Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Σε ελληνικά λιμάνια από σήμερα η Ναυαρχίδα τού Ρωσικού Στόλου... "Τsezar Kunikov"


Το ρωσικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Τsezar Kunikov" θα επισκεφθεί τα λιμάνια της Κέρκυρας, της Πύλου και του Πειραιά.

Το μεγάλο μεταγωγικό-αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας "Tsezar Kunikov" θα επισκεφθεί τα ελληνικά λιμάνια της Κέρκυρας (14-18 Οκτωβρίου), της Πύλου(19-21 Οκτωβρίου) και του Πειραιά (22-24 Οκτωβρίου). Στόχος των επισκέψεων είναι η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στα Πολεμικά Ναυτικά της Ρωσίας και της Ελλάδας.Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κέρκυρα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμμετοχή του πληρώματος στις εκδηλώσεις του παραδοσιακού ετήσιου φεστιβάλ "Ρωσική Εβδομάδα στην Κέρκυρα", αλλά και ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους ναύτες του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ομάδας ποδοσφαιριστών από την Κέρκυρα. Το πλοίο θα είναι ανοικτό για επισκέψεις κοινού την...
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (10:00-12:00) και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.
Το "Tsezar Kunikov" θα βρίσκεται στην Πύλο στις 19 Οκτωβρίου και θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις (20 Οκτωβρίου) για τα 182 χρόνια από την Ναυμαχία του Ναυαρίνου. Το πλοίο θα σταθμεύσει και στον Πειραιά (22 Οκτωβρίου) , όπου θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ενώ στις 23 Οκτωβρίου ο διοικητής του "Tsezar Kunikov" θα καταθέσει στεφάνι στον μνημείο των Ρώσων Ναυτικών στο Νεκροταφείο Αναστάσεως στο Κερατσίνι.
Το πλοίο θα είναι ανοικτό για επισκέψεις κοινού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου(14:00-16:00-προβλήτα 11).

http://esxatianasxesi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου