Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ενα μικρο αφιερωμα σε Ελληνες του εξωτερικου,και σε μερη που θυμιζουν Ελλαδα οσο δεν παει αλλο.Το συγκεκριμενο μαγαζι βρισκεται στη εισοδο της (κοιλαδας του θανατου)αναμεσα Λος Αντζελες και Λας Βεγκας,λεγεται GREEKMAD και οπως λενε ειναι ο Ελληνας που εκλεισε τα ΜακΝτοναλτς στη περιοχη του.Θα ηθελα απο Ελληνες του εξωτερικου να μας στειλουν φωτογραφιες απο τις περιοχες που ζουν και θυμιζουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ.





12 σχόλια:

  1. Είναι και λίγο κιτσαρία εδώ που τα λέμε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καραγκιοζηδες οσο δεν παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη γενιά θα είναι ο άνθρωπος. Δυό γενιές μετά ψάξε να βρεις Ελλάδα μέσα τους... ("Greece? where is that?") Ανεξάρτητα από το κιτς ή όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα, υποθέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Enw sthn ellada ante vres kits magazi.

    Pali kala pou yparxoun kai oi ellhnes tou ekswterikou kai xtizoun sthn ellada kana sxoleio kai kana nosokomeio gia na ta ekmetalevomaste kai na vgazoume fraga emeis sta mouloxta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re pedia efaga ekei prin 3 mines kai meta apo 2 ores me pige...aimmmaaaa sto las vegas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσο κιτς και να είναι για τους ελλαδίτες, από την στιγμή που μέσα απο την σημερινή αμερικάνικη κουλτούρα αγγίζει την ψυχή του αμερικάνου και του προσφέρει αύρα από Ελλάδα μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ "ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.... ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΝΤΟΛΑΝΤΣ.. ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ... ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ... ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ... ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ.... ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ.. ΑΥΤΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ... ΞΥΔΑΚΙ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω κείμενο. ΜΠΡΑΒΟ στον άνθρωπο που έχει την Ελλάδα στην καρδιά του. Τα περί Κιτς τα ακούω βερεσέ. Εξάλλου στις ΗΠΑ όλα είναι κιτς.
    Η πολύ "Κουλτούρα να φύγουμε παιδιά" κάνει κακό στο κεφάλι...

    Και πάλι μπράβο στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για το blog σας και για το συγκεκριμένο post.Το αναδημοσίευσα αναφέροντας βέβαια την πηγή. Σας βάζω στις συνδέσεις μου. Καλη συνέχεια και καλό αγώνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΤΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο σας! Πολύ καλή η ανάρτηση αυτή για να βλέπουμε τις προόδους που κάνουν οι Έλληνες όταν είναι στο εφωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή