Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Απόδειξη για την ύπαρξη Θεού!!! Προς οριστικό "διαζύγιο" η γεωπολιτική και στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ; (ευτυχώς που κάνουν και οι "άλλοι"


Προς οριστικό "διαζύγιο" η γεωπολιτική και στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ; (ευτυχώς που κάνουν και οι "άλλοι" λάθη...)
Το ότι ο Θεός υπάρχει είναι γεγονός. Όπως επίσης ότι πολλοί δεν το πιστεύουν, γιατι αν το πιστεύαν θα Τον φοβόταν στην αρχή μέχρι να τον αγαπήσουν. Η μεγαλύτερη απόδειξη για την ύπαρξή του είναι η ιστορία αυτής της χώρας, της Ελλάδας μας. Είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά τα "εγκλήματα" που έχουμε κάνει σαν λαός αλλά και σαν κυβερνήτες εναντίον αυτής της ίδιας της πατρίδας και των συμφερόντων της που το γεγονός ότι παρά όλα αυτά η Ελλάδα έστω υπάρχει ακόμη είναι αφ εαυτού ένα μέγα θαύμα.
Και ως γνωστόν θαύματα κάνει ο Θεός.
Η αποτυχία της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας να αξιοποιήσει επ' αγαθόν για μας την αντι-ισλαμική και βέβαια αντι-αραβική δύναμη του ισραηλινού παράγοντα που σε όλη την περιοχή της Μ. Ανατολής είναι η μόνη μη ισλαμικά κυριαρχούμενη και πανίσχυρη χώρα, ευτυχώς διορθώνεται από τον...φιλέλληνα Θεό μας που φροντίζει να κάνουν περισσότερα και μεγαλύτερα λάθη οι εχθροί μας.
Έτσι λοιπόν ενώ αποτύχαμε να προσεταιριστούμε το Ισραήλ όταν εκείνο το επιζητούσε διακαώς για να μπορεί να ασκεί την αεροπορία και το ναυτικό του σε περιοχές κοντά στους εχθρούς του και σε σύνθερο επιχειρησιακό περιβάλλον όπως αυτό του Αιγαίου και μάλιστα προχώρησε στην σύναψη άξονα στρατιωτικής συμμαχίας και συνεργασίας με την Τουρκία, αυτό αλλάζει.
Έτσι μετά την αναβάθμιση των τουρκικών Φάντομα από την Ισραηλινή Αεροδιαστημική Εταιρία και το μήνα του μέλιτος ήρθε η επιχείρηση Cast Lead στη Γάζα, οι δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και η προσβλητική δημόσια στάση του εναντίον του πιο μετριοπαθούς ίσως σε όλη την ιστορία του εβραϊκού κράτους, Σιμόν Πέρεζ, (http://www.athina984.gr/node/36898) οι δηλώσεις συμπαράστασεις στους τρομοκράτες της Χαμάς για να ξεσπάσει η αντίδραση της άλλης πλευράς και στην ουσία η de facto διακοπή κάθε σχέσης γεωπολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας.
Θυμίζουμε ότι η ηγεσία της Χαμάς παρομοίασε τον κύριο Ταγίπ Ερντογάν με τον Μωάμεθ τον Β' τον Πορθητή που νίκησε τους απίστους και διέλυσε την αυτοκρατορία των χριστιανών, (αυτά για να μην ξεχνιόμαστε όταν έχουμε ανόητες και ανιστόρητες συμπάθειες με τους τρομοκράτες). Ακολούθησε βροχή δηλώσεων καταγγελίας της Τουρκίας από Ισραηλινούς αξιωματούχους, μέχρι κα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Θυμίζουμε επίσης ότι το Ισραήλ είναι η μόνη μη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το Κόσοβο παρά τις πιέσεις από τους πέραν του Ατλαντικού φίλους και προστάτες του. Μάλιστα ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν που είναι ηγέτης του ακροδεξιού και σιωνιστικού κόμματος Israel Beiteinu, σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Σερβία πήρε πρωτοβουλίες για την αναθέρμανση των διμερών σχέσεων που είχαν πληγεί με την ανοχή του Ισραήλ στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς. Λέτε να είναι τυχαία η επίσκεψη, αν μάλιστα διαβάσουμε σήμερα για την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ στην Σερβία;
Θυμίζουμε ότι στο Ισραήλ υπάρχουν περίπου 1,5 εκτμ πολίτες που κατάγονται από την πρώην Σοβ. Ένωση ήτοι το 25% του πληθυσμού...
Έτσι τώρα που η Τουρκία και η Συρία ανακοίνωσαν συνεργασία και κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, το Ισραήλ "πήρε φωτιά"...

Ας είναι για άλλη μια φορά δοξασμένο το όνομα του Θεού μας λοιπόν που φροντίζει να διορθώνει τα λάθη μας με τα λάθη άλλων που είναι μεγαλύτερα.
Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ένα καταπληκτικό βιβλίο με τίτλο "Ο άξονας Τουρκίας Ισραήλ, ή η έκλειψη της Ελλάδας από το φυσικό της χώρο" του κ. Μούρτου από τις εκδόσεις Επικοινωνίες, Αθήνα 1999
Επίσης ένα σημαντικό άρθρο στην τουρκική ΖΑΜΑΝ για τις σχέσεις Τουρκίας-Χαμάς
(http://www.todayszaman.com/tz-web/columnists-164310-turkey-hamas-relations.html)

Εξαιρετικό και το άρθρο του καθηγητή κ. Μάζη για το ζήτημα Ισραήλ-Κοσόβου
(http://www.geo-mazis.gr/components/com_mtree/attachment.php?link_id=64&cf_id=36)

Kαι εδώ μπορείτε να δείτε την παραδοχή της κρίσης στις μεταξύ τους σχέσεις από ανάλυση συνεργάτη του κέντρου ερευνών Μωσέ Νταγιάν, (ας ελπίσουμε ότι τελικώς δεν θα τα...βρούν μεταξύ τους και πάλι εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος)
http://www.dayan.org/Davos%20_NEW.pdf

Η αρχή του "κακού"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου