Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ



Σωρεία ληστειών σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Αττικής, ενώ τρία άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες χτυπημένοι από τους ληστές...

Αργά χθες το βράδυ, στην οδό Φαληρέως 21 στο Νέο Φάληρο, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χτύπησαν 66χρονη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Νωρίτερα, επίσης, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα ανταλλακτικών σκαφών αναψυχής στο Πόρτο Ράφτη, χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη με άγνωστο αντικείμενο, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη 1.20 σήμερα τα ξημερώματα, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 30χρονου Αλβανού, τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επίσης έγιναν και οι εξής ληστείες:

Στις 3.10 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην εταιρεία κρεάτων ΕΚΡΕΤ -ΕΒΕ στη διασταύρωση Κηφισού και Αγίας Αννης στο Ρέντη, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και την τσάντα ενός υπαλλήλου. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στις 9 χθες το βράδυ, άγνωστοι άρπαξαν άγνωστο ποσό από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Συγγρού 196, στην Καλλιθέα.

Τέλος, χθες το μεσημέρι ένας ένοπλος απείλησε υπάλληλο της εταιρείας "Πλαίσιο" στη διασταύρωση Κηφισίας και Όθωνος, στην Κηφισιά και του άρπαξε μια σακούλα με 45.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου