Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ


ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ.Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(human trafficking).ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

E-MAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?


Θα προσπαθησω να σας στελνω καθε μερα , εδω εχει ξεφυγει η κατασταση , οι αστυνομικοι μας λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα , οι αστυνομικοι με τα μηχανακια μας λενε οτι δεν τους δινουν εντολη , η πρεζα πουλιετε λες και ειναι καραμελες εχουμε τρελαθει λεμε να βγουμε και να κλεινουμε την πειραιως καθε μερα μηπως και μας δωσει κανει σημασια , χθες περασανε κατι τουριστες απο ενα διπλανο ξενοδοχειο και τους τα πηρανε ολα και μιλαμε για την πειραιως οχι σε κανα σοκακι και φυσηκα ξερετε για την σωκρατους για το παλιο εφετιο που ειναι μεσα στο κτιριο 600 ατομα και αλλα πολλα...

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας ο άλλοτε πανίσχυρος Γ. Κορωνιάς...


.
Από το http://www.fmvoice.gr/
.
Όλα εδώ πληρώνονται! Ο... Θεός με τις Hermes παντόφλες ξεπουλά σπίτια και κότερα. Ο «King George» με τα ιδιωτικά τζετ βλέπει τις τράπεζες να του κατάσχουν τα καράβια.
Η ζωή εκδικείται πάντοτε την αλαζονεία.΄Ετσι και στην περίπτωση του Γιώργου Κορωνιά.
Ξέφυγε από το πραγματικό μπόι του (το οποίο πράγματι είναι ψηλό -1,92- και με σημαντικές επιτυχίες) και προσγειώνεται πλέον στο έδαφος.
Ο... εφοπλιστής Κορωνιάς χάνει σήμερα περίπου 70 εκατ. ευρώ (εκτιμήσεις ανεβάζουν τις απώλειες του στα 80 εκατ.). Μαζί του, βεβαίως, καταγράφουν τεράστιες ζημίες οι εφοπλιστές και οι τράπεζες που τον ακολούθησαν στο εγχείρημα της Crown Marine, διαθέτοντας το 60% των μετοχών της.
Η κατάσταση της εταιρείας φαίνεται ότι είναι πολύ άσχημη. Τόσο άσχημη, ώστε ήδη η Πειραιώς -σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της αγοράς- κατέσχεσε ένα καράβι της.
Για να καλύψει τις ζημίες του ο κ. Κορωνιάς πουλά σήμερα τη μια βίλα του, ενώ αν τα πράγματα ζορίσουν...
υπάρχει η εφεδρεία της δεύτερης.
Διαθέτει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες στη Φιλοθέη και στη Μύκονο και ο στόχος του είναι με την πρώτη πώληση να αντλήσει ένα ποσό από 12 μέχρι 15 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δεν επαρκούν για να καλύψει την τρύπα των οικονομικών του.
Γι’ αυτό έχει βάλει πωλητήριο και... στην Tatiana. Το γιωτ (44 μέτρα παρακαλώ) με τις πέντε καμπίνες, την ξανθή επένδυση δρυός και τους πολυτελείς καναπέδες Minotti στο σαλόνι, οι οποίοι έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τα σκούρα wenge τραπέζια από το Armani Casa, πωλείται περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Αλλά, έως τώρα, η καλύτερη προσφορά δεν ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.


Zητάει 8 εκατομμύρια ευρώ απο τους αστυνομικούς ο Καρβέλας



Αγωγή κατέθεσε ο Καρβέλας στους 4 αστυνομικούς που τον σταμάτησαν εκείνο το αγωνιστικό βράδυ. Τα λεφτά που ζητάει είναι πάρα πολλά, πόσο μάλλον απο παιδιά που παίρνουν τον βασικό μισθό και φυσικά δεν έχουν τζιπάρες. Συγκεκριμένα ζητάει...


2 Εκατομμύρια ευρώ απο τον κάθε αστυνομικό άρα σύνολο 8 εκατομμύρια ευρώ. Άντε και σε καλή μεριά.


Από το Διεθνές Πρακτορείο DPA και ΟΧΙ από παπαγαλάκι! γράφονται τώρα αυτά!! : Muslims and police clash in Athens. Εσείς την κάνατε έτσι την χώρα??


Athens 22 May 09 14:22 UTC - Hundreds of Muslims clashed with riot police in central Athens on Friday who retaliated by spraying tear gas into crowds protesting what they said was the destruction of a Koran by police. Hundreds of immigrants, many from Pakistan, Afghanistan and Syria marched towards the Interior Ministry in central Athens, clashing with riot police by throwing rocks and sticks. Riot police retaliated by spraying tear gas to disperse the crowds......dpa press!!! Ποιός την εκατάντησε έτσι την χώρα κε Καραμανλή? Γιατί επιτρέψατε εκατομύρια λαθρομεταναστών να μας πνίξουν? Δεν έχετε την τραγική ευθύνη γιαυτό κε Πρωθυπουργέ? Ποιό παπαγαλάκι σας φταίει? ?????? by diaporon-bl!

Aνακοίνωση σχετικά με καταγγελία αλλοδαπού θρησκευτικού περιεχομένου





Την 00.10 ώρα της 21-05-09 καταγγέλθηκε στο Α.Τ Αγ.Παντελεήμονα από αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ, ότι την 20.45 ώρα της 20-05-2009 σε αστυνομικό έλεγχο που υπεβλήθη στην πλατεία Αγ. Νικολάου, ένστολος αστυνομικός αφαίρεσε και έσκισε έντυπο, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο ήταν απόσπασμα του Κορανίου.

Από την Υπηρεσία μας για την διακρίβωση της καταγγελίας, έχει διαταχθεί έρευνα και σε περίπτωση που προκύψουν ευθύνες, θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ομαδικός βιασμός Φιλανδής στην Πάρο

Σοκ στην Πάρο από τον ομαδικό βιασμό μιας 50χρονης Φινλανδής από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς, στο αλσύλλιο του ιερού ναού της Εκατονταπυλιανής, στην Παροικιά.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.00 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Οι δράστες την ακινητοποίησαν, της έκλεισαν το στόμα και στη συνέχεια την βίασαν. Στη συνέχεια της άρπαξαν τη τσάντα και διέφυγαν.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, και τελικά λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς Πολωνούς ως δράστες της επίθεσης.

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Κυψέλη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής 33χρονος αλλοδαπός ρουμανικής υπηκοότητας για βιασμό ανήλικης.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της 15χρονης, επίσης ρουμανικής υπηκοότητας, η οποία κατέθεσε ότι ο Ρουμάνος φίλος της μητέρας της την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση βίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Hellenic Business

Που μας οδηγούν με την λαθρομετανάστευση; Τι σκοπό έχουν; Πως πρέπει να αντιδράσουμε; Περίεργη καμπάνια του Δήμου Καισαριανής.......

Το έλαβα με email από τον φίλο μου Φιλίστωρ και σας το παραθέτω για σχολιασμό και προβληματισμό.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ
"ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ"
ΚΑΛΕΣΜΑ

Με πρωτοβουλία του Δήμου Καισαριανής και στο πλαίσιο της καμπάνιας "Όχι στο
Ρατσισμό από την Κούνια" θα γίνει ένα πρωτόγνωρο γεγονός!

Πράγματι, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στη κεντρική πλατεία της
πόλης θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με επίκεντρο τη συμβολική τελετή
εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου ενός παιδιού συμπολίτη μετανάστη από τη
Αφρική. Το παιδί είναι 17 μηνών, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στη Καισαριανή,
και που -ως γνωστό- δεν μπορεί να γραφτεί στο δημοτολόγιο με αποτέλεσμα να
μην υπάρχει ουσιαστικά, να στερείται δικαιωμάτων και να μην έχει χαρτιά ούτε
στη Γκάνα, ούτε στην Ελλάδα. Η συμβολική εγγραφή θα γίνει από το Δήμαρχο
Καισαριανής Σπύρο Τζόκα.

Η συμβολική τελετή που γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας "Όχι στο Ρατσισμό από την Κούνια" επιδιώκει:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΒΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?ΑΝΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ένας 42χρονος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία


Σε ληστεία οδηγήθηκε 42χρονος, από το Πέραμα, εξαιτίας του οικονομικού αδιεξόδου, στο οποίο είχε περιέλθει.
Ο άνδρας, χαμηλόμισθος υπάλληλος του ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε προχθές το βράδυ αυθόρμητα στο Τμήμα Ασφάλειας Περάματος και ομολόγησε ότι είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία. Συντετριμμένος είπε στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Δευτέρα διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Πέραμα, από την οποία άρπαξε 11.365 ευρώ.
Σύμφωνα με την ομολογία του, αναγκάστηκε να γίνει ληστής, επειδή χρωστούσε χρήματα σε τοκογλύφο, από τον οποίο είχε δανειστεί για να καλύψει βασικές ανάγκες της οικογένειάς του. Αμέσως μετά τη ληστεία, πήγε στο δανειστή του και τού έδωσε τα οφειλόμενα. Του περίσσεψαν 2.400 ευρώ, τα οποία παρέδωσε στην αστυνομία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στον Πειραιά
Helllenic Business

Στις 15.30μμ συγκέντρωση αλλοδαπών στην Ομόνοια...

Σήμερα στις 15.30μμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν
μεγάλη συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούν για τις άθλιες συνθήκες
διαμονής τους αλλά και για τους ελέγχους της Αστυνομίας.
Το θράσος σε όλο του το μεγαλείο!
Προσέξτε τα καταστήματά σας οι έμποροι αλλά και τα αυτοκίνητα
όσοι θα βρίσκονται εκεί.
Δεν παίζουν οι πρεζέμποροι Αφρικανοί, οι Αλβανοί
"χοντρέμποροι ναρκωτικών",
οι Ρωσογεωργιανοί "μπράβοι" και έμποροι όπλων,
οι Νιγηριανοί σωματέμποροι
και τα υπόλοιπα κατακάθια που πέρασαν παράνομα στη Χώρα μας
φροντίζοντας πρώτα να εξαφανίσουν τα πραγματικά τους στοιχεία!
Αθηναίος

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Κακαουνάκης με τη Νίκη Τζαβέλλα



Αφορμή ήταν η δήλωση τής τελευταίας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ότι δέχθηκε τηλέφωνο από τον Κρητικό για ''ευχαριστώ'' και ''συγχαρητήρια''. Το πρώτο πήγαινε για τα κίτρινα τριαντάφυλλα που του έστειλε η ίδια και το δεύτερο για την υποψηφιότητα της στο ΛΑΟΣ. Τι ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος; Μούφα και τα δυο!

Ουδέποτε, λέει, της τηλεφώνησε να της πει τα ευχαριστώ και ουδέποτε την κάλεσε να την συγχαρεί. Αυτή, λέει, του έκλεισε την εφημερίδα και θα την πάρει και τηλέφωνο; Το μόνο τηλέφωνο που παίχτηκε, από ό,τι καταλάβαμε δηλαδή, ήταν....... του ίδιου προς την εκπομπή για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Δεν πρόλαβε να φύγει από το στούντιο η υποψηφία και ντρινννν η συσκευή.

Αυτό που μας ανησύχησε πραγματικά, ήταν η στιγμή που εκτοξεύτηκαν οι πρώτες απειλές. Γιατί δεν ξέρω αν το πιάσατε, αλλά τα λουλούδια μια φορά στάλθηκαν, στο τηλέφωνο ήταν που κολλήσαμε. Η δήλωση τού Κρητικού ήταν σαφής όταν τον ρώτησαν αν θα τους στάξει λίγο νερό: «Θα τα αφήσω να ξεραθούν».
ENIMEROSI 24.GR

ΈΛΛΗΝΕΣ ΉΡΩΕΣ ΑΘAΝΑΤΟΙ

ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΦΌΡΟΣ ΤΙΜΉΣ ΚΑΙ ΜΝΉΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΚAΡΟΥΣ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΝΩΡΊΣ ΚΑΙ ΥΨΏΘΗΚΑΝ ΠΈΦΤΟΝΤΑΣ




APO Apostolis Papanakos

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 334πχ Ο ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ

Η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες...

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).

Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. είχαμε παχύνει
2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4. ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!


Το δεύτερο βίντεο είναι πριν 8 μήνες και νομίζεις ότι είναι χθές

ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!

Ανακάλυψαν αυτόν τον τρόπο να κάνουν οι άντρες την ανάγκη τους στα γόνατα.Αυτός είναι ρατσισμός και στην Ελλάδα δεν θα περάσει.Εμείς την ανάγκη μας θα την κάνουμε όρθιοι και με τα πόδια ανοικτά!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΜ ΧΙΛΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 9,5 ΒΑΘΜΩΝ

Ένας σεισμός Μεγέθους 9,5 στην Χιλή τον 1960 ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έγινε ποτέ και προκάλεσε περισσότερο από 6,000 θανάτους. Προκάλεσε ένα τσουνάμι που σκότωσε ανθρώπους έως και την Χαβάη και Ιαπωνία.

Αγανακτισμένοι οι Αγγελόπουλοι με τους ανεγκέφαλους οπαδούς

Προς αναστολή τα σχέδια για χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου...


.
Οι αδελφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλοι ήθελαν να προσφέρουν χθες στο πατέρα τους Κωνσταντίνο -που γιόρταζε- τη νίκη του Ολυμπιακού, που τελικά ηττήθηκε. Στενοχωρημένοι από το "σπάσιμο" της έδρας στο πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναικό, αλλά και αγανακτισμένοι με τη συμπεριφορά οπαδών που έριξαν κροτίδες και δημιούργησαν επεισόδια, αρχίζουν και σκέπτονται αν αξίζει να συνεχίσουν να αιμοδοτούν το μπάσκετ του συλλόγου.
Ιδιαίτερα ο πατέρας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αναρωτιέται αν οι γιοί του πρέπει να συνεχίσουν να βάζουν το χέρι στη τσέπη για την ομάδα, της οποίας μέρος οπαδών της είναι τόσο ανεγκέφαλοι ώστε της κάνουν κακό...
Ήδη υπάρχει κίνδυνος με τη χθεσινοβραδυνή ρίψη κροτίδων, τον τραυματισμό μέλους της γραμματείας του αγώνα και τα επεισόδια με τους αστυνομικούς, η ομάδα να τιμωρηθεί και ίσως ο τρίτος αγώνας στο γήπεδο Ειρήνης και Φιλίας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών...
Λέγεται ότι η πρόθεσή του Κ. Αγγελόπουλου να παρακινήσει τα παιδιά του να συμμετάσχουν και στην οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, αναστέλλεται...ΠΗΓΗ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

22 Μαϊου 09...Kokhav Hashahar, Δυτική Οχθη (Reuters) - Η Ισραηλινή αστυνομία κάνει έξωση εβραίων εποίκων από την Δυτική Όχθη χθες Πέμπτη, μία ημέρα μετά την επιστροφήν του πρωθυπουργου Βενιαμίν Νετανιάχου από την Ουάσιγκτον, όπου και καλείται να λάβει παρόμοια μέτρα!...
Islamamband (Reuters) - Σύμμαχοι του Πακιστάν υποσχέθηκαν 224 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για τα περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους που εκτοπίστηκαν στον αγώνα κατά των Ταλιμπάν από την κυβέρνηση, ενω η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι οι μαχητές θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν μια μη βοήθεια!...Baghdad (Reuters) - βομβιστικές ενέργειες αυτοκτονίας σκότωσαν τουλάχιστον 22 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και τριών αμερικανών στρατιωτών, στην ιρακινή πρωτεύουσα και τη βόρεια πόλη του Κιρκούκ, κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας!..Camp Bondstell Κοσσυφοπέδιο (Reuters) - O Αμερικάνος Αντιπρόεδρος Joe Biden δήλωσε την Πέμπτη ότι πραγματική ολοκλήρωση μεταξύ των εθνοτικών στα Βαλκάνια θα μπορούσε να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι είχε εκτιμηθεί στο τέλος της δεκαετίας του 1990 στους πολέμους στην πρώην Γιουγκοσλαβία!...(CNN) - Πρόεδρος Obama την Πέμπτη υπερασπίστηκε την απόφασή του να κλείσει το στρατιωτικό κέντρο κράτησης στο Γκουαντανάμο στην Κούβα, λέγοντας ότι η φυλακή αυτή έχει κάνει τις ΗΠΑ λιγότερο ασφαλείς , και δυσκολότερη την υπόθεση της "ηθικής αρχής" στις ΗΠΑ!...Τζακάρτα, Ινδονησία (CNN) - Ο φόρος αίματος από τη συντριβή του στρατιωτικού αεροπλάνου μεταφορών των Ινδονησιακών γραμμών αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στους 99, ανακοίνωσε ο στρατός την Πέμπτη!...VENTURA, Καλιφόρνια - Άγνωστος τύπος ντυμένος στα μαύρα και φορώντας κράνος μοτοσικλέτας barged σε παραλιακό σπίτι της Ν.Καλλιφόρνιας μαχαίρωσε και μία έγκυο γυναίκα και σκότωσε τον άνδρα της, ενώ τα δυο τους παιδιά ήταν σε άλλα δωμάτια! Αυτό έγινε γνωστό αργά χθες την Πέμπτη. Το 9-χρονών αγόρι έτρεξε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, αφού πρώτα είδε τον εισβολέα και τον περιέγραψε! Η 11-χρονή αδελφή του κοιμόμουν σε άλλο δωμάτιο!!..

H εντυπωσιακότερη και σημαντικότερη κίνηση υπέρ των Ελληνικών θέσεων στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων τα τελευαταία χρόνια..


"Βοηθήστε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να καταλάβει πως δεν μπορεί να οικοδομηθεί μια εθνική ταυτότητα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας"

αναφέρει η επιστολή 220 ακαδημαικών απ΄όλο τον Κόσμο προς τον Πρόεδρο Ομπάμα!

Η επιστολή που έφτασε στον πρόεδρο Ομπάμα,στον αντιπρόεδρο Μπάιντεν,στη Χίλαρι Κλίντον, υπογράφεται από περισσότερους από 220 κορυφαίους ακαδημαικούς απ΄όλο τον κόσμο και αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων .
Οι ακαδημαικοί δεν απευθύνονται στον Πρόεδρο Ομπάμα ώστε να στηριξεί τις Ελληνικές θέσεις αλλά να βοηθήσει στον τερματισμό της παραχάραξης της Ιστορίας από την ΠΓΔΜ!
Η επιστολή ,η οποία κοινοποιήθηκε μέσω email και στο Greece Salonika, υπογράφεται από καθηγητές πανεπιστημίων όπως το Χάρβαρντ,το Πρίνστον,το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης,το Μπέρκλει,αλλά και πολλών ακόμα αξιολογότατων ιδρυμάτων από ΗΠΑ,Γερμανία,Ελβετία,Αυστρία,Ιταλία,Καναδά, με ένα κείμενο που δεν αφήνει αναπάντητο κανένα ερώτημα και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στη σκοπιανή προπαγάνδα των τελευταίων 18 χρόνων.
Καλείται η νέα Αμερικανική διακυβέρνση να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνσης Μπους ο οποίος με τη στήριξή του προς την ΠΓΔΜ βοήθησε στην αναθεώρηση της Ιστορίας και την υπεξαίρεση "από την κυβέρνηση των Σκοπίων από τα πιο γνωστά των Μακεδόνων, ο Μέγας Αλέξανδρος"!
Στη συνέχεια παραθέτουν ατράνταχτα ιστορικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ καταλήγουν στο ότι "ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, δεν ήταν σλάβος, καθώς οι Σλάβοι και η γλώσσα τους κατέθφασαν στην περιοχή 1.000 χρόνια αργότερα..."ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/05/blog-post_2172.html