Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ-ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ

ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΄΄ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ΄΄ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΛ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;;

Έντονες διπλωματικές αναταράξεις προκαλεί δημοσίευμα των «Τimes» σύμφωνα με το οποίο οι Ιταλοί είχαν «λαδώσει» με δεκάδες χιλιάδες δολάρια τους Ταλιμπάν ώστε να παραμείνει ήρεμη η περιοχή Σαρόμπι, ανατολικά της Καμπούλ, όσο υπήρχαν εκεί ιταλικά στρατεύματα- και «ξέχασαν» να το πουν στους Γάλλους όταν παρέδωσαν τον έλεγχο σε αυτούς.

Το γραφείο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε το δημοσίευμα «απολύτως αβάσιμο». Το ιταλικό υπουργείο Άμυνας το αποκάλεσε «σκουπίδι» και προειδοποίησε πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας. «Ούτε λαδώνουμε, ούτε πληρώνουμε τους αντάρτες», δήλωσε από την πλευρά του Αμερικανός εκπρόσωπος των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, ο συνταγματάρχης Γουέιν Σανκς. Επικαλούμενοι Δυτικούς στρατιωτικούς αξιωματούχους εντούτοις, ανάμεσά τους και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ, οι «Τimes» ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν πως οι Ιταλοί ευθύνονται για τον θάνατο 10 Γάλλων στρατιωτών σε ενέδρα στο Σαρόμπι τον Αύγουστο του 2008, έναν μήνα αφότου είχαν παραλάβει από τα ιταλικά στρατεύματα τον έλεγχο της περιοχής. «Είναι ντροπή, οι Ιταλοί πρέπει να λογοδοτήσουν για πολλά», φέρεται να δηλώνει στην εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στην Καμπούλ.

Σύμφωνα πάντα με τους «Τimes», οι Ιταλοί δεν είχαν χρησιμοποιήσει την πατροπαράδοτη μέθοδο του λαδώματος ώστε να εξασφαλίσουν την ησυχία τους μόνο στο Σαρόμπι αλλά και στην επαρχία Χεράτ, στα δυτικά του Αφγανιστάν. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «υπέστησαν σοκ» όταν το πληροφορήθηκαν, από τηλεφωνικές συνομιλίες, μέσω υποκλοπής, και τον Ιούνιο του 2008 ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Ρώμη προέβη σε σχετικό διάβημα προς την κυβέρνηση Μπερλουσκόνι- ο Μπερλουσκόνι ανέλαβε πρωθυπουργός τον Απρίλιο του 2008, νικώντας στις εκλογές τον απερχόμενο κεντροαριστερό πρωθυπουργό Ρομάνο Πρόντι.

Στη συνέχεια όμως, και όπως δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα «πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ», αποκαλύφθηκε πως οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες (διότι αυτές φέρονται να δωροδοκούσαν τους Ταλιμπάν και τους τοπικούς πολέμαρχους, όχι ο στρατός) «κατέθεταν» δεκάδες χιλιάδες δολάρια και στην περιοχή Σαρόμπι, ώστε να «μην υπάρχουν μεταξύ των Ιταλών στρατιωτών απώλειες που θα δημιουργούσαν πολιτικές δυσκολίες πίσω στην Ιταλία».

«Δεν μπορεί κανείς να είναι πολύ δογματικός με αυτά τα πράγματα», δήλωσε στην Καμπούλ ΝΑΤΟϊκός αξιωματούχος. «Ενδεχομένως έχει κάποιο νόημα να εξαγοράζεις τοπικές ομάδες και να χρησιμοποιείς τη μη βία ώστε να περιορίζεις τη βία. Το να το κάνεις όμως και να μην ενημερώνεις τους συμμάχους σου, είναι καθαρή τρέλα».

«Δεν υπήρχαν επιθέσεις εναντίον των Ιταλών», επιβεβαίωσε στους «Τimes» ο Χατζί Αμπντούλ Ραχμάν, ένας φύλαρχος από το Σαρόμπι. «Ο κόσμος έλεγε πως οι Ιταλοί και οι Ταλιμπάν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Όταν ήρθαν όμως οι Γάλλοι τα πράγματα άλλαξαν».
Τον Ιούλιο του 2008, οι Γάλλοι στρατιώτες που αναπτύχθηκαν στο Σαρόμπι είχαν την εντύπωση πως επρόκειτο για μια ήρεμη, σχετικά ασφαλή περιοχή. Όλο τον προηγούμενο χρόνο, άλλωστε, οι Ιταλοί είχαν χάσει εκεί από εχθρικά πυρά μόνο έναν στρατιώτη. Επί μήνες, το αρχηγείο του ΝΑΤΟ στην Καμπούλ έπλεκε το εγκώμιο των ιταλικών προγραμμάτων ανοικοδόμησης γύρω από το Σαρόμπι. Στις 18 Αυγούστου όμως, γαλλική περίπολος στην κοιλάδα Ουζμπίν έπεσε σε οργανωμένη ενέδρα 170 ανταρτών. «Μας αιφνιδίασαν», θα έλεγε αργότερα ο Γάλλος διοικητής. Δέκα στρατιώτες έπεσαν νεκροί - και αν δεν τύχαινε να βρίσκονται στην περιοχή μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που ζήτησαν αεροπορικές ενισχύσεις, ο απολογισμός θα ήταν ακόμα βαρύτερος. Έρευνα αποκάλυψε πως η γαλλική περίπολος δεν έφερε βαρύ οπλισμό, δεν είχε ζητήσει εκ των προτέρων αεροπορική υποστήριξη, ούτε υποστήριξη πυροβολικού, δεν διέθετε καν αρκετούς ασυρμάτους.

Ήταν, για τους Γάλλους, η πιο επώδυνη μάχη των τελευταίων 25 ετώνκαι μία από τις φονικότερες επιθέσεις εναντίον των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Το γαλλικό έθνος υπέστη σοκ, το οποίο κορυφώθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι πολλοί από τους νεκρούς είχαν ακρωτηριαστεί από τους Ταλιμπάν και- κυρίως- όταν Γάλλοι δημοσιογράφοι φωτογράφισαν αντάρτες να φοράνε τα ενισχυμένα μπουφάν των νεκρών Γάλλων στρατιωτών, να κραδαίνουν τα τουφέκια τους και, σε τουλάχιστον μία περίπτωση, να έχουν στον καρπό τα ρολόγια τους.ΠΗΓΗ

Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ... ΣΚΟΠΙΑ;; ΣΑΝ ΤΙ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !
Μέρες Μανούσου Γρυλλάκη, που τον έστελνε απεσταλμένο στα Σκόπια ο Μητσοτάκης ζούμε και σήμερα. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν, αντί Μητσοτάκης , Παπανδρέου και αντί Γρυλλάκης, Βαλλιανάτος.
Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του skeftomasteellhnika.gr, επέστρεψε απο την τριήμερη αποστολή του στα Σκόπια ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Εκεί συναντήθηκε "ανεπίσημα" μεν, αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δε, με αξιωματούχους του καθεστώτος των Σκοπίων, με άγνωστη -πρός το παρόν- ατζέντα, αλλά πάνω σε θέματα που αφορούσαν τις Ελληνοσκοπιανές διαφορές.
Πολλά τα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα, όπως: ΠΟΙΟΣ τον έστειλε; ΣΑΝ ΤΙ πήγε; ΤΙ Διαπραγματεύθηκε; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ακριβώς μίλησε;
Επειδή οι πληροφορίες έρχονται συνεχώς , παρακαλούμε την Κυβέρνηση και ΕΙΔΙΚΑ τον κ. Πρωθυπουργό να δώσει κάποιες εξηγήσεις.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Τι απαιτούσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη!


Ο ξεδιάντροπος Κεμαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Του Κοσμά Καραΐσκου
Αντιλαμβανόμαστε σε κάποιο βαθμό την αγωνία των πολιτευτών για την εκλογή τους. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν κι αυτοί ότι σε όλα πρέπει –ελπίζω- να υπάρχει κάποιο μέτρο. Είναι γνωστό το 'ξεβράκωμα' που πέφτει στη Θράκη ενώπιον του τουρκικού προξενείου.
Ο …πρωταθλητής όμως φέτος σε αυτό το σπορ, με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Απολαύστε λοιπόν μερικές από τις επίσημες θέσεις του κόμματος αυτού, όπως τις διαβάζω σε φυλλάδιο στα τουρκικά που διένειμαν στην περιοχή της Ξάνθης.
- Να διαλυθούνε οι δύο υπερνομαρχίες που ιδρύθηκαν έναντι στη μειονότητα.
- Να επιτραπεί η λειτουργία στους συλλόγους που είχαν απαγορευτεί επειδή περιείχαν τον όρο 'τουρκικός'.
- Να εκλέγονται από το λαό, δηλαδή από το προξενείο, οι μουφτήδες.
- Να αποδοθεί αμέσως η ιθαγένεια σε όλους όσους τους είχε αφαιρεθεί με βάση το άρθρο 19 του νόμου περί ιθαγένειας.
- Το ποσοστό του 5 τοις χιλίοις για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ να γίνει 10. Οι διορισμοί (των μειονοτικών) να γίνονται μόνο στη Θράκη και να τεθεί ως όρος η γνώση της τουρκικής γλώσσας.
- Να ανοίξει τμήμα Τουρκικής Φιλολογίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Δημοκρίτειο.
- Να κλείσει η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), και να καταργηθεί ο συντονιστής μειονοτικής εκπαίδευσης.
- Να επιλυθούνε τα επαγγελματικά και κοινωνικά προβλήματα (εξασφάλιση δασκάλων τουρκικών, τζαμιά και νεκροταφεία) των μειονοτικών που διαβιώνουν σε διάφορες περιοχές στη χώρα (ειδικά στο Γκάζι στην Αθήνα).

Θα ήταν όμως χρήσιμο να αναφέρουμε επιγραμματικά και το τί καταλογίζουν στο ίδιο φυλλάδιο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στα δύο κόμματα εξουσίας.
Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις κατηγορίες:
"Αυτοί είναι που έκλεισαν τους συλλόγους μας επειδή είχαν τον όρο 'τουρκικός' στην ονομασία τους. Γυρίζουν την πλάτη στο αίτημα μας για δίγλωσσα (ελληνικά και τουρκικά) σχολεία. Αυτοί είναι εκείνοι που ίδρυσαν τις υπερνομαρχίες για να εμποδίσουν την εκλογή Τούρκου νομάρχη. Δεν αποδέχονται την ιδιαιτερότητα και την αυτονομία των μειονοτικών σχολείων. Αυτοί είναι εκείνοι που παράγουν πολιτικές που αρνούνται τον Τουρκισμό και την εθνική μας ιδιαιτερότητα".
Μάλιστα...
Δηλαδή για να καταλάβουμε, αν έγραφε αυτές τις θέσεις ο Τούρκος πρόξενος, θα έγραφε τίποτε διαφορετικό; Βέβαια με την μηδενική αποδοχή που έχουν οι θέσεις του κόμματος αυτού στους χριστιανούς της Θράκης, ε που αλλού να στραφούν οι έρμοι….
Ας δούμε τι πήραν λοιπόν οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι (Τούρκοι κατά δήλωση τους) υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ροδόπη
Υποψήφιος Ψήφοι
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ 2296
ΛΑΦΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 312
ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 258
ΓΙΟΥΡΤΣΟΥ ΤΖΕΛΑΙΝΤΙΝ 146
ΠΥΛΙΑ ΜΑΡΘΑ 55
Ξάνθη
ΖΕΙΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΙΝ 1138
ΜΑΛΚΟΤΣ ΧΑΣΑΝ 869
ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΒΙΤΑ) 290
ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 269
ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ-ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡ 256
Τα νούμερα δείχνουν πως αν δεν είχαν 'δυνατά' ονόματα μουσουλμάνων υποψηφίων θα καταβαραθρωνόταν. Αλλά αυτό είναι δικαιολογία για να πρεσβεύεις όλες τις θέσεις αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα σου; Και κάτι ακόμα (και δεν ισχύει φυσικά μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ). Όταν προβάλλεις σαν κόμμα στην Θράκη υποψηφίους που διαλαλούνε παντού τον τουρκισμό τους, παραβλέποντας το εθνικό συμφέρον αλλά και την πραγματικότητα, μετά φταίει η Τουρκία όταν μιλάει για τουρκική μειονότητα. Και για αυτή σας την πράξη πως πρέπει να σας χαρακτηρίσουμε;ΠΗΓΗ

Νέοι...Έλληνες Υπήκοοι....




Στην άμεση απελευθέρωση 1.200 αλλοδαπών κρατουμένων από τις
φυλακές αποφάσισε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα
με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα δοθεί σε όλους προθεσμία
ενός μήνα
για να επαναπατριστούν, ενώ θα δοθούν και οικονομικά κίνητρα.

Το μέτρο, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, δεν αφορά όσους κρατούνται
για ποινικά αδικήματα.Ο κ.Χρυσοχοίδης δήλωσε ότι τα παιδια των
μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα θα λάβουν
την ελληνική υπηκοότητα.
πηγή

Θα τους βγάλει από την φυλακή και εάν δεν φύγουν για τις
Πατρίδες τους θα τους ξανασυλλάβει;
Και πού θα τους βρεί;
Τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα
θα αποκτούν Υπηκοότητα!!!!
Θα καταργηθούν δηλαδή οι μαιευτικές κλινικές στην Αλβανία,
στο Πακιστάν, στην Νιγηρία κ.λ.π.
Ε ρε Ελλάδα τι σε περιμένει!!!
Οι μπαμπάδες και οι μαμάδες των μεταναστών "Ελλήνων Υπηκόων"
πότε θα αποκτήσουν υπηκοότητα;

Αθηναίος

«Μέρες 1981»


Από korinthix:

Με εντολή της Υπουργού
ζητούνται οι παραιτήσεις ΟΛΩΝ των μελών
συλλογικών οργάνων !


Αν το έκανε η Ν.Δ. αυτό το 2004
φαντάζεται κανείς
τι θα γινόταν ;

Σκέφτεται κανείς τα μεγαλοστελέχη
να ουρλιάζουν
στα κανάλια για πολιτικές διώξεις
και το κυνήγι του "προοδευτικού" κόσμου της Ελλάδας ;

Δεν σας περνάει από το μυαλό ε ;

Θυμάται κανείς πόσες αποζημιώσεις
αναγκάστηκε να δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ
επειδή κανένας δεν έφευγε
ούτε από τις πιο σημαντικές
δημόσιες θέσεις ;





Αληθεύουν οι φήμες
ότι πρόεδροι οργανισμών
το πρωί της 5ης Οκτωβρίου
πήγαν στις υπηρεσίες τους
και βρήκαν τις πόρτες των γραφείων τους

ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ

με εξωτερικά λουκέτα ;

Δεν άκουσε κανείς δημοσιογράφος

ΤΙΠΟΤΑ ;

Απόδειξη για την ύπαρξη Θεού!!! Προς οριστικό "διαζύγιο" η γεωπολιτική και στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ; (ευτυχώς που κάνουν και οι "άλλοι"


Προς οριστικό "διαζύγιο" η γεωπολιτική και στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ; (ευτυχώς που κάνουν και οι "άλλοι" λάθη...)
Το ότι ο Θεός υπάρχει είναι γεγονός. Όπως επίσης ότι πολλοί δεν το πιστεύουν, γιατι αν το πιστεύαν θα Τον φοβόταν στην αρχή μέχρι να τον αγαπήσουν. Η μεγαλύτερη απόδειξη για την ύπαρξή του είναι η ιστορία αυτής της χώρας, της Ελλάδας μας. Είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά τα "εγκλήματα" που έχουμε κάνει σαν λαός αλλά και σαν κυβερνήτες εναντίον αυτής της ίδιας της πατρίδας και των συμφερόντων της που το γεγονός ότι παρά όλα αυτά η Ελλάδα έστω υπάρχει ακόμη είναι αφ εαυτού ένα μέγα θαύμα.
Και ως γνωστόν θαύματα κάνει ο Θεός.
Η αποτυχία της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας να αξιοποιήσει επ' αγαθόν για μας την αντι-ισλαμική και βέβαια αντι-αραβική δύναμη του ισραηλινού παράγοντα που σε όλη την περιοχή της Μ. Ανατολής είναι η μόνη μη ισλαμικά κυριαρχούμενη και πανίσχυρη χώρα, ευτυχώς διορθώνεται από τον...φιλέλληνα Θεό μας που φροντίζει να κάνουν περισσότερα και μεγαλύτερα λάθη οι εχθροί μας.
Έτσι λοιπόν ενώ αποτύχαμε να προσεταιριστούμε το Ισραήλ όταν εκείνο το επιζητούσε διακαώς για να μπορεί να ασκεί την αεροπορία και το ναυτικό του σε περιοχές κοντά στους εχθρούς του και σε σύνθερο επιχειρησιακό περιβάλλον όπως αυτό του Αιγαίου και μάλιστα προχώρησε στην σύναψη άξονα στρατιωτικής συμμαχίας και συνεργασίας με την Τουρκία, αυτό αλλάζει.
Έτσι μετά την αναβάθμιση των τουρκικών Φάντομα από την Ισραηλινή Αεροδιαστημική Εταιρία και το μήνα του μέλιτος ήρθε η επιχείρηση Cast Lead στη Γάζα, οι δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και η προσβλητική δημόσια στάση του εναντίον του πιο μετριοπαθούς ίσως σε όλη την ιστορία του εβραϊκού κράτους, Σιμόν Πέρεζ, (http://www.athina984.gr/node/36898) οι δηλώσεις συμπαράστασεις στους τρομοκράτες της Χαμάς για να ξεσπάσει η αντίδραση της άλλης πλευράς και στην ουσία η de facto διακοπή κάθε σχέσης γεωπολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας.
Θυμίζουμε ότι η ηγεσία της Χαμάς παρομοίασε τον κύριο Ταγίπ Ερντογάν με τον Μωάμεθ τον Β' τον Πορθητή που νίκησε τους απίστους και διέλυσε την αυτοκρατορία των χριστιανών, (αυτά για να μην ξεχνιόμαστε όταν έχουμε ανόητες και ανιστόρητες συμπάθειες με τους τρομοκράτες). Ακολούθησε βροχή δηλώσεων καταγγελίας της Τουρκίας από Ισραηλινούς αξιωματούχους, μέχρι κα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Θυμίζουμε επίσης ότι το Ισραήλ είναι η μόνη μη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το Κόσοβο παρά τις πιέσεις από τους πέραν του Ατλαντικού φίλους και προστάτες του. Μάλιστα ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν που είναι ηγέτης του ακροδεξιού και σιωνιστικού κόμματος Israel Beiteinu, σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Σερβία πήρε πρωτοβουλίες για την αναθέρμανση των διμερών σχέσεων που είχαν πληγεί με την ανοχή του Ισραήλ στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς. Λέτε να είναι τυχαία η επίσκεψη, αν μάλιστα διαβάσουμε σήμερα για την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ στην Σερβία;
Θυμίζουμε ότι στο Ισραήλ υπάρχουν περίπου 1,5 εκτμ πολίτες που κατάγονται από την πρώην Σοβ. Ένωση ήτοι το 25% του πληθυσμού...
Έτσι τώρα που η Τουρκία και η Συρία ανακοίνωσαν συνεργασία και κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, το Ισραήλ "πήρε φωτιά"...

Ας είναι για άλλη μια φορά δοξασμένο το όνομα του Θεού μας λοιπόν που φροντίζει να διορθώνει τα λάθη μας με τα λάθη άλλων που είναι μεγαλύτερα.
Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ένα καταπληκτικό βιβλίο με τίτλο "Ο άξονας Τουρκίας Ισραήλ, ή η έκλειψη της Ελλάδας από το φυσικό της χώρο" του κ. Μούρτου από τις εκδόσεις Επικοινωνίες, Αθήνα 1999
Επίσης ένα σημαντικό άρθρο στην τουρκική ΖΑΜΑΝ για τις σχέσεις Τουρκίας-Χαμάς
(http://www.todayszaman.com/tz-web/columnists-164310-turkey-hamas-relations.html)

Εξαιρετικό και το άρθρο του καθηγητή κ. Μάζη για το ζήτημα Ισραήλ-Κοσόβου
(http://www.geo-mazis.gr/components/com_mtree/attachment.php?link_id=64&cf_id=36)

Kαι εδώ μπορείτε να δείτε την παραδοχή της κρίσης στις μεταξύ τους σχέσεις από ανάλυση συνεργάτη του κέντρου ερευνών Μωσέ Νταγιάν, (ας ελπίσουμε ότι τελικώς δεν θα τα...βρούν μεταξύ τους και πάλι εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος)
http://www.dayan.org/Davos%20_NEW.pdf

Η αρχή του "κακού"...

«Ρίχνουν στην πυρά τις μπούρκες τους»

Μπούρκα: Απεχθές για τον δυτικό κόσμο ένδυμα που ταυτίστηκε, από την εισβολή στο Αφγανιστάν και μετά, με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.
Το 2001 το «Νewsweek» είχε τίτλο «Ρίχνουν στην πυρά τις μπούρκες τους» για να πείσει περί της ορθότητος της απόφασης Μπους και να μας διαβεβαιώσει ότι τα βάσανα των κατοίκων της χώρας τελειώνουν. Ήταν, υποτίθεται, ο απόλυτος συμβολισμός. Μόνο που οι γυναίκες στο Αφγανιστάν το μοναδικό πράγμα που πυρπολούσαν και πυρπολούν είναι ο εαυτός τους, για να γλιτώσουν από τα όσα τους επιφυλάσσει η μοίρα στην καθημερινότητά τους.
Ή, σε ελάχιστες περιπτώσεις, προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα αντίστασης. Βλέπετε, οι θεωρητικοί είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι η δημοκρατία δεν διδάσκεται, πολλώ δε μάλλον επιβάλλεται·και το «ασθενές» φύλο του Αφγανιστάν που είναι σήμερα σε χειρότερη θέση από ό,τι επί κυριαρχίας Ταλιμπάν είναι η ζωντανή απόδειξη...

Η δημοκρατία δεν διδασκεται.....

Και μετά περιμένετε εμάς τους εμποράκους ν’ αποδώσουμε τον ΦουΠουΑ; Τρελλός παπάς σας βάφτισε; χα!


Posted by J.McManus

[...] ΖΑΠ Ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα ΜΕΓΚΑ» με θέμα τη φορολόγηση της Εκκλησίας ΖΑΠ Και τι είπε ο άγιος πατέρας; Εκκλησία που κρατάει καθαρά βιβλία δεν μπορεί ν’ αντεπεξέλθει στα έξοδά της! ΖΑΠ Απίστευτο. Κορυφαίο. Δεν υπάρχει… ΖΑΠ Η οικονομική κρίση επηρέασε το παγκάρι, ρωτά τον μητροπολίτη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος ΖΑΠ Αλίμονο! Και φυσικά το επηρέασε, Εχουμε μείωση της τάξης του 30%. Είναι αυτό που λέμε ιερά κεσάτια… ΖΑΠ [...]

Που να καταλάβουν οι κάφροι με τα ρόπαλα ότι το να σπας μια επιχείρηση χτυπάς εκατοντάδες εργαζόμενους


Και τελικά τι κατάλαβαν που πήγαν και έσπασαν τα γραφεία της espresso για να χτυπήσουν δήθεν το ...κεφάλαιο; Δηλαδή κατάφεραν οι κάφροι να χτυπήσουν τον Λαυρεντιάδη και τον Κυριακίδη που συντηρούν εκατοντάδες εργαζόμενους και οικογένειες; Οι...κεφαλαιούχοι κρατάνε τόσο κόσμο στις δουλειές τους αλλά που να πάει το μυαλό των...


άμυαλων ροπλαλοφόρων. Κάποιοι έχουν το χρήμα και το μοιράζουν για να έχουν δουλειά οι οικογένειες πολλών ανθρώπων. Αν κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και πούνε...άντε γεια, μετά να δούμε ποιος γλιτώσει τους κάφρους από το ...λιντσάρισμα.
Ούτε στον Κόκκαλη δεν μπορούμε να πούμε λέξη, ούτε στον Βγενόπουλο που συντηρούν τόσες οικογένειες και όχι με ...δουλικό σύστημα εργασίας.
Όποιος θέλει μπορεί να τους ασκήσει κριτική αλλά οι ζημιές στις επιχειρήσεις σημαίνουν και πρόβλημα για τους εργαζόμενους.

Ένα μπράβο στην Πιπιλή κι από εμένα!


Για ένα θέμα που με ενόχλησε κι εμένα και που το έμαθα μόλις χθες, μιας και στην προεκλογική περίοδο έχανα επεισόδια από την επικαιρότητα.

Περισσότερα ΕΔΩ!

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο "λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...". Η "αναμπουμπούλα" ήταν η προεκλογική περίοδος. Και οι "λύκοι" δυστυχώς, είναι όλων των χρωμάτων! Εμένα με ενοχλούν περισσότερο όμως οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ! Και θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ΠΟΙΟΙ είναι!

Για ποια "αξιοκρατία" μιλάμε...;

Edit1: Εδώ το δημοσίευμα της "Καθημερινής"
Edit2: Εδώ το ΦΕΚ. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να εκφράσω την οργή μου!!!

Edit3:

"Φαινόμενα που γιγαντώνονται, όσο οι πολίτες δεν βλέπουν μια πολιτική ηγεσία αποφασισμένη να βάλει τέλος στα νοσηρά αυτά φαινόμενα. Και γνωρίζω ότι οι πιέσεις που θα υποστείτε, για προσωπικές εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, ακόμα και για μικρές και μεγάλες παρατυπίες, υπέρ προσωπικών ή οικονομικών συμφερόντων, θα είναι μεγάλες. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά από τα έξι χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, που κυβέρνησε με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των «ημετέρων», ισχυρών και κολλητών.

Αλλά επιτέλους, αλλάζουμε σελίδα. Στόχος, ένα κράτος δικαίου, ευνομίας, ώστε να μπει μια κοινή βάση αξιών για όλους τους Έλληνες. Μια κοινή βάση αρχών και σεβασμού προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Μια κοινή βάση στόχων και κανόνων, που θα μας ενώνει με αξιοπρέπεια. Θα μας ενώνει και θα μας κάνει δυνατούς για να λύσουμε από κοινού σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, ν' ανακτήσουμε κύρος στην εξωτερική πολιτική και ανταγωνιστικότητα στην οικονομία μας. Να αισθανθούμε ότι η κυβέρνηση εγγυάται τα δικαιώματα για όλους, και όχι προνόμια για τους λίγους.(!!!)"ΠΗΓΗ

..ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΥΡΟ..????

Συνήθως η κυρία Παναγιωταρέα απαντά σε αυτά που την αφορούν.Αναμένουμε και πάλι την απάντηση της...

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts
/

"Πριν από μερικά χρόνια, ένα αναμμένο στουπί, μαύρισε την πόρτα στο σπίτι της Άννας Παναγιωταρέα στην Πλάκα. Μπορεί κάποιος να έκανε απλώς πλάκα, αλλά αυτό ήταν. Η Παναγιωταρέα απέκτησε σωματοφύλακες αστυνομικούς. Ο έλληνας φορολογούμενος πλήρωνε άντρες για να συνοδεύουν την κυρία Άννα, να της κουβαλάνε...
τα ταγεράκια, και βεβαίως να οδηγούν τα πολυτελή αμάξια της. Μάλιστα. Γιατί τσουρουφλίστηκε η πόρτα της από κάποιον ανόητο ή οτιδήποτε άλλο. Από ποιόν κινδυνεύει η κυρία αυτή και φρουρείται. Ποιά δημοσιογραφική αποκάλυψη έκανε που την κάνει να βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων; Καμία. Ή μήπως δεν θυμάμαι. Πάντα στα σαλόνια της εξουσίας. Ποιός αξιωματικός της αστυνομίας έκανε αξιολόγηση κινδύνου και με ποιά επιχειρήματα; Να κληθεί σήμερα να δώσει τα στοιχεία αλλιώς να πληρώσει από την τσέπη του. Ας αφήσουν τις αηδίες περί κινδύνων και απειλητικών τηλεφωνημάτων. Αν δηλαδή οποιοσδήποτε έλληνας πολίτης πάει στην αστυνομία και πει ότι του κάψανε το αμάξι ή τη βέσπα θα του δώσουν αστυνομικούς; Να ξέρουμε δηλαδή να αρχίσουμε τα στουπιά μπας και μας δώσουνε κανέναν να μας κουβαλά τα ψώνια."

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ...

..1946: Δέκα εξέχοντες Ναζί, που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, απαγχονίζονται ως εγκληματίες πολέμου. Ήταν οι:

  • Χανς Φρανκ, 46 ετών, διοικητής της κατεχόμενης Πολωνίας.
  • Βίλχελμ Φρικ, 69 ετών, Υπουργός Εσωτερικών του Ράιχ.
  • Άλφρεντ Γιοντλ, 56 ετών, στρατιωτικός, αρχηγός της Βέρμαχτ.
  • Ερνστ Καλτενμπρούνερ, 43 ετών, αυστριακός αρχηγός των SS.
  • Βίλχελμ Καϊτέλ, 64 ετών, στρατάρχης.
  • Γιοακίμ φον Ρίμπεντροπ, 53 ετών, Υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ.
  • Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, 53 ετών, ιδεολογικός καθοδηγητής του Ναζιστικού Κόμματος.
  • Φριτζ Ζάουκελ, 52 ετών, αξιωματούχος του Ράιχ, επίτροπος για τη στρατολόγηση ανθρώπινου δυναμικού από τις κατεχόμενες χώρες για καταναγκαστική εργασία.
  • Άρτουρ Ζόις - Ίνκαρτ, 54 ετών, καγκελάριος της Αυστρίας.
  • Γιούλιους Στράιχερ, 61 ετών, προπαγανδιστής του Ναζιστικού Κόμματος, αντισημίτης.

ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ-ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..







ΑΝΔΡΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ SOUTH CAROLINE ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΕ ΑΛΟΓΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!