Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: 100.000 Έλληνες στα Σκόπια το 1941

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: 100.000 Έλληνες στα Σκόπια το 1941

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία μπροστά από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναγνώρισαν έναν αλλοδαπό καταζητούμενο, ο οποίος βρισκόταν σε μικρό πάρκο της περιοχής. Στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, ο καταζητούμενος τράβηξε το όπλο που είχε μαζί του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών. Τρεις σφαίρες βρήκαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι... σώθηκαν χάρη στα αλεξίσφαιρα γιλέκα που φορούσαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη τελικά, αφού τραυματίσθηκε ελαφρά στο χέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς βαρύνεται με σοβαρότατα αδικήματα και διέφευγε μέχρι σήμερα.
http://www.newsblog.gr)

Τελος η ασυδοσια των νυχτερινων μαγαζιων


Αιφνιδιαστικό έλεγχο σε δυο νυχτερινά κέντρα, στη λεωφόρο Συγγρού και στο Φάληρο, έκανε η Τροχαία, στο πλαίσιο εξόρμησης που πραγματοποιεί για κατάληψη δημόσιων χώρων, πεζοδρομίων κλπ που γίνεται παράνομα από τους παρκαδόρους για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν την Πέμπτη και Παρασκευή το βράδυ, συνελήφθησαν δέκα παρκαδόροι και οι δυο υπεύθυνοι των κέντρων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.-

Προφυλακίστηκε ο σφαγέας νηπίων στο Βέλγιο


Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω, αν ειμαι υπερβολικος και ζητησω για
κατι ζωα σαν κι αυτον, να επανελθει η θανατικη καταδικη.
Ειναι αυτος ανθρωπος να ζει αναμεσα σε ανθρωπους?
Ποια τιμωρια ειναι αυτη που ΜΠΟΡΕΙ, να δικαιωση αυτα τα παιδια, αυτες
τις ψυχουλες που εφυγαν τοσο γρηγορα και βαναυσα.
τιμωρηστε οπως αξιζει αυτο το ζωο.
ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ...

Σύλληψη κατσίκας για ληστεία


Οι αρχές της Νιγηρίας κρατούν μια κατσίκα με την κατηγορίας ότι διέπραξε ένοπλη ληστεία. Χωρικοί πήγαν την ασπρόμαυρη κατσίκα σε αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι επρόκειτο για έναν ένοπλο ληστή που μεταμορφώθηκε, χρησιμοποιώντας μαύρη μαγεία, αφού πρώτα προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο!!



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, "άνδρες υπεύθυνοι για την τάξη, ανέφεραν ότι είδαν κάποιους να προσπαθούν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο. Μετά από καταδίωξη ο ένας κατάφερε να γλυτώσει και ο άλλος...μεταμορφώθηκε σε κατσίκα".



Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος, το ζώο κρατείται και θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί αν γίνεται ένας άνθρωπος να μεταμορφωθεί σε κατσίκα.



Πολλοί πολίτες έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να δουν και να φωτογραφίσουν τον "ληστή" που γλύτωσε χάρη στα μαγικά του, καθώς η πίστη στη μαγεία είναι ευρύτατα διαδεδομένη σε πολλές περιοχές της Νιγηρίας.

MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ


14:10 ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΕΡΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο Βουλγάρες Ιερόδουλες έχουν σπεύσει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο σταθμό της Κουλάτα όπου έχουν μπλοκαριστεί (από την πλευρά της Βουλγαρίας) λόγω τον κινητοποιήσεων των αγροτών ,καμιά 250αρια φορτηγά 4 μέρες τώρα περίπου που ήταν να έρθουν προς Ελλάδα και τους .... "ξεμπλοκάρουν" κανονικά κάνοντας την διαμονή και αναμονη των οδηγών ευχάριστη. Από ότι διαβάζουμε το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Σόφιας λέει ότι καμία 20αρια κοπέλεσ έχουν σπεύσει στην περιοχή και κάνουν χρυσές δουλειές.
Αναρτήθηκε από kosmosnews

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΑΓΩΓΗ?


Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν κάποιοι εκβιαστές και στέλνουν γράμματα στην οικογένεια του γιατρό Επαμεινώνδα Γερασιμόπουλου λέγοντας ότι είναι εν ζωή και θέλουν λύτρα για να τον αφήσουν. Έστειλαν μια 4σελιδη επιστολή στην οικογένεια που είναι γραμμένη με κεφαλαία και θέλουν να ...

πάρουν χρήματα από την οικογένεια. Μάλιστα οι αρχές έχουν καταλήξει ότι είναι εκβιαστές που εκμεταλλεύονται το γεγονός. Οι ίδιοι μέσα στην επιστολή αναφέρουν ότι άφησαν επίτηδες να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μόνο αστειότητες μπορεί να είναι αυτά
ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Μιας και τα χάλια της ΕΛΑΣ είναι στο προσκήνιο, σας παραθέτω δημοσίευμα από την εφημερίδα ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, φύλλο 961/23-01-2009
....Μία υπόθεση που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την αστυνομία στην Λευκάδα και που υπήρξε και παρέμβαση της Δ/νης Εσωτερικών Υποθέσεων έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για υπόθεση όπου πάνω από 30 αλλοδαποί σε διάστημα τριών μηνών, Οκτ 2007-Δεκ 200,7 πήραν ταυτότητες ομογενούς(αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κυκλοφορούν με άνεση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) καταθέτοντας πλαστά δικαιολογητικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι...


η υπόθεση ήρθε στο φως από συναδέλφους του εμπλεκόμενου αστυνομικού, μάλλον γυναίκα είναι (σημ. Knowbetter), οι οποίοι φρόντισαν και να φτάσει μέχρι τέλος, χωρίς προσπάθεια κουκουλώματος……
…..Αφού διαπιστώθηκε το τι συνέβη ανακαλέστηκαν όλες αυτές οι ταυτότητες και ταυτόχρονα μέσω Interpol έγιναν αναζητήσεις αυτών των αλλοδαπών…….
…Οι εσωτερικές υποθέσεις ολοκλήρωσαν την προανάκριση και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Λευκάδας………
……Ο αστυνομικός (η αστυνομικός δηλ, σημ know better) τέθηκε σε διαθεσιμότητα με κατηγορίες της πλαστογραφίας και άλλα αδικήματα……."
apo troktiko

ΦΟΒΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΟΔΑ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΣΟΚ

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία ενός Μεξικάνου, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, ότι διέλυσε τα πτώματα 300 αντιπάλων συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών με διαβρωτικές χημικές ουσίες κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ομολογία η οποία δείχνει την αγριότητα του πολέμου των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό.

Ο Σαντιάγο Μέζα είπε στους δημοσιογράφους ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα σε βιομηχανική περιοχή στα περίχωρα της πόλης Τιχουάνα....

Περισσότερα από 700 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Τιχουάνα πέρυσι στον πόλεμο ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών της πόλης. Πολλοί ακόμα αγνοούνται και πιστεύεται ότι απήχθησαν και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν.

Ο Μέζα είπε ότι πληρωνόταν 600 δολάρια την εβδομάδα από ομάδα που παλαιότερα ανήκε στο καρτέλ του Αρελάνο Φελίξ για να "εξαφανίσει" δολοφονημένους αντιπάλους με καυστική σόδα, μια άκρως διαβρωτική χημική ουσία.

"Μού έφερναν τα πτώματα και εγώ τα ξεφορτωνόμουν", δήλωσε ο Μέζα σε ένα εργοτάξιο όπου όπως είπε, διέλυσε 300 πτώματα.

Ο 45 χρονος Μέζα τόνισε ότι τα πτώματα τα "εξαφάνισε" σε διάστημα 10 ετών.

Σύμφωνα με τον Μέζα, χρειάζονταν 24 ώρες για να διαλυθεί ένα πτώμα, αλλά απέμεναν κάποια υπολείμματα τα οποία έθαβε σε λάκκους.

Η αστυνομία έχει βρει υπολείμματα πτωμάτων καμμένων με οξύ μέσα και γύρω από την Τιχουάνα.

"Εύχομαι να με συγχωρήσουν", είπε ο Μέζα.

Περισσότεροι από 5.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο ανάμεσα στα αντίπαλα καρτέλ για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών πέρυσι στο Μεξικό, αριθμός διπλάσιος από αυτόν του 2007.
apo troktiko