Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Επιτέλους, η εφορία έκανε αυτό που έπρεπε !



Ομάδα εφοριακών ελεγκτών της ΥΠΕΕ, την έστησε έξω από νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια, στο πάρκιγκ του κέντρου. Καθισμένοι μέσα στο υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο...
κατέγραφαν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, τα κλειδιά των οποίων παρέδιδαν στους παρκαδόρους, οι ιδιοκτήτες τους. Προσοχή: τα υπερπολυτελή, όχι τα πολυτελή: Ferrari, Lamborghini και λοιπά.

Με τη λίστα στο χέρι, πήγαν την άλλη μέρα στο γραφείο. Χτύπησαν στο taxisnet, βρήκαν τις φορολογικές δηλώσεις των κατόχων τους και διαπίστωσαν αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα:

όλοι οι κάτοχοι των Ferrari και Lamborghini, (προσοχή: ΟΛΟΙ), δήλωναν ετήσιο εισόδημα στην εφορία, κάτω από 10.000 ευρώ.
Βρήκαν επίσης τα κυκλώματα που έκαναν υποτιμολογήσεις στα ελαφρώς μεταχειρισμένα θηρία και άλλα ενδιαφέροντα, που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.
Μαθαίνουμε επίσης, ότι μια άλλη ομάδα εφοριακών, ασκείται στο "μπλακ τζακ". Μαθαίνει δηλαδή, ποιοί παίκτες χάνουν 300.000 τη βραδιά στο καζίνο, αλλά δηλώνουν ετήσιο εισόδημα, λιγότερο από μια ταμία σουπερ-μαρκετ.
Αυτό που έπρεπε να κάνει η εφορία 20 χρόνια πριν, επιτέλους ξεκίνησε να το κάνει.

Σφίγγουν τα πράγματα και καιρός είναι να πληρώσουν το πρώτο τους ευρώ και οι λεζαντιάρηδες, που κάνουν "κατάσταση" με λογαρισμό 20.000 ευρώ, μόνο στα λουλούδια.
Προσοχή: δεν έχουμε τίποτε με τους ανθρώπους που έχουν δις ή τρις. Μαγκιά τους!
Αλλά ρε φίλε, δεν μπορεί να πετάς 20.000 ευρώ σε μια βραδιά σε λουλουδικό και να αρνείσαι, να πληρώσεις εφορία 1.000 ευρώ το χρόνο, ώστε να μη χρειαστεί το κράτος να τα κόβει από άνεργους, συνταξιούχους, μισθωτούς και λοιπά κορόιδα.
Δε γίνεται μια ζωή μόνο να κονομάς και να μη δίνεις δεκάρα για το κοινωνικό σύνολο.
Επιτέλους να τελειώνει το φαινόμενο των τραγουδιστών-ειδώλων, που παίρνουν 3.000 ευρώ τη βραδιά και δηλώνουν ...100.
Περισσότερα/More...


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0oks4qBBl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου