Ο 59χρονος Βραζιλιάνος Ademir Jorge Goncalves από την πολιτεία Παρανά είχε εξαφανιστεί. Η οικογένειά του ανησύχησε και, αφού δεν είχε κανένα σημάδι ζωής, τον αναζήτησε παντού. Μάταια. Ίχνη δεν βρήκαν πουθενά. Πληροφορήθηκαν όμως ότι είχε γίνει ένα δυστύχημα και σκέφτηκαν ότι μπορεί να είχε εμπλακεί και ο ίδιος. Μια θεία του και άλλοι τέσσερις φίλοι, όταν είδαν το πτώμα, πίστεψαν ότι ήταν αυτός. «Τι να κάναμε; Προχωρήσαμε με την κηδεία», επισήμανε η ανηψιά του, Ρόζα Σαμπάιο.



Read more at: http://www.huffingtonpost.com/2009/11/04/brazilian-ademir-jorge-go_n_345817.html&cpαπό την πολιτεία Παρανά είχε εξαφανιστεί. Η οικογένειά του ανησύχησε και, αφού δεν είχε κανένα σημάδι ζωής, τον αναζήτησε παντού. Μάταια. Ίχνη δεν βρήκαν πουθενά. Πληροφορήθηκαν όμως ότι είχε γίνει ένα δυστύχημα και σκέφτηκαν ότι μπορεί να είχε εμπλακεί και ο ίδιος. Μια θεία του και άλλοι τέσσερις φίλοι, όταν είδαν το πτώμα, πίστεψαν ότι ήταν αυτός. «Τι να κάναμε; Προχωρήσαμε με την κηδεία», επισήμανε η ανηψιά του, Ρόζα Σαμπάιο.



Όπως γράφει η εφημερίδα O Globo, ο 59χρονος δεν είχε εμπλακεί σε κανένα δυστύχημα. Απλώς είχε περάσει τη νύχτα «εξαφανισμένος» με κάποιους φίλους του, πίνοντας λικέρ «πίνγκα».


Δεν είχε ιδέα επίσης ότι κάποιοι συγγενείς του ετοίμαζαν την κηδεία του. Το έμαθε την ώρα της τελετής. «Πριν περάσει αρκετή ώρα, ο ζωντανός νεκρός εμφανίστηκε στην κηδεία αιφνιδιάζοντας τους πάντες», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα.


Η σορός μεταφέρθηκε τελικά σε άλλη πολιτεία για να ταφεί, αφού μεσολάβησε η ορθή αναγνώριση του πτώματος.ΠΗΓΗ