίσω και να δημοσιοποιήσω τις απόψεις και θέσεις μου για το γήπεδο γραπτώς:

1. Εδώ και πολύ καιρό έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου ότι η υπόθεση του γηπέδου του Βοτανικού έχει τοποθετηθεί από την αρχή σε λάθος βάση. Η σύνδεση του γηπέδου μας, που είναι όνειρο αλλά και απαίτηση από την Πολιτεία των μισών Ελλήνων, με τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου ιδιωτικών συμφερόντων έκανε το σχέδιό μας ευάλωτο με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες.

2. Επίσης, από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά, σας έχω συστήσει να στείλετε τελεσίγραφο στην Πολιτεία ώστε ή να μας εγγυηθεί την κυριότητα της γης όπου θα φτιάξουμε το γήπεδο και να προβεί στις δευτερεύουσες διαδικαστικές πράξεις που χρειαζόμαστε ή να καταγγείλουμε τις σχετικές συμβάσεις και να αποχωρήσουμε διεκδικώντας αποζημιώσεις από όλους τους υπευθύνους.

3. Αντ΄ αυτού συνεχίσθηκαν οι συζητήσεις – διαπραγματεύσεις με ήπιους τόνους με κατάληξη να μας προτείνουν να συνεχίσουμε το σχέδιο της δημιουργίας του γηπέδου γυρίζοντας ουσιαστικά στην αρχή, με εκ νέου σύνδεση με το εμπορικό κέντρο και την βεβαιότητα νέων προσφυγών στο ΣτΕ, με επαχθέστερους όρους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αφήνοντας έξω το γήπεδο basket! Μάλιστα μας ζητούν να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου προτού ολοκληρωθεί η παράδοση των νέων εγκαταστάσεων!

4. Είμαι κάθετα αντίθετος στο να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις επί της νέας αυτής πρότασης της Πολιτείας. Υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που πρέπει να γίνει σεβαστή και έστω και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο τελεσίγραφο που είχα προτείνει από καιρό. Καμία έκπτωση για το γήπεδο ποδοσφαίρου, το γήπεδο basket, και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, εάν δε η Πολιτεία αποδέχεται ευθύνες ως προς το εμπορικό κέντρο ας διευθετήσουν το θέμα όπως θέλουν, αλλά διμερώς χωρίς καμία σύνδεση ή ανάμειξη δική μας.

5. Αυτή η σκληρή γραμμή πρέπει να υιοθετηθεί από κοινού από τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΠΑΟ, οι Πρόεδροι των οποίων πρέπει να σχηματίσουν μια Επιτροπή υπό τον συντονισμό σας, ώστε ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι διάφοροι Υπουργοί είναι προσωρινοί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αιώνιος και διαχρονικός.

6. Πολλή συζήτηση γίνεται, και μάλιστα με μεγάλη δόση κακοήθειας, για την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που το γήπεδο δεν γίνει τελικά στο Βοτανικό. Κατ΄αρχήν εγώ πιστεύω ότι με τη νέα γραμμή που θα ακολουθήσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες να γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό, αν όμως δεν γίνει είναι μεν κρίμα που χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η λύση της Λεωφόρου είναι μέσα στην καρδιά μου και, υπό προϋποθέσεις, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά και ο χώρος του ΟΑΚΑ που μπορεί να μετατραπεί σε Παναθηναϊκή Πολιτεία θα μπορούσε να είναι η έσχατη λύση.

Ανεξάρτητα με τα λάθη που έχουν γίνει, μακριά από προπαγάνδες, επικοινωνιακά παιχνίδια και πολλαπλά εγκαίνια, ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος, στην πράξη και όχι στα λόγια, οφείλει, το συντομότερο δυνατόν, να δημιουργήσει τη βάση που θα τον διατηρήσει σαν έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους και στην επόμενη εκατονταετία.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος
Φίλαθλος του ΠΑΟ

Υ.Γ. Υπενθυμίζω σε όλους αυτούς που επιθυμούσαν στο όνομα του νέου γηπέδου να περιλαμβάνεται το «Παναθηναϊκός», ότι το έχω από καιρού αποδεχθεί, αλλά παρόλο που ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε εγγράφως την επίσημη συναίνεση του ΠΑΟ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ προς τούτο, ουδεμία απάντηση έχει δοθεί μέχρι στιγμής!''

http://www.sport-fm.gr

Ο Βill Gates προωθεί τα εμβόλια ως μέσο μείωσης του πληθυσμού

Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξει μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μια οργάνωση η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλιώς γνωστή ως ευγονική για την επίλυση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τη μείωση των εκπομπών CO2.


Τον Ιανουάριο του 2010, στο Νταβός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Bill Gates ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του θα δώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου € 7,5 δις ευρώ) κατά την επόμενη δεκαετία στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων εμβολίων για τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδεν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, "Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό."



Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της αποστείρωσης.


Για όσους μπερδεύτηκαν, εν ολίγοις, ήταν ένα πείραμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ,μια δοκιμή ενός εμβολίου κατά της κύησης.

Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης στο εν λόγω συνέδριο που περιλαμβάνε τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, "Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν."


Αργότερα, κατά την παρουσίαση, ο Gates αναφέρει ότι η χρήση εμβολίων,θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2.


http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064



http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=110&t=6266

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το greekalert συμμετέχει και αυτό στα καλέσματα που βγαίνουν και θα συνεχισουν να βγαίνουν από όλους τους πατριωτικούς φορείς και όλους όσους ενδιαφέρονται ακόμη για αυτόν τον τόπο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

και

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ

Τα όσκαρς των... πειρατών!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Η τελετή απονομής των Οσκαρς ξεκινά σε λίγες ώρες και η αγωνία κορυφώνεται. Ποιες ειναι οι ταινίες που κατέβασαν πιο πολλές φορές παράνομα οι "πειρατές". Ποια ειναι στην κορυφή; Που βρίσκεται το Avatar;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Στην κορυφή βρίσκεται το District 9 με 12,639,000 downloads και δεύτερο το Avatar

Αναλυτικά :

1 District 9 12,639,000
2 Avatar 11,326,000
3 The Hurt Locker 7,930,000
4 Up 5,437,000
5 Inglourious Basterds 5,376,000
6 Precious 4,922,000
7 Up In The Air 4,855,000
8 A Serious Man 3,836,000
9 The Blind Side 1,845,000
10 An Education 683,000