ΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κ.Κ.Ε!!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος" (25-1-1925), η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του διευθυντή αστυνομίας Θεσσαλονίκης Γ Καλοχριστιανάκη, σύμφωνα με τις οποίες οι ταραχοποιοί κομμουνιστές που εμπλέκοντα στο Μακεδονικό ζήτημα(σ.σ: αυτονόμησης της Μακεδονίας)κατα το μεγαλύτερον μέρος τους είναι εβραίοι...


Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.


Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για να διαβάσετε τα κείμενα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΩΘΗΣΗ στο κίνημα των Ναζιστών έδωσε η ακατάπαυστη και προκλητική δράση ενός Εβραίου όπως o GEORGE SOROS, που ήταν ομοφυλόφιλος όπως ο Βαλλιανάτος και που είχε ιδρύσει Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως αυτό που ίδρυσε ο Soros και δίνει δουλειά στον Βαλλιανάτο.

Το όνομα αυτού MAGNUS HIRSCHFELD . Μην πάει το μυαλό σας πάλι στο κακό. Είναι ΟΛΑ συμπτώσεις και αντισημιτισμός.

Πατήστε για μεγ

Πηγή: Απόφαση 3ου Έκτακτου Συνεδρίου Κ.Κ.Ε (26/11/1924-03/12/1924), δημοσιευμένη στον Ριζοσπάστη, 14/12/1924

«Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία ...; καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη ...; η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. Δίχως την καταπίεση του μακεδονικού και θρακικού λαού, δίχως την καταπίεση των ξένων εθνών, της είναι αδύνατο να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό της ζυγό. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών. Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη, δεν μπορούμε να τσακίσουμε τον κοινωνικό ζυγό της ίδιας μπουρζουαζίας που βαρύνει επάνω σε μάς. Δεν μπορούμε αλλιώτικα να γλιτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν εις βάρος μας εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπιέσεως της Μακεδονίας και Θράκης από τη Βαλκανική και Τουρκική μπουρζουαζία.

Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη ...;

Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!

Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.

Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο»

ΠΗΓΗ