Εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι Αγγλοαμερικάνοι βομβάρδισαν το Ιράκ.

Εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι ΗΠΑ, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι ισοπέδωσαν με όπλα ουρανίου την Σερβία με την σιωπηλή συναίνεση των ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (ο ιδρυτής τους, Μπερνάρ Κουσνέρ έγινε ο πρώτος διοικητής του αμερικανονατοϊκού προτεκτοράτου του Κοσόβου) , « Διεθνής Αμνηστία», « Greenpeace», « Γιατροί τού Κόσμου».

Η επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατα το δοκούν, έχει γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των απανταχού εξυπηρετητών των νεοταξικών συμφερόντων.

Σήμερα στην χώρα μας έχουν αφιχθεί οι υπάλληλοι των Βρυξελλών, εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου, , αυτού του κεντρικού οργάνου που θέλει ( ; ) να μας επιβάλλει τις βουλές του σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής:


1.καταργώντας τα πολιτισμικά σύμβολα της ρωμιοσύνης από τους δημόσιους χώρους.


2.καταργώντας τη δωρεάν δημόσια παιδεία προς το συμφέρον των ιδιωτικών «πανεπιστημίων »και προφανώς των οικονομισάριων που βρίσκονται πίσω τους


3. καταργώντας τα εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτημένα προς την κατεύθυνση της «ευέλικτης εργασίας»


4. καταργωντας τα ευεργετήματα προς τις εργαζόμενες μητέρες και αναγκάζοντας τες σε εξομοίωση προς το χείρον , με τους άνδρες συναδελφους τους.


5.συναινώντας στην απαγόρευση και των κομμουνιστικών συμβόλων σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ που προέρχονται από το πρώην Ανατολικού μπλοκ.

«Ζουν καλά και με 700 ευρω» φερονται να είπαν στον ΥΠΕΘΟ οι ευρωνταβατζήδες, ζητώντας μείωση συντάξεων και μισθών.

Και τα ντόπια παπαγαλάκια τους ,τύπου Δημητρά και Τριαρίδη , μας προβάλλουν τις απόψεις τους σαν θεόσταλτες, μαγικές συνταγές που θα μάς κάνουν επίγειο αθρηκευτικό ή αθεϊστικό «Παράδεισο» και δε λένε κουβέντα για την αποσάθρωση του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων πολιτών .

Τα ντόπια, δήθεν αριστερά, παπαγαλάκια των Βρυξελλών όμως, παρόλο το κρεσέντο των ταρζανιών που επιχειρούν, ξεχνούν ακόμη και την πρόσφατη ιστορία των καθεστώτων που επιχείρησαν ανάλογες μεταρρυθμίσεις κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών τους.

Υπενθυμίζω απλως:
Στην πάλαι ποτε αθεϊστική Ρωσία ξαναμπαίνουν τα θρησκευτικά στα σχολεία, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία παρίσταται σύσσωμη στις γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ συνεννοείται με τον πατριάρχη για την επιστροφή της δημευθείσης εκκλησιαστικής περιουσίας.

Είναι απορίας άξιον πως δεν έχουν βρεθεί μερικά εκατομμύρια Ελληνες στους δρόμους να τους διώξουν όλους τούτους , μαζί με τους ντόπιους εντολοδόχους τους, στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα