Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το λαθρονομοσχέδιο πήρε το δρόμο για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Το φυτίλι του δυναμίτη ανάβει. Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν χρέος να το προλάβουν πριν φτάσει στο πρώτο βαρέλι του δυναμίτη. Αν φτάσει εκεί. τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες στην κοινωνία. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Τη βουβή αγανάκτηση αυτού του λαού που περιμένει μια αφορμή για να μετασχηματιστεί σε ανεξέλεγκτη οργή, δε την έχετε υπολογίσει σωστά.

Δε σας την έχουν μεταφέρει αντικειμενικά οι επικοινωνιολόγοι που σας κανακεύουν.


γράφει ο Reporto

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_2121.html



Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλουν να κατανοήσουν πως αν δεν περιορίσουν τους προδότες - εφιάλτες σε 149 ώστε να αποτραπεί η υπερψήφιση αυτού του εκτρώματος, θα έχουν συνδέσει τα όνομά τους με ένα πισώπλατο κτύπημα σε βάρος του ελληνισμού και αυτής της αιματοβαμμένης από το αίμα ηρώων πατρίδας,



Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως μπαίνουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά.

Από εδώ και πέρα ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία, και οφείλει να έχει ξεκαθαρισμένο, πως αυτή την κορυφαία ευθύνη, εκείνοι που θα τολμήσουν να τη διαχειριστούν επιπόλαια και χωρίς περισυλλογή, η ιστορία αλλά και η ζωή δε θα τους αφήσει κανένα περιθώριο για συγνώμες και μετάνοιες.

Το λαθρονομοσχέδιο με μεθοδεύσεις βιαστικές και χειρισμούς απερίσκεπτους, πήρε το δρόμο του για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Είναι ο δρόμος που επέβαλαν ο Soros, οι ύποπτες και καθοδηγούμενες Μ.Κ.Ο, η παγκόσμια διακυβέρνηση, γραμμάτια στην οποία πληρώνει σήμερα ο κυβερνητικός θίασος και προσωπικά ο πρωθυπουργός της χώρας. Τον επέβαλε επίσης, και η ανοχή των ψευτοαριστερών ιδεολογημάτων που παρέχουν με τον τρόπο τους το αριστερό άλλοθι, σε μια άκρως επικίνδυνη πολιτική, που θα πάρει ακόμα και βραχυπρόθεσμα, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αυτή η ανίερη συμμαχία, με στόχο την «πολύφερνη νύφη» που ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστευση», είναι και δόλια. είναι και επικίνδυνη. είναι σαφώς ανιστόρητη. και χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι και εθνικά εγκληματική.

Τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών δε θα αντιμετωπιστούν πιο ανθρώπινα με το ψευδεπίγραφο εμπόριο ταυτότητας και πατρίδας.

Οι ίδιοι οι μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται εδώ, και οι οποίοι ενδιαφέρονται για το μεροκάματο και τη ζωή τους, δεν έχουν ανάγκη ούτε από ταυτότητες, ούτε από δανεικές πατρίδες. Έχουν ανάγκη αποκλειστικά και μόνο από δουλειά, από ασφάλεια, και από τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως όλοι εμείς.

Η εξασφάλιση αυτών που τους είναι πραγματικά απαραίτητα για το βιοπορισμό τους, δεν περνά ούτε μέσα από το εμπόριο ταυτότητας, ούτε μέσα από το λαθρεμπόριο πατρίδας.

Σταματήστε λοιπόν να υποκρίνεστε και να παίζετε βρώμικα παιχνίδια, λερώνοντας με τα βρώμικα χέρια σας και τα ύπουλα μυαλά σας, τον ανθρωπισμό των ελλήνων πολιτών.

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι γι αυτούς που δουλεύουν με μόχθο πραγματικό και δεν είναι βουτηγμένοι στην ανομία και στο έγκλημα, χτυπήστε την απανθρωπιά των εργοδοτών - αν και όπου αυτή εκδηλώνεται - και την καπηλεία της ελπίδας τους από τη μαφία του σωματεμπορίου.

Αυτό για να το πετύχετε δε χρειάζεται να βγάλετε στο σφυρί ταυτότητες και ιθαγένεια. Χρειάζεστε απλά νόμους ανθρώπινους που να λειτουργούν και ελεγκτικούς μηχανισμούς ικανούς και αποφασισμένους να το επιβάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου