Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 6ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ...



...ευτυχώς το αγοράκι δεν ήταν μέσα αλλά ακόμα το αναζητούνε,όλα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο Denver της Αμερικής.

***ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ...ΜΑΘΗΤΩΝ

Ø Το μητρικόν γάλα είναι προτιμότερον του αγελαδινού, λόγω καλυτέρας εμφανίσεως στήθους γυναίκας. Στην αρχαιότητα ήταν όλα ηθικά και γνήσια, ακόμα και οι πόρνες λεγόντουσαν ιέρειες.

Ø Ψευδώνυμο είναι αυτό που χρησιμοποιείται από τους ποιητές, όταν ντρέπονται για την ποίησή τους.

Ø Η παρτιτούζα είναι οι νότες που έχουν μπροστά τους οι μουσικοί της συμφωνικής ορχήστρας. Ο μαέστρος δεν θέλει παρτιτούζα. Αυτός και μόνον αυτός, κρατάει τη βακέτα και την κουνάει τεντωμένη δώθε-κείθε, έχοντας κάτι το κοινόν στα οπίσθιά του. Το κοινόν δεν παίρνει μέρος σ’ όλα αυτά, μόνον βλέπει και ακούει έντονα καταγοητευμένον από την διέγερσιν.

Ø Χαρμόσυνοι ήχησαν οι κώδωνες των ναών και των εκκλησιών οι καμπάνες.

Ø Παρ’ όλο που ο γέρος ήταν τυφλός, άκουσε τα πάντα!.

Ø Στα μαθηματικά δεν είμαι πολύ καλός, αλλά πρώτος στην ορφογραθία.

Ø Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν προστυχόλογα. Προχτές στο πανηγύρι του Σταυρού, κάτω στην Καρούτα, κάποιος είπε ανυπερθέτος. Οι άλλοι έκαναν πως δεν κατάλαβαν.

Ø Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός και με βοηθάει σε όλα. Όταν κάνω εξάσκηση στο βιολί, κλείνεται στο δωμάτιο του, βγαίνει πότε-πότε και μου λέει μπράβο παιδί μου, μετά ξανακλείνει την πόρτα. Σε λίγο, πάλι μπράβο παιδί μου. Μερικές φορές, για να μη με διακόπτει, φοράει ακουστικά και ακούει κανονική μουσική.

Ø Σε περίπτωση λιποθυμίας, ξεκουμπώνουμε το πουκάμισο και τρίβουμε με οινόπνευμα. Αν είναι κορίτσι, ζητάμε συγνώμη και συνεχίζουμε ασταμάτητοι το τρίψιμο ανενόχλητοι, αλλά κάπως πιο απαλά, με ρυθμικό τρίψιμο επαφής, ώστε να το ευχαριστιέται και η ίδια.

Ø Πειστήρια έχομε πολλών ειδών. Δυο απ’ αυτά, τα γνωστότερα, είναι τα αστυνομικά και τα άχραντα.

Ø Το εθνικό σήμα της Ολλανδίας είναι το άνθος της τουλούμπας.

Ø Δρυός παιδούσης πάσα υήρ ψιλεύεται. Θέλει να δείξει την αρπακόλα του επιπόλαιου και του πλεονέκτη.

Ø Καλύτερα μια χώρα μ’ ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χώρες σκλαβιά και φυλακή.

Ø Σαρανταπέντε πετεινοί, ενός κοκόρου γνώση. Σαρανταπέντε Γιάννηδες, ενός κοκόρου κλώσα.

Ø Οι χορευτές δεν κάνουν παιδιά, γιατί αν κάνουν θα βγουν ομοφυλότερα.

Ø Και ο νοών νοήμων.

Ø Εκ της πρέφας του αναγεννάται, ως άλλος φοίνιξ.

Ø Το εμφιαλωμένο νερό προκαλεί εφιάλτες.

Ø Ίδιος κι απαράδεκτος!.

Ø Της έταξε λαχνούς με πετραχείλια.

Ø Το άλλο παιδί ήταν άσχημο, κακότροπο και οξύμωρο.

Ø Νου σιγής, ενσωματωμένη σιγή.

Ø Η κόμπρα είναι τελείως ακίνδυνη για τους Έλληνες. Πέρυσι χάσαμε χιλιάδες σε τροχαία δυστυχήματα. Ούτε ένας θάνατος από κόμπρα!.

Ø Η υψηλότερη κορφή του Ολύμπου ήταν το Δωδεκάθεον. Πάνω στο ψηλότερο σημείο, ακριβώς πάνω στη μύτη της κορυφής, καθόταν ο Δίας, διάσημος γι’ αυτή την επίμονη στάση του.

Ø Όταν ο Χριστός ήταν μικρός, ο πατέρας του, ο μαραγκός Ιωσήθ, τον φώναζε Χρηστάκη.

Ø Ο Λουδοβίκος ο XVI, αμέσως μετά την επανάσταση, αποκεφαλίστηκε για πρώτη φορά στη ζωή του το έτος 1792.

Ø Ο Διονύσιος ο Σολομών έγραψε τον Ύμνον εις μίαν και μόνον στιγμήν εθνικής εξάρσεως και υπερηφανείας. Όχι για άλλους λόγους.

Ø Τρισκατάρατον είναι το πλοίον το έχον κατάρτια και στα τρία ιστία.

Ø Τα βρέφη θηλάζουν εκ της μητρός τους. Το γάλα αυτό λέγεται μητρικόν γάλα

Ø Νοθευμένον γάλα πίνουν μόνο τα νόθα βρέφη διότι αυτά δεν θηλάζουν.

Ø Όποιος ζηλεύει τα πολλά, ζηλεύει και τα λίγα.

Ø Η δονοβλεψία είναι ασθένεια όπου δονεί το αίσθημα της οράσεως.

Ø Ετεροφαλή είναι τα αδέρφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα. Από την ίδια μάνα λέγονται ετεροθηλή.

Ø Ένας αλλοδαπός μπορεί να γίνει Έλληνας μόνον δια της γονιμοποιήσεως. Αλλιώς, παραμένει πάντα άλλος δαπός, επ άπειρον.

Ø Η ουρά στα ζώα χρησιμοποιεί με το που να την βλέπουν τα ζώα πόρχονται πίσω, ότι μπροστά υπάρχει κι άλλο ζώον. Στον άνθρωπο είναι αχρείαστη.

Ø Ο εξοστρακισμός ήταν μια αρχαία τιμωρία όπου σου έβαζαν έξι όστρακα κι έπρεπε να τα χτυπήσεις και να τα σπάσεις με το κεφάλι σου. Μερικές φορές πετύχαινε, άλλες όχι.

Ø Ο αλιγάτορας είναι συνδυασμένο ζώον: μισός άλιγας, μισός γάτορας.

Και πριν πετεινάρι λαλήσει τρείς, πετάχθηκε σαν τσουτσού ο φιλοΜακεδόνας ΣΥΝασπισμός του Εθνομηδενισμού και της Ρεπούση:


ΣΥΝ: Δεν είναι ό,τι πιο ευνοϊκό η απειλή βέτο

Posted by J.McManus

Επιτακτική θεωρεί ο ΣΥΝ την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προώθηση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και FYROM.

Ο Γιάννης Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις του κόμματος, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της ετήσιας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια «για μια κατάληξη σε λύση κοινά αποδεκτή. Λύση η οποία θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Ο όποιος εφησυχασμός από ελληνικής πλευράς και η αποκλειστική εναπόθεση όλων των ελπίδων μας στο βέτο ή στην απειλή βέτο δεν είναι η πιο ευνοϊκή για τα συμφέροντα της χώρας μας αντιμετώπιση του προβλήματος».

***

Μόλις μιά ημέρα μετά, όταν εψές ο Δελαστίκ έγραφε:

Εκ των έσω

* ΒΕΤΟ… «Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να προβάλει βέτο στην πρόταση της Κομισιόν (για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Βρυξελλών-Σκοπίων), αρνούμενη έτσι να επιτρέψει να έρθει το θέμα αυτό προς συζήτηση στη σύνοδο κορυφής των «27», τον Δεκέμβριο»…

Ο Γιώργος Δελαστίκ, στο «Εθνος»:

- «Εννοείται ότι κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα είναι για την κυβέρνηση Παπανδρέου να υποχρεωθεί να βάλει βέτο στην πρώτη κιόλας συζήτηση του θέματος αυτού από τότε που ανέλαβε την εξουσία, αλλά πολιτικά είναι αδύνατον να τηρήσει οποιαδήποτε άλλη στάση. Δεν έχει ουσιαστικά καμία άλλη επιλογή. Αλίμονο, αν μετά την τόσο προκλητική στάση των ακραίων εθνικιστών του Γκρούεφσκι που κυβερνούν στα Σκόπια, η Αθήνα επιβράβευε την πολιτική τους τηρώντας πιο διαλλακτική στάση και επιτρέποντας να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις τους με την

Η ΚΑΤΑΡΑ!!!

Την κατάρα του έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον Δημήτρη Αβραμόπουλο που τον επισκέφτηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο προχθές το μεσημέρι στην οικία του στα Τρανσυλβανικά όρη. Ο κύριος Αβραμόπουλος για να τον εκδικηθεί ήπιε αγιασμό να πάρει δυνάμεις και εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον θρόνο του βασιλείου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα όταν εμφανίζεται σε τηλεοπτικά πλάνα φροντίζει να έχει καρφωμένη πάνω από τον δεξί του ώμο μια φωτογραφία του Αγίου Κωνσταντίνου Καραμανλή για να τον προστατεύει αλλά και να μαζεύει συμπάθεια από αποβλακωμένους θεατές δεξιών φρονημάτων. Αργά χθες το βράδυ συμμετείχε σε συνεδρίαση με τον έτερο διεκδικητή του θρόνου κύριο Αντώνη Σαμαρά υπό την υψηλή εποπτεία του Δημήτρη Σιούφα.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε το μοιραίο λάθος να ισχυριστεί ότι η κόρη του επιτίμου του έδωσε το ελευθέρας για αυτήν την συνεδρίαση με αποτέλεσμα η τελευταία να λυσσάξει από το κακό της. Περνώντας στην αντεπίθεση η αδίστακτη θυγατέρα Μητσοτάκη άνοιξε το κουτί με τα μπιμπελό της-γνωστό και ως κουτί της ΠανΝτόρας- απελευθερώνοντας όλα τα δεινά της ανθρωπότητας εναντίον του αφελούς στελέχους της δεξιάς παράταξης. Ο άτυχος κύριος Σιούφας ορκίστηκε στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ότι η Ντόρα δεν είχε συμφωνήσει για αυτή την συνάντηση και την παρακάλεσε να το κλίσει. Η κυρία Μπακογιάννη τον αγνόησε και ανακοίνωσε σε εθνικό δίκτυο –μη τυχόν και δεν το μάθει κανείς-ότι διεκδικεί και εκείνη τον θρόνο της Νέας Δημοκρατίας με δημοκρατικές διαδικασίες και όποιος τολμήσει να της τον στερήσει θα έχει φρικτό και απάνθρωπο τέλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δυο αντίπαλοι της τα έκαναν πάνω τους αλλά δήλωσαν ότι και εκείνοι έχουν συμμαχίες με βατοπεδίνους μοναχούς που θα καλέσουν στο πλευρό τους για την τελική μάχη. Επίσης την ενημέρωσαν ότι τρώνε πολλά σκόρδα και δεν την φοβούνται καθόλου που να σκάσει από το κακό της. Η Ντόρα Μπακογιάννη μειδιώντας τους υπενθύμισε ότι φίλος και μάλιστα στενός της οικογενείας της είναι ο Εξαποδό και υποσχέθηκε ότι στην επικείμενη μάχη και εκείνη με την σειρά της δεν θα δείξει κανένα έλεος ταΐζοντας με τα κοκόβια τους τα πιράνχας της

Η κατάσταση μερικώς εξομαλύνθηκε αργά την νύχτα. Ωστόσο πέριξ της οικίας Μητσοτάκη αλυχτούσαν συνεχώς λύκοι κάνοντας τους φρικαρισμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ να πιστέψουν ότι μάλλον ο Εξαποδό ετοιμάζεται να επισκεφθεί το κάστρο για συνάντηση με τον επίτιμο.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να έχει δώσει εντολή στη μανικιουρίστα του να περνά και δεύτερη στρώση σκληρυντικού τα νυχάκια του, προετοιμάζοντας εαυτόν για την επικείμενη μάχη, ενώ η Ψυχή της Παράταξης, γνωστός και ως Βαγγέλας Μειμαράκης, δοκιμάζει πανοπλίες αλουμινίου νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένο γαλβανιζέ σώβρακο «γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει» όπως δήλωσε σχετικά.

Το αουτσάιντερ της υπόθεσης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προβάρει αποκριάτικες στολές προσπαθώντας να διαλέξει τον υπέρ-ήρωα που διαθέτει τις περισσότερες μαγικές ικανότητες για να διεκδικήσει και εκείνος με αξιώσεις τον θρόνο του βασιλείου της ΝΔ. Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον νομάρχη της καρδιάς μας να έχει καταλήξει στην στολή του Hulk αλλά έχει ενδοιασμούς, επειδή η συγκεκριμένη στολή είναι πράσινη, μην τυχόν και κάνουν οι ψηφοφόροι ατυχείς συνειρμούς.

Ο πρώην καταλληλότερος Κώστας Καραμανλής έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι της Ραφήνας και καταναλώνει απίστευτες ποσότητες μπακαλιάρο σκορδαλιά για να γλιτώσει το τομάρι του από τα βαμπίρ της Δεξιάς. Άλλωστε έχοντας καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς τη χώρα δήλωσε βέβαιος ότι ο σκοπός της παρουσίας της οικογένειας Καραμανλή στην πολιτική σκηνή του τόπου επί των ημερών του επιτέλους επετεύχθη.

Σε ελληνικά λιμάνια από σήμερα η Ναυαρχίδα τού Ρωσικού Στόλου... "Τsezar Kunikov"


Το ρωσικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Τsezar Kunikov" θα επισκεφθεί τα λιμάνια της Κέρκυρας, της Πύλου και του Πειραιά.

Το μεγάλο μεταγωγικό-αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Tsezar Kunikov" θα επισκεφθεί τα ελληνικά λιμάνια της Κέρκυρας (14-18 Οκτωβρίου), της Πύλου(19-21 Οκτωβρίου) και του Πειραιά (22-24 Οκτωβρίου). Στόχος των επισκέψεων είναι η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στα Πολεμικά Ναυτικά της Ρωσίας και της Ελλάδας.Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κέρκυρα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμμετοχή του πληρώματος στις εκδηλώσεις του παραδοσιακού ετήσιου φεστιβάλ "Ρωσική Εβδομάδα στην Κέρκυρα", αλλά και ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους ναύτες του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ομάδας ποδοσφαιριστών από την Κέρκυρα. Το πλοίο θα είναι ανοικτό για επισκέψεις κοινού την...
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (10:00-12:00) και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.
Το "Tsezar Kunikov" θα βρίσκεται στην Πύλο στις 19 Οκτωβρίου και θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις (20 Οκτωβρίου) για τα 182 χρόνια από την Ναυμαχία του Ναυαρίνου. Το πλοίο θα σταθμεύσει και στον Πειραιά (22 Οκτωβρίου) , όπου θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ενώ στις 23 Οκτωβρίου ο διοικητής του "Tsezar Kunikov" θα καταθέσει στεφάνι στον μνημείο των Ρώσων Ναυτικών στο Νεκροταφείο Αναστάσεως στο Κερατσίνι.
Το πλοίο θα είναι ανοικτό για επισκέψεις κοινού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου(14:00-16:00-προβλήτα 11).

http://esxatianasxesi.blogspot.com

Να γιατί έσπασαν τα γραφεία της εφημερίδας!



όταν τυπώνονται τέτοια εξώφυλλα
από εσπρέσο 1:44μμ, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009
λογικό είναι να περιμένουν απάντηση...
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=153634&lngDtrID=3

πηγή

Πρίν από λίγες ώρες γνωστοί-άγνωστοι έσπασαν τα γραφεία
της εφημερίδας espresso στον Περισσό καθώς και παρμπρίζ
αυτ/των εργαζομένων.
Φορούσαν κουκούλες και είχαν ρόπαλα.
Προφανώς το έκαναν για τις φωτογραφίες και τα σχόλια
που δημοσίευσε η εφημερίδα και αφορούσαν
τους συλληφθέντες
συντρόφους τους στο Χαλάνδρι μπαχαλάκηδες μέλη
των Πυρήνων της Φωτιάς ή κοπρόσκυλα τεμπέληδες
που τους τάϊζαν οι ευκατάστατοι γονείς τους.
Βόμβες ήξεραν και να φιάχνουν και να βάζουν.

Αθηναίος

Σε πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται το δολάριο

.

Μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 1986, η κατάσταση του δολαρίου δεν φαίνεται να είχε αναχθεί σε νούμερο ένα πολιτικό θέμα στις ΗΠΑ.
Αυτό που είχε σημασία τότε, ήταν εάν η Αμερική θα διατηρούσε ή όχι το «χρυσό κανόνα».
Ο αντίκτυπος όμως της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης ίσως να επαναφέρει στην πολιτική σκηνή το δολάριο.

Η συνεχιζόμενη... διολίσθηση του δολαρίου καθιστά το αμερικανικό νόμισμα ένα βολικό μέτρο, που αποτυπώνει τα σημερινά οικονομικά προβλήματα, αλλά και την πιθανή μακροπρόθεσμη επιβράδυνση της Αμερικής.
Για παράδειγμα, οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων χρησιμοποιούν το ασθενέστερο δολάριο ως «όπλο» στις επιθέσεις τους κατά του διοικητή της Φέντεραλ Ριζέρβ, Μπεν Μπερνάνκι.
Περισσότερες ενδείξεις για την επιστροφή του δολαρίου στο πολιτικό σκηνικό προσφέρουν οι σελίδες της Σάρα Παλίν στο Facebook. Η υποψήφια για τη θέση του Αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του 2008 -και πιθανότατα υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2012- εξέφρασε τις βαθιές ανησυχίες της για τη βιωσιμότητα του δολαρίου ως διεθνούς αποθεματικού νομίσματος, εν μέσω των τεράστιων δημοσιονομικών ελλειμμάτων που εμφανίζουν οι ΗΠΑ.
Το θέμα όμως τώρα είναι ότι ο αμερικανικός λαός αρχίζει να πιστεύει ότι ένα ασθενέστερο δολάριο αποτελεί ένδειξη μιας ασθενέστερης Αμερικής. Και εδώ ακριβώς έγκειται το πολιτικό πρόβλημα για την κυβέρνηση Ομπάμα.
Η ελεγχόμενη αδιαφορία της για το δολάριο αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα οικονομικής πολιτικής - μαζί με το πρόγραμμα TARP και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας ύψους 787 δισ. δολαρίων- στο πλαίσιο της οποίας ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι βοηθά την οικονομία, πράγμα που δεν αντιλαμβάνονται πολλοί Αμερικανοί.
Ο νομπελίστας Οικονομίας, Πολ Κρούγκμαν, πρεσβεύει ότι ένα ασθενέστερο δολάριο βοηθά τους Αμερικανούς εξαγωγείς και αποτελεί αναγκαίο μέρος της εξισορρόπησης της παγκόσμιας οικονομίας.
Ταυτόχρονα, όμως, ο Κρούγκμαν απορρίπτει την ιδέα ότι η πτώση του δολαρίου θα τεθεί εκτός ελέγχου. Πρώην οικονομικοί αξιωματούχοι του Κλίντον είχαν εκφράσει ανησυχίες, ότι τα δημοσιονομικά ελλείμματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους επενδυτές σε εγκατάλειψη του δολαρίου.
Τώρα, Δημοκρατικοί αλλά και φιλελεύθεροι, όπως ο Κρούγκμαν, δεν επιθυμούν τέτοιου είδους συζητήσεις, φοβούμενοι επιστροφή στην εποχή Κλίντον, όταν η πολιτική ατζέντα είχε «θυσιαστεί στο βωμό» της δημοσιονομικής εντιμότητας.
Πρόκειται όμως για ένα τρομακτικό πολιτικό και οικονομικό παιχνίδι, που θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αντιδράσεις των Ρεπουμπλικάνων.
JAMES PETHOKOUKIS,
αναλυτής του Reuters.

Ο Δημητράς πηγαίνει στο Τορόντο για να μιλήσει σε εξτρεμιστές ψευτομακεδόνες


Ο...πολυπράγμων και επί παντός επιστητού γνώστης, με ειδικότητα τον ανθελληνισμό και την προπαγάνδιση κάθε εχθρικής προπαγάνδας και κατ' επάγγελμα "αντιρατσιστής" -που τα κονομάει χοντρά μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων- σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Τορόντο του Καναδά. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της σκοπιανής προπαγάνδας κατά της Ελλάδας...Και μάλιστα καλεσμένος της... "ενωμένης μακεδονικής διασποράς"! Ο Παναγιώτης Δημητράς του "Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" που συντάσσεται διαχρονικά στο πλευρό σκοπιανών, αλβανών και τούρκων, που σέρνει την Ελλάδα μονίμως σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για δήθεν καταπατήσεις δικαιωμάτων ανύπαρκτων μειονοτήτων, στις 24 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο Τορόντο σε εκδήλωση του σκληρού πυρήνα της σκοπιανής προπαγάνδας. Στο "γκαλά" λοιπόν που διοργανώνουν οι γυφτοσκοπιανοί της διασποράς, εκτός των πανηγυριών που έχουν ετοιμάσει -όπως φαίνεται και απο τις προσκλήσεις που έχουν διανείμει!- θα μιλήσει σαν "γκεστ" ο Δημητράς! Ο ίδιος άνθρωπος που τρέχει -με πληρωμένα φυσικά έξοδα παραστάσεως- για να ταχθεί στο πλευρό του κάθε είδους αποδεδειγμένου εχθρού της πατρίδας, ευεργετείται απο την Ελλάδα, μέσω επιχορηγήσεων και τρέχουν όλα τα κόμματα να συναντηθούν μαζί του και να αποδεχτούν τις κάθε είδους βλακείες που επικαλείται, για να δικαιολογεί το μισθό του στα ξένα κέντρα.

Μάλιστα ένα εκ των προσφάτων "κατορθωμάτων" του Δημητρά είναι η διαταγή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας προς όλους τους αστυνομικούς, να μήν αποκαλούν τους Έλληνες Τσιγγάνους ... «Γύφτους», «Αθίγγανους» κλπ. διότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ρατσιστικοί και απαξιωτικοί!
Το ορθόν είναι να τους αποκαλούν «Τσιγγάνους» ή «Ρομά»!!.. Η διαταγή της ΕΛΑΣ εξεδόθη στις 4 Αυγούστου 2004, δηλαδή επί ημερών Πάκη Παυλόπουλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση Καραμανλή είναι πιό αντιρατσιστικά ευαίσθητη από την κυβέρνηση Σημίτη... Αυτή είναι η προσφορά του Δημητρά στα αφεντικά του και στον διαβόητο Σόρος! Αυτόν θα υποδεχτούν οι σκοπιανοί στο Τορόντο, σαν σύμμαχό τους ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα!


Θερμοπύλες

Τους "δουλεύει" όλους ο "Άγιος"....



Με μέλη της αδελφότητας και με την ευεργετική παρουσία
της οικογένειάς του
επέλεξε να βρεθεί αμέσως μετά την πρώτη καταδίκη του από
το Εφετείο Θράκης ο καθηγούμενος της μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ,
ο οποίος φανερά στενοχωρημένος δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο
της δικής του εμπλοκής στην όλη υπόθεση. Εθεάθη λοιπόν
το Σαββατοκύριακο στο μετόχι της μονής στο Πόρτο Λάγος και στην
πιο φημισμένη πλέον λίμνη της χώρας, την Βιστωνίδα, με μοναχούς,
τον δικηγόρο του και με συγγενικά του πρόσωπα, ενώ στο μοναστήρι
κάθε Κυριακή γίνεται πραγματικά λαϊκό προσκύνημα
στην θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παντάνασσας
και το ναό Αγίου Νικολάου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ
Λειτούργησε με τους μοναχούς και μίλησε στα εκατοντάδες
πνευματικοπαίδια του που ήρθαν απ΄ όλη την Ελλάδα από Αγρίνο,
Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα, αλλά και από πολλές πόλεις της Κύπρου
για να πάρουν την ευλογία του και να τον στηρίξουν έμπρακτα
στην δοκιμασία του. Μουδιασμένος ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε
την ακροαματική διαδικασία από το αποτέλεσμα της απόφασης, ενώ
όλοι ανέμεναν την απαλλακτική κρίση, όπως θα πουν και διάδικοι,
η δίκη στηρίχθηκε σε ανυπόστατες φήμες και υπερβολές.
Θα έπρεπε κι άλλοι να εμπλακούν που τηλεφώνησαν στην κ. δικαστή…

«Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ»,
ΘΑ ΠΕΙ

Το μεσημεριανό γεύμα στο μετόχι ήταν νηστίσιμο και λιτό, αφού
παρουσιάστηκαν πατάτες φούρνου, χόρτα και σπανακόρυζο,
ενώ ο καθηγούμενος κ. Εφραίμ όταν τον πλησίασαν οι δικηγόροι
του Φώτης Κρομύδας και Στέργιος Γιαλάογλου για να τον μιλήσουν
λέγοντας ότι ακόμη δικαστικά υπάρχει πολύς δρόμος, πρόκειται
για μια πρωτόδικη απόφαση, τους πρόλαβε δείχνοντας τα προσωπικά
του αποθέματα αντοχής. «Δεν με πειράζει η απόφαση, είναι ευλογία.
Ο Θεός μας αγαπάει και μας δίνει το μεγαλύτερο σταυρό.
Γιατί στεναχωριέστε;
Δεν χρειάστηκε να του πουν τίποτα οι συνήγοροί του, δεν χρειάστηκε
να τον τονώσουν ψυχολογικά. «Πιστεύω σας, -τους είπε- πιστεύω
ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά, όσο και να το παλέψουν
δεν θα μας σκανδαλίσουν. Η δικαιοσύνη του Θεού είναι η σκληρότερη,
η δικαιοσύνη των ανθρώπων δεν είναι εκείνη που πρέπει να φοβόμαστε»,
ήταν τα λόγια του Εφραίμ, που παρά την αρχική έκπληξη και
στεναχώρια βγήκε στην αντεπίθεση στηρίζοντας όλους όσους συνέρρευσαν
στο μοναστήρι ακόμη και τα συγκινημένα αδέλφια του, που βούρκωναν
συνεχώς ζώντας από κοντά την όλη περιπέτεια.πηγή

Τους δουλεύει όλους ο "Άγιος" και τον αφήνουν!
Καλά που τους κάνει!
Αθηναίος

ΟΝΝΕΔ καλεί Σαμαρά...για μια μεγάλη, ενωμένη κεντροδεξιά παράταξη-Αυτό το ΕΝΩΜΕΝΗ δεν κολάει και πολύ!!




29 στελέχη της ΟΝΝΕΔ ζητούν με επιστολή τους από τον κ. Αντώνη Σαμαρά να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για μια μεγάλη, ενωμένη κεντροδεξιά παράταξη. Μία παράταξη κοινωνικά φιλελεύθερη. Με...



...πίστη στην ελεύθερη οικονομία αλλά μακριά από τις ακρότητες και τις στρεβλώσεις των αγορών. Με εμπιστοσύνη σε ένα κράτος που θα υπηρετεί τον πολίτη αλλά μακριά από τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά που γεννά το κράτος, όταν αναλαμβάνει το ρόλο του επιχειρηματία.

Μία παράταξη αυθεντικά πατριωτική. Ικανή να διασφαλίσει την εθνική μας συνοχή έναντι οποιουδήποτε κόστους, χωρίς κορώνες λαϊκισμού και αμετροέπειας. Πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι, τούτη την κρίσιμη στιγμή για την παράταξη και τον τόπο, οφείλει να αναλάβει αυτό το χρέος. Και του απευθύνουμε, ξανά, προσκλητήριο μάχης, ως Οννεδίτες προς Οννεδίτη.

Καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρουν οι ΟΝΝΕΔίτες στην επιστολή τους. Να ρωτήσουμε κάτι. Άλλοι ΟΝΝΕΔίτες θα στείλουν επιστολή για τη Ντόρα ή όχι;

Αυτός είναι ο χρυσός Έλληνας στα Μαθηματικά



Κονταροχτυπήθηκε με αριστούχους φοιτητές Μαθηματικών, που σπουδάζουν στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου -ανάμεσα σ' αυτά και το Χάρβαρντ- και βγήκε νικητής.
Ο λόγος για έναν τριτοετή Βολιώτη φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών...
τον Γιώργο Σακελλάρη, ο οποίος είχε να συναγωνιστεί 480 αριστούχους υποψηφίους των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-30 Ιουλίου 2009 στη Βουδαπέστη.

Ο 20χρονος Γιώργος Σακελλάρης από τον Βόλο απέσπασε την υψηλότερη διάκριση σε ακαδημαϊκό πλαίσιο μεταξύ φοιτητών, στον χώρο των Μαθηματικών και γι' αυτή την επιτυχία του βραβεύεται σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΤΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ!!!ΠΗΓΗ

Κυβέρνηση: “Sorry, οι εκλογές πέρασαν. Η σύμβαση με την COSCO θα εφαρμοστεί κανονικά…”

cosco_y1Ποιος είπε ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες είναι για να εφαρμόζονται; Στο θέμα της παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού του Περάματος στον κινεζικό κολοσσό COSCO, το ΠΑΣΟΚ είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με εκφράσεις του στυλ “ξεπούλημα των λιμανιών στους Κινέζους, κλπ”. Σήμερα ανακοινώνει ότι η σύμβαση με την COSCO θα εφαρμοστεί κανονικά.

Πολύ σωστά, καθώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης (η οποία βέβαια πέρασε στο “ντούκου”), που αναμένεται να αναβαθμίσει το λιμάνι σε έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς κόμβους της Ευρώπης.

Ωστόσο, η κυβέρνηση είναι απολύτως ανακόλουθη με αυτά που έλεγε προεκλογικά, προφανώς για να μη δυσαρεστήσει τους δικούς της συνδικαλιστές-κηφήνες του ΟΛΠ με τους μισθούς των 10.000/μήνα και για να υφαρπάξει κάποιες αριστερές ψήφους.

Τώρα που οι εκλογές πέρασαν, μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη στο συγκεκριμένο πεδίο – πολιτική της ΝΔ.

Με άλλα λόγια, λαϊκισμός παλαιάς κοπής. Όσο για αξιοπιστία, “μηδέν εις στο πηλήκιο”, που λέει και ο πρόεδρος…ΠΗΓΗ

Καταλήψεις αντιπερισπασμού…


Σχολίαζα προ διημέρου στο ιστολόγιο του MacManus:

Επειδή τα παιδιά πίνουν τον φραπέ τους πια υπό την επίβλεψη ΜΑΤατζήδων και ο ΣΥΡΙΖ”α”ς αισθάνεται ότι χάνει εξουσία, θυμηθείτε με αλλά θα προσπαθήσει να μεταφέρει για αντιπερισπασμό από τώρα το παιγνίδι στα Λύκεια!

Χθές κάποιοι κωλοπαιδίσκοι εξωσχολικοί του “ κόμματος” της ευαισθησίας, με 5-6 συμπαθούντα παιδάρια του σχολείου (δεν κάνω άλλους χαραχτηρισμούς γιατί οι ΈΛληνες είναι παιδοκόλακες) έσπασαν την σιδερένια!!!! εξώπορτα του Λυκείου της γειτονιάς, για να κάνουν κατάληψη… (σσ τώρα, χωρίς αίτημα…)

Ο φύλακας ειδοποίησε τον Λυκειάρχη, αυτός την ΓΑΔΑ, η οποία παρενέβη και συνέλαβε τους εξωσχολικούς (αφήνοντας πολύ σοφά τα παιδάρια…) Ο δε Λυκειάρχης (μάγκας και τον παραδέχομαι) αφού κατήγγειλε την προσπάθεια φασιστικής επιβολής άποψης από μικροομάδες, χωρίς άμεση δημοκρατική συμμετοχή του συνόλου των μαθητών, τους έστειλε στις τάξεις για ολοήμερη συνέλευση, προς διατύπωση αιτημάτων και συζήτηση για το αν επιθυμούν κατάληψη.

Το αποτέλεσμα προφανές. Αίτημα ήταν καλύτερες καρέκλες, να γίνουν οι εκδρομές και η αποχή-κατάληψη έφαγε μαύρο δαγκωτό!

Επιβεβαιώθηκα σήμερα το πρωΐ, όταν από τα κανάλια άρχισαν να ανακοινώνονται καταλήψεις που ακολουθούν ακριβώς το μοντέλο που περιέγραψα πιο πάνω.

Στοιχηματίζω μάλιστα ότι η κορύφωση θα γίνει την εβδομάδα πρίν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου…

Ας ακολουθήσουν λοιπόν οι Λυκειάρχες το παράδειγμα που προανέφερα και ας συνειδητοποιήσει η κοινωνία ότι με μπαχαλοποίηση και παιδοκολακία δεν γίνονται αγώνες…

πηγή

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ!!!!



O Κίρο Γκλιγκόρωφ δηλώνει πως αυτός και ο λαός του δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους αρχαίους μακεδόνες και τον Μεγα Αλέξανδρο!!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 3-3-2008 -Από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"



ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Με επιστολή της ΟΥΕΦΑ, ζητούνται διευκρινίσεις απο τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για "παράνομο πανό" που αναρτήθηκε απο οπαδούς του στον αγώνα με την Τσέλσι. Στο πανό αναγραφόταν το σύνθημα: "Η Κύπρος είναι Ελληνική", το οποίο ήταν γραμμένο σε δέκα διαφορετικές γλώσσες.
Το ότι η συγκεκριμένη "υπόθεση" ενώπιον της ΟΥΕΦΑ, δημιουργήθηκε μετά απο Τουρκική παρέμβαση, ενισχύεται απο δημοσιεύματα στον Τουρκοκυπριακό Τύπο οτι η Τ/Κ οργάνωση "Εμπάργκο" με έδρα στο Λονδίνο, με αφορμή το συγκεκριμένο πανό μάζευε υπογραφές τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να καταγγείλει την Κυπριακή ομάδα στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1890!!