Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Μιας και τα χάλια της ΕΛΑΣ είναι στο προσκήνιο, σας παραθέτω δημοσίευμα από την εφημερίδα ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, φύλλο 961/23-01-2009
....Μία υπόθεση που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την αστυνομία στην Λευκάδα και που υπήρξε και παρέμβαση της Δ/νης Εσωτερικών Υποθέσεων έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για υπόθεση όπου πάνω από 30 αλλοδαποί σε διάστημα τριών μηνών, Οκτ 2007-Δεκ 200,7 πήραν ταυτότητες ομογενούς(αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κυκλοφορούν με άνεση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) καταθέτοντας πλαστά δικαιολογητικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι...


η υπόθεση ήρθε στο φως από συναδέλφους του εμπλεκόμενου αστυνομικού, μάλλον γυναίκα είναι (σημ. Knowbetter), οι οποίοι φρόντισαν και να φτάσει μέχρι τέλος, χωρίς προσπάθεια κουκουλώματος……
…..Αφού διαπιστώθηκε το τι συνέβη ανακαλέστηκαν όλες αυτές οι ταυτότητες και ταυτόχρονα μέσω Interpol έγιναν αναζητήσεις αυτών των αλλοδαπών…….
…Οι εσωτερικές υποθέσεις ολοκλήρωσαν την προανάκριση και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Λευκάδας………
……Ο αστυνομικός (η αστυνομικός δηλ, σημ know better) τέθηκε σε διαθεσιμότητα με κατηγορίες της πλαστογραφίας και άλλα αδικήματα……."
apo troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου