Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Μαρξιστική Χούντα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας



Σε ολόκληρη την Ευρώπη πολλά είναι τα αποκαλυπτικά βιβλία για τα εγκλήματα του κομμουνισμού. Μοναδική εξαίρεση η Ελλάδα, στην οποία μια μαρξιστική χούντα εξουσιάζει την παιδεία αυτής της χώρας κάτω από την ένοχη ανοχή πότε των δήθεν σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ και πότε της αδίστακτα ψηφοθηρικής φιλελεύθερης Ν.Δ.

Ο κομμουνισμός έχει τελειώσει, αλλά δάσκαλοι και καθηγητές, στην πλειοψηφία τους με κάθε τρόπο προσπαθούν να βγάλουν νέους κομμουνιστές στην Ελλάδα. Ένας μάλιστα καθηγητής πανεπιστημίου, όπως είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν, είχε δώσει εργασία στους μελλοντικούς δασκάλους φοιτητές του πως θα αντιμετωπίσουν την εθνικιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής στα σχολεία! Τελευταίο κρούσμα σε μεγάλη πόλη της Ελλάδος. Σας παραθέτουμε το σχετικό από γνωστή πατριωτική ιστοσελίδα:
«Altermedia News Hellas: Ελληνική εκπαίδευση, με αριστερούς καθηγητές: Ότι η παιδεία στην Πατρίδα μας βρίσκεται υπό την καθοδήγηση μιας αριστερής προπαγάνδας είναι ηλίου φαεινότερο. Όλος αυτός ο συρφετός των αριστερών καθηγητών και δασκάλων, διαμορφώνει τον χαρακτήρα των παιδιών μας, αντί όμως να δίνει στο μέλλον του Ελληνισμού, δηλαδή στα παιδιά, άξιες πατροπαράδοτες, ήθος και έθος Ελληνικό, με μια τακτική που θυμίζει σοβιετική ένωση, με μια ανθελληνική προπαγάνδα, τα οδηγεί στον πλήρη αφελληνισμό. Έτσι και στην πόλη των Ιωαννίνων, συγκεκριμένα στο 11ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, ένας δάσκαλος και συνδικαλιστής του Π.Α.ΜΕ, έκανε τις μαρξιστικές θεωρίες του πράξη. Ο εν λόγω δάσκαλος κατέβασε την εικόνα του Χριστού από την τάξη όπου δίδασκε, καθώς επίσης αρνήθηκε να διδάξει το μάθημα των θρησκευτικών. Πιστός ο «σύντροφος» σε εκείνη την κομμουνιστική θεωρία που λέει ότι: «η θρησκεία είναι το όπιο του λάου» αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα για τα οποία έχει διοριστεί στην εκπαίδευση. Παρ’ όλο που μαθητές και γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα παραπάνω γεγονότα, ο εκπαιδευτικός σαν γνήσιος κομμουνιστής, δεν σεβάστηκε ούτε το θρησκευτικό συναίσθημα που έχει κάθε άνθρωπος, ούτε τις υποχρεώσεις του έναντι στην πολιτεία. Κάνεις δάσκαλος ή καθηγητής, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει επιλογή των μαθημάτων που θα διδάξει, εκτός εάν στην Ελλάδα του 2008, η μαρξιστική χούντα μπορεί να το κάνει και αυτό. Δηλαδή εάν αρχίσει κάθε εκπαιδευτικός να απορρίπτει μαθήματα, για «ιδεολογικούς» λόγους, μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με το φαινόμενο, κάποιος να σταματάει να διδάσκει ιστορία επειδή π.χ. θεώρει φασίστα τον Μ. Αλέξανδρο! Να μην διδάσκει κάποιος άλλος Αρχαία ελληνικά επειδή έχει ενστάσεις πάνω στην φιλοσοφία του Πλάτωνα… Με το κράτος που έχουμε όλα είναι πιθανά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου