Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Καταλήψεις αντιπερισπασμού…


Σχολίαζα προ διημέρου στο ιστολόγιο του MacManus:

Επειδή τα παιδιά πίνουν τον φραπέ τους πια υπό την επίβλεψη ΜΑΤατζήδων και ο ΣΥΡΙΖ”α”ς αισθάνεται ότι χάνει εξουσία, θυμηθείτε με αλλά θα προσπαθήσει να μεταφέρει για αντιπερισπασμό από τώρα το παιγνίδι στα Λύκεια!

Χθές κάποιοι κωλοπαιδίσκοι εξωσχολικοί του “ κόμματος” της ευαισθησίας, με 5-6 συμπαθούντα παιδάρια του σχολείου (δεν κάνω άλλους χαραχτηρισμούς γιατί οι ΈΛληνες είναι παιδοκόλακες) έσπασαν την σιδερένια!!!! εξώπορτα του Λυκείου της γειτονιάς, για να κάνουν κατάληψη… (σσ τώρα, χωρίς αίτημα…)

Ο φύλακας ειδοποίησε τον Λυκειάρχη, αυτός την ΓΑΔΑ, η οποία παρενέβη και συνέλαβε τους εξωσχολικούς (αφήνοντας πολύ σοφά τα παιδάρια…) Ο δε Λυκειάρχης (μάγκας και τον παραδέχομαι) αφού κατήγγειλε την προσπάθεια φασιστικής επιβολής άποψης από μικροομάδες, χωρίς άμεση δημοκρατική συμμετοχή του συνόλου των μαθητών, τους έστειλε στις τάξεις για ολοήμερη συνέλευση, προς διατύπωση αιτημάτων και συζήτηση για το αν επιθυμούν κατάληψη.

Το αποτέλεσμα προφανές. Αίτημα ήταν καλύτερες καρέκλες, να γίνουν οι εκδρομές και η αποχή-κατάληψη έφαγε μαύρο δαγκωτό!

Επιβεβαιώθηκα σήμερα το πρωΐ, όταν από τα κανάλια άρχισαν να ανακοινώνονται καταλήψεις που ακολουθούν ακριβώς το μοντέλο που περιέγραψα πιο πάνω.

Στοιχηματίζω μάλιστα ότι η κορύφωση θα γίνει την εβδομάδα πρίν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου…

Ας ακολουθήσουν λοιπόν οι Λυκειάρχες το παράδειγμα που προανέφερα και ας συνειδητοποιήσει η κοινωνία ότι με μπαχαλοποίηση και παιδοκολακία δεν γίνονται αγώνες…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου