Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ 24 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟ ΜΑNΧΑΤΑΝ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1626 Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΙΤΕΡ ΜΙΝΟΥΙΤ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΓΙΑ 24 ΔΟΛ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

Συλλήψεις για ηρωίνη στη Λάρισα-ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ

7.500 ΔΟΣΕΙΣ, ΑΞΙΑΣ 150.000 ΕΥΡΩ

Στη σύλληψη τριών ατόμων που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και τον εντοπισμό μισό κιλού ηρωίνης κατέληξε αστυνομική επιχείρηση xθeς τη νύχτα στην περιοχή της Λάρισας.
Η ηρωίνη που κατασχέθηκε, υπολογίζεται ότι ισοδυναμεί με 7500 δόσεις, η δε αξία της στη λιανική θα έφτανε στις 150.000 ευρώ. Αστυνομικοί , μετά από συστηματική έρευνα, κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα αλβανικής καταγωγής -ηλικίας 20 και 24 ετών – και έναν έλληνα – ηλικίας 34 ετών- κατοίκους Λάρισας. Στην κατοχή του 20χρόνου βρέθηκε ποσό 3000 ευρώ που –όπως υπολογίζουν οι αστυνομικοί – ήταν το ημερήσιο έσοδο από την πώληση ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά ήταν θαμμένα σε ερημική αγροτική περιοχή του Συκουρίου. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως η ηρωίνη που βρέθηκε είναι μέρος μεγαλύτερης ποσότητας, που διακίνησαν. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι δυο αλβανοί ήταν προμηθευτές ναρκωτικών πολλών τοξικομανών από το Βόλο.

ENET

Περιθώριο δύο εβδομάδων έδωσαν οι Ευρωπαίοι στην Αλβανία

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Οι Ευρωπαίοι έδωσαν προθεσμία δύο εβδομάδων στους Αλβανούς ηγέτες για να διευθετήσουν την πολιτική κρίση στην Αλβανία. Ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα και ο Εντι Ράμα συναντήθηκαν στο Στρασβούργο υπό την αιγίδα του ευρωπαίου επίτροπου αρμόδιου για την διεύρυνση Στέφαν Φουλ...



...Οι αλβανικές αρχές απορρίπτουν το αίτημα της αντιπολίτευσης για νέα καταμέτρηση των ψήφων για τις εκλογές της 28ης Ιουνίου με το αιτιολογικό ότι αυτό πρέπει να αποφασιστεί μόνο από τη Δικαιοσύνη.

Η αντιπολίτευση σε αντίποινα απέχει από τη ψηφοφορία στην αλβανική Βουλή, μην αφήνοντας την κυβέρνηση να νομοθετήσει.

Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Λαμόγιο και η Σάρα Φέργκιουσον...


Ζήτησε 500.000 λίρες για να "κλείσει" συνάντηση με τον πρίγκιπα Άντριου.Άνω - κάτω η Βρετανία...

Από το http://www.cosmo.g/

Αποκαλυπτικό βίντεο της πρώην Δούκισσας της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον, να προσφέρει σε δημοσιογράφο που παρίστανε επιχειρηματία, την προνομιακή πρόσβασή της στον πρώην σύζυγό της, πρίγκηπα Άντριου της Αγγλίας έχει αναστατώσει τη Βρετανία.
Η είδηση και το βίντεο της Σάρα Φέργκιουσαν να κλείνει συμφωνία έναντι αδρού χρηματικού ποσού, ύψους 500.000 λιρών (575.000 ευρώ) προκειμένου να συστήσει το δημοσιογράφο στον πρώην σύντροφό της κάνει το γύρω του κόσμου.
Το βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα (23/5) η κυριακάτικη News of the World απεικονίζει την...
50χρονη Σάρα Φέργκιουσον να ζητά 500.000 λίρες από το δημοσιογράφο. Στη συνάντηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Σάρα Φέργκιουσον είχε δεχθεί προκαταβολή 40.000 δολαρίων, και αναφώνησε, αφού είχε τα χρήματα στο χέρι, «μπορώ να σας ανοίξω διάπλατα όλες τις πόρτες που θέλετε».
«500.000 λίρες, όποτε μπορείτε, στο όνομά μου», τονίζει η πρώην Δούκισσα, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η News of the World. Όπως σημείωσε, τα χρήματα θα μεταφέρονταν στον βρετανικό τραπεζικό λογαριασμό της και θα της καταβαλλόταν και προμήθεια για τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες που θα κλείνονταν με τον Άντριου, ο οποίος από το 2001 αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις.
Ενώ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας επισημαίνεται πως ο πρίγκιπας Άντριου δεν γνώριζε τίποτε για τη συναλλαγή, η Σάρα Φέργκιουσον στο βίντεο αναφέρει πως ο Άντριου καθόρισε το ποσό των 500.000.
“Γνωρίζει πως πρέπει να με βοηθήσει γιατί σήμερα δεν έχω χρήματα. Λοιπόν, εάν θέλετε να τον συναντήσετε για τις υποθέσεις της, φροντίστε εμένα και εκείνος θα φροντίσει εσάς. Θα βγάλετε δύο φορές αυτά τα χρήματα”, φέρεται να δηλώνει στον δημοσιογράφο, τον οποίο συνάντησε δύο φορές (μία σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και άλλη μία σε ιδιωτική λέσχη στο Λονδίνο) προτού μεταβεί στο διαμέρισμα όπου έγινε η συναλλαγή.

Γιατί ήμαστε κορόιδα εμείς οι 'Ελληνες καταναλωτές

Όλοι οι κλάδοι είναι οργανωμένοι και ενωμένοι.
Είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, είναι οργανωμένοι και ενωμένοι.
Ιδού δύο από χιλιάδες παραδείγματα.

1) Οι καλοί μας φίλοι Ταξιτζήδες

Σε καμία χώρα του πολιτισμένου ημισφαιρίου δεν σταματάς ελεύθερο ταξί ρωτώντας τον ταξιτζή με υπόκλιση αν τον βολεύει η κατεύθυνσή σου, για να μπεις στο ταξί του να σε πάει στον προορισμό σου, κάνοντας στην διαδρομή περισσότερες στάσεις από ένα λεωφορείο.
Το πόσο ισχυρή είναι η ενότητα του κλάδου τους φάνηκε από την αδυναμία του κράτους να τους αποκλείσει από τις λεωφορειολωρίδες.
Έχουν καταφέρει να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες και εμείς οι υπόλοιποι με σκυμμένο το κεφάλι τους αποδεχόμαστε.
Γιατί; Γιατί είμαστε κορόιδα ......

2) Οι καλοί μας φίλοι οι Φουρναραίοι

Κάνουν τριμερή συνάντηση α) Κρατικός Εκπρόσωπος

β) Εκπρόσωπος Σιτοπαραγωγών

γ) Εκπρόσωπος Αρτοποιών

και αποφασίζουν για την διαμόρφωση του ψωμιού.

Ερήμην του καταναλωτή.

Τον αγνοούν παντελώς.

Τον ειδοποιούν δε, ότι θα πρέπει να αγοράσει για τρεις μέρες ψωμί όσο θα διαρκέσει η απεργία.

Εμείς τα κορόιδα φυσικά τρέχουμε να πάρουμε ψωμί για 3 και για 4 μέρες.

Ας μην ξεχνάμε ότι ζητάμε 1 κιλό ψωμί και μας δίνουν μία φραντζόλα που ζυγίζει 700 γραμμάρια .

Μία φορά σε έναν φούρνο ζήτησα 700 γραμμάρια ψωμί και με κοίταγε ο υπάλληλος σαν εξωγήινο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το κόψει και ότι πουλάει την φραντζόλα ολόκληρη!! Νόμισε ότι δεν είχα αρκετά χρήματα και του ζητούσα να κόψει από την φραντζόλα ...........

Σε άλλο φούρνο ζήτησα δύο φραντζόλες χωριάτικο και με ρωτάει ο υπάλληλος:

''Του κιλού'' ;

"Γιατί έχεις και του κιλού"; του απάντησα.

Και αυτός με κοιτούσε σαν εξωγήινο.

Γιατί; Γιατί είμαστε κορόιδα ......



Κάποτε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης απεφάσισε ο κυβερνήτης να αυξήσει την βενζίνη για λίγα cents για να καλύψει κάποιες ανάγκες.

Ο εκεί σύλλογος αυτοκινητιστών και καταναλωτών (που εμείς οι έξυπνοι τους λέμε αμερικανάκια) δεν δέχθηκε αυτή την αύξηση και αποφάσισαν την ακινητοποίηση όλων των αυτοκινήτων για μία ώρα όπου και αν βρίσκονταν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Άπαντες σταμάτησαν την συγκεκριμένη ώρα τα αυτοκίνητά τους.

Η Νέα Υόρκη παρέλυσε.

Αποτέλεσμα ήταν να παρθεί πίσω άρον άρον η απόφαση της αύξησης της βενζίνης.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα? (να θυμηθούμε ότι όταν οι καταναλωτικές οργανώσεις αποφασίζουν μποϋκοτάζ στα σούπερ μάρκετ, όλοι τρέχουν να ψωνίσουν τα πάντα την προηγούμενη μέρα;)

............

Όχι, ε;

...........

Το ίδιο πιστεύω και εγώ.

Γιατί; Γιατί είμαστε κορόιδα ......

Ό,τι και να λέμε είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα καταναλωτών του δυτικού ημισφαιρίου.

.............................................

Ζητάτε τουλάχιστον, για κάθε ευρώ που φεύγει από το πορτοφόλι σας, απόδειξη.

Ανεξάρτητα αν θα οφεληθείτε εφοριακά.

Ας ζητάμε απόδειξη για να έχουμε την ηθική ικανοποίηση ότι δεν είμαστε το μοναδικό μεγάλο κορόιδο που πληρώνει εφορία.

Ας κάνουμε τους συλλόγους καταναλωτών πιο ισχυρούς

Ας αρχίσουμε επιτέλους να σκεφτόμαστε ομαδικά.

Όπως κάνουν όλοι αυτοί που μας εκμεταλλεύονται.

Προωθώντας αυτό το μήνυμα στους φίλους μας, κάνουμε μια μικρή αρχή στην προσπάθεια να μην συγκαταλεγόμαστε στα κορόιδα....

Οδήγηση: Tα 7 'θανάσιμα' αμαρτήματα





Τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα έχουν γίνει εθνικό πρόβλημα στη χώρα μας. Μπορεί να παραπονιόμαστε για τους κακοτράχαλους δρόμους της Αθήνας και των περιχώρων και να αποδίδουμε τις περισσότερες φορές σε αυτούς τα αίτια των δεκάδων ατυχημάτων που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά κύριοι υπαίτιοι είμαστε τις περισσότερες φορές εμείς.

Σκεφτείτε πόσες φορές περάσατε με κόκκινο, αμελήσατε να φορέσετε ζώνη ασφαλείας ή οδηγήσατε όντας ξενυχτισμένοι. Κακά τα ψέματα, ιδανικοί οδηγοί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν. Όλοι κάνουμε λάθη στην οδήγηση (εκούσια ή ακούσια) που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να αποβούν θανατηφόρα για εμάς, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς. Τα παρακάτω είναι από τα πιο σοβαρά και συνήθως αποτελούν αιτία για τα περισσότερα τροχαία. Μάθετε ποια είναι και οδηγήστε με περισσότερη ασφάλεια.

Παραβίαση κόκκινου

Πρόκειται για μια καθαρά θανατηφόρα παράβαση. Πολλές φορές έχουμε μπει στον πειρασμό να περάσουμε με κόκκινο αφού 'από το άλλο φανάρι δεν υπάρχει ψυχή', κυρίως τα βράδια που η κίνηση είναι ελλατωμένη. Νιώθουμε χαζοί να περιμένουμε να ανάψει το πράσινο, ενώ ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να έρθει κανείς από την άλλη. Η παραβίαση όμως μπορεί να γίνει κάλιστα συνήθεια και η κακιά στιγμή δεν είναι δύσκολο να έρθει. Σημειωτέον, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει και τα 700 ευρώ για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, αν και έχει μικρή αξία σε σχέση με τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια παράβαση.

Αλλαγές λωρίδας

Ακούγεται απλό, αλλά οι απρόσεκτες αλλαγές λωρίδας είναι από τους No.1 κινδύνους ατυχήματος. Σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα, μεγάλος αριθμός τροχαίων οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι οδηγοί δεν άλλαζαν προσεχτικά λωρίδα ή απλά αφηρημένοι δεν μπορούσαν να παραμείνουν στην ίδια. Σύμφωνα μάλιστα με τον ΚΟΚ, η συνεχής αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας ή η κίνηση στη διαχωριστική γραμμή είναι παράβαση. Επίσης, σημαντική θεωρείται η χρήση του φλας που ενημερώνει τόσο τους πίσω όσο και τους εμπρός για τις προθέσεις μας. Με το φλας δεν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αλλαγή λωρίδας, αλλά ΖΗΤΑΜΕ από τα οχήματα που μας ακολουθούν να μας αφήσουν να αλλάξουμε.

Οδηγώντας κουρασμένοι

Οι ειδικοί λένε ότι το να οδηγείς νυσταγμένος είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ. Τραβηγμένο; Όχι και τόσο αν αναλογιστούμε ότι μεγάλος αριθμός ατυχημάτων, κυρίως το βράδυ, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι οδηγοί κυριολεκτικά... κοιμήθηκαν πάνω στο τιμόνι. Όπως συμβαίνει με το αλκοόλ, έτσι και η νύστα επηρεάζει την όραση και μειώνει το χρόνο αντίδρασης.

Σε έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, ένα 34% των οδηγών είπαν πως όταν οδηγούν νιώθουν τα μάτια τους ξερά ή κουρασμένα, ενώ το 25% παραδέχτηκε πως συχνά νιώθει κόπωση την ώρα της οδήγησης και το 18% ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει την προσοχή του σε αυτήν. Παρόμοιος κίνδυνος υπάρχει και με την οδήγηση χωρίς γυαλιά οράσεως. Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από μικρή μυωπία για την οποία δεν φορούν γυαλιά, αυξάνοντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Τι πρέπει να κάνετε; Να επισκέπτεστε 1 φορά τον χρόνο τον οφθαλμίατρο για εξετάσεις, να φοράτε πάντα τα γυαλιά μυωπίας ακόμα και αν είναι μικρού βαθμού και να κάνετε στάσεις ανά 2 ώρες σε μεγάλα ταξίδια για να ξεκουραστείτε.

Αλκοόλ και οδήγηση

Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις των αλκοολούχων ποτών στην οδήγηση, αλλά δείχνουμε να τις αγνοούμε επιδεικτικά. 'Θα πιω λιγάκι και θα είμαι μια χαρά'. Πόσες φορές έχετε ακούσει ή πει αυτήν τη 'μεγαλειώδη' φράση; Καμία ποσότητα αλκοόλ δεν μπορεί να θεωρηθεί 'λιγάκι' και κανένα ποτό δεν είναι εντελώς ακίνδυνο. Ακόμη και ένα αλκοολούχο ποτό είναι αρκετό για να επηρεάζει σοβαρά την ικανότητά σας να οδηγείτε καλά, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να προκαλέσετε θανατηφόρο ατύχημα.

Σύμφωνα με μελέτες, ένα ποτήρι μπίρα ή μια μεζούρα ενός άλλου αλκοολούχου ποτού, λικέρ ή ουίσκι, αυξάνει το περιεχόμενο σε αλκοόλ του αίματος σε σημείο που να είναι αρκετό για να διπλασιαστεί ο κίνδυνος θανάτου σε οδικό δυστύχημα με εμπλοκή ενός μόνο αυτοκινήτου. Ο συνδυασμός μάλιστα αλκοόλ με στέρηση ύπνου ή φάρμακα μπορεί να έχει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Γι'αυτό πριν τις εξόδους το καλύτερο είναι να αποφασιστεί από πριν ότι κάποιος από την παρέα δεν θα καταναλώσει καθόλου αλκοόλ και θα σας γυρίσει με ασφάλεια σπίτι σας.

Υπερβολική ταχύτητα

Η 'γκαζωμένη' οδήγηση, η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, αλλά και η ανάπτυξη μεγαλύτερης ταχύτητας από αυτή που επιτρέπεται σε κάποιον δρόμο, είναι η δεύτερη σημαντικότερη αιτία θανάτου στα οδικά δίκτυα. Στις χειρότερες περιπτώσεις, οι θάνατοι είναι περισσότεροι όταν οι οδηγοί δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας. Η τήρηση του ορίου ταχύτητας είναι αρκετές φορές παρεξηγημένη. Τα όρια των 20χλμ. την ώρα είναι για πολλούς ένα κακόγουστο ανέκδοτο, που φτάνει στο τέλος του όταν 100μέτρα παρακάτω από την πινακίδα παραμονεύει η αστυνομία για να κόψει κλήσεις 'υπερβολικής ταχύτητας'.

Κρύβουν όμως μια 'πικρή' αλήθεια: Η απόσταση ακινητοποίησης ενός οχήματος που κινείται με 50 χιλ./ώρα είναι 14 μέτρα και εκείνου που κινείται με 100 χιλ./ώρα είναι 120 μέτρα. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι ακόμα και με 40χλμ/ ώρα αν κινούμαστε, η πλήρης ακινητοποίηση του οχήματος δεν είναι δυνατόν να γίνει ακαριαία. Η τήρηση των ορίων ταχύτητας είναι η μόνη εγγύηση για να μπορέσουμε να σταματήσουμε έγκαιρα.

Ζώνη ασφαλείας

Ακόμα ένα χιλιοειπωμένο θέμα που συνεχίζουμε να το αγνοούμε επιδεικτικά ακόμα και σήμερα μετά από τόσους θανάτους στην άσφαλτο. Σε περίπτωση δυστυχήματος, η ζώνη μας κρατά στη θέση μας, ώστε να μην κάνουμε 'βαρελάκια' μέσα στο αμάξι. Επίσης, αποτρέπει το ενδεχόμενο να πεταχτούμε εκτός αμαξιού από το παρμπρίζ, γεγονός που οδηγεί συνήθως σε ακαριαίο θάνατο. Έρευνες δείχνουν ότι το 80% των θανάτων και οι πλείστοι σοβαροί τραυματισμοί των ατόμων που βρίσκονταν σε θέση οδηγού ή συνοδηγού (μπροστινές θέσεις), θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν οι επιβάτες μπροστινών και πίσω θέσεων είχαν φορέσει τη ζώνη τους.

Απρόσεχτη οδήγηση

Η κατανάλωση φαγητού, το κινητό, τα sms και η ενασχόληση με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου συνδέονται με μία γενικότερη απροσεξία στην οδήγηση που χαρακτηρίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο.

Μάταια η τροχαία έχει θεσπίσει τσουχτερά πρόστιμα για όσους μιλάνε στα κινητά. Οι περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν κατά κόρον το κινητό ενώ οδηγούν. Πόσες φορές σας έτυχε να αποσπαστείτε στιγμιαία από ένα μήνυμα, ή να πάτε να απαντήσετε αγνοώντας ότι ο μπροστινός σας έχει σταματήσει; Ή ότι έχει ανάψει κόκκινο;
Παραπάνω από 4.000 θάνατοι σε ατυχήματα στις ΗΠΑ οφείλονται σε απρόσεχτη οδήγηση. Και για όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές ανακουφισμένοι, πιστεύοντας ότι η χρήση ενός hands free bluetooth θα τους... λύσει τα χέρια, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Οι ειδικοί λένε ότι η χρήση hands free δεν ελλατώνει σημαντικά τον κίνδυνο ατυχήματος.

"Η κατάσταση με τους ναρκομανείς και αλλοδαπούςστο κέντρο της Αθήνας έχει ξεπεράσει κάθε όριο"

"Είχα ακούσει και διαβάσει για πολλές περιπτώσεις επιθέσεων σε ανύποπτους περαστικούς, αλλά σήμερα το πρωί ήταν η σειρά μου να ζήσω κάτι παρόμοιο.

Βρισκόμουν με το αυτοκίνητό μου στο φανάρι της οδού Σοφοκλέους και στη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο.

Τότε ένας αλλοδαπός ναρκομανής μου ανοίγει την πόρτα του οδηγού, προσπαθώντας να με βγάλει έξω, ενώ ένας συνεργός του την ίδια στιγμή ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και ψάχνει να βρει αν έχω μέσα στο αυτοκίνητο οτιδήποτε που μπορεί να μου πάρει (ευτυχώς δεν είχα τίποτα).

Η σωματική μου διάπλαση, μου επέτρεψε να αμυνθώ και τελικά με σχετική ευκολία τα έβγαλα πέρα και με τους δύο, αφού βέβαια είχα την τύχη να μην οπλοφορούν. Το τι θα γινόταν πάντως αν στη θέση μου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος ή μια γυναίκα, μπορείτε εύκολα να το φανταστείτε.

Σημειωτέον, ότι κάθε φορά που περνάω από το συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει μια κλούβα της αστυνομίας, που όμως σήμερα δεν ήταν εκεί.

Γράφω για το περιστατικό που μου συνέβη, όχι για να βρω το δίκιο μου, ή να επιρρίψω ευθύνες στην αστυνομία, το κράτος κλπ. για το χάλι που βιώνουμε καθημερινά στην Αθήνα. Το έχουμε πάρει απόφαση πλέον, ότι με τόση εγκληματικότητα γύρω μας, η σωματική μας ακεραιότητα ή η ζωή μας εξαρτάται από την τύχη και (όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν) από εμάς τους ίδιους.

Τα γράφω όμως για να τα διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μου, ώστε να έχουν το νου τους, γι' αυτό και διάλεξα το δικό σας blog, που έχει τεράστιο αναγνωστικό κοινό.

1. Αποφεύγετε να περνάτε από κάθε ύποπτο σημείο, αν και δεν ξέρω πλέον ποιά σημεία ΔΕΝ είναι ύποπτα.
2. Αν πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε από εκεί, επειδή δεν υπάρχει άλλος δρόμος, φροντίστε να έχετε κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας και τις πόρτες ασφαλισμένες.
3. Μην αφήνετε σε κοινή θέα αντικείμενα που τραβούν το βλέμμα, ή - ακόμη καλύτερα - μην τα έχετε καν μαζί σας.
4. Καλή τύχη, γιατί εκεί που φτάσαμε, σίγουρα κάποια στιγμή θα τη χρειαστείτε.

Αυτή δυστυχώς είναι η Αθήνα μας και η Ελλάδα μας εν έτει 2010, έτσι όπως μας τις κατάντησαν. Από λίκνο του πολιτισμού και του φωτός, σε τόπο διαφθοράς, βίας και φόβου για το συνάνθρωπο."

Μπράβο στον ανίκανο κακλαμάνη και στον φίλο των αναρχικών δολοφόνων Χρυσοχοίδη. ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από Alexandros

΄΄ΕΙΡΗΝΙΚΑ΄΄ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών είναι η δολοφονία ενός Αλβανού υπηκόυ το βράδυ του Σαββάτου από ομόεθνό του σε καφενείο της οδού Θησέως 123, στην Καλλιθέα.Δύο άτομα, πιθανόν Αλβανοί, λογομάχησαν με το θύμα και στη συνέχεια, ο ένας τον πυροβόλησε.

Οι δράστες διέφυγαν και το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

«Εμφύλιος» Αριζόνας-Λος Άντζελες για τους μετανάστες ...


Με μπλακάουτ απειλεί η Αριζόνα την πόλη του Λος Άντζελες επειδή έχει κηρύξει μποϊκοτάζ στα προϊόντα της ως αντίδραση για το νέο μεταναστευτικό νόμο της πολιτείας.
Η Αριζόνα απείλησε να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο Λος Αντζελες, αν και η απειλή θεωρήθηκε νομικά αβάσιμη.
«Αν ένα μποϊκοτάζ είναι...
αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, ευχαρίστως θα ενθαρρύνω τις αρχές της Αριζόνας να επαναδιαπραγματευτούν τις συμφωνίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε το Λος Άντζελες να παίρνει ρεύμα από την Αριζόνα», έγραψε σε επιστολή του στέλεχος της επιτροπής που εποπτεύει τις ΔΕΚΟ της πολιτείας.

Η επιστολή απευθύνεται στο δήμαρχο του Λος Άντζελες, Αντόνιο Βιλαραϊγόσα που απάντησε σε δήλωσή του ότι «δεν θα απαντήσει σε απειλές από μία πολιτεία που απομονώθηκε από την υπόλοιπη Αμερική η οποία τιμά την ελευθερία και τα βασικά πολιτικά δικαιώματα».

Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα «Guardian» η απειλή είναι αβάσιμη αφού όχι μόνο δεν μπορεί να την υλοποιήσει η Αριζόνα αλλά και γιατί η Καλιφόρνια κατέχει πολλά από εργοστάσια παραγωγής.

Είχε προηγηθεί πρόταση για μποϊκοτάζ στην Αριζόνα και στις επιχειρήσεις της, πράγμα που έσπευσαν να υλοποιήσουν αρκετές πόλεις στις ΗΠΑ.

Η νομοθεσία που εισήγαγε τον Απρίλιο η Αριζόνα επιτρέπει στις αρχές να σταματούν ακόμα και χωρίς να έχουν διαπράξει κάτι αξιόποινο και να ζητούν χαρτιά από κάθε μετανάστη που θεωρούν ότι είναι παράνομα στην πολιτεία. Αν και η πολιτεία μετρίασε κάποιες από τις διατάξεις, ο νόμος –που θα τεθεί σε ισχύ στις 29 Ιουλίου - θεωρείται ρατσιστικός και αντισυνταγματικός.

Τον περασμένο μήνα, εκατομμύρια άτομα συμμετείχαν σε μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Αμερική εναντίον του νόμου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την ανησυχία του για τις διατάξεις του ενώ αντιδράσεις καταγράφηκαν και από το Μεξικό, χιλιάδες πολίτες του οποίου ζουν και εργάζονται στην Αριζόνα.
NEA.

ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ-"ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ" ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1930

Εξώδικο κατά των Βουλευτών για την πρόσληψη 232 υπαλλήλων στην Βουλή



Εξώδικη διαμαρτυρία της Γεωργίας Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου π. Νομικού συμβούλου Δήμου Βούλας έναντι της Βουλής των Ελλήνων για την πρόσληψη 232 υπεράριθμων υπαλλήλων στην Ελληνική Βουλή.

«Με την παρούσα μου διαμαρτύρομαι εντονότατα σε εσάς, διά την εκ μέρους του Κοινοβουλίου, πρόσληψη, λίαν προσφάτως, 232 νέων υπαλλήλων, πλέον των ήδη υπεραρίθμων ...
υπαρχόντων, για τους οποίους μάλιστα δεν επαρκούσαν και δεν επαρκούν και τα έδρανα!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα ως απλή Ελληνίδα, φορολογούμενη πολίτις, η οποία, μαζί με τους υπολοίπους συμπολίτες μου, καλούμεθα, σ´ αυτήν την οικονομική κρίση, (την οποία δημιουργήσατε ΕΣΕΙΣ , κατά κύριον λόγον) να μειώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, υποβαλλόμενοι σε περικοπές μισθών και δώρων και καταβάλλοντες πληθώρα εμμέσων φόρων, που θα κάνουν το ακριβό κόστος ζωής μας, ακόμη ακριβότερο, πλέον των λοιπών αμέσων φόρων που έχετε ήδη εξαγγείλει!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα διότι ενώ η Κυβέρνηση δια στόματος του Πρωθυπουργού, πάγωσε τις προσλήψεις στο Δημόσιο, εσείς πίσω από την πλάτη μας, προβήκατε στην πρόσληψη των δικών σας παιδιών, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν υπήρχε νομοθετική ρύθμιση (του Σιούφα) και ότι δήθεν δεν μπορείτε να την αγνοήσετε! Εσείς που έχετε, ήδη, συλλήβδην, αγνοήσει και εν τη πράξει, καταργήσει πολύ περισσότερους από έναν Νόμους θεμελιωτικούς υφισταμένων από παλιά εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων!!!

Διαμαρτύρομαι για μένα ατομικώς αλλά και για τις λοιπές Ελληνίδες μάνες, που βλέπουμε τα παιδιά μας να αγωνιούν καθημερινώς, αναζητώντας μια θέση εργασίας, μια οποιαδήποτε, παρά τα πτυχία τους, θέση εργασίας και να μην μπορούν να την έχουν!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα, διότι μας εμπαίζετε για μια ακόμη φορά, ασύστολα!

Κύριοι,
Αν και το γνωρίζετε καλώς, οι Νόμοι ΚΑΤΑΡΓΟΎΝΤΑΙ από άλλους, νέους Νόμους, που ρυθμίζουν διαφορετικώς την ίδια περίπτωση. Είναι τα Νομικά, που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής! Θα μπορούσατε, λοιπόν, εάν το θέλατε, με νεώτερο Νόμο να καταργήσετε την όποια νομοθετική ρύθμιση και να παγώσετε τις προσλήψεις και των δικών σας παιδιών! Δεν το κάνατε! Επιλέξατε δύο μέτρα και δύο σταθμά! Όπως πάντα! Όπως και με τις αποζημιώσεις σας, τις συντάξεις σας, τις κρατήσεις σας, τα προνόμιά σας!
Κύριοι, ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να χρισθείτε Ηγεμόνες μας; Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να κάνετε την Ελλάδα φέουδό σας και εμάς, φόρου υποτελείς στα κελεύσματά σας; Πού είναι επιτέλους η αρχή της ισότητας, της ισονομίας, των ίσων ευκαιριών στην εργασία; Πού είναι επιτέλους η Δημοκρατία, την οποίαν, σας επιλέξαμε να υπηρετείτε; Και που με την προκλητική συμπεριφορά σας, παραβιάζετε κατ´ επανάληψη!
Επειδή, η συμπεριφορά σας αυτή δεν συνάδει ούτε με την ιδιότητά σας ούτε και με το
λειτούργημά σας, διαμαρτύρομαι για πολλοστή φορά ενώπιόν σας και ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Όπως, εντός μιας (1) εβδομάδος, από την γνωστοποίηση της παρούσας μου, προβείτε στις κάτωθι ενέργειες:

1) Δώσετε στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα των υπαλλήλων της Βουλής και των νεοπροσληφθέντων.

2) Μας γνωρίσετε τι είδους έργον επιτελούν ακριβώς και ποιά ανάγκη επέβαλε την πρόσληψη νέων, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, σε περίοδο λιτότητος, για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Δικαιούμαστε, εν πάσει περιπτώσει, ως φορολογούμενοι σκληρά πολίτες, να γνωρίζουμε πού πάνε τα χρήματά μας!
Άλλως, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, τείνοντος, στον, δια της εφαρμογής των προβλεπομένων νομίμων κυρώσεων, εξαναγκασμόν σας σε συμμόρφωση, προς όσα ανωτέρω αναφέρω και αιτούμαι».

Όπως προκύπτει από τις προσλήψεις «Πρωταθλητής» των διορισμών, αναδεικνύεται ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας.

Το σκάνδαλο άρχισε με τη Ν.Δ. συνεχίζεται με αμείωτη ένταση επί ΠΑΣΟΚ και εν μέσω «θυσιών» του λαού, οι εθνοπατέρες βολεύουν τις κόρες, τους γιους, τους συγγενείς και τους στενούς τους συνεργάτες. Ούτε καν η οικονομική κρίση και τα μέτρα που γονατίζουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς δεν αγγίζουν το φιλότιμό τους.

Όχι απλώς με διακομματική συναίνεση διατηρούν τους 16 μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι Έλληνες υπάλληλοι, αλλά ακόμη και τώρα εξοφλούν κομματικά γραμμάτια από το παρελθόν μονιμοποιώντας ακόμα 232 άτομα.

Πρόκειται στην πλειονότητά τους για άτομα που απασχολούσαν οι βουλευτές και τα κομματικά γραφεία με καθεστώς μετακλητού υπαλλήλου, αλλά τον Ιούνιο του 2008 ο κ. Σιούφας ψήφισε διάταξη προκειμένου μετά τις εκλογές να περάσουν στο ειδικά προνομιούχο καθεστώς του υπαλλήλου της Βουλής. Έτσι, ο αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής αυξήθηκε και από 1.600 που ήταν ξεπέρασε τους 1.800, τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός σε περίοδο κρίσης. Οι περισσότεροι, μάλιστα, εξ αυτών είναι αργόμισθοι, αφού δεν υπάρχει δουλειά στη Βουλή για τόσους υπαλλήλους. Παρότι είναι υπεράριθμοι, εξακολουθούν να αμείβονται για υπερωριακή απασχόληση και να παίρνουν οδοιπορικά. Το μόνο που κατάφερε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ήταν να μειώσει τα επιδόματα, τις ώρες υπερωρίας και τα οδοιπορικά τους.

Σε αυτό το ρουσφετολογικό όργιο πρωτοστατεί η Ν.Δ., με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή πρωταγωνιστή. Την ώρα που ο κ. Καραμανλής έλεγε τον ελληνικό λαό προεκλογικά ότι «ο μεγάλος ασθενής είναι το Ελληνικό Δημόσιο», άνοιγε τον δρόμο για να μετατεθούν στη Βουλή οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο «κομπιουτεράς» του Μαξίμου, η ιδιαιτέρα γραμματέας του και σύζυγος του Γιάννη Αγγέλου, αλλά και η ιδιαιτέρα γραμματέας του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Συνολικά ο κ. Καραμανλής, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., φόρτωσε τη Βουλή με περισσότερα από 30 άτομα. Περισσότερους, όμως, υπαλλήλους βόλεψαν ο Πρόεδρος της Βουλής την περίοδο 2007-2009 κ. Σιούφας και ο γενικός του γραμματέας Νίκος Στεφάνου. Μάλιστα, βολεύτηκε και ο ίδιος ο κ. Στεφάνου.

Οι διορισμοί του κ. Σιούφα δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των τελευταίων 232, όπου ξεπερνούν τους 30. Στα δύο χρόνια της θητείας του βόλεψε μεγάλο αριθμό υπαλλήλων σε σημείο που οι συνάδελφοί του να λένε ειρωνικά ότι «τα καραγκούνικα που μιλάνε στην Καρδίτσα θα πρέπει να καθιερωθούν ως επίσημη διάλεκτος της Βουλής».

Περισσότερα από 20 άτομα έχει στον κατάλογο που δημοσιεύεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί Ν.Δ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο οι άνθρωποι του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ώρες πριν είχε καταγγείλει το Δημόσιο αλλά διορίζοντας από την πίσω πόρτα τους δικούς του ανθρώπους. Το μερίδιό τους έχουν και όσοι διατέλεσαν αντιπρόεδροι της Βουλής. Ορισμένοι, μάλιστα, διόρισαν και τα παιδιά τους. Η ´Ελσα Παπαδημητρίου έβαλε την κόρη της Μικέλα. Μεγάλο αριθμό διορισμών έκανε και ο Γιάννης Τραγάκης, μεταξύ των οποίων η νύφη του και αρκετοί Πειραιώτες από την εκλογική του περιφέρεια.

Ο ι διορισμοί είναι διακομματικοί και στον κατάλογο ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το δικό τους μερίδιο έχουν τόσο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει, επίσης, τακτοποιήσει δικούς του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος έβαλε κόσμο στη Βουλή, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης έχει διορίσει μέσω του πρώην αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη τον γιο του.

Συνεργάτες του έχει διορίσει και ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Τρικάλων Σωτήρης Χατζηγάκης όπως φαίνεται στον πίνακα.



http://www.trikalanews.gr/

Πάτερ Αντώνιος: Ο Ελληνας "άγιος" της Ουγκάντας

Στο χωριό Μόντε της Ουγκάντας, στην Ανατολική Αφρική, ένας ορθόδοξος ιεραπόστολος μαζί με την οικογένειά του δίνει καθημερινή μάχη με την πείνα, το AIDS, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Εχει αγκαλιάσει περίπου τετρακόσια ορφανά παιδιά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα συντηρήσει με συσσίτιο, ελληνικά ...
γράμματα και τον Λόγο του Χριστού, φυτεύοντας στις παιδικές ψυχές τους τον σπόρο της ελπίδας.

«Κάθε μέρα σκέφτομαι και προσεύχομαι για την Ελλάδα» μας λέει ο πάτερ Αντώνιος, ο Ελληνας ιερέας που έφυγε από τη χώρα μας πριν από έξι χρόνια. Πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και μαζί με την παπαδιά και τα παιδιά τους να εγκατασταθούν στην Ουγκάντα. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ είναι πολλά. Μόνον ο Θεός μπορεί να δώσει τη δύναμη να τα βγάλουμε πέρα. Ο χειρότερος εχθρός μας είναι οι ασθένειες που σκοτώνουν τα αθώα παιδιά» μας λέει ο πάτερ και συμπληρώνει: «Εδώ τα παιδιά πεθαίνουν από χολέρα, τύφο, ελονοσία και AIDS. Τρέφονται μόνο με καλαμπόκι και αλεύρι, δηλαδή παρασκευάζουμε κάτι που μοιάζει με μπομπότα. Αν τους εξασφαλίσουμε πού και πού λίγο ρύζι ή λίγα φασόλια είναι ευτυχισμένα. Τρώνε ίσα ίσα για να συντηρηθούν και διψούν».

Τα παιδιά που βρίσκονται υπό τη σκέπη του πατέρα Αντώνιου μιλούν και μαθαίνουν να γράφουν ελληνικά. «Σε αυτά τα παιδιά δεν λείπει μόνον η τροφή και η μόρφωση. Τις περισσότερες φορές λείπει και το χάδι του γονέα, καθώς οι πόλεμοι είναι η μεγάλη πληγή της χώρας αυτής» εξηγεί. Η ενορία του Αγίου Δημητρίου, στην οποία διακονεί ο πάτερ Αντώνιος, κατάφερε να χτίσει ένα σχολείο, όμως ακόμα έχει πολλές ελλείψεις, καθώς στις αίθουσες δεν υπάρχουν ούτε καν θρανία. Ενα παιδί για να λάβει τη στοιχειώδη εκπαίδευση, δηλαδή από το δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο, απαιτούνται συνολικά διακόσια ευρώ. «Για εμάς είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρώσουμε αυτά τα χρήματα χωρίς βοήθεια» εξηγεί.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει φτώχεια και εξαθλίωση. Ο πάτερ Αντώνιος γεννήθηκε στην Ουγκάντα, όμως σε πολύ μικρή ηλικία έφυγε και εγκαταστάθηκε στην Κρήτη. Ο ίδιος γλίτωσε από τις παιδικές ασθένειες και κατάφερε να επιβιώσει. Ωστόσο, γύρισε πίσω για να γιατρέψει τις πληγές των συνανθρώπων του.

Επιτέλους, η εφορία έκανε αυτό που έπρεπε !



Ομάδα εφοριακών ελεγκτών της ΥΠΕΕ, την έστησε έξω από νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια, στο πάρκιγκ του κέντρου. Καθισμένοι μέσα στο υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο...
κατέγραφαν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, τα κλειδιά των οποίων παρέδιδαν στους παρκαδόρους, οι ιδιοκτήτες τους. Προσοχή: τα υπερπολυτελή, όχι τα πολυτελή: Ferrari, Lamborghini και λοιπά.

Με τη λίστα στο χέρι, πήγαν την άλλη μέρα στο γραφείο. Χτύπησαν στο taxisnet, βρήκαν τις φορολογικές δηλώσεις των κατόχων τους και διαπίστωσαν αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα:

όλοι οι κάτοχοι των Ferrari και Lamborghini, (προσοχή: ΟΛΟΙ), δήλωναν ετήσιο εισόδημα στην εφορία, κάτω από 10.000 ευρώ.
Βρήκαν επίσης τα κυκλώματα που έκαναν υποτιμολογήσεις στα ελαφρώς μεταχειρισμένα θηρία και άλλα ενδιαφέροντα, που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.
Μαθαίνουμε επίσης, ότι μια άλλη ομάδα εφοριακών, ασκείται στο "μπλακ τζακ". Μαθαίνει δηλαδή, ποιοί παίκτες χάνουν 300.000 τη βραδιά στο καζίνο, αλλά δηλώνουν ετήσιο εισόδημα, λιγότερο από μια ταμία σουπερ-μαρκετ.
Αυτό που έπρεπε να κάνει η εφορία 20 χρόνια πριν, επιτέλους ξεκίνησε να το κάνει.

Σφίγγουν τα πράγματα και καιρός είναι να πληρώσουν το πρώτο τους ευρώ και οι λεζαντιάρηδες, που κάνουν "κατάσταση" με λογαρισμό 20.000 ευρώ, μόνο στα λουλούδια.
Προσοχή: δεν έχουμε τίποτε με τους ανθρώπους που έχουν δις ή τρις. Μαγκιά τους!
Αλλά ρε φίλε, δεν μπορεί να πετάς 20.000 ευρώ σε μια βραδιά σε λουλουδικό και να αρνείσαι, να πληρώσεις εφορία 1.000 ευρώ το χρόνο, ώστε να μη χρειαστεί το κράτος να τα κόβει από άνεργους, συνταξιούχους, μισθωτούς και λοιπά κορόιδα.
Δε γίνεται μια ζωή μόνο να κονομάς και να μη δίνεις δεκάρα για το κοινωνικό σύνολο.
Επιτέλους να τελειώνει το φαινόμενο των τραγουδιστών-ειδώλων, που παίρνουν 3.000 ευρώ τη βραδιά και δηλώνουν ...100.
Περισσότερα/More...


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0oks4qBBl