Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΦΟΒΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΟΔΑ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΣΟΚ

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία ενός Μεξικάνου, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, ότι διέλυσε τα πτώματα 300 αντιπάλων συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών με διαβρωτικές χημικές ουσίες κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ομολογία η οποία δείχνει την αγριότητα του πολέμου των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό.

Ο Σαντιάγο Μέζα είπε στους δημοσιογράφους ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα σε βιομηχανική περιοχή στα περίχωρα της πόλης Τιχουάνα....

Περισσότερα από 700 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Τιχουάνα πέρυσι στον πόλεμο ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών της πόλης. Πολλοί ακόμα αγνοούνται και πιστεύεται ότι απήχθησαν και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν.

Ο Μέζα είπε ότι πληρωνόταν 600 δολάρια την εβδομάδα από ομάδα που παλαιότερα ανήκε στο καρτέλ του Αρελάνο Φελίξ για να "εξαφανίσει" δολοφονημένους αντιπάλους με καυστική σόδα, μια άκρως διαβρωτική χημική ουσία.

"Μού έφερναν τα πτώματα και εγώ τα ξεφορτωνόμουν", δήλωσε ο Μέζα σε ένα εργοτάξιο όπου όπως είπε, διέλυσε 300 πτώματα.

Ο 45 χρονος Μέζα τόνισε ότι τα πτώματα τα "εξαφάνισε" σε διάστημα 10 ετών.

Σύμφωνα με τον Μέζα, χρειάζονταν 24 ώρες για να διαλυθεί ένα πτώμα, αλλά απέμεναν κάποια υπολείμματα τα οποία έθαβε σε λάκκους.

Η αστυνομία έχει βρει υπολείμματα πτωμάτων καμμένων με οξύ μέσα και γύρω από την Τιχουάνα.

"Εύχομαι να με συγχωρήσουν", είπε ο Μέζα.

Περισσότεροι από 5.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο ανάμεσα στα αντίπαλα καρτέλ για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών πέρυσι στο Μεξικό, αριθμός διπλάσιος από αυτόν του 2007.
apo troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου