Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

E-MAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?


Θα προσπαθησω να σας στελνω καθε μερα , εδω εχει ξεφυγει η κατασταση , οι αστυνομικοι μας λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα , οι αστυνομικοι με τα μηχανακια μας λενε οτι δεν τους δινουν εντολη , η πρεζα πουλιετε λες και ειναι καραμελες εχουμε τρελαθει λεμε να βγουμε και να κλεινουμε την πειραιως καθε μερα μηπως και μας δωσει κανει σημασια , χθες περασανε κατι τουριστες απο ενα διπλανο ξενοδοχειο και τους τα πηρανε ολα και μιλαμε για την πειραιως οχι σε κανα σοκακι και φυσηκα ξερετε για την σωκρατους για το παλιο εφετιο που ειναι μεσα στο κτιριο 600 ατομα και αλλα πολλα...

4 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ , ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ , ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ.
    Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ "ΜΠΟΚΟΤΑ"...
    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ!!!
    ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ" ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ??? ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ???

    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ???

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ??? ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο ιστολογίου μας: Ακούστε τον κόσμο επιτέλους. Ακούστε τους Έλληνες. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ο Έλληνας στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας; Δεν ντρέπεστε καθόλου τα 2 κυβερνητικά κόμματα; Δεν ντρέπεστε καθόλου ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που ακόμα και μετά τα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες χθες και σήμερα, που είναι μόνο η αρχή, συνεχίζετε να κατονομάζετε ως ακραία λύση την ποσόστωση σε διάφορες εκπομπές; Δεν ντρέπεστε που κάνετε τον Έλληνα να αισθάνεται ξένος στην πατρίδα του; Τολμάτε και μιλάτε για φιλανθρωπία εσείς;; Που μένετε όλοι μακριά από την εστία των γεγονότων που συμβαίνουν καθημερινά με τους λαθρομετανάστες; Γιατί κοροϊδεύετε τους Έλληνες ψευτοφιλάνθρωποι και ψευτοπροοδευτικοί; Η κατάσταση αυτή από εδώ και πέρα θα γυρίσει εναντίων των Ελλήνων καθαρά. Και μόνο τότε οι Έλληνες θα αφυπνισθούν και θα καταλάβουν τι πρεσβεύουν ορισμένοι "φιλάνθρωποι". Ας ελπίσουμε όταν θα γίνει αυτό να μην είναι αργά για την Ελλάδα μας!! Αφυπνισθείτε Έλληνες!
    ..(( Λ ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια ειναι η λυση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ολο μαυρο στις εκλογες ρε με τα μουνοπανα που ξεπουλανε την χωρ μας. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .. δεν αντεχουμε να βλεπουμε την Ελλαδα να διαλυεται.. η οργη μας θα ερθει συντομα και θα τριβετε τα ματια σας

    http://ellas-afipnisi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή